עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Sempron 2400 or Celeron 2400 Mhz (533Mhz, 256KB cache) (סלרון D) תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by A.Iniesta,

אם למשל עושים לe2180 אוברקלוק לתדר של e7200 (לדוגמא, אני לא מתכוון למעבד הזה ספציפית..) אז ה2180 יהיה שווה בביצועיו ל7200? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by arik100,

איזה מבין המעבדים הבאים יותר טוב לדברים הבאים: צורך פחות חשמל פחות חם ביצועים יותר טובים בSTOCK ביצועים יותר טובים בOC מה מומלץ בכללי ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by srolik,

רכשתי לא מזמן מחשב חדש I7 עם 12GB זיכרון אני עובד הרבה עם תוכנות גרפיות ותלת מימד - אך המחשב מנצל רק ליבה אחת ( אני ראואה שהוא מגיע מקסימום ל25 אחוז ניצול) ובמצב כזה המחשב ניהיה איטי בריבוי משימות ברינדור ב 3DMAX זה כן משתמש בכל הליבות מה ניתן לעשות על מנת שהמחשב ישתמש בכל הליבות תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by haim652,

אני רוצה לעשות OC למעבד שלי E4500 ויש לי זכרונות של 2GB x2 667 שזה הבעיה שלי שהם 667 MHZ (אני רוצה להגיע ליותר) והם שונים, אחד של SAMSUNG ואחד שאני לא יודע את השם, שזה גם הבעיה. השאלה שלי היא מה כדי לי: כדי לקנות 2 כרטיסי זיכרון של 1GB או 1 של 2GB מה מומלץ יותר?, של 800MHz, ושל איזה חבר'ה OCZ,G.Skill,Kingston וכו'..? חשוב לציין, זה לOC, ובמחיר טוב. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by noambaum,

אני מחפש לוח שיתאים למעבד שלי - 64 3400+ ושיתאים לכ.מסך שלי - RADEON 9800PRO יש מצב ?

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by smootskin,

הי חברו'ס, אני משחק בעיקר ב Arma 3 ונתקל לפעמים בתקיעות קטנות שהורסות לי את החוויה. (ואת ההקלטה) אני חושב שזה בגלל המעבד ואולי הגיע הזמן לשדרג אותו, המפרט שלי: לוח אם: MSI Haswell 1150 H81ME34 H81 מעבד: Intel 3.2GHz 6MB Core I5 1150 QUAD 4460 כרטיס מסך: EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING 6GB GDDR5 ספק: A.PFC Thunder 450W CoolerMaster זיכרון פנימי:ADATA CL9 XPGV1.0 4GB DDR3 1600MHZ זיכון פנימי 2: Crucial DDR3 4GB 1600 CL9 Balistix Sport XT 1.5V Crucial Retail יכול להיות שדברים אחרים ישפרו (זיכרון, ספק, כרטיס), אם כן, מה? ואם לא לאיזה מעבד עדיף לשדרג אם זה שווה בכלל? תודה

8. שלום יש לי כרגע מחשב עם מעבד Q6600, 4G Ram, Geforce 94500GT עד לאחרונה היה לי לוח אם Gigabyte P35-DS3L והוא נהרס, נכון לעכשיו יש לי Gigabyte G31M-ES2L שלא ממש מתפקד כמו שצריך, אני זקוק בבקשה להמלצה די דחופה ללוח אם חדש, אין לי ממש דרישות מיוחדות ללוח אם רק שיהיה יחסית זול (בסביבות 500 ש"ח) ושיעבוד טוב עם כל הרכיבים, אני לא מעוניין ב OC. אני מתכנן לקנות לוח אם מחר אם ייצא אז העזרת קצת דחופה. תודה. נ.ב הסיבה ששתי הלוחות של Gigabyte היא מקרית לחלוטין, לא ממש מעניין אותי החברה כל עוד זו חברה מוכרת ואמינה.

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  9. שלום לכולם אני צריך לבנות מפרט למישהו, מפרט די יקר למשחקים ועריכות תמונה בדו מימד בעיקר. אני צריך למצוא לוח, שתומך בכלל הטכנולוגיות החדישות- pci-e,sata2,firewire,spdif וכו', שיתמוך ב-SLI ושיהיה לAMD כלומר בתושבת 939. עד כאן הכל פשוט נכון? אז הנה הקאטש. הבחור רוצה לחבר כ-6 רכיבי IDE.. ולכן צריך לוח עם יותר מ2 סלוטים של IDE. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי לוח כזה לאף חברה - dfi,gigabyte,abit,asus,msi אלו החברות בהן חיפשתי לוחות. אולי תוכלו להושיע אותי? (ד"א מצטער אם הנושא לא שייך לפורום, אשמח אם תפנו אותי למקום המתאים).

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  10. המערכת שלי בפרופיל בסך הכל עובדת יפה אבל הייתי רוצה להיות מסוגל לעבוד במולטיטסקינג באופן חלק ולהריץ אולי כמה מערכות וירטואליות במקביל.בקרוב יש לי יום הולדת ואולי אקבל כסף בתקציב של עד 1000 ש"ח אני מניח.האם המערכת שלי תעבוד טוב אם המרובע ליבה והאם אראה הבדל בביצועים עם וינדוס 7 64 ביט?ועוד דבר האם המאורר שבא עם המעבד מספיק טוב? אשמח לכמה שיותר מידע בנוגע לשאלות הנ"ל תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tmpusr,

דיל מצויין למחשבי HTPC תקציביים ב-460 ש"ח (ובכלל למפרטי AMD). כולל כרטיס עם SPDIF וחיבור קומפוזיט. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2873 עד עתה היה בעיקר בפלומטר (באותו מחיר): http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=M2A-VM-HDMI&affiliate=zap

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  12. שלום ! יש לי שאלה בנוגע לצ'יפסטים... איזה צ'יפסטים מתאימים ל Athlon II x3 בתושבת AM3 ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הגיע החופש, איתו הגיעה העבודה ואיתה הגיע גם הכסף ;D אני משדרג לאחי את המחשב הישן אז אני צריך חוות דעת לגבי לוח אם, מעבד, וזכרונות, לגבי תאימות החלקים אל תדאגו. 1. אני צריך לוח אם חדש, מעדיף את הצ'יפסט החדש של אינטל למען שידרוג עתידי [ P35 נכון? ], ואחד תותח בOC, אני לא רוצה ליפול בקטע הזה כי יש לי ניסיון עם האינפיניטי 975 , אני צריך אחד שעבר מבחנים ועבר אצל דיי הרבה אנשים שכולם אישרו שהם הצליחו איתו OC פשוט בלי יותר מדי שטויות ובעיות בדרך [ העדפה לאסוס, הגיגהבייט נותן תחושה של זולות, לא יודע למה ], לא יותר מ-900 שקל. 2. מעבד, אני מתלבט בין E4500 לבין E4400, הבעיה זה שעם המעבדים האלה לא צריך לוח מפלצתי כדי להביא אותה בOC, אז מה עושים? אני ולוחות זולים ופשוטים לא הולכים ביח…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. סימנתי בתמונה שלושה מעבדים, רציתי לשאול האם ייתכן שהמעבד העליון אכן חזק יותר משני התחתונים? אני מניח שאני לא מבין את ההשוואה של האתר...

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by shovel_xxx,

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי רק מעבד וזיכרונות ( כ.מסך כשיצא R600 חחח ) טוב ככה מעבד עכשיו יש לי AMD 64 3000+ תושבת 939 וזיכרונות נירא לי של KINGSTON הם DDR400 אני מביא כנירא מ NEWEGG את החלקים ראיתי את המעבד הזה שם - AMD Athlon 64 X2 4600+ Toledo 2.4GHz Socket 939 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103627 וזיכרונות יש לי 2 זיכרונות של 512 עכשיו אם אני מביא עוד 2 זיכרונות ( כל אחד של 512 ) אם CL 3 ( שלי 4 או 5 נירא לי ) זה יעבוד טוב ביחד או שיהיה בעיות ?!

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by rico,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב בזמן הקרוב, עוד לא שאלתי בפורום מפרטים, "מתעקב" טיפה. אני רוצה לדעת בבקשה, האם לוח אם שתומך בזיכרונות 1600Mhz , יכול לתמוך גם בזיכרונות 1866Mhz או שהם פשוט "מיוחדים" וצריך לזה לוח אם אחר? פניתי בקשר לזיכרונות בקיבולת 2x8 , זיכרונות להשוואה: http://ksp.co.il/?list_compare=.22280..25917..19422. Crosair Veneance G.Skill Ripjaws-x Kingston HyperX Fury מי מהם הכי כדאי לדעתכם? מה שהציק לי לראות זה שכתוב: מהירות: 1866Mhz וכתוב SPD Speed 1333Mhz מדוע לא SPD Speed 1866 ? ובנוסף יש הבדל בין ה- Kits: G.Skill Ripjaws-x 14900 kit Crosair Veneance PC3 15000 הבדל של 100 בין ה- Kits, מדוע? תודה רבה לעזרה ותשובות חברים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לחבר שלי יש 2000 ש"ח להשקיע בשדרוג, והוא צריק אך ורק את החלקים הבאים: מארז - יכול להיות בסיסי או סביר, לא צריך משהו מקצועי מעבד - אני חשבתי על AXP2100 לוח אם - עם יכולות OC סבירות זכרונות - 256 מ"ב עם יכולות OC כנ"ל לוח האם יכול להיות עם כרטיס רשת ו/או קול עליו, אבל לא חובה בכלל. למישהו יש המלצות?

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by __MIKO__,

לאחרונה שידרגתי ל P2.4 800MHZ דואל עם בוארד של ASUS P4P800 . הזיכרון שיש לי הוא של מיקרון 256 400MHZ האם הזיכרון של מיקרון מספיק טוב? למישהו ידוע על איזושהי בעיה על לוח האם של ASUS ? מישהו (רשע) אמר שיש לו בעיה בהרצת סרטים מסוג מסויים.

• 8 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by lipa,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=87731

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by Kukishin,

הרכיבים הם : E6600,קונרו זכרון 2GB של TRANSCEND במהירות 800MHZ 8800GTS LEADTECH יש לי כוונה לבצע אוברקלוק, תקציב-1600

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  21. מתלבט לגבי הלוח הזה BioStar TPower i55, שאני יכול להביא במחיר מצחיק (110$) דרך משפחה בחו"ל. מצד אחד קראתי עליו בסה"כ דברים טובים מאוד, הפיצ'רים שלו בול עלי. החברה הזו, שלא כ"כ מופצת בארץ, היא ותיקה ואמינה מאוד (ונתעלם מבחירת הצבעים בבורדים שלהם). מצד שני לבורד הזה אין SATA3 ו-USB3 מובנה. השאלה שלי היא, האם כדאי (ויש בכלל) לרכוש כרטיס PCI עם החיבורים והיציאות האלה ולפתור את הבעיה, או לחכות/לחפש בורד אחר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by free fraek,

מה זה יתן לי? והאם זה מסוכן ויכול לדפוק ת'מחשב?

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by liorcomp,

איזו חברת זיכרונות היא הטובה ביותר? לפי דעתכם ??? ליאור

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by sh2006,

ברשותי לוח אם של ASROCK מדגם ALIVENF6G זה הדגם: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALiveNF6G-VSTA כרגע המערכת עובדת עם מעבד כפול ליבה 4000+ החלטתי לשדרג את העסק למעבד פאנום ,מסתבר שזה אפשרי השאלה היא מדוע רשום הדבר הבא כתנאי להרכבת מעבד הפאנום על הלוח שלי If you use AM2+ CPU on AM2 chipset motherboard, the system bus speed will downgrade from HT3.0 (5200 MT/s) to HT1.0 (2000 MT/s), but the CPU frequency will not be influenced. מה המשמעות של זה? האם שווה לשדרג בכלל?..הביצועים ישתפרו בעשרות אחוזים? ואם כן איזה מעבד מומלץ <? השימוש הוא גם למשחקים תחת כרטיס מסך 8600GTS

• 8 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.