עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ברצוני לשדרג את המעבד שלי... השאלה איזה מעבדים תואמים ללוח אם חברת הלוח אם: MSI דגם: MS-7008 תודה לעוזרים ולעונים... המשך יום טוב חברים

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  2. כיום יש לי את הלוח Abit IP35P, ואני רוצה להחליף אותו בלוח Gigabyte GA-H77-DS3H. (כמובן המעבד יהיה I5). אני רוצה דווקא את הלוח אם הזה כי יש לו USB3 ותמיכה בSATA3. האם אוכל להשתמש במארז שיש לי היום או שצריך להחליף כי הFORM FACTOR שלו קטן יותר?

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  3. בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב חדש. המעבד שאני סגור עליו זה i5 3570K אבל לגבי הלוח אני עדיין מתלבט על הדגם הזה Gigabyte GA-B75M-D3H איך הוא מישהו שמע עליו? שווה את ה 400 ש"ח? הבנתי שיש לו יציאת HDMI שמעבירה גם קול וגם תמונה. האם במידה ואני משתמש בכרטיס מסך חיצוני אז יציאת ה HDMI תתבטל ולא אוכל לראות דרכה סרטים במסך אחר? או שאין קשר ויציאה זאת תמשיך לעבוד היות והיא בלוח ולא קשורה לכרטיס מסך? אם יש לכם המלצה על לוח אחר עם 4 סלוטים של זיכרון ותומך ב USB 3, אשמח לשמוע הצעות! תודה רבה

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  4. אני בונה מחשב ורציתי רק לקבל התייעצות לגבי זיכורנות של V-COLOR אם הם אמינים או לקחת אותם בעירבון מוגבל? לדוגמא: https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TC48G30S815&cart=15391804911940377698 8GB (1x8GB) DDR4 3000Mhz - CL15 - 1.35V - RETAIL עולים רק 327שקל וכתוב אחריות לכל החיים... משיחה עם פלונטר אומרים שזה זיכרונות טובים יבואן שעובד משנות ה90 עד היום ואין סיבה לחשוש מהם... אשמח למישהו בעל ידע...

5. Started by NTT,

שלום, המוכר ניסה לתת לי סיבה למה לקחת דואל קור ולמה לא קוואד קור, והוא אמר שקוואד קור לוקח פי 2 יותר חשמל(וזה נכון), אבל בעצם - כמה חשמל לוקח מעבד Q6600 בממוצע בוואט? זה בכלל אמור להשפיע לי על החשבון חשמל? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  6. Started by !elad!,

תגידו יש כיום כבר סטיק אחד של 1024 זיכרון?

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  7. UltraX-XL Edition PC3200 400MHz FSB CAS 1.5-2-2-2 @ 2.6V 3.6V. הערה: מענין איך זה ישפיע על ביצועים של מערוכת מבוססת אתלון 64, כמה הרכיב הזה יעלה, והאם חברות נוספות יוציאו מוצרים דומים. מקור: http://www.digit-life.com/news.html?117732#117732 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  8. בעקבות הנושא הקודם שפתחתי, קניתי זכרון נוסף של קינגסטון. עכשיו, הזכרון שקניתי הוא CL6, ויש לי עוד שני זכרונות נוספים (1GBx2) של A-Data ואין לי מושג מהם התזמונים שלהם, וזה מאוד מדאיג אותי כי לפי מה שהבנתי חשוב מאוד שהתזמונים יהיו זהים. אז איך אני יכול לבדוק מהם התזמונים שלהם? יש איזו תוכנה? תודה מראש חבר'ה.

• 16 תגובות
    • 988 צפיות
  9. השימושים שלי במחשב הם משחקים, סרטי HD וקצת עריכה. יש לי מחשב כרגע, ואני לא צריך מחשב דחוף, השאלה היא האם שווה לי לחכות שיצא הI5, או שזה לא יתן לי משהו משמעותי? אם לא, איזה מרובע ליבות יתן לי את התמורה למחיר הכי גדולה וגם יתאים לי (אם אפשר הצעה גם מאינטל וגם מAMD) עוד שאלה: למה המעבדים של AMD נחשבים פחות טובים, ואם זה נכון שהם עובדים טוב ביחד עם כרטיס של NVIDIA? תודה

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  10. Started by Moty_p,

Core i3 או ‏Core 2 Duo

11. Started by rtyiroyal,

אני מחפש איזה מבין 3 הלוחות הללו טוב יותר ל- OC 1. P6T Deluxe או P6T Deluxe V2 או GA-EX58-UD5 עם מעבד 920 בלבד 2. מה ההבדל בין 2 הלוחות של אסוס :s05: [move]נא לפרט הסבר לתשובתכם [/move]

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  12. Started by YemeniteCamel,

זו שאלה שלא הצלחתי למצוא לה תשובה בחיפוש באינטרנט. כיצד מתבצעת הבחנה במעבד פנטיום בין פסיקות שונות וההתקנים שמבקשים אותן? הרי יש קו פסיקה אחד. זאת אומרת, איך מעבד הפנטיום מזהה לאיזה התקן שייכת הפסיקה?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  13. Started by deth213,

שלום, הזמנתי מחשב חדש עם זכרונות DDR2 667 , באתר של הלוח אם אני רואה שנתנו לי לוח שאינו תומך, אלא עד 533 התקשרתי לחנות ואמרו לי שתדר הזכרונות נקבע ע"י תדר המעבד. יש לי DC805 - 2.6MHZ שעובד ב-533. האם הזכרונות באמת יכולים לעבוד עד 533 או שאין קשר וזה רק בגלל לוח האם ? דבר נוסף לגבי לוח האם, הוא של ASROCK וכתוב ב-SANDRA וגם באתר שיש לו ממשק AGI - שזה כמו pci-e x 4, האם זה משפיע חזק על הביצועים של הכרטיס מסך ? בתודה מראש

• 17 תגובות
    • 988 צפיות
  14. http://www.firingsquad.com/hardware/cpu_gpu_roadmap_07/

• 19 תגובות
    • 988 צפיות
  15. Started by ^Z^,

היי בלוח האם שלי יש שני סלוטים לDDR1 ושני סלוטים לDDR2. מצאתי 512 מגה DDR1 [זוג סטיקים של 256] במחיר מעולה, ואני רוצה לדעת האם אני יכול להשתמש בהם ובזיכרון הנוכחי שלי בו זמנית. תודה, un|que

• 16 תגובות
    • 987 צפיות
  16. שלום לכולם היום קניתי את Amd Athlon 64 3500 BOX AM2 ?AN9 32X-Fatal1ty Socket AM2, nForce 590 SLI, DDRII 800? PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL LEADTEK WinFast PX7600 GS TDH 256MB PCI-E עכשיו יש כמה בעיות הראשונה: ישר שחברתי הכל הלוח מצפצף כאילו אין מחר לא יודע למה, בהתחלה נלחצתי נסתי הכל הכל וכלום עדיין מצפצף...(המחשב עובד כרגיל ווינדוס הכל) נתקתי את הרמקול של המארז והתעלמתי ממנו.. ניכנסתי עשיתי אוברקלוגינק הגעתי ל3 ג'גה לא כל כך יציב אז "התפשרתי על 2.9 ג'גהרץ בעיה שניה:עכשיו שאני פותח את התוכנה CPUZ אני רואה ביכלל שיש לי FX התוכנה השתגעה לגמרי אגב יש לי על הלוח גם כזה מסך קטן שמראה מספרים ולכל מספר יש תקלה הוא מחליף מלא מלא מספרים ולא יציב ביכלל …

• 19 תגובות
    • 987 צפיות
  17. Started by Shavoigen,

שלום אני החלטתי לקנות מחשב חדש. אני לא הכי מבין בלוחות 3 SLI/SLI X ורציתי לדעת איזה לוח יביא לי את התפוקה הכי טובה ל SLI של 8800GT/S אולי אפילו 9600GT לגבי המעבד אני לא החלטתי ואני שם לב שאף אחד גם כן לא בטוח מה כדאי אני בחור שלא ממש אוהב להתפשר אבל אני רואה שלא כדאי לקנות 9800GX2 כי שתי 8800 כבר נותנים ביצועים יותר טובים אני מעדיף שהלוח יתמוך בחומרה הכי חדשה תודה

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  18. Started by D135,

הגיע הQ9450 של Intel אל TMS ממה שראיתי בנתיים. המחיר שלו הוא 2092 ש"ח. לא יודע מה איתכם אבל ציפיתי למחיר טיפה פחות הזוי.. http://tms.co.il/product/5423 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20928 תודה על ההערה יותם :]

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  19. כעיקרון, התקציב שלי ללוח אם הוא 600-650 ש"ח. הP35 עולה כ730 ש"ח. וה P965 עולה כ640 ש"ח. עד כמה שווה החריגה לטובת הP35? המחשב הוא E6600, 8800GTS, המחשב הוא מחשב לתקופה ארוכה, ויש סיכוי לOC קטן.. מה היתרונות/חסרונות של כל לוח, ואם יש המלצה ללוח אחר אשמח לשמוע, תודה

• 14 תגובות
    • 987 צפיות
  20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

שלום לכולם. אני קונה לוח למחשב של אבא שלי: המחשב שלו- פנטיום 3 800מה"צ 256מ"ב ראם SDR והלוח נשרף. ואין כבר אחריות... עכשיו יש לי אופציה לקחת את זה: ASUS CUSL2-C-INTEAL 815EP ב-300 ש"ח או TUSL2-C שעובד גם עם טואלטין ב-480 ש"ח! מה אתם אומרים שווה קניה?!?! :-\

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  21. Started by Sweet_Tooth,

לפני כשבוע החלפתי HS כי המעבד שלי הגיע לטמפרטורות מדאיגות של 60 מעלות תוך כדי הפעלת משחקים או בפול-לוד אז התקנתי את הHF החדש שלי עם AS3 ואני מאוד מרוצה מהביצועים המעבד בקושי מגיע ל 45 אבל מסיבה מסויימת הביפ הקטן והמעצבן של הביוס עדיין נשמע כאשר אני משחק ומשחקים עתירי גרפיקה אבל הדבר שבאמת הפלאי אותי זה שאני ביטלתי את האפשרות של האזעקה הקטנה הזאת (הביפ) בביוס אז התחלתי לחשוב שהאם זה בכלל קשור לטמפרטורה של המעבד! אז השאלה שלי קורה כאן?

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  22. Started by gambit_elaad,

האם שווה להשקיע בלוח אם עם DUAL DDR באטלון?+נימוק? והאם זה עוזר בכלל ??? נ.ב איך זה משפיע על מעבדים של אינטל?

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

האם מישהו יכול לעזור לי להגדיר בביוס את הזכרון שלי שיעבוד ב 166mhz ? הלוח אם זה epox ep-8k3a+

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  24. Started by Oprapc,

מהם החברות והדגמים של הלוחות אם הכי טובים בעולם? למשל ותגידו לי אם אני לא טועה שASUS, GIGABYTE ולאחרונה הבנתי שגם A-BIT הם בין החברות הטובות ביותר.

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  25. דגם ה-MasterAir החדש מיועד להתמודד בכבוד גם עם דגמי ה-Threadripper האימתניים ביותר בשיטות קונבנציונליות, ללא שימוש בנוזל לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.