מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
עולם הדאטה סנטר מתחמם - ואינטל נראית מוכנה לאתגרים עם מעבדים חדשים המבוססים על ארכיטקטורת Ice Lake וכוללים עד 40 ליבות עיבודלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
I'm currently off-state so I'm writing in english. I intend to buy a new pc and all my specs are ready. I just have a question about the proccessor , I saw a lot of pc's people made here + on the "recommended PCs list" that u use the i5 3570 a lot more than the 3470, whats so different there? Especially in a combo with GTX 570 like I'm getting.. I mean, is 3470 really falls back in a substantial matter because its only like 20$ cheaper than the 3570 (btw I dont mean the K versions, I wouldnt do an OC either way)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סטיב עושה כהרגלו עבודה מצוינת, בשני חלקים: חלק ראשון חלק שני
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה המפרטים הזולים המומלצים בסביבות 2500 יהיו חזקים מספיק בשביל פורטי נייט ( לדוגמה) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
התחום שכרגע אני לא כל כך בעסק בו הוא לוחות אם התושבות השונות והתאימות לזכרונות שונים מעבדים וכו אם אפשר למנות מה האופציות המרכזיות שיש ומה ההבדלים המרכזים פלוסים ומינוסים של כל בחירה בתושבת מסויימת יש ים לוחות אם בחנויות הבדלים לא ברורים צריך לצמצם לכיוון נכון עריכה" מסקירה שעשיתי נראה שבכלל קשה למצוא בחנויות בארץ לקנות חלקים שקשורים לתושבת 1155 לפי מה שאני רואה שזה מגיע לגיימינג אין הבדלים בכלל בביצועים של משחקים למשל במעבד מסוג i5 3570K בהשוואה ל i5 4670K וגם בהשוואה לדגמים של I7 אבל שזה מגיע לאפשרויות הקניה של לוחות אם תואמים אני רואה מבחר מצומצם ל 1155 אבל הם גם יותר זולים השאלה שוב מה ההבדלים בלוחות כמו שזה נראה אין הרבה ברירה אלא לבנות מערכת מסובבת 1150 והסדרת …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מערכת מבוססת i5 750 2.4 מואצת ל 3.7 עם 12 ג'יגה של זיכרון בלוח P7P55D של אסוס. רציתי לשדרג את לוח האם שיתמוך ב SATA3 ולהשאר עם המעבד והזיכרון קיימים. בדקתי מספר לוחות ועלו לי מספר שאלות: -האם חוץ ממספר ערוצי ה SATA3 יש הבדל נוסף בצ'יפסטים Z77 וZ87? אני חייב שני ערוצי SATA3 התומכים ב RAID0 (לשימוש עם שני SSD זהים 840 PRO של SAMSUNG) אך אני לא חושב שיש לי שימוש בערוצי SATA3 נוספים. הדיסק הכי מהיר שלי הוא ST3000DM001-1CH166 שלא נראה כי ינצל את רוחב הפס של SATA3. -לא הבנתי מדוע כל הלוחות החדשים כוללים בקר גרפי מובנה (VGA, DVI, HDMI), האם הוא עדיף על כרטיס המסך הישן שלי (GeForce 9600 GT)? בכל מקרה אשמח להמלצה ללוח עם צ'יפסט Z77 או Z87 שניתן להאיץ איתו בצורה יציבה, ר…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, בבעלותי לוח אם Gigabyte H77M-D3H לאחרונה עשיתי פרמוט והתקנתי windows 8.1, כשבאתי להתקין את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי מהלוח אם קיבלתי הודעה שהדרייבים בדיסק לא נתמכים ע"י המערכת הפעלה החדשה, ושיש להוריד מהאינטרנט. כשנכנסתי לאתר אינטרנט של ג'יגהבייט להוריד את הדרייברים שמתי לב שכדי להתקין את הדרייברים לאודיו הם רוצים שאני אעשה reflash ל bios. השאלה שלי היא ככה, יש טעם לעשות ? ואם כן אז איך עושים ואם זה מסוכן. תודה. זה מה שרשום באתר: VIA audio driver (Note: please reflash the latest BIOS before update VIA audio driver)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אילו "אלמנטים" ש"במחשוב 32 ביט" תופסים 32 ביט - תופסים ב"מחשוב 64 ביט" 64 ביט? כלומר: אני מניח שהרגיסטרים תופסים 64 ביט, האם כך לגבי ה-instructions שיושבים בזיכרון ונטענים למעבד? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד 2600K או 2500K בחו"ל. האם יהיה עליו אחריות פה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שווה להשקיע עוד חמישים-מאה ש"ח כדי לקבל זכרון מהיר יותר?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק בימים של החמסין!!!!! תרשמו בבקשה את סוג הלוח כדי שאחרים יוכלו להשוות בין אותם לוחות
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי החליט לעשות שדרוג למחשב והזמין כמה חלקים (מארד מרווח יותר -ANTEC SONATA III +PSU) והרחיב זכרון (DDR) . אמרתי לו שאם אתה כבר משדרג תקנה גם מעבד חדש ולוח אם (שלו ישן וממש גרוע) נראה לי 2.4 של אינטל אז אמרתי לו שכדאי לו את המעבד 3800 של AMD עכשיו השאלה היא איזה לוח אם כדאי לקנות שיתאים גם לזכרונות והאם זו בחירה של המעבד טובה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה: אני מזמין זכרון ולוח אם חדשים בעוד כמה ימים וכבר החלטתי בערךם על הלוח אם וגם בזכרונות ואז שמתי לב שהזכרון שבניתי עלו: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-2GBPI במפרט הטכני שלו כתוב שהוא תומך בchip-set של P35 ו-X38 ועוד כמה אבל לא כתוב שהוא תומך ב (מה שאני קונה)P45 אז רציתי לדעת אם זה כן יתמוך או שבאמת לא. ועוד משהו: כתוב שם שצריכת החשמל שלו היא 2.1 ואני יודע שDDR2 תומך ב1.8 אז הבנתי שאני יצטרך להתעסק עם הביוס (ממש לא מתלהב מזה-לא מבין בזה בכלל) ואיך שהבנתי אם אני ישאיר את זה על 1.8 זה יהי יותר איטי נכון? (פחות מ1066MHZ ). טוב אז אם אתם יכולים תענו לי על 2 השאלות בבקשה ואם מה שאני חושב זה נכון אז אני לא יקח אותו אלא…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סדרת האקסטרים תוכרז ב-11 באוגוסט :jump: מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20080808044720_Intel_Core_i7_Intel_Sets_the_Official_Brand_Name_for_Nehalem_Chips.html
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד הזול החדש של אינטל. יש מחסור בביקורות עליו ואני מנסה להבין אם הוא שווה. בעיקר מעניין אותי לכמה המהרתם אותו.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לילה טוב וחג שמח לכולם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת על המעבד הזה? ( אני יודע שהוא כבר סבאלה ) http://www.cpu-world.com/CPUs/K7/AMD-Mobile%20Athlon%20XP-M%202800%2B%20-%20AXMA2800FKT4C.html לאיזה מעבד מדורו הוא משתווה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הגעתי למסקנה שהמחשב שלי כבר זקן ואומנם אני לא נמצא הרבה בבית אבל החלטתי לשדרג אותו . בגלל שמזמן אני לא מבין בחומרה ( לצערי מאז שהתגייסתי לא התקרבתי לנושא - ממתי יש DDR2 ?! ) אני צריך שתעזרו לי בבחירה . אני מחפש המלצות ללוח אם , מעבד וזיכרון . המטרה של המחשב יהיה למשחקים . תקציב מקסימלי בין 1500 ל 2000 שקל . אין לי העדפה לאינטל או ל AMD כל המחשבים אצלי בבית הם AMD אז יהיה נחמד לקנות מחשב של INTEL אבל באמת שזה לא משנה לי . תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתר פה פורסם שהמחירים של אינטל ואיי אמ די עומדים לצנוח בקרוב, מישהו יודע מתי הצניחה תגיע לישראל ומאיפה כדאי / אפשר לקנות במחירים החדשים? תודה! זה מה שמבדיל ביני לבין מחשב חדש...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בלוח אם משולב כ.מסך עדיף עם יציאת טלויזיה חשבתי מסדרת asus או gigabyte בסביבת מחיר של 500 שח. אשמח לכל הצעה\המלצה תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים. ברצוני לומר משהו לפני הכל: תודה רבה למנהלים ולגולשים! - מאז שגיליתי את HWZONE החיים שלי בכל מה שקשור למחשב הרבה יותר קלים ובטוחים! HWZONE היא פשוט פנינה! האוירה והמנטליות של החברים הן פשוט יוצאות מהכלל. תודה רבה. - זה לוח האם שלי: GIGABYTE Z68P DS3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3899#sp הוספתי היום זכרון ורציתי לדעת אם המערך בסדר, היה לי 2X2 והוספתי 2X4 כולם בתדר 1600 השאלה היא כזו: מאחר והלוח הוא DUAL CHANNEL , האם זה חשוב באיזה סלוט יושב מה? שמתי סלוט הראשון והשלישי את ה 4X2 ושמתי בסלוט השני והרביעי 2X4 זכרונות כאלו: http://www.gskill.com/products.php?index=349 - הנה תמונה מ SIW: - האם הכל בסדר ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סטיק אחד של kingston ddr2 2g 800Mhz שקניתי יד שניה מחבר. עכשיו בשביל מכונות וירטואליות וכדומה רציתי לקנות עוד 2G. השאלה היא האם להחזיר לחבר את הסטיק ולקנות 2 חדשים. או שאני יכול לקנות 1 חדש של 2G וזה גם יתפקד כדאול צאנל? אשמח ללינק שמסביר מה זה בכלל דאול צאנל ומה המעלות שלו. ואשמח גם ללינק לחנות שמוכרת זכורנות ראם בזול. בTMS יש רק היניקס ואני לא יודע אם הם חברה טובה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע 4 סטיקים של 1 ג'יגה זיכרון של קורסאיר שהלכו לעולמם ואני צריך זכרונות חדשים. הלוח שברשותי הוא : GIGABYTE P35C-DS3R REV:2.1 אמרתי אם כבר אני מחליף אז לDDR3 שהעלות שלו נמוכה וגם המהירות יותר גבוהה מDDR2. העניין הוא שהלוח אם די ישן.. משהו כמו 4 שנים, ואני לא יודע אם הזכרונות האלה שאני רוצה להרכיב יתאימו ללוח אם. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14962 - המוצר הנ"ל יתאים? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גם חברת ECS לא מחכה לדגמים חדשים רשמיים מבית אינטל עצמה בכדי לפעול ולשדרג עבורנו את ההיצע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם עם צ'יפסט כמו שמפורט בנושא. איזה צ'יפסט של לוח אם עם SOCKET 1151 שדומה או ממשיך פחות או יותר את אותה סדרה של הצי'פסט שמוזכר בנושא?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
יצרנית השבבים מנצלת את Computex 2021 בכדי לתת לנו הצצה אל הדור הבא שלה - עם ארכיטקטורה היברידית ראשונה מסוגהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-