מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
לפני שנה שקניתי את המחשב אמרו לי כאן שאין שום סיבה שבעולם לקנות יותר מ-256mb DDR-RAM. היום, חלק משחקים מקרטעים בצורה מעצבנת ביותר עם כמות זיכרון כזאת (במיוחד שה-XP לוקח כמעט חצי מזה). אז בקיצור, למרות המחיר הגבוה מדי, אני כנראה אשכנע את ההורים שלי לקנות לי עוד 512mb זיכרון... ה-TRANSCEND הם הכי זולים שיש? אני לא ארגיש בהבדל מזכרונות של חברות אחרות נכון? אני לא מתכנן OC... אפשר לסמוך על החנות Simpletech? בכל מקרה, תמליצו לי מה כדאי לי לעשות... תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בונה מפרט הכולל מעבד i9-9900X לוח אם בעל צי'פסט X299, כדוגמת X299-WU8 של גיגהבייט. בנוסף אני רוצה להוסיף 2 בקרי SAS 9305-16i, כרטיס עיבוד נתונים וכרטיס מסך GT740. בחישוב מהיר, כרטיס עיבוד נתונים = X16 בקר SAS = כל אחד X8 GT740 פשוט = X16 (אולי ניתן לשנמך בביוס ל-X8?) - הגעתי ל-48 lanes, המעבד תומך עד 44, ולמיטב הבנתי הצ'יפסט תומך עד 24. המטרה לא לחלוק רוחב פס בין הרכיבים המחוברים ליציאות הPCI-e ושכל רכיב יעבוד במהירות המרבית. 2 שאלות, * ראשית, האם הקונפיגורציה נכונה? אם לא, מה לקחת בחשבון ולתקן? * האם המעבד והצ'יפסט חולקים את ה-Lanes ובפועל מתקבל "68" lanes? תרגישו חופש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב חדש בקרוב, ורציתי עזרה עם הלוח אם. עד היום הייתי קונה תמיד לוח אם פשוט ב- 250-300 ש"ח, כי בלוחות אם אני בור לחלוטין ואין לי מושג בכלל. השאלה שלי היא מה ההבדל בין לוח אם זול, לבין לוח אם יקר (למשל אחד כזה שעולה 1500 ש"ח), מלבד הכמות של חריצים להרחבה שיש? איך לוח אם יקר יותר ישפיע על הביצועים לעומת לוח זול יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו חשוב ש- jay מלמדנו, ויתכן שעובד גם על מעבדי אינטל הנעולים:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כידוע לנו, ב20 בינואר מעבדי הפנרין הדו-ליבתיים אמורים להתחיל להימכר, ובעיות עם מעבדי ה 4-ליבות לא קשורות אליהם כלל. נציין, כי על לוחות מבוססי NFORCE 680I המעבדים יכולים לרוץ ללא כל מגבלה. מה שמעלה את העניין לחובבי הOC בעולם למעבדים האלה, זוהי העובדה, כי את הדגמים הניסיוניים הצליחו להגיע עד 4.5 - 4.7 GHZ על קרור אוויר ! האתר הדרום קוראני BRAINBOX כבר התחיל במחירה : http://www.brainbox.co.kr/news/view.asp?id=14731 וכמובן, להלן התמונות של מעבד הBOX מדגם זה : [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך לוח אם המתאים לקונרו E6600 אני רוצה לקנות את המעבד מזיגזאג
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי פ4 3ג 800 שאלתי היא איך אני יכול לדעת אם המעבד הנל הוא פרסקוט????? כוון שחלה בעיית התחממות של המעבד אני מדבר על 70 מעלות(44 בזמן מנוחה) כאשר במארז 2 מאווררים cpu והוצאת אוויר מהקייס וכמובן ספק בזמן עבודה מאומצת משחקים ותוכנות כבדות כאשר שלחתי אותו לבדיקה במעבדה אמרו לי שזו בעיה בפרסקוט שהיה ידוע לי עוד מלפני שיש עניין של חום גבוהה פשוט הייתי בטוח ששלי לא פרסקוט יש דרך לבדוק את זה????? בתןדה מראש אלעד-בי-יו
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך משולש קדוש עם פנטיום 2.4 800MHz שיהיה לוח אם מצויןןן עם הדברים הכי חשובים זיכרון 400Hz תודה מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד asus g51j ויש לו לוח אם PM55... אפשר להוסיף לו יותר מ 4 GIGA של RAM? כי ראיתי בכמה מקומות שהוא מוגבל ל 4 GIGA RAM? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש שקניתי (E6300, Corsair 2x512 667MHz, GA-945G-S3, שאר המפרט בפרופיל שלי), ויש לי כמה שאלות: דבר ראשון, הסתכלתי ב-Sisoftware Sandra על התדרים של המעבד והזכרון ורשום: Chipset 1 Model : Giga-Byte Technology 82945G Processor to I/O Controller Front Side Bus Speed : 4x 268MHz (1072MHz data rate) Total Memory : 1GB DDR2-SDRAM Shared Memory : 8MB Memory Bus Speed : 4x 167MHz (668MHz data rate) עם יחס FSB:DRAM=4:5 האם עדיף לעבור לתדר כמו של זכרון 533 לקבל יחס 1:1 או שזה טוב כמו שזה עכשיו? דבר שני, ה-8MB Shared memory זה זכרון בשביל כרטיס המסך המובנה? ודבר אחרון, האם כדאי להוריד מהאינטרנט גרסאות חדשות לדרייברים של לוח האם או להשאר עם הגרסאות שקיבלתי ועוב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת מורכבת מE5300 וזיכרון 1G A-DATA X2 800MHZ מעיון בדפי היצרן ,אין איזכור לתמיכה בדול צאנל. אך בהרצת half HD לוקח למחשב לעבוד מקטע לקטע. זמן קריאת הזיכרון שנימדד 4400 מגה לשניה, תדר עבודת זיכרון 800 אך ללא ערוץ זיכרון כפול מסיבה שאינה ידועה לפי דעתי , להרצת סרטי HD MFK מה שהכי חשוב הינו זמן קריאה \כתיבה זיכרון. במחשב האישי שלי, ישנו מעבד AMD5200 וגם היתה לי בעיה כזאת במזנו ,עד שלא הכנסתי זיכרונות מהירים בעלי תיזמונים 4-4-4-8 בתדר 820 MHZ הסרט טס חלק קצב קריאה שהיתקבל 8300 מגה לשניה , קצב קריאה 7900 מגה לשניה. אז לכול השואלים, היום כרטיס מסמך הכי קקה מיקה מסוגל להריץ סרטי HD ללא שום בעיה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדאי לשמור אחת מלוח אם מקולקל ללוח אם שלי כאשר הסוללה שלו תגמר. נ.ב. המחשב שלי בן 4 ועובד לפחות 4 שעות ביום כל ארבע השנים האלו.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המעבד שלי... השאלה איזה מעבדים תואמים ללוח אם חברת הלוח אם: MSI דגם: MS-7008 תודה לעוזרים ולעונים... המשך יום טוב חברים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק לזכרונות למחשב משחקים, חשוב שיהיו DDR3... אני הולך לקנות מחר מחשב אז זה טיפה דחוף... לוח ASUS P5K3 כ.מסך ATI 5770 מעבד Q9300 צריך עוד מידע תגידו חשבתי או את אלו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9382 או את אלו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6507 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבקש המלצה ללוח אם למעבד Intel Core i3-2100 Box למטרות שימוש במסך רגיל ושימוש ביציאת HDאם אפשר לוח עם USB 3 ולוח ללא על מנת ואוכל לשקול בהפרשי המחירים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, שאלה קצת מוזרה, קניתי מחשב לאחרונה והזמנתי לוח אם Gigabyte דגם GA-G31M-ES2L ומשום מה קיבלתי לוח אם של MSI .. אני לא זוכר איזה דגם.. אבל לא נראה לי שאחד ממש מיוחד.. מה זו החברה הזו (MSI) נדפקתי? שווה לי לעשות רעש בשביל להחליף? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מחשב הכי חזק לקידודים? מעבד, זיכרונות, כ.מסך ועוד כל מה שחשוב... יש לי DVD מקליט, ואני מעביר את החומר למחשב בקידודים, אז אני מקליט בערך... כל יום וזה הרבה מאד קידודים. אז מה הוא המעבד הכי חזק לקידודים, הזכרונות הכי טובים, הכרטיס מסך הכי טוב והכי מהיר לקידודים? ועוד כל מיני מרכיבים שאני לא חושב עליהם כרגע, כי אני לא יודע מה הם(אם יש בכלל כאלה). מצדי תמליצו על מעבד כפול ליבה , אבל העיקר תיתנו לי את המעבד הכי חזק כיום לקידוד סרטים. חשוב להדגיש שהצרכים שלי הם גם תוכנות עריכה עם סרטים וצפיה בסרטים. תודה מראש. .swg
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה דחופה ביותר, איזה זיכרון עדיף PQI או סמסונג. זיכרון DDR2 של חברת סמסונג 2048 מ"ב במהירות 667 מה"צ http://www.noacomp.co.il/compbuilder/showprodinfo.asp?productid=4272 או זיכרון DDRII מסידרת הטורבו במהירות 667MHZ סט DUAL CHANNEL תיזמונים של 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/compbuilder/showprodinfo.asp?productid=3271 לגבי המחיר זה פחות או יותר אותו מחיר, אני לא קונה את זה מנעה, הלינקים זה רק לפרטים. אני קונה שני סטיקים של 1 גיגה כל אחד. מה אתם אומרים ??? זה דחוף מאוד !!! תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו p3 850 128 ram 30gb hd nvidia gforce 2 mx זה המחשב המזדקן שלי. : אתם יכולים גם להחליף את ה'ק' ב'י' אם בא לכם. יש איזה 2 ג'יגה פנויים על ההארדיסק שגם ככה מפוצל ל-2 מחיצות. אני נכון לעכשיו לא שחקן תלת מימד מהמשחקים החדשים או תוכנות גרפיקה (בצבא... אין זמן) אבל המחשב הזה פשוט איטי באפילו לגלוש באינטרנט, להעלות את התפריטים בסטארט מניו. winxp אני לא יודע מה הטמפ' במחשב כי בחיפוש המהיר שהספקתי לעשות לא מצאתי אחד. שמתי לב שכשאני מעלה את ה Windows task manager המצב תחת performance על הפנים. ה Pf usage גבוה מאוד. (250 מג"ב למרות שאני עובד כבר כמה זמן על המחשב אין לי כוח לעשות ריסט כדי לבדוק מהתחלה) וה CPU USAGE על 95%, IDILE... אין לי כוח להכנס לזה אבל אף פעם המחשב ה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ושוקל עם להשקיע על 2 גיגה או להסתפק ב1 לבינתיים. השאלה מה הכי ההבדל בין סטיק יחיד של גיגה ובהמשך עוד אחד, עכשיו 512*2 ובהמשך 2 גיגה נוספים בשני סטיקים של גיגה? האם ההבדל משמעותי מבחינת אובר קלוקינג (בהנחה וכל הרכיבים יהיה ברמה גבוהה ותואמת מבחינת נתוני מהירות ותזמונים)? או בקצרה, מה ההבדל בביצועים בין 4 ל2 סטיקים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט<<< הוספת עוד 4 ג'יגה זיכרון יתנו משהו למחשב? יש לי כרגע DDR III 2 Gb 1333 MHz PC10666 SILICON POWER האם להוסיף עוד 2*2 של החברה הזאת או לקנות קינגסטון? DDR III 2 Gb 1333 MHz PC10666 KINGSTON WIN7 64
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן ששבק חיים רציתי לדעת אם אני יכול לקחת את הכונן הקשיח שלו ולהתקין אותו אצלי בלי פירמוט או איזהשהי פעולה או שאני צריך לעשות פירמוט או משהו?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רואה המלצות על I5 750, אני רואה שיש גם דגם Q9400, מה עדיף לטווח הרחוק למשחקים ולתוכנות כבדות? הבנתי שI7 זה יחסית יקר מידי לתקופה זו ולא משתלם. אני טועה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הזיכרונות האלו ?? DDR III 1866Mhz - 3x2GB G.Skill Trident Edition Triple Channel קישור: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8618 ומה עדיף... את זה ^ או את זה: DDR III 1600Mhz - 3x2GB Corsair Dominator Triple Channel קישור: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7503 *אני עושה OC גדול למעבד. (Core i7 920)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לינק לחנות: http://guru3d.pricegrabber.com/rating_getprodrev.php/product_id=53582320/id_type=M יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-