מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
http://www.ncix.com/products/index.php?sku=14237&vpn=MS-7125-030&manufacture=MicroStar מחירו כ 400 ש"ח תודה MSI K8N NEO4-F MOTHERBOARD ATX S939 NFORCE4 DDR PCI-E16 PCI-E4 PCI-E 4PCI SATA RAID SOUND LAN
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
החלקים הם מעבד לוח אם וזכרון,עכשיו הדגש הוא על זכרון 2 ג'יגה(אם אפשר יותר אז סבבה),לוח אם טוב ומעבד טוב,יש לציין שאני לא עושה OC למעבד ככה שאני אצטרך מגבר חזק,בנוסף לכך יש לי חלקים מאוד ישנים במחשב-אז רציתי לוח אם שיתמוך בחיבורים האלה וגם בחדשים יותר היום עד שאני ישדרג את כל החקים מסביב,החיבורים הם :להארד דיסק זה חיבור ATA הישן והכרטיס מסך שזהו חיבור AGP כלומר אני צריך לוח אם שיתמוך בATA ובSATA 2 ושיתמוך בAGP וPCI EXPRESS,אם אין לוח כזה תגידו לי מה לעשות,כי נכון לעכשיו אין לי כסף אז אני רוצה לשדרג הכל מ0 וככה להמשיך לכל החלקים האחרים עד שהמחשב יהיה סבבה דרך אגב התקציב יהיה 3000 שקל,אם זה קצת(למרות שאני חושב שזה מספיק לדעתי לשלושה חלקים)אז תגידו לי לצורך מתיחת תקציב.כבר עש…
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
למחשב)איך אני יכול לדעת איזה ערכים הם תודה
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי , קראתי שבמעבדי AMD (כגון A10) יש מעבדים גרפיים (לדוגמא ה HD 8670D במקרה זה). העלות של המעבד זהה ל I5 3330. האם שילוב crossfire של ה GPU המובנה וה HD6900 יתן ביצועים יותר טובים במשחקים לעומת מחשב מבוסס I5 (או שזה לא אפשרי ואני מדבר שטויות...)
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם ASUS P5GDC PRO וזכרון 2X400MHZ (במצב עבודה), ויש לי שני סטיקים נוספים 533MHZ ללא שימוש, האם כשהתקין אותם הם יעבדו ביחד ? , כמו כן האם גם 667 MHZ יעבוד על הלוח הנ"ל (המחירים יותר זולים של 667 ) יש לציין שהלוח תומך ב- DDR/DDR2 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מדובר בכרטיסי מסך לממשך AGP. האם ידוע למישהו אילו כרטיסי ATI נתמכים? תודה
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שנקרא GA-7ZXE בקבלה כתוב גם GIGABYTE SKTA ברצוני לדעת באם אני יכול לשדרג את המעבד ולאיזה סוג מודה אני כי נגשתי לאתר החברה ומצאתי את מה שבקשתי אבל לא הבנתי (אגב אתר החברה מאוד ידידותי) אגב האם השדרוג ישפר ביצועים? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
פתחתי דיון שחשבתי שהלך לי המעבד היום, למי שלא ראה אותו אני אספר את הסיפור. רציתי למרוח AC5 אבל PCH החליטו לשים לי מדבקת SUPER GLUE על הסינק במקום מדבקה תרמית! (הקצנה, בצחוק כמובן) אז שהוצאתי את הסינק המעבד יצא איתו! ניסיתי להחזיר את העניין למקום אבל בפינה משהו כמו 10-15 פינים של המעבד התעקמו מאוד וגם אחד מהם פשוט נפל... חשבתי שזה הסוף שלי! עם המון המון עזרה מאבא הצלחתי להחזיר את הפינים בערך למקומם המקורי (זה מאודדדדדדדדדדדד לא קל!!!!!) ואחרי מאמצים רבים המעבד נכנס לסוקט שלו. במפתיע המעבד פועל עם 477 פינים... מה שהופך אותו למעבד הראשון מסוגו לא ? אבל כמובן יש עוד בעיות, אחד מהקליפסים שתופסים את הסינק ללוח אם נשבר... והמעבד לא מוצמד לסינק... אם פותחים את המחשב הוא …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד כמה זה נכון, האם לא רואים הבדל רציני גם ב-נגיד בין 667MHZ ל DDR3 ב2000MHZ ? או שהכל קשור ברמת האובר קלוק הכללית שעושים למחשב? אשמח להסבר מפורט יותר או הדגמות מקישור..
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היום אמרו לי שאם אני רוצה 4 ג'יגה במחשב אני צריך לפרמט ל64 ביט... זה נכון? ואם כן למה? ומה שונה ה64ביט מה32 ביט?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי שיש הבדל משמעותי בין המעבדים... וDUAL CORE זה טכנולוגיה הרבה יותר ישנה מה CORE 2 DUO , וזה 2 מעבדים שדבוקים יחד וזה לא שילוב כזה טוב.. והוא מתחמם יותר וצורך יותר חשמל. לעומת זאת יש את המעבד E7400 שהוא CORE 2 DUO ויש לו 3MB CACHE לעומת ה 2MB של E5200. ***במחשב שאני מרכיב אני רוצה לעשות OC , השאלה איזה מעבד עדיף ולמה? ***ההפרש ביניהם הוא כ250 שקל, אז האם שווה להשקיע ? ***מבחינת ביצועים מה ההפרש ביניהם?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי על פי המתפרסם ברשת, אי שם בשנת 2021 אינטל תכריז על מעבדי Alder Lake בתושבת ( הפתעה, הפתעה ) חדשה LGA 1700. העניין הוא, שבסדרה החדשה של המעבדים שיגיעו עם TDP בין 80 ל - 120 וואט, יהיו מעבדים בסגנון הנמצא בשוק הסלולאר, כלומר, 8 ליבות חזקות לצד 8 ליבות חלשות וליבה גרפית המכונה GT 1. ברור שאלה לא מעבדים לניידים, אז נשאלת השאלה מה ההגיון לשלב ליבות חלשות במעבד שולחני. התשובות כאמור, אי שם ב - 2021.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
עידכון? האם יצא עידכן ללוח שלי (gigabyte GA-8SQ800)? תודה
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=50010 לפי מה שאני מבין הכי טובים ברשימה זה ה-TCCD הזיכרון של GSKILL PC4800 פשוט תותח!! מה דעתכם GOLD VX או GSKILL PC4400 שגם תותח ונמצא במקום השני שם... ברשימה של ה-300+
-
שלום לכם! אני חדש כאן אז אני מתנצל מראש אם כבר שאלו את השאלה הזאת. בשורה התחתונה, איזה מעבד כדאי לי לקנות בשביל OC ושכל המשחקים ירוצו עליו חלק? התקציב לא מהווה בעיה.
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לכל בעלי הלוחות הבאים...תהנו! ASUS P5WDG2 WS Professional Intel 975X/ICH7R BIOS 0307 and later P5W64 WS Professional Intel 975X/ICH7R BIOS 0116 and later P5W DH Deluxe Intel 975X/ICH7R BIOS 1403 and later P5B Deluxe/WiFi-AP Intel P965/ICH8R BIOS 0709 and later P5B Deluxe Intel P965/ICH8R BIOS 0709 and later P5B Intel P965/ICH8 BIOS to be released P5B-E Intel P965/ICH8R BIOS to be released P5B-E Plus (No US Model) Intel P965/ICH8R BIOS 0108 and later P5B-V Intel G965/ICH8 BIOS 0403 and later MSI 975X Platinum V.2 MS-7246 BIOS V7.2 or later P965 Platinum MS-7238 BIOS V`1.1 or later P5N Diamond MS-7320 NO BIOS Update Needed P5N Platinum MS-7350 NO BIOS Update Nee…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התמונות מדברות בעד עצמם 80% ממעבדי I5 8600K וI7 8700K צפויים להגיע ל5GHZ בקלות. סקירות ב5/10 יום חמישי החל משעה 16:00
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
תשובה מחשבון טוויטר רשמי של חברת ASRock מצית גל של שמועות ואכזבות בקרב חובבי החומרה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
בדף המוצר של DS4 ו-DQ6 באתר של GIGABYTE כתוב בשורת הפירוט על חריצי ההרחבה (בסוגריים): Expansion Slots 2 x PCI Express X16 slot(run @ x16, x4) 3 x PCI Express X1 slot 2 x PCI slots לא רשום במפורש על מערך CF או SLI שאפשר לבנות, זה אפשרי? עם חריץ אחד שעובד ב-X16 והשני ב-X4 זה אפשרי? ומה בנוגע ללוחות האלו?
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
חינגה של שעתיים בשידור חי של AMD יחד עם רבים מהשותפות שלה לעולם ה AMD64, בטוח שיהיה מעניין ומשכיל - מומלץ. קישור: http://www.amd.com/us-en/0,,3715_12897,00.html?redir=SWDC03 צילומי מסך מהארוע, פחות או יותרכל הדוברים: הקטור רואיז - דברי פתיחה, חזון וכולי הקטור רואיז - מנכל, נשיא, יו"ר נציג בכיר של HP נציג בכיר של IBM מחזיק להב (BLADE) בודד ביד (סוג של תצורה לשרתים) נציג בכיר של SUN, היתבדח שניסה לחטוף מהידיים של נציג IBM את ה BLADE אבל לא הצליח - הבסיס לבדיחה הוא שגם SUN מפתחת BLADE עם אופטרון http://uploaded.fresh.co.il/2005/04/22/92648890.jpg נציג של מיקרוסופט - די יוצמח, אבל בעוד יומיים האורע הגדול של מיקרוסופט WINHEC לקוח של AMD שסיפר עד …
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם עד היום היה לי מחשב p4 (שמופיע עדיין בחתימה למטה ,שתתעדכן בקרוב) היום רכשתי בסוף לוח של asus a8n-sli לא היה dfi במלאי ב י.א.ד (נסעתי עד לשם..:\ ולא יכולתי לחכות בלי מחשב יותר ) זכרונות 2X512 של a-data 400mhz ומאוורר של זלמן 7700cu (לא כל כך קשור אבל גם את זה רכשתי היום) מעבד 3200+ ווינצסטר כ.מסך זמני של גיגה בייט 6600 רגיל הדברים שנשארו לי לקנות הם מארז צ'יינברו... וספק tagan 420 אני רוצה להגיד שזאת הפעם השניה בחיי שיש לי amd הפעם הראשונה הייתה לפניי כ 7 שנים ולא הייתי כל כך מרוצה היום אני יכול להגיד בלב שלם שאני ממש מרוצה מהקניה ואין כמעט מה להשוות ממש טוב לחזור ל amd הפעם..:] מרוצה ממש
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
התיקון העיקרי (והיחיד שמופיע באתר) הוא שיפור עם הכרטיס V9520 של אסוס, לי אין את הכרטיס הזה (אפילו לא קרוב אליו) והתקנתי את הביוס בכל מקרה. יש שיפור כללי בביצועים, במיוחד של הזכרון. המערכת עכשיו יותר יציבה כאשר אני מגדיר את הזיכרון לעבוד על 400MHZ (לפני כן הייתה למחשב נטיה לקרוס מידי פעם, אז עשיתי OC לFSB...) חוץ מזה, לא שמתי לב לשום דבר מיוחד. http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-8SQ800.htm
-
עוד אנחנו מחכים ל-K10 ב-65 ננו, וכבר AMD עושה שרירים לאינטל! 45 ננו נכנס לייצור. http://babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=zh_en&url=http%3A%2F%2Fwww.hardspell.com%2Fdoc%2Fhardware%2F37138.html [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
למי שלא קרא את הכתבה - היא נמצאת בלינק הבא: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=mem3200 קודם כל קראתי את הכתבה והיא כתבה איכותית - כל הכבוד לכותבים. השאלה שלי היא כזאת - בתוצאות ההשוואות בין הזכרונות רואים הבדלים מזעריים (ברוב המקרים פחות מאחוז אחד) בניקוד של הזכרונות השונים. האם זה אומר שלא כל כך משנה איזה זיכרון קונים, אלא עיקר החשיבות היא נפח הזיכרון? (לא נשמע לי מאד הגיוני אבל זאת מסקנה מתבקשת) - ואם לא, אז עד כמה משפיעה איכותו של הזיכרון על ביצועי המחשב בזמן הרצת משחקים כבדים? האם שווה להשקיע הרבה כסף בזיכרון מהיר ואיכותי יותר בנפח 512 MB, או להשקיע את אותה כמות של כסף בזיכון ממוצע אבל יותר נפח? שוב, השאלה מתייחסת לביצועי המחשב בזמן הרצת משחקים כבדים. בנוסף היית…
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-