עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי רכשתי עבור מחשב של חברה שלי את הזיכרון הנ"ל הוא מחולק באמצע ל2 חלקים של 128x4 כול צד. DDR 128x8 PC400 1G AUM5108 על הצ'יפים של הזיכרון רשום128X8DDR K 0843 האם הזיכרון הזה מתאים בכלל לסוקט 478?

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  2. קניתי את המפרט הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 שמתי לב כאשר הלכתי ל"מחשב שלי" ואז ל"הגדרות" שרשום שאכן יש 2 גיגה זיכרון אך בסוגריים רשום שהמחשב מנצל רק 1.75. מה הסיבה? האם יש משהו לא בסדר במחשב? אגב, על המחשב מותקן WIN 7 ULTIMATE SP1

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Ibrow-Now,

אי אפשר להשתמש בו בעכבר עם דוס, פירושו אי אפשר להתקין ווינדוז דרך דוס. כי אין סריאל. איך אפשר להתקין בו חלונות אם כך?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ido,

תהיתי איזה סטפינגים של מעבד פנטיום 4 פנטיום 2.0 גיגההרץ כדאי לקחת.. אני שואל באופן ספציפי על מעבדי פנטיום 4 2.0 ולא על שום דגם אחר, כי זה מה שהוצע לי במבצע בחנות.

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  5. Started by itaysk,

איך AMD משתווים ואף עולים על אינטל כש AMD משתמשים בבאס של 266MHZ (מקסימום 333) ואינטל ב 522MHZ?? גם זכרון המטמון הוא חצי ב AMD

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Yaniv.E,

האם אפשר להרכיב זכרון 800MHZ DDR II בלוח של DDR I 400MHZ?

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by the king2006,

שלום יש לי לוח MSI 945P ויש לי זכרונות 5-4-4-12 533 ... עכשיו האם הזכרונות האלה יתאימו לבורד שלי כשילוב עם הזכרונות הקודמים http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2626&Pname=TWINMOS ?? תודהה

• 8 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by eliko9,

איזה זכרונות הכי איכותיים מ KSP A-DATA DDR500 או KINGSTON HYPERX המעבד יהיה DUAL CORE 3800 שיהיה לו oc עד כמה שאפשר בסטוק ואולי אחרכך איזה קירור אוויר נורמלי מה אתם אז ממליצים?

• 8 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by erez84,

שלום לכולם, יש לי לוח אם ישן , שעובד עם פנטיום 3 450 , אני מעוניין להפעיל הרדיסק SSD , כמובן שאין ללוח SSD, רק IDE ולכן קניתי מתאם מאיביי מ SSD לIDE , (קניתי שניים ) באף אחד מהם ההרדיסק לא עולה, כלומר הלוח לא מזהה אותו בכלל, הכל AUTO DETECTION, וגם במצב LAGE ו LBA , לא מזהה בקיצור כלום המתאמים עובדים מצויין, שכן בחיבור IDE ל USB כשהמתאם של ה SSD ל IDE מחובר, הווינדוס מזהה את ההרדיסק כהתקן USB . הבנתי שיש עידכוני ביוס, לא ממש הבנתי אים ואיך כדאי לעשות, ולא מצאתי שום מידע על הלוח מלבד חוברת יצרן ישנה שכמובן אין בה שום איזכור לגבי סוגי הרדיסק כאלו, וגם לא לגבי עדכוני ביוס. ההרדיסק ה…

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  10. אני רוצה לקנות מחשב נייד (ואני לא מציין את זה כדי שתעזרו לי לבחור מחשב, רק כדי שתבינו טוב יותר את השאלות שלי). אני לא מתכנן להסתובב איתו הרבה (יש לי טאבלט. מספיק לי). יש לי קצת ידע במחשבים, ועכשיו, כשאני מחפש מחשב, נזכרתי ששמעתי פעם שזיכרון הוא צוואר בקבוק (ספציפית שאחת הבעיות היא שלא ניתן, במחיר סביר, לספק למעבד זיכרון בנפח גדול שהוא יכול לגשת אליו מהר במיוחד - ולכן יש את רמות ה- Cache) אז התחלתי לתהות עד כמה משפיעה כמות ה- Cache על מהירות הפעולה של המחשב, ועד כמה מעבד 64 ביט שמריץ מערכת הפעלה מתאימה שונה בביצועים ממעבד דומה שתומך רק ב-32 ביט (אני מודע לתמיכה ביותר זיכרון, אבל מה שמעניין אותי זה יותר ביצועים בעיבוד מאשר יכולת גישה לזיכרון). לא ממש מעניין אותי לגבי ייתר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מה עושים? אמרו לי שיש מפצל שיכול לעשות את זה אבל אני לא מוצא אותו בכמה חנויות שחיפשתי...יש אפשרות אחרת?

• 8 תגובות
    • 591 צפיות
  12. היי, התקנתי על המחשב שלי וינדוס 7 והאינטרנט שלי הפסיק לעבוד. מרכז הרשת לא מזהה את החיבור ופותר הבעיות לא נותן תשובה. ניסיתי להתקין את הדריבר שיש באתר של אסוס אבל אי אפשר כי הוא ב16 ביט (או לפחות זה מה שהמחשב אומר), ואין גירסה לוינדוס 7. אני מיואש, עזרה! עמית.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני לא בקיא ממש בעינייני הזכרונות ואני רוצה להבין כמה מושגים, מהם תיזמונים?לשם מה יש את המהיריות של הזיכרון ומה הבדלים ביניהם? ונגיד אומרים שלזיכרון יש DDR500 אז מה זה אומר עליו מבחית שניי המהירויות ...ים שלהזיכרון ? ולמה כשעושים OC עדיף להוריד את ה תיזמונ תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by RayZ,

היי. פתחתי כאן ת'רד ליפני חודש או פחות. יש לי מעבד סלרון. כולם אמרו לי שסלרון הוא מעבד בעיתי. רק רציתי לדעת. מה הבעיות בסלרון? ומה טוב במעבד פנטיום?

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by dorish,

מהי ערכת שבבים? במיוחד מזה nFORS אני רוצה לקנות לוח לAMD ואני רוצה לדעת איזה ערכת שבבים לקנות וגם איזה תמיכה בזכרון DDR האם יש בכלל הבדל בביצואים בין 333 ל 400 וכו ומה הכי עדיף תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מתלבט בין שני זכרונות שהייתי רוצה להתיעץ איתכם באיזה אחד מהם לבחור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1109&products_id=6983 זה אחד.... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2142&catcode=291 וזה השני...... לשניהם יש את אותם תימונים...........pqi 512mb pc3200 2.2.2.5 והשני..................ocz 512mb pc3200 el platinum rev2 2.2.2.5 משהו יכול לעזור לי ולהגיד לי באיזה זכרון לבחור??? ההפרש מחירים ביניהם הוא 150 שקל.......הocz עולה יותר........... תודה מראש לכל מי שיעזור לי!!!!!!!!!!!! :-* :-*

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  17. זאת אומרת האם יש מהמשחקים החדשים שממליצים על יותר מ4GB ? למשל MAX PAYNE3 כתוב 2GB-16BG האם זה אומר שמומלץ 16GB ?או שזה סתם הגזמה. המפרט שלי בצד, וגם עשיתי אוברקלוק למעבד ל4GHZ וחבל לי שהזיכרון יגביל אותי,אבל אם עדיין אין כל משמעות למעל 4GB אז הייתי מעדיף לחכות, כי המחירים של הזיכרונות יורדים מהר מאד.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yanson8,

שלום לכולם, פעם הייתי קורא באתר ומתעניין די הרבה בענייני חומרה אך מאז שהתגייסתי אני כבר לא מבין יותר מדי. לפני שלוש שנים בערך קניתי מחשב: intel core 2 duo e4400 4GB ram 800 mhz gigabyte p-35-ds3l ati x1950gt בזמן האחרון אני מתחיל להרגיש קצת איטיות והחלטתי לשדרג את המעבד כל עוד עדיין מוכרים מעבדים לסוקט 775 . אני לא גיימר רציני ועיקר השימוש שלי במחשב הוא לאינטרנט, סרטים וגם לשחק wow . אני זוכר שכשרק קניתי את המחשב הצלחתי לעשות OC למעבד כך שהוא עבד בצורה יציבה על 3000 , אבל ניראה לי שאני מעדיף לא להסתכן בזה עכשיו. התקציב שלי די גמיש כי אני רוצה מעבד שיחזיק לי ליותר זמן אבל גם לא משתלם מבחינת עלות\ביצועים ודי צריך את המומחיות שלכם בעניין הזה. ושאלה אחרונה, האם כדאי לי לחכו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. בדף אודות המעבד שמציגה אינטל http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sspec=sla9v מופיע שהוא עובד בתדר 2.6GHZ כשאני מפעיל את CPU Z מציג לי ב CORE SPEED 2.0GHZ בלבד האם אני צריך להיכנס לBIOS ולהעלות איזה FSB או משהו במהיריות .? בכדי לקבל את מלוא הפוטנציאל של המעבד הנה תמונה מצורפתשלה CPU Z

• 8 תגובות
    • 552 צפיות
  20. אהלן, המעבד שלי שווק חיים לאחר סדרת תקלות גדולה כשלבסוף מה שהרג אותו זה סדרת הפסקות חשמל שנגרמו לאחר שריפה בבינין. אני בכל מקרה תכננתי להחליף חלק מהחומרה בקרוב כי היא כבר בקושי הספיקה לצרכי הלימודים שלי, אני צריך לוח אם ומעבד וההתלבטות שלי היא בין הi7 6700K החדש (ואז אצטרך להחליף גם זכרונות) ובין הi7 4790K ואז לא אצטרך להחליף זכרונות (יש ddr3 1888mhz של קינגסטון) לא איכפת לי להחליף זכרונות והתוספת תשלום. אני עובד עם תוכנות מאיה (מידול בתלת מימד),רנדרמן, פוטושופ,אילוסטרייטור,מאדבוקס,יוניטי,אנריל,וירטואל סטודיו (מתכנת בשפות C וC++), פרימיאר,אפטר אפקט,לייט רום. אני יודע שחלקם תוכנות שדורשות כוח ועובדות לא מאט על ראם ובעיקר זאת הסיבה שחשבתי ללכת על ה i7 6700K מעבר לזה שהו…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Skipper,

היי, יש לי לפטופ Lenovo g570 עם מעבד Intel b940 ו - 4 גיגה זיכרון שתומך ע"פ האתר של Intel עד 16 גיגה זיכרון מסוג DDR3. אני מבקר בתאילנד בקרוב והמחירים של הזכרונות שם ממש נמוכים. יש טעם לרכוש 16 גיגה זיכרון? המעבד ינצל את כל הזכרון? או להסתפק ב8? תודה רבה על העונים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי את המחשב כמעט 4 שנים : Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHZ LGA775 Intel DG33FB 1333MHz Nvidia 8800 GT 2Gb - RAM ועובד עם Windows XP אני מעוניין לשדרג את המעבד, אולי להוסיף קצת זיכרון, אין לי כסף כרגע למחשב חדש. האם אני יכול לרכוש כל מעבד אשר יש לו תושבת 775 ? עיקר השימוש שלי הוא אינטרנט, אופיס ומשחק Call Of Duty! כיוון שהזמנתי כבר את המשחק החדש שאמור להגיע בשבוע הקרוב, ממה שראיתי ברשת לא בטוח שהמעבד שלי יספיק ולכן אני בודק את האפשרות לשדרג אותו. התקציב שיש לי הוא באיזור 700 ש"ח, כמובן שאני מעדיף לחסוך כמה שאפשר. אודה לכם על עזרתכם בנושא, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. קניתי לוח ומעבד חדש למחשב מדיה סנטר רציתי לדעת עם יש בעייה בזה שאני מרכיב את הלוח יחד עם הספוג

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by ImAllMostAwake,

טוב אז ככה, חשבתי ללכת על לוח מסוג P45 הבנתי שהוא יותר טוב ומהיר הדרישות שלי מהלוח הם : תמיכה בזכרונות עד 1066 MHZ לוח שיתמוך בQUAD יציאות FIREWIRE חובה ק.קול מובנה תמיכה בRAID מעבד מעבדוCore 2 Quad Q9450 BoxוIntel עם 12 מגה קאש זכרונות דרישה 4 ג'יגה מהירות 1066 בדרך כלל אני עם G.SKILL אבל אני לא מעודכן אם השתנה משהו או יש המלצות אחרות לא רשמתי מחיר לא על הזכרון ולא על הלוח כי אני קודם רוצה לראות תאימות ואז לברר מחירים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.