מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת : AMD 2000 XP G-FORCE 4 TI 4200 256 DDR 333 MHZ ואני רוצה עוד 128 להוסיף! האם יהיה שיפור במשחקים או סתם בזבוז כסף?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם המעבד Q9500 יתאים ללוח אם +הזיכרונות שלי 667 MZ והאם המעבד הזה יתן לי שיפור ניכר במישחקים יותר מהמעבד הנוכחי שלי , או שאני יכול גם להיסתפק במעבד Core 2 Duo E8400, 3.0GHz ? רוני
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראו תמונה: נראה לי כמו איזה חיישן. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב שהולך לעניין אוניברסיטאות, גופי מחקר, יחידות בתחום הביטחון, תעשיית הביוכימיה, והזרוע נטויה עם אינספור שימושים בשוק:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לוח-אם עם לפחות 2 סלוטים ISA, לחלפת לוח שהתקלקל. מדובר בלוח 478 למעבד P4 2.4 . אבל אם ישנו משהו יותר טוב, אין בעיה לקנות מעבד חדיש יותר. אין לי אופציה לוותר על החיבורי ISA מכיון שאני זקוק להם ל 2 כרטיסים מיוחדים העולים אלפי דולרים. מצאתי את http://www.gentecpc.co.il/Product.asp?ProID=727 וגם בפלונטר במחיר 1750 ש"ח ומעלה. האם מישהו מכם מכיר מקום נוסף שמוכר ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני רואה שכרגע המעבדים הנוכחיים של AMD (וכמובן הלוחות שבהתאם) תומכים ב-2 תושבות, ה-AM3 ו-AM2+. רציתי לשאול מה ההבדל בין שתיהן, ואם זו שאלה של עדיפות, מה מהן עדיף כמובן. כי בנושא שפתחתי לא מזמן בפורום מפרטים 3 אנשים שונים בנו לי מפרטים עם תושבות שונות, אז זה מעט מבלבל. אשמח לעזרה ככה בקטנה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מה ההבדלים בין מעבדי אינטל וAMD.. כי רוב אנשים שאני מכיר אומרים שאינטל הרבה יותר שווים ושאני פה גולש במפרטי מחשב אני רואה שרוב האנשים מעדיפים לתת לבנאדם שמעוניין לקנות מחשב מעבד AMD.. אני יודע שמעבדי AMD יותר זולים אבל האם הם באותה רמה כמו אינטל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם שווה לקנות את לוח האם ???Asus P4T533-C - Intel 850E במחיר המומלץ באתר זה (895 ש"ח) בצמוד למעבד Intel Pentium 4 1.8A GHz במחיר של 800ש"ח?? אם יש לכם המלצות על משהו יותר טוב/יותר זול אני אשמח לקבלם בבכרה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין הלוחות GA-P55-US3L לבין GA-P55-USB3 ??? של גיגבטייט.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במעבד החדש שקיבלתי לפני כמה ימים ואני לא מצליח להבין איך זה קורא!? הבעיה היא שהמחשב מזהה רק 2 ליבות לפי CPUZ הנה תמונה: מה יכוטל לגרום לבעיה? המפרט החדש שלי הוא: Intel I7 930 Gigabyte x58a-UD3R Patriot Extreme 6GB ddr3 1.6Ghz כל השאר נשאר אותו דבר.. מה יכול לגרום לבעיה הנ"ל?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם צילמתי את מפרט המחשב שלי אני מעוניין בשידרוג הזיכרון ל 8 ג'יגה ? או כמה שאפשר הכי הרבה... אבל לא יודע אם הלוח אם תומך בגודל כזה..?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני בעל לוח-אם msi pt880 neo ורציתי לברר אם יש בו pci-express כי לפי מה שהבנתי אין.. אבל אני רוצה להיות בטוח.. ושנית אני מעוניין בהמצלה ללוח-אם לintel pentium 4 עדיפות לmsi (אני יכול להשיג הנחה) ושיהיה בלוח sata pci-express אממ כרטיס רשת מובנה ואם אפשר גם קול..
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת על איזה מעבד אתם ממליצים לקנות שהכי משתלם מבחינת יחס עלות/תועלת למשתמש שלא מתכנן אוברקלוק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a מתאים?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום זכרון מתוצרת geil אני מוציא אותו מהקופסה ואני רואה שהוא שיש עליו משהו בצבע כחול ובפנים כנראה נחושת לקירור כי הוא היה קר מאוד שהוא הגיע ok הכנסתי למקום של הזכרון זה עובד ובדקתי את ביצועו יחד אם ה256 שהיו לי כבר והביצועים השתפרו בצורה פנטסטית הפעלתי את gta vice city ועדיין לפעמיים יש לי תקיעות מעצבנות כאלו השאלה שלי האם זה אולי בגלל הכרטיס מסך שלי ועוד שאלה למה הזכרון של geil שמצויד בקירור מתחמם יותר מהזכרון בלי קירור ? בתודה עמית פנטיום 4 1.8 עשיתי oc ל2.4 256 ddr 333 טרה בייט 256 ddr 333 geil אם קירור עלה 236 לוח אם asus p4533-e
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצורך מחשב חזק לפיתוח (development) בסביבת מיקרוסופט, אני חושב על מעבד QUAD כלשהו. 1. האם יש מעבד בייתי עם יותר מאשר 4 ליבות ? 2. הבנתי שה QUAD של אינטל הוא בעצם 2 ליבות כפולות דבוקות, כך שאין בין 2 הזוגות שיתוף נתונים - האמנם ? 3. איזה QUAD עדיף, אינטל או AMD ? 4. האם QUAD בכל חברה הוא דגם ספציפי, או שיש דגמים שונים של QUAD שאני צריך לבחור מתוכו ? 5. אם אני רוצה מחשב 64 ביט, יש השפעה על סוג המעבד הנבחר ? תודה ! עריכה, תוספת לגבי זכרונות : 6. סביר להניח ש 2GB יספיקו לי, אז האם נכון שאני מוגבל ל 4GB במערכת 32 ביט, והרבה יותר במערכת 64 ביט ? 7. אם אני הולך על מערכת 64 ביט, על מה זה משפיע ? לוח אם ? מעבד ? זכרונות ? או שזה רק ברמת מערכת ההפעלה ? 8. אם תהיה לי מערכת 64 ביט, ה…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין MHz ל GT/s ? (אם יש) מה ההפרש בין המהירויות האלה? 1066 MHz 5 GT/s
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Core i7 875K, 2.93GHz, s1156, 8MB Box, Unlocked CPU או Phenom II x6 Six Core 1090T Socket AM3 3.2Ghz Box מתוכנן OC כמו כן כן חשוב לי אפשרויות שדרוג בעתיד מחשב לגיימינג כבד וסרטים בFHD מסך 24 FHD ו42 FHD מתלבט בין שניהם עברתי על לא מעט מבחני ביצועים מחליף את כל השילוש מעבד זכרונות לוח אם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי מעוניין לקנות מעבד 12900ks לוח אם asus prime z690-p wifi איזה גוף קירור אני צריך להם ואם אפשר גם ספק? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום כולם ! לא מזמן קיבלתי את הלוח AN7 החדש של אביט (זה עם הגורו) בהחלט לוח חביב ! נתקלתי בבעיה איתו, בכל מקום וביקורת שאני קורא רשום שניתן לשלוט בכל המאווררים המחוברים ללוח-נשמע נחמד רק בעיה אחת-אני מחבר מאוורר רגיל, ג'נרי בחיבור 3 פנים ללוח נכנס ל FanEQ של הUGURU אבל כל מה שאני רואה זה אפשרויות שליטה רק במאווררים של הCPU ושל הNB אז שאלתי היא-איך לעזאזל אני שולט בכל המאווררים המחוברים ללוח אם !? בתודה מראש לירן
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את זה CORSAIR XMS3 6GB kit DDR3 1600 CL9 1.65v איזה אחד מוכר את זה פה באתר חשבתי לקנות את זה אני יכול להוסיף את זה למחשב זה המפרט שלי Core i7 920, s1366, 8MB לוחות אם P6T Deluxe V2 sLGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 3x1GB Corsair XMS3 Triple Channel כרטיסי מסך HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מארזים Cosmos 1000 ספקי כוח Cougar 700W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular קירור mugen 2 אם אני מוסיף אותם זה יעשה לי בעיות או לא???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם המעבד intel i5 1050k ולוח של p67-ud3 של GA. המוכר הסביר לי שיש בעיה מסוימת עם הלוח הזה, אבל יש לי אחריות ל3 שנים ולא משנה מה יקרה לכל רכיב במחשב ,הוא יוחלף . יש לי אפשרות להחליף חלק עד מחר. האם להחליף את הלוח אם לדעתכם?למרות שיש בעיה בלוח ,בכל זאת לא בטוח שזה יקרה , וכנראה שעם תהיה בעיה ,בעתיד ישימו לי את הגרסה המסודרת של הלוח, לא? מקווה שהבנתם. לירון
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש הבדל משמעותי בביצועים? והאם 4 זיגה ראם אפקטיבי יותר במישחקים מ2 זיגה ראם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרנית המחשבים הגדולה ביותר בשוק היא גם הראשונה שתאמץ את הדגמים החדשניים מבית אינטל לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אם כן איזה סוגים יש? ןאיפה ניתן לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-