עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הייתי רוצה לדעת לידע כללי מי מספק את הלוחות\כרטיסים הללו לחנויות -או שהחניות הם הספקיות הרשמיות של החלקים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Domovoi,

AMD 3800X2 תומך ב-Hyper-Threading?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  3. אז זאת היצרנית לוח אם שלי --- PEGATRON CORPORATION מה דעתכם ? צריכים לדעת עוד משהו ? - (הוצאתי את זה מהתוכנה cpuz)

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  4. בביקורת זאת נתמקד בביצועי Core i7 החדש ביותר של אינטל שהושק זה עתה. האם דגם יורש בכבוד קו ארוך של מעבדים מוצלחים ופופולריים?לכתבה

5. Started by Markis,

ברשותי מחשב ישן שבבדיקה באמצעות תוכנה התוצאה היא שהזיכרון המורכב עליו כעת הוא מסוג pc2100. בספר של לוח האם כתוב שהוא תומך "100/133 mhz memory bus". הנפח העכשווי הוא 256 מגה, ויש סלוט אחד פנוי. 1. איזה מהירות זיכרון ddr תתאים לי ותעבוד גם עם הזיכרון הקיים ? 2. האם זיכרון מסוג KINGSTON DDR 1024MB 333MHZ CL2.5 יעבוד עם לוח האם הזה ? http://www.e-memory.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=45 או זכרון G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL CL3 ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6549 3. האם זכרון ddr שהוא דואל שאנל יתאים ? 4. ובכלל אם אני מוצא עסקה יותר טובה לזיכרון מהיר יותר לעומת זיכרון מהסוג המותקן (ז"א מחיר יותר זול) והמדובר ב-ddr בלבד, האם הזכרון המהי…

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by primo,

אני כנראה שבוע הבא קונה את המשחב החדש עם הלוח אם הזה וכמה אנשים אמרו לי שאין בו כרטיס רשת אלחוטי מובנה בלוח אם. יש לי רשת אלחוטית בבית ולפי מה שהבנתי אם אין כרטיס רשת אלחוטי בלוח אם אי אפשר להפעיל את הרשת.. זה נכון? והאם בלוח באמת אין כרטיס רשת אלחוטי מובנה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Markis,

איזה זיכרון יותר מהיר: CL3 או CL2 ? לא הצלחתי למצוא הגדרה ל"CL" ?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  8. אני שם לב שמאוד קל לעשות אוברלקלוק למעבדים של אינטל ולהגיע איתם למהירויות של כמעט 40 אחוז יותר ממהירות השעון המקורית שבה הם נמכרים לצרכן... אז אני לא מבין למה אינטל לא מהתחלה מוכרת נגיד את ה 6400 במהירות של 3000 מגה הרץ.. ככה בכלל הם היו יכולים להראות שהם יותר מהירים מ AMD אז למה הם מגבילים כל כך את המעבדים שלהם? יענו הייתי מבין אם הגבול היה 200 מגה הרץ אבל כמעט כל מעבד עושה 1000 מגה הרץ יותר! אז מה הסיבה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש לי את זה Kingston DDR2 667MHZ 1GB Dual Channel CL5 רציתי להוסיף או להחליף שיהיה לי 2 GB וטעיתי אם אני צריך להוציא את הישן ולקנות Kingston DDR2 667MHZ 2GB Dual Channel CL5 או שלהוסיף על ה2 סלוטים שנשארו את הסטיקים החדשים שיהיה אפשר עוד דואל צאנל ואז יהיה לי 3 GB יש לי לוח של Gigabyte GA-8I945P-G

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  10. שלום! יש לי E7500. התדירות הרגילה שלו (בלי OC) זה 2.93 GHZ. אצלי כתוב בכל התוכנות (חוץ מ-MY COMPUTER) שהוא עובד על 2266 MHZ, וזאת גם לאחר שביטלנו את הסטפס. הנה תמונה: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=915115 השאלה שלי אם על מנת שהמעבד יפעל בתדירות המקורית צריך להכנס לביוס ולשנות את המכפלה? ואם כן צריך להעלות גם את המתח? אם לא אז מה לעשות? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. למשל עכשיו קניתי מחשב מורכב אז לפני שאני מתקין אותו צריך לעשות משהו ?

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  12. Started by MatanFrenkel,

בבקשה לא להיגד לי לקנות אחרים , כי זה מה שהתקציב מאפשר לקחתי 2X2048 של KINGSTON DDR2 800MHZ דעתכם על חברת KINGSTON? המחשב למטרות משחקים חדשים תודה רבה

13. Started by bozi,

שלום לכם חיפשתי בכל ההודעות ולא מצאתי תשובה מספקת. יש לי 2 מחשבים של DELL . optiplex gx280 optiplex gx520 לא ברור לי איך אני יודע לאיזה מחשב יש ליבה כפולה. השתמשתי במספר תוכנות שמומלצות,עדיין איני יודע איך ניתן לבדוק בוודאות. האם ניתן לבדוק גם ללא תוכנות[דרך ה-XP ?] לפי הבדיקות ה-GX280 [מעבד2.8 GHZ ] עם ליבה כפולה 32BIT ,וה GX520 [מעבד 3.0 GHZ ] ליבה בודדת 64BIT . איך יודעים בוודאות??? תודה אחים שלי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם האם המעבדים החדשים האלה,שיש לחלקם 192 רגלי נתונים מהמעבד,מחייבים אותי לעבוד עם 3 כרטיסוני זכרונות,האם אני יכול לשים כרטיסון אחד של זכרון?

15. Started by SoulMaster,

טוב אז בעקבות האשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167264.0 יש לי עכשיו 3 אופציות בחירה בין 3 לוחות אם (למעבד AMD Athlon64 s939 3800 Dual Core) : 1) ASUS A8N-E s939 nForce4 Ultra PCI-E GBE 2) DFI LanParty nForce4 UT Ultra-D 3) DFI nForce4 Ultra Infinity ואני לא יודע באיזה לוח אם לבחור ... מה הכי טוב ומה הכי כדאי מבין ה 3 ? ועוד שאלה - בעקבות הלינק הנ"ל (של האשכול על המפרט) - האם כדאי לי לשים 2 סטיקים של 1GB ראם (כדי שיהיה 2GB זיכרון) או לשים 2 סטיקים של 512MB ראם (כדי שיהיה 1GB זיכרון) ? ואני מדגיש שהמחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים (אם זה משנה משהו)

• 6 תגובות
    • 496 צפיות
  16. Started by ?redrum?,

עם כרטיס מסך משולב עם יציאת s-video לhtpc זול לא משנה לי 939 או am2 שעול בסביבות ה300-400 שח תודה

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  17. אני רוצה לקנות זכרון עד 600 שקל PC3200 512MB אבל אני לא יודע מה לקנות. חשבתי אולי על: PDP 512Mb DDR 400MHz Liberty CL2.5 Memory A-Data 512 MB DDR 3200 Memory DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory Twinmos 512MB DDR 3200 Memory מה לדעתם כדאי מכל אלה או שיש משהו אחר שאפשר לקנות? תודה.

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  18. יש לי פנטיום 4 ואני כמעט בטוח שהוא 32 אבל איך בדוקים? תודה רבה.!

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by shibby15,

אני בזמן האחרון נכנס חזק לכל מה שקשור בOC... אז אני רוצה לשדרג קלות את המערכת שלי, אבל לא דווקא שידרוג של ביצועים אלא שידרוג של OC לכן אני מחפש את הרכיבים הכי טובים לOC שנכנסים לי לתקציב. במעבד כבר בחרתי (A-XP 1600 AGOIA) אבל בלוח אני לא בטוח ופה אני צריך את עזרתכם. אני מתלבט בין ASUS A7V333EA EPOX 8K5A2N KT333 NEW EPOX 8K5A3+ KT333 NEW EPOX EP-8K9AI KT 400 MSI KT4V KT 400 ABIT KX7 333 ואם יש עוד משהו להציע הרגישו חופשיים נ.ב לא הייתי בטוח אם זה מתאים לפורום "מעבדים ולוחות אם" בגלל שהעיקר פה הוא OC ולא הלוח עצמו

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by A-10,

ולא, לא בגלל המחיר .... https://www.newegg.com/global/il-en/p/N82E16813144561?&ASID=https%3A%2F%2Fgeni.us%2F&ranSiteID=0y7bu.H3FUk-vOgfT4Uon6HTuePUZq0kCw&ranEAID=3836271&utm_campaign=afc-ran-com-_-Tech Notice YouTube Channel&nm_mc=AFC-RAN-COM&cm_mmc=afc-ran-com-_-Tech Notice YouTube Channel&Description=z790 godlike&ranMID=44583&AFFID=3836271&quicklink=true&utm_source=afc-Tech Notice YouTube Channel&utm_medium=affiliate&AFFNAME=Tech Notice YouTube Channel&cm_re=z790_godlike-_-13-144-561-_-Product&ACRID=1&ASUBID= https://geni.us/KLu6Fqq אפשר לומר הרבה דברים ( גם לא חיו…

21. Started by antonio1991@walla.com,

היי אנשים, אני לא בטוח שהדיון הזה מתאים לפורום זה אך בכל זאת החלטתי לפרסם כאן: בזמן האחרון אני פחות משחק, אבל יצא לי לשים לב שהמעבד שלי בשעת מנוחה עומד על בין 50 ל-60 מעלות עשיתי בדיקה של OCCT כדי לוודא שהטמפ' לא גבוהה מדי גם במאמץ, ולצערי נוכחתי לדעת שאני מגיע ל-85~87 מעלות ראיתי שהמצב רע, אז רציתי לצאת מהתוכנה כמה שיותר מהר אבל המחשב נהיה ממש איטי וקשה לו להגיב לתזוזת העכבר, אז כיביתי אותו אני לא יודע אם האיטיות הזאת נובעת מטמפ' גבוהה, אבל כרגע אני גם עם כרטיס גרפי פנימי של לוח האם (בגלל שאני בדיוק מתכנן לעבור לכרטיס מסך חדש) אז מה שבסך הכל רציתי לדעת זה האם יש אפשרות שזה בגלל שמדובר בקירור סטוק של אינטל? (כי פעם ראשונה שזה ככה גבוה) האם מריחה מחדש של משחה טרמית יכול…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by NI4NI,

ראשית, מישהו יודע איפה יש ברשת מבחנים של מעבדים עם HYPERTHREADING ? עד כמה זה באמת יותר מהיר, עד כמה זה קרוב לשני מעבדים אמיתיים וכ"ו ודבר נוסף, מישהו יודע למה בכל החנויות ברשת ניתן כבר לקנות את'לון 2400, 2600 ו 2700 ורק פלונטר עוד תקועים עם 2200 ? תודה גיא

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by Snufkin,

חודש הבא אני קונה מעבד ולוח חדש. אחרי הרבה עצות ושאלות החלטתי ללכת על לוח אם שתומך בסוקט 939 - כניראה Gigabyte GA-K8ns Ultra. לגבי מעבד המליצו לי לקנות 3000 או 3200. השאלה שלי היא האם לקנות מעבד עם ליבת newcastle או clawhammer? קחו בחשבון שכנראה אני לא אעשה אוברקלוק

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מבקש המלצה, כרגע יש לי בראש Q6600 עם ג'יגהבייט P35 DS3R. יש לי קירור מים , וספק שאני מקווה שיסחוב טוב בהמהרה (430W של אנטק). מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  25. Started by PuMbA,

קניתי את המעבד לא יודע אם בביוס יש את הטמפ' של המעבד אבל נראה לי שכן עכשיו למה אני לא רואה אותה באוורסט ???

• 6 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.