מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני בתהליך משמעותי לקנות מחשב חדש והשאלה המרכזית שלי היא האם לחכות חודש וחצי ככה ולקנות את המעבדים החדשים של אינטל או שאפשר לקנות את ה Q6600 כבר עכשיו? אם אפשר אז תענו לי מה המשמעות מבחינת ביצועים למעבדים החדשים והאם המחירים ירדו כאשר יצאו המעבדים החדשים לשוק.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 416 צפיות
-
-
יש לי לוח asus p4p800-e delux ובתוך הביוס, שאני בתפריט הארדיסק יש אפשרות לבחור לכונן 32Bit Data Transfer, מופעל או מכובה, אפשר לומר לי בבקשה מה זה אומר? ניסיתי לבדוק באתר או בחוברת של הלוח אבל לא היה שם שום דבר על זה...
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
האם AM2 היא רק שיפור מינורי ל-939? קראתי כמה וכמה ביקורות על הזיכרון DDR2 שהתווסף לו והפרש הביצועים זניח.. אך שמתי לב שאלו רק הזיכרונות הראשונים שיצאו עם תיזמונים גבוהים.. מעניין מה יהיה עם הנמוכים.. בקיצור.. אני חושב על השידרוג הבא שלי, ולא, אל תגידו לי לקנות קונרו. אז האם שווה להישאר עם ה-939? או לקפוץ ל-AM2? הבאסה היא שראיתי את מפת הדרכים של AMD וזה ממש מבאס שאחרי AM2 יהיה AM3 ותקן PCI-Express 2.. אוף זה לא נגמר.. אבל מילא.. בקיצור אני רוצה בעיקרון כפול ליבה של AMD ואני לא יודע אם לקחת מבוסס 939 או AM2.. ואני מוכן לחכות כמה חודשים לירידת מחירים.. אז.. אם אפשר- תמליצו לי מה לעשות... תודה.
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
לפני כמה זמן נשרף לי הלוח אם הישן שלי (FATAL1TY AA8XE) ואמרו לי שאני צריך להחליף את הלוח אם, לכן הם "המליצו" לי את ה AW9D באלף שלק ! התעצבנתי מהם ולכן החלטתי לפנות למישהו שאני יותר בוטח בו. אותו אדם הציע לי 2 לוחות אם: 1) GIGABITE GA-965P-S3 REVISION 3.3 (אם צריך פרטים כל שהם תיפנו אלי) שעולה 659 ש"ח או 2) ASUS P5B - GREEN (אם צריך פרטים כל שהם תיפנו אלי) שעולה 785 ש"ח עכשיו, אני רוצה לדעת מה יותר עדיף לי אם אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי (די משמעותית) כמו כ. מסך, זיכרון ראם וכ'ו.... והכל כמובן לדברים די חדשים (לדוגמא כ. מסך שתומך DX10 וכ'ו) . או בקיצור משהו שאני יכול לשרוד איתו בשנתיים הבאות בלי לחשוב האם אמשחק הזה או הזה ירוץ בגלל הלוח אם או המגבלות שלו. תודה רבה מראש לכ…
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה שלי אם בתקציב של 5500 ש"ח יכנס מעבד טוב מסוג קונרו החדשים (לפי הערכות כמובן) אני לא מבקש פה מפרט ולא כלום , רק אותה שאלה בכותרת , לכן לא שמתי את ההודעה בפורום מפרטי מחשב. אז אוקיי מה אומרים , יכנס לפי דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ראיתי שרשמתם בכתבה שאפשר לשנות את הג'אמפרים ולהפעיל את שינוי המכפלה בVAX, אפשר לעשות את אותו הדבר גם ב7VRXP? אם כן, מישהו יוכל להראות לי באיזה תמונה איפה נמצא הג'אמפר הזה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הלוחות הללו. מי לדעתכם יותר טוב ? האמת, שאין לי צורך בכל ה- Features שדגם ה-P מציע אבל שמעתי שהוא מאוד מוצלח ושהוא זכה בלא מעט awards לעומת אחיו הקטן ה- GA-7VAX שאין ברשת אף פידבקים עליו. האם שווה להוסיף עוד כסף ולקנות את הדגם ה- P היקר יותר? בברכת שבוע טוב לכל יושבי הפורום.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מאז שהורדתי את עדכון הביוס האחרון - F7, המחשב משמיע 3 צפצופים קצרים, ממש לפני העלאת מערכת ההפעלה. מה זה אומר? cKb
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
חברת Compulab הישראלית משיקה דגם PC חדש בשם Airtop, שמציע ביצועים חסרי תקדים עבור מארז ללא מאווררים בדממה מוחלטת החברה הישראלית מחיפה, Compulab, מציגה פיתוח מרשים וכחול לבן לאחר כשלוש שנים של עבודה: מחשב מבוסס PC המקרר את עצמו באופן פסיבי לחלוטין, על ידי שיטה של זרימת אוויר טבעית אותה פתחה החברה, ובדומה למחשבים מסוגו הוא אף מסכם הכל ב-200W: ה-Airtop. מחשב ה-Airtop מגיע בשלוש תצורות: אחת למגזר העסקי (Workstations), אחת עבור שרתים, והאחרונה אף עבור שוק הגיימינג (שאפשר להתייחס אליו גם כאל השוק הביתי). Compulab מצהירה על יכולות קירור טובות יותר משאר הקירורים בגודל זה. כיצד היא עושה זאת? זו פרסמה סרטון המדגים את יכולת זרימת האוויר הטבעית, לה היא קוראת NAF (ר"ת Natura…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDM2
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לגוגל יש טאבלט יוקרתי חדש משלה, שמריץ מערכת Chrome OS בהתבסס על שבבי אינטל - וידרוש מכם תשלום בנפרד עבור כיסוי-מקלדת ועבור עט מגע תואם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח GIGABYTES 945GZ GA-8I945GZME-RH בספר כתוב 2DDR II DIMM memory slots (Supports up to 2GB memory) does it mean that it supports 2 GB for each memory slot or for the two of them together ? Can I put 2 GB memory in each slot and get 4GB in my system. ? Another question my board supports 533 can I put 667 OR 800 ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שואל באופן כללי ,בלי שום קשר למפרט המחשב האם גודל 2x1024 יתן לי ביצועים מהירים ויציבים יותר מאשר 2x512 ? או שזה סתם בזבוז כסף? תודה
-
- 11 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הי חברה.. הבנתי(רק עכשיו) שישנם כרטיסים גרפי (דוגמת 8800gtx)שהם ממש גדולים ולא נכנסים בכל מארז\לוח אם.... בגלל שאני מתכנן להרכיב מחשב חדש בקרוב מאוד...יש המלצה על לוח אם שלא תהיה לו בעיית קיבולת של כרטיסים חדשים וגדולים? (מחיר לא בעיה...אשמח לקבל אופציות)... תודה רבה אבי
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אפשר לדעת איך בדיוק משפיעה גודל המעבד על הצרכן? למשל מה זה משנה לי אם זה 45 או 65 למשל מעבד 45 c2d E7XXX יש לו באס של 1066 וקאש של 3 מגה לעומת מעבד 65 E6XXX שגם יש לו באס 1066 אבל קאש של 4 מגה אז מה זה אמור לשנות אם זה 45 או 65? גם צריכת החשמל בהם זה 65W
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ערב טוב, קיבלתי היום בדואר כרטיס זכרון שקניתי באיביי מסוג ddr3 1333 8gb, ושמתי לב שהוא קטן בהרבה מכרטיס ddr1 שיש ברשותי ותהיתי אם זה תקין משום ש-ddr3מכיל יותר פינים מ-ddr1. אבקש את עזרתכם כיוון שאין לי זמן לפתוח את המחשב ולבדוק. רק לידיעתכם, הלוח אם תומך ב-ddr3. תודה על העזרה, חיים
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי שאלה שלא ממש מצאתי תתשובה אליה נגיד יש לי בלוח 4 סלוטים ואני שם 2 סטיקים של 512 ועוד 2 סטיקים של 256 כולם הם PC3200 400MHZ עכשיו השתי סטיקים של ה512 זה אותה חברה סתם נגיד סמסונג והשתי סטיקם של 256 אותה חברה נגיד A-DATA עכשיו דול הם יעבדו? המחשב יעבוד ככה כאילו יעלה והכול יפעל רגיל? או רק לאחר שאני יתאים את התזמונים של כול 4 הסטיקים לאותם תיזמונים הוא יעלה ?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם נמכר כזה דבר? (ולא כמה סינקים של זיכרונות ביחד)
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המערכת שהומלצה בכתבה הזו: http://hwzone.co.il/articles/specs_feb08/ רציתי לשאול בקשר לגוף הקירור למעבד: Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO האם צריך אותו רק אם מתכננים לעשות אוברקלוקינג, או שהוא מועיל בכל מקרה? האם הוא שקט יותר מהמאורר המקורי של AMD? תודה, קובי
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המעבד QX9770 Extreme אמור להגיע עוד שבוע לבנתיים אני מחפש גוף קירור טוב ושקט לא יותר מ17DB ולא כבד יותר מ600 גרם אשמח אם משהו ימליץ , תקציב כרגע ללא הגבלה ( לא מעוניין בקירור מים)
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד Q6600 וקירור Arctic-Cooling Freezer 7 Pro. אני קונה מארז מאוד מאוד שקט P182 כי השקט מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי ורציתי לדעת אם הקירור הזה של המעבד יפגע לי בשקט... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום! רכשתי לוח אם של asus maximus v extreme זכרונות של g.skill 32 gb וקירור למעבד של zlman 12 איקס חיברתי את הזיכרונות על הלוח אם ומכיוון שגוף הקירור הוא כל כך גדול הוא ישב לי על אחד מהזיכרונות והייתי מוכרח לפרק את שני גופי האלומיניום שמורכבים על הזיכרון על מנת להרכיב את גוף הקירור על המעבד ואז הוא לא ישב לי על הזיכרון האם זה קריטי שפירקתי את גופי האלומיניום מהזיכרון והרכבתי אותו בלי ? ???
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האים גוף קרור המקורי של המעבד הנ"ל יתאים למעבד amd athlon 4800+x2 כי של ה-4800+x2 נישבר לי היתעקם נפל מיגובה חחח
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי ג'יגה של של TWINMOOS PC- 3200 עם גופי קירור של VENTEC בצבע זהב לזכרונות לא מובצע אובר קלוק והמערכת עובדת יציב.. הקטע שאני נוגע בגוף הקיקור הוא ממש חם! חשבתי שהוא אמור לקרר את הזכרונות האם זה נורמלי שהגוף כזה לוהט עוד מישהו שיש לו גופי קירור יכול להגיד לי אם הגוף קירור שלו גם מתחמם?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-