מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מחפש לוח למערך sli ובוא זמנית שייתן ביצועים מעולים בoc.. תקציב כמו שאמרתי 1K
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם קיים לוח אם שיכול להכיל מערך Crossfire/SLI של כרטיסי מסך HIGH-END , לדוגמה : 8800, X1950, כרטיס קול (כמובן לא ONBOARD), כרטיס TV וסתם אם דוחפים את השאלה למצב יותר קיצוני, אז גם כרטיס פיזיקלי, כרטיס רשת לא ONBOARD השאלה פה היא לא למה צריך מחשב כזה, אלא האם זה אפשרי בפועל ! תודה
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שיניתי את הנושא........ -------------------------------------------------------------------------------- http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=p4mam2-v P4MAM2-V דגם MSI הסוקט 478 תודה על הלינקים הבעיה שאני לא מצליח להבין מה מתאים מבין כל ההצעות דבר ראשון השאלה על איזה סוקט מדובר 775 או 487. ואני מניח שאתה מחבר כרטיס מסך AGP ולא צריך אחד על הלוח אם בכל מקרה יד 2 תהיה בחירה טובה http://hwzone.co.il/tradezone/showcat.php/cat/26/page/2/perpage/9/sort/7 http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=6&SalesSubCatID=174&SalesSubCat3ID=72&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=185&Info= עם קצת מיקוח, אפשר למצוא לוח ב100-150 שקל…
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי מחשב קולנוע ביתי מבוסס לוח אם G41M4-F של MSI שבעוונותי רכשתי בלי מחשבה מוקדמת. הבעייה שלי איתו שיש לו רק חריץ PCI יחיד ושהוא לא מוציא sound ב-s/pdif (יש spdif פנימי ואפשר לחפש מתאם, אבל לא זמין באף חנות למרות שהם מפרסמים שיש להם). האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח חלופי לא יקר מדי (כמובן שמתאים למעבד core 2 due והזכרונות שלי) שיש לו יותר חריצי PCI ויציאות s/pdif מובנות (יציאות USB נוספות זה יתרון)? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ודרוש לי לוח אם טוב שכולל כרטיס מסך משולב כך שאני לא יצטרך לקנות גם כרטיס מסך ואז נוכל לשדרג אולי בעתיד... הלוח אם הנדרש הוא לסוקט 754.
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אז ככה... קניתי RADEON 9600XT חדש... והוא ממאן לעבוד לי על הECS P4VXASD2... אז בעיקרון מה שאני צריך עכשיו זה לוח אם חדש עם הפיצ'רים האלו: SATA USB 2 Game Port Onboard sound card AGPx8 LAN תואם אינטל P4 1.5GHz ואם אפשר שיתמוך גם ב HT לעתיד... הכל צריך להיות במחיר של עד 700 ש"ח תודה מראש לעוזרים! עריכה: אם צריך בשביל זה להחליף גם את המעבד אז בבקשה תנו לי הצעה של עד 1500 שקל ללוח ומעבד AMD עם הפיצ'רים הנ"ל...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לוח אם תומך קונרו (E6300) 4 סלוטים של כרטיסי זיכרון (4 ג'יגה לויסטה) PCI-E לפחות שתי יציאות SATA II שתי יציאות IDE מהלוח! (סה"כ 4 התקני IDE) רצוי יציאה אופטית לרסיבר. כרטיס רשת- חובה. כרטיס קול (מובנה) עם לפחות 6 ערוצים או 8 ערוצים (5.1 או 7.1). יציאת מדפסת (LTP או איך שקוראים לזה..) לפחות 4 חיבורי USB מאחורה. מתוכנן OC. תקציב בערך 500 ש"ח ... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום , לפני 3 ימים נשרף לי לוח האם של המחשב הישן וגם הספק כוח. הלוח אם היה MSI MS 6156 שהוא מבוסס I440BX ומיועד למעבדי CELERON , P3 , P2 = SLOT 1 מיועד למעבדי SLOT 1 בקיצור , ואני צריך לוח אחר שגם מיועד לSLOT 1 עד 400שח למישהו יש רעיון מאיפה לקנות ואם בכלל שווה להשקיע...? זה לאחי הקטן בן ה9 שבעיקר בICQ וכמה משחקים לא כבדים במיוחד... על הלוח יעבוד מעבד P3 550MHZ 512CACHE ו256MB PC133 של SPECTEK , זהו. עזרו לי בבקשה עם זה , כבר שאלתי בכל חנות אפשרית ואני מסכים גם ללוחות משומשים. עד 400שקל, רצוי פחות.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלומות, אני צריך לוח אם חדש, התקציב הוא בסביבות ה550 ש"ח - כמובן שעדיף פחות מאשר יותר. להלן המאפיינים של הלוח אם ה"אידיאלי" בשבילי: 1. סוקט 775(יש לי Core 2 Duo E4500) 2. תמיכה בDDR 2 667Mhz, לפחות עד 8 ג'יגה(אם אפשר יותר אז למה לא, אבל זה נראה לי בול) 3. PCI-E אחד 4. לפחות שני סלוטי PCI/PCI-E x1 5. ATX Form Factor 6. לאיכות כרטיס הקול המובנה אין משקל שכן בקרוב אקנה כרטיס קול מקצועי במחיר אסטרונומי 7. צ'יפסט של אינטל, 965 או P31/35 8. לפחות חיבור IDE אחד 9. תמיכה בS-ATA 2 להלן שני לוחות אם שאני חושב שמתאימים לי: ASUS P5K SE http://skypc.co.il/pl_product~31104~10~0.htm Gigabyte P35-DS3L http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4765 הרגישו חופשיים להציע גם לוחות אחרים לחלוטין, אפיל…
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות קשות החלטתי לרדת מתצורת CF. אני עדיין צריך לוח. מעבד E6600. OC בינוני. תקציב 1200. כיום יש לי X1900 וזכרונות של G.Skill 2GBHZ. חשבתי על ASUS P5B Delux יש הצעות נוספות?
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שרצה רק על Win 98 SE, ואני צריך לוח. לוח זו לא כ"כ הבעיה כמו דרייברים. אני צריך איזה חברה שנותנת גם דרייברים ל98. ראיתי באתר של Gigabyte שאי אפשר כבר להוריד דרייברים ל98. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אז המחשב שלי הוא בן חצי שנה בערך, וכשקניתי אותו, סדרת הקונרו היו ממש יקרים אז לא יכלתי להרשות לעצמי והעדפתי את הפנטיום D 2.8GHz מאשר פנטיום 4 3.00 GHz (אגב, אני סתם מתעניין מה היה יותר שווה לי לקחת אז?) אבל עכשיו אני רוצה להתקדם לארגן לי C2D למערכת מושלמת. חבר של אבא שלי\זה שהרכיב לי את המפרט\זה שהרכיב לי את המחשב\זהשבא כל הזמן לטפל לי בבעיות מייעץ לי לקחת את ה-E6320 מפני שהוא הכי זול שמגיע עם 4MB קאש. האם הוא צודק? האם כדאי לי ללכת על ה-E6320?
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
קודם כל, אני צריך מעבד לויסטה (שיעבוד חלק) - נכון לעכשיו יש לי את המפרט השני בחתימה עם מעבד PD 915 2.8GHZ@3.5GHZ אבל זה נראה כאיו הויסטה כבדה מדי בשבילו.... אז דרוש מעבד שיוכל להריץ את הויסטה שלי בעיות, מן הסתם אחד שטוב בOC. אני משחק גם משחקים כבדים מדי פעם כמו GRAW, R6:VEGAS, Test Drive Unlimited ועוד..... אז חשוב שיהיה מסוגל להסיץ אותם על הגדרות גבוהות. ככל הנראה יהיה את הכרטיס מסך X1950XT דבר שני, אני צריך לוח אם שהוא: א. מיועד לOC- לא יודע איזה מעבד אתם תתינו לי אבל הוא יעבוד OC של כ700GHZ עם זיכרונות 667MHZ. ב. 4 חריצי DDR2 - בשביל 4GB לויסטה (אני עובד גם עם תוכנות עריכה כבדות) אממ, זה נראה לי.... יש הצעות? חשבתי על IB9 ועל איזה E2160 , מה אומרים ?
-
- 11 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום,בצאתו של המשחק MW3 אני צריך להחליף מעבד האם אני צריך להחליף גם את ספק הכוח חשבתי לקחת את המעבדAMD X4 FX-4100 AM3+ (3.6GHz) - BOX http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8722 במחיר של כ595 שח התקציב למעבד הוא כ600 שח ולספק על 250 תוכלו להמליץ לי על ספק אם נחוץ אחד חדש ואם המעבד שבחרתי הוא הבחירה הטובה ביותר לתקציב שלי? AMD Athlon 64 X2 5600+ MSI MCP61 4ram DDR2 Evga GTS450 EZCOOL 450W
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכותרת מובנת , המחשב נייד מיועד לעבודות משרדיות , קצת משחקים ואין הגבלת תקציב. תודה.
-
- 9 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס ונראה שיש לי צווואר בקבוק רציני, אני צריך המלצה לשילוש AMD או INTEL שיוכל לנצל את הכרטיס כמו שצריך, 1600 הוא התקציב המקורי אבל אם צריך יותר אני מוכן להוציא את זה כול עוד זה באמת נחוץ ! - עדיפות לKSP ולחלקים שיש להם במלאי כי אין לי כוח להזמנות וריצות מיותרות. מיותר לציין שהמפרט הוא למשחקים : BF2, Dirt הם העיקריים שבהם. בלי OC ! תודההההההה!
-
- 37 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי חבר'ה, הגיע הזמן להשתדרג. אני זקוק לשילוש בסביבות ה1,500 ש"ח. כרגע ברשותי: Core2Duo E4500 Gigabyte G31-MX-S2 Corsair Value 1024MB DDR 2 667Mhz * 2 Radeon HD 5750(טרי טרי מהיום 8) ) HEC 450TD-TF שלושה הארד דיסקים בנפח כולל של 1.5TB צורב DVD עלום (אני מניח SONY) CoolerMaster Centurion 590(שני מאוררי 120 מ"מ מקוריים) M-Audio Fast Track Pro(כרטיס קול חיצוני מקצועי) נקודות חשובות בנושא זה: * אפיק שידרוג/ מספר גדול של סלוטי זיכרון. עם הלוח הנוכחי יש לי רק שני סלוטים וזה מגביל מאוד. אני אשמח ללוח עם לפחות ארבעה סלוטים * לפחות ארבעה חיבורי SATA(אין צורך בRAID) לכוננים קשיחים * אין צורך בכרטיס קול איכותי מובנה(שכן יש לי כבר אחד) * כל מה שבמפרט הנמצא לעיל(חוץ מהש…
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני צריך שילוש לחבר שלי מבוסס AMD 64 ביט אני לא כול כך מכיר את המעבדים הללו ואת הלוחות לכן אני מבקש מאלה שמכירים טוב להמליץ השילוש הוא לא בשבילי אלה בשביל חבר שיש לו בקשה אחת זכרונות קינגסטןון בכלבד על תגידו למה והוא רוצה תקציב אין הגבלה כי הוא עשיר אבל על תיתנו סתם מכונות מטורפות אלה משהו שיתן ביצועים מצויינים ביחס טוב למחיר (1024 זיכרון!!!).
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
טוב אז נמאס לי מה 512 שלי, לא שהוא לא טוב, OCZ אחרי הכל סוחב עד איזה 270, אבל מאז שהוא נקנה ישנם דברים זולים וטובים יותר, בנתיים יש אפשרות להביא מחו"ל זכרונות, אז אני רוצה להחליף את מה שיש לי כרגע וגם שיהיה 2X 512. טוב אז הדרישות הן כאלה: תצורה של 2X 512 , עושה לפחות 250 MHZ. בעיות: הלוח נותן מקסימום 2.9V לזכרונות, מה שאומר: תשכחו מ Bh-5 ו UTT. לגבי BOOSTER בדקתי באתר ואי אפשר להשתמש ב BOOSTER ו Dual Channel ואפשר לתת מקסימום 3.4V. אז ככה שאני מעדיף שלא להתעסק עם ה BOOSTER. אופציות שיש לי זה TCCD, אבל זה יחסית יקר, התיזמונים טובים לפחות. עוד אופציה זה סטיקים מבוססים D43. תיזמונים לא משהו. הקניה תעשה בחו"ל אז אם אתם רוצים להמליץ על משהו שיהיה מחנויות בחו"ל בבקשה. בנתיים חש…
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן ידידים! אני רוצה עכשיו לקנות למערכת שלי זכרון ראם. יש לי כרגע לוח אביט AS-8-V ומעבד אינטל S775 3.0 . אני מעוניין להרחיב את הזכרון שיש לי כרגע, שזה 256X2 של A-DATA. אני מתלבט בין 4חברות עיקריות, המיצגות4 דגמים: 1GB Starex 1GB Twinmos 1GB Kingston CL3 1GB Corsair (Value) CL3 המחירים הם: 600 600 640 650 (המחירים בהתאמה) כמו כן, רציתי לדעת מי מהם יותר טוב לOC, היות ולא מצאתי מידע בפורום המתאים, וכמו כן מדריך יעודי להמהרת הזכרון יהיה מבורך. תודה רבה, דניאל
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
מפרט בצד. מע' 32 BIT תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לוח אם Asus P5LD2 Deluxe, תומך ב 667 mhz DDR2. כרגע יש לי חרא זכרון של סמסונג 533 mhz, ואני מעוניין לקנות זכרון performance עד 300 שקלים בערך ל 2 גיג. ועוד כמה שאלות אם אפשר: 1. האם אפשר להכניס 800 mhz ללוח האם שלי והם פשוט יעבדו בתור 667? 2. למה כתוב לי 267 mhz real clock במהירות הזכרון? 3. הזכרונות כרגע יושבים על ערוץ אחד( 2 סטיקים,אחד בכל סלוט), אם אני אחבר את הזכרונות הבאים לערוץ השני, האם כל זוג יעבוד במהירות שלו, או שהזכרון האיטי יותר יאט לי הכל? תודה מראש על התשובות. נ.ב אל תפנו אותי בבקשה לת'רד עם הFAQ, לא מצאתי תשובות חד משמעיות, אז בבקשה תענו לי בקצרה כאן.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את לוח האם הקיים בלוח חדש עקב בעיות התאמה לדיסק קשיח של 200 מ"ב ומעלה מפרט קיים: לוח:Gigabyte GA-7VRXP גירסת ביוס F12 מעבד: AMD Athlon XP 1800+ זיכרון: 512 MB PC2700 DDR SDRAM כפול 3 אני מחפש לוח חדש יותר, מקביל מבחינת כל הפיצ'רים הקיימים של הלוח ושיהיה תואם לאחור למעבד ולזכרונות. אני לא זקוק להכי חדש ומתוחכם אבל שיאפשר לי בעתיד לשדרג לברטון 3000 עדיפות ל Gigabyte בשל התאמה לחלקים ואביזרים שיש לי כבר. אפשרות ל USB BOOT היא יתרון אבל לא חיוני כל הדיסקים הקשיחים - ארבעה במספר - הם ATA ואני לא מתכוון להחליף אותם. תודה
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה של מעבד - לוח אם - זיכרון למטרת שידרוג המחשב למטרת עיסוקים משרדיים כגון אופיס אינטרנט וכו' ובנוסף גם למטרת קידוד סרטים (בלי משחקים בכלל) כרגע חשבתי על הקומבציה הזאת של AMD AMD Athlon 2 X3 425 2.7Ghz Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪388 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1213 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪491 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪218 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1097 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ לקחתי מעבד 3 ליבות (עם פוטנציאל תיאורטי ל4) ולוח אם תומך DDR3 לאפשרות שדרוג עתידי יש קובינציה עדיפה בתקציב? (טובה י…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הי אני עומד לקנות מחשב פשוט לשימוש ביתי אלנטרי (גלישה ברשת ואופיס) נתקלתי בהצעה מסויימת במחיר זול שכוללת לוח אם ECS H61H2-M2 אני יודע שהלוח אם הזה אינו מהטובים ביותר אבל מכוון שהתקציב פה הוא חשוב אשמח לדעת אם הלוח אם הזה הוא בסדר יחסית.. קישור לעמוד היצרן: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=1228&CategoryID=1&MenuID=103& LanID=0 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-