מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק לזכרונות למחשב משחקים, חשוב שיהיו DDR3... אני הולך לקנות מחר מחשב אז זה טיפה דחוף... לוח ASUS P5K3 כ.מסך ATI 5770 מעבד Q9300 צריך עוד מידע תגידו חשבתי או את אלו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9382 או את אלו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6507 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי זכרונות חדשים בתזמונים 2-3-3-6, אך בביוס זה מראה לי שונה, בתמונות המצורפות הורדתי את התזמונים ל 2-2-2-5 אך היה לי 2-4-4-7 , מה נכון? למה להאמין? ומה יותר חזוב מהירות או תזמונים? המליצו לי על הזכרונות האלו לOC אבל הם ממש לא מתהדרים בזה.. אולי אני לא עושה משהו נכון? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד כמה המעבר ל 333MHZ משפיע על המעבדים של AMD? רציתי לקנות מחשב השבוע אבל אמרתי אני יחכה שהמחירים של מעבדי ה 333MHז ירדו קצת ואז אני יקנה אותם עם NFORCE2 זה היה צעד נכון? נ.ב מתי הם ירדו באמת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב של אח שלי שהוא פנטיום 3 לפנטיום 4 או איי אמ די אז השאלה שלי היא אם כדאי לשדרג לפנטיום 4 שיוכל להשתמש בSD RAM של עכשיו או לקנות איי אמ די וזכרון שונה... מה יצא יותר זול וכדאי? אם משדרגים לאיי אמ די מה אתם אומרים על השילוב של epox 8rda/twinmos 512 2700/amd 2200? התקציב הוא בערך 1500 שקל תודה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיום יש לי זיכרון קרוסייר במתח של 1.65V במהירות 1600mhz ובתזמונים 9-9-9-24 אני רוצה להוסיף זיכרונות של ג,סקיל אבל אני רואה שלמרות שהמהירות והתזמונים דומים המתח שלהם הוא 1.5V האם אני מבין נכון שאין מצב שהזיכרונות יעבדו ביחד?? האם שווה לי להוציא את הזיכרון קרוסייר שלי 2X2gb ולהחליף בג'.סקיל 4X4 gb אני עובד בפוטושופ.... http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7108 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד ב"ה יתברך שמו לעד היי שלום לכולם אני מתלבט בין שני לוחות אם שאני רוצה לקנות אפשר לקבל את חוות דעתכם איזה יותר טוב, למשחקים בעיקר. ואיזה מהם יותר מהיר שיתמוך בזכרונות יותר מהירים ובכלל איזה אתם הייתם מעדיפים מבחינת נוחות וקלות יש לי מעבד Core Duo E8600 ומה ההבדל בינהם ב-Chipset (נראה לי אותו דבר) תודה רבה נשמות טוב אז הראשון - ASUS P5P43TD/USB3 http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5P43TDUSB3/#specifications והשני - Gigabyte GA-EP43T-USB3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3316#sp תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא מסתובב ב2660 PRM והטמפרטורה של המעבד (2.4) מתחילה ב 29 במנוחה ו50 ומאמץ (תראו את ההבדל) איך להגדיל את המהירות של המאורר???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה בזריזות לוח אם: Gigabyte p55a-ud3p כרטיס מסך: Gigabyte gtx 470 מעבד: i5 760 עכשיו אני רוצה זיכרונות למחשב בכיוון של 4 ג'יגה.. יש לי עכשיו פשוט הם DDR2 ככה שאני לא יכול להשתמש בהם... הלוח תומך ב-2200/1600/1333/1066/800 MHz השאלה שלי אם יש המלצה על זכרונות מסוימים ובכמה הרצ אתם ממליצים לי לבחור... תקציב בין 500-600 שקל אפשר לחרוג קצת למעלה קצת למטה(עדיף חחחח) שימושים משחקים גרפיקה(פוטושופ) וכמובן בתכני HD בטלווזיה... תודה מראש לכל העוזרים....
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה סתם מסקרנות יש לי i7 2600 עכשיו ראיתי כל הזמן שהוא מגיע 3.8 GHZ בטורבו בוסט הזה עכשיו השאלה שלי היא כזאת עם הטורבו הזה תמיד פועל או שאני צריך לעשות משהו בשביל להפעיל אותו... המחשב חדש נקנה לפני חודש וחצי ולא נגעתי בכלום... לא יודע עם יש לו צורך בזה בכלל עכשיו ומה זה נותן לי הטורבו הזה אבל אשמח לדעת עם זה פועל תמיד או איך להפעיל אותו.. עוד שאלה קטנה עם לא נגעתי בביוס בכלל אז הגוף קירור מתאים את עצמו למידת החום? או שהוא עובד 100 אחוז קבוע?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מתי יצא לשוק ? 2. 2.0 AVX מצריך שהתוכנה תתמוך בו ספציפית או המעבד מחליט להשתמש בזה ? 3. DDR4 יגיע ל- 3 GH בימיו הראשונים ? 4. המעבד של 500$ לערך - יהיה 6 ליבות או 8 ? 5.האם הלוח החדש יתאים גם למעבדי הדגל ב-2015 ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חבר שלי רוצה לקנות מחשב אני אומר לו שעדיף AMD על אינטל תגידו אתם מה עדיךף AMD או אינטל???????
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הגיעו לארץ לוחות P67/H67 עם הצ'יפסט הנורמלי. יש לי מחשב עם ASUS P8P67 PRO הדפוק. מה הנוהל המקובל בהחלפה? קניתי את המחשב ב-IQPC. מה אני צריך לעשות עכשיו? אין לי בעיה לפרק את המחשב ולשלוח רק את הלוח הישר ליבואן, השאלה היא אם לא יותר כדאי פשוט לשלוח את כל המחשב ל-IQPC. מה לפי דעתכם ייקח הכי פחות זמן? נראה לכם שאם אני אשלח את המחשב / הלוח מחר, אני אקבל אותו לפני פסח? אני מאמין שהיבואנים עכשיו מוצפים בהזמנות מכל אלה שחיכו לקנות מחשב חדש ולפי כל הגיון של ביזנס, מן הסתם, הם ייתנו עדיפות למכירות. לכו תדעו, אולי דווקא בקטע הזה המדיניות של אסוס תהיה לתת עדיפות ל-להחליף את הלוחות לכל אלה שכבר קנו את הלוחות הדפוקים. אני לא יודע אם זה רלוונטי בכלל אבל הכוננים אצלי עובדים…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מרכיב מערכת ששימושה העיקרי משחקים ובנוסף קולנוע ביתי (המחשב יהיה מחובר לאחלה טלוויזיה חדשה של פיליפס). אין לי צרכים יוצאי דופן, בגדול אני מעוניין במוצרים איכותיים ובאפשרות לשדרוגים עתידיים (דוגמת הוספת כרטיס מסך ב-SLI). אני מעוניין לבצע OC ברמה התחלתית (זה יהיה הנסיון הראשון שלי בתחום), מה שפשוט לביצוע ולא מצריך חומרה מקצועית, או לפחות לא חומרה ייעודית יקרה. הרכיבים שבחרתי עד עכשיו: Intel Core i5-2500K (Sandy Bridge, 4 cores, 3.3 GHz, 6 MB L3) SCYTHE MUGEN II Nvidia GTX570 1280MB GDDR5 (some manufacturer...) G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D לגבי לוח האם, מה שאני רואה שאנשים ממליצים באתר הזה ובאחרים הם בעיקר שני לוחות: Gigabyte GA…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המעבד שלי... השאלה איזה מעבדים תואמים ללוח אם חברת הלוח אם: MSI דגם: MS-7008 תודה לעוזרים ולעונים... המשך יום טוב חברים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי מתיישן ואני מתלבט בין שדרוג קטן של עד 1000-1200 ש:ח או לסחוב עוד קצת עם המחשב הזה עד שיימאס לי ולעשות שדרוג גדול יותר המחשב משמש לעבודה (תכנות) ומשחקים.. במשחקים האיטיות כבר ממש מורגשת (1280*1024) ויש כוונה לשדרג מסך ל FHD קצת אחרכך (ללא קשר לשדרוג המחשב) המפרט שלי: Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2448 MHz (9 x 272) Motherboard Name Abit AB9 Pro (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 6144 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM1: Mushkin 991558 (996558) 2 GB …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. איזה מהלוחות יתאים יותר, או שיש לוח של ASUS/ASROCK שיתאים יותר משניהם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הלוח שיש לו חיבור של AGP ושל PCI-E ללא תמיכה בדיואל קור של AMD?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר קניתי מחשב חדש לפניי שועיים ואני לא יודע מה לעשות אם ה P II 350 128M SDRAM כל שאר המפרט לא חשוב! יש משהו שאני יכול עם המחשב הזה חוץ מלזרוק אותו ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם GIGABYTE MA770 ובדרייבר של REALTEK במחשב יש תמונה של אפשרות לחיבור HDMI. תמונה: Uploaded with ImageShack.us כלומר קיימת אפשרות של יציאת אודיו באיכות HDMI מבחינת לוח האם . משום מה אין לי יצאה כזאת במציאות, כלומר אין יציאת HDMI מהלוח אם ... איך זה יכול להיות? אולי יש אפשרות כלשהי כן לחבר בכל זאת באמצעות כבל HDMI ? אני מדבר רק על אודיו לא על וידאו בנוסף על כך יש לי שאלה: יש לי כ.מסך PowerColor HD4870 512MB והטמפ' שלו עומדת על 70-72 מעלות. זה נחשב גבוה? תודה רבה !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח Intel desktop board D945GCCR עולה מ USB ו IDE CD ללא בעיה לא עולה מכוננים קשיחים (IDE או SATA) - ניסיתי את כל האפשרויות הקשורות בביוס, ניסיתי להעביר כוננים אם מערכת הפעלה ממחשב אחר (לא עולים) ולהתקין מערכת לתוך כונן ריק אל המחשב הזה עצמו (ההתקנה מסתיימת בהצלחה, אחריי הריסט אי אפשר לעלות אותה מהכונן) המחשב מזהה בביוס שיש כוננים קשיחים, ניתן להיכנס אליהם ולעבוד איתם אחריי שעשיתי בוט מ USB או CD אם אני משאיר רק א הכונן הקשיח מחובר - No bootable device -- insert boot disk and press any key
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה כל כך טוב בזכרונות ECC שעושה אותם כל כך יקרים? אתם יכולים לתת לי הסבר קצר בכמה משפטים על הטכנולוגיה הזו? הבנתי שהם משמשים בעיקר שרתים - למה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו עדיין לא יודעים אילו מוצרים יוצעו תחתם - אך Amber Lake ו-Whiskey Lake הם שמות העתיד שמצטרפים לתוכניות של יצרנית השבבים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רואה המלצות על I5 750, אני רואה שיש גם דגם Q9400, מה עדיף לטווח הרחוק למשחקים ולתוכנות כבדות? הבנתי שI7 זה יחסית יקר מידי לתקופה זו ולא משתלם. אני טועה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם התקרבותו של תקן ה-USB 3.1 אל ידיו של הצרכן הממוצע, משיקה חברת ASRock שני כרטיסי החברה עם חיבורי התקן השונים, בנוסף ללוחות אם התומכים בגרסה חדשה זו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%97%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-asrock-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%94%d7%a8%d7%97%d7%91%d7%94-%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%97%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות את המעבד הנ"ל, תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-