עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by moog,

ביוסים מסורבלים וחסרי הגדרות + תמיכה גרועה ועוד.. http://www.benchzone.com/page.php?al=asustek_evaluation&pg=1

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by esaly,

אהלן אנשים! קניתי את המחשב שמפורט למטה לפני חצי שנה שכולל את הלוח של GIGABYTE 8I945P-G ועדיין לא עדכנתי את גירסת הביוס, האם מומלץ לעשות את זה? האם זה יכול להביא לשיפור בביצועים? תודה מראש על התגובות!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אז ככה, אני כנראה הולך להביא את הE6600 מארה"ב בבערך 190$ ומחפש לו לוח אם תואם. הבנתי שלא רק לוחות האם על בסיס 975X מתאימים לו, אבל אני רוצה לוודא שאני קונה לוח אם שלא סתם תוקע אותו - לכן חשובות לי ההתאמות כמו למשל תמיכה של הלוח בזיכרון הכי מתאים למעבד (1066, לא?) בקיצור, האם כדאי לחסוך בלוח ועל איזה לוחות אתם ממליצים? צאו מנקודת ההנחה הבאה: 1) אני מתכנן על הרבה גיימינג ותלת מימד 2) אני מתכנן על ניצול גבוה של המעבד (אפליקציות גרפיות כבדות וכן תכנות בDIRECTX) 3) אני לא מתכנן לקנות שני כרטיסי מסך ככה שאני לא צריך crossfire/sli 4) אני לא מתכנן לעשות שום אוברקלוקינג, אפילו לא הרץ אחד קטן למהירות השעון 5) כרטיס קול וכרטיס מסך נפרדים כמובן - ככה שאני לא צריך אף אחד מהם על הלוח 6…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ellell,

שלום יש לי מעבד אינטל 805 D וזקוק לוח אם חזק להתאמה + זכרונות מתאימים תודה.

5. giga bite s3 לעומת asrock conroexfire לשניהם אותו צ'יפסט אינטל 945 לאסרוק יש יותר פיצ'רים ושניהם עולים פחות או יותר אותו דבר

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מהשניים הבאים: ATI Radeon XPRESS 200 NVIDIA nForce4 ומה ההבדלים העקריים ביניהם?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי הבוקר בפעלתי את הload optimized defaults בביוס, ולאחר זאת ראיתי שנעלם לי בביוס ה cpu multi threading (זאת לפי חוברת הלוח אם G31 ) אני יודע שזה גורם למעבד 2 ליבות על Eenabeld לעבוד באמת על 2 ליבות ,עכשיו אני לא בטוח אם זה עובד על ליבה אחת או 2 ליבות , איך ממחזרים את הcpu multi threading בביוס? זה צילום של תוכנת CPU Z לאחר הפעולה :

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי הטמפרטורה מומלצת במעבדי AMD במחשבים ניידים. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by מר מקלדת,

האם זה נכון שהוא תומך רק בשני סלוטים של זכרונות (כך כתוב ב-Wikipedia ובפרטים נוספים)? אם אני שם 6GB=3x2GB במקום 4GB=2x2GB (עם המעבד הזה) הזכרונות יעבדו תאורטית פחות מהר כי אין דואל צ'אנל או שזה לא רלבנטי?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by reviZor,

שלום לכולם יש לי בעיה במעבד החדש שקיבלתי לפני כמה ימים ואני לא מצליח להבין איך זה קורא!? הבעיה היא שהמחשב מזהה רק 2 ליבות לפי CPUZ הנה תמונה: מה יכוטל לגרום לבעיה? המפרט החדש שלי הוא: Intel I7 930 Gigabyte x58a-UD3R Patriot Extreme 6GB ddr3 1.6Ghz כל השאר נשאר אותו דבר.. מה יכול לגרום לבעיה הנ"ל?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם, קניתי לוח אם חדש מבית ASUS חיברתי את הכל,מפעיל לא נדלק מסך אבל המאווררים עובדים לאחר ניסיונות רבים החלטתי לחבר את המחשב הישן ולבדוק באינטרנט את הבעיה נכנסתי לאתר של ASUS וראיתי שהלוח תומך מ-DDR2 800MHZ והזיכרונות שהרכבתי הם DDR2 533MHZ נראה לכם שזאת הבעיה כי אני לא מוצא משהו אחר, תודה רבה והמשך יום טוב לכולם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by demonshlomo,

יש לי מחשב ממוצע שמשחקים בקושי רצים עליו ואני הולך לקנות מחשב חדש רציתי לדעת אם המחשב שאני הולך לקנות הוא טוב אני משתמש במחשב אך ורק למשחקים ואני רוצה שהוא יעבוד חלק!!! החלקים שאני הולך לקנות הם:GIGABITE GA-8SQ800 GEIL DDR3200 256X2 החלקים שאני לא מחליף הם: פנטיום 4 1.5 GEFORCE2 MX 400 שאני יחליף אותו בחודש הבא! מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. GIGABYTE GA-vrx VIA KT333 Motherboard(AC 97 sound,ATA133)U כי אמרו לי שהמודל הזה עושה בעיות עם הגיפורס 4 -GIGABYTE GA-7VRXP ???????

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Dj_Infernal,

כבר קניתי מחשב חדש לפניי שועיים ואני לא יודע מה לעשות אם ה P II 350 128M SDRAM כל שאר המפרט לא חשוב! יש משהו שאני יכול עם המחשב הזה חוץ מלזרוק אותו ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי לוח אם Intel Garibladi D850, ומעבד פנטיום 4 1.4 גי'גה הרץ. משידרוג המחשב האחרון: +256 MB RDRAM, ו GeForce 4 ti 4600 (יקר, יקר!) קיבלתי ביצועים נחמדים. אבל אני רוצה גם לקנות לוח אם דואל (לשני מעבדים) של פנטיום 4. אני גם רוצה שיתמוך בבאס של 533 מגה הרץ ושיהיה לו אפשרות שידרוג לעתיד. אני גם רוצה לחבר לו את המעבד הישן ולקנות 2.53 גי'גה הרץ חדש! למי שיש המלצה כל שהיא בבקשה שיגיד לי כי אני ממש לא יודע מה לקנות :-\ בתודה MooMoo

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Diniska,

בכל תוכנת בדיקה שאני מתקין ובביוס מצוין בסוגריים R ולא A,B,C

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי מעבד P4C-2.6 עם לוח IS7-E וקירור סטוק של אינטל המעבד עומד על 42-44 מעלות בIDLE ועל 60 מעלות בFULL LOAD!!! בכל מקרה, שמעתי שלמעבדי אינטל יש מערכת הגנה נגד שריפת המעבד, ובטמפרטורות מסוימות המעבד מאיט את עצמו אוטומטית, זה נכון? המעבד לא בOC והקירור הוא סטוק כמו שאמרתי (המאוורר של המעבד מסתובב ב2200 סל"ד). מה הטמפרטורות המומלצות של אינטל (אני אשמח לקבל לינק בשביל להראות בחנות וכדי שיהיה לי קייס אם אני ארצה להחליף סינק וכו'), איזה טמפ מסוכנות וכו'. תודה מור

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Men7a,

שלום , אני מעוניין לרכוש עוד זכרון RAM יש לי כרגע את הזכרונות האלה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=515&category_id=7f63fd5a39a46bdf7f3f399285d38773& עכשיו אני מעוניין לרכוש עוד , אבל הפעם 2 של 1 GB ולא של 512 , הזכרונות האלה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=514&category_id=7f63fd5a39a46bdf7f3f399285d38773& האם זה יעבוד כמו שצריך ולא יעשה בעיות?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם , ברשותי כרגע 2 סטיקים של 4GB של הסט הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231428 אני רוצה להוסיף להם את הסט הזה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6801 האם הדבר יעבוד? תודה רבה. עריכה : האמת שאשמח לקבל גם המלצות על סטים אחרים במחירים יותר נמוכים אם יש כאלה (חשוב לי שהגובה של הסטיק לא יהיה גדול מדיי בגלל שהם יושבים ממש מתחת למאוורר של המעבד) , ככל הנראה אזמין את זה עם משלוח באינטרנט ככה שאולי לא ממש חשוב מאיפה אני מזמין.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by KF,

שלום לכולם, רציתי לשאול אם יש משהו לשדרג במחשב הנוכחי שלי : E7500 Gigabyte G41M es2l 4G RAM ASUS GTX 750TI 2GB OC huntkey 400W

21. Started by FordF13,

המעבד שיש לי G2020 קצת ביאס אותי ( קצת = הרבה ) הוא מתאמץ יותר מדי באתרי פלאש !!!! - וככה חיפשתי אלטרנטיבה אחרת וגלשתי באיזה אתר בחו"ל ושמתי לב למעבד הזה AMD FX-4100 ורציתי לבעוט לעצמי בראש :bash: הסתכלתי על המפרט שלו ורציתי לבכות הייתי מוסיף עוד 180 שקל והייתי מקבל מעבד פי 1000 ! יותר טוב 3.6GHZ 12M עם 4 ליבות !!! הבעיה היחידה שהוא חם כמו קציצה ( אני חושב ) 95W אני עוד יכול לעשות החלפה יש לי שבועיים ( חוק הגנת הצרכן ) הבעיה שאני לא יודע אם זה תופס בגלל שהתקנתי את המעבד וזה עבד כמה ימים צריך לברר את הנושא דוגמא למאמץ של המעבד G2020 : 30% לאן הלך ? 7 דפדפנים פתוחים ( אתרים רגילים בלי הרבה פלאש ) ודפדפן אחד עמוס פלאשים כבד = סה"כ 8 . ולמה המעבד כל כך מתאמץ ? חדש…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. משום מה, לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות בארץ

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by speed42,

קודם כל מדובר במערכת הישנה הבאה: e7400, 9600gt,hec 400w, לוח אם GIabyte זיכרון : DDR2 2gb+2gb אחד הזכרונות של KINGSTOM ואחד שהוספתי בהמשך של PATRIOT. המחשב עבר טוב עד לפני יומיים בערך , ואז הוא פשוט לא נדלק. בלוח אם יש 4 מקומות לזכרון , כך שניסיתי להכניס את הזכרונות בצירופים שונים : עם זכרון ה KINGSTOM המערכת עובדת בלי בעיה. כאשר אני מצרף את השני או השני לבד המערכת פשוט לא עולה , המחשב נדלק המאווררים פועלים אבל המסך שחור, וכלום לא עולה . פעם אחת המחשב נדלק עם 2 הזכרונות בילד, אך ה WINDOWS עלה והוא פשוט לא עבד כמו שצריך שוב דבר לא נטען בו כמו צריך במשך זמן (אינרטנט, תוכנות שאמורות לעלות בהתחלה). מה שכן ב safe mode המערכת עלתה אפילו עם אינטרנט. איך אפשר לבדוק את הזכרון בכל…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מה שיש לי כרגע זה דגם המעבד:AMD Athlon 64 X2 4000+ דגם לוח-אם:gigabyte ga-m56s-s3 דגם זכרונות:G.Skill 2gb 800mhz pc2-64000 F2-6400CL5S-2GBPQ כרטיס מסך : hd4770אני יכל להחליף למעבד Intel Dual Core E6500 וללוח שתכף אעדכן פה את הדגם הדבר הזה יגרום לבעיה במחשב ? או שלהפך והמחשב ירוץ יותר מהר בלי צוואר בקבוק

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני רוצה לקנות את זה CORSAIR XMS3 6GB kit DDR3 1600 CL9 1.65v איזה אחד מוכר את זה פה באתר חשבתי לקנות את זה אני יכול להוסיף את זה למחשב זה המפרט שלי Core i7 920, s1366, 8MB לוחות אם P6T Deluxe V2 sLGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 3x1GB Corsair XMS3 Triple Channel כרטיסי מסך‏ HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מארזים‏ Cosmos 1000 ספקי כוח‏ Cougar 700W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular קירור mugen 2 אם אני מוסיף אותם זה יעשה לי בעיות או לא???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.