מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
ביצועים לא ממש חשובים, זה לשרת NAS ביתי - אפילו Atom יספיק. אלא מה, צריך לפחות 4 חיבורי SATA על הלוח, עדיף 5. הלוח צריך לכלול גם כרטיס מסך משולב מינימלי וחיבור רשת 1Gbps. המעבדים הכי חסכוניים מבחינת הספק שמצאתי עד עכשיו הם AMD Sempron LE-1200 ו- AMD Athlon 5050e,, יש משהו שצורך פחות הספק?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום רב קיבלתי את הלוח שלי מחו"ל (MSI P45 DIAMOND) . קראתי את ההוראות וכו' וראיתי שיש לו חיבור לקירור מים. אינני מתכונן לבצע אוברקלוקינג , האם אני חייב לחבר את הקירור הנ"ל (צינורות משאבת מים וכו")???. אם אני לא אחבר את הקירור הנ"ל זה אומר שהלוח יתחמם לי? מצורף לינק: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P45_Diamond&class=mb תודה
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהנחה שאני לא מתכנן OC בשום שלב ולצורך שדרוג (אם וכאשר) אני מעדיף לקנות לוח חדש. האם לוח GA-G31M-ES2L מתאים למפרט: 1) מעבד: Q9550 2) זכרונות: DDR2 4GB 800Hz CL4/CL5 (אם רק בסוג מסוים, אנו ציינו איזה) 3) כרטיס HD4870 1GB 4) דיסק קשיח 1T של WD עד כמה שאני מבין לא צריכה להיות בעיה אבל מדובר בצ'יפסט ישן ולא ברור לי מה בדיוק ההבדלים והאם הם צריכים להדאיג אותי ולכן אני פונה לעזרתכם... (נ.ב: למי שמתכון להציע לוח מתקדם יותר אני אציין שהשיקול הוא חיסכון בלוח האם כדי להכניס את המעבד וכרטיס המסך (כולל עכבר ומקלדת ולא כולל מסך) במסגרת תקציבית של 4500 עד 5000 ש"ח. אם אתם מכירים קסם כזה אני יותר מאשמח לשמוע גם על זה :-)) תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום כאשר אני מדליק את המחשב או עושה ריסטרט מופיע לי תפריט של ה Express Gate השעלה שלי היא עם מישהוא יודע מה כל אופציה שיש לי שם אומרת ומה אפשר לעשות דרך שם בתודה מראש לכל המשיבים
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכם חברים, רציתי לשאול לגבי מחשב שאני רוצה לקנות. שקלתי לקנות מעבד core 2 quad q9550 2.83ghz עם לוח אם EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, של gygabyte, וזכרונות 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel ddr3 cl6. אמרו לי שאין תאימות בין מהמעבד לבין הזכרונות, שצריך זכרונות עם cl9. רציתי לדעת אם זה נכון ואם כן איזה זכרונות מתאימים ללוח הזה. יש את זה באותו טווח מחירים 2x2GB Corsair XMS3 DHX cl9. כמו כן, רציתי לשאול לגבי מעבדי i7. מה עדיף להביא? את המעבד שאמרתי או את Core i7 920, s1366, 8MB? מה היתרונות של אחד על האחר? ועוד שאלה, מה עדיף, זיכרונות 2x2 dual chanel או 3x2 triple chanell? ומה ההבדל בהספק העבודה אם יש.. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8RDA3I (האם זה הלינק?) מעוניין ב 1GB. הכוונה זיכרון הכי טוב בתקציב עד 150 שח
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח הבא http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2554 מהם התנאים ליצירת מערך פיזיקס? יש לי 2 חריצי PCI-E אחד בX16 והשני בX4 האם אפשר להשתמש בX4 לתוספת כרטיס שישמש לפיזיקס? (הלוח תומך במיני CF של X16\X4)
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
שלום, הלוח במחשב הקיים שלי כנראה הלך (מפרט מלא בצד). אני מחפש המלצות מה לקנות, התקציב הוא פחות או יותר 1600 ש"ח. בדקתי אפשרות של: Q6600 + EP43 DS3L + ADATA 4GB וזה יוצא 1800, זה עדיין אפשרי השאלה שלי אם יש רכיבים עדיפים על 3 אלה, והאם יהיה עדיף את ה- E8400 הכפול מאשר ה Q6600 (המחשב הוא לכל עבודה כולל הפעלה של משחקים כבדים) תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי זכרונות חדשים של מושקים: Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP Gold מSkyPC: http://www.skypc.co.il/pl_product~996580X2~15~0.htm למרות שלא הצלחתי למצוא יותר מידי מידע עליהם, הם ניראים כמו תמורה טובה לכסף. הזכרונות אמורים לעבוד בתזמונים של 4-4-4-12 עם מתח של 2V-2.1V. מעבד: E6750 הלוח אם: GA-P35-DS4 (גרסא 1.1) ספק: Enermax Liberty 500W פחות רלוונטי - כ. מסך: Sapphire HD4850 יש גם שני כוננים קשיחים של SATA ואחד של IDE וצורב DVDR. הבעיה אצלי היא כזאת. קניתי את הזכרונות, הרכבתי אותם, הרצתי בדיקה (קצרה) של MEMTEST והכל ניראה תקין. התקנתי מחדש את המחשב (הגיע הזמן) עם WinXP Pro SP3. ואז שמתי לב למספר בעיות יציבות: המחשב מתרסט מעצמו ללא כל התראה מידי פעם.…
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אהלן חברים.. רציתי לדעת את כל ההבדלים בין לוח GA-EP43-DS3 ל GA-EP43-DS3L הבנתי שבגיל יש FIREWIRE ויותר פאזות.. מה שאמור להיות יותר טוב ל OC.. אבל יכול להיות שהוא גם תומך בCF.. אומנם זה לא רשום בשום מקום, אבל זה מופיע בתמונת חתך של הלוח... http://www.giga-byte.com.tw/FileList/Image/motherboard_productimage_ga-ep43-ds3_big.jpg החריץ הכתום... מה שכן רשום זה שיש בו אופציה של PCI-E X4... שמה זה אמוור להגיד לי.. שיש בו 4 יציאות PCI מסוג E?? או שיש בו יציאה נוספת של כרטיס מסל PCI-E במהירות X4..?? ואם כן.. CF או לא.. ואם לא.. אז למה עשו את זה שאפשר לחבר 2 כרטיסים ללא CF...
-
- 50 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב בzed ולדעתי יש כאן משהו מסריח. בדקתי בeverest ומצאתי שהוא לא מזהה את המעבד בcpu type. הוא כותב : CPU Type Unknown, 3000 MHz (9 x 333) בcpu id הוא כותב באמת תשם המלא של המעבד (core2 duo e8400...) עכשיו יש עוד רכיב שלדעתי זה בטוח עבדו עליי הכרטיס זכרון שהזמנתי הוא היה אמור להיות של קינגסטון אבל הוא של חברה Qimonda. מכירים אותה? היא בטח פחות טובה מקינגסטון. אני שם לב שהמשחק מזייף, נגיד בGTA 4 הוא לא מריץ הכי טוב שאפשר תמשחק, יש לפעמים תקיעות מעצבנות אחרי כמה זמן שמשחקים אבל מה שהכי מעצבן זה שאין לו כוח לצאת מהמשחק בעצמו כי הוא לא מגיב ואז אני צריך לעשות ריסט בשביל לצאת מהמשחק. איך אני יכול גם לבדוק שהמעבד הוא באמת e8400 כי כשפתחתי תמארז והסתכלתי על המדבקה…
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבקשה קניתי את המפרט הזה: C2Q 9550 SAPPHIRE HD4870 1GB TOXIC GA-EP43-UD3L OCZ 4GB מהירות המעבד צריכה להיות על 2.83 GHZ אך CPU-Z מראה לי רק 1999.8 GHZ מה עושים אני חסר אונים![br]פורסם בתאריך: 28.02.2009 בשעה 18:16:00 טוב בעיה תוקנה פשוט כאשר הדלקתי משחק כלשהוא אז המהירות עלתה אפשר לנעול
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
E7400 עולה 664 שקל E7500 עולה 799 שקל E8400 עולה 945 שקל אני לא מתכוון לעשות OC משמעותי עם קירור רציני והכל אולי משהו ממש ממש נמוך שלא צורך השקעה של קירור עכשיו הזיכרון CACHE של ה8400 כפול משל ה2 האחרים [3 מול 6] וגם המחיר שלו בהתאם.. השאלה היא אם זה משהו משמעותי עבורי שיהיה 6 או שאני יכול להסתדר מעולה עם 3? אם למישהו יש נסיון עם המעבדי 7 שלמעלה זה יהיה לי מצוין ואין לי כוונה לשדרג את המעבד אחר כך.. ככה שאני צריך משהו איכותי לאורך זמן אז בקיצור השאלה זה אם לא תהיה לי בעיה להפעיל הרבה תוכנות ומשחקים באותו זמן כמו פוטושופ COD אייסיקיו מסנג'ר ונגיד פרימייר [ואם עולה השאלה איך אתה משחק ובפוטושופ וכל זה.. אז זה לא קשור כי הכוונה היא שאני לא יצטרך לסגור את התוכנות בשביל לשחק א…
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש שהיעוד היחידי שלו הוא עריכה. העריכה היא לא למטרת פרנסה- אני לומד קולנוע ומעוניין לערוך פעם בשבוע, שבועיים- עריכה רבה ומרוכזת. (סרטונים של 5- 10 דקות...). בעיקרון חשבתי על המעבד q6600 (הבנתי שפרמייר תומך ב-4 ליבות) אבל אז חשבתי אולי על q8200.... מה כדאי לשימושים שלי? תודה, גיא
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מהו הלוח הכי משתלם מבחינת OC ל E8400 לאזור של בערך 4Ghz מסדרת ה P35 או P45 ושל איזו חברה? (בלי RAID או יותר מדי FW ודברים כאלה. לא צריך PCI-E 2 ). התקציב הוא עד 600 שקל.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני ראה בפורום "מפרטי מחשב" שנותנים מפרט עם הלוח אם הזה GIGABYTE GA-EP43-DS3L גם למעבד Q6600 שהוא 65NM וגם למעבדי E8XXX שהם 45NM. אך זה אפשרי לחבר שני מעבדים שונים בגודלם הפיזי על אותו לוח. משהו יכול להסביר לי אך זה מתבצע? תודה לכול העונים....
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב שקניתי חלק חלק המפרט שלו זה : pentium Dual core e5200 2.50Ghz 2mb 800mhz fsb ASRock 4CoreDual-VSTA עם צ'יפס של Motherboard Chipset PT880Ultra זכרון DDRII 667mhz 1Gb X2 וכרטיס מסך sapphire Ati radeon 4650 1Gb לא מזמן קניתי את המעבד זכרון וכרטיס מסך זה לוח אם ישן שלי אך יש לי חשד שהוא לא תומך במקסימום של המעבד (ידוע לי שזה מעבד ישן אבל אני חייל זה התקציב ) כשהפעלתי את התוכנות EVEREST וCPUZ הם רושמות לי שהCLOCK של המעבד הוא 1200Mhz שזה ממש לא המהירות שלו זה אמור להיות 2500MHZ (core speed ויש לי חשד די גדול שהצ'יפסט לא תומך במעבד הספציפי שלי כמו שצריך רק בסדרות נמוכות או גבוהות יותר כגון Core 2duo וגם ידוע לי שזה די מגביל את הכרטיס מסך של…
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב חדש עם i7 920 ולוח כנראה gigabyte EX58-UD3R. אני מחשב זוג זכרונות 2G בשביל DC. השימושים יהיו עיבוד תמונה. ממה שהבנתי אין הבדל גדול כ"כ בין DC ל TC. השאלה אם יש הבדל גדול בין 1333MHZ לבין 1600MHZ. הבנתי שלא כל הDDR3 עובדים עם הi7 אז אני בעיקרון מחפש את מה שהכי זול ויעבוד בלי בעיות. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי לפני כשבוע המחירים של המעבד i7 920 עמדו על כ 1500-1550 באתרים FoxPC ו SkyPC . היום המחירים עלו והם עומדים על כ 1700+ ש"ח. :-\ :-\ יש למישהו הסבר לעלייה הזאת?? המחירים לא אמורים לרדת במקום לעלות?? תודה. רז.
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
האם מעבד כפול ליבה לדוגמא של 3 ג'יגה כל ליבה יש לו סך הכל 6 ג'יגהרץ ?? או מעבד מרובע ליבה מסוים האם זה גם מוכפל ב4? וi7 ב8?? כי אמרו לי שזה לא בידיוק כך אז אם כך מה זה בידיוק? מי שלא יודע שלא יגיב ומי שמגיב שיתן תשובה מפורטת לא סתם כן או לא.
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום. לתחנת עבודה שתריץ תוכנות תלת מימד ותרנדר אני רוצה מהירות רינדור פר עלות. עשיתי בדיקה פשוטה וראיתי שהביצועים הגבוהים ביותר שאני יכול להוציא בלי לחסל את הארנק זה משני מעבדי q6600 אני לא רוצה להביא שני מארזים ולהפוך אותם לחוות רינדור כי זה יצא לי מחיר דומה למעבדים הרבה יותר יקרים (עוד 1000 שקל על לוח וזיכרון מהיר למעבד השני). אני צריך לוח שיהיה אפשר לשים בו שני מעבדים. נפרדים עם 4 ליבות. ראיתי לוחות של asus שיש בהם שני סוקט 775 אבל כתוב שהם תומכים במעבדי XEON ולא כתוב שהם גם תומכים במעבדי core due יש לוח כמו שאני מחפש? תודה.
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 זיכרונות של 1gb ddr sdram האם ניתן למצוא היום מעבד חדש שעובד גם עם זיכרון מסוג ddr או שכולם עובדים רק עם ddr2 ?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היום כשרכשתי את המחשב החדש שלי, המוכר נתן לי הערה בנוגע לזכרונות שOCZ ולוחות אם של ASUS לא עובדים טוב מסכים כחולים ודברים דומים... מישהו מכיר את התופעה? מדובר בלוח אם מדגם p5q
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-