עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המערכת שבניתי היא כזאת: E8400 A-Data 4GB 800mhz HD4870 EP-43ds3l Segate 250GB Sata2 Thermaltake thoghpower 600W מערכת חזקה מוכרת לכל הדעות.. הבעיה שבCPU-z ובתוכנה EVEREST המהירות של המעבד היא 2000MHZ במקום 3000MHZ אני טועה או שבאמת יש בעיה? והאם גם המתח למעבד תקין(יש גם קפיצות מתח כל הזמן בין 1.056 ל 1.072) שימו לב לתמונה: http://img407.imageshack.us/my.php?image=67280501kf4.jpg

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני צריך להרכיב מחשב שישמש לגלישה, תוכנות משרדיות וגרפיקה בסיסית - עיבוד תמונות וקצת עריכת וידאו העניין הוא שאני רוצה לדחוס את הכל במארז קומפקטי, לכן אני מניח שאצטרך לוח אם בגודל Micro ATX ולא יותר. אני ארצה מעבד חזק - לפחות i5, כנראה i7. לגבי שאר המרכיבים - SSD אחד ו- HD אחד, ללא כרטיס מסך בשלב הראשון (לא נראה לי שצריך). זכרון - 8G. סך התקציב למעבד+לוח אם+זכרון הוא סביב ה- 2500 ש"ח. ולשאלות : - איזה מעבד מומלץ ? ממה אני צריך להתרחק אם אני רוצה שיעבוד בלי יותר מדי רעש במארז קטן ? - איזה chipset יתאים ? האם יש הבדל בביצועים עם i5/i7 בין הסוגים השונים ? - לוח אם מומלץ (אני יודע שיש המון אפשרויות, השאלה אם יש אחד שידוע כאמין ולא יקר) ? - זכרון מומלץ ? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ofir2808,

אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי ויש לי 3 אפשרויות: לא להוסיף כסף ולקחת את ה - E6750 להוסיף 400 ש"ח ולקחת Q6600 להוסיף 360 ש"ח ולקחת E6850 השימוש העיקרי שלי זה EMULE ועבודות (OFFICE), אני גם קצת משחק משחקים ואני עומד לעבור לויסטה. מה כדאי לי לעשות מבחינת יחס עלות תועלת. בתודה מראש על העזרה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם קניתי לפני יומיים מחשב חדש ! המחשב כולל מעבד 3000+ ** לא נעול ** לוח GIGA-BYTE דגם 7NNXPV כרטיס מסך X800PRO וזכרונות של GEIL PC4400 550MHZ ועכשיו לבעיה המיגבלה של הלוח שלי נמצאת ב FSB 240 ( זה המקסימום שהיצלחתי להגיע בלי ריסטים... ) במצב הזה הזכרונות עובדים ב 480 MHZ בתיזמונים דיי מעפנים של 2.5-3-3-11 ( 11 בגלל ה NFORCE 2 ) וראיתי בביקורות על הזכרונות האלו שהגיעו ל 570 MHZ בתיזמונים במקוריים 3-4-4-8 אבל זה היה במערכת מבוססת INTEL אני יודע שאי אפשר להגיע למהירויות כאלה עם מערכת מבוססת AMD ! אבל..... גם שאני מנסה לעבוד בצורה לא סינכרונית זה פשוט לא מצליח לי :-\ אני יביא דוגמא בוא נגיד אני עובד על FSB 260 ( לא יציב ) אז המחשב נידלק ומראה שהזכרונות עובדים ב 520M…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by gigabot,

שלום, קניתי זכרונות חדשים בתזמונים 2-3-3-6, אך בביוס זה מראה לי שונה, בתמונות המצורפות הורדתי את התזמונים ל 2-2-2-5 אך היה לי 2-4-4-7 , מה נכון? למה להאמין? ומה יותר חזוב מהירות או תזמונים? המליצו לי על הזכרונות האלו לOC אבל הם ממש לא מתהדרים בזה.. אולי אני לא עושה משהו נכון? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by imac,

אנשים שלא מבינים והם רואים שמעבדי AMD זולים חושבים ש-AXP2000 זאת אומרת 2000MHZ, בעצם חשבתם למה הם קוראים למעבדים שלהם AXP2000 וזה לא 2000, תצדיקו אותי פה שאנשים שלא מבינים יבינו לא נכון!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Refael Azi,

שלום, האם מישהו מכיר חנות בישראל המביאה את לוחות ה Mini ITX של VIA? אם כן אשמח לדעת את שם החנויות ואם אפשר גם את המחירים..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. טוב אז ככה יש לי כבר 2 ארד דיסקים שאני נישאר איתם וכרטיס מסך 550TI שאני נישאר איתו והמארז עצמו ואולי הספק כוח בגדול אני רוצה לשדרג מעבד זיכרונות ולוח אם עד 2500 שקל עם הספק שלי לא מתאים 450W לא גנרי אבל בין 7 תגידו לי ,עובד טוב בינתים ולא עשה לי בעיות בכל מיקרה שירבתתי לי איזה מיפרט סתם בינתים ,אני ממש לא מעודכן דרך אגב השידרוג זה מQ6600 שעושה את העבודה אבל הלוח אם בעיתי למעבד יש לי Katana 3 CPU Cooler שאני רוצה להעביר למעבד החדש לפי זה אני חושב שהמאוורר הזה מתאים גם לסוקטים חדישים http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/katana-3-cpu-cooler.html תקנו אותי במיקרה שלא יתאים בכל מיקרה זה מה שחירטטתי בינתים 1152 Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הסתכלתי בפורום מפרטים וראיתי שרוב ההמלצות למחשבים זולים מבוססות על I3 .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10146

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by efraimy,

שלום קיבלתי זכרון למחשב נייח 4GB לא כתוב מאיזה חברה יש רק קוד ST-G3U816-B07 ניסיתי לחפש באינטרנט אבל יש מעט אינפורמציה הכרטיס מכיל 8 צ'יפים שכתוב עליהם PE901 האם מישהו יכול ליידע מהו סוג הזכרון DDR??? ומי החברה היצרנית ? תודה מראש אפרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by King Kong,

התקשרתי לעשות הזמנה על מעבד בחנות ונגמר להם הסמפרון 3000 ! יש רק 2800 ההבדל בינהם זה הקש ממורי 128/256KB ה 2800 קצת נחות בקטע הזה ... אני לא יודע אם לקנות את ה 2800 במחיר נמוך יותר ...אבל הזיכרון מטמון שלו הוא רק 128 יש להם סמפרון 3200 אבל גם הזיכרון הפנימי שלו הוא 128 ולא 256 כמו ה 3000 .. לא יודע מה לעשות ??? מה אתם אומרים ???

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  13. כיום יש לי את הלוח Abit IP35P, ואני רוצה להחליף אותו בלוח Gigabyte GA-H77-DS3H. (כמובן המעבד יהיה I5). אני רוצה דווקא את הלוח אם הזה כי יש לו USB3 ותמיכה בSATA3. האם אוכל להשתמש במארז שיש לי היום או שצריך להחליף כי הFORM FACTOR שלו קטן יותר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by דוד1717,

היי, בכוונתי לקנות תחנת עבודה של HP מסדרת z800 עם שני מעבדי xeon x5677. התחלתי לשמוע הדים לגבי ה-7i-980x extreme שהוא נותן ביצועים טובים יותר גם ממחשבים עם שני מעבדים. האם הדבר תקף במקרה הנ"ל ועליי לשקול מעבד בודד? (שגם יהיה הרבה יותר זול). אין לי בעייה להשקיע את הכסף בתחנת העבודה, אבל אני רוצה לדעת שזה באמת יותר טוב. השימוש במחשב הוא לטובת תוכנות CS5, ותלת עם cinema4d. כרטיס המסך ב-z800 יהיה quatro-fx3800. תודה מראש, דוד.

15. Started by MosheDo,

אני ממש לא מבין גדול במעבדים. מה מבין השניים עדיף? אני צריך את המערכת רק בשביל להרית קרנל של לינוקס אז הדרישות לא גבוהות. אני רק רוצה לדעת איזו מערכת יותר חזקה בסך הכל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום אני רוצה להוסיף זכרון למחשב שלי, המחשב שלי כבר מאד ישן לפני 4 שנים ויש לי לוח אם הזה - http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d845bg/ עכשיו אני יכול לשים בלוח אם את הכרטיס זכרון הזה ?http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1244 והאם הוא ישתלב עם עוד 256 זכרון של סמסונג 266 מהירות (ישן) תודה לעונים

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by 2130TOMER,

שלום אני מעונין ליקנות לוח אם שיתאים למעבד Q6600 ולסידרה החדשה של אינטל הדרישות שלי הם : * מומלץ לוח של אסוס * תמיכה ב DDR2 ו DDR1 * מומלץ שהיה לו קירור עם צינורות קירור * מומלץ שהיה לו חיבור FireWire אחורי *בעל שני חריצים לכרטיס מסך *מחיר עד900 שקל * תודה רבה לעוזרים ;D

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by neshro,

שלום, היום רכשתי מחשב מבוסס על Phenom x4 9500 ב1025 ש"ח. עשיתי טעות? כדי להחליף? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אז ככה: אני קונה מחשב חדש בעוד כחודשיים וחצי. אני כנראה הולך על ה core 6600 ושני סטיקים של 1 GB זיכרון. כרטיס מסך : 8800GTS320 אני מתכוון לרכוש גם שלושה הרדיסקים. שניים של 250 שיעבדו ב raid 0 ועוד אחד של איזה 60 GB שבו תותקן מערכת ההפעלה. אני מתכוון בעוד שנה לקנות עוד 2 סטיקים של 1GB זיכרון כל אחד וככה להגיע בסוף ל 4 GB זיכרון. אני גם אשדרג את כרטיס המסך באותה הזדמנות. התקציב הוא עד 1000, אני לא מתכוון לעשות OC, אולי קטן. מכיוון שאני לא מעודכן בחומרה של היום כל כך חשבתי שאתם תוכלו להציע לי לוח מתאים וטוב.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  20. עקב דחיה רצינית של הגיוס שלי (אלוהים ישמור.... מרץ 2009! ) אני מתכנן לבצע שדרוג רציני למחשב (למעשה, רכיבי ליבה חדשים) אבל הלוחות לקרוספייר לא של AMD........ אלוהים ישמור S: לפחות 1000 שקל כל לוח. מישהו מכיר לוח במחיר "קצת" יותר שפוי? תודה לכל העונים. כמה הבהרות לפני שיגידו לי שעדיף לי SLI של 9600GT- 1- אני מתעסק המון בהמרה, קידוד, עריכה והוצאה של וידאו למסכים חיצוניים, NVIDIA לא באים פה בחשבון גם מבחינת כל עניין הוידאו, וגם בגלל הדרייברים המחורבנים שלהם (יש לי כרטיס של NV בנייד שלי, אני מנוסה עם הדרייברם של NV ושל ATI. אין פה מקום להשוואה) למרות שהמחשב מתוכנן גם למשחקים כבדים (ולכן קרוספייר) 2- כרטיסי NV לא מצליחים להוציא לטלויזיה שלי פלט נייטיבי של 1366X768 משום מה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by orlevi_85,

שקניתי את המחשב היה בו זיכרון SDRAM 256MB אחרי תקופה הבנתי שמין הסתם המחשב לא תומך DDR אחרי חצי שנה ככה קיבלתי מחבר 256 DDR וניסיתי להשים על המחשב הוצאתי את ה SDRAM ושמתי DDR וזה עבד!!! ואני עד היום עם ה- DDR אבל בכול זאת ראיתי בתוכנה CPU-Z שהזיכרון לא מנוצל כמו DDR זאת אומרת זה עדיין כאילו יש לי SDRAM כי הוא פועל ב- 166MHz משהו כזה! אז חשבתי היום שאם גם ככה הוא פועל כמו DDR אז אני יוסיף גם את ה SDRAM הישן שלי ואז יהיה לי 512 RAM!! האם זה יכול להזיק? מפני שאחד DDR (אבל עובד) והשני SDRAM האם מההתחלה לא טוב ששמתי זיכרון DDR? חייב תשובות מהירות תודה! ;D

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אם אני שם רק שני סטיקים של 256, המחשב עובד יופי ומריץ פאר קריי וכל משחק כבד אחר בלי בעיה. אם אני שם את 4 הסטיקים, המחשב לא מצליח בגרוש. הוא נופל בתפריט של פאר קריי ובאמצע המשחק Guild Wars. יש לי K8NF-9 ו2 סטיקים של TwinMos ו2 של Rambo (שניהם CL 2.5). למישהו יש הסבר הגיוני לתגלית הערבית הזאתי :[ אהה והמפרט: AMD 3000 VENICE סטפינג 3. ספק ART 300. ולוח K8NF-9

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ofcourse,

מה היתרונות של Leadtek K7NCR18D על MSI 333? ומה עדיף מבחינת מהירות זכרון 256 בבאס מהיר או 512 בבאס איטי יותר , בהנחה שלא אכפת לי להוסיף את ה 200-300 שקל הפרש במחיר?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2085&products_id=13419

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום. אני זקוק לפלטפורמה למטרות תכנות כבד עם ריבוי משימות,(וכמובן גם השימושים הרגילים: גלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD ). יש צורך בקימפול קטעי קוד גדולים. נעשה שימוש בו זמנית בשרת MYSQL ובשרת TOMCAT. סביבת העבודה היא Eclipse. לפעמים יש צורך להריץ כמה עותקים של שרת TOMCAT בו זמנית. דרישות החמורה עבור כל אלה יחד זה לפחות 2GB זכרון, עדיף 4, וכן מעבד מרובה ליבות. על pentium e5700 זה עובד בסדר רוב הזמן, אבל אני רוצה פלטפורמה חזקה שתספיק לי להרבה זמן. לא מתוכנן OC. השדרוג היחיד שמתוכנן לעתיד הוא הוספת זכרון. אין צורך ב-USB3. חשבתי ללכת על הפלטפורמה הבאה (ב-KSP): Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים