מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
אהלן, בן דוד שלי רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלו. יש לו לוח אם GA-945-S3 ראיתי באתר של גיגהבייט שהלוח תומך בזיכרון DDR2 במהירות 400\533. האם אפשר להתקין במחשב גם זיכרון DDR2 במהירות 667 או 800? אני מתאר לעצמי שהזיכרון לא יפעל במהירות הזו מן הסתם אבל האם המחשב יפעל בכלל? האם הוא יכיר בזיכרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להשמיש מחשב ישן למטרת גיימינג קל מזדמן (SIMS3 ודומיו) על מסך 19' רחב ברזולוציה 1440X900 (אבל אפשר על פחות). הבסיס הוא לוח אינטל בסיסי מתוצרת אינטל מדגם 915GAV. אחד הראשונים שיצאו לתושבת הזו... http://ark.intel.com/chipset.aspx?familyID=5981&code=Intel%C2%AE+915GV+Express+Chipset על הלוח יותקנו 2G DDR400 וכרטיס ATI 1950XT 256M שעלה בזמנו 1700 ש"ח כרגע מותקן עליו Celeron D 330 2.66Ghz שלמיטב ידיעתי מסוגל ל-OC לסביבות ה-3G+ די בקלות (לא יודע אם הלוח הזה מאפשר זאת). http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27112 יש באפשרותי להשיג לכל היותר Intel Pentium 4 Northwood 3.20 GHz במקומו אבל זה דורש ממני לא מעט התעסקות וזמן. http://www.tomshardware.com/charts/cpu…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדקתי איך ניתן לבצע עדכון ביוס ללוח הזה ולפי מה שהבנתי אני צריך שיהיה לי פלופי בשביל זה הנה - http://www2.abit.com.tw/page/en/download/guide.php#3 האם יש דרך נוחה יותר כמו בלוחות של GB לדוגמא ? וזה נכון שעם הלוח הזה צריך פלופי גם כדי להתקין בקר SATA? בשורה תחתונה, אם אני קונה את הלוח הזה אני צריך לקנות פלופי? תודה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עבור מעבד Core 2 Duo E6400 , כנראה לא עומד לבצע Overclocking או Raid. האם שווה את ההפרש או ניתן להסתפק ב"רגיל" ?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין ליקנות לוח אם שיתאים למעבד Q6600 ולסידרה החדשה של אינטל הדרישות שלי הם : * מומלץ לוח של אסוס * תמיכה ב DDR2 ו DDR1 * מומלץ שהיה לו קירור עם צינורות קירור * מומלץ שהיה לו חיבור FireWire אחורי *בעל שני חריצים לכרטיס מסך *מחיר עד900 שקל * תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים מישהו פה יכול להגיד לי מתי asus maximus v gene יהיה זמין בישראל יש עכשיו את כל לוחות האם של asus אבל הgene חסר :kopfpatsch:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קיבתי מחשב פנטיום d 3.33 ורציתי לדעת אם הd נחשב לדואל קור תודה לעוזרים אבי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , יש לי P4 1.7 , 512 מגה זכרון \ לוח ASUS עם AGPX4 , וכמובן כרטיס מסך ATI 9800 PRO . אני משחק בבאטלפילד החדש, אבל זמן הטעינה של המשחק מייאשת אותי , השאלה היא האם שידרוג ל AMD 3000 64 עם לוח ASUS טוב וזכרון DDR400 של 1 גיגה ממש ייעשו את ההבדל ... כמובן עם הכרטיס ATI 9800 PRO . אני צריך רק לוח מעבד וזכרון \ תקציב דיי מוגבר בערך 1500-1800 לשלושת הרכיבים הנ"ל , האם כדאי לי לקנות משומש או חדש, אשמח לעזרה , שלומי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום נשרף לי הלוח אם אני מחליף אותו באחריות חשבתי להוסיף כסף ולקנות משהו יותר טוב, יש לי Gigabyte GA-8S655FX-L להוסיף לא יותר מ-50 שקל, אני יודע שזה נשמע לא משהו אבל יש שם לוחות דומים עם צ'יפים יותר טובים, הכוונה ללוג'יק: http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A00002
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני עומד לקנות מחשב חדש.. ואני מתלבט איזה מעבד לקנות... אני מתלבט בין 2 ליבות עם תדר גבוה או 4 ליבות עם תדר לא ממש גבוה מה יותר עדיף לעבודת תלת? *אני מתכנן לעשות הרבה/המון OC *צריך גם עבודה מסיבית עם עריכת וידאו, עבודות גרפיות, ומוסיקה. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי 1GB זכרון 667MHZ של supertalent. בבדיקה בתוכנות הוא מציג את עצמו כ PC2-6400, ז"א 800MHZ ??? הנה התוצאה מתוך pc wizard: General Information : DIMM0 (RAS 9, RAS 11) : 1024 (Double Bank) DIMM1 : Empty Information SPD EEPROM (DIMM1) : Manufacturer : Unspecified Part Number : SUPERTALENT Serial Number : Unspecified Type : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) Format : Regular UDIMM (133.35 x 3) Size : 1024 MB (0 rows, 2 banks) Module Buffered : No Module Registered : No Module EPP : No Width : 64-bit Error Correction Capability : No Max. Burst Length : 0 Refresh : Reduced (.5x)7.8 µs, Self Refresh Voltage : SSTL 1.8v Manufacture : Week 23 of 2006 Supporte…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח להסבר בנוגע להבדלים בין המעבד AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX לבין המעבד AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz 125Watt Quad Core AM3 Black Edition BOX ההבדל במחיר הוא קטן, אבל האם יש הבדל אמיתי בביצועים? ובנוסף - האם המעבדים הנ"ל יכולים לרוץ על אותו פלטפורמה (כלומר האם יש צורך לשדרג לוח אם כאשר מחליפים ביניהם)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים, Core 2 DOU 6420 או i3 540 והאם ההבדל משמעותי (מורגש בגיימינג) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים שלא מבינים והם רואים שמעבדי AMD זולים חושבים ש-AXP2000 זאת אומרת 2000MHZ, בעצם חשבתם למה הם קוראים למעבדים שלהם AXP2000 וזה לא 2000, תצדיקו אותי פה שאנשים שלא מבינים יבינו לא נכון!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב ... הנה הגיע הזמן - ובלאק פריידי הגיע.... וצריך לגנוז את המעבד שלי ששרת אותי נאמנה (יצא ב 2009*) - יחד עם הלוח אם... אבל מאז הכל השתנה - אופה אתם נכנסים לעניין - איזה מעבד כדאי לקנות היום ? חשבתי על I9 (דור 9 או ללכת על 10??? 10 - נראה יקר מידי - אבל צריך משהו לשנים...) - או ללכת על המקביל שלו של AMD? ואיזה לוח אם ??? (זכרונות הזמנתי כבר מאמזון במהירות של 3733) מבחינת מחיר - לא חושב על לוח ב 500 - אבל גם לא ב 1500 - 1000+- זה יהיה סביר... אוקיי - קדימה - בוא נראה את ההצעות שלכם... מודה לכם מראש...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל מדובר במערכת הישנה הבאה: e7400, 9600gt,hec 400w, לוח אם GIabyte זיכרון : DDR2 2gb+2gb אחד הזכרונות של KINGSTOM ואחד שהוספתי בהמשך של PATRIOT. המחשב עבר טוב עד לפני יומיים בערך , ואז הוא פשוט לא נדלק. בלוח אם יש 4 מקומות לזכרון , כך שניסיתי להכניס את הזכרונות בצירופים שונים : עם זכרון ה KINGSTOM המערכת עובדת בלי בעיה. כאשר אני מצרף את השני או השני לבד המערכת פשוט לא עולה , המחשב נדלק המאווררים פועלים אבל המסך שחור, וכלום לא עולה . פעם אחת המחשב נדלק עם 2 הזכרונות בילד, אך ה WINDOWS עלה והוא פשוט לא עבד כמו שצריך שוב דבר לא נטען בו כמו צריך במשך זמן (אינרטנט, תוכנות שאמורות לעלות בהתחלה). מה שכן ב safe mode המערכת עלתה אפילו עם אינטרנט. איך אפשר לבדוק את הזכרון בכל…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כן, כן.... שוב אותה התלבטות מפורסמת שלא מפסיקה להטריד. האם לקנות עכשיו מחשב (תקציב של כ-5,500 ש"ח) או להמתין מספר חודשים ולהפציץ עם נהלים. הסיפור כיום מציק יותר בגלל שמדובר על תושבת חדשה לגמרי לנהלים ולכן לא יהיה ניתן לשדרג ממחשב פנרין, אלא אם כן אתה מעוניין להחליף זכרונות ולוח אם בנוסף למעבד.... שזה כמעט כמו מחשב חדש כבר. נניח שבדצמבר יהיה אפשר כבר לקנות נהלים בארץ, סביר שמחירו יהיה מאוד גבוה יחסית למעבדי הפנרין של היום כי אינטל לא ירצו שיפסיקו לקנות את הפנרין שרק לא מזמן הם הוציאו לשוק. אז מתי לדעתכם מחיר הנהלים יהיה סביר ? מלבד זאת, באחת הסקירות קראתי שמעבד נהלים יהיה בכ-25% מהיר יותר ממעבד פנרין Q9300. זה משמעותי. אז... אתם מוזמנים לחוות דעה. האם לחכות או לקנות עכשיו …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל הרכיבים של CORE2 למשל הכרטיס מסך והזיכרונות וכו יכינו פרטים המתאימים למעבד או שכל פריט כמו כרטיס מסך יתאים למעבד core 2?
-
- 25 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב גרוע: בקיצור יש לי בבית את הלוח ASUS A8N32-SLI Deluxe ואני רוצה לשדרג אליו, אני צריך לדעת אם אפשר לשים לו מעבד טוב שיחזיק משחקים כמו COD: Black Ops, כי כל מה שיש לי עכשיו זה כמה מעבדי athlon 64 ואיזה sempron אחד...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות באייבי, אולי 2*4G או לקנות עוד סטיק של 2G , אבל לא יודע עד איזה מהירות הלוח אם שלי יתמוך, ולא יודע אם זה מומלץ "מחברות שונות" בהנחה שאני רק מצרף סלוט נוסף. אם המחירים של הסלוטים לא יקרים, אני יכול להשקיע עד 400 שקל, יש לך המלצה עד איזה מהירות ואיזה סלוט מומלץ לי? מצורף תמונת המפרט
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי כרגע את ההרכב של מעבד לוח אם וזיכרון דלהלן, כנראה שהלוח התקלקל ולכן אני רוצה להחליף מעבד ולוח. AMD Ryzen 5 5600X 3.7Ghz, Gigabyte B550M DS3H AM4 DDR4,HYPERX DDR4 3200 MHz 2X8 GB השימוש העיקרי הוא כללי (אינטרנט, סרטים ומשרדי), אבל כן הייתי רוצה אולי אפשרות למשחקי מחשב כמו Mortal Kombat 1, Crysis 4. על מה הייתם ממליצים? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חבר שלי רוצה לקנות מחשב אני אומר לו שעדיף AMD על אינטל תגידו אתם מה עדיךף AMD או אינטל???????
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוסיף זכרון למחשב שלי, המחשב שלי כבר מאד ישן לפני 4 שנים ויש לי לוח אם הזה - http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d845bg/ עכשיו אני יכול לשים בלוח אם את הכרטיס זכרון הזה ?http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1244 והאם הוא ישתלב עם עוד 256 זכרון של סמסונג 266 מהירות (ישן) תודה לעונים
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול אם יש בעיה להרכיב 2 כרטיסי זיכרון מחברות שונות והאם יש הבדל בין דגם אחד למשנהו (שני הכרטיסים הם DDR) יש לי מחשב ישן יחסים עם 512MB RAM ורציתי לעשות לו שדרוג קל, קניתי את כרטיס הזכרון הבא: Kingston KVR400X64C3A/512 DDR, 512MB, 400MHz PC 3200 64bit וכשאני מרכיב את השניים ביחד המחשב לא מזהה אותם כלל או שהוא מזהה רק אחד מהם.. יכול להיות שיש איזו אי תאימות בין השניים ? הכרטיס השני הוא: Memory DRAM Description: ADBGB1916, 512, 64MX64, 4B/SSTL2, 8K/64ms, 184, (32MX8)*16 Company: A-Data Technology אולי הוא לא PC3200 ? או שזה לא משנה ממש ? הלוח אם הוא: Gigabyte GA-K8NS Bus Type AMD Hammer Real Clock 200 MHz Effective Clock 200 MHz Memory Bus Propert…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-