עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום , יש לי לוח אם גיגא באיט 8IPE100MK ומעבד אנטל פנטיום 4 2.6 800 מותקן עכשיו על הלוח 2 סטיקים של 256 מיגה 400 מיגא הרץ ועובדים בדואל צ'אנל , ויש עוד בלוח עוד שני מקומות לשני סטיקים , אז אני מתכוון לקנות עוד 2 סטיקים של 256 400 וכך יהיה לי גיגה זיכרון ושני זוגות שעובדים בדואל צ'אנל. זה יהיה טוב?? ויתן שיפור בביצועים? תודה רבה לכל המגיבים. עריכה : יש משהו שלא הבנתי אצלי, זה שאני עובד עם 256*2 בדואל צ'אנל אז המהירות אמורה להיות 800 מיגא הרץ נכון? למה בתמונה פה מופיע שעובד ב 200 מיגא הרץ? או שה 200 פה היא משהו אחר? בבקשה תסבירו לי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by בארי,

שלום. אני מחפש לוח אם מומלץ z68 עבור i52500k. תקציב עד 550 ש"ח. חשוב usb3 קדמי חשוב Sata 3 OC ברמה סבירה קירור פאסיבי בלבד. אין צורך ב SLI תודה!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by rino,

מחפש המלצות על לוח אם עבור מאבד אינטל 820 כפול ליבה וזיכרון 667 MHZ לא מיועד למשחקים ולא לאוברקלוק , כדאי שיהיה לא יקר .

• 9 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by shevah,

שלום, יש לי לוח P5Q DELUXE של אסוס כמובן וצורב פיוניר 215D שמחובר דרך SATA, ומשום מה הביוס רושם לי שלא מחובר שם כלום. יש לי ויסטה ULTIMATE 64BIT. למישהו יש רעיון למה זה כך?

5. Started by yoseft33399,

שלום לכולם, קראתי על המעבד החדש AMD athlon II X2 250 מסקירה שפורסמה ביוני 2009, אך לא ראיתי שמוכרים אותו בארץ. מישהו יודע היכן ניתן למצוא אותו בארץ, ואם לא אז האם יש צפי מתי הוא יגיע לארץ? http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=323&Itemid=63

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by pergola,

enabling it to create a complete wireless home network in either AP or wireless client mode זה אומר שהדבר הזה עושה רשת אלחוטית בבית? תסבירו לי מה הדבר הזה עושה אם אפשר.. כי לא הבנתי=/ האם זה מחליף ראוטר לכל דבר..?

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by Norm4nde,

יש לי לוח אם חדש DFI Ultra-D ואני רוצה לדעת אם אפשר להפוך אותו ל SLI שמעתי הרבה על כך שאפשר... אם כן איך??? זה סתם כדי לדעת אני לא מתכוון לקנות עוד כרטיס מסך...

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by Fkl0ster,

לחבר שלי יש P3 500MHz עם 128 מ"ב זיכרון פנימי (PC100). הכרטיס מסך שלו הוא GF2 MX400, שאליו הוא שידרוג לא מזמן... היה שיפור בביצועים מהכרטיס הקודם (V3), אבל אני חושב שהמעבד שלו מונע ניצול מלא של הכרטיס, למרות שגם הוא די Outdated... הוא מעוניין לשדרג מעבד+לוח במינימום כסף. ההצעה שלי היא Asus A7V-E (קראתי עליו ביקורות ובזמנו אף שקלתי לרכוש אותו!), עם Duron 1200MHz. הזיכרון הפנימי נשאר, ומאחר שהוא PC100, וגם הדורון עובד על 200MHz, אז זה בסדר. הלוח לא תומך "רישמית" ב 133, אבל זה ה KT133E, שהוכח כמוצלח ל O/C. השאלה שלי היא האם הדורון הזה יתאים ללוח? הוא עושה שימוש במכפלה של x12, והלוח מאפשר עד x12.5, כך שמבחינה זו זה בסדר. עכשיו, רק נותר לי לברר האם זה Duron "Morgan" . אם כן,…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי p4 3.4ghz +7800gtx, ואני רוצה לדעת אם אולי הראם cl4 שלי מגביל אותי. הזיכרון שלי הוא 533 מגה הרץ אבל עם cl4 גבוהה. אז נראה לכם זה יגביל אותי? לפי מה שהבנתי לא, כי זה זמן גישה גבוהה אבל זיכרון מהיר. אני צודק? עזרה plz!

• 9 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by nim901,

היום הוצאתי תסינק של המעבד במטרה למרוח משחה חדשה אבל גיליתי שאין לי אלכוהול :-X אז באיזה חומר אחר ניתן להשתמש? (יש לי אלכוהל רפואי וכל מני מסירי צבע, אציטון)

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  11. מה ההבדלים בהם? [ זה זכרונות למי שלא יודע ] , אממ חלק ממליצים על קינגסטון , אבל אמרו לי שבשנה האחרונה הגיעו מלא זיופים לארץ של קינגסטון .. לא יודע קיצר מה יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by haim1440,

איזה לוח אם עדיף למשחקים ה ‏Fatal1ty F-I90HD s775 Quad-core, DDRII 800, PCI-E, או ‏P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E‎ ההבדל הוא 110 ש"ח שווה להשקיע?

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  13. שלום אני לאחרונה רואה רק פה באתר הזה (כלומר לא בחניות וכאלה) אותיות כמו a b ו c אני לא יודע מה זה אומר למשל intel 2.56 b מה זה ה- b הזה? אני יודע שזה ממש :lamer: מצידי אבל אין לי כוח לחפש או מה אני אמור לחפש פה . תודה

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by King Kong,

יש לי אפשרות לרכוש במציאה מעבד פנטיום 4 2400/533/1024KB 478S ב 290 ש"ח ! = 3 שנים אחריות = ולרכוש במחיר מציאה לוח גיגהבייט S478 עם ציפסט 865 ...ב 300 ש"ח . = 3 שנים אחריות = שווה ? אני יודע שכמה פה ירשמו לי SEMPRON64 או CELERON64 חזק יותר אבל קיבלתי מעבד חזק במחיר של מעבד תקציבי שווה לנצל את זה ?

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by sky1sky10,

חיפשתי את האופציה של לעורר את המחשב ממצב SLEEP בעזרת אות רשת WAKE ON LAN באתר גיגאבאייט בלוחות H67 , Z68 ולא מצאתי התייחסות לזה. האם האפשרות הזו קיימת בלוחות של GIGABYTE ?

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by pro,

הוא שהמיקרונים מתאימים רק לאינטל

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אתמול יום א רכשתי במיטב כספי את הלוח הנ"ל מהיבואן הרישמי בארץ יחד עם מעבד 2000 וזיכרון 2*128 ואל תשאלו למה דווקא ככה הקיצר הייתי רוצה להעביר לכם מספר התרשמוית שעברו עלי בזמן התקנת הלוח התקנתו הרצתו והתרשמות כללית נתחיל מתוכן האריזה: הלוח אם מיגע עם מספר כבלים פנימים ומתאמים שונים כבלים ATA133*3 כבל אודיו עם יציאת דיגיטלית אופטית וקואקסיאלית ויציאה לרמקולים אחורים וסנטר סאב ...חביב ביותר.. כבל USB2 עם 4 יציאות עליו וכמו כן עוד 2 יצוקות על הלוח דבר שיותר מרגיז....הלוח בא עם בקר פייר ווייר עליו עם שלוש יציאות אבל הכבל לא מגיע באריזה ולא הכבלים של הסמארט מדיה ועל פי בירור ככה זה נשלח מהיצן וכרגע אן את הכבלים בארץ יכיאו אולי בהמשך החודש חוברות הסבר אחת של הלוח ואחת של הבקר רי…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. תודה אני רוצה לקנות GEIL 3200 256MB

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by DrecK,

קניתי זכרונות 667 מגה הרץ. בביוס זה מראה שהזכרונות הם 266mhrz (ddr2 533mhrz)w וב cpu-z ו sandra 2007 זה מראה משהו אחר

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by miki891,

לפני כמה ימים כתבתי אותו שאלה בפורום. אני חוזר על זה ומספר לך פרטים מלאים מהם השלבים עשיתי בדיקה למחשב שלי. אני משתמש בחלונות 2000 פרו בעברית + 2 תוכנות משולבות אנטי וירוס+ firewall בחברה פנדה. יש לי מחשב פנטיום 2.6 זיכרון (400) 2X256=512 MB כרטיס מסך AGP G-4 128MB Ti דיסק קשיח 80GB אני מדליק את המחשב שלי, בעליה רואים סמל לוגו : WINDOWS 2000 PRO...... ולמטה יש פס כחול עולה ועולה, ופתאום באמצע רואים ההודעה שגיאת מופיעה לי המסך כחול הוא: *** stop: 0X0000007F (0X00000008, 0X00000000, 0X00000000,0X00000000) UNEXPECTED_KERNER_MODE_TRAP אני נסיתי ליפתור את הבעיה הזאת בעצמי. כמה שלבים לאתר תקלה הם: 1. הוצאתי זיכרון אחד לבדוק אחד מיהם מי לא תקין בזיכרון. וגליתי שניהם תקינים. 2. י…

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  21. Started by Tinto,

שלום רב! אני קונה מחשב עם לוח P5P800 MX של ASUS. בעקבות בעיה של מזומנים, אני רוצה להשאיר את הכרטיס מסך הישן: NVidia GeForce MX400 64MB PCI Bus 1 האם זה אפשרי? (הביצועים כרגע פחות חשובים לי) תודה

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  22. אני רוצה מחשב לגיימר.. שאלתי היא, מה מומלץ למשחקים? אינטל או AMD? ד.א יש לוח אם עם ערכת שבבים N590 למעבדי אינטל?

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  23. שלום לכולם. לפני כחודש ימים המחשב של אחד מחברי התחיל להראות סימני גסיסה מתקדמים (יש לציין שהמחשב נקנה לפני קצת פחות מ - 3 שנים ברשת אייבורי) עם הדלקת המחשב הוא מייד נכבה, כיוון שלחבר היה עדיין ביטוח הוא שלח את המחשב לתיקון באייבורי, במעבדה החליטו שהבעיה היא הלוח אם GA-P35-DS3L והחליפו ב"חדש" GA-E7AUM-DS2H, יש לציין שאת ההחלפה הם ביצעו על דעת עצמם ולא ממש שאלו את הלקוח האם זה מספק את צרכיו או לא, במעמד הקבלה של המחשב הם פשוט אמרו לו בתור עובדה שזה מה שהם שמו. ולכן נוסיף לשאלה הראשית עוד שאלה, האם החבר צריך להתלונן או שהלוח אם החדש מחודש שקיבל עדיף על הטירחה? *. דרך אגב הלוח אם מחודש הם אמרו לו במעמד הקבלה, והם לא נתנו לו ביטוח מחדש על החלק (כל העסק מריח לא טוב!!!).

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by aviel1988,

אני רואה הרבה פעמים את המושג הזה T1/T2 הייתי רוצה לדעת מה התפקיד ומה העניין מאחורי 2 המצבים. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  25. http://skypc.co.il/pl_product~23758~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~CT51264BC1339~15~0.htm ביחד, יותר זולים ב 100 ש"ח מזיכרונות בחנויות אחרות. יש איתם איזושהי בעיה? אולי זה בגלל ה1333 MHZ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.