מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי את WINDOWS VISTA ULTIMATE לקראת המעבר אני רוצה "לדגם" את החומרה שתתמוך בVISTA. חבר אמר לי ש1 GIGA זיכרון לא יספיק "לסחוב" את ויסטה, לכן רציתי לשדרג. כרגע יש לי שני סלוטים תפוסים עם 512 כ"א, הנה הקישור לזכרונות: http://www.twinmos.com/dram/dram_p_dt_dualchannel_ddr400.htm ו2 פנויים הMB שלי תומך DDR400, להלן הקישור: http://ae.asus.com/products3.aspx?l1=3&l2=15&l3=210&slname=NVIDIA%20GeForce%206150%20+%20nForce%20430 האם אני צריך לקנות 2 זכרונות דומים כדי לתמוך בDUAL? האם הם צריכים להיות כמו הקיימים שלי? או שאני אוכל לקנות (ואני מעדיף) אחד של 2 GB (כדי להשאיר עוד סלוט פנוי, ולנצלו (את הסלוט והזיכרון) גם בעתיד. מה המלצתכם?
-
- 14 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום זה המארז שלי רציתי לברר אם הוא יתאים לכל לוח אם שאני אקנה? או שיש צורך במארז חדש..? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מחשב חדש, והוא בקונספט שאומר כשקונים צריך לקנות מבין המתקדמים ביותר! אני חושב שזה ממש מיותר לרכוש מחשב חזק כאשר כל מה שאתה עושה זה INTERNET וOFFICE, בקיצר מחשב לעבודה ביתית סטנדרטית. חשבתי לקנות לו2800 Semaphron על SOCKET 754 האם יש לכם המלצה ספיציפית על שילוב טוב של מעבד+לוח בסדר גודל הזה? או שאולי בכל זאת אכנע לרצונו ונלך על 939 (רק בשביל הקידמה) אבל הכי פשוט שיש ! זקוק לעצתכם תודה.
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מה הסיפור של ה צ'יפסט 955 ב P5WD2 Premium ועל איזה לוח היתם ממליצים לעריכת וידאו בשילוב עם מעבד P-3 dual core 830
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מפרט חדש... בעקרון השיקול הוא האם להסתפק ב-16GB או שכבר ללכת על 32GB. השימושים שלי לא כבדים בעקרון.. לפעמים אבל אני כן מוצא את עצמי פותח המון כרטיסיות בכרום, וכנראה שגם אפתח עוד כמה דברים... האם זה ייתן יותר מרווח לנשימה בעתיד בלי לשדרג את הזיכרון? בעקרון השימוש הוא משחקים אבל גם זה לא יותר מדי... ואולי אני בעתיד אתחיל להתעסק קצת בעריכה.. האם במשחקים היום באמת יש הבדל בין 8GB ל-16 למשל?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד יש לי לוח אם של אינטל מעבד וזכרונות של אינטל איזה מהם הדרייבר של הלוח אם ואם אפשר לינק לדרייבר זה יהיה מצויין , השם גם טוב... לינק לפירוט המחשב שלי מהתוכנה EVEREST http://www.siz.co.il/down.php?i=gdtwzmmayzb5.htm
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות עידכון ביוס לאינטל רוק לייק אבל אין לי ניסיון בזה האם מומלץ האם מסוכן ומאיפה מורידים עדכון משהוא יכול לשלוח לינק הלוח זה רוקלייק 865PERL תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל על האריזה של המעבד 38000 כפול ליבה אני לא מוצא את המדבקה שרשום עליה את הסטפינג, ונראה לי שהורידו אותה, חוץ מזה המוצר סגור הרמטי. בקשר ללוחם אם הוא הגיע פתוח וכשפתחתי את הקופסא הלוח אם עצמו היה מעל השקית כאשר מתחתיו שכבה דקה של מן ריפוד להגנת המוצר..המוצרים לא הגיעו במשלוח מארה"ב אלא על ידי קרובי משפחה שלי אז יכול להיות שעצרו אותם בשדה תעופה לבדיקות..... עכשיו איך אני יכול לברר את הסטפינג של הלוח אם ואיך אני יכול על ידי הסתכלות לראות ששום דבר לא נפגע בו..... תודה לכל מי שיעזור..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את זה באחד האתרי חומרה רוסיים. רשום שם שההיטסינקים לא קבועים ומורכבים על הלוח. נראה טוב, לא ? ורשום שמחיר שלו ברוסיה יהיה כ260 דולר. כתוב גם שהלוח יתמוך בDDR2 1066 אך ורק כאשר המעבד המורכב עליו הוא AM2+ וכאשר משתמשים במעבדים בעלי תושבת AM2 רגילה, המהירות של הזכרון היא רק עד 800MHZ. מה עוד ? הלוח בעל 4 חיבורי PCI-E 2.0 בעלי תמיכה בCROSSFIRE X. תמיכה בCROSSFIRE X - כאשר זה שני כרטיסים - הPCI-E 2.0 עובדים שניהם X16. כאשר שלושה כרטיסים - אחד עובד כX16 ושניים כX8. כאשר ארבעה - אז ארבעתם "רצים" על X8 כל אחד. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני זוכר שבמערכות ישנות היתה חובה לשים 2 ע"מ לקבל רוחב פס מקסימלי. האם זה עדין נכון עבור ציפסט של H61/H67? אם כן, עד כמה זה משמעותי ואיזה ישומים יפגעו בעיקר (בדגש על משחקים ועריכת סרטים) אם שמים רק סטיק אחד?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
12 מעלות קר יותר מ QX6850 73 ווט לעומת 127 של QX6700 . OC על אוויר של 4G http://www.tomshardware.com/2007/10/29/intel_penryn_4ghz_with_air_cooling/index.html
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום! קניתי את הזיכרון הזה! ואני עושה בנמרקים ואני מקבל ציונים די נמוכים!!! ושראיתי את הציון שמקבל הcrucial ddr 256 333 הבנתי שיש בעיה מישהו יכול לעזור לי זה התמונה של הבדיקה ניראה לי שיש משהו די דפוק!!! המפרט שלי רשום תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם מחשב מבוסס על: Celeron® D processor 325 2.53Ghz לוח ?IS7-V2 intel 848 מספיק בשביל להריץ סרטים, מוסיקה, אינטרנט וגם קצת משחקים ?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני בונה HTPC לסלון ורוצה להשתמש במעבד שצורך בפחות אנרגיה (כדי שיהיה יותר שקט לקרר אותו). ל-AMD מעבדים שמתאימים לי - Athlon II X2 235e Athlon II X2 240e כפי שפורסם בכתבה זו: http://hwzone.co.il/news/132437 הבעיה היא שנראה שאי אפשר להשיג אותם בארץ. ב-zap.co.il אני אין שום דגם בסגנון. מישהו מכיר איפה אפשר להשיג? תודה, דוד
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם A7V880 ובו 4 סלוטים לזכרון, DIMM A1, DIMM A2, DIMM B1, DIMM B2 - כאשר A1 ו-B1 באותו צבע, וכן A2 ו-B2. שאלתי היא כיצד כדאי למקם שני כרטיסי זכרון זהים של 256MB ? ושאלה נוספת - האם ניתן להתקין DDR 400MHz בלוח אם התומך ב-333MHz בלבד? (המוכר בחנות אמר שאי אפשר) תודה.
-
- 5 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מתלבט האם להשתמש בכרטיס הקול שנמצא על הלוח שלי (AC97) או לחילופין (לוח איפוקס KDA3J) - להתקין את כרטיס הקול הקודם שלי ה- CREATIVE SB LIVE 5.1....? מה אתם אומרים? יש לי מערכת סטיראו עם עוד רמקולים שמחוברים...ואני מעוניין לשמוע בצורה ההיקפית והאיכותית ביותר....אז איזה מבינהם להתקין? בתודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, בכל פעם שרציתי למצוא מידע לגבי מעבדי AMD נתקלתי בקשיים - המידע לא היה מרוכז במקום אחד ולעיתים מקורות שונים נתנו מידע סותר ולא ברור. בימים האחרונים ניסיתי "לעשות סדר בבלאגן" וישבתי לסכם את כל החומר שהצלחתי למצוא לגבי מעבדי AMD, כאשר המטרה היא לעזור לכל מי שמחפש מידע לגבי מעבדים של AMD. ניסיתי להתמקד רק במעבדים מהשנים האחרונות (החל מסוקט AM2), שכן אין ממש טעם להתמקד במעבדים ישנים יותר, וכמו כן החלטתי שלא להתמקד במעבדים לניידים או לשרתים, אלא רק במעבדים שמיועדים למחשבי desktop. אני חייב לציין שאני לא יכול להבטיח שכל המידע נכון ומדוייק ב-100% (למרות שהשתדלתי), ובנוסף אני לא יכול להתחייב שלא חסרים פרטים. אם יש מידע חסר או/ו שגוי, אשמח אם תגיבו ותוסי…
-
- 28 תגובות
- 46.6k צפיות
-
-
-
אבקש את עזרתכם לגבי המלצה ללוח אם תומך HASWELL, אני מעוניין בלוח אם זול, ידוע לי עם דגמים H81, B85, H87 - רציתי לדעת מה ההבדלים הנוספים ביניהם חוץ מכמות סלוטים זכרונות, כמות SATA וכמות USB - מה עוד ההבדלים ביניהם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי מחנות K.S.P מחשבים הצעה ללוח אם ומעבד של אינטל ברצוני לדעת אים לקנות אותם או לבקש מעבד ולוח אחרים... intel pentium dc e2140 1.6ghz 1mb cache s775 800mhz- מעבד לוח אם- a pt880 ultra, 2xddr1 2xddr2 667, pci-e,agp, hd audio, lan האם זה שווה משהוא או לא? אני קונה עכשיו מחשב חדש לגמרי בתקציב של עד 3500 ללא מסך,עכבר ומקלדת ומארז.
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם סטנדרטי, ללא צורך ביכולות OC מיוחדות, למעבד הנ''ל. אני מעוניין שיהיו 4 חריצי זכרון בלוח, בשביל אפשרות שדרוג. אך אני מתלבט איזה זכרון לקנות. אני חושב שעדיף DDR3 כיון שהוא יותר זול, וגם אמור להיות יותר מצוי בעתיד. מצד שני הלוחות שלו יותר יקרים, ואני לא יודע איך התזמונים הגרועים שלו ישפיעו על הביצועים. מה דעתכם? וגם, תעזרו לי למצא לוח מתאים, בבקשה? נ.ב. המחשב נקנה בסקאי.
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כיום 2GB זיכרון, בשני רכיבים של 1GB כל אחד, ואני מעוניין להוסיף עוד 2GB. בלוח האם יש בסה"כ 4 סלוטים. האם עליי להוסיף עוד שני רכיבים של 1GB כל אחד או שניתן להוסיף רכיב בודד של 2GB ועדיין לשמור על פעולה ב dual channel? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
צירפתי תמונה ומסומן בעיגול איפה זה נמצא האם אני צריך קירור על הציפ הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
האם ניתן לעבוד עם זכרונות בעלי מהירויות שונות - למשל DDR 300 ו - DDR400?
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-