מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי מופיע בצד. כשהתקנתי ת'WIN בפעם הראשונה התקנתי ת'דרייבר ללוח M ושם היה דרייבר למעבד... ממתי צריכים דרייבר למעבד? והאם יצא משהו חדש? כדאי לעדכן דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
תמיד מדברים על התקנת הדרייברים החדשים ביותר ללוח אם, אך מה להתקין בדיוק? מהאתר של יצרנית הלוח אם או של הצ'יפ סט? והאם הדרייבר הזה כולל תמיכה בכרטיס רשת מובנה, כרטיס קול מובנה ודרייבר לבקר sata לעבודה ב-ahci? אשמח להכוונה , תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מוצא גם באתר גיגהבייט את הדרייבר של הסתה רייד הדגם של הלוח אם הוא Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3 SATAN AHCI RAID DRIVER
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
קניתי AMD64 בזיגזאג והם תמיד מדגישים לא להתקין את הדרייברים של IDE שבאים עם הדרייברים של NFORCE. מישהו יודע למה? האם אתם מתקינים?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
סיימתי להתקין את המחשב, עם לוח אם MSI NEO 2 Platinum ועדכנתי את הדרייברים ל - nForce 3 דרך ה - Utility של MSI. הבעייה היא שכאשר אני הולך לאתר של NVIDIA - אני רואה שיש להם דרייברים אחרים + Utility יותר חדשים. מה עושים? האם לוח אם זה כמו כרטיס מסך שניתן להוריד דרייברים לצ'יפסט תמיד מאתר יצרן הצ'יפ או כדאי להתקין רק מה שמומלץ ע"י יצרן לוח האם? תודה
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
האם כדאי לי להתקין את הדרייברים שבאו עם הלוח או להוריד מהאינטרנט כי חיפשתי ולא מצאתי וגם אני מפחד להסתבך כי אין לי מושג מה נחוץ ומה סתם מיותר. בבקשה תעזרו לי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לפני כמה זמן את הלוח אם ואני עדיין בלי סאונד בגלל שהדרייברים (high definition audio) של הכרטיס קול המובנה צריכים XP Service Pack 1 לפחות, שאין לי אפשרות להתקין. יש למישהו פיתרון לדרייבר חלופי להציע לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אני יכול להוריד דרייברים לכרטיס רשת של הלוח k8ns - 939 הדרייברים הדרושים הם למערכת הפעלה windows x64bit אז אני לא מוצא אותם אני מוצא רק של הצ'יפסט ושל האודיו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מה עם דרייברים לכרטיס רשת כי יש לי בעיות עם הדיסק של הדרייבר הוא אומר שצריך להתקין משהו עם USB 2.0 אבל כשאני מנסה להתקין אז זה אומר שהשפה של הווידוס שלי שונה ואז זה יוצא החוצה.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן, סליחה מראש על הבורות. יש לי לוח אם Asus striker extreme ,מאיפה יותר עדיף להוריד את הדרייברים? להוריד מהאתר של ASUS או ללכת לאתר של NVIDIA ולהוריד את הדרייברים לצ'יפסט? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום, היכן אני יכול למצוא את הדרייברים העדכניים ביותר ללוח DFI INFINITY NF ULTRAII-M2 (nForce4 Ultra) - ATX ? ניסית באתר של NVIDIA, אך לא היה לי מושג באיזה לבחור. אודה לעזרתכם...
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לא יודע למה זה כל כך קשה אבל אני לא מצליח למצוא מאיפה להוריד דרייברים ל: לוח אם intel blkdh67clb3 cold lake מעבד intel core i5-2500 tray אני רוצה לפרמט את המחשב ושהדרייברים יהיו בהיכון על אחסון נייד, כי פעם שעברה בלי דרייברים לא היה לי אינטרנט. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה ניתצן להשיג? דרייברים ותוכנות שמגיעות איתו בדיסק המקורי הלוח ASUS P4B533-M חיפשתי ולא מצאתי כלום תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
רכשתי לוח אם של asus p4s533 הלוח מגיעה עם חבילת דרייברים שכוללים גם ל usb 2 התקנתי מערכת xp pro וsp1 .כאשר אני רוצה להתקין מהדרייברים של לוח האם הוא רושם לי שאינו מתאים להגדרות השפה.במנהלי ההתקנים ה usb 2 נמצא בסימן שאלה. מה לעשות בבקשה? ???
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי לוח ECS P4VXASD2 הדרייברים של VIA שבאו על הדיסק לא מתאימים לווינדוס XP. מאיפה אני מוריד דרייברים טובים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם NFORCE 3 של EPOX כרגע יש לי את הדרייברים הרשמים של נבידיה5.10 רציתי המלצות על דרייברים יותר חדשים(בטא) תודמ מראש.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
כדי לנצל את כל הפיצ'רים של הלוח אם, האם יש צורך להתקין את הדרייברים שלו אחרי ההתקנה של הווינדוס? נכנסתי לאתר של גיגהבייט וראיתי עידכונים לדרייברים של הצ'יפסט,USB,פיירוול ושאר ירקות ותהיתי לעצמי אם זה ייתן שיפור בביצועים? ואם כן איך בדיוק מעדכנים את הדרייבר? ד"א הלוח הוא K8NS ULTRA S 939
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם אביט IC7 ויש לי כמה שאלות: 1 הדרייבר ללוח נקרא Intel INF Update v5.00.1015 ? 2 איזה עוד דרייבר אני צריך להוריד חוץ מהאודיו? 3 האם הדרייבר של USB 2.0 Driver ושל SiliconImage 3112A SATA Driver באים עם הדרייבר של הלוח או שאת זה גם צריך להוריד? דרך אגב,הכל מהאתר של אביט http://www.abit-usa.com/products/mb/drivers.php?categories=1&model=5
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ביקשו מימני לפרמט את המחשב שכולל את הלוח שמוזכר בכותרת, התקנתי WIN 7 נקי, עכשיו אני מחפש את הדרייברים ואני לא מוצא את הלוח הזה (מבחינת אתר היצרן), אני צריך את הדרייבר של כרטיס הקול, איפה אני יכול למצוא אותו? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי radeon 9600 128DDR זה לא עבד טוב, התקנתי את כל הדרייברים וזה פעל לא טוב, המסף הפך לשחור וחזר ואז זה רשם שיש בעיה, כששאלתי את החברה הם אמרו לי שחסרים לי דרייברים של הלוח-אם, הם אמרו שאני ישלם 180ש"ח והם יתקינו אותם כבר. כמובן שלא שילמתי, אז אם מישהו מוכן לעזור לי אני אודה לו מאוד. הפרטים של המחשב שלי: P4 2.4 GHz 640DDR 1.525V max system BUS 533MHz המחשב הוא מחברת: GigaByte. תאמת שלא מצאתי את האתר שלהם אם תוכלו לעזור אני אודה לכם
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, קיניתי מחשב חדש והתקנתי לבד מערכת הפעלה XP חוקי. האם אני צריך להתקין דרייברים לכרטיס ראשי (motherboard) מכיוון שהכל כבר מגיע buildin על הכרטיס. אין לי כרטיס מסך אבל יש לי צורב DVD. כל השאר סטנדרט המחשב הוא מחשב סטנדרטי פנטיום D שנמכר באתרי הקניות השונים במחיר שך 1500 ש"ח. בתודה מראש, ארז
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קיבלתי מחשב מקרוב משפחה בלי דיסק שבא ביחד עם הלוח אם (שכולל דרייברים לאודיו / כרטיס קול) ואין לי בנתיים סאונד במחשב כי פירמטתי אותו... איפה אני יכול למצוא את הדרייברים באינטרנט? ניסיתי וניסיתי אבל יש כל כך הרבה סוגים, וכשמצאתי מה שחיפשתי האתר דרש תשלום... :\ אגב איבדתי דיסק התקנה של הלוח אם של המחשב הזה, החדש יותר, (יש לי כרגע שני מחשבים), אם תוכלו לעזור לי בכמה נושאים אני אהיה שמח : 1) איפה אפשר להוריד דרייברים בלי לשלם שקל (את המודלים אני אתן בהמשך)? 2) תוכלו להסביר לי קצת על כל מה שכלול בדיסקים האלה ? אם הבנתי נכון SIS זה משהו שקשור לכרטיס הקול? ומה בדיוק אני צריך להתקין? כלומר, אני לא צריך להתקין דרייברים ללוח אם, אלא רק לכרטיס הקול ואני מסודר? ב…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי תוכנות ASUS UPDATE ומצאתי דריברים מעודכנים אבל מasuscom.de האם יקרה משהו אם אני יתקין אותם?
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
האם יש היום לוחות אם תואמים לדרישה הזו?? פנום 2 SLI -- יש לי בקר על PCI EX וכרטיס מסך 3 כרטיסי PCI חשובים לא משנה מותג למרות שרצוי משהו מוכר לתמיכה ודרייברים.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
המפרט שלי כמו שאתם יכולים לראות בצד סלרון 2.4 לוח אסוס P4-S533-X 512 די די אר במהירות 333 כרטיס מסך ג'יפורס-4 מסדרת MX440 עם 128 מגה הרדיסק שעובד במהירות 7200 סל"ד עם 8 מגה באפר צורב שמשמש גם בתור סידירום.. קורא כפול 40 המארז מאורר ומקורר באופן סביר פלוס הרצתי את הצורך במהירות - אנדרגראונד (חחח נשמע על הפנים בעברית..) ומידי פעם בקטעים עמוסים היו קצת תקיעות ממש לא הרבה, ושאני מוריד את רמת האפקטים אז זה קורה ממש לעיתים רחוקות מה לדעתכם הסיבה? המעבד ? הזכרונות ? הכרטיס מסך ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-