עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שימו לב ל- Monitoring > CPU > CPU1 איפה CPU2? http://i43.tinypic.com/1410650.jpg למה זה מראה לי ליבה אחת במקום 2? עריכה: הבעיה נפתרה. שאלה חדשה, ראו כותרת/הודעה אחרונה שלי.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב. המחשב מיועד לשמש כמחשב פרטי וגם כמחשב עבודה. אין לי ממש צורך במעבד מרובע ליבה מכיוון שבעבודה אני לא עובד עם תוכנות שיודעות לנצל ריבוי ליבות (לא עוסק בקידודי מדיה, עובד בעיקר עם תוכנות לעיבוד טקסט, כתיבת קוד וקצת גרפיקה Photoshop, IndDesign וכו'. בשימוש אישי אני משתמש לעיתים בוירטיאוליזציה, אני לא משחק על המחשב ולא מתכנן OC. במהלך שלושת השבועות האחרונים קראתי ביקורות, עברתי על בנצ'מארקס ובאופן כללי ניסיתי להשלים את פערי הידע שלי בנוגע למעבדים מהדור החדש, אך חייב להודות שלא הצלחתי לגמרי. באופן עקרוני מצאתי שהמעבד Dual Core E6300 הוא הטוב ביותר עבורי מבחינת עלות-תועלת. הבנתי שכיום הוא (ולמעשה גם ה-E5200) עדיפים על כל המעבדים כפולי הליבה…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by L1ron,

הזמנתי מחשב עם המעבד intel i5 1050k ולוח של p67-ud3 של GA. המוכר הסביר לי שיש בעיה מסוימת עם הלוח הזה, אבל יש לי אחריות ל3 שנים ולא משנה מה יקרה לכל רכיב במחשב ,הוא יוחלף . יש לי אפשרות להחליף חלק עד מחר. האם להחליף את הלוח אם לדעתכם?למרות שיש בעיה בלוח ,בכל זאת לא בטוח שזה יקרה , וכנראה שעם תהיה בעיה ,בעתיד ישימו לי את הגרסה המסודרת של הלוח, לא? מקווה שהבנתם. לירון

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מה ההבדל בין שתי הלוחות ואתם תוכלו להמליץ לי לוח אם לCF עד 750 שקל זה המקסימוםםםם המפרט שלי:I5 2400 לוח אם של אינטל כרגע HD 5770 WD BLACK 1.0 TB SATA 3 זה כל מה שאתם צריכים לדעת (לא צריך מארז וספק לדעת) אה וזיכרונות DDR3 KINGSTON 1333MHZ

5. Started by ac1240,

אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים כי הישן נשרף יש במחשב 2G ראם אם זה משנה משהו אני רוצה לקנות משהו טוב שלא יחרוג מ 1000-1500 שקל תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by amidanr,

קניתי מחשב שבוע שעבר. ביקשתי זכרון Twinmos DDR2 667 CL5, ובמקום זה הציעו לי את הזכרון של Seon. האם זה יצרן טוב? מישהו מכיר? האם להתעקש על Twinmos?? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מחשב למשחקים,מה עדיף INTEL או AMD? דוגמא: מה עדיף : ?Athlon64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore? או ?Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by shutdown,

רכשתי 1GB זכרון 667MHZ של supertalent. בבדיקה בתוכנות הוא מציג את עצמו כ PC2-6400, ז"א 800MHZ ??? הנה התוצאה מתוך pc wizard: General Information : DIMM0 (RAS 9, RAS 11) : 1024 (Double Bank) DIMM1 : Empty Information SPD EEPROM (DIMM1) : Manufacturer : Unspecified Part Number : SUPERTALENT Serial Number : Unspecified Type : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) Format : Regular UDIMM (133.35 x 3) Size : 1024 MB (0 rows, 2 banks) Module Buffered : No Module Registered : No Module EPP : No Width : 64-bit Error Correction Capability : No Max. Burst Length : 0 Refresh : Reduced (.5x)7.8 µs, Self Refresh Voltage : SSTL 1.8v Manufacture : Week 23 of 2006 Supporte…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, ראשית אני צריך לוח אם + מעבד חזקים מאוד בשביל מישחקים גרפיקה, בקיצור מכונה שתעבוד הרבה זמן חשבתי על מעבד AMD OPTERON 170 X2 רציתי לקבל עליו קצת יותר אינפורמציה והשוואות והשוואת בגרפיקה כי הציעו לי גם 3800 X2 ואני לא יודע מה לקחת ומה מהם טוב לביצועים שלי ולדברים שאני צריך שזה בעיקר גרפיקה ותוכנות. אני חושב שאני צריך NFORCE 4 כי זה טוב לגרפיקה או שזה לא משנה? אגב רציתי לדעת אם יש הפרש גדול בין 3500 ,לאופטרון, ו 3800X2 תודה רבה.. מחכה לתשובה בקשר לאופטרון אני מדבר על : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_279&products_id=3879

• 24 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי לוח - ASUS P4C800 E-DELUX. יש עליו 2 זכרונות זהים של קינגסטון, 400MHZ, של 512MB כל אחד. מקריאה אקראית,פתאום ראיתי באחד התרדים כאן, שאפשר לחבר אותם בצורה של DUAL, דבר שאף פעם לא שמעתי עליו. כרגע הם מחוברים בצורה "רגילה", נראה לי, פשוט אחד ליד השני (בצבעים נפרדים, אחד בשחור אחד בכחול). שאלות למבינים: 1. איך בעצם מחברים אותם ב DUAL? 2. האם יש צורך להגדיר בביוס? 3. מה נותן החיבור ב DUAL? כלומר מה ההבדל מעשית בין DUAL לחיבור כמו שעכשיו יש לי? 4. האם יש עוד פיצ'רים בלוח שלי שאני לא מכיר? (לא שאני בור,פשוט לא ממש מתעמק בזה...אל תשאלו "אז למה קנית אותו"- פשוט זוהי מערכת עריכת וידאו והיה חשוה לי לוח אם יציב ואיכותי). תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Snufkin,

אני רוצה לקנות מעבד AMD 64BIT אבל נתקלתי בכל מיני שמות של ליבות. הייתי רוצה לדעת מהם ההבדלים העיקריים ביניהם אם יש. - Newcastle , Sledgehammer, Clawhammer, Winchester, תודה...

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Rstech,

ההבדל בין E6750 ל E8200\E8400 ? מה הם ההבדלים הבנתי משהו בסגנון שה8 הוא 45NM שמה זה בדיוק? עכשיו הבדל המחירים הוא לא גדול אך הבנתי שיש הבדל רמה דיי גדול? אפשר הסבר ? תודה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by guy86222,

הזמנתי מחשב בחנות מחשבים כולשהיא דרך האינטרנט, עם מפרט ספציפי ומפורט.. כצפוי, המחשב הגיע עם מפרט שונה. הייתי אמור לקבל מעבד 3 GHZ, וקיבלתי מעבד 1.8 GHZ. כול מה שלמנהל החנות היה לומר זה שאמנם לא היה בסדר ששינו את המפרט בלי להודיע מראש, אך הם למעשה צ'יפרו(!!) אותי.. כי הרי הם שמו לי מעבד 1.8 GHZ אבל מסוג חדש והרבה יותר מודרני ומשוכלל שיש לו פרונטים וניוטרונים ופצצות מרגמה .. השאלה היא, האם הוא צודק או שהוא מרמה? כי לאדם הפשוט, זה שקצת מבין אבל לא יותר מדי.. מעבד של 3 ג'יגה הרץ אמור לעבוד יותר מהר מ1.8 ג'יגה הרץ.. אז על מה מנהל החנות מדבר? מה שהזמנתי : Intel® Celeron 3.0GHZ LGA775 64BIT 512kb cache , 533 Mhz FSB SPEED מה שקיבלתי : Intel® Celeron 1.8GHZ LGA775 64BIT 512kb ca…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ggg123,

מה יותר טוב ? והאם הלוח אם של ג'יגה בייט P31-DSL תומך ב 6550?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מה ההבדל בין מעבד INTEL 2.8 HT 512 לבין 2.8 1 מגה זיכרון שנאמר לי שזה פרסקוט, הבעיה שמעתי שהפרסקוט בעייתי? איזה מהם כדאי ולא בעייתי? נ.ב. המחיר של שניהם שווה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Lev-UFO-Child,

17. Started by The Ball,

אני רוצה לקנות לוח אם שתומך ב- AGP8X ו- DDR 400 אני יודע שכל הלוחות לא תומכים רשמית... אני רוצה שהלוח הזה יהיה טוב ל-OC ולא ממש אכפת לי איזה ציפסט.. כמו VIA P4X400, SIS 648 ועוד.. המחיר לא ממש משנה... ואני גם רוצה שיתמוך בכל הטכנולוגיות החדשות אני גם צריך זכרון מתאים כי הבנתי שהלוח לא תומך בכל סוגי הזכרונות של ה-DDR 400 תודה

18. Started by davidi,

יש למישהו חוות דעת על הלוח הזה? גם לחיוב וגם לשלילה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by alexta-z,

ראיתי ב pch מעבדי amd 1700 0.13 , 1800 0.13 , 2000 0.13 , ה1700 זה כבר נפוץ אבל ה 2000 וה1800 , פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה !!! , האם הם גם טובים לאוברקלוק (נראה לי שכן כי הם 0.13 ) האם מישהו כבר קנה אותם , כי אני חושב שאני אקנה לי בחופש איזה amd xp 2000 0.13 micron נחמד ונעשה לו אוברקלוק טוב .

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by -CosmicFire-,

AMD 64 3000+ תומך בדואל DDR או לא?!? יענו אני רוצה 512X2 אבל אם אפשר רק 512?!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. קניתי מחשב ממקום בטוח על רמה אבל בכל זאת, נראה לי שניסו "לקמבן" אותי. בלוח. הלוח הוא P4C800 DELUXE . נכנסתי לאתר אסוס וניסיתי לברר אם הלוח הוא אותו הדגם ואני חושב שנתנו לי P4C800 "משופר" ולא דלוקס חלק מהמראה של הלוח הוא כמו של הדלוקס וחלק כמו של הרגיל. איך אני יכול לדעת באופן חד משמעי אם אכן קיבנו אותי אני לא "ספצס" בלוחות אם-אז תעזרו לי ב-ב-ק-ש-ה ! תודה מראש AaBbb :' ??? עריכה: עדיין לא השתמשתי במחשב שלא יבוא אליי הספק בטענות ועדיין לא הותקן כלום!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by generalA,

רציתי לדעת... האם הלוח הישן Intel Garibaldi D850GB ניתן לשים בו את המעבד הבא: Pentium D 925 3GHz / 800MHz FSB L2 cach 2MBX2 אשמח לדעת.... תודה !

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by maortt,

כל הרכיבים של CORE2 למשל הכרטיס מסך והזיכרונות וכו יכינו פרטים המתאימים למעבד או שכל פריט כמו כרטיס מסך יתאים למעבד core 2?

• 25 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הופעת הבכורה של ליבות ה-Zen 3 תוכל להגיע במסגרת תערוכת Computex 2020 אשר נדחתה בכארבעה חודשים, לפי דיווחים עדכניים ברחבי הרשת לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.