מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים . מחפש לוח אם טוב לאוברקלוק מהאתר NEWEGG . רצוי שיהיה בו RAID . בנתיים בחרתי ב DFI LP 790FX -M2RS . אשמח לשמוע המלצות נוספות . תודה .
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שיש בו כרטיס מסך מובנה...ו שיש בו 4 מקומות לזיכרונות..ושיתאים למעבדים כמו Core2dou,Quad לוח אם בסגנון כמו GIGABYTE GA-EP43-DS3L .. רק שיהיה בו כ.מסך מובנה זה הכי חשוב. ושיתאים למפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W כ.מסך: Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe חובה שזה יהיה מחנות סקייפיסי http://www.skypc.co.il ועד 500 ש"ח ...(לא יותר) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
תקשיבו אני קונה השבוע מחשב ואני לא סגור על הלוח אם.. בעיקרון אני צריך לוח בתקציב של עד 600 ש"ח.. עכשיו אני רוצה לדעת אם הלוח ep45-ds3l יצליח לעשות בקלות oc של עד 3.4 ghz? (skypc עושים את ה oc..) וגם אני רוצה לדעת איך הקירור שלו, מקרר טוב או מעפאן? חלקים חשובים במפרט: מעבד intel q6600, זכרונות g.skill 4gb 900 mhz, קירור אוויר scythe ninja ii. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב לפני כמה זמן ואני רוצה לדעת איזה מעבד כדאי לי לקנות בגלל שהמעבד שיש לי אפס לא שוווה כלום לא מעלה לי שום משחק e1200 1.60ghz 2cpus המעבד שאני רוצה לקנות צריך להתאים למשחקים גבוהים כמו far cry 2,crysis warhead,call of duty,ועד משחקים אחרים גבוהים, תקציב:600 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לאיזה מעבד הוא משתווה הוא טוב יותר מ Q6660 ? או מ Q9550 ושמעתי ש Q9550 זה שתי ליבות מודבקות זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד: Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB זיכרונות: DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 כרטיס מסךSapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCIE איזה לוח אם יתאים לחלקים האלה? שיהיה משהו טוב זה מחשב למשחקים כבדים....
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום ! אני מתקשה לבחור זיכרון טוב ללוח אם P5Q עם מעבד Q9550 הדרישות הם: dual channel 1066mhz 4096gb מסגרת 800 ש"ח תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי 1GB (בשני מודולים) ואני רוצה להוסיף עוד 2GB (גם בשני מודולים) בכדי שישמר לי הDC. ההוספה נועדה לעזור לתוכנה שהתחלתי להיעזר בה ללימודים מידי פעם, ואני רוצה שתרוץ חלק יותר. אבל הבנתי שאם אני רוצה להוסיף כדאי מאוד שהמודלים החדשים יהיו מתוצרת של אותה החברה, בעלי אותו נופח, תדר ותיזמונים. עכשיו לא מצאתי בחנות כלשהי באזור שלי (השרון) את זהכרונות שנמצאים אצלי בשימוש, מה גם שאני מעדיף להוסיף 2GB מאשר 1GB. אם אני אוסיף שני מודולים כאלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2822_3018&products_id=23719 השניים הקיימים הם: http://www.geil.com.tw/products/showSpec/id/50 והלוח שלי הוא: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overvie…
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אהלן, הכסף הוא אותו הכסף, רציתי לשאול איזה לוח אם יותר כדאי/משתלם. גם רציתי לדעת אם החיבור של ה-24 פינים בלוח אם של אסוס לא מהווה בעיה לספק מלמעלה ובמיוחד מלמטה. איפה יש יותר פיצ'רים/בנדל יותר עשיר... תודה רבה לעוזרים D:
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם על מחשב בעל לוח אם Intel Sorento D945GNT התומך עד 667MHZ שכרגע מותקן עליו סלוט 1 של ג'יגה במהירות 667, ניתן לקנות עוד 2 כרטיסי זכרון במהירות 800MHZ (אשר אוטומאטית ייהפכו ל667) ? במידה וכן האם כל כרטיס ייתמך או שרק דגמים מסויימים. תודה
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לוח כזה? יש לי זכרונות DDR שאני מעוניין לשמור עליהם, פשוט.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לפורום החשוב מבין פורומי החומרה אני רוצה לבנות שרת אחסון ביתי. כרגע יש לי ספק של 450W (לא גנרי - Coolermaster), מארז אנטק 300 (עם תמיכה ב6 עד 9 הרדיסקים), 2 הרדיסקים של טרהבייט ופנטיום 4 - אבל לרוע מזלי ללוח האם העתיק שלי יש רק 2 חיבורי SATA, וגם הם רק SATA-1 - אז אני רוצה לראות כמה יעלה לי לשדרג את ה"מסביב" (=לא ההרדיסקים). אני יודע שאי אפשר להשיג תמיכה ב-SATA-2 על סוקט 487, אז אני איאלץ להחליף את כל המערכת, ולכן בעצם אני צריך: * תמיכה במינימום 6, רצוי 9 הרדיסקים ב-SATA-2, ואם אפשר גם RAID לכמה שיותר מהם. * כמות זיכרון שתאפשר פעולה שוטפת (המחשב מיועד להחזיק מע' הפעלה, uTorrent ואנטיווירוס בלבד. אפילו אין לו מסך!) * מעבד שיאפשר פעולה שוטפת, ויחזיק 24/7 (למרות ש…
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
התקציב הוא 1100 שקל חשבתי על אפשרות E5200 GA-EP43-DS3L G.Skill 2G DDR800 AC PRO 7 קירור הכל יצא 1100 שקל מסקיי פיסי איך המערכת?? אם למישהו יש הצעות או אפשרות אחרת מוזמן
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות היום את הלוח הזה מKSP : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6092 התקציב שלי הוא מאוד נמוך, ואני צריך לוח אם שיתאים לE8400 חדש שקניתי השאלה שלי היא האם הלוח אם הזה הוא אמין וטוב ? אני לא מתכוון לעשות OC בקרוב אז בקטע הזה לא ממש מעניין אותי תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
קיצר אני אצל חבר שלי , ודוד שלו עובד במחשבים אז לו מלא ג'אנק של מחשבים במחסן , אז חיטטנו שם בכל הדברים , ומצאתי מין כרטיס הרחבה , שכל מה שיש עליו זה סוקט של מעבד!! והיה עליו מעבד!! מהישנים האלה עם הסוקט הישן... ויש אופציה לשים עליו קירור! זה מין חיבור שהוא יותר גדול מ PCI אנין לי מושג מה זה... מישהו יודע?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ASUS P5L-MX ניסיתי להתקין בו זכרון (1+1) 2GB OCZ DDR2 PC2-8000 Titanium Alpha VX2 Dual Channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8000_titanium_alpha_vx2_dual_channel-eol אך המחשב לא עלה כלל - הוא קיבל חשמל אך לא היה אפילו צפצוף אחד רציתי לדעת קודם כל האם בכלל הזכרון הזה אמור להיתמך ע"י הלוח אם, ואם כן - מה כדאי לנסות? תודה
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם 2 הליבות הנ"ל זהות? ניתן להמהיר אותן לאותן מהירויות?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה שיש שם עוד נתונים שלא הבנתי.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד סלרון 2.4 גיגה הרץ. האם מעבד "מעבד 3 גיגה הרץ.סוקט 478. פרסקוט. גירסה E0 שהיא הכי טובה מבין השלוש." יתאים ללוח שלי? מדובר על לוח עלום שם, לא קיבלתי איתו אף חוברת הסברה/התקנה, וגם באינטרנט לא מצאתי דף מוצר שלו. Motherboard Properties Motherboard ID 08/29/2006-Springdale-G-6A79AD49C-00 Motherboard Name DFI i848/865 Motherboard Product Information http://sj.dfi.com.tw/Product/xx_product_by_category_us.jsp?PAGE_TYPE=US&CATEGORY_TYPE=MB&ARCHIVED_FLAG=N&INDEX_TYPE=MB יכול לקרות מצב שהלוח לא יזהה את המעבד? דבר שני, אני בכלל לא יודע איך להחליף מעבד, האם יש מדריך/הוראות ללמוד איך לעשות את ההחלפה והניקוי או שכדאי ללכת לחנות מחשבים בעיר שתעשה את הניק…
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום , אחי רכש את ה Maximus 2 Formula (לוח אם) שמגיע עם כרטיס קול מעולה. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לשים כרטיס קול אחר על הלוח אם במקום הכרטיס קול המצורף ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם מצד המעבד בלבד, הוא צריך יותר כוח או לא יודע מה, כדי לעבוד בבאס יותר גבוה ומכפלה נמוכה, מאשר בבאס נמוך ומכפלה גבוהה, כאשר מדובר בשני המקרים באותו תדר סופי למעבד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
עוד כמה ימים אמור להגיע אליי המחשב החדש וראיתי באתר של GB שעל הלוח אם יש כפתור CMOS וממה שכתוב באתר לא הבנתי מה הכפתור עושה בדיוק.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
"מאור אינטל הוציאה את המעבד מהמלאי ומהמכירה לפני כחודש. בשבוע האחרון הייתה ירידת מחירים והמעבד נעלם לחלוטין. הוחלף רשמית על ידי Q8200." כך כותב יובל מנעה מחשבים בתשובה לבקשתי החוזרת לרכוש את המעבד Q6600 . זה נכון?! נ.ב יובי אני יודע שאתה קורא את זה...
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני די מחפש בנרות מעבד שכזה. חבל לי לקנות לוח חדש וזכרונות חדשים ולהתחיל עם כל הבלגן מחדש. מפליא אותי שכל כך קשה למצוא מעבד שכזה, במחיר שראוי למעבד ישן. למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא, איפה כדאי לחפש. תודה.
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
איך אפשר להבדיל בין סוגי הזיכרונות השונים כגוון DDR DDR2 DDR3 לפי החריצים ולא לפי מה שכתוב עליהם?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-