מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
השימושים שלי במחשב הם משחקים, סרטי HD וקצת עריכה. יש לי מחשב כרגע, ואני לא צריך מחשב דחוף, השאלה היא האם שווה לי לחכות שיצא הI5, או שזה לא יתן לי משהו משמעותי? אם לא, איזה מרובע ליבות יתן לי את התמורה למחיר הכי גדולה וגם יתאים לי (אם אפשר הצעה גם מאינטל וגם מAMD) עוד שאלה: למה המעבדים של AMD נחשבים פחות טובים, ואם זה נכון שהם עובדים טוב ביחד עם כרטיס של NVIDIA? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי Maximus IV Extreme צפוי להגיע לארץ ? מחכה בקוצר רוח
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם זה הופך את הטורבו ללא רלוונטי או שהטורבו מגביר עוד יותר את התדר של המעבד אחרי הOC?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב שישמש להרצת כמה מערכות הפעלה וירטואליים. איזה לוח ומעבד יתאים? התקציב בסביבות 3000 ש"ח ללוח ומעבד. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 3 עם לוח אם שלא תומך ב-SATA3. אני מעוניין להתקין לו SSD כדי למקסם את ביצועי המערכת. כדי לאפשר ל-SSD לפעול במהירות מקסימלית, חשבתי להתקין בקר PCI של SATA3 כדוגמת זה: http://ksp.co.il/?uin=13814 האם זאת הדרך הטובה ביותר להשיג ביצועים מקסימליים מ-SSD? האם הביצועים שאקבל זהים ל-SATA3 שמובנה בלוח האם? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת על איזה מעבד אתם ממליצים לקנות שהכי משתלם מבחינת יחס עלות/תועלת למשתמש שלא מתכנן אוברקלוק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש למטרות משרדיות ולצפייה בסרטי HD (יחובר למסך Dell U2311H). אימצתי את המפרט באתר, אך ב KSP הקרוב לביתי אין את לוח האם המומלץ Asrock H61M/U3S3. איזה לוח אם נוסף מומלץ (אשר קיים ב-KSP)? :s05: תודה רבה!! אלנה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הבא האם הוא עדיף על הלוח שמציעים ב RSM בערך באותו מחיר? http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2480
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
giga bite s3 לעומת asrock conroexfire לשניהם אותו צ'יפסט אינטל 945 לאסרוק יש יותר פיצ'רים ושניהם עולים פחות או יותר אותו דבר
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי חברה, אני רוצה לקנות מחשב בשביל משחקים, גלישה ברשת ולראות סרטים. על איזה מעבד אתם יכולים להמליץ לי? אם זה לא בעיה אז גם לוח אם טוב, ושביחד זה לא יעבור את ה2000 ש"ח. ואם זה לא בעיה גדולה מדי, מישהו יכול להסביר לי מזה כל הsockets האלה וגם מזה AGP וPCI-e ומה יותר טוב. תודה לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לא ממש ידעתי אם לפרסם פה או בפורום המיועד לכרטיסי מסך אז אם אני לא במקום אני מצטער חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי ונתקלתי בדגם החדש הבא gigabyte - HD 5450 1GB DDR3 DX11 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3334 עכשיו אני לא מומחה לענייני חומרה אבל אני לא בטוח אם הוא יצליח להשתלב עם הלוח שלי ASUS - P4PE http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=rOpWR3ucE6Ex4xCs מה שמטריד אותי בכרטיס הוא שהוא עם DDR3 ושהוא מיועד לחיבור PCI 2.1 האם בכל זאת אני אוכל להשתמש בו? ובנוסף אם אפשר לשמוע קצת חוות דעת על הכרטיס מסך הזה עצמו?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לשימושים ביתיים רגילים, וקצת משחקים פה ושם? אני קונה מחשב בתקציב של 5000 ש"ח. האם המעבד הזה יספיק לי או שמומלץ לקחת יותר (מובן שתמיד עדיף מעבד יותר טוב, אבל האם זה באמת נחוץ, בהתחשב בכך שאני לחוץ בתקציב)?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני טכנאי מחשבים ואני נתקל לעיתים קרובות בבעיות זיכרון שגורמות לבעיות רבות במחשב. השאלה שלי האם מישהו מכיר תוכנה טובה שאפשר לסמוך עליה שתוכל להריץ בדיקה יסודית לזיכרונות ולדווח על תקינותם.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין Sempron 2800+ לבין Sempron2600+ בתושבת 754 ???? אני צריך לבחור בין השניים אז מה עדיף ולמה .. (תסבירו בבקשה...) תודה לעוזרים וחג שמח
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הלוח שיש לו חיבור של AGP ושל PCI-E ללא תמיכה בדיואל קור של AMD?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Intel on Monday launched a new collection of processors designed for notebooks ranging from hefty PCs to svelte mini-notebooks. As previously reported, Intel unveiled its anticipated 2.2GHz Pentium 4-M chip--the company's fastest mobile processor to date. The new Pentium 4-M chip is designed for full-size notebooks, or portable computers typically weighing between 4 and 7 pounds with either a 14-inch or 15-inch screen. In addition to 4-M chip, the company has also taken the wraps off new processors for thinner, lighter notebooks. Intel is offering two new "ultra-low voltage" Pentium III-M chips, running at 850MHz and 866MHz, and two ultra-low voltage Celerons, running a…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב של אח שלי שהוא פנטיום 3 לפנטיום 4 או איי אמ די אז השאלה שלי היא אם כדאי לשדרג לפנטיום 4 שיוכל להשתמש בSD RAM של עכשיו או לקנות איי אמ די וזכרון שונה... מה יצא יותר זול וכדאי? אם משדרגים לאיי אמ די מה אתם אומרים על השילוב של epox 8rda/twinmos 512 2700/amd 2200? התקציב הוא בערך 1500 שקל תודה
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם צילמתי את מפרט המחשב שלי אני מעוניין בשידרוג הזיכרון ל 8 ג'יגה ? או כמה שאפשר הכי הרבה... אבל לא יודע אם הלוח אם תומך בגודל כזה..?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה תוספת של 8GB RAM למערכת שלי. INTEL CORE I5 WIN 7 64 BIT PRO 2BGX2 RIPJAWS - ישן 4BGX2 RIPJAWS - חדש (שני הכרטיסים זהים במהירויות, 9-9-9-24, ובשאר המפרט) לוח אם תומך בעד 16GB RAM ספק כוח 620w (מפרט חלקי כמובן) מהרגע בו התקנתי את הכרטיסים החדשים, המחשב מזהה את כמות הזיכרון הכוללת חלקית. הוא מזהה שיש סהכ 12GB RAM מותקנים במחשב, אבל מיידע שרק 5.99GB זמינים לשימוש (usable). ניסיתי להרכיב את הכרטיסים אחד-אחד, בזוגות, להחליף בין הצ'אנלים כדי לראות אם יש בעיה עם הכרטיסים, עם הסלוטים או עם התיאום בין הזוגות אבל לא נמצאו בעיות. יש רעיונות למה המחשב לא מזהה את כל ה12GB?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו שמע על הזכרונות האלה. בחנות אמרו לי שאלה זכרונות מהירים במיוחד. לא מצאתי ביקורות. מה דעתכם ? שווה 280 שקל ל-256MB ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, שלום.. חג שמח אנשים.. ניתקלתי בבעיה שמשגעת אותי.. התחיל בזה שאני מקוה שזה הפורום המתאים לאשכול מהסוג הזה ואם לא אז קבלו את סליחתי מראש , ואם אפשר בבקשה מנהלים תעבירו לפורום המתאים.. טוב אז ככה: למחשב שלי מחובר עם כרטיס TV איכותי וידאו בחיבור קומפוננט לקחתי על עצמי להמיר לכל המשפחה את כל קלטות הוידאו הישנות של כל האירועים המשפחתיים לקיבצי מחשב (AVI) מה שאני עושה זה, מקליט את תוכן הקלטת וידאו למחשב בקובץ MPEG עכשיו קובץ הוידאו נוצר בנפח עצום של כמה ג'יגות (שעה וחצי סרט = בערך 20 ג'גה) אני משתמש בתוכנה GordianKnot כדי לקודד ולהמיר את הקובץ לAVI בגודל נורמלי של כמה מאות מגה עד לפני כמה ימים הכל היה מצויין ועבד בסדר , זאת אומרת שסרט שאורכו היה שעה וחצי לקח לקודד …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי זיכרון 256 מגה DDR400 במחשב שהוא כבר די ישן היום הוספתי לו זיכרון 1 ג'יגה DDR400 CL3 . כשאני מעלה את המחשב רק עם הזיכרון החדש המחשב מזהה את הזיכרון בהתחלה במסך השחור כמו שהוא אמור אבל לפני שבכלל צריך להתחיל הווינדוס הוא פשוט נתקע עם מסך שחור ולא זז. ניסיתי להוסיף לו את הזיכרון הישן ואז הווינדוס כן עולה אבל איך שנפתך שולחן העבודה הוא נתקע ולא זז. בביוס הגדרתי DEFOULT OPTIMIZE כמו שתמיד היה מוגדר ועדיין התוצאות היו דומות . עם הזיכרון הישן המחשב עובד כרגיל . האם יש דרך לפתור את הבעיה , האם הזיכרון לא מתאים ? הוספתי תמונה של הנתונים של הלוח אם והמעבד בתקווה שזה יעזור.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. כתבתי השוואה קצרה ותמציתי על ההבדלם שיש בין מעבדי ה-Core 2 Duo, לבין מעבדי ה-Core Duo. ההשוואה הזו נכתבה מכמה סיבות: 1-לתת מענה לכל אלה אשר מחפשים נתונים יבשים על מעבדי ה-Core 2 Duo. 2-להראות את הכדאיות שבמעבדי ה-Core 2 Duo. 3-להראות את ההבדלים שיש בין מעבדי ה-Core 2 Duo, לבין מעבדי ה-Core Duo. CORE 2 DUO: מספר דגם: Core 2 Extreme X6800 מהירות שעון: 2.93GHz כמות זיכרון מטמון רמה 2: 4MB רוחב פס: 1066MHz ליבה: conroe תושבת: LGA775 תהליך ייצור: 65nm מחיר: 999$ מספר דגם: Core 2 Duo E6700 מהירות שעון: 2.67GHz כמות זיכרון מטמון רמה 2: 4MB רוחב פס: 1066MHz ליבה: conroe תושבת: LGA775 תהליך ייצור: 65nm מחיר: 530$ מספר דגם: Core 2 Duo E6600 מהירות שעון: 2.40GHz כמות זיכרון מט…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את זה CORSAIR XMS3 6GB kit DDR3 1600 CL9 1.65v איזה אחד מוכר את זה פה באתר חשבתי לקנות את זה אני יכול להוסיף את זה למחשב זה המפרט שלי Core i7 920, s1366, 8MB לוחות אם P6T Deluxe V2 sLGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 3x1GB Corsair XMS3 Triple Channel כרטיסי מסך HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מארזים Cosmos 1000 ספקי כוח Cougar 700W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular קירור mugen 2 אם אני מוסיף אותם זה יעשה לי בעיות או לא???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-