עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ido-nava,

שלום, היום קיבלתי מחשב חדש ... AMD Athlon 3500+ 64bit 939 + TT BIG TYPHOON Gigabyte GA-K8N Pro-SLI 1G RAM (512X2 CORSAIR cl2.5) NVIDIA GeForce 6800 GS 256MB 256BIT מארז TT SHARK. ספק HEC 480V הכל עובד חלק וטוב במחשב ... רק שפתחתי את האברסט ... הטמפרטורה של המעבד השתגעה (אני חושב) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  2. Started by ha,

(מתנצל מראש אם זה אינו הפורום הנכון, אם יש צורך אעביר לפורום כרטיסי ווידאו) הרכבתי מערכת HTPC המבוססת על לוח של Asrock דגם H67M B3 עם מעבד INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100. בלוח האם ישנן 3 יציאות: D15 ,DVI ו HDMI. אני משתמש ב XP ומשתמש ביציאת D15 לחיבור לטלוויזיה, התקנתי את הדרייורים לכרטיס המסך מדיסק ההתקנה. עד כאן הכל טוב ויפה, אני מצליח לקבל תמונה טובה ברזולוצייה של 1920 על 1080. 1. אני לא מקבל סיגנל ביציאת ה DVI ולא הצלחתי להבין כיצד ממתגים את היציאות. 2. בחוברת ההפעלה רשום "D-Sub, DVI-D and HDMI monitors cannot be enabled at the same time. You can only choose the combination: DVI-D + HDMI, DVI-D + D-Sub, or HDMI + D-Sub." כלומר ניתן להשתמש בשתי יציאות בו זמנית. לא מ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, בהפעלת המחשב הלוח מזהה רק את כונן ה DVD כאשר את שלושת הכוננים הקשיחים הוא לא מזהה. נכנסתי להגדות ה BIOS וטענתי את הגדרות ה FAIL-SAFE והלוח זיהה אחרי אתחול את הכוננים אבל עדיין מאז כל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש הלוח לא מזהה את הכוננים ורק אחרי שאני לוחץ F9 (תכונת Xpress Recovery של GigaByte) הכוננים מזוהים. :s05: שתי שאלות: 1. איך אני בודק את גרסת הBIOS שעל המחשב? 2. זו לא נשמעת כמו בעיית קיצור? אחריות מכסה תקלה כזאת?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  4. Started by bennnn,

שלום קניתי אתמול סיגייט 500 גיבייט סאטה 2. באתי לחבר להרדיסק שלי אסוס p4p 800 se הוצאתי את ההרדיסק הישן מהחיבור והחיבור יצא עם הפלסטיק של הסאטה שמולבש על הלוח אם ניסיתי להחזיר אך ללא הצלחה ו2 פינים יצאו לי. מה שאומר שהלך לי חיבור סאטה. חיברתי את ההרדיסק לסאטה 2 לחיבור השני והוא עובד. שאלתי היא האם יש אפשרות להלחים את הפינים השבורים ולסדר את הלוח? נגמרה האחריות. או שיש מפצל אמרו לי בתמיכה טכנית של סאטה. כמה הוא עולה ואיפה ניתן להשיג? והם זהאפקטיבי? כי אני רוצה לחבר את ההרדיסק הישן ולהעביר ממנו נתונים לחדש תודה

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by BlueGene,

ואיי מנהל שמע,זה בעיה דחופה,נעלת לי סתם פעם קודמת,ואחר כך עוד פעם,כיאלו לא בא לך שיעזרו לי ,קשה לך להשאיר אשכול פתוח יותר מכמה שעות? אז מה,הייתי חדש לא קראתי חוקים למה לנעול ישר סתם? יכולת רק להגיד לי לקרוא חוקים או להביא אזהרה ולא לנעול ועכשיו נעלת ו"אסור " לי לפתוח עוד אשכול ממש גאוני. בכל מקרה אני פותח חדש בתקווה שתתן לאנשים לעזור לי במקום לנעול.... קיצר הוינדואס לא עולה בלי הדיסק של הוינדואס,וכשניסיתי להתקין ויסטה אחרי שהיא סיימה התקנה היא עשתה ריסטארט ואז ראיתי שכתוב משהו כמו מבטל את הצורך בדיסק לבוט ואז היה ERROR קיצר אני חושב שהבעיה בלוח אם וצריך לעדכן תBIOS ,יש השערות נוספות?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  6. Started by GMTK,

שלום לכולם אני חושב שהבעייה שיש לי תתאים לפרום הזה. אז ככה לפני כמספר ימים התחיל לקפוץ לי חלון כחול כימעט כל הזמן. עכשיו הסיפור מתחיל רכשתי אז בקנייה הקבוצתית SSD ובילבלו אותי על הקשוחה ובעיית ההתקנה כי זה לא כונן רגיל. בכל זאת קניתי אותו ב500 שקל הדגם הוא C400 חיברתי אותו למחשב ואמרתי טוב נפרמט בהיזדמנות קודם נגבה את כל הקבצים מפה לשם רק היום עשיתי את זה, בזמן הזה גם קניתי ליפני יומים דיסק קשיח 2T של סוגייט. עכשיו הכל רץ חלק הכל טוב ויפה אחרי שחרשתי את האינטרנט עדיין לא הצלחתי להבין איך אני מתקין תדבר הזה, הלוח אם שלי הוא של אשרוק פטאלטי P67 הביוס לא כלכך מובן אבל אפשר להוזיז שמה תעכבר שזה + ענק. לא הבנתי בדיוק את מה אני משנה אז לא נגעתי אמרתי אני יעשה את זה בהזדמנות בנת…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by no nick,

יש לי בעייה במעבד.. לפי האוורסט הוא מראה לי: CPU Clock 1792.86 MHz (original: 2400 MHz) ובבדיקות דרך הווינדוס הוא בכל מקום מראה לי משהו אחר.. בביוס הוא מראה לי 1800 איך אפשר לסדר את זה..?

• 9 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by -OmeR-,

טוב אז שקניתי את הלוח אם שלי אז שמתי על המעבד מישחה טרמית. עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא כותב לי CPU is unworkable or has benn changed משהו כזה. ולפי מה שאני מבין כתוב שם שהמעבד לא עובד או ששינו אותו...והוא רושם לי לליחוץ F1 להמשיך לוינדואוס והוינדואוס עובד כרגיל!!! וזה קורה כל פעם שאני מדליק את המחשב. מישהו יודע אולי מה הבעייה.....יכול להיות שלא חיברתי משהו טוב בלוח אם? יכול להיות שזה קשור למישחה טרמית???...כי בגלל זה ניראה לי כבר נישרף לי ספק אחד...התחמם לאט לאט ואז נישרף אחרי כמה שעות והחלפתי אותו לHEC300ART ואני מפחד שיקרה לו משהו כי הוא גם מראה סימני היתחממות... תודה לעוזרים....

• 11 תגובות
    • 628 צפיות
  9. יש לי את המעבד Q6600 עם GHZ 3.0 קניתי את המחשב מחברת TMS והם עשו לי OC. הכל היה יפה עד שסתם בדקתי את המחשב וגיליתי שהוא צנח ל 1.6 GHZ ??? פחות מהמינימום??? תמונה: http://i37.tinypic.com/14xzdk1.jpg מישהו יודע מה קרה ????

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by amirn,

היי, יש לי לוח EP45-DS3R GIGABYTE ביוס F7 זכרונות 2GB X 2 של GSKILL DDR2-800 הזכרונות אמורים לעבוד ב 4-4-4-12 במתח 2.1 שיניתי בביוס את המתח ל 2.1 אבל בפועל יש מתח 1.88 שאני עושה BOOT ונכנס לביוס הוא כותב משהו כמו: THE SYSTEM HAS EXPERIANCED BOOT FAILURES BECAUSE OF OVERCLOCKING OR CHANGE TO VOLTAGE ושאני מסתכל בביוס ב PC-HEALTH המתח הוא 1.88 ולא 2.1 (גם CPU-Z מראה מתח 1.88 בתזמון 5-5-5-15) (אין OC למעבד) עשיתי מספר נסיונות: כל אחד מהסטיקים לבד עובד ב-2.1 שני סטיקים ביחד, כל אחד ב CHANNEL אחר - עובד ב 2.1 (כלומר לא DUAL) שני סטיקים בDUAL (בשתי הקומבינציות של הסלוטים) - לא עובד ב 2.1 רעיונות? תודה

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  11. שלום לכולם. יש לוח D915GEV עם כרטיס מסך OnBoard הוספתי כרטיס מסך ATI READON X1300 ומערכת ההפעלה מזהה לי רק את כרטיס ATI כנראה שברמת ה-BIOS מזוהה רק אחד (ה-ATI). כאשר אני מנתק את הכרטיס החדש אז הכרטיס OnBoard עובד מצויין. אני מעוניין לעבוד עם שני הכרטיסים כדי לחבר שני מסכים. בדקתי את ה-BIOS ואין לי מושג היכן לבחור את הכרטיסים שקיימים (שדרגתי את ה-BIOS לגרסה האחרונה שנמצאת האתר של אינטל) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  12. Started by winner,

שלום חברים אני מנסה לעדכן את ה-BIOS בלוח הנ"ל מ-F3 ל-F8 - ניסיתי גם באפליקציה האינטרנטית של Gigabyte - @bios וגם דרך עידכון ה-BIOS מה-SETUP של הלוח והוא חוזר תמיד ל-F3. האם מישהו נתקל בבעייה דומה? רעיונות לפיתרון? תודה למגיבים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by EM,

כאשר המחשב מבצע פעולות הקשורות ל-CLIPBOARD, כגון העתקה והדבקה (בעיקר קורה בסייר או במחשב שלי), מופיעה ההודעה הבאה: Explorer.exe - שגיאה במערכת -------------------------- ההוראה ב-" 0x0000000", ביצעה הפנייה לזיכרון ב- "000000x0", לזיכרון לא היתה אפשרות להיות "read". לחץ על אישור כדי לסיים או על ביטול כדי לפתור באגים ??? ??? בלחיצה על אישור - אם יש לי מזל - התוכנית רק נסגרת וה-CLIPBOARD נמחק, אם אין לי מזל - המחשב נתקע, תפריט ההתחלה וסרגל הכלים מתחבאים, ושולחן העבודה ריק. זהו לא וירוס !! (אז מה זה?) אשמח לקבל עזרה ;D

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by Hitman_47,

שלום לכולם ברשותי מחשב די ישן עם מעבד Athlon 64 3800+ (S939) X2 DUAL CORE למעבד אין קירור שכרגע מורכב אליו. יש לי קירור Thermaltake Big Typhoon שאני רוצה להרכיב על המעבד אבל אין לי את התושבת הפלסטיק השחור הזה שבא בקופסא של המעבד יש למישהו תושבת כזו אני רוצה לקנות תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by singera,

כשאני מחבר HD לרייד כשהו מכוון בתצורת ATA בזמן האחרון המחשב לא עולה הוא עולה אך ורק מהIDE הרגיל והצורב או הDVD מחוברים לRAID וגם אז עושים לפעמים בעיות הבעיה היא שאני נוסע לזיגזג הבעיה עם ה HD נעלמת ומופיע בעיה עם SYS COMMNDER שיש וירוס וכשאני שם HD אחר אצלו אין בעיה ואצלי (בבית) יש בעיה האם זה יכול להיות עוד משהו פרט מהלוח???

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by eozeri,

אהלן, לפני כשבוע וחצי שדרגתי ת'מחשב ללוח אם M2A-VM-HDMI של ASUS עם מעבד AthlonX24800 ו 2GB זכרון. ואני רוצה לעדכן את ה BIOS שלי לגרסא האחרונה שהוציאה ASUS. (יש שם עדכון חשוב לריצוד של המסך, ומסך שחור) גירסת ה BIOS שלי היא 0502 צרבתי BOOTABLE CD עם התוכנה (AWDFLASH) ועם הקובץ החדש - גירסא 1001 (ה BOOTABLE CD נוצר ע"י NERO). אבל: אחרי שעליתי במצב DOS ונכנסתי לתוכנה, הקשתי את שם הקובץ... נשאלתי שאלה האם אנ ירוצה לשמור את ה BIOS, לפי ה MANUAL אני אמור לענות "N" ואז אמור להופיע מסך נוסף. אני לוחץ N וכלום לא קורה. יש למישהו עיצה? (אותו דבר קורה כשאני רוצה לשמור את ה BIOS ואמור ללחוץ "Y" - וכלום לא קורה) תודה רבה, אייל

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by Alex1980,

שלום! אני מנסה לשדרג את הזיכרון הפנימי שלי (500MBx2 667MHZ) עם זיכרון נוסף (1GBx2 800MHZ), אבל משום מה כאשר אני מוסיף את הזיכרון זה מראה לי רק 2GB זיכרון. וכאשר אני מוריד אחד מה500 זה מראה לי 2.5GB יש לי וינדוס XP והלוח אם שלי הוא (P5B Intel P965 Chipset Sock). תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  18. אוקיי אז ככה לפני שבוע היה לי זיכרון SPECTEK 256MB 266MHZ @ 333MHZ ואז קניתי TWINMOS 512MB 400MHZ והוספתי אותו לסטיק שלי היום, הרצתי MEMTEST והכל היה בסדר, אז היה לי 768MB 333MHZ אוקיי בימים האחרונים התקנתי SP2 ווינדוס החל להראות סימנים לא טובים (היו מסכים כחולים מידי פעם, וקריסות מידי פעם) אז החלטתי לחזור לSP1 וגם שם זה קרה(גם בהתקנות של כל הוינדוסים, ההתקנה אמרה שהיא לא מצליחה להעתיק קובץ מסויים), יש להזכיר שלא עשיתי OC לשום דבר חוץ מלזכרון הקודם (שגם עם ה OC לא היה עם שגיאות). אז הרצתי MEMTEST וגיליתי מלאאאא שגיאות! איזה 1000 ומשהו וזה ממשיך לעלות החלטתי לראות מה גורם הבעיה, הוצאתי את הזיכרון 256MB והשארתי את ה512 לבד, הרצתי MEMTEST והיה מלא שגיאות הוצאתי את ה512 והחזר…

• 12 תגובות
    • 705 צפיות
  19. יש בעייה חמורה בכל סדרת הלוחות של ABIT! החל מIS7 ועד IC7 וכל מה שביניהם (כלומר גם IS7-G וIS7-E וכו'). אני חושב שגם ללוחות לAMD כמו ה NF7 יש את הבעייה הזאת. (לא בטוח) ABIT לא מגיבה בכלל לבקשות הרבות והנשנות של אנשים מרחברי העולם. הבעיות: רעשים סטטים באודיו ובעיקר במיקרופון, כשמגביהים את הכניסה של המיקרופון שומעים רעשים סטטיים חזקים! החלפת כרטיס קול אינה פותרת את הבעייה ואפילו על כרטיס קול אחר ימשכו הרעשיים הסטטים על הכרטיס האחר, והכרטיס קול שאתה שם בלוח עלול להידפק!! אני קניתי לוח *חדש* של ABIT, ראיתי את הבעייה ופניתי לחנות ואמרתי להם שיחליפו לי את הלוח בגלל שיש בעייה בלוח הם החליפו לי את הלוח לאחד חדש לחלוטין ועדיין יש את אותה הבעייה בדיוק! תקראו את התראד הזה: http://foru…

• 38 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. יש לי מחשב פנטיום 3 600 מה"צ יש לי לוח אם מסוג ECS דגם P6BXT-A בלוח יש 3 סלוטים לזכרונות וע"פ האתר הוא יכול לקבל עד 768 מגה ראם 3*256 SDRAM 1. אבל כאשר אני מתקין זכרון 256 SDRAM הוא מזהה את זה כ 128 מגה כאשר אני שם 2*256 הוא מזהה את זה כ 2*133 סה"כ 256 וכאשר אני שם 3*256 מגה הוא מזהה רק 3*128 סה"כ 394 מגה SDRAM מה הבעייה ומה לעשות? 2. פניתי לאתר של ECS לעדכון הביוס והורדתי קובץ עם סיומת BIN איך מעדכנים את הביוס? המחשב לא מוכן לעדכן ביוס עם WINFLASH כמו שכתוב באתר זה לא עובד

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  21. יש לי בעייה מאד חמורה. ממה זה התחיל: קבלתי ביום שלישי צורב חדש PLEXTOR 48X24X48. מחבר אותו למחשב. מחשב עולה. הוא לא רואה CDROM ולא רואה את הצורב. מחבה את המחשב. מנסה כל מיני אפשרויות לחבר הרדדיסק סידירום וצורב. בדקתי ככה: חיברתי ל-IDE ועם הואנפתח אז הוא בסדר עם הוא לא אז משהו לא בסדר. קיצור ניסיתי כל מיני אפשרויות עם ה-JUMPER-ים שלהם ובסוף שגם הצורב והסידירום עבדו חשבתי שהכל בסדר אך מחשב לא עלה. אז ניתקתי את הצורב והסידירןם והחזרתי את הרדדיסק כמו שזה היה אבל הוא לא עלה: היה מסך שחור עם CURSOR ולפעמים אחרי איזה 10 שניות הוא כתב Boot Failure. System Halted אז חשבתי שהרסתי איכשהו את ההרדדיסק למרות שבטוח לא קיצרתי ולא דפקתי כלום והכל היה בסדר. אבל ה-SETUP כן ראה את ההרדדיסק. …

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by Dready,

שלום! רכק עכשיו הגיעו הזכרונות החדשים שלי של Corsair TwinX 3700 בגל מקרה הכנסתי אותם על הלוח אם שלי ו הדלקתי את המחשב והמשסך היה עם לד ירוק לשניה ואז לד כתום וזאו, אני לא רואה כלום יש לי לוח אם ASUS p4p800 וכמו שראיתי באתרים הוא מתראים לקורסייר. ד"א הוצאתי את הכרטיס מסך לפני כן. כדי להכניס את הזכרונות כי הוא ענק! זה ה 256 ddr ..

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ושמעתי שהלוח אם שבחרתי סובל מאי תאימות עם הזיכרון abit an8 nf4u twinmos pc3200 2.5 cl תודה.. אפחד לא עונה... :-\

24. יש לי מחשב בן חצי שנה ולאחרונה הצורב שלי התחיל לעשות בעיות. אני מנסה לצרוב קבצים מההארדיסק לצורב - הוא מסיים את הצריבה בצורה טובה ומדווח שהצריבה הסתיימה בהצלחה ואחרי זה אפשר לקרוא את הדיסק בלי בעייה אבל יש בו שגיאות. כשאני עושה בנרו בדיקת שגיאות אחרי הצריבה הוא מוצא שגיאות ומודיע שבחלקים מסויימים תוכן הדיסק שונה מהמקור. בזמן הצריבה אין שום בעייה - הבאפר גבוה. ניסיתי להתקין צורב נוסף וניסיתי כל מיני אופציות לחיבור שלהם בעזרת כבלי הIDE ועדיין לא משנה מה אני עושה יש לי אותה תופעה בשני הצורבים. ניסיתי גם לצרוב במהירויות שונות ואפילו במהירות של X8 עדיין יש לי שגיאות. האם הבעייה יכולה להיות בכבלי ה-IDE או בלוח אם או משהו שצריך להגדיר בווינדוס. וידאתי שבשני הכוננים מוגדר ל…

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  25. Started by TC,

סוף סוף קיבלתי מחשב חדש . אני בא להתקין ווינדוס . ושהוא בא לקטע של להתקין קבצים הוא עשה מסך כחול (תמונה מצורפת) חבר שלי אמר שזה כנראה בעייה בזכרון אבל אין לי שמץ של מושג הבעייה לא בסידירום כי ניסיתי כבר 3 סידירומים. אפשר לדעת אם הבעייה היא בזכרון ? ואם אפשר לתקן ? כי קניתי תזכרון בחול ... ולמכור TWINX 3200 LL לא בראש שלי. המפרט שלי הוא : P4 3.0C - הורדתי HT למה זה עושה בעיות AOpen AX4C MAX ZALMAN CNPS7000Cu CORSAIR TWINX PC3200LL 2x256 - שמתי DUAL CHANNEL WD RAPTOR TEAC CDRW ASUS CD-ROM ANTEC TRUEBLUE 350W SAPPHIRE RADEON 9800 PRO http://www.edu-negev.gov.il/bs/sisyhare/comp/P1010046.JPG http://www.edu-negev.gov.il/bs/sisyhare/comp/P1010047.JPG http://www.edu-negev.gov.…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.