עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. דגמי ה-APU הראשונים בעידן ה-Ryzen למחשבים ביתיים כבר נמצאים בחנויות, הביצועים שלהם נחשפו - ויש גם דגמים חסכוניים שנמצאים בהיכון לכתבה

2. חשבתי לשדרג את הE6300 1.86 שלי. כמובן שלא בא לי לצאת פראייר, אבל אני לא רוצה להציע למוכרים מחיר נמוך בצורה לא רצינית. מה אתם אומרים? כמה שווה לשלם על מעבד Q6600 יד שניה? 350? המעבד ללא קירור.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by imac,

אנשים שלא מבינים והם רואים שמעבדי AMD זולים חושבים ש-AXP2000 זאת אומרת 2000MHZ, בעצם חשבתם למה הם קוראים למעבדים שלהם AXP2000 וזה לא 2000, תצדיקו אותי פה שאנשים שלא מבינים יבינו לא נכון!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ואם כן אז איזה מארז יש לו 4 USB מקדימה ‏EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E‎ Warranty 3 years Model GA-EP43-UD3L CPU Support for an Intel® Core 2 Extreme processor/ Intel® Core 2 Quad processor/Intel® Core 2 Duo processor/ Intel® Pentium® Dual-Core processor/Intel® Celeron® processor in the LGA 775 package (Go to GIGABYTE's website for the latest CPU support list.) L2 cache varies with CPU Front Side Bus 1600(O.C.)/1333/1066/800 MHz FSB Chipset North Bridge: Intel® P43 Express Chipset South Bridge: Intel® ICH10 Memory 4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR2 1200+/106…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by silverpist,

אני רואה המלצות על I5 750, אני רואה שיש גם דגם Q9400, מה עדיף לטווח הרחוק למשחקים ולתוכנות כבדות? הבנתי שI7 זה יחסית יקר מידי לתקופה זו ולא משתלם. אני טועה?

6. http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentium-e2160.html אחת הביקורות הראשונות ברשת על המעבד הזה לדעתי, בלי לגעת בו הוא דיי חלוש ונופל בהרבה מה-4300 למשל בעיקר במשחקים אבל ב-OC מכובד הוא עוקף אפילו X6800 ובמחיר של פחות מ-100$... נשמע מעניין ויכול להחזיר את עניין האוברקלוק לבסיס שלו, לקחת מעבד זול מאד ולעשות ממנו משהו חזק באמת. נראה מבטיח...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by cousinIT,

מה אומר הC ליד ה 2.4

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by player_1,

לינק לחנות: http://guru3d.pricegrabber.com/rating_getprodrev.php/product_id=53582320/id_type=M יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מעוניין להשמיש מחשב ישן למטרת גיימינג קל מזדמן (SIMS3 ודומיו) על מסך 19' רחב ברזולוציה 1440X900 (אבל אפשר על פחות). הבסיס הוא לוח אינטל בסיסי מתוצרת אינטל מדגם 915GAV. אחד הראשונים שיצאו לתושבת הזו... http://ark.intel.com/chipset.aspx?familyID=5981&code=Intel%C2%AE+915GV+Express+Chipset על הלוח יותקנו 2G DDR400 וכרטיס ATI 1950XT 256M שעלה בזמנו 1700 ש"ח כרגע מותקן עליו Celeron D 330 2.66Ghz שלמיטב ידיעתי מסוגל ל-OC לסביבות ה-3G+ די בקלות (לא יודע אם הלוח הזה מאפשר זאת). http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27112 יש באפשרותי להשיג לכל היותר Intel Pentium 4 Northwood 3.20 GHz במקומו אבל זה דורש ממני לא מעט התעסקות וזמן. http://www.tomshardware.com/charts/cpu…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by michabb,

מה ההבדל בין זכרון דו-צדדי לחד-צדדי? כיצד ניתן להבחין בין זכרון SDRAM המיועד ל-P2/3 לבין זה המיועד לP4? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yns lab,

יש הבדל משמעותי מבחינת המהירות של העברת הנתונים אם זה סינגל או דואל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Spider76,

שלום אני מחפש לוח אם עם הנתונים הבאים : 1. ניתן לחבר אליו Geforce 8800 GTX 2. חיבור 2 ג'יגה זיכרון מהירות 800 3. לא חובה כרטיס קול או רשת אונבורד 4. חיבור של הרד דיסק סאטה 2 5. מעבד E6600 זהו בערך אין כוונות ל- SLI ולגבי OC (אני לא מבין בזה כלום אז אם אפשר לחסוך על זה סבבה)

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bennyriz,

שלום לכולם. אני טכנאי מחשבים ואני נתקל לעיתים קרובות בבעיות זיכרון שגורמות לבעיות רבות במחשב. השאלה שלי האם מישהו מכיר תוכנה טובה שאפשר לסמוך עליה שתוכל להריץ בדיקה יסודית לזיכרונות ולדווח על תקינותם.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by eloya,

היי, מדובר במחשב חדש פנטיום 4. לוח - gigabyte 667 ultra מעבד 2.4. הלוח תומך בזכרון ddr 266\333 הרד דיסק חדש - בקיצור הכל חדש... קניתי סלוט זגרון 512 מגה 333 כאשר אני מכוון את הביוס ל 333 המחשב קורס - בעית חומרה כאשר אני מכוון את הלוח ל266 המחשב עובד חלק. הלכתי למעבדה והמטומטמים החליפו מעבד!!! ואמרו שזה יסתדר ושאני רק אתקין שוב xp - התקנתי ושוב אותה בעיה. למישהו יש פתרון? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אז ככה: אני קונה מחשב חדש בעוד כחודשיים וחצי. אני כנראה הולך על ה core 6600 ושני סטיקים של 1 GB זיכרון. כרטיס מסך : 8800GTS320 אני מתכוון לרכוש גם שלושה הרדיסקים. שניים של 250 שיעבדו ב raid 0 ועוד אחד של איזה 60 GB שבו תותקן מערכת ההפעלה. אני מתכוון בעוד שנה לקנות עוד 2 סטיקים של 1GB זיכרון כל אחד וככה להגיע בסוף ל 4 GB זיכרון. אני גם אשדרג את כרטיס המסך באותה הזדמנות. התקציב הוא עד 1000, אני לא מתכוון לעשות OC, אולי קטן. מכיוון שאני לא מעודכן בחומרה של היום כל כך חשבתי שאתם תוכלו להציע לי לוח מתאים וטוב.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב. המחשב מיועד לשמש כמחשב פרטי וגם כמחשב עבודה. אין לי ממש צורך במעבד מרובע ליבה מכיוון שבעבודה אני לא עובד עם תוכנות שיודעות לנצל ריבוי ליבות (לא עוסק בקידודי מדיה, עובד בעיקר עם תוכנות לעיבוד טקסט, כתיבת קוד וקצת גרפיקה Photoshop, IndDesign וכו'. בשימוש אישי אני משתמש לעיתים בוירטיאוליזציה, אני לא משחק על המחשב ולא מתכנן OC. במהלך שלושת השבועות האחרונים קראתי ביקורות, עברתי על בנצ'מארקס ובאופן כללי ניסיתי להשלים את פערי הידע שלי בנוגע למעבדים מהדור החדש, אך חייב להודות שלא הצלחתי לגמרי. באופן עקרוני מצאתי שהמעבד Dual Core E6300 הוא הטוב ביותר עבורי מבחינת עלות-תועלת. הבנתי שכיום הוא (ולמעשה גם ה-E5200) עדיפים על כל המעבדים כפולי הליבה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני רוצה להרחיב את נפח האכסון בלוח, בלוח קיימים 2 חיבורי M.2, השאלה שלי, האם החריץ התחתון, תומך פועל באותה המהירות, של החריץ העליון?. כי מערכת ההפעלה מותקנת על החריץ הראשון M.2. ועד איזה מהירות כרטיס, דגם הלוח הזה תומך?. תודה רבה.

18. טוב הסיפור הוא קזה קניתי זיכרון ADATA ב KSP ולי במחשב היה כבר PQI הלוח שלי הוא ג'גה בייט GA8-ST800 אני חושב הבעיה בו כאשר אני מחבר את שתי הזיכרונות ביחד אז ב WINDOWS הכל עובד שאני משחק מישחקים זה עושה RESTART אחרי כמה דקות להזכיר לכם כל זיכרון בניפרד לא עושה את זה אלה שהם ביחד דבר שאומר שהם תקינים אני כבר ממש לא יודע מה אני יכול לעשות למישו יש רעיון שוב אני חושד בלוח עם למישו יש פיטרון לבעיה אני ישמח תודה לעונים סרגיי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני חושב בקרוב על קניית מחשב חדש ואני לא ממש מבין את הרעיון אחרי מהירות ענקית של מעבד כמו 3 GHZ כשמהירות הבאס (ד"א מהירות הבאס זה מהירות הלוח אם?) 833MHZ והראם יורד ל 533MHZ , מדוע כולם נימצאים במרוץ אחר מעבד מהיר יותר עם כבר שנה המהירות באס והראם לא כל כך משתנה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Intel BLKDH67CL Cold Lake + 8GB DDR3 1333Mhz לוח אם חברת Intel למעבדי סוקט 1155 ערכת שבבים אינטל H67 תמיכה בזיכרונות DDR3 דגם מתוקן B3 תמיכה ב USB3 תמיכה ב SATA3 יציאות DVI-I ויציאת HDMI Intel BLKDH67CL Cold Lake + 8GB DDR3 1333Mhz שילוב מנצח של לוח אם ו8 GB זיכרון DDR3 זה הקישור לאתר של RSM http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3091 רציתי לדעת האם הוא ברמה גבוהה? ומה זה העניין הזה שרשום שזה דגם מתוקן B3? תודה מראש ושבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Liorde,

שלום לכולם, אני רציתי בבקשה לקבל הסבר קצר לגבי סוג זכרון DDR שבא בכל מיני דגמים: 2100,2700,3100 מה זה בדיוק הזכרון הזה? הבנתי שצריך לקנות לו לוח אם מיוחד אשר תומך בזכרון מסוג DDR אך האם לכל דגם של DDR יש לוח אם אחר? מהו ההבדל בין המודלים השונים של DDR זה...? תודה, ליאור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Bone-Breaker,

אני רוצה לשדרג את המחשב של אח שלי שהוא פנטיום 3 לפנטיום 4 או איי אמ די אז השאלה שלי היא אם כדאי לשדרג לפנטיום 4 שיוכל להשתמש בSD RAM של עכשיו או לקנות איי אמ די וזכרון שונה... מה יצא יותר זול וכדאי? אם משדרגים לאיי אמ די מה אתם אומרים על השילוב של epox 8rda/twinmos 512 2700/amd 2200? התקציב הוא בערך 1500 שקל תודה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by spider272,

הGTA IV תקוע עם החומרה הזאת: 6870 1GB ep 45 ud3lr 6GB wastern digital 500 green e7500 ולמישחק עדיין יש תקיעות..למה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אנחנו עדיין לא יודעים אילו מוצרים יוצעו תחתם - אך Amber Lake ו-Whiskey Lake הם שמות העתיד שמצטרפים לתוכניות של יצרנית השבבים לכתבה

25. 1. כרטיס רשת:מובנה מבית Killer מדגם E2205, כולל תעדוף תעבורה תוכנתי למשחקים מה זה תעדוף תעבורה למשחקים ? משחקים ספציפיים ? האם זה כולל סטרימינג של סרטים ? האם צריך לתכנת את זה ? 2. באופן מעט מפתיע, מערכת הספקת הכח למעבד בלוח האם הזה היא מהפשוטות ביותר שראיתי, ממש כזאת שעונה על דרישת המינימום. היא בנויה משלוש פאזות. כל פאזה מכילה מייצב מתח וסליל אלקטרוני (הקוביה). מה זה אומר ההספק הזה מהפשוטות שיש ? מה זה הספק כח מורכב ? מה נותן ? שעונה על דרישות הגבוהות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים