עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הכל נאמר בכותרת . הלוח נועד לשדרג את ה IP35-E . ישולב עם Q6600 . ההתלבטות היא בין הדגמים : 1. ASUS P5Q PRO ב 670 שח 2. GIGABYTE GA-EP45-DS3R ב 665 שח 3. DFI LP JR P45 T-2RS ב 648 4. ECS P45T-A ב 576 שח מה אתם אומרים ?! איזה מן הלוחות יתן לי את מירב הביצועים ב OC ?

• 12 תגובות
    • 801 צפיות
  2. שלום רב, אני קונה מחשב חדש במפרט הבא Inter e7400 זכרון 2 GB radeon HD4670 מע' הפעלה XP המחשב למטרות סרטים אינטנרט וממש מעט משחקים, האם הלוח יתאים עבורי? האם הוא אופציה מומלצת? האם הכ.קול שקיים עליו מספק? תדוה רבה!

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  3. אז ככה, יש לי 4 גיג'ה ראם ואני משתמש בויסטה 64 ביט ואני מרגיש שה4 גיג'ה האלה לא מספקים אותי במשחקים וכו'... כי הויסטה משתמשת בהמון זכרון.. אז השאלה שלי היא.. אם אני מוסיף עוד זכרונות הם צריכים להיות אותה חברה ואותו דגם בדיוק? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  4. Started by dankken,

שלום לכם. מה דעתכם על הלוח הנ"ל ? http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1478&maincat_no=1 אני רוצה לבנות מחשב סביבו לשימוש ביתי וקצת למשחקים רגילים, לא יותר, ללא OC. אנא אימרו מה עלי לרכוש ואיזה דגם כדי להרים את המחשב. ספק, מעבד וכו תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ולקנות בנפרד כ. מסך גם אם בסיסי ביותר? משיקולים של התחממות, קונפליקטים, וואטאבר...

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by trek227,

למעבד q9550 אני מעדיף לוח אם של GIGABYTE התקציב שלי הוא בין 500-700 תודה

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by trek227,

מתלבט האם לרכוש מעבד Q9550 שהוא מעבד עם 4 ליבות או ללכת על E8400 שיש לו רק 2 ליבות ושאלה נוספת כרגע בחרתי לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H האם הוא יתאים למעבד 4 ליבות שציינתי?

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  8. שלום חברים. קניתי מחשב חדש ובאישור ההזמנה האיש טכני\מכירות המליץ להחליף את הלוח אם למשהו שיעעבוד יותר טוב עם המעבד ושאר החלקים ללוח מדגם dfi lanparty jr790gx-m2rs. המעבד הוא AMD Phenom II X4 920 Box והלוח אם הקודם אותו הם "הורידו" הוא GIGABYTE GA-MA790FX-DS5. בעינייני חומרה אני לא כל כך חזק ושאיש טכני ממליץ אז אני לא יודע אם זה באמת לטובתי או שמנסים להיפטר שם מהמלאי אבל אני לא לוקח צ'אנסים.. אני אשמח אם מישהו יתן חוות דעת אם אני יכול להישאר רגוע או להתקשר מיד לשנות.. תודה עידן

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by mlunker,

שלום, אני מנסה להרכיב מחשב פשוט (OFFICE, אינטרנט וחיבור למסך 42 אינצ'). על מנת לקבל גם יציאת HDMI שתתמוך בFHD ברוזלציות של 1080P וגם יציאת DVI למסך הראשי המליצו לי בפרום המפרטים על השילוב: GIGABYTE GA-73PVM S2H + E5200 היו כאלו שגרסו שמעבד כפול ליבה לא יגיב טוב לFHD וחובה QUAD מה דעתכם האם ההצעה למעלה מספיקה לFHD ב1080P? או שאני צריך להוסיף עוד כ750 ש"ח בשביל: GIGABYTE EG43M S2H + Q6600 (ממש לא בא לי)? או שאולי אפשר להתפשר על משהו באמצע (לדוגמא: GIGABYTE EG43M S2H + E5200)? תודה, mlunker

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by adlanm,

לוח אם: P6NG Neo-Digital מעבד: Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB זיכרון: 2 ג'יגה של זיכרון ג'נרי 800 Vista Media Center מה שירוץ עליו השאלה היא אם בעצם המחשב יעמוד ב-1080p בלי תקיעות וחלק? וגם אוליי אם פרו 9 יוכל לרוץ על זה חלק לא ברזולוציה הכי גבוהה משהו סביר?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by OutRaGe,

שלום אני צריך את הפאנל הקדמי שלי במארז הדפסתי מה-PDF של ה-MANUAL של הלוח אם את החלק הדרוש ומצאתי את הכבלים שיוצאים מהפאנל הקדמי להלן הנתונים: מהפאנל הקדמי יוצאים קבוצה של 5 כבלים(ששייכים ליציאה לרמקולים/אוזניות, את המיקרופון זיהיתי וכרגע אני לא צריך) L-OUT R-OUT RET R RET L ו-GROUND (מארז ג'נרי אז עוד מידע לא נראה לי שיהיה אפשר למצוא) בלוח ישמועתק מילה במילה מהמדריך כמובן) FrontAudio® RearAudio®/Return R FrontAudio(L) RearAudio(L)/Return L GND בעקרון אני יחבר לפאנל הקדמי אוזניות Sennheiser HD457 אם זה משנה השאלה היא איזה כבלים מהפאנל לחבר לאיזה יציאות בלוח? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  12. 1. איך אני יודע כמה RAM המערכת מנצלת כרגע, וכמה יש לי ברוטו? 2. איזה טמפ' הכי גבוהה "מומלצת" למעבד שלי (במפרט) בלי שיקרוס או ישרף או ווט אבר?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  13. מעוניין בלוח אם(עם כרטיס מסך מובנה DVI HDMI) וזיכרונות 4 גיגה בתקציב של 850 שקל זה יחובר למעבד E8400 ... הצרכים שלי הם כלליים אופיס ואינטרנט... אני אוהב להפעיל המון תוכנות וחלונות במקביל אז חשוב לי שיעבוד חלק אני לא מתכנן OC . שאלה... האם אני אקבל תמורה יותר טובה בתקציב הנל אם אני אקנה לוח בלי כרטיס מסך מובנה +כרטיס נפרד פשוט ? יום טוב...

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  14. התוכנה אמורה להעלות את התדר במאמץ, אבל התדר נשאר 1.6GHz במקום 2.4GHz גם במאמץ של למעלה מ-50%.לא משנה מה, התדר מסרב לעלות ל2.4GHz בחזרה.. מה לעשות? הת'רד הזה כבר לא חשוב, אפשר לנעול [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by Lior10,

פעם אחת ולתמיד אני רוצה לקבל תשובה בענין. איזה פלטפורמה עדיפה ולמה? אם יש הבדלים בגלל שימושים שונים, לפרט בענין. תודה.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  16. שלום לכולם, אז ככה מצאתי את הזיכרונות האלה: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - עכשיו השאלה האם הם טובי לOC ובכללי הנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤1019 לוח אם: DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS ¤649 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1291 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤310 צורב DVD: SAMSUNG SH-S202B x20 IDE BLACK ¤126 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ - זמין במלאי ¤296 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ¤365 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤531 קרור למעבד: OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER - זמין במלאי ¤233 ק…

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  17. מה ההבדלים בהם? [ זה זכרונות למי שלא יודע ] , אממ חלק ממליצים על קינגסטון , אבל אמרו לי שבשנה האחרונה הגיעו מלא זיופים לארץ של קינגסטון .. לא יודע קיצר מה יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  18. עמדתי לקנות קיט של זוג מותאם דואל צ'אנל, פעמיים גיגה, זיכרונות ocz , ddr 400 cl2. פלטיניום (עם צלעות קירור כאלו ). המוכר בחנות הציע לי לבדוק אם הם תואמים ללוח שלי, כי הם עובדים 2.8 v. (רשום v1.x-2.6 ,v2.x- 2.8 ). הלוח שלי הוא אביט as8. חיפשתי במפרט שלו ולא ידעתי לזהות אם יש נתון זה. מצרף קובץ צילום של משהו שאולי קשור. רשום שם גבול תחתון 2.1 וולט וגבול עליון 3.1 וולט, האם אלו התחומים שהלוח יכול לעבוד אתם? כיום יש לי פעמיים 512 קורסייר ddr400 cl2. קראתי באיזה מקום שהם עובדים ב 2.5 וולט ובמקום אחר שזה 2.7, לא בטוח. ומה קורה אם הקורסייר וה ocz עובדים במתחים שונים? הסיבות שאני רוצה את הocz הזה , כי זה זוג בדוק מראש לדואל צ'אנל, מתאים לסי אל שיש לי, קראתי עליו דברים מצוינים ויכ…

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Guy950,

היי, אני רוצה לקנות מחשב גיימרים שיכלול את המעבד Q9550, 4 ג'יגה ראם וכמובן HD4870 512MB. אני רוצה שהמחשב יציג ביצועים גבוהיים וכמובן יכלול את האפשרות לשדרוג עתידי. למשל אם בעוד שנתיים אני ארצה להוסיף עוד 4 ג'יגה ראם (שסך הכול יהיה 8 ג'יגה ראם) אז שהלוח אם יתמוך בזיכרונות שיהיו, או למשל אני ארצה לקנות כרטיס מסך עוד שנתיים, אז שהלוח אם יתמוך בכרטיסי מסך. ובעיקרון אני רוצה לדעת איזה לוח אם יותר טוב מבין השניים, מה יותר מומלץ, מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם? וגם, הלוח אם של אזוס כולל תמיכה בFirewire וRAID, מה אלה בדיוק? תודה. ואם אפשר אני אשמח להמלצות ללוח אם טוב למשחקים (לא כולל כרטיס מסך) ושידרוגים לעתיד כפי שציינתי. אני לא מחליף מחשב כל שנה אז חשוב לי שתיהיה אפשרות טו…

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by MatanFrenkel,

אני הולך לשדרג את המחשב אם קירור למעבד + לוח אם + ספק אני לא כל כך מבין בלוחות אם אשמח אם תגידו לי מה כדאי לי

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הלוח אם Asus P5KPL-CM יתאים עם מעבד e2180 ? וזה משנה איזה ספק כוח יהיה איתם? ואם כן איזה אתם ממליצים

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  22. אני לא מדבר על אתחול מ-USB, אלא על אתחול של דוס מהתקן אחר (למשל CD) כך שכונן ה-USB ייקבל אות כונן ויהיה נגיש מבלי שיהיה צורך לטעון דרייבר כלשהו.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  23. בוקר טוב לכולם, אני עובד על מפרט למחשב, לא מיועד למשחקים אבל כן מחשב עבודה חזק. אני בד"כ עובד עם הרבה חלונות פתוחים + מוסיקה ברקע ואימיול לפעמים מחפש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה יהיה לי מעבד e5200 ואני ארצה לעשות לו OC האם זה נכון שלא ניתן לבצע OC בלוחות עם כרטיס מובנה? אם לא - על איזה לוח הייתם ממליצים? לגבי תקציב, מוכן להשקיע עד 500 ש"ח אבל יכול להוסיף יותר אם לדעתכם זה יתאים לשימושים שלי תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  24. שלום ההיתי רוצה לשפר את המחשב אחרי שנתיים החלקים שאני הולך לחבר אליהם : 9600GT 1GBX2 KINGSTON 800 ספק HEC 500 המטרה לשחק GTA IV ומשחקים ברמות האלה בעתיד... למרות שאני יודע שבחיים הGTA לא יעבוד חלק בתקציב הזה. תודה לעזרים.

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by ofir_bl,

שלום, לצערי נשרף לי הלוח אם שבאחריות ומאחר והדגם כבר לא קיים הוצע לי להחליף ללוח אחר שאני רוצה, בהתחלה בחרתי את הלוח הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686000 המוכר אמר שהוא לא נמצא במלאי ואמר שיזמין לי את זה במקום: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714448 הסתכלתי על ההבדלים וראיתי שלשני יש כרטיס מסך מובנה - דבר שלא רלוונטי מבחינתי ושלשני יש קצת יותר כניסות USB2 גם לא מהותי, לפני שאני מאשר רציתי לשאול כאן לראות אולי יש דברים שלא שמתי לב שמהותיים לי לא להסכים לעיסקה? תודה אופיר

• 6 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים