מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
צריך משולש קדוש עם פנטיום 2.4 800MHz שיהיה לוח אם מצויןןן עם הדברים הכי חשובים זיכרון 400Hz תודה מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את זה בriva tuner ורצאיתי לדעת מזה וגם האם כדי להפעיל אותו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Im about to buy a new computer.. and im not sure bout some parts fiting.. can anyone help me?please im buying a GIGABYTE MA790XT-UD4P AM3, 790FX, DDr3 1333, PCI-E motherboard.. and the offical gigabyte website says.. thats this montherboard runs with duel channel ram.. of 1066/1333/16xx MH/z but i wanna get DDR3 1333MH/z 3x2GB OCZ Platinum XTC Tripple Channel would it run properly or would id run only 2 of the ram chips? help me out please im not that far form buyin the computer
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן... בימים אלו אני קונה מחשב לבית שישמש לשלל דברים החל ממשחקים קלים, דרך תוכנות CAD למיניהם, אינטרנט וכו'. התקציב עומד על כ- 4700 ש"ח ללא מסך. המפרט הנוכחי עומד על מעבד קונרו E6300, זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 כפול 2 סטיקים (סה"כ 2 ג'יגה זיכרון), כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7900GS TDH Ext-256MB, דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS וכמו כן מארז HEC 6A19B-400 400W. מה שנשאר לי הוא הלוח אם והבחירה קשה. אוברקלוקינג לא באמת עומד על הפרק בעיקר בגלל הזיכרון (מה לעשות יש תקציב מוגבל) אז אני לא רואה טעם לקחת לוחות אם עם צ'יפסט 965. נשארים לוחות ה- 945 למינהם והשאלה שלי היא איזה מהם כדאי. מצאתי 2 דגמים: ABIT IL9 Pro במחיר של 480 ש"ח. קישור למוצר: http://www.skypc.c…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר קניתי מחשב חדש לפניי שועיים ואני לא יודע מה לעשות אם ה P II 350 128M SDRAM כל שאר המפרט לא חשוב! יש משהו שאני יכול עם המחשב הזה חוץ מלזרוק אותו ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את הE6300 1.86 שלי. כמובן שלא בא לי לצאת פראייר, אבל אני לא רוצה להציע למוכרים מחיר נמוך בצורה לא רצינית. מה אתם אומרים? כמה שווה לשלם על מעבד Q6600 יד שניה? 350? המעבד ללא קירור.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם יש אפשרות לתקן מעבד שנשברו לו שני פינים? המעבד המדובר הוא AMD 64 אין בעיה שיעשו את זה בחנות ואני ישלם השאלה אם בכלל אפשר או שפשוט לזרוק את המעבד לפח?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי: Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz ASRock ConRoeXFire-eSATA2 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) שתי סטיקים 1024MB כל אחד של TWINMOS Radeon X1900 GT (256 MB) WDC WD2500KS-00MJB0 פתאום המחשב הפסיק לעבוד לא העלה פוסט בדקתי מה הבעיה פה ושם שיחקתי עם הסטיקים והמחשב עולה רק עם סטיק אחד בסלוט מסויים אחד .. מה זה אומר ? יש מצב "נשרפו" הסלוטים האחרים והסטיק השני ? יש פתרון כלשהו לבעיה ? בדיקה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רואה המלצות על I5 750, אני רואה שיש גם דגם Q9400, מה עדיף לטווח הרחוק למשחקים ולתוכנות כבדות? הבנתי שI7 זה יחסית יקר מידי לתקופה זו ולא משתלם. אני טועה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איזה לוח הכי מומלץ למעבד הנ"ל? כלומר איזה לוח הוא בעל יחס ביצועים-מחיר הגבוה ביותר? OC לא מתוכנן. חשיבות גבוהה לכרטיס הקול המובנה. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה. קראתי גם כאן בפורום וגם במקומות אחרים, שמחשב מבוסס סאנדי ברידג' מוגבל בכמות הזיכרון RAM שאפשר לשים עליו. מישהו יכול בבקשה להסביר מהי המגבלה, ממה היא נובעת והאם היא תיפתר ? האם באמת לא ניתן לשים יותר מ - 8 או 16 גיגה זיכרון ? מישהו פה בפורום ייעץ לי ללכת על מעבד core i מהסדרה הקודמת אם אני רוצה הרבה זיכרון. אני לא מבין את ההגיון בכך. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין לדעת מה עדיף מלבד ההבדלים במחיר ובליבה הכפולה. מדוע דגם 660 עולה בהרבה יותר מ 940 D ???? הזמנתי את הדגם 660 יש לי אפשרות להחליפו ה 950 D האם כדי?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למעבד XP-2000 עם DDR מבחינת ביצועים אבל לא פחות חשוב האמינות אשמח לקבל המלצות
-
אני רואה את זה המון אבל אף פעם לא מבין מה זה באמת אומר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עקב בעיות בתקציב אני יכול לקנות או 512 של זכרון סביר נגיד קינגסטון(kvr400x64c3a) או שעדיף 256 רציני?
-
הכוונה של יצרנים אחרים כמובן... בשבילי זה ה-Killer Feature של הלוחות של ASUS כי הם מגיעים ל-OC יפה ובטוח ישירות מ-WIN ורמת ה-OC מותאמת בזמן אמת לעומס ולא קבועה. לא צריך לגעת בכלל בביוס אלא אם רוצים להגיע ממש לקצה היכולת של הלוח והמעבד. זה חוסך חום, הספק ורעש מיותר כי מה לעשות - 90% מהזמן המחשב לא נמצא בעומס שדורש OC בכלל. רק ASUS הבינו את זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד xp2500 והוא נעול אז אני רוצה לוח שאני יוכל להגיע איתו לרמות כמעט הכי גבוהות שאפשר אם המעבד הזה כאשר הוא נעול. קראתי הרבה reviews הבנתי שהכי טוב הוא לוח של gigbyte 7NNXP הבעיה הוא עולה 1000 שקל ... והתקציב שלי לא יותר מ 500 שקל ... אפילו לא 500 ו 50 אגורות.. מומלץ אפילו פחות... איזה לוח הייתם ממליצים לי ? (הייתי גם מעוניין לוח אם SATA- משאר הדברים כמו כרטיס כל וכל שטויות האלו שאני לא צריך..)
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי פ4 3ג 800 שאלתי היא איך אני יכול לדעת אם המעבד הנל הוא פרסקוט????? כוון שחלה בעיית התחממות של המעבד אני מדבר על 70 מעלות(44 בזמן מנוחה) כאשר במארז 2 מאווררים cpu והוצאת אוויר מהקייס וכמובן ספק בזמן עבודה מאומצת משחקים ותוכנות כבדות כאשר שלחתי אותו לבדיקה במעבדה אמרו לי שזו בעיה בפרסקוט שהיה ידוע לי עוד מלפני שיש עניין של חום גבוהה פשוט הייתי בטוח ששלי לא פרסקוט יש דרך לבדוק את זה????? בתןדה מראש אלעד-בי-יו
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהי הטמפרטורה שמחשבי AMD יכולים להישרף? (מערכת: AMD Athlon thX2600 XF ) דיסק קשיח:80GB זכרון:512 of the RAM 412DDR כרטיס מסך: NVIDIA GEPORCE4 2.8GH
-
שלום חברים האם ניתן לעבוד עם המעבד הזה בתוספת של לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET ללא צורך בכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי ב pch מעבדי amd 1700 0.13 , 1800 0.13 , 2000 0.13 , ה1700 זה כבר נפוץ אבל ה 2000 וה1800 , פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה !!! , האם הם גם טובים לאוברקלוק (נראה לי שכן כי הם 0.13 ) האם מישהו כבר קנה אותם , כי אני חושב שאני אקנה לי בחופש איזה amd xp 2000 0.13 micron נחמד ונעשה לו אוברקלוק טוב .
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבקש המלצה ללוח אם למעבד Intel Core i3-2100 Box למטרות שימוש במסך רגיל ושימוש ביציאת HDאם אפשר לוח עם USB 3 ולוח ללא על מנת ואוכל לשקול בהפרשי המחירים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי כרגע מחשב עם 2G זיכרון הכל עובד פיקס! רציתי להרחיב ל4G אבל מישום מה אני מחבר את הזיכרון ללוח אם ואין תגובה! מפרט לוח אם http://www.skypc.co.il/pl_product~38500~10~0.htm מפרט זיכרון חדש 2*2G http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_value_series_2gb_edition מחבר וזה לא עובד! לפי מה שראיתי במפרטים זה אמור לעבוד! יש לי וינדווס 7 .
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא חשבתי על דגם, אבל הגודל מגרה מאוד לשימוש הזה ויש לוחות עם פיצ'רים רבים נכון ? אני מחפש לוח עם VIVO ו- RGB וסאונד של 5.1 יש חיה כזאת ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-