עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום ראיתי שיש ל-Corsair דבר שנקרא: Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 TWIN2X2048-6400C4DHX האם הכוונה ל-2 סטיקים של 2 ג'גיה כל אחד? האם אתם ממליצים על הדגם הזה?

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  2. Started by Remax1,

האם החנות הזאת טובה ואמינה לקניית רכיבי חומרה? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by vald95,

תקשיבו תנו לי לוח שיתאים למפרט dual core e5200 2gb 800mhz geil 320gb seagate 9600gt 512mb ועוד שאלה... האם ספק 300w ezcool??? יחזיק מערכת כזאת.. ולא צריך לוח לoc רק שיחזיק מערכת כזאת... עריכה: זה לחבר שלי ואל תצחקו על הvista. אתם יכולים לצחוק עליו כשאני אלך.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by FPSbanana,

יש לי מחשב עם לוח אם של Gigabyte וFSB עד 800 אז זה אומר שאני יכול להכניס את המעבד C2D E4400? הלוח הוא זה פה ומה זה I-DNA?? יש לי את זה בלוח

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  5. אז אם אני קונה http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...roducts_id=7299 פעמיים זה יעבוד בdual channel ? כי לא רשום .. אבל נראה לי לא רשום כי זה סטיק אחד.. אם אני אקנה 2 אז זה יעבוד לי בDC נכון? והאם זה נכון שS-939 עובדים בDual channel?

6. Started by FPSbanana,

הוא מעבד שעושים יש לו מכפלות גבוהות נכון? זה טוב לOC נגיד שאני עושה OC ל3GHZ לאיזה ביצועים אני יגיע בהשוואה לE6400??

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by FPSbanana,

יש את הלוח-אם של GB GA-965P-DQ6 הוא תומך במעבדים העתידים של INTEL פנרין או משהו כזה?? שווה לקנות אותו?? אני רוצה לקנות אותו לא בשביל OC

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by none,

VOODOO לא עובד עם פנטיום 4 בגלל מה בגלל המתח? ואם בגלל המתח אי אפשר להעלות אותו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Kukishin,

הערב אמרו לי בKSP שהוא לא יוציא את המיטב מהמערכת שלי: 8800GTS, 6600E, 2GB 800MHZ, ולכן צריך משהו יותר טוב. מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by FPSbanana,

מתי יצואו לוחות אם עם התושבת החדש?? כמה הם יעלו בערך?? יש שיפור משמעותי בביצועים מPCI-E הראשון?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by thebenjamin,

קראתי פה משהו על השילוב עם הלוח אם ומשהו על ליבה חסומה וACC מה זה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by 6kwar,

רציתי לדעת בשביל מה יש את הUSB מאחורי המסכים??? תודה

13. Started by esaly,

היי חברה! רציתי לשאול איך יודעים להבדיל בין הREVISIONS השונים של הלוח? איך אני יודע שאני קונה בוודאות את ה3.3 ולא גירסאות קודמות? האם ההבדלים משמעותיים בין הגירסאות? תודה למגיבים...

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  14. מאד התרשמתי שכדאי לי להשתמש בזכרונות של gskill דווקא . הן משום שהם מומהרים והצלעות קירור שיש בהם , ובכלל שהם מאד חזקים ויציבים . שאלתי היא : האם הם יותר טובים באמת מקינגסטון למשל ? או למה יש להם כזה שם טוב ? ודבר שני במה זכרונות 1600 טובים מה1300 .. תודה למי שיעשה לי קצת סדר בנושא .

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by Fighter,

שלום יש לי את הלוח אם asus p4s333-m w/ lan, sound onboard בכל מקרה יש לי את הגירסה 1007 של הביוס של הלוח אם אבל בהורדות של אסוס לדגם הזה של הלוח אם יש גירסת בטא אחרונה 1008 עכשיו השאלה היא אם כדיי לשדרג לגירסה 1008 של הביוס? אפילו שזה בטא?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by kotel,

משהו יכול להגיד לי מה כל דבר אומר פה??? ?

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  17. Started by AMD-GUY,

אני חייב לציין שהביקורת מעולה ומקצועית ביותר אבל דבר אחד שהייתי רוצה לראות בה וחבל שאין, זה בדיקת ביצועים במשחק Splinter Cell Chaos Theory... המשחק משתמש ב- SM3 (וגם אני לא מבין למה כולם וגם אתם אומרים שרק FAR CRY תומך בזה, גם רידיק תומך וגם SCCT) ומנצל את יכולות ה- HDR בצורה מעולה. כמו כן גם יש שימוש ב- Soft Shadows שלפי הבנתי דורש SM3... האם תעדכנו את הביקורת?

18. מישהו יודע אם פתרו את הבעיה אם המתח לזכרונות שיש ב IC7MAX3 שבה המתח לא יכול עלות מעל 2.9 תודה לכל העוזרים...

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  19. מה הם המחברים שסימנתי?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by domuzy,

אם אני רוצה לנצל את הדואל שיש לי על לוח ABIT NF7-SL ולשים סה"כ 512 400DDR - אני קונה פשוט 2X256MB Kingston CL2.5 (הקינגסטון זה דוגמה)??? או שיש דרך אחרת שאני לא מכיר? והאם 720ש"ח זה מחיר סביר?

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  21. מחירי הזכרונות ירדו פלאים. עכשיו יש לי 1gb Transcend 667 cl5 אני לא יודע איפה אפשר לקנות עוד סטיק כזה בחנות שקניתי אין להם יותר. עכשיו חשבתי אולי במקום להמר ולקנות סטיק של ג'גה אני אקנה שני סטיקים של ג'גה שיעבדו בדואל צ'אנל ואני אקבל 3 gb השאלה האם הסטיק הבודד לא ייפגע בביצועים?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  22. Started by benor,

הדרייברים שמותקנים אצלי במחשב הם הכי עדכניים ה- 2.45, ראיתי שבאתר של Nvidia רשום שם NOTE: NVIDIA accelerated IDE drivers are not included in this release זה יכול להשפיע על הביצועים של הדיסק הקשיח? כי בכל זאת רשום שם שהחבילה מגיעה עם IDE In-the-box 2.70. תודה ולהתראות.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  23. Started by toofast.m,

מי יכול להסביר לי מה זה עושה תודה ואים A DATA? חברה טובל לזכרונות

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by gamer-8,

טוב, אני מאמין שפתרתי את הבעיה, ואני רוצה לשתף את הפורום. אומנם לא גיליתי את אמריקה, אבל לכל מי שירדה לו המהירות מ-400 ל-333, יש אפשרות לשנות את זה בביוס.... שיניתי, והכל נראה יציב....בכל זאת אני לא מבין למה זה יורד אם זה בכל זאת יציב....טפו טפו טפו...

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. 1. האם לוח אם מוגבל מבחינת נפח ההארד דיסקים שאני יכול לחבר אליו? 2. במידה ויש לי חיבור SATA1, אני יכול לחבר HD SATA2 בנפח 2TB? 3. במידה ואני קונה מתאם PCI TO SATA, אז אני יכול תאורטית להרחיב את הנפח עד שנגמרים לי חריצי הPCI? אגב סוג הלוח אם הוא intel D865PERL, מעבד p4 2.8ht, מערכת הפעלה xp pro sp3. תודה.

• 8 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.