עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי כרטיס R9700PRO והוא לא נותן ציונים טובים אחרי ששאלתי בפורום גרפיקה הגענו למסקנה שהמחשב שלי חלש מדי ויכול להיות שהוא לא מספיק חזק ועומד בדרישות של הכרטיס מסך בשביל להוציא את המקסימום המפרט שלי : System Info Version: 2.2 Operating System: Microsoft Windows XP Processor: Intel Pentium® 4 @ 1.50 GHz Graphics Card: RADEON 9700/9500 SERIES Total Physical Memory: 256 MB Free Physical Memory: 124.63 MB Motherboard Manufacturer: Intel Corporation Motherboard Model: D850MV רציתי לדעת עם המפרט הבא יוכל להוציא את המקסימום מהכרטיס(אני גיימר חולה) 8) http://www.leadtek.com.tw/www/Web_Leadtek/mainboard/k7ncr18d…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ac1240,

אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים כי הישן נשרף יש במחשב 2G ראם אם זה משנה משהו אני רוצה לקנות משהו טוב שלא יחרוג מ 1000-1500 שקל תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by gal555,

http://www.techpowerup.com/102860/Intel_Slips_In_Core_2_Quad_Q9505.html

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by esaly,

היי חברים, ערכתי חיפושים לרכישת הלוח הנ"ל ללא הצלחה יתרה. מישהו מכיר מקום? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by eloya,

היי, מדובר במחשב חדש פנטיום 4. לוח - gigabyte 667 ultra מעבד 2.4. הלוח תומך בזכרון ddr 266\333 הרד דיסק חדש - בקיצור הכל חדש... קניתי סלוט זגרון 512 מגה 333 כאשר אני מכוון את הביוס ל 333 המחשב קורס - בעית חומרה כאשר אני מכוון את הלוח ל266 המחשב עובד חלק. הלכתי למעבדה והמטומטמים החליפו מעבד!!! ואמרו שזה יסתדר ושאני רק אתקין שוב xp - התקנתי ושוב אותה בעיה. למישהו יש פתרון? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, אני רוצה להרחיב את נפח האכסון בלוח, בלוח קיימים 2 חיבורי M.2, השאלה שלי, האם החריץ התחתון, תומך פועל באותה המהירות, של החריץ העליון?. כי מערכת ההפעלה מותקנת על החריץ הראשון M.2. ועד איזה מהירות כרטיס, דגם הלוח הזה תומך?. תודה רבה.

7. אני צריך עזרה בלבחור מעבד ולוח אם למחשב חדש. אני כנראה אקח: כרטיס מסך HD4770 4GB RAM ואני לא יודעאיזה לוח אם ומעבד לקחת. אני מתלבט האם לקחת את הדגם המשולש ליבות של AMD 710 פנום 2 VS מעבד 4 ליבות של AMD 9550 פנום 1 אני גם צריך לוח אם תואם למעבדים האלה בסביבות ה-400 שקל. אני רוצה מחשב למשחקים (אני לא גיימר רציני) שהמשחקים יעבדו בצורה חלקה וטובה בעיקר לטווח הארוך (שנתיים בערך). אני לא מתכנן לעשות OC לשום רכיב במפרט שלי. בערון התקציב שלי ללוח אם ומעבד הם בסביבות ה 1000-1100 שקל אז אם יש לכם הצעות אחרות (גם מעבד INTEL יהיו בסדר) הם ייתקבלו בברכה. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by I21I21,

המחשב שלי LIAN-LI Full Tower Case PC-O11 Dynamic Black ZOTAC Gaming GeForce RTX 3080 AMP Holo 10G Corsair DDR4 24GB 3200 AMD 3rd Gen RYZEN 7 3800X Corsair RM650 650W PSU 80+ Gold Fully Modular Gigabyte X570 Gaming X 2560x1440 , "27 Samsung Odyssey G5 SSD 256GB HDD 2TB HDD 4TB יש לי 2 זכרונות 1 של 16gb וה2 הוא 1 של 2x8 , הזוג השני שלו התקלקל הם אותה חברה, מהירות וכו' אבל ver/גרסאות שונות והם גם מחוברים בחריץ מספר 2 ו3 השאלה שלי זה האם יכול להיות בעיה בשתי זכרונות בגודל וגרסא שונים? וגם שהם מחוברים בחריץ 2 ו3? הם חייבים להיות מחוברים בסדר של 2-4 ו 1-3 ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. השימושים שלי במחשב הם משחקים, סרטי HD וקצת עריכה. יש לי מחשב כרגע, ואני לא צריך מחשב דחוף, השאלה היא האם שווה לי לחכות שיצא הI5, או שזה לא יתן לי משהו משמעותי? אם לא, איזה מרובע ליבות יתן לי את התמורה למחיר הכי גדולה וגם יתאים לי (אם אפשר הצעה גם מאינטל וגם מAMD) עוד שאלה: למה המעבדים של AMD נחשבים פחות טובים, ואם זה נכון שהם עובדים טוב ביחד עם כרטיס של NVIDIA? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by MAOR,

מחפש עידכון ביוס ללוח Asus Cusi-M. זה לוח לפנטיום 3 ולסלרון. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by reviZor,

שלום לכולם יש לי בעיה במעבד החדש שקיבלתי לפני כמה ימים ואני לא מצליח להבין איך זה קורא!? הבעיה היא שהמחשב מזהה רק 2 ליבות לפי CPUZ הנה תמונה: מה יכוטל לגרום לבעיה? המפרט החדש שלי הוא: Intel I7 930 Gigabyte x58a-UD3R Patriot Extreme 6GB ddr3 1.6Ghz כל השאר נשאר אותו דבר.. מה יכול לגרום לבעיה הנ"ל?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, ברשותי לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ואני משתמש כרגע ב-4 מודולים של 1 ג'יגה העובדים בתדר של 880 מגהרץ (אוברקלוק מ-800), ככה שכרגע יש לי 4 ג'יגה זיכרון. ברצוני לקנות בקרות 4 ג'יגה זכרון המסוגלים לעבוד בתדר של 1066 מגהרץ, על מנת להוריד את הגבלת האוברקלוק שלי ולהמשיך לעשות אוברקלוק. ידוע לי שעדיף וזול יותר לקנות 2 מודולים של 2 ג'יגה כל אחד מאשר לקנות 4 מודולים של כל אחד 1 ג'יגה. השאלה שלי היא, האם הלוח אם שלי מסוגל לקרוא זכרון בודד בגודל של 2 ג'יגה? הלוח אם הוא כבן שנתיים וחצי, ובספר הלוח אם לא כתוב שום דבר על מודולים של 2 ג'יגה לכן אינני בטוח, ואני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה זכרונות. תודה רבה על העזרה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. האם יש USB 3 או לא? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4833&CatCode=601 איך הלוח אם? מישהו יכול להמליץ (בצירוף עם מעבד CORE I5 750)? מהו מתח העבודה של הזכרונות (לא מצאתי)?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. התחום שכרגע אני לא כל כך בעסק בו הוא לוחות אם התושבות השונות והתאימות לזכרונות שונים מעבדים וכו אם אפשר למנות מה האופציות המרכזיות שיש ומה ההבדלים המרכזים פלוסים ומינוסים של כל בחירה בתושבת מסויימת יש ים לוחות אם בחנויות הבדלים לא ברורים צריך לצמצם לכיוון נכון עריכה" מסקירה שעשיתי נראה שבכלל קשה למצוא בחנויות בארץ לקנות חלקים שקשורים לתושבת 1155 לפי מה שאני רואה שזה מגיע לגיימינג אין הבדלים בכלל בביצועים של משחקים למשל במעבד מסוג i5 3570K בהשוואה ל i5 4670K וגם בהשוואה לדגמים של I7 אבל שזה מגיע לאפשרויות הקניה של לוחות אם תואמים אני רואה מבחר מצומצם ל 1155 אבל הם גם יותר זולים השאלה שוב מה ההבדלים בלוחות כמו שזה נראה אין הרבה ברירה אלא לבנות מערכת מסובבת 1150 והסדרת …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי הטמפרטורה מומלצת במעבדי AMD במחשבים ניידים. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי יש הבדל משמעותי בביצועים? והאם 4 זיגה ראם אפקטיבי יותר במישחקים מ2 זיגה ראם?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by gupo,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב ונראה שהתלת ליבתי של AMD הוא הבחירה הכי כדאית בשבילי. כרגע יש להשיג רק את ה-Athlon II X3 450; האם כדאי לחכות שה-455 יגיע לארץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Moty_p,

Core i3 או ‏Core 2 Duo

19. Started by generalA,

רציתי לדעת... האם הלוח הישן Intel Garibaldi D850GB ניתן לשים בו את המעבד הבא: Pentium D 925 3GHz / 800MHz FSB L2 cach 2MBX2 אשמח לדעת.... תודה !

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by BedBoy,

אני צריך בבקשה הצעה ללוח אם בתקציב 300-400 ש"ח למעבד Celeron 1.7GHZ הטכנאי אייבורי המטומטם אמר שלתיקון המחשב זה 1200 שקל ורק לוח האם מקולקל אז אני צריך המלצות חברה תודה! עריכה: מה דעתכם על הלוח הזה? http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=586 הוא טוב למעבד Intel Celeron 1.7GHZ ? אני גם צריך לדעת מה הזיכרונות ושאר הרכיבים?

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Spider76,

שלום אני מחפש לוח אם עם הנתונים הבאים : 1. ניתן לחבר אליו Geforce 8800 GTX 2. חיבור 2 ג'יגה זיכרון מהירות 800 3. לא חובה כרטיס קול או רשת אונבורד 4. חיבור של הרד דיסק סאטה 2 5. מעבד E6600 זהו בערך אין כוונות ל- SLI ולגבי OC (אני לא מבין בזה כלום אז אם אפשר לחסוך על זה סבבה)

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  22. קודם כל בוקר טוב כידוע לכולם ב22 ליולי יהיה ירידת מחירים במעבדים ואני רוצה לקנות מעבד ,לוח,וזכרונות שזה יקרה. אני צריך חזק מאוד מאוד ליצירת מוסיקה בCUBASE SX 3 (אני יוצר כבר 6 שנים מוסיקה אלקטרונית,ותמיד כל שנתיים המעבד שברשותי לא מספיק) עכשיו רציתי לשאול אם בכלל מעבד QUAD יפעל במלוא הכח בתוכנה או שעדיף מעבד כפול ליבה באותו מחיר של Q6600? ובכלל,איזה מעבד כפול ליבה אפשר להשיג במחיר של Q6600 מה22 ליולי? תודה מראש. ד"א אני רוצה לקנות לוח GIGABYTE 965P DS3 כמו שהמליצו לי בעבר זה באמת לוח זול ויש בוא הכל.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by TAMIRRR013,

שלום! עד אחשיו היה לי XP ומשחק כמו ריימן3 פעל לי חלק על 60FPS קבוע ואחשיו אחרי שהתקקנתי WIN7 הריימן הזה על 60FPS ויורד ל 36 ליפעמים,ויש לי דרייבר הכי עדכניים שיצאו,ושמתי לב שב WIN7 באמצע המשחק המעבד קבוע על 70%-100% וב XP המשחק רץ חלקק יש לציין כי מדובר ב WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT מקורי מיפרט e6500 2gb ram 8400gs השאר לא ממש משנה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. למה אפל התחילו להשתמש במעבדים של אינטל? באילו מעבדים הם השתמשו קודם? ומה ההבדל ברמת הביצועים והאמינות??? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים