עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rubin180,

שלום. יש לי שאלה: אני מזמין זכרון ולוח אם חדשים בעוד כמה ימים וכבר החלטתי בערךם על הלוח אם וגם בזכרונות ואז שמתי לב שהזכרון שבניתי עלו: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-2GBPI במפרט הטכני שלו כתוב שהוא תומך בchip-set של P35 ו-X38 ועוד כמה אבל לא כתוב שהוא תומך ב (מה שאני קונה)P45 אז רציתי לדעת אם זה כן יתמוך או שבאמת לא. ועוד משהו: כתוב שם שצריכת החשמל שלו היא 2.1 ואני יודע שDDR2 תומך ב1.8 אז הבנתי שאני יצטרך להתעסק עם הביוס (ממש לא מתלהב מזה-לא מבין בזה בכלל) ואיך שהבנתי אם אני ישאיר את זה על 1.8 זה יהי יותר איטי נכון? (פחות מ1066MHZ ). טוב אז אם אתם יכולים תענו לי על 2 השאלות בבקשה ואם מה שאני חושב זה נכון אז אני לא יקח אותו אלא…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=965

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by natan805,

קניתי מעבד i5‎ ‎750‎ ‎2.6‎ ghz ‎עם קירור של אינטל. וזיכרונות של קינגסטון 2‎‏ של שני ג'יגה שזה יוצא 4 והםcl9‎ ‎.ולוח של גיגה בית הדגם ud3‎ ‎‏ ‏. ואני רוצה לדעת אם הזיכרונות עובדים בדואל צאנל . במחשב במערכת הקודמת זה היה כתוב לי בהפעלת המחשב.ופה לא.השאלה אם יש אפשרות דרך ה ‏winxp‏ לבדוק את זה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by nadaviz,

יש לי שני סוגי זכרונות, סמסונג 512 בתזמון 5-5-5-13 ו- 1024 בתזמון 5-5-5-15. התדר המקסימלי של שניהם הוא 667 אבל ביחד הם נותנים 553. זה ניתן לפתרון מבחינת ביוס או כל דבר אחר?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Asaf_l4,

מה ההבדל בין Intel Core i7 Box ל- Intel Core i7 Tray?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום אני מחדש את המחשב כנראה בקרוב ואני צריך המלצה ללוח אם אני אלך על המעבד כפול הליבה של אינטל ה 805D זיכרון שירוץ בדול צאנל 2X512 לא ברור עדיין DDR או DDR2 לפי הלוח שיוצע אני חייב שהלוח יתמוך ב AGP מכיוון שיש לי כרטיס מסך 6600GT שעובד בחיבור AGP אני צריך כרטיס רשת על הלוח כמה שיותר חיבורי USB2 אין חשיבות לכרטיס קול על הלוח למרות שאם ההפרש לא גדול אין לי בעייה להוסיף כמה שקלים כדי שיהיה אני חייב בקר IDE אחד לפחות על הלוח ו בקר SATA אחד זהו נראה לי עוד שאלות ופרטים ינתנו בשימחה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Sweet_Tooth,

לפני כשבוע החלפתי HS כי המעבד שלי הגיע לטמפרטורות מדאיגות של 60 מעלות תוך כדי הפעלת משחקים או בפול-לוד אז התקנתי את הHF החדש שלי עם AS3 ואני מאוד מרוצה מהביצועים המעבד בקושי מגיע ל 45 אבל מסיבה מסויימת הביפ הקטן והמעצבן של הביוס עדיין נשמע כאשר אני משחק ומשחקים עתירי גרפיקה אבל הדבר שבאמת הפלאי אותי זה שאני ביטלתי את האפשרות של האזעקה הקטנה הזאת (הביפ) בביוס אז התחלתי לחשוב שהאם זה בכלל קשור לטמפרטורה של המעבד! אז השאלה שלי קורה כאן?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by davis5,

תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מה ההפרש בביצועים? מה ההפרש במחיר? למה בכלל יש מעבדים נפרדים לשרתים? והאם יש "משוגעים" ששמים מעבד לשרת במערכת ביתית או שצריך חומרה שונה לחלוטין?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות בחודש-חודשיים הקרובים מחשב לטובת עבודה בתלת מימד ופוסט פרודקשן (אפטר וכד') ורציתי לדעת האם יש אמת בשמועות לגבי מעבדים חדשים מבית אינטל שאמורים לצאת בקרוב לשוק ושתאורטית אמורים להיות חזקים משמעותית בשימושים שאני מייעד למחשב... ואם השמועות אמיתיות, האם שווה לחכות? או שכבר עכשיו ללכת על מערכת מהמלאי הקיים. התקציב שלי לכלל המערכת (לא כולל היקפי) - 10K תודה תודה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by mz155,

במעבד דואל... כשכתוב את המהירות שלו (ghz) .. זה המהירות הכללית? לדוגמא: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX המהירות פה היא 2.4 או 4.8? תודה מראש mz155

12. היי לכולם אני כרגע עומדת לקנות מחשב.עד עכשיו הציעו לי<בתקציב שלי> לקנות את השילוש הבא: AMD 2500 XP BARTON BOX CPU ABIT NF7 SL ADADT 512 400 DDR עכשיו אני רואה שיש דברים חדשים וכולם ממליצים על סלרון של אינטל או סמפרון של AMD מה שמחייב לוחות אם אחרים. יש לציין שהתקציב שלי הוא 3100 ש"ח פחות או יותר.הכרטיס מסך שאקח זה 9550 <אני ממש לא משחקת> והארד דיסק 80 של WD. יש לציין שיש לי מסך. מה לעשות ?האם ללכת על מה שהציעו לי או שללכת על הסלרון או הסמפרון. בתודה מראש לכל העוזרים .אני פשוט די מבולבלת כי אני מפחדת שאם אני אקנה את מה שהציעו לי אני פשוט אפסיד מחשב יותר טוב באותו מחיר.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by tehnodrom,

צריך מעבד ולוח אם עד 700 שקל עדיף אינטל...

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום רב, אני חושב לרכוש ב eBay ממוכר בארצות הברית כרטיס רשת שאני עומד להתקין בserver בישראל. הדבר ישמש למחקר. מדובר ב: Intel Ethernet Converged Network Adapter Xl710-qda2 - Pci Express 3.0 X8 - 2 Port - Optical Fiber, Twinaxial - Retail (xl710qda2 באתר של המוכר יש אזהרה: International Customers: All electronic products are packaged for sale in the US with US voltage. שאלתי היא (וסליחה אם זה מראה בורות, אין לי ניסיון אמיתי בכך): מה משמעות הדבר, והאם יש כאן איזושהיא בעייה ? לי נראה שאמנם בארה"ב המתח הוא 110 וולט לעומת 230 וולט בישראל, אבל בסופו של דבר ישנם שנאים server, והמתח שמגיע ל slot של ה PCI בלוח אם הוא אות…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי אני צריך לדעת איזה צירוף ייתן לי את התמורה הכי טובה מבחינת ביצועים עומד לשמש לאינטרנט, office וקצת סרטים באיכות HD מבוסס intel Intel Core i3 540 Socket 1156 3.06Ghz 4MB BOX + Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET או מבוסס AMD AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX + Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET יעבוד עם Windows 7 64bit ו-4G זכרון בתודה מראש יוסי

16. Started by itaysk,

על מה זה משפיע? האם ההבדל משמעותי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. האם עדיף להגדיל רק לארבע או שאם כבר אז לשש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by YemeniteCamel,

זו שאלה שלא הצלחתי למצוא לה תשובה בחיפוש באינטרנט. כיצד מתבצעת הבחנה במעבד פנטיום בין פסיקות שונות וההתקנים שמבקשים אותן? הרי יש קו פסיקה אחד. זאת אומרת, איך מעבד הפנטיום מזהה לאיזה התקן שייכת הפסיקה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היום נכנסתי לאתר דרייברים של הלוח ותחת עדכוני ביוס גיליתי את זה: כנראה גם הם מצטרפים לחגיגה מישהו בדק את הביוס הזה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. שלום, הזמנתי מחשב חדש http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478901.0 אולם לצערי אין להם במלאי קיט זיכרונות של סמסונג. הוצעו לי האלטרנטיבות הבאות (שעליהן אני צריך לשלם תוספת מחיר, כמובן): Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2180 Corsair 2GB DDR3 1333Mhz Value Core I3 I5 I7 http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1677 G.Skill F3-10666CL9D-2GBNQ 2GB DDR3 1333Mhz CL9 http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1942 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9 http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=659 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1921 אני בחרתי Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz…

21. AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN MSI K8N NEO2 PLATINUM OCZ DDR 1024MB 466MHZ EB PLATINUM DUAL CHANNEL

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Spiderpaz,

סתם חפרתי באינטרנט וראיתי את זה: http://www.sitcomnet.co.il/product.asp?productid=7 אני לא מכיר את המעבד אולי הוא גנארי? :

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Drek Boy,

יש לי לוח A8V DELUXE של ASUS ויש לי גם סטיק אחד של 512 A-DATA ורציתי לעשות אוברקלוק עצבני ורציתי לקנות עוד סטיק בשביל זה. חשבתי לקנות עוד סטיק של 512 A-DATA אבל אני לא יודע אם ה256 מגה של A-DATA DDR2 553 MGH השאלה היא בכלל האם הלוח שלי תומך בכזה זיכרון או רק בDDR 400? ואם כן מה עדיף ה512 או ה256 DDR2 533? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הרוב מסוכם בכותרת. זה עבור מחשב של חבר שכנראה שמת בו הלוח, לכן צריך משהו שיחליף המחשב משמש לאינטרנט בלבד ולכן אין שום רצון להשקיע במחשב הנ"ל. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. החברה הענקית מסנטה קלרה היא כבר מזמן לא רק יצרנית של המעבדים הביתיים המוכרים לכולנו, והיא בוחרת להזכיר זאת באירוע פתיחה מרכזי לתערוכת CES 2018 שמתרכז רובו ככולו במידע ומה שאפשר להשיג בזכותו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים