עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מעבד סמפרון 939 במהירות 3000+ NBBWE 0604EPMW אני רוצה לדעת איך הוא בOC...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הי, שלום.. חג שמח אנשים.. ניתקלתי בבעיה שמשגעת אותי.. התחיל בזה שאני מקוה שזה הפורום המתאים לאשכול מהסוג הזה ואם לא אז קבלו את סליחתי מראש , ואם אפשר בבקשה מנהלים תעבירו לפורום המתאים.. טוב אז ככה: למחשב שלי מחובר עם כרטיס TV איכותי וידאו בחיבור קומפוננט לקחתי על עצמי להמיר לכל המשפחה את כל קלטות הוידאו הישנות של כל האירועים המשפחתיים לקיבצי מחשב (AVI) מה שאני עושה זה, מקליט את תוכן הקלטת וידאו למחשב בקובץ MPEG עכשיו קובץ הוידאו נוצר בנפח עצום של כמה ג'יגות (שעה וחצי סרט = בערך 20 ג'גה) אני משתמש בתוכנה GordianKnot כדי לקודד ולהמיר את הקובץ לAVI בגודל נורמלי של כמה מאות מגה עד לפני כמה ימים הכל היה מצויין ועבד בסדר , זאת אומרת שסרט שאורכו היה שעה וחצי לקח לקודד …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום בבנית מחשב משרדי 80% סרטים 20% מבוסס אינטל E7300. מחפש לוח ללא RAID ללא OC או משחקים. שיתן תמורה מלאה ביחס לשקל . כדי להוזיל עלויות הבנתי שלמטרתי, לוח עם עם כרטיס גרפי יתן יחס נאות של עלות לתועלת. המטרה למצוא לוח אם כדוגמת ה 780G המהולל. שיתן את המירב בסכום 300-800 ש"ח. האופציות 1. GA 73PVM-SH2- פיצרים אידיאליים בשבילי, שאלה של ציפ מיושן? עשה את שלו? או עדיין כוחו במותניו? 2. P5N7AVM - לא חושב שהיגיע לארץ. 3. DG45ID - כאמור OC לא מעניין! גרפי של אינטל יחסית חדש, לא התבלט בסרטים, אך אמינות של אינטל. 4. G45/(43)/MS2H - כרטיס של GF תוצאות טובות יותר בסרטים. מהאינטל. אולי כדי לחכות לGF9300 שקיבל ביקורת טובות בלדוגמא ב ANANDATECH בבדיקה אומנם יש שיפור בפ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, יש ברשותי את ה-Phenom II X4 955 סידרת RB-C3. הסידרה הזו לא אמורה להגיע עם 95W? כי שלי הגיעה עם 125W... אני ישמח לקצת הסבר. יום טוב!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by chris_u16,

האם יש דבר כזה זכרונות SDRAM שעובדות רק על מחשב Pentium 4 ולא על Pentium 3 (ולהיפך)? או שכל סוגי הזכרונות (SDRAM)יכולות לעבוד גם על P4 וגם על P3??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by 1stcowgirl,

צהריים טובים. ברצוני לומר משהו לפני הכל: תודה רבה למנהלים ולגולשים! - מאז שגיליתי את HWZONE החיים שלי בכל מה שקשור למחשב הרבה יותר קלים ובטוחים! HWZONE היא פשוט פנינה! האוירה והמנטליות של החברים הן פשוט יוצאות מהכלל. תודה רבה. - זה לוח האם שלי: GIGABYTE Z68P DS3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3899#sp הוספתי היום זכרון ורציתי לדעת אם המערך בסדר, היה לי 2X2 והוספתי 2X4 כולם בתדר 1600 השאלה היא כזו: מאחר והלוח הוא DUAL CHANNEL , האם זה חשוב באיזה סלוט יושב מה? שמתי סלוט הראשון והשלישי את ה 4X2 ושמתי בסלוט השני והרביעי 2X4 זכרונות כאלו: http://www.gskill.com/products.php?index=349 - הנה תמונה מ SIW: - האם הכל בסדר ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tamirgolan,

AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX אינטל core 2 duo e6300

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מעבד - Intel Core 2 Duo E6400 Box - ¤1178 לוח אם - ¤ כרטיס זיכרון - 690¤ - Kingston DDR2 1024MB 800MHZ CL5 כרטיס מסך -nVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCIe - ¤857 כרטיס קול - Creative Live 7.1 24Bit - 183¤ ספק כוח - 360 ¤ - TOP-550P5 Topower צורב דיוידי - DVDופנימיוGSA-4167BוLGו16וXו 177¤ כונן קשיח - ¤518 - Western Digital WD3200KS SATA2 מארז - POSEYDON SILVER/BLACK TOWER CASE FUN 120MM LED FUN ¤489 מערכת קירור - ¤ צריך בעיקר המלצות ללוח אם... אני גם רוצה בעתיד להוסיף עוד כרטיס מסך כזה אז צריך לוח אם בהתאם ! מחפש לוח עד 1000 שקל אוליי טיפה יותר דרך אגב אני קונה הכל מזאפ. (אז תבדקו כמה עולה לוח כזה בזאפ תודה.)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by amig2,

לאיזה מעבד של אינטל אפשר להשוות Athlon 64 5000+ ולאיזה מעבד של אינטל אפשר להשוות Athlon 64 6400+ השימוש הוא משרדי ומשחקים קלים. זה נכון שה-5000 מקביל בערך לאינטל E4600?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני רוצה לקנות מעבד 2600K או 2500K בחו"ל. האם יהיה עליו אחריות פה בארץ?

11. אני מעוניין בלוח חדש ואני קורא הרבה מאמרים ועדיין לא מובן אלמנטים שרשומים וגם דרך גוגל לא מוצא כרטיס קול בלוח http://www.gigabyte.eu/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2736 מה זה ALC889A with DTS Connect enables high quality Full Rate Lossless Audio and support מה זה DTS Connect ? מה ההבדל בין כרטיס 889 עם DTS Connect או בלי ? כרטיס קול בלוח http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=149&l3=639&l4=0&model=2129&modelmenu=2 לא רשום בשום מקום על יכולות הכרטיס הקול Realtek® ALC1200 8 -Channel High Definition Audio CODEC איך אפשר לדעת מה שווה הכרטיס ? ויכולותיו ? תודה מראש למסבירים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by itaysk,

הלוח הזה בא גם בשתי גרסאות? כי ראיתי באתר של GIGABYTE ( כאן) שהוא בא עם KT400 ו AGPX8 ובאתר של זיגזג ( כאן) שהוא עם KT333 ו AGPX4 ועוד משהו הוא בא עם כ.קול מובנה נכון? איך הוא? כמה רמקולים אני יכול לחבר אליו? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לוח אם דגם: Intel sandusky D945PSNLK סוג ציפסט: intel 945 מהירות FSB: 1066 MHz כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 4 סה"כ יציאת PCI Express: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 דגם מעבד: 630 מהירות מעבד: 3 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB השארתי את כל הפיצ'רים שכתבו שם.. עכשיו אני שוקל להחליף לאחד מסדרת ה6X00 של אינטל.. ואני לא יודע אם כדאי לי אולי להחליף לוח לצ'יפ 965 או מש…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dino,

אני מעוניין לקנות את הלוח epox 8k5a3 שלדעתי לוח מעולה (קצת יקר מהשאר), אבל כמה כוננים כמו : הארד-דיסקים, סידירום, צורבים, .144 אני יוכל לחבר? עם אפשר רק קצת לפרט לדוגמא 2 הארד................. הקישור לעמוד של המוצר באתר היצרן: http://www.epox.com/html/motherboard.asp?product=EP-8K5A3plus〈=1 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by moonjib,

אני זוכר פה חדשה בזון שבה מציינים שהמעבדים זמינים, אבל אני לא יודע בדיוק מה הכוונה. הם זמינים, כלומר אני יכול עכשיו להזמין אותם באחת החנויות בארץ? או שזה רק pre-order. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by IDOnoach,

שלום. אני מרכיב מחשב לשימוש משרדי. שימוש במערכות crm מיושנות וכבדות, שימוש כבד ב chrome וכו... המחשב מיועד להחזיק 5-7 שנים לכן חשוב לי מפרט עמיד מתלבט בין לפנטיום 5xxx לבין i3 שעולה עוד כמה מאות שקלים ותוהה אם שווה את ההפרש. ובאותו קונטקסט ניתן לשאול היום האם מי שקנה פנטיום 2xxx לפני 5 שנים לא היה מוטב לו שישקיע עוד ל i3 דור 4 עם השימושים של היום

17. Started by Haflo,

איפה מחברים את HD Led בלוחות ASUS?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by diablo4u,

שמעו יש לי בעיות רציניות וגם אני לא כל כך מבין במחשבים (חומרה) כי אני רק בן 14 לא שזה כל כך קטן. אז ככה יש לי מחשב כזה: פנטיום 3 1000 256 זיכרון DDR א 40 גיגה 7200 RPM GEFORCE 2 GTS\PRO 32 MB CREATIVE SB LIVE (נראה לי בקשר לכטיס קול) WINDOWS XP PRO CD +52 CDRW YAMAHA 2100S 16 10 40 עכשיו אני הורדתי את כל הדרייברים המתאימים שיכולתי למצוא לכרטיסים שלי XP DETENATOR SBLIVEDRVUPDATEXP והמחשב פשוט עובד חרא. הוא עולה לאט ויורד לאט והכוונה היא ממש לאט. וזה עוד אחרי ששיתי פרמוט והוא חצי ריק. 26 גיגה פנוים. הוא עולה בערך ב40 טעינות של הXP ויורד באיזה 2 דקות או יותר. ולפעמים במשחקים הוא פשוט עושה רסטארט מתי שבא לו. ועוד....... כמעט כל המשחקים לא פועלים טוב. או מקרטעים ונתקעים או …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Kenny,

היי , רציתי לשפר את המחשב , אין לי כל כך הרבה כסף לעשות את זה.. משהו כמו 2500 שקל + כמה שאני יקבל על החלקים הישנים. יש לי כרגע : P3 - 1000mhz mother board Gigabyte Via694x gf2 mx 64mb 256mb sdram הכרטיס מסך כבר החלטתי שזה יהיה ה Radeon9500 pro שזה עולה משהו כמו 1200-1300 שקל. עכשיו נשאר לי מעבד זכרונות וכרטיס מסך... בכמה שנשאר. אני לא צריך מעבד מהטובים ביותר , משהו כמו Amd 2000+ בהחלט יספיק. לוח אם אין לי מושג... זכרונות... 256 נראה לי שיספיק גם.. כתבו הצעות.. תכניסו גם את המחירים של החלקים פחות או יותר. ואני לא יודע אם אני צריך מארז חדש.. תודה , ש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Rstech,

ההבדל בין E6750 ל E8200\E8400 ? מה הם ההבדלים הבנתי משהו בסגנון שה8 הוא 45NM שמה זה בדיוק? עכשיו הבדל המחירים הוא לא גדול אך הבנתי שיש הבדל רמה דיי גדול? אפשר הסבר ? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. טוב אחרי שעשיתי כמה סקרים ובדיקות -אני מגיע להחלטה-זה המחשב שאני קרוב לוודאי קונה ב3,190 ש"ח -מה דעתכם??תמליצו לי ותגידו לי לכמה זמן זה בערך יחזיק מעמד??כי אני לא רוצה עוד חצי שנה לשדרג ב3000 ש"ח- אז תגיבו בבקשה!: --------------- CPU- AMD Athlon XP 1700+ w/ Volcano 7+ HSF Motherboard- Gigabyte 7VAX KT400 Memory- DDR-RAM 256MB 2700 OEM HDD- Seagate 40GB 7200rpm ATA100 Barracuda IV CD-ROM- Sony x 52 Floppy- 1.44" Teac / Alps / Mitsumi Video Card- Gigabyte Radeon 9000 Pro II 128MB…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני צריך עזרה בלבחור מעבד ולוח אם למחשב חדש. אני כנראה אקח: כרטיס מסך HD4770 4GB RAM ואני לא יודעאיזה לוח אם ומעבד לקחת. אני מתלבט האם לקחת את הדגם המשולש ליבות של AMD 710 פנום 2 VS מעבד 4 ליבות של AMD 9550 פנום 1 אני גם צריך לוח אם תואם למעבדים האלה בסביבות ה-400 שקל. אני רוצה מחשב למשחקים (אני לא גיימר רציני) שהמשחקים יעבדו בצורה חלקה וטובה בעיקר לטווח הארוך (שנתיים בערך). אני לא מתכנן לעשות OC לשום רכיב במפרט שלי. בערון התקציב שלי ללוח אם ומעבד הם בסביבות ה 1000-1100 שקל אז אם יש לכם הצעות אחרות (גם מעבד INTEL יהיו בסדר) הם ייתקבלו בברכה. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by אנדי,

היי לכם, כדי שיהיה אפשר להתקין/לשדרג מחשב לחלונות 11, על לוח האם להיות מצוייד ב- TPM גרסא 2.0. לוח האם שלי הוא B450 AORUS ELITE של ג'גה-בייט. במחשב שלי יש 'מעבד האבטחה' (תחת 'אבטחת מכשיר' בהגדרות של חלונות) TPM 2.0, אבל בהמשך רשום לי המשפט הזה - 'אבטחת חומרה רגילה אינה נתמכת'. האם כדי להתקין את חלונות 11 מתחייבת גם אבטחת חומרה רגילה? האם לוח האם הנ"ל בכלל תומך בזה? אם כן, היכן בביוס שלו אני משנה את ההגדרה הזו? נכנסתי לכאן ואז שיניתי בביוס (העדכני ביותר, אגב) את הגדרת האבטחה מ- system ל- setup. השינוי הזה גרם לאחתול מערכת בעייתי מאוד ולכן החזרתי את המצב לקדמותו. האירו את עיניי! …

24. את הרוב אמרתי בכותרת, זה המפרט שלי.. זה באמת הדבר שהכי חשוב להחליף ביינתיים? ובקשר לתקציב אני לא יודע ממש כמה דברים כאלה עולים? שלא יהיה יקר מידיי בבקשה =] ולינק יכול לעזור לי מאוד תודה מראש (אה אגב אני קונה את המסך 2209WA ואמרו לי שהוא יפעל לא רע עם הכרטיס מסך שיש לי וקודם אני צריך להוסיף זיכרון..)

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים