עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eXaLT,

יש לי כרטיס זכרון ראם 256mb ככרטיס אחד (לא 2*128) 266mhz פירמטי את המחשב (כמו שעשיתי הרבה פעמים בעבר), ופתאום אני מגלה שכתוב לי גם בווינדוס וגם בבקרת לוח-אם(Bios אני חושב) שהוא עובד לי על 128... בבקשה תעזרו לי, אני יודע שיש איזה משהו שצריך לכבות/להפעיל כדי שיגלה לי עוד 128mb! תודה מראש, eXaLT

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  2. אני בבעיה רצינית בטעות קרה שהתעקמו לי 2 פינים בתושבת מעבד בלוח אם [asus pq5 p45] הדבר הזה ניתן לתיקון או שכבר חייב להחליף את כל הלוח אם? בתמונה קצת קשה לראות אבל יש פין שכמעט ממש יצא מהמקום שלו ועוד אחד התעקם

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  3. היי לכולם.. יש לי בעיה רצינית ואני ממש מתוסכל. אתמול בדקתי את ההגדרות של המערכת וגיליתי שהמחשב מזהה משום מה רק זיכרון אחד של 512 מגה למרות שיש עוד אחד.. כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל וניסיתי לחזק את הכרטיס למקום.זהו. חיברתי את המחשב לחשמל(שמתי לב שהיה ניצוץ קטן אבל זה תמיד ככה וזה לא עשה אף פעם בעיות) והפלא ופלא המסך לא נדלק. בעבר קרה לי דבר דומה ומה שעשיתי אז היה פשוט להזיז את הכרטיס הגרפי ליציאה אחרת אבל הפעם זה לא עבד. אוקי חשבתי שאולי נשרף הכרטיס. החלפתי את הכרטיס בכרטיס שעובד ועדיין שום דבר. גם את המסך החלפתי ושום דבר. האם נדפק משהו בלוח אם? יכול להיות שזה המעבד? ואיך לעזאזל הדברים האלה קורים!!!!! תודה מראש.

4. איך מעבד barton 2500 נותן ביצועים בסנדרה אשר מקבילים ל2200 מבחינת נתונים יבשים חלקכם אמרו לי שזה לפי תוכנה מראה ביצועים ירודים אבל הביצועים בשטח בתאלכס מהירים יותר מ2400 axp אבל אני עדיין לא מבין איך זה? המעבד עובד על 1830 קיבלתי בתוכנה פי סי מארק 2002 רק 5500 על המעבד בעוד שלחבר שלי יש מעבד 2400 axp והוא מקבל 6500 איך זה הגיוני? אני אשמח אם מישהו שיש לו ברטון 2500 יפרסם את התןצאות שלו וישווה אותן לשלי תודה רבה משתמש מודאג

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  5. שלום לכולם , יש לי בעיה רצינית בלוח ASUS P5B-V קניתי אותו לשם התקנת שרת SBS וקניתי 2 כוננים קשיחים SATA בלוח עצמו יש 4 יציאות SATA רגילות , SATA RAID יחיד !! ו SATA E * התקנתי כבר עשרות RAIDים , כולל RAID 5 בשרתים ענקיים ומאיזשהי סיבה מתסכלת זה פשוט לא הולך : יש חיבור SATA RAID יחיד והבקר RAID רק את הכונן שמחובר אליו - לא מעניין אותו שאר כונני ה - SATA שמחוברים . זאת אומרת שאם אני מחבר כונן אחד לבקר RAID ( יש שם רק יציאה אחת ) וכונן אחר ל - SATA הרגיל הבקר RAID מזהה שיש רק כונן אחד . איך , למה , אוףףףףף.... מתסכל . הוא כאילו מצפה שאני יחבר על כבל SATA יחיד 2 כוננים . מחכה לעזרה / פתרון . המון תודה.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by sarusi79,

המפרט שלי הוא כזה : celron 700@945 90*10.5 asus cuv4x-c bios 1007 genric 128mb ram msi geforce 4ti 4600@330@700 28.32 sb live audigy motorola sm56 genius net card 10/100 tosiba sdm1612 לא ניתן לפריצה כיום maxtor 80gb 7200 D740x הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להריץ משחקים כמו שצריך הם רצים מקוטע וזה משגע אותי וב3DMARK 2001 זה רץ חלק לאלאה רק במשחקים הוא עושה לי אתזה(?WARCRAFT 3,Neverwinter Nights אני משתגע לא מצליח לשחק כלום. מה הבעיה לפי דעתכם?ומה אני צריך לעשות כדי לפתור אותה??

7. אני קראתי כמה מאמרים על זכרונות, ואני קצת מבולבל.. ??? אם נגיד יש לי זיכרון שהוא 400Mhz ומעבד של 333FSB זה יכול להוריד מהביצועים "אי ההתאמה" הזאת? ובקשר לDUAL СHANNEL איך שהבנתי בעיקרון זיכרונות שבאים בDUAL CHANNEL מביאים ביצועים יותר טובים מאשר זיכרון אחד שעובד בערוץ אחד, זה נכון גם לגבי AMD וגם לגבי INTEL כאחד? והאם מהירות המעבד צריכה להשפיע לי על בחירה בבחירה בזכרונות, כלומר אחד שעובד בערוץ אחד או שתיים במקביל?

8. Started by NTT,

שלום, הלכתי לשתי חנויות לקבל הצעת מחיר על המחשב(פנדה ואייבורי), ושתיהן הזהירו אותי על לוחות אם של Gigabyte וRAM של 2x2GB 800MHz CL4. יש דברים במה שהם אומרים?זה מאוד מפחיד אותי..... כי בינתיים הלוחות של ג'יגהבייט נותנים דיי הרבה יחסית לאסוס,וזולים בכמה מאות שקלים אז אני מאוד מתלהב מהלוחות שלהם.....

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by עינב,

עד לפני שבוע המחשב שלי היה מותקן בו WIN XP הוא עשה בעיות של ריסטים ותקיעות .... פירמטי והתקנתי WIN98 , עכשיו הבעיה היא כזאת , הזיכרון שלי 256SDRAM לפי מה שרשום לי ב ADIA מנוצל מהזיכרון 255MB , זאת אומרת שלא נשאר לתוכניות כלום .... ??? מה ניתן לעשות כדיי לבדוק את הנושא ולשחרר זיכרון שתוכניות שעובדות ברקע יעבדו טוב ... ? ועוד בעיה נוספת , לפי מה שראיתי שרשום יש לי מתח במעבד של 1.7V מה עושים ... ?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  10. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21780 גרסה E היא הווניס, עלפי הידיעה אי התאימות נובעת מהשינויים בפליטת החום אצל גרסת ה E. הערה: נשמע מוזר, עלפי AMD לאחר עדכון ביוס לא צריכה להיות בעיה.

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  11. היי חברה. העניין הוא כזה אני קניתי לפני כמה חודשים לוח אם 965-S3 של גיגהבייט כאשר הוא REV 1 ולא מהחדשים יותר. כרגע אני מתכנן לקנות מעבד אחרי הכניסה של הדגמים החדשים ב 22 ליולי. העניין הוא שגירסאת הביוס בלוח האם כנראה לא תומכת עדיין ב E4300 או לצורך העניין ב Q6600 ששניהם עומדים על הפרק וזה תלוי בתקציב. השאלה שלי מה צפוי לקרות שאני אחבר את המעבד ללוח האם. הוא לא יזהה בכלל או חלקי? והאם ניתן לבצע את עידכון הביוס ללא מעבד מחובר במחשב? כל אחד שהתנסה במקרה דומה. אנא תנו את דעתכם לנושא. תודה

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  12. יש לי מחשב AMD2500 BARTON 2X256DDR 400H לוח אם של גיגביט ניפורס 2! כרטיס מסך גיפורס 4 440 128 מגה !! מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי תוצאות טובות המחשב לא חם בכלל אבל למה ?? המעבד קיבל 5400 הזיכרון קיבל 4500 למה הזיכרון מקבל כל כך קצת יש לי זיכרון אחד של GEIL השני יוניקס אני חושב שניהם של 400 ארדיסק קיבל 1200

13. Started by Tchr0,

שלום במחשב מותקן 4GB זיכרון [2 סטיקים של 2GB] אבל הXP מזהה רק 3.25 [כשעושים 'מאפיינים' על 'המחשב שלי'] למרות שבמסך השחור שעולה המחשב מוצג שמותקן 4GB איך מסדרים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by anri,

לא בטוח בכלל שזה המקום לכתוב בו תהודעה, מכיוון שלא נראה לי שזאת בעיה במעבד עצמו...אבל לא נורא שמשיהו יעביר אם זה לא המקום . בכל מקרה, אני עובד עם ווינדוס ויסטה 64 המערכת עובדת סבבה הכל טוב ויפה, וגם המעבד בניצול של 1% - 10 בלחץ ... משום מה, אחרי כמה זמן המחשב מתחיל להיות איטי, אני בודק ניצול ביצועים, ורואה שהמעבד קפץ ל 100% והוא ממשיך לעבוד ככה עד שמבצעים ריסט . אין שום וירוסים בדקתי כמה פעמים, ושום ספאים ותוכנות ריגול, המערכת דיי חדשה... * נשמע דבילי, אבל שמתי לב שזה קורה כמעט כל הזמן, אחרי שהמחשב כעבור 25 דקות ככה מכבה תצג . המעבד אגב Q6600 זיכרון 4 GB

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by jonny,

שלום למומחים. קניתי זכרון SDRAM PC133 (צד אחד). משום מה הוא מזוהה בתור PC66. המחשב הוא P4, במהירות 1.5. הנה הפלט של EVEREST: [ DIMM1: 512 MB PC66 SDRAM ] Memory Module Properties: Serial Number None Module Size 512 MB (1 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type SDRAM Memory Speed PC66 (66 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage LVTTL Error Detection Method None Refresh Rate Normal (15.625 us), Self-Refresh Memory Timings: @ 133 MHz 3.0-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS) @ 100 MHz 2.0-2-2-5 (CL-RCD-RP-RAS) יש עצה?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  16. יש לי בעיה. בדקתי עם התוכנה CPU-Z ונראה שהזכרונות שלי עובדים ב-single channel ולא ב-dual. קראתי בפורום ובדקתי מה שכולם אומרים והזכרונות יושבים במקומות 1 ו-3 (אחד סגול, אחד כתום) אז זה כן אמור להיות דואל. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? יש לי 2 כרטיסים של 512 של twinmos, ולוח אם של ג'יגה-בייט ?K8NF-9 שהוא תומך בדואל צ'אנל. מה לעשות?? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  17. לחבר שלי יש AMD 2400+ Gigabyte GA-7VRX 256MB DDR 2100 הוא קנה עוד זיכרון 256 חדש של A-DATA של 400 מגה הרץ. הבעיה היא ששני הזכרונות לא עובדים כששניהם מחוברים, בEVEREST למשל רשום שיש שני סטיקים של זכרון אבל הווינדואס כותב שיש 256.... ניסיתי להחליף סלוטים וזה גם לא עבד. ניסיתי כל זכרון בנפרד ומסתבר ששני הזכרונות תקינים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  18. שלום לכם, רציתי לשאול, מה הסיבה ששני סטיקים של DDR1 (אחד של חצי ג'יגה ואחד של ג'יגה), שניהם תקינים, לא עובדים ביחד (המחשב נדלק אבל אין כלום על המסך), אבל עובדים בנפרד? תודה.

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  19. חיפשתי באתר של cchips את הלוח אם שלי בכדי לעדכן את הביוס אבל לא מצאתי. הלוח שלי הוא m863g וכתוב לי על הלוח אם ( פתחתי ת'קופסא) v3 ובאתר שלהם יש של v5.1 או v1.5 עכשיו אני לא יכול לעדכן את הביוס. יש מצב אולי שזה לא משנה?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  20. בידיוק קניתי E8400, פתחתי את התוכנה CPUZ, ואני רואה שמה שזה קופץ כל הזמן המכפלה מ9 שזה סטוק ל6 משום מה, מה שגורם לתוכנה להראות תדר של 2GHZ על מכפלה של 6 במקום סטוק של 3GHZ במכפלה של 9, האם יש בעיה במעבד? תוכנה? למה זה מראה ככה עריכה: עשיתי קצת חיפוש האם צריך לבטל את SPEEDSTEP בביוס?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by Neo810,

היי, קיבלתי את המחשב של אחי אתמול והתקנתי לו ווינדוס והכל, כרגיל. אחרי שהכל עבד כמו שצריך הרצתי את CPU-Z כדי לראות שהכל בסדר. הוא מזהה שיש 2 ג'יגה זכרון ומזהה שיש 2 סלוטים. הבעיה היא בטאב שמראה את הדואל צ'אנל, איפה שרשום CHANNEL זה פשוט אפור לא רשום DUAL ולא כלום פשוט אפור וגם כל החלק למטה אפור. שמתי לב שאיפה שרשום בטאב אחר מהירויות הזכרונות, אז הזכרונות רצים באותם מהירויות אבל שאר המס' קצת שונים. זה קשור? בנוסף בביוס כשאני נכנס אז כבר בעמוד הראשי כתוב 2 ג'יגה זכרון דואל צ'אנל. בדקתי והזכרונות הותקנו בסדר כמו שצריך. אני לא יודע אם הם עובדים בדואל צ'אנל או לא.. ואם לא מה לעשות?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by yovel,

שלום, קניתי לפני שנתיים מחשב מאייבורי. עכשיו אני רוצה לשדרג לו את הזיכרון מ2G ל4G. הזיכרון הוא CEON אבל אמרו לי שkingston לא יעבוד איתו. הסתכלתי באתר של אייבורי ואין להם 800MHZ, עכשיו מה אני עושה?! :-[ :'( בבקשה תעזרו לי. :'(

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  23. שלום לכולם... אז כמו שכתבתי בכותרת...יש לי סלוט אחד של 256 sdrm ויש לי מקום.לעוד סלוט של sdrm.ולעוד 2 מקומות לזכרונות ddr אז הבאתי..סלוט של 256 ddr עכשיו הבעיה ...שהמחשב מזהה אותם בנפרד...לא משנה מה אני עושה הוא מזזה רק 256..איך אני עובד איתם ביחד?!?..

• 17 תגובות
    • 968 צפיות
  24. Started by kimi,

שלום, יש לי 2G זכרון של G.SKILL בתדר 800MHZ , אבל כשאני בודק ב CPU-Z זה מראה לי שהתדר הוא 408MHZ מישהו יודע מדוע ה CPU-Z מראה 408MHZ ? מה צריך לעשות כדי שזה יהיה 800MHZ ? תודה

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  25. יש לי אפשרות ליקנות E8400 ולוח ‏EP43-UD3L ב850 ש"ח האם זה שווה יותר מ Q8200 ‏EP43-UD3L במחיר 1175 ש"ח [br]פורסם בתאריך: 12.09.2009 בשעה 18:30:38 הקפצה ענין דחוף לעוד יומיים עזרה מהירה בבקשה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.