עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם. AMD : מעבד : FX 8150 לוח : GA-990XA-UD3 זיכרון : G.SKILL 8GB 1600MHZ מחיר - 1725 שח INTEL : מעבד : I5 3470 לוח : GA-Z77X-D3H זיכרון : G.Skill 8GB 1600MHZ מחיר - 1710 . אז מה אתם אומרים ? מה יעשה ת'עבודה טוב יותר ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shl1357,

המחשב הוא מחשב משרדי שיעבוד באופיס בעיקר

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by sroolik,

שם הלוח אם שלי לא מופיע ב- cpu z וגם לא ב- everest איך אני יכול לדעת איזו חברה לוח האם שלי ? אני יודע שזה צ'יפסט v845de2 תודה !

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by gluz,

שלום, יש לי לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ומעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor ויש לי את הזיכרון הבא: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כרגע יש לי 2GB זיכרון ואני רוצה לשדרג כדי לשדרג ל win 7 64bit (אני כרגע עם XP 32bit). אני רוצה לדעת איזה זיכרון בדיוק כדאי לקנות. איך אני יודע את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by source,

שלום לכולם! אתמול דיפדפתי לי ברחבי הwww ואספתי קצת מידע על הלוח אם שברשותי גיגהבייט 8IK1100 ושני סטיקים של 256 400 פתאום נתקלתי בריויו של אדם שטוען שלא הצליח להפעיל את הדיואל צאנל?????בלוח הנ"ל מוזר ואני חשבתי שזה עובד אוטומטית!תקנו אותי אם אני טועה? או שיש טיזו דרך לבדוק האם בכלל זה עובד????? בתודה מראש אלעד!

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by itay8zilka,

שלום קיים ברשותי הזיכון הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv הייתי מעוניין לשדרג ל4 GB האם הדבר נכון כי אני אקנה את אותו הזיכרון והרכיבו וכך יהיה לי 4 GB? בנוסף אמרו לי כי זה לא משנה אם אני אקנה את אותו הזיכרון העיקר שהמהירות והDDR יהיה שווים, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  7. מעטפת הספק של 180 וואט למעבד היא בהחלט לא בדיחה, וב-AMD מתכננים להתייחס לקירור מעבדים עתידיים אלו ברצינות הנדרשת עם קירור מים בתור ברירת מחדל לכתבה

8. שלום לכולם יש לי לוח אם של גיג'ה בייט דגם GA-945GCMX-S2 קודם כל רציתי לדעת איך הלוח בכללי? עכשיו רשום לי שהלוח תומך בזיכרון ערוץ כפול 667 עכשיו רציתי לדעת מה זה אומר ערוץ כפול? והיום חבר הביא לי זיכרונות של קינגסטון 2 של 1 גי'גה בעיקרון יש לי עכשיו 2 גי'גה עכשיו איך אני יודע שזה עובד בDUAL ויש לי מעבד 1.6 קונרו ליבה כפולה לאיזה מעבד כדאי לשדרג?

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by habarbash,

שלום, לאחרונה קניתי לוח אם GIGABYTE GA-880GMA-UD2H וזכרונות G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) F3-10666CL9D-8GBRL http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3424#ov http://www.gskill.com/products.php?index=233 אני הולך להרכיב את המחשב בימים הקרובים, רציתי לדעת אם ישנה איזה שהיא בעיית תאימות מיוחדת, עדיף לי לדעת מראש כדי שאני לא יבזבז זמן לחינם. ועוד שאלה קטנה, יש לי מעבד של AMD 645, לא קיבלתי איתו משחה טרמית, למרות שיש על המאוורר שבא איתו כמין משהו דביק (כנראה זה משחה), אבל זה ריבוע קטן בהשוואה למעבד עצמו, אז ככל הנראה אני אצטרך למרוח משחה עליו, איזה משחה הייתם ממליצים ? (לא מיועד ל OC) תודה רבה, ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  10. Started by anri,

אני לא מבין כל כך בזה בגלל זה אני שואל איך הלוח אם הזה GIGABYTE 845PE

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by er0101,

לחבר שלי יש לוח gigabyte ga7vm400ams והוא מחפש ג'יגה זכרון. הלוח הזה לא DUAL, האם להמליץ לו על סטיק אחד? איזה זכרון אתם ממליצים לתוכנות של עיבוד מוזיקה (cubase למשל). הוא הקציב 1400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  12. שלום לכולם, קראתי את המאמר על הזכרונות.. ועדיין יש לי כמה שאלות.. אם תוכלו לעזור בבקשה 1. האם מהירות הזיכרון צריכה או עדיפה להיות ב- FSB של הלוח?? אולי ב- FSB של המעבד ?? אולי ב- DUAL DDR זה צריך להיות חצי מה FSB ?? האם פה נכנס עניין המכפלות\השעון של הרכיבים ?? אם כן אז אני צריך להגדיר אותו ב- BIOS או שהמחשב ידע מה יותר מתאים ? 2. איך יודעים אם אפשר לחבר זיכרון מסויים לא בזוגות זהים? וכשכן מותר האם המס' האיזוגי חייב להיות של רכיבים זהים? וכמה זה משנה בכלל? 3. לפי מה שהבנתי.. 800MHZ עם CL4 יהיה זהה ל- 1600MHZ עם CL8 ! האם זה נכון גם כשהראשון הוא DDR2 והשני הוא DDR3 ?? האם אז לא תהיה שום משמעות לתדר המהיר ? ולא לתאימותו יותר ללוח\למעבד ?? מקווה שתענו לי בה…

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  13. אני צריך מידע איך פועל מהבעד Intel Core 2 Extreme QX6850 Quad Core 3.0Ghz 8MB Cache 1333mhz FSB ממה הוא מורכב והאם הוא יותר טוב מהמעבד הכי טוב של amd ולמה הוא יותר טוב ממנו בבקשה הסבירו לי ותביאו לי קצת מידע בתודה מראש לירון

14. בעסר היה פועל כבר ה DUAL CHANNEL DDR על זכרונות אחרים אבל החלפתי אותם כי הם נדפקו.. קניתי KINGSTON PC3200 512 X2 שמתי אותם בסולטים עם אותו צבע (בדיוק איפה שהיו הזכרונות הישנים שעבדו בדואל) וחרשתי את כל ה BIOS ואין בשום מקום משהו שמזכיר DUAL DDR הלוח הוא ASUS P4P800 Deluxe הינה דוח מ CPUZ hipset ------------------------------------------------------------------------- Northbridge Intel i865P/PE/G/i848P rev. A2 Southbridge Intel 82801EB (ICH5) rev. 02 Graphic Interface AGP AGP Revision 3.0 AGP Transfer Rate 8x AGP SBA supported, enabled Memory Type DDR Memory Size 1024 MBytes Channels Single Memory Frequency 199.9 MHz (1:1) CAS# latency (CL) 3.0 RAS# to…

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by oded900,

לוח לעבודה עם x1950pro/XT וamd5200 צריך יכולת OC לפחות 230 BUS...מתלבט בין: gigabyte m55s-s3 לgigabyte ma69g-s3 זכרונות:כאן ההתלבטות שלי היא בין זכרונות twinmos 800hz cl 5 לזכרונות 667hz cl 4 xms crosair ובכלל במעבדים יש הבדל משמעותי בין 5200 ל4800? כנ"ל בין 4800 ל4400... תודה.

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  16. שלום רב. אני מנסה לרכוש מחשב נייד שלא יורד בביצועים שלו מהמחשב הנייח שלי. הנייח: Celeron G530 הנייד (שאותו אני מעוניין לרכוש): U3227U האם אני צפוי להתיקל בירידה בביצועים? אציין שאני מתבסס על PASSMARK כדי לבסס את הקנייה, ושם מצאתי שהמעבד של הנייד (3227U), לא יורד מהסלרון הנייח. אגב: לשני המערכות אותו כונן SSD (שאותו אתקין), ולשניהם 8 גיגה ראם (שאני מניח פחות משפיעים על הביצועים)? בקיצור, לא רוצה לקפוץ למים לפני חוות דעתכם. המון תודה!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  17. לפי מה שאני רואה בKSP (באייבורי אין כלל) כול לוח אם מתחיל בסביבות ה500+. זה ככה, או שאני מפספס משהו? אם זה משנה, אני מעוניין לרכוש I5 8400.

18. Started by tsahiii,

מה עדיף הQ6600 או E8400 ? ההבדל בינהם משמעותי בתוכנה ?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  19. יש לי מחשב נייד דגם L855-S5405 שיש לו מעבד i3 ויש לי מחשב שלא עובד (נפל בזמנו ואין לו מטען) שיש לו i5 לקחתי את המעבד ה i5 מהמחשב שלא עובד והתקנתי על המחשב שלי אבל נתקלתי בבעיה מוזרה: המחשב נדלק, המאוורר עובד, אבל המסך שחור... החזרתי בחזרה את ה i3 והדלקתי. - ועבד כמובן.. אז עשיתי restore defualt ב bios והחלפתי שוב ל i5 ועדיין.. אותה בעיה עם מסך שחור.. חשבתי אולי זה קשור ללוח אם שה i5 לא מתאים.. אתם יכולים להגיד לי אם כן? ואם יש מצב לפתרון? חבל לי על המעבד הזה אני מת להשתמש בו תודה רבה לעוזרים!! מצורף תמונות של המעבד והלוח אם ב cpu-z ותמונה של המעבד i5 עצמו - כתוב שם i5-560M

20. Started by iDanVas,

כותרת

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ראיתי שלא פתחו ת'רד, והיות שזה שינוי מאודד משמעותי החלטתי לפתוח בעצמי . אז מה דעתכם יצא מהאיחוד הזה? נראה מוצרים זולים יותר? או שאולי אפילו טובים יותר? [ג'יגה בייט תמיד מוציאים את הפיצ'רים הכי מגניבים עם הלוחות שלהם, ואסוס ידועים באיכות הגבוהה והאוברקלוקים המעולים שהלוחות שלהם מוציאים] -ג'ו

• 47 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. היי, פוולללל זמן לא הייתי פה. אני מחפש תשובה כזאת כבר הרבה זמן ואני יודע שרק פה אני יקבל אותה. זה לוח אם די ישן למחשב ישן שהיה פעם שלי ועכשיו הוא של אחותי. אני רוצה לקנות לו זיכרון ולהחליף HD. הוא די ישן... תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  23. Started by Ben-Malka,

אני רוצה לשדרג את המעבד שלי, אלה הפרטים של הלוח אם שלי על איזה מעבד אתם ממליצים לי? ומחיר בבקשה.

• 17 תגובות
    • 951 צפיות
  24. חבר שלי בעל מחשב ישן (לא ידוע איזה אני חושב לוח אם asus p4p800ce<?) האם המעבד או ההארד דיסק או הזיכרונות או הספק כח או כל חלק במחשב עלול להישרף גם? או שהוא רק צריך לוח חדש ולהעביר הכל לחדש? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  25. נתקלתי בוידאו הבא שטוען שניתן להכפיל ראם, ולי יש וינדוס 7 ,ולא ממש הבנתי את האנגלית עם כל המושגים, אשמח אם יש כאן מישהו שיכול לתרגם לי אותו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.