עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Evil Inside,

?Athlon XP 2500+(512k 333) או ?Athlon XP 2600+(333)

• 8 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by dasdas32,

אני מעוניין לרכוש מעבד e6300 ויש מגוון של לוחות אם.. אני מעוניין בלוח אם מסוג ASUS התקציב בסביבות ה500 .. שני הלוחות ששמתי לב אליהם הם : - 1. p5vda p5lmx 2 אשמח אם תעזרו לי בבחירה... דגש על לוחות מבוססי אינטל..

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by WHITE_ZOMBIE4,

איזה מעבד לפי דעתכם יותר טוב למשחקים,תלת-מימד וגראפיקה?,AMD או PENTIUM4

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by yan_y,

שלום! אני מענוניין לקנות מחשב חדש שבעיקר יהיה למשחקים ורציתי לדעת האם המעבד E6550 של אינטל גם 1333 מ.הרץ כמו הE6750? ועד כמה מורגש ההבדל בין 2 המעבדים? שאלה נוספת: עד כמה יהיה מורגש ההבדל אם אני אקח את הסט: מעבד E6750 עם זיכרון 2GB במהירות 800 מ.הרץ או את הסט: מעבד E6550 עם זיכרון 2GB במהירות 667 מ.הרץ?

• 8 תגובות
    • 470 צפיות
  5. Started by manga05,

אני רוצה לקנות את הזיכרון הבא מלמיר : Frequency: 400MHz PC3200 Configuration : 64M x 64 (2 pcs) Module Bank : 2 Cas Latency : 2.5 ECC : non-Reg., no-ECC Component Per Module : 8/16 DRAM Configuration : Dual Channel Kit of 2 Part # : X32PB1GC25 LIFETIME WARRANTY והשאלה שלי אם זה SS/DS שימו לב שזה DUAL CHANNEL של שני 512mb - ולא ציפ אחד של גיגה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by berner,

חברים אני רוצה להכנס לנושא AMD ואבקש המלצה לגבי המעבד החדש XP2800+ לוח אם מתאים מסוג NFORCE2 מי יכול לתת לי המלצה ונתונים כולל הצורך באיוורור בברכה רא

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  7. שלום שלום אני מנסה להרכיב מפרט שיותאם לעריכת וידאו יומיומית (זו הפרנסה שלי...) קיבלתי מספר מפרטים וגם עברתי פה על הפורום שמאוד מאוד עוזר ותהיתי - האם מומלץ לרכוש לוח אם של Gigabyte ? האם יש למישהו מפרט מצוין למחשב עריכה? אני עובדת על אביד, מחפשת מחשב חזק וטוב שיוכל לעבוד על כמה תוכנות וחלונות במקביל תודות יפעת

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. חברת סמסונג הציגה היום את זיכרון המחשב הראשון בעולם למחשבים אישיים מסוג DDR3 Dynamic Random Access Memory (ובקיצור: DRAM). סמסונג היתה החברה הראשונה שהציגה זיכרונות מסוג DDR ו-DDR2 ב-1998 ו-2001, בהתאמה. הזיכרון החדש, המתהדר בקיבולת של 512 מגה-בייט ומהירות עיבוד של 1066 Mbps, יצא לשוק כבר בתחילת 2006. יהיו הבדלים משמעותיים בין הזכרונות של עכשיו לזכרונות dddr 3 ?

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by JediMaster,

שלום לכולם! קודם כל, אני לא יודע אם הדיון שייך לכאן או לווינדוס, אבל אני מהמר. אוקיי, אז ככה: בן דוד שלי רצה לפרמט את המחשב שלו. יש לו לוח אם OptiPlex GX270 של Dell. הכל טוב ויפה הוא הכניס דיסק (מקורי) של ווינדוס שהיה גם מותאם במיוחד ללוח אם של דל שיש לו (מסתבר שיש משהו כזה). בגלל שהיה לו Service Pack 2 הוא לא הצליח להפעיל את ההתקנה מווינדוס אז הוא פשוט ניסה דרך הבוט. ההתקנה מאתחלת את עצמה וכו', ובדיוק כאשר היא עומדת להתחיל ולשאול אותך שאלות אם אתה רוצה Recovery Console או התקנה חדשה וכל שאר הדברים, בום, מסך כחול ועליו UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME. אני לא זוכר את כל ההודעה בע"פ אבל זה המליץ לנסות לבטל Caching או Shadowing. אחרי זה באתי אליו, וניסיתי הכל, אבל באמת הכל. בתור התח…

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  10. Started by R L,

יש לי Maxtor DiamondMax Plus 9 6Y120L0 120GB Ultra ATA/133 7200RPM Hard Drive w/Fluid Dynamic Bearing Motors Chaintech 9CJS ZENITH Asus GeForce FX5900 ULTRA Video Card, 256MB DDR, 256-bit, DVI/TV-Out, 8X AGP, Model "V9950U/TD" זכרונות אין לי מעבד אני מבולבל מה זה 2MB קאש L3? נ.ב. קישורים, מחירים ושמות מלאים זה סבבה

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  11. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם. למרות שהעליתי כבר את הנושא בעבר, אני עדיין בלבטים: ברשותי כרגע: לוח אם ASUS P4P 800 DELUXE, מעבד P4 2.8 HT, זכרון DDR 2 GB , כרטיס מסך AGP E-VGA 6800GT 256MB. לשאלתי הראשונה: מבחינת ביצועים במשחקים, האם כדאי לעבור PCI-E , ורכוש לוח אם DFI NF4 U , מעבד AMD 3200+ VENICE וכ.מסך 7800 GT ? שאלתי השנייה היא: האם כבר כדאי לרכוש מעבד בעל ליבה כפולה של AMD? אני שוב מציין שענייני העיקרי במחשב הוא משחקים ולא מעבר ( אם יש בכלל מעבר). תודה מראש על הייעוץ המקצועי.

12. שלום. אני מחפש ערכה של 24GB ללוח אם P67. מסתבר שלא קל למצוא כזה. שהרי יש צורך ב 4 סטיקים של 8 גיגה כל אחד (הלוח אם תומך בכך). לא מצאתי זכרון כזה מבית Corsair למשל, ולמעשה - לא מצאתי בכלל. האם מישהו מכיר/יודע? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by lmlm,

הנה ביקורת ראשונה בסינית( :-X סתכלו בנתיים על תמונות ובאנצים) על E4300 שבא עם 800FSB, 200X9. (1.8GHZ)f הביקורת משווה ביןX2 3800, E6300 ו E4300. E4300 יצא ב21 בינואר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=218672.0 לביקורת: http://topic.expreview.com/2006-12-11/1165771666d1617.html קרדיט: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=126278 תהנו

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by BLUE01,

שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל ברכישת רכיבים לבניית מחשב HTPC. התקציב שלי מוגבל ולכן החלטתי כל חודש לקנות רכיב אחד ולהשלים את בניית המחשב תוך מספר חודשים. לפי ההגיון,בשיטה כזו, הדבר הראשון שיש לרכוש הוא המעבד ואז לבנות את המחשב סביבו ( כלומר רכישת המארז ולוח אם שיתאים לו מבחינת הגודל). אני צודק? לגביי המעבד: אני מייעד את המחשב בעיקר לסרטי FHD, הקלטות למיניהם ומעט משחקים ( בעתיד ברחוק גם רכישת מקרן מתוכננת). השאלה היא איזה מעבד מתאים לצרכים הללו? האם מעבד מרובע ליבה מסדרת ה או Q8XXX Q9XXX יתאים לצרכים הללו ויספק את צרכיי למספר שנים? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב, עלה הרבה מאוד כסף, נקנה באפריל השנה ועדיין באחריות. נקנה מרשת מוכרת בארץ (לא KSP). אזכיר את שמה במידה וזה יהיה רלוונטי. מפרט : 13900K | gigabyte Auros master זכרון : VENGEANCE® RGB 48GB (2x24GB) DDR5 DRAM 7000MT/s CL40 Memory Kit — Black כרטיס מסך 4090 ספק כוח חברת Corsair דגם HX1200 HX Series Platinum 1200W Active PFC כולל מאוורר 135MM בכל אופן, סימפטומים - מחשב קורס במאמץ - מסכים כחולים או נכבה. לטענת הטכנאי: מחשב רץ חלק עם XMP מושבת, קורס עם XMP פועל. הוחלף מעבד ולטענת החנות - נוסו עשרות קיטים עם אותה תוצאה (השיחות מוקלטות). (קניתי מכספי גם קיט זכרון של…

16. Started by ItzikT46,

קניתי היום לוח 965P-DS3 ואני מרכיב את המחשב, אני לא מוצא את חיבור ה IEEE1394 על הלוח ! יכול להיות שהלוח לא תומך בו ?!! תודה

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  17. שלום ! לכל האנשים שיש להם את הזכרון הנל על אחד מהלוחות האלו...אני צריך עזרה! יש לי את הלוח של אפוקס אבל אולי בקרוב אני יחליף אותו לאביט.... הזכרון הזה לא עובד טוב על האפוקס שלי ועל לוח גיגהבייט עובד טוב , ככה שהבעיה כנראה באפוקס. אבל אני רואה פה עוד אנשים עם אותה בעיה , אי תאימות מוזרה ? בכל מקרה רציתי להיות בטוח אם הזכרון הזה עובד טוב על האביט ? אם כן אני ישאר איתו... אם לא אני יוצא עוד כסף ויחליף זכרון ל-Mushkin... תודה!

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  18. טוב יש לי זיכרון מסוג: sdram. ואני רוצה להוסיף עוד 256 מגה זיכרון.. אני מבין שהוספת זיכרון במחשבים ניידים קצת שונה מבמחשבים רגילים אז אפשר לקבל קצת מידע, מחירים וכו..?

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by the 2nd,

שאלה בכותרת, הוא יקבל את הזכרון [אני יודע שהוא אמור להגביל אותו ל-333...]. + האם הוא יעשה בעיות אם יש לי סטיק של ddr333 [ז'תומרת ddr333+ddr400] שניהם cl2.5...?

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  20. תקציב : עד 4000 ש"ח מחשב נוכחי : DualCore Intel Core i3-2100 + קירור למעבד Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only Biostar TH67B Dell U2412M ,1920x1200 FSP EPSILON 80+ 500W Kingston 4GB DDR3 1333 AMD Radeon HD 6850 אני מעוניין במעבד הכי חזק שאפשר למצוא בסכום הזה , אם צריך אני מוכן לעבור את ה4000 ש"ח , שאלה : כדי או יש צורך במעבד 6 ליבות ? סיבה: The Saboteur לא פועל טוב , Arma 2 בכלל לא פועל טוב וגם אני בטוח שאני לא יכול להריץ את המשחקים החדשים עם המעבד הזה ואל תרדו עלי ,אני לא כל כך מבין בעסק הזה בשביל זה אני צריך את העזרה שלכם. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by gal.w,

איך מאפשרים תמיכה במעבדי athlon XP על לוח MP? האם זה מוד במעבד או בלוח?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by tavlins,

שלום יש לי כרטיס radeon 9700 pro 128 mb זכרון פנימי 512 DDR ומעבד של אינטל 1.6 (לוח אם P4B266-C [כן לא הכי חדש שיש]) אני משחק פיפא ופתאום המשחק קורס.... זה קרה בעוד כל מיני דוגמאות אחרות עם תוצאה טיפה שונה... אני יודע שזה קשור לכרטיס מסך והרי הכרטיס מסך הוא טוב אז אני מרגיש כאילו המחשב שלי מונע ממנו לפעול כמו שצריך... הכל מצביע על המעבד כי כל השאר פועל טיפ טופ (גם עם המעבד אין בעיה רק שאולי הוא איטי מידיי)... אם מישהו יכול להגיד לי מה קורה לי במחשב.. אם המעבד זאת הבעיה.. אני אודה לו מאוד .... בתודה מראש, שי.

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  23. תראו אני רוצה לדעת מה עדיף? 333 או 400 במקרה המסויים הבא: 307 ש"ח Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue 379 ש"ח Mushkin 256MB PC2700 Hi Perf Level II 222 Black 379 ש"ח Mushkin 256MB PC3200 Blue על מה עדיף להוסיף 72 ש"ח או שבכלל לא צריך ואפשר להספק ב רגיל

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by asdfghjkl,

מישהו יודע בכמה מקסימום GB הוא תומך?

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  25. דור ה-Gemini Lake יכלול ליבות עיבוד משופרות וינסה להעניק לנו מחשבים ניידים היברידיים עממיים יותר מאי פעם לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.