עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי. אני שוקל להחליף לוח , אבל לשמור על אפיק שדרוג בעתיד . חושב על משהו כזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6953 המעבד שלי הוא AMD Athlon AM2. יש אפשרות להרכיב אותו על הלוח הזה או שזה מחייב מעבד בתושבת AM2+ ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by --Shadow--,

http://vr-zone.com/articles/intel-6-series-chipsets--naming-unveiled/8685.html

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  3. אני משחק ב-Rift ובהגדרות הכי גבוהות המשחק לא רץ מעל 20FPS למרות שכרטיס המסך (460GTX) נמצא הרבה מעל הדרישות המומלצות. עשיתי OC לכרטיס ואני עדיין מקבל 20FPS. אני עובד עם מעבד E7400 שעבר OC ל-3.5. האם המעבד חונק את המערכת? דרייברים מעודכנים. 4GB זיכרון מערכת.

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  4. Started by stass,

בימים אילו אני מחפש מפרט למחשב חדש. שאלתי היא, עד כמה שווה (אם בכלל) להשקיע כסף בתמיכה של 3 ערוצי זיכרון ועד כמה זה משפר את הביצועים מול 2 ערוצים (נניח אותו נפח) אני מדבר כאן על שימוש מאוד מגוון במחשב: תכנות עריכת סרטים (לא בצורה רצינית מדי) צפייה בסרטי HD גלישה באינטרנט ובעצם מחשב-כל כזה. שאוכל לעשות בו פשוט מה שארצה ולפעמים גם במקביל. חוץ ממשחקים בעצם שימוש רב תכולתי מיותר לציין כי אני מאוד בעד תוכנות ומערכת הפעלה 64 ביט

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  5. Started by nizans,

שלום משחקים בזמן הארחון התחילו לקרטע אצלי. המפרט שלי: לוח: Asus P5B-VM SE מעבד: E6600 במהירות סטוק. 4GB זיכרון 800mhz וכרטיס מסך: GTX285 המשחקים התחילו לקרטע ואני רוצה להחליף מעבד ולפתור את צוואר בקבוק שהוא יוצר. אני משחק על 1680X1050 איזה מעבד אני יכול לקנות בתקציב של 500-700 שקל שיפתור את הבעיה? (סוקט 775) אני לא מעוניין בOC ואני לא חושב גם שהלוח מספיק טוב בשביל זה. תודה.

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  6. התעניינתי בלוח של AMD בדריברים לכרטיס קול יש 2 דריברים של 2 יצרנים שונים לא מובן למה ? האם עובדים ביחד או צריך לבחור אחד מהם ? צירפתי תמונה לקישור זה http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-5-rev-10#support-dl Creative SB X-Fi driver Realtek HD Audio Driver לא מובן מה זה: 2 x Realtek® ALC1220 codec מה נותן הציפ הזה מול הציפים האחרים ? למה 2X ?

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  7. Started by sbhtkK7,

Vision x2 Dual Core A4-3400 http://www.amd.com/us/products/desktop/processors/a-series/Pages/a-series-model-number-comparison.aspx

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  8. Started by askme,

שלום לכולם כנראה זה יותר קרוב ממה שנדמה .... https://www.tgspot.co.il/is-intel-s-first-cannonlake-cpu-is-around-the-corner/amp/

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by ZXY1,

מתי המעבד מעבד I3 3225 HD 4000 היה זמין בכול החנויות? וזול? (750 מינימום לא הייתי אומר שזה זול)

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  10. אני מעוניין בקרוב לרכוש מחשב חדש,עכשיו אני רואה ביותר ויותר מקומות שמדברים על זה שהחליפו את המתכת הנוזלית שהייתה בדורות הקודמים בין הפלטה המפזרת חום לבין הצ'יפ בגריז בדורות העכשיויים[אני מתכוון לכיסוי המתכתי שמרחיב את שטח הצ'יפ כדי לפזר חום,שכחתי איך קוראים לזה] ופה ושם אני גם רואה שמדברים על זה שהמעבדים החדשים יותר שמו בהם משחה טרמית יותר נורמלית[עד כמה זה נכון?!ואיך אני יכול להבדיל בהבדלי פס יצור ולדרוש מהחנות משו ספציפי?!בנוסף עד כמה המצב באמת גרוע ועד כמה זה יכול להגביל בOC] בנוסף איזה מעבדים מומלצים יותר לOC הI5 4670K או הI7 4770K [ראיתי שמספר פעמים אנשים אומרים שה4770K מתנהג יותר טוב כOCר] מצטער על כמות שאלות[שיכול להיות נשמעות קצת מטומטמות פשוט יש לי בורות כי אני ע…

11. באתר הרשמי של הלוח כתוב שהוא נתמך עד DDR SDRAM PC2700 . אפשר יהיה להריץ עליו 3200?

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  12. Started by berner,

לפורום שלום ??? יש ברשותי מחשב ישן פנטיום 2 מעבד סלרון 333 זכרון 256 לוח אם ASUS . אני מעוניין לעדכן ה הביוס כך שיעבוד יותר טוב. אשמח למי שיש רצון וגם סבלנות להנחות אותי ע"י STEP BY STEP למי יש הרצון תודה מראש בברכה ר

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  13. Started by Ibrow-Now,

מישהו יודע אם היבואנים נותנים להוסיף עוד 256MB בתוספת תשלום?

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  14. Started by Amitai,

שלום! יש לי לוח MSI 6119. על לוח זה יש לי מעבד אינטל 500MHz, וזיכרון 128SDRAM במהירות 100MHz. לאחרונה רציתי לשדרג את כמות הזיכרון במחשב שלי ולהוסיף עוד סטיק של 256 מ"ב, אך נתקלתי בבעיה: איני בטוח אם הלוח שברשותי תומך בזיכרון הנ"ל. הדילמה נובעת מכך שבאתר המוצר נאמר שיש תמיכה ל 384 מ"ב זיכרון, אך בתוכנת SiSoftware Sandra נאמר כי יש תמיכה רק עד ל256 מ"ב. אשמח אם מישהו יוכל לפתור את בעייתי. קישור ללוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=105&MODEL=MS-6119 ההודעה של התוכנה: SiSoftware Sandra Memory Controller Error Detection Method : None Error Correction Capability : None Supported/Current Memory Interleave : 1-way / 1-way Number of…

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by Franky 4 Fingers,

הלוח אם של GIGA GA-7N400 שווה? כאילו אני לא מתכוון לעשות OC אני רק צריך ביצועים ואמינות... וגם זה לא יותר מדי.... כאילו הביצועים הם למשחקים אבל לא צריך להגזים... תודה לכל העונה!

16. Started by Lirux,

בהנחה שאני יכול להשיג את שתינם באותו מחיר בערך מחו"ל (בערך 1300 שקל)... איזה מעבד יותר עדיף?

• 14 תגובות
    • 984 צפיות
  17. Started by aviel1988,

אני רואה הרבה פעמים את המושג הזה T1/T2 הייתי רוצה לדעת מה התפקיד ומה העניין מאחורי 2 המצבים. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by sasi20,

יש לי את הלוח הזה http://digma.co.il/shop/popup_image.php?pID=1437&osCsid=81207322f89a8a1bea3d7d35284f4402 ויש לי זיכרון של קורסייר דואל צ'אנל 512 כפול 2 ורציתי לדעת לאן אני מחבר אותם לשני הצהובים או לצהוב הראשון והשחור הראשון אני חדש בזה ואני לא מבין כל כך תודה

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  19. Started by Denton,

שלום ראיתי עכשיו שההבדל בין 2 המעבדים עומד על 107ש"ח בIQPC. השאלה היא האם שווה להשקיעה את ה107ש"ח האלה בE8500 במערכת חדשה שאני מרכיב לי? (משחקים,סרטים,אינטרנט וOC) עריכה: התבלבלתי זה לא 107 אלה 90ש"ח

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  20. Started by mind5,

1.מעבד ה -7200E של אינטל בסביבות 560ש"ח... האם במחיר זה אני יכול לקחת מעבד AMD יותר טוב בהרבה ממנו? 2.אני יודע שהמעבד הזה עובד על טכנולוגית 45NM מה התועלת מהטכנולוגיה ומה יותר כדאי ADM או INTEL? 3.אם התשובה היא ש-AMD כדאי מאד יותר מ ה-INTEL מה הלוח אם שהכי כדי לקחת בסביבות 500 ש"ח.. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  21. DS3L תומך במערך רייד? מה ההבדל/ים בין DS3L לDS3? איזה לוח אם מומלץ בתקציב הזה (של הDS3L ואם משתלם וההבדלים מצדיקים אז עד הDS3)?

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  22. אני שוקל לקנות ג'יגה אחד בארץ, שיהיה לי לבינתיים, וג'יגה אחד בחו"ל, כי זכרונות עולים הרבה יותר זול שם. האם תיהיה לי בעיה אם שני הכרטיסים יהיו של חברות שונות עם תזמונים שונים (התזמונים לא כל כך שונים: 5-5-5-12 \ 5-5-5-10)?

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  23. Started by MasterMan,

עכשיו רציתי לדעת אם הדגם הזה תומך בקיבולת של 4GB של זיכרון תודה רבה לכולם

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  24. Started by yosisharaby,

אני קונה מעבד core 2 1.86 1066fsb האם הלוח אם הזה מתאים למעבד? DG 965ssck

• 15 תגובות
    • 983 צפיות
  25. Started by King Kong,

התקשרתי לעשות הזמנה על מעבד בחנות ונגמר להם הסמפרון 3000 ! יש רק 2800 ההבדל בינהם זה הקש ממורי 128/256KB ה 2800 קצת נחות בקטע הזה ... אני לא יודע אם לקנות את ה 2800 במחיר נמוך יותר ...אבל הזיכרון מטמון שלו הוא רק 128 יש להם סמפרון 3200 אבל גם הזיכרון הפנימי שלו הוא 128 ולא 256 כמו ה 3000 .. לא יודע מה לעשות ??? מה אתם אומרים ???

• 16 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.