מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שמעתי בעבר על בעיות כמו בעיות עם RAID, או עם SATA וכו'. מישהו יודע מזה? יש סיבה להמנע מקניית לוח מבוסס ערכת שבבים כזאתי? נניח הASUS מבוסס 790I ?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב עושה לי די הרבה בעיות, אני כמעט בטוח שהבעיה היא בדיסק הקשיח שאני צריך ללכת להחליף, אבל באחד הנסיונות האחרונים של להעלות את המחשב קרה דבר מוזר ביותר; בין יתר הדברים שהוא אומר לי בשלב העלייה של הBIOS כמו "HARD DISK FAILURE" "BOOT FROM CD\DVD" וכדומה אז הוא נתן לי את ההודעה (שמופיעה בתמונה למטה). אני מעוניין לדעת אם זאת היא הודעה נדירה, אך שהלוח אם יכול להציג, או שמא זאת היא פריצה למחשב? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הם צפויה ירידת מחירים בזמן הקרוב לקונרו ולDDR2 ולשאר הרכיבים עקב החלשות הדולר???
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ראיתי שכמה אנשים עשו זאת, השאירו תזמונים של מהירויות נמוכות והמהירות הייתה גבוהה... יש לי E6600 ללא OC, וזכרונות 800 שפועלים על 5-5-5-18, האם אני יכול להוריד אותם לתזמונים של 3-3-3-9 כמו שהם יהיו במהירות 200MHZ ולהפעיל אותם במהירות 266? לוח אם: gigabyte 965g תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
חדשות טריות מהיממה האחרונה היא לגבי מעבד חדש ונוסף לסדרת threadripper העונה לשם 1900x מעבד זה יביא רק 8 ליבות, ויעלה בהתאם 550$ בלבד. היה דווח כאן בפורום (על ידי הח"מ) לפני כחודש בערך, על הערכה למעבד שיעלה כך. אז דברנו על 10 ליבות, בפועל קבלנו אותו מחיר אך עם 2 ליבות פחות. לא נורא. המעבד יהיה רלוונטי ללא מעט צרכנים שירצו לקפוץ לפלטפורמה העליונה על כלל יכולותיה, במיוחד IO, רוחב פס זיכרון וכיוצא בזאת, ומבלי לשלם את הפרימיום בגובה 1000$ על מעבד לבדו, זאת באם הם אינם זקוקים לכמות אדירה של ליבות אך כן צריכים את היכולות של הפלטפורמה מסביב למעבד. **לכו תנסו לקבל את כל היכולות הללו פתוחות בפלטפורמה המקבילה מבית אינטל, אשר מסרסת את המעבדים ב…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אי פעם חלמתם ליצור מערכת עם יותר מעשר ליבות עיבוד בתצורת Mini-ATX קומפקטית? מהיום תוכלו לעשות זאת, תודות ל-X299M Gaming Pro Carbon לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו בבקשה יכול לתת לי רשימה של כל חלקי המעבד? לבנתיים אני יודע על הסוקט צ'יפסט גשר צפוני גשר דרומי וזהו ואם למישהו יש כח שיתן לי גם הסבר קצר על החלקים שרשמתי ועל החלקים שיש לו להוסיף או שיפנה אותי לאשכול המתאים תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי לכולם. אני רוצה להחליף את עיקר המערכת שלי שהיא: intel q9550 asus p5q-d transcand ddr2 800mhz. אני משחק משחקים כבדים,ברשותי GTX680, ומתעסק עם מכונות וירטואליות. יש לציין שאני לא מתפשר על איכות,ולא מסתפק במועט. אני הרבה זמן לא עשיתי סקר שוק ולכן אין לי הרבה ידע בנוגע לסוקטים החדשים. על הלוח אני מוכן להשקיע 2000 ש''ח ולגבי השאר תפתיעו אותי. תודה מראש לעוזרים היקרים.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
אז אני מתלבט בין קנייה של לוח אם עם צ'יפסט של NVIDIA לבין זה של אינטל. ככל הנראה לא יהיה שום אוברקלוקינג, אבל התכנון זה לוח אם שיתמוך ב45NM, ככל הנראה מקטגוריית הHIGH-END יהיה עליו מעבד Q6600 או E6850, זכרונות 800MHZ וכ.מסך מסדרת 8800. מה אתם ממליצים? (הסכום הסופי ללוח הוא עד 1800 ש"ח בהגזמה)
-
- 13 תגובות
- 798 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על המעבד genuine intel® 1.60 ghz@ 2140 אין לי מושג יותר מדי במחשבים וסתם רציתי לדעת אם מה שקניתי לפני כמה חודשים זה סחורה טובה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הדגמים ויש לי שני מודולים של 256 הבנתי שצריך לחבר אחד בשלישי או משהו אם אפשר בשני מילים הסבר תודה
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם הלוח תומך? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
היי קלטו סרטון שלי על הלוח אם הפצצתי הזה ביקורת בונה תתקבל בברכה (סליחה על איכות השמיעה טעות של הצלם...)
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD4850 שתומך ב-PCIe2.0.... יהיה הבדל משמעותי בביצועי הכרטיס בין לוח אם עם חיבור PCIe1.1 לבין לוח עם חיבור PCIe2.0 (ששווה תוספת של (100-150 ש"ח)???
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
האם מעבד עם ליבה גראפית מובנית מבית AMD יוכל להחליף כרטיס מסך ייעודי? נראה שיש סיכוי לכך, לפחות בחלק מן המקרים לכתבה
-
- 28 תגובות
- 3.7k צפיות
- 3 followers
-
-
אני בדרך לקנות מחשב חדש, והחנות בה אקנה מוכרת רק לוחות אם אינטל. לא מצאתי דיונים או ביקורות על לוחות האם האלו, ואתם בדרך כלל ממליצים על לוחות של חברות אחרות. אני תוהה מדוע. הם יקרים יותר? פחות עתירי פיצ'רים? מוגבלים אחרת? אם הבעיה היא במחיר בלבד, אני אקנה בחנות בגלל נוחות ושירות טוב שקיבלתי שם. אם הסיבה אחרת - מעדיפה לדעת ולבחון את החלטתי. אין לי כוונה לעשות אוברקלוקינג (לא יודעת מה זה), והדרישות מהמחשב הן יחסית צנועות - עובדה שכיום אני עושה כל מה שברצוני לעשות על פנטיום 3 בן חמש, ואם לוח האם שלו לא היה גוסס הייתי דוחה בינתיים את השדרוג. ספציפית, מבין המוצע באותה חנות אני מתלבטצת בין שני לוחות INTEL DP 45SG INTEL BLK DG 45ID הראשון יקר יותר, אבל יש לו אפשרות לזכרון מתק…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מעבד חזק למשחקים ואני רוצה Prescott 2.8 ghz ht 1 mb אבל שמעתי שהוא מתחמם אבל גם שמעתי שאינטל הוציאה סדרה חדשה של מעבדים של Prescott עם תושבת lga775 אבל אני לא יודע אם כבר הם בארץ והאם הם אותו מחיר של המעבד שאני רוצה בבקשה דעות ועצות ואם הם הגיעו לארץ תשלחו לי תמונות או כתבות וכו'... תודה רבה לאנשי האתר !!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אינטל 82.1% AMD 14.9% פרטים נוספים: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=695635&starttime=0&endtime=0 אינטל ממש שולטת בשוק הניידים (80% וואו!)
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
עד היום היעיתי בטוח בעצמייייי היום בילבלו אותי ואני מרגיש שאני טיפש שהם הצליחו לבלבל רק תאשרו האם מעבד prescott 506 סוקט 775 מתאים מכל בחינה אפשרית לצ'יפ סט p31 בדקתי באתר של ג'יגה בייט והוא מופיע ברשימת התאימות מדובר בלוח ga-p31 s3l
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה קצת דבילית אני מעוניין לקנות הרד דיסק של wd בשיטת ATA100 ולוח אם של abit nf7-sl (במסגרת קניית מערכת מחשב כוללת). הלוח אם תומך ב-s-ata. השאלה היא האם אין בעיה לחבר אליו גם הרד דיסק של ata100?
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
-
-
Intel Core 2 Duo E8600 3.33Ghz או Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz בעיקר עבור הסימולטור של מייקרוסופט FSX שידוע כזולל CPU, וכן עבור קרייסיס, COD4 וכו', לפי בנצ'מרקים ה Q9550 נותן תוצואות טובות יותר, אבל אני קורא באינטרנט דעות של אנשים שאומרים שעבור FSX ה E8500 הוא ה מעבד, וכרגע יש גם את E8600 שאפשר לעשות לו עוד OC (או שלא?), הכרטיס מסך שיעבוד איתו הוא HD4870. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך למשרד המלצה על לוח ל-S1155 שגם תומך בפורט PARALLEL LPT (הישן של המדפסות), לא בשביל מדפסת עתיקה אלא בשביל מפתח חומרתי לתוכנה ישנה, אני רוצה שגם יתמוך בתצוגה בשני מסכים ויחסוך לי את הצורך בכרטיס מסך נוסף - קיימת כזו חיה? באשר לכרטיס הרחבה LPT על לוח חדיש - הבנתי בזמנו מטכנאי ספץ שזה פיתרון לא יעיל לרוב. שמתי לב למשל ללוח הזה של אסוס: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H61M_LE/#specifications יש לו תמיכה בשני מסכים, ולמרות שאין לו את ה-LPT מאחורה יש את הפינים על הלוח, אז רק צריך להשיג את ה-BRACKET שיתחבר אליהם. יש פתרונות עדיפים? כדאי לחכות ללוחות עם Z68 או שזה לא באמת עקרוני? חשוב לי שיהיה אמין ויציב.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע איזה זכרונות לקחת בתחום ה 1200 שקל(שזה יהיה 1024 זכרון) יש לי את אלה של PQI http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1110&products_id=6154 אם יש לכם משהו יותר טוב להציע ההצעה תתקבל בברכה (עדיף שזה יהיה מפנדה למה אני קונה משם את המחשב) תודה רבה לכל העוזרים !!!!! ואם אפשר להסביר לי את העניין של התיזמונים או לתת לי קישור העיקר שיהיה בעברית כל העניין של הCAS וכל התחרווד מסביב תודה רבה לכל העוזריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-