מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני כנראה שבוע הבא קונה את המשחב החדש עם הלוח אם הזה וכמה אנשים אמרו לי שאין בו כרטיס רשת אלחוטי מובנה בלוח אם. יש לי רשת אלחוטית בבית ולפי מה שהבנתי אם אין כרטיס רשת אלחוטי בלוח אם אי אפשר להפעיל את הרשת.. זה נכון? והאם בלוח באמת אין כרטיס רשת אלחוטי מובנה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה לא להיגד לי לקנות אחרים , כי זה מה שהתקציב מאפשר לקחתי 2X2048 של KINGSTON DDR2 800MHZ דעתכם על חברת KINGSTON? המחשב למטרות משחקים חדשים תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, שלחו לי הצעה לשדרוג מחשב הפיתוח שלי לCORE I3 - שלושת הרכיבים הם : 1. מעבד - Core i3 -530 2. לוח אם - Intel H55TC TomCove 3. זיכרון - 8GB DDR3 1333 שאלותי הן - 1. מעבד -- האם שווה לקחת אותו ולא מעבד Qxxxx חזק? 2. לוח - הבנתי שיש בעיות עם הציפסט 55 או שבמקרה זה אין מה לחשוש? האם יש לוח יותר טוב עבור המערכת? 3. האם משנה עבורי העובדה שהזיכרון הוא 1333 או 1066? תודה על המענה.
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי זכרון 256 מגה זכרון PC3200 של סמסונג. אני מעוניין להוסיף עוד 256 מגה. האם יש בעיה מסויימת לערבב זכרונות של חברות שונות על אותו המחשב ? האם כדאי לי לקנות שוב את הזכרונות של סמסונג או שאפשר "לערבב" מבלי שיהיו בעיות ? אגב, עוד שאלה. האם יש הבדל בבנצ'מרק בין סטיק אחד של 512 או שני סטיקים של 256 ? זה משנה בכלל ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת את מהירות הבאס של המעבד שלי הלוח אם והזכרונות? יש לי את התוכנה איידה, רשום שם?
-
- 8 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להרחיב את הזיכרון שלי יש לי כרגע DDR 512MB על לוח intel d845ebg2 P4 2.40 GHZ קראתי בפורומים כאן והבנתי שיש בעיה של שידרוג אולי אני טועה אולי לא , בגלל זה אני צריך עצה לגבי שידרוג השאלה היא מה ההמלצות ? אני מעוניין לשדרג עד 1 GB אני יודע שהלוח שלי ישן
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
מה יתן יותר ביצועים בXP? 4X256 DDR2 2X256 + 2X512 DDR2 האם יש הבדל מורגש?
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אולי השאלה תראה לכם מוזר, אבל אני רוצה לברר פרטים לגבי "תוכנת" הביוס או המראה של התפריט שלו בלוחות שונים. למה אני מתכוון? בלוח שלי A7V, ובלוח A7V133 (כמעט זהים), תפריט הביוס נראה ככה שלמעלה (לרוחב) בשורה אחת, יש את כל התפריט והקטגוריות הראשיות (בדומה לתפריט שיש פה באתר, למעלה...). בלוח אחר שנתקלתי בו (אחד האחרונים של Gigabyte, לא זוכר ספציפית), המסך הראשי היה מחולק באמצע ל-2 (לאורכו), והאפשרויות היו מסודרות ב-2 טורים. הסידור הזה נראה לי כ"כ לא נוח. : אותו סידור היה בלוח אם של המחשב הקודם שלי (משהו ענתיקה של "שאטל"). חשבתי שזה פרח מהעולם. בלוח של Gigabyte, ניסיתי להתעסק קצת ולחפש את האופציות של המתחים/bus וכו'... כ"כ מסורבל שם. עד שמצאתי... בכלל כל התפריטים שם …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=770361&starttime=0&endtime=0 [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מופיע במזהה של AMD http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/default.aspx לבחור בסמפרון ובשקע 754. גם כפולי הליבה כבר מופיעים שם.
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה מעבד חזק יותר P4 1500MHZ שמומהר ל 1800MHZ או AMD ATHLON XP 1800+ ??? והשאלה השניה איזה מחשב יעבוד יותר מהר הראשון: AMD AXP 1800+ לוח GIGA-BYTE זיכרון GEIL 400MHZ שעובד ב 266 על 5-2-2-2 או: P4 שמומהר ל 1800MHZ לוח MSI 512 מגה זיכרון SDRAM שעובדים ב 6-3-3-3 תודה מראש
-
טוב אז קניתי את הזיכרונות הנ"ל. ושקניתי אותם אמרו לי שיש להם CL 3 אבל שבדקתי בתוכנה CPU-Z גיליתי להפתעתי שהתיזמונים שלהם הם 2.5 ---->2.5.4.4.7 איך זה יכול להיות שירדו להם התיזמונים לבד? יכולך להיות שזה קשור למעבד?...תיסתכלו על המיפרט ותגידו לי...
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, לפני בערך חודש שאלתי בפורום לגבי קניה של מחשב אודיו לאולפן (nuendo, cubase), ידוע שיש בעיות עם nforce4 ומעבדים חדי ליבה במחשב לעריכת אודיו. אף אחד לא היה יכול לתת לי תשובה חד משמעית, בכל מקרה השילוב שנלקח- הוא DFI INFINITY NF4U+ AMD 3800. הביוס עודכן (revision A). המחשב עובד מצויין (כחודש) ולא נצפו כל בעיות בזמן עבודה בתוכנות. זהו זה.... נ.ב אם מישהו ממליץ אי פעם על השילוב הזה, קחו בחשבון שרק הגרסאות האחרונות של cubase/nuendo תומכים בכפולי ליבה....
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מי חזק יותר? זה נראה שה q8300 יותר. 4m cache ו 4 ליבות. וב 3210 זה 3m cache ו 2 ליבות. שניהם 2.5 ghz. יש אפשרות boost ל3210 ל ghz 3.1 (בלפטופ לנובו g580 לצורך העניין). אפרופו, אם אני עושה לו את הבוסט, הוא ישאר יציב? אין סכנה? למה יש את האופציה הזאת, ולא עושים אותו כבר 3.1 ghz וזהו? ומצד שני, ה 3210 חדש ממנו, אז יכול להיות שהוא שווה אליו ואף עובר אותו? האם M = mobile , כלומר זה סדרה לניידים? ב q8300 כתוב fsb 1333 mhz. ב 3210 לא כתוב. אבל ראיתי בסוגי זיכרון 1600 / 1333. אז אני מניח שהוא 1600.. ? האם יש עוד נתונים שצריך להתייחס אליהם כשמשווים בין מעבדים? http://ark.intel.com/products/39107/Intel-Core2-Quad-Processor-Q8300-4M-Cache-2_50-GHz-1333-MHz-FSB http://ark…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות טובים לאוברקלוק, 2 ג'יגה, בתקציב של עד 800 ש"ח? המערכת מקוררת מים טוב, ומתוכנן אובר. אני מתכננן להוסיף היט-סינקים רציניים לסטיקים. כרדע הביררת מחדל (הרעה) היא זכרונות של Twinmos מ IQPC. לא נראה לי שאני אשיג אובר טוב איתם.. יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ABIT IL9 PRO שבו יש 4 סלוטיםלכרטיסי זיכרון. רציתי לדעת האם כאשר יש לי 2 סטיקים של זיכרון 512 (2X512) שעובדים ב Dual Chanel, אני יכול להוסיף עוד סטיק אחד של 1GB, כך שעדיין ימשיך לפעול עניין ה Dual Chanel? איך בדיוק עליי למקם את הסטיק של 1GB אם כן?
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ב-Extended64 לקחו מערכת של Iwill עם 8 אופטרונים 875 (כפולי ליבה) ו-128GB זכרון למבחן זה בעיקר מבחנים סינטטיים, אבל זה עדיין מדהים IWill 16-Core System with 128gb of RAM Benchmarked By Extended64
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום. האם קיים הבדל של ממש בין מעבד ה i7 920 לבין ה 950? מלבד מהירות השעון הנמוכה יותר (דבר שעליו ניתן להתגבר באמצעות OC צנוע), האם יש הבדל בין המעבדים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום אני כמעט בטוח שיש לי צוואר בקבוק, רציתי לשאול האם ייתכן שגם הדיסק קשיח יכול לגרום לזה? או שזה המעבד? לא רואים לאגים אבל במשחק PES 2010 המשחק מגיב לאט יותר, במשחקים אחרים לשניה המשחק רץ מהר יותר כגון: DIRT2, JUST CAUSE 2 זה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q8400@2.66 הציון ש WIN 7 נתן: 7.2 לוח אם: Asus P5QC כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON HD 5850 1GB הציון ש WIN 7 נתן: 7.7 זיכרונות: OCZ 1066Mhz הציון ש WIN 7 נתן: 7.2 דיסק קשיח: WD 250GB הציון ש WIN 7 נתן: 5.8 ספק כח: Hec 600W מערכת הפעלה: WINDOWS 7 64 BIT
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הרבה זמן שקלתי לקנות זיכרון , עכשיו שהמחשב לעיתים קרובות מעיר לי על virtual memory low , ואפילו שכל פעם הוא מעלה אותו ( זה עומד על ג'יגה עכשיו ) זה די מטריד ומרגישים שהמחשב נהיה יותר איטי . אני משתמש בהרבה תוכנות שזוללות זיכרון , emule , bittornet לרוב אני גולש עם מספר אקספלוררים . יש לי 256 מגה pc 3000 של קרוסייאר , ולוח epox 4g4a+ , רציתי את עזרככם בבחירת כמות הזיכרון ( אני רוצה לדעת אם כדאי לוותר על הvirual ) וסוגו ( אני קונה ksp ) . תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב שמבוסס על מעבד קונרו E6300 1.86Ghz עכשיו אני צריך להתאים לו לוח אם, המחשב מיועד למשחקים אם זה חשוב... תוכלו להמליץ לי על לוח אם בבקשה... תודה
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-