מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
http://www.xfxforce.com/en-gb/products/motherboards/GeForceseries/GeForce%C2%AE%209300.aspx#4 בנוסף יש לי שאלה, אני לא יודע אם הדרייורים של הכרטיס מסך פועלים/הותקנו כמו שצריך ואיך אני יכול לבדוק את זה?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
במחשב שלי זכרון 512 מגה מסוג PC 2100 DDR2 SDRAM . כיצד אוכל לדעת אם מדובר בסטיק אחד או שניים? דרך אגב, אם הלוח הוא Abit NF7-S2(G), כמה סלוטים זכרון יש לו? שאלה נוספת - מה עלויות זכרון כזה?
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
א.אני קונה מחשב חדש הוא למישחקים וסרטים ואני צריך להכניס אותו בתוך 2000 ש"ח ~ לכן אני צריך למצא לוח אם סביר במחיר של 300 שקל.... ב.האם שווה להכניס" במאמץ" של עוד 150 שקל ASUS P5Q PRO P45 שעולה ביד שניה 450 שקל {המפרט אמור להיות מעבד-E7400 זיכרון RAM-4GB קשיח-500GB כרטיס-4850 או 4870} תודה
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים. רציתי לשאול האם יהיה מקום ל-2 כרטיסי 9800GTX+ בגרסאת ה-Twin Turbo של Twintech על לוח האם שאני מתכנן לקנות, ה-Rampage II Extreme. אני מעוניין להתקין את שניהם בחריצי ה-x16 המלאים. אני מדבר על הדגם הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556 תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מבוסס הצ'יפסט האמור (אין לי מושג לגבי הפירמה המדוייקת של היצרן- יש דרך לדעת את זה אם זה לא כתוב פיזית על הלוח?) ואני מעוניין לקנות דיסק קשיח נוסף חדש של 500 ג'יגה בייט אבל חושש שהלוח לא יתמוך בכזה דיסק. יש למישהו נסיון עם זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שמעתי לפני כמה שבועות שהיצרניות נתקעו עם מלאי גדול של לוחות כאלו והן מתקשות למכור אותן. אתם חושבים שתבוא ירידה גדולה במחיר שלהם בקרוב? והשאלה האמיתית, האם אנחנו (הישראלים) נהנה ממנה?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן שאלה לגבי הלוח EP43 DS3L: איזה הרכב יש לכרטיס הקול המובנה שלו? 2.1? 5.1?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של הלוח אם שלי... Gigabyte P31-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2615&ProductName=GA-P31-DS3L ואני רוצה להוציא את הזכרונות שברשותי (2 סטיקים שכל אחד גיגה) ולשים 2 סטיקים שכל אחד 2גיגה. האם הלוח שלי יתמוך? אני שואל זאת מפני שרשום באתר: "4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 4 GB of system memory " אז כנראה שמדובר בסה"כ 4 סטיקים של 1 ג'יגה מקסימום? או שאפשר 2 של 2 ג'יגה מקסימום?
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
Asus P5QL או GIGABYTE GA-EP43-DS3L הבנתי ש-Asus טוב יותר ל-OC וה-Gigabyte מגביל בצורה מסוימת, אבל אני עושה OC עד ל-3.6.. אז אולי זה לא אמור לשנות הרבה.. עדיין מה עדיף לקחת? עריכה: המעבד הוא Q6600
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום. הבעיה שלי כזאת. רציתי להרחיב את זיכרון המחשב שלי. לוח האם שלי לא תומך בDDR2 וכו'.. אלא רק בDDR DDR266 DDR333 DDR400 . ראיתי שכבר אין הרבה מבחר והרבה מלאי מזכרונות כאלה (דור ישן) וגם הם עולים יקר ביחס למקבילים שלהם בDDR2. לכן רציתי לשאול מה כדאי לעשות לקנות זיכרון DDR שהוא במהירות נמוכה של 400 מגה הרץ ולהסתפק בזה או להשקיע בלוח אם חדש ולקנות זיכרון יותר זול ועם מהירות ונפח גדול יותר? האם יש סיכונים בקניית לוח אם חדש? זה יצרוך התקנות חדשות של דרייברים וכו'? תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום אנשים . מחפש לוח אם טוב לאוברקלוק מהאתר NEWEGG . רצוי שיהיה בו RAID . בנתיים בחרתי ב DFI LP 790FX -M2RS . אשמח לשמוע המלצות נוספות . תודה .
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי את הלוח gigabyte MA790X-DS4 ואני רוצה להחליף מעבד.. חבתי יותר לכיוון של זה: Phenom Tripple-Core 8450 מה דעתכם??? כמו שכתבתי בהודעה אחרת שלי בהמשך אני מדגיש:: לא מחליף לוח.... כמו ששמתם לב- AMD
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאיזה מעבד הוא משתווה הוא טוב יותר מ Q6660 ? או מ Q9550 ושמעתי ש Q9550 זה שתי ליבות מודבקות זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
תקשיבו אני קונה השבוע מחשב ואני לא סגור על הלוח אם.. בעיקרון אני צריך לוח בתקציב של עד 600 ש"ח.. עכשיו אני רוצה לדעת אם הלוח ep45-ds3l יצליח לעשות בקלות oc של עד 3.4 ghz? (skypc עושים את ה oc..) וגם אני רוצה לדעת איך הקירור שלו, מקרר טוב או מעפאן? חלקים חשובים במפרט: מעבד intel q6600, זכרונות g.skill 4gb 900 mhz, קירור אוויר scythe ninja ii. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד: Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB זיכרונות: DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 כרטיס מסךSapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCIE איזה לוח אם יתאים לחלקים האלה? שיהיה משהו טוב זה מחשב למשחקים כבדים....
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שיש בו כרטיס מסך מובנה...ו שיש בו 4 מקומות לזיכרונות..ושיתאים למעבדים כמו Core2dou,Quad לוח אם בסגנון כמו GIGABYTE GA-EP43-DS3L .. רק שיהיה בו כ.מסך מובנה זה הכי חשוב. ושיתאים למפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W כ.מסך: Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe חובה שזה יהיה מחנות סקייפיסי http://www.skypc.co.il ועד 500 ש"ח ...(לא יותר) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב לפני כמה זמן ואני רוצה לדעת איזה מעבד כדאי לי לקנות בגלל שהמעבד שיש לי אפס לא שוווה כלום לא מעלה לי שום משחק e1200 1.60ghz 2cpus המעבד שאני רוצה לקנות צריך להתאים למשחקים גבוהים כמו far cry 2,crysis warhead,call of duty,ועד משחקים אחרים גבוהים, תקציב:600 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי 1GB (בשני מודולים) ואני רוצה להוסיף עוד 2GB (גם בשני מודולים) בכדי שישמר לי הDC. ההוספה נועדה לעזור לתוכנה שהתחלתי להיעזר בה ללימודים מידי פעם, ואני רוצה שתרוץ חלק יותר. אבל הבנתי שאם אני רוצה להוסיף כדאי מאוד שהמודלים החדשים יהיו מתוצרת של אותה החברה, בעלי אותו נופח, תדר ותיזמונים. עכשיו לא מצאתי בחנות כלשהי באזור שלי (השרון) את זהכרונות שנמצאים אצלי בשימוש, מה גם שאני מעדיף להוסיף 2GB מאשר 1GB. אם אני אוסיף שני מודולים כאלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2822_3018&products_id=23719 השניים הקיימים הם: http://www.geil.com.tw/products/showSpec/id/50 והלוח שלי הוא: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overvie…
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שווה לקנות את הזיכרון הזה ? הנפח שלו 2 גיגה והבנתי מחנות שעוד מעט יכנס הדור של ה 4 גיגה לסטיק . הציעו לי את הסטיק של טרנסד משהו כזה 2 גיגה 1333 ב 135 ש"ח זה שווה את הכסף ? או שעדיף לחכות לירידה של מחירים / 4 גיגה ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לוח כזה? יש לי זכרונות DDR שאני מעוניין לשמור עליהם, פשוט.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי אני כרגע בהתלבטויות לגבי איזה מעבד כדאי לקחת מבין השלושה , המחשב שלי יהיה מיועד בעיקר למשחקים לאוברקלוק. עכשיו חוץ מזה אני גם רואה סרטים כמובן וגולש , אך אני רוצה מעבד שיעבד את הנתונים מהר ולא יתקע כשאני יעמיס עליו (לא בהגזמה) אני גם רוצה לדעת האם בעתיד יצאו מעבדים חדשים בסדרת ה i7 יותר טובים מהיום שאני אוכל לשדרג בעתיד ולא אתקע!! אם אתם צריכים עוד פרטים על המפרט שהרכבתי תרגישו חופשיים לשאול.. תודה רבה. רז.
-
- 79 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
שלום ! אני מתקשה לבחור זיכרון טוב ללוח אם P5Q עם מעבד Q9550 הדרישות הם: dual channel 1066mhz 4096gb מסגרת 800 ש"ח תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
האם על מחשב בעל לוח אם Intel Sorento D945GNT התומך עד 667MHZ שכרגע מותקן עליו סלוט 1 של ג'יגה במהירות 667, ניתן לקנות עוד 2 כרטיסי זכרון במהירות 800MHZ (אשר אוטומאטית ייהפכו ל667) ? במידה וכן האם כל כרטיס ייתמך או שרק דגמים מסויימים. תודה
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן, הכסף הוא אותו הכסף, רציתי לשאול איזה לוח אם יותר כדאי/משתלם. גם רציתי לדעת אם החיבור של ה-24 פינים בלוח אם של אסוס לא מהווה בעיה לספק מלמעלה ובמיוחד מלמטה. איפה יש יותר פיצ'רים/בנדל יותר עשיר... תודה רבה לעוזרים D:
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום , אחי רכש את ה Maximus 2 Formula (לוח אם) שמגיע עם כרטיס קול מעולה. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לשים כרטיס קול אחר על הלוח אם במקום הכרטיס קול המצורף ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-