מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה להוסיף זכרון למחשב שלי, המחשב שלי כבר מאד ישן לפני 4 שנים ויש לי לוח אם הזה - http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d845bg/ עכשיו אני יכול לשים בלוח אם את הכרטיס זכרון הזה ?http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1244 והאם הוא ישתלב עם עוד 256 זכרון של סמסונג 266 מהירות (ישן) תודה לעונים
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בין GA-965P-S3 לבין GA-965P-DS3?????? זה חשוב מאוד מכיוון שאני הזמנתי GA-965P-DS3 וקיבלתי את הS3 במקום....אז מה ההבדל??
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי היום מחשב נייח לשימוש לימודים+עבודה וגיימינג, המחשב צריך להריץ באופן חלק ועם ביצועים גבוהים תוכנות כמו SolidWorks ותוכנות שונות לתכנות, כמו גם משחקים חדשים. המפרט שלי היום: Gigabyte Z370P D3 Motherboard Intel i5-8400 2.8GHz CPU Palit GeForce GTX 1060 6GB GPU 2x8GB 2400Mhz DDR4 Memory בהנחה שאת הכרטיס מסך אין לי אפשרות לעדכן כרגע, האם השדרוגים הבאים יהיו אפקטיביים ? היום המחשב לא סוחב תוכניות כבדות ומשחקים בצורה חלקה. השדרוגים: Intel i7-9700K 3.6GHz - 4.9GHz Turbo CPU CORSAIR Vengeance LPX 2x16GB 3600MHz DDR4 Memory תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הסתכלתי במפרט של לוח אם של MSI, ב"Compatibility" שלו לא מופיע SSD 850 EVO של סמסונג. השאלה אם זה באמת לא יעבוד ואם יש דרך לדעת בוודאות. כנ"ל לגביי GTX 1070. https://www.msi.com/Motherboard/support/Z170A-GAMING-PRO.html#support-hdd תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה. אני מעוניין לרכוש לוח אם (הקודם הלך) עד סכום של 350 ש"ח. יש לי מעבד E6750 של אינטל. צריך להיות בלוח: כרטיס מסך מובנה טוב, עדיף 4500HD של אינטל. כרטיס קול מובנה כמובן עם 5.1 ומעלה. חיבורי SATA2. יציאות של הכרטיס מסך: חייב DVI עדיף אם יהיה HDMI גם אבל לא במקום ה DVI. זיכרון DDR2 שמתאים ל 800Mhz (זה מה שיש לי כרגע ואני לא מעוניין להשקיע יותר). יכול להיות גם לוח קומבו אך צריך שני סלוטים ל DDR2. הלוח צריך להיות אמין וטוב. לא צריך את כל שאר הדברים כמו SLI וכו'. מכיוון שקשה למצוא דבר כזה, אם יש בזול יותר לוח שמתאים להכל רק שהוא עם DDR3 אז אני אקנה סלוט זיכרון DDR3 ב 120 ש"ח. עדיף שלא. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לרכוש את השילוש הבא המיועד להריץ סרטי HD ותוכנות לא כבדות יותר מדי (PHOTOSHOP, ECLIPSE): לוח אם: GA-880GA-UD3H מעבד: AMD 640 זיכרון: 2Gb VALUE SELECT (1333 ) CORSAIR האם את הזיכרון כדאי לשדרג למהירות 1600? ירגיש משהו? או שרק בOC? איך הלוח? והאם כדאי לשנות משהו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני יומיים מחשב חדש ! המחשב כולל מעבד 3000+ ** לא נעול ** לוח GIGA-BYTE דגם 7NNXPV כרטיס מסך X800PRO וזכרונות של GEIL PC4400 550MHZ ועכשיו לבעיה המיגבלה של הלוח שלי נמצאת ב FSB 240 ( זה המקסימום שהיצלחתי להגיע בלי ריסטים... ) במצב הזה הזכרונות עובדים ב 480 MHZ בתיזמונים דיי מעפנים של 2.5-3-3-11 ( 11 בגלל ה NFORCE 2 ) וראיתי בביקורות על הזכרונות האלו שהגיעו ל 570 MHZ בתיזמונים במקוריים 3-4-4-8 אבל זה היה במערכת מבוססת INTEL אני יודע שאי אפשר להגיע למהירויות כאלה עם מערכת מבוססת AMD ! אבל..... גם שאני מנסה לעבוד בצורה לא סינכרונית זה פשוט לא מצליח לי :-\ אני יביא דוגמא בוא נגיד אני עובד על FSB 260 ( לא יציב ) אז המחשב נידלק ומראה שהזכרונות עובדים ב 520M…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, האם רק לוח EATX מהסדרות הגבוהות כמו Asus Z590 Extreme יתאימו ל4 כרטיסי מסך? לא למטרת SLI.. רק צריך שישבו ב'נחת' :-).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. המעבדים הנ"ל עולים כמעט אותו דבר, בסביבות 1400 ש"ח. אני הבנתי שהם פועלים בטכנולוגיה שונה, אבל איזה מעבד חזק יותר? עד לא מזמן הפנטיום D 950 עלה הרבה יותר, ובגלל המחיר הוא לא שווה יותר? אשמח לעזרתכם, תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כנראה זה יותר קרוב ממה שנדמה .... https://www.tgspot.co.il/is-intel-s-first-cannonlake-cpu-is-around-the-corner/amp/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח אם ASUS P5QPL-AM ולפי המפרט של החנות (KSP) צריך להיות שם חיבור של 5.1 ערוצים. מה שאני רואה שיש 3 יציאות אחת למיקרופון ועוד שתי יציאות ככל הנראה לרמקולים. אני לא יודע אם זה היציאות שאני צריך, כי במערכת רמקולים שלי יש 3 חיבורים. האם אלו החיבורים או שאין בכלל יציאה ל5.1 ערוצים בלוח אם הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentium-e2160.html אחת הביקורות הראשונות ברשת על המעבד הזה לדעתי, בלי לגעת בו הוא דיי חלוש ונופל בהרבה מה-4300 למשל בעיקר במשחקים אבל ב-OC מכובד הוא עוקף אפילו X6800 ובמחיר של פחות מ-100$... נשמע מעניין ויכול להחזיר את עניין האוברקלוק לבסיס שלו, לקחת מעבד זול מאד ולעשות ממנו משהו חזק באמת. נראה מבטיח...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם ה-MasterAir החדש מיועד להתמודד בכבוד גם עם דגמי ה-Threadripper האימתניים ביותר בשיטות קונבנציונליות, ללא שימוש בנוזל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
משהו חשוב ש- jay מלמדנו, ויתכן שעובד גם על מעבדי אינטל הנעולים:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שהמעבד הוא לא HT יש רק מעבד אחד ממנהל התקנים ורק חלון אחד של תהליך במנהל משימות המעבד עובד בבאס 800 כך לפחות כתוב בביוס הלוח הוא ABIT IS7 והמעבד הוא 2.6@800 או כך אמור להיות זה של חבר שלי ולמרות הניסיונות שלי לשכנע אותו הוא קנה בKSP התקשרנו אליהם משהו כמו 5 דק' לפני הסגירה והם אמרו שאם מורידים את הסינק האחריות על המעבד תיהיה שנה במקום 3 אין לא עדיין אינטרנט אז זאת קצת בעיה להעלות סקרין שוט של CPU`z אם יש למישוה את המעבד הזה תעלה בבקשה תמונה מCPU`z ומה יכולות להיות הסיבות מעבד HT יראה כמו מעבד רגיל חוץ ממעבד מזוייף מערכת ההפעלה היא WIN XP pro SP1 תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבר המיוחל אל ליבות עיבוד מודרניות ומתקדמות יותר בשוק הנייח קרוב מאי-פעם, אך הכמות תהיה מופחתת לעומת הדור הנוכחי בשל כךלכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש לוח למעבד הנ"ל קירור יש לי כבר MUGEN 2 2100 דרישות ללוח 1.OC של 4.4-4.5 CF או SLI לא מתוכנן מתוכנן כרטיס מסך GTX 570 צריך גם המלצה לזכרונות 4*2 1600 מגה הרץ רצוי ממה שהבנתי צריך שתזמונים יהיו כמה שפחות 7-7-7-21 ?? או שזה לא משנה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה של יצרנים אחרים כמובן... בשבילי זה ה-Killer Feature של הלוחות של ASUS כי הם מגיעים ל-OC יפה ובטוח ישירות מ-WIN ורמת ה-OC מותאמת בזמן אמת לעומס ולא קבועה. לא צריך לגעת בכלל בביוס אלא אם רוצים להגיע ממש לקצה היכולת של הלוח והמעבד. זה חוסך חום, הספק ורעש מיותר כי מה לעשות - 90% מהזמן המחשב לא נמצא בעומס שדורש OC בכלל. רק ASUS הבינו את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד 1.4, ושאני רוצה לראות סרטים הוא פשוט מגיע לכ- 90 אחוז מהמאמץ שלו, זה הגיוני או שמשהו פה לא טוב?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע מחשב i5 760, לוח אם p55, וזיכרון 4GB של transcencd, בשני סטיקים של 2GB 1333 דואל צ'אנל.. לפני כמה ימים התקנתי SSD ואני חושב על לשדרג את ה - RAM, כדי לאפשר לו לעשות יותר חישובים כדי להקל על ה - SSD... איזה שדרוג כדאי/מומלץ? או שמא אולי בכלל אין צורך.. חשבתי על אולי להוסיף 8GB, ואז שיהיה במערכת 12GB, אבל אני תוהה אם יש התנגשות בנושא של דואל/טריפל צ'אנל וכו.. בכל מקרה, אשמח לעצה לגבי מה השדרוג הכי כדאי/משתלם שאני יכול לעשות.. המון תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה! לאחר אבחון באלימינציה, שכלל החלפת זכרון, מעבד, ספק כוח, כרטיס מסך ומאווררים - הוכחתי מעל לכל רמה של ספק הגיוני, שלוח האם שקניתי לפני שבועיים בניו-יורק לא תקין. לסקרנים שביניכם אציין שהוא מבצע אתחול/נתקע (כרטיס מסך מפסיק להציג למסך) לאחר 5 שניות (ברוב המקרים) ולעיתים נדירות עד שלוש שעות. אין תלות במערכת ההפעלה - התופעה מופיעה גם בעת צפיה בתפריטי ה-BIOS... מדובר בלוח אם של ASUS, מודל הפרמיום של P5E3. יש יבואן בארץ, מבין הרבים, שישתף איתי פעולה בהחלפת הלוח? אני מוכן לשלם "כופר" סביר כדי שיקח אותו תחת חסותו... או לחילופין, מישהו נתקל בבעיה דומה ומצא לה פתרון מקורי? תודה מראש, ניב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי פ4 3ג 800 שאלתי היא איך אני יכול לדעת אם המעבד הנל הוא פרסקוט????? כוון שחלה בעיית התחממות של המעבד אני מדבר על 70 מעלות(44 בזמן מנוחה) כאשר במארז 2 מאווררים cpu והוצאת אוויר מהקייס וכמובן ספק בזמן עבודה מאומצת משחקים ותוכנות כבדות כאשר שלחתי אותו לבדיקה במעבדה אמרו לי שזו בעיה בפרסקוט שהיה ידוע לי עוד מלפני שיש עניין של חום גבוהה פשוט הייתי בטוח ששלי לא פרסקוט יש דרך לבדוק את זה????? בתןדה מראש אלעד-בי-יו
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך משולש קדוש עם פנטיום 2.4 800MHz שיהיה לוח אם מצויןןן עם הדברים הכי חשובים זיכרון 400Hz תודה מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה בעצם ההבדל בין מעבדי שרתים למעבדים רגילים? מה עושה את מעבדי השרתים מעבדי שרתים ולהפך?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הדגמים האלו בבקשה: AMD ATHLON X2 3800+ AMD ATHLON X2 2800+ E6 http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={257EEF76-11A6-4990-BE1A-1563BDBB1675} שניהם מופיעים בקישור הזה, ניתן לראות שה E6 יקר יותר. תודה! עריכה: בקישור הזה ניתן לראות כי אין הבדלים http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/SideBySide.aspx?opn=ADA3800DAA5CD&opn=ADA3800DAA5BV אז מדוע ה E6 עולה יותר?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-