עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 1511,

יש לי 7VRXP כאשר התקנתי את הדריברים ללוח האם הופיע לי אפשרות "במחשב שלי" כ עוד הרדיסק שהשם שלו הוא "removabel disk" או משהו כזה מה זה??????? ואם אתם מקירים עוד אופציות טובות שיש ללוח הזה אז תגידו ותגידו הכל !!!

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  2. Started by Palamnaeusus,

Intel on Monday launched a new collection of processors designed for notebooks ranging from hefty PCs to svelte mini-notebooks. As previously reported, Intel unveiled its anticipated 2.2GHz Pentium 4-M chip--the company's fastest mobile processor to date. The new Pentium 4-M chip is designed for full-size notebooks, or portable computers typically weighing between 4 and 7 pounds with either a 14-inch or 15-inch screen. In addition to 4-M chip, the company has also taken the wraps off new processors for thinner, lighter notebooks. Intel is offering two new "ultra-low voltage" Pentium III-M chips, running at 850MHz and 866MHz, and two ultra-low voltage Celerons, running a…

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by liranman,

אני מחפש זמן די ארוך לוח אם שיתמוך ב - FEATURES הבאים: 1. FSB 533MHz 2. DDR 333 3. AGPX8 4. UDMA 133 5. SERIALATA 6. USB 2.0 7. RAID 0 IR 1 - OPTIONAL הלוח ASUS P4S8X מספק את הסחורה מבחינת FEATURES. האם הוא שווה את המחיר (כ - 880 ש"ח)? האם יש תחליפים ראויים?

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  4. היי חבר'ה.. נמאס לי מהמחשב שלי הסלרון 800 ואני רוצה להחליף: (למרות שהוא עבר OC ל1000 ועובד טוב אבל הוא כבר איטי בשבילי ומעצבן!) המחשב הבא הולך להיות מורכב מ: מה שכבר יש לי: יש לי הארד דיסק W.D 20G ATA100 7200RPM - חדש (קיבלתי חינם מהעבודה של אמא שלי) שעובד טוב מאוד ואני לא צריך חדש בנתיים צורב Teac x40 סי.די מארז צ'יפקט FULL TOWER כונן דיסקטים (חחחחחח) HardCano (לא ממש חשוב אבל כתבתי בכל זאת) וכרטיס מסך חרא ! (GeForce 2mx 400 64mb - אני לא ממש משחק במחשב יותר יוצר ועורך מוזיקה וכמובן מוריד לכן אני בנתיים לא צריך יותר מזה) אני צריך רק זכורנות, מעבד, לוח (לבנתיים): אני חשבתי ללכת על INTEL כי AMD חם מידי בשבילי. זה מה שהרכבתי ותגידו מה אתם חושבים (אין לי תקציב גדול 2500 מקסי…

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

כאשר אני מוציא את צלעות הקרור שעל המעבד המעבד יוצא יחד איתם כלומר נדבק אליהם בחוזקה. זה קרה לי כבר פעמיים וזה הבהיל אותי וחששתי שתתלש למעבד רגל עקב כך. יש למישהו רעיון איך להוציא את צלעות הקרור ללא המעבד ?

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  6. הזמנתי את הלוח ASUS P4P800 865PE. שמעתי שעל ידי עדכון ביוס, טכנולוגיית הPAT מתאפשרת כמו בלוחות 875P. עכשיו השאלה שלי היא האם יש סיכון בזה שאני יפעיל את הPAT? זה ישפיע על הלוח כמו שOC משפיע? (מחמם) האם הוא עלול להרס? אני יודע שאינטל איימה שהיא תבטל את האחריות למי שמפעיל את הPAT, אבל זה לא ממש מטריד אותי. תודה מראש ;D

• 13 תגובות
    • 976 צפיות
  7. איזה גירסה של raspberry pi כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  8. Started by HingedEmu2,

היי כולם שמעתי כבר פעם-פעמיים בפורום, על כך שיש דרך לקחת ראם ולהשתמש בו ככונן נוסף (שנמחק בכיבוי המחשב), שנותן ביצועים מהירים מאוד. אז קודם כל- זה מעשי? איפה אני יכול לקרוא על זה עוד? דבר שני, זה שווה את המאמץ? דבר שלישי, איך בכלל מבצעים את זה? ??? וחוץ מזה, איך אני בכלל מנצל את ה"כונן" הזה? אני מתכנן לבצע את זה עם 4GB כי יש לי כרגע 2*4GB ואני על מערכת 32, אז עד שאני אשיג 64 זה ייתן עלייה בביצועים...

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  9. בשקט ובצניעות, צ\'יפזילה משיקה דור חדש של מעבדי אטום שולחניים, Braswell, שינסה למצוא לעצמו זכות קיום לצד דגמי ה-Core M המתקדמים יותר שמתאפיינים במעטפת תרמית דומה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a6%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-core-m-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-airmont-%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%a0%d7%99%d7%99/

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  10. לאחר שלא הצלחנו לקבל שום רמז לקיומם בתערוכת Computex 2018 - תערוכת החומרה האירופאית הגדולה ביותר מסומנת בתור היעד החדש להשקה של דגמי Coffee Lake מובילים לכתבה

11. צמד דגמי Swift 5 מהדור הבא של חברת אייסר מופיעים בחנות מקוונת ומציעים לנו לצפות לקראת השקה רשמית אפשרית בעוד חודש לכתבה

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  12. יצאנו לבדוק את ביצועי ה-Core i9 12900K עם זכרונות דינאמיים מסוג DDR4, על בסיס לוח אם מתקדם של MSIלכתבה

13. Started by 11GnR,

היי בכל המעבדים שהרצתי עליהם בעבר מבחני מאמץ כמו INTEL BURN TEST, אופן ההתחממות היה הדרגתי בצורה הבאה (מספרים לדוגמא): מ40 במנוחה - קפיצה ל60 מעלות תוך משהו כמו 2 שניות. משם עלייה של 2 מעלות בשניה. מ70 עד 80 מעלות עלייה איטית במשך כמה דקות. מ80 עד 85 מעלות במשך עשרות דקות (כנראה חימום של המארז כבר). ב3570K שלי ההתחממות מיידית. זאת אומרת אם הוא ב35 במנוחה הוא יקפוץ תוך שניה ל65 (נניח) ואחרי כמה שניות יעלה ל67 וזהו. מישהו נוסף הבחין בזה בIVY BRIDGE ואולי אפילו בSANDY? המעבד הקודם שלי היה I5-750 והיה מתחמם באופן הדרגתי כמו כל מעבד אחר, רק ה3570K עובד ככה. וזה לא משנה איזה תוכנה אני מריץ עליו.

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  14. ^ כותרת ^ אם יש לוח Z87 וקונים בנפרד Lucid Virtu GPU הכל יעבוד כמו שצריך ?

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  15. שלום לכולם! קניתי זה עתה מחשב חדש לוח של אסוס P9X79 זכרונות: ‎32GB 4x8GB Corsair Vengeance Quad ChanneL Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler קירור למעבד הבעיה שהקירור מאוד רחב וסוכך על הסלוטים של הזכרון ואין אפשרות להכניס מתחתיו זכרון פרופיל גבוה השאלה אם אפשר להסיר את המתכת מעל הזכרון שאני אוכל להכניס תודה

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  16. אני קונה מחשב חדש וחשבתי ליקנות את לוח האם Asrock z77 Extreme4 ובירצוני לחבר אליו שלושה כונני SSD ברייד השאלה היא האם זה אפשרי ועד כמה כוננים אפשר לחבר בלוח הזה ב-RAID? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  17. Started by danatg,

היי, למיטב הבנתי AMD ZEN יציעו ליבות פיזיות מרובות אך פחות עוצמה לכל ליבה כשלעצמה, לעומת מעבדי אינטל שבעלי פחות ליבות אך חזקות יותר. איזה מהטכנולוגיות עדיפה לתפקוד טוב יותר של המחשב? ובאופן ספציפי - לצרכי תכנות - זן יהיה עדיף מ i5 בעל 2 ליבות וHT? מדובר על מעבדים למחשבים ניידים. תודה

18. Started by PayneBack3251,

שלום קניתי אתמול מחשב חדש עם מעבד amd 3000 64bit venice והמאוורר של המעבד מרעישששששש חבל על הזמן למה נראה לכם שזה ככה ? אולי המאוורר מכוון על מהירות גבוהה או משהו כזה ? אם איזה מהירות צריכה להיות לו,תודה מראש,עידן.

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  19. עם לא רשום באתר הבית איפה אני מוצא (דוגמא :TCCD ,BH5 וכו') יש אתר שמציג את הציפים?

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין להרחיב את הזכרון שלי מ (512MB DDR (2X256 ל 1GB, הכוונה להוסיף 2X256 נוספים או 2X512 עכשיו אני לא יודע כלכך אם אפשר להוסיף זכרונות אחרים של 256 לקיימים ושהם לא אותה חברה ואותו מהירות, ברשותי מחשב : p4 2.4 400Mhz 256x2 DDR 266 Mhz motherboard asus p4p800-e deluxe עכשיו אני יודע שיש מגבלה לזכרונות לפי המעבד אבל אני לא יודע מהם... קיצר 1. אני רוצה לדעת אם אפשר לערבב זכרונות של חברות שונות עם מהירויות שונות 2. איזה הגבלת מהירויות של זכרונות יש לי לפי המעבד?? נורא נורא אשמח לקבל עזרה לגבי השניים האלו.. תודה מראש. ---------------------------------------------------------------------------- תתמכו בי!

• 15 תגובות
    • 975 צפיות
  21. תסבירו לי בבקשה...

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  22. יש לי מערכת כזות: http://img462.imageshack.us/img462/9944/ss0hc.jpg חסר תזיכרון לא יודע למה זה קינגסטון 512 כתוב שזה DDR DIMM. מה אתם ממליצים לי להחליף ולשפר?

• 23 תגובות
    • 975 צפיות
  23. Started by RobiNooB,

שלום, קניתי 6400, עכשיו אני צריך לוח טוב וזיכרונות (2GB) ל OC טוב למעבד (מעל 3GHZ) אני מעוניין במשהו זול (ABIT AB9 למשל) מה ההבדל בין ה ABIT AB9 ל AB9 PRO ? האם בכלל יש הבדל חוץ מה-SATA האם יש טעם להוסיף ל ASUS P5B DELUX ? מה זה יתן? אשמח לתשובות בהקדם...

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  24. Started by tamirgolan,

AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX אינטל core 2 duo e6300

• 15 תגובות
    • 975 צפיות
  25. Started by dudik5,

אני לא מצליח להגיע לחום המעבד באף תוכנה אוורסט ,ספיד פאן סנדרה וכו' כולן קוראות את חום ההארד דיסק. cpuid קורא גם את חום הכרטיס הגרפי וזהו. אמרו לי שזה קשור ללוח האם. מה דעתכם ? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.