מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שמעו זה ממש ממש דחוף אני הזמנתי מKSP מחשב ב6700 שקל עכשיו הלוח אם במפרט הוא: ASUS P8Z68-V PRO (LGA1155 CORE I3/I5/I7 INTEL Z68 DDR3 1600 3XPCI-E עכשיו אני מתכנן SLI של NVIDIA GEFORCE GTX 560 TI כבר הזמנתי ביום חמישי והכל והיום התקשר הסוכן מכירות של KSP אמר שהמחשב כימעט מוכן אבל שיש בעיה קטנה עם המחשב שהלוח אם לא תומך בSLI הזה יענו הוא אמר משו שהמהירות היא X8 בלוח אם וזה צריך X16 ושזה לא יעבוד טוב ככה ושהדבר היחיד שאפשר לעשות זה או להחליף לוח אם לאחד שהוא אמר שהיחיד שיש להם שהוא יענו מהירות X16 זה עוד 1000 שקל הפרש בין מה שאני בחרתי לזה עכשיו לפני שאני עושה משהו עם זה רציתי לבדוק פה אם הוא מבלבל לי את השכל או שהוא צודק ועכשיו אני בבעיה כי אין לי מושג מה אני עושה עכשיו... …
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום לפרסם אם לא אז תעבירו הבעיה היא ככה יש לי מחשב פנטיום 3 1.1 גיגהרץ עם לוח אם אסוס TUCL2-C אני חושב שיש לי בעיה עם המתחים השונים של המחשב אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי שהמתחים לא ממש מתאימים למעבד פנטיום 3 טואלטין למשל המתח של ה CORE הוא 1.536 וולט במקום 1.475 כמו שהוא צריך להיות אבל זה הרבה פחות מדאיג בניגוד למתח של ה 12 וולט שהוא נמוך יותר ממה שהוא צריך להיות לא גבוה יותר (בקשר למתח של הליבה של המעבד נראה שהוא עובד בטמפ' רגילה והוא מכוון למתח נכון בביוס) עכשיו למה אני שואל את זה?? בגלל שהכרטיס מסך(Geforce 2 mx 200) שלי עושה לי בעיות כל פעם שאני מריץ משחק מחשב אחרי כמה זמן או שיש לי מסך כחול של ווינדוס אקס פי שרשום בו Nonpage fault או משהו כזה או …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש...ואולי ההודעה הזו היא בעצם סתם הזדמנות להשוויץ במפרט: AMD 64 2800+ Epox 8KDA3J 512 של GEIL, לא זוכר הדיוק את הדגם, אבל יש להם cas של 2.5 ואין לי כוח לבדוק תזמונים (אפילו שאם תגידו לי איזה תזמונים כדאי, אני מאוד אשמח) וכרטיס מסך טיפה זבלה Radeon 9200 של Gigabyte הבעיה היא כזו: בדקתי עם כמה תוכנות והעניין הוא לא חד משמעי: התוכנה של לומח האם, אומרת מן הסתם שהמתח שעובר למעבד תקין ועומד על 1.5 ומשהו (כשהוא אמור לעמוד על 1.6, אני חושב. אם מישהו יודע אחרת שיאמר כעת או ישתוק לעד). באותה דעה מחזיק גם הביוס של שטוען שהמעבד מקבל וולט וחצי. ותוכנות אמינות טיפה יותר, כמו אוורסט או סנדרה טוענות שהמעבד מקבל 2.5, אפילו טיפה יותר. מה אני מאור לעשות? איך אני בודק את זה?…
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
עד לאחרונה הזיכרון הפנימי של המחשב היה היה מורכב משני סטיקים של G.Skill 2GB DDR3 1333 Mhz, סה"כ 4GB. במטרה לשדרג את ביצועי המחשב שלי, קניתי סטיק חדש של G.Skill 4GB DDR3 1333Mhz. מרגע שהתקנתי אותו החלו הבעיות. ברגע שאני מפעיל משהו קצת כבד, עניין של זמן עד שהוא קורס לשולחן העבודה עם הודעת "stopped working". מדובר במשחקים MechWarrior Online, L4D2 ו-PlanetSide 2, שלפני התקנת הסטיק החדש עבדו בסדר. השאלה שלי היא מה יכול להשתבש? זאת לא הפעם הראשונה שאני מתקין סטיק אז אני משער שהבעיה אינה בחיבור הפיזי למחשב, עובדה שהוא מזהה אותו. מהסתכלות בתוך המארז, הסימן היחיד שיכול להעיד על אפשרות לטעות מצידי בהתקנה היא שמתוך 4 הסלוטים, שניים צבועים באפור ושניים בכחול כאשר הסטיקים הישנים ישבו…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי את הDFI LANPARTY NF4-U ואני רוצה לעדכן לו ביוס הבעיה היא שאין לי פלופי(לפחות לא אחד מחובר) בFAQ באתר של DFI, שתי הדרכים היחסית לעדכן ביוס הן בעזרת פלופי http://www.dfi.com.tw/Support/mb_faq_us1.jsp?FAQ_ID=1180&PAGE_TYPE=US&SITE=US http://www.dfi.com.tw/Support/mb_faq_us1.jsp?FAQ_ID=3042&PAGE_TYPE=US&SITE=US יש איזה דרך לעדכן את הביוס ללא שימוש בפלופי?
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, ניסתי לעדכון את הביוס ללוח אם של המחשב שלי (אסוס P4S533-VM ) ופעלתי לפי ההסבר של החברה וגם הגעתי לתוצאה שהם מראים שצריך להגיע כמו שמופיע באתר שלהם הנה כל הסבר: http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us הגעתי לתמונה החמישית מלמעלה. אך לא הבנתי מה לעשות עכשיו... אם אני עושהESC אז זה חוזר למסך שרשום בו \:A אם אני מכבה את המחשב אז הוא ישר עושה בוט דרך הדיסקט (כלומר כל התהליך של העדכון מתחיל מחדש). אם אני לא מכניס את הדיסקט אז זה רושם שצריך להכניס דיסקט.... מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
בCPUZ הוא מראה pentium D אבל בתמונה למעלה HT 531 ויש לי pentium D 830 מה זה ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עדכנתי כהרגלי לביוס האחרון ללוח שלי ( ASUS P7P55D DELUXE ) והביוס הזה גרוע ברמות והמחשב לא יציב ב OC שקבעתי, והיה כן יציב עם הביוס הקודם... אני מנסה לצרוב ביוס אחורה ( מה שעד עכשיו לא היה בעיה לעשות )ועם הביוס הזה זה פשוט לא נותן ואומר שהביוס שאני מנסה לצרוב ישן יותר יש עוד דרך חוץ מ BUPDATER של אסוס ? רעיונות ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לוח אם של INTEL D915GAV שידרגתי את הזכרון מ500 ל -1000 (הוספתי עוד STICK אבל עכשיו מחשב בכלל לא עולה לאחר BIOS מסך שחור וזהו! כל STICK בנפרד עובד יפה, שניהם בדיוק אותו סוג ויצרן, ניסיתי גם DUAL וגם SINGLE CHANNEL (4 סלוטים 0-2 או 0-1) שום דבר לא עוזר חברה - מישהו ראה דבר כזה אני כבר שעתים עם זה ולא זזתי מילימטר..... BIOS מזהה את שני הזכרונות ולטח תומך עד 4G עזרוווו לי..... :s05:
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים 2XKingstone 512Mb 400Mhz ובהתחלה כשמפעילים את המחשב רשום 333Mhz הבנתי שזה איכשהו קשור לשינוי מהירות הבאס אם ככה איפה אני משנה את המהירות??
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום. יש לי 2 סטיקים של 512MB 667 של geil עכשיו על הסטיקים רשום תזמונים של 4-4-4-12 אבל בפועל לפי everst אני מקבל תיזמונים של 5-5-5-15 יש לי לוח של GB 81945P-G מישהו יכול לומר לי למה ? קשור למתחים ?
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לוח יד שניה אתמול, הלוח אצל המוכר היה תקין ועבד שהגעתי עם הלוח הביתה שמתי לב לפין אחד שהוא טיפ טיפה עקום, רציתי לדעת האם זה איצור בעיה. תמונה: הנה תמונה: 2011-10-21 22.28.07 תודה מראש לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי 2 סטיקים של 2 ג'יגה ובמנהל המשימות רשום סה"כ זיכרון רק 3.4 ובמאפיינים של המחשב 3.25 האם זה סביר שלא רשום 4 או שזה אומר ש 4 ג'יגה לא נתמך אצלי? יש לי לוח אם GIGABAYTE EP43 מעבד E8400 המהירות של הזכרונות 667 DD2
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
לפני הפסקת החשמל המעבד היה מוגדר בביוס (כבר לא זוכר איך)שערך התדר היה 3.4G ובמצב טורבו 3.7G ,כלומר כמעט כל פעולה שעשיתה בווינדוס התדר היה קופץ ל 3.7G ... לאחר הפסקת החשמל הייתי צריך לאפס הגדרות לביוס ועכשיו זה מוגדר כ 3.3G והטורבו 3.4G איך אני חוזר למצב הקודם? -מבלי להתעסק במכפלות של התדר( OC רגיל אני יודע לעשות) ,אני זוכר שצריך להגדיר משהו בהגרות של הביוס אבל לא זוכר איך
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי זכרון Hyundai 256MB PC100 CL3 , ופעם בחודשיים בערך, הוא משנה פתאום את ה CAS Latency ל 2 , למה זה קורה???
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה קטנה יש לי לוח אם של Board: Gigabyte Technology Co., Ltd. M1689D היו לי שני זכרונות ddr400 של 1\2 מגה כל אחד קניתי עוד 1 גיגה על הלוח אם יש שני סלוטים סגולים ושניים כתומים (מישהו יודע מה ההבדל בינהם אם יש??) בכל אופן כאשר אני שם את כל הזכרונות המחשב לא עולה ועושה ריסטרטים. אם אני מוציא את הכתום אז זה עובד. מישהו יודע אולי מה הבעיה? כרגע בגלל זה אני משתמש ב1.5 גיגה RAM למרות שיש לי עוד זיכרון של 1\2 מגה פנוי. תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
עדכנתי את הביוס AMI שלי מגרסה 1010 לגרסה 1012 בלוח ASUS P4P800 ופתאום התמונת הפעלה נהייתה מכוערת כזאת לא כמו הראשונה. למי שיש את התמונה המקורית ויכול להביא לי אני ישמח מאוד או איך דרך ווינדוס אני מדגיש, אני יכול להחזיר את הביוס הישן שיש לי את הקובץ שלו!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לוח Asus m2n-e מעבד AMD 630 אם אתם זוכרים לא מזמן היה לי לאן לזרוק את המעבד 7750 הישן ועשיתי שדרוג. אחרי עצה ועזרה מעולה בפורום שדרגתי למעבד הנ"ל (שלא נמצא ברשימת מעבדים שבהם הלוח תומך) והכל עובד מעולה והמחשב עבר בדיקות מאמץ. כעת החלפתי גם את הזכרון באותו אופן. מDDR2 667 עברתי לזכרון במהירות 1066 של mushkin 2x2gb xp2-8500 הלוח בעיקרון במקור לא תומך בזכרונות 1066 אבל לפי דיווחים בפורומים של אסוס אחרי שדרוג ביוס הוא אמור לתמוך. יש בביוס אפשרות לבחור מהירות זכרון. כרגע זה מוגדר על auto, המחשב מזהה את הזכרונות כזכרונות במהירות 800 והכל עובד טוב והמחשב עבר בדיקות מאמץ. כשאני משנה בביוס ל1066 אני מקבל מסך כחול והוינדוס לא עובד אפילו. כששיניתי למהירות ידנית של 800 או 667 המחשב ה…
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
קניתי היום את הכרטיס 9500GT עכשיו ברגע שחיברתי אותו לא היה לי בעיות עד שהתקנתי דריברים.. ברגע שהתקנתי דרייברים הרגשתי שהמחשב שלי האט בצורה משמעותית... (בכל מקרה רציתי לפרמט) אז פירמטתי אותו.. עכשיו אחרי הפירמוט זה עדיין אותו הדבר..! המחשב שלי איטי מאודדדדד למשל 32 מגה בווינראר לקח לו 50 שניות... בSUPER_PI לקח לי 22 שניות רק השלב הראשון!!! (שברגיל לוקח לי בלי OC רק 22 שניות הכל!!) אני לא יודע מה לעשות כבר! הלוח אם עבר איפוס כי חשבתי אולי זה קשור (נגעתי רק בOC לפני האיפוס) אני חושב שזה המעבד שעושה לי את זה.. מישו יכול לעזור לי בבקשה? אני נואש! אני מת להתחיל לשחק כבר במשחקים אחרי הקנייה של הכרטיס אבל אני לא יכול לחלץ את המשחקים בווינראר (זה יקח לי לפחות 5 שעות טובות כל משחק)…
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי אפשרות ליקנות את המעבדים הבאים: שח' מעבד E6300-250 E8400-550 Q8200-720 הבעיה זה שאין לי הרבה כסף ואני צריך מעבד חזק ויעיל לשנה הקרובה (מבחינת משחקים). אני לא בונה על שנה שלמה אני רק רוצה ביצועים סבירים גם במשחקים כמו GTA IV וכו' יש לי גם הצעה ליקנות יד שניה E7500 ... תעזרו לי אני צרין OC טוב ויעיל מעבד חזק וחסכוני וזול כל הצעה תעזור לי (גם למעבדים לא כתובים) לוח אם -EP43-UD3L
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
הבעיה המטרידה (את העין) נורית ה standby דולקת ללא הפסקה מרגע הדלקת המחשב עד לרגע הכיבוי, מיותר לציין שהמחשב אינו בstandby במשך הזמן הזה. :s05: הבעיה הקשה: זכרונות לא עובדים לי בסלוטים הצהובים. אין BOOT (אבל יש POST) ולעיתים יש תופעות מוזרות כמו מסך מלא קישקושים וסימנים מוזרים או שגיאות בנוגע לקבצי אתחול (NTLDR למשל) חסרים בכונן הקשיח וכו' - עם סטיקים בסלוטים הכתומים דקה אח"כ - הכל בסדר. נסיונות לפתרון: הסטיקים שלי לא עובדים בצהובים. ניסיתי kingston value - לא עובדים. ניסיתי digma value - לא עובדים. ניסתי ב single channel וב dual channel - אף אחד מהם לא עובד. עדכנתי BIOS לגירסה הרשמית האחרונה - לא עובד. שיניתי BIOS לBIOS שהוא MOD מומלץ ומיוחד ל BH5 שיש לי - לא עובד. (B…
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז ככה היום קניתי תE8400 דגם SLB9J בפוקס פי סי, ואחרי שהרכבתי הכל על הלוח שלי Abit IP35-E יש לי בעיות ממש רציניות. המעבד עובד על טמפרטורה של 98 מעלות קבוע לא יורד ולא עולה ולא זה לא הקירור יש לי סטוק וגם תפרייזר 7 פרו ועם שניהם אותה הטמפרטורה ממש לא מובן לי מה קורה כאן. מישהו אולי יכול להסביר לי ? וגם יש לי לוח GigaByte GA-945GCM-S2l שעשיתי לו עידכון באיוס לF6 והוא מראה תמעבד בטמפרטורה של 35 מעלות עם הסטוק. אולי צריך לעדכן תבאיוס בIP35-E גם ? ועם כן מישהו יכול לעזור לי כי אני לא מבין תלוח הזה הוא מסובך מאוד. מה אתם אומרים על הבעיות שלי ?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם , קנייתי לוח אם של חברת Asus p5qpl-am הבעיה היא שהכבלים שמובילים מהכפתור הדלקה במארז ללוח אם לא מתאימים , זאת אומרת שהכבלים שמחוברים למארז לא מתאימים ללוח עצמו , את כל השאר הכבלים חיברתי , מה עושים במקרה כזה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לבנות מחשב חדש השגתי זכרון 2X512 DDR 400 מעבד (pentium 4 2.8Mhz 512k 533Mhz (478 לוח אם (זמני) P4VXASD2 V1.X מבית Elite http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd2.html ידוע לי שהלוח מגביל אותי למהירות זכרון של 266Mhz ומהירות ה FSB של המעבד ל 400Mhz על הלוח כידוע יש jumpers שקובעים את תדר הגביש cpu bus frequncy) 100Mhz/133MHZ במעבד קיים מכפילי תדר במקרה שלי X21 כלומר אם אני יקבע תדר של 100Mhz המעבד ירוץ במהירות שעון של 2.1Ghz אם אני יקבע 133Mhz מהירות השעון תהיי 2.8Ghz הבעיה היא כזאת: כאשר קבעתי את ה jumpers על הלוח לתדר 133Mhz המחשב לא מבצע אפילו boot כאשר קבעתי את התדר ל100Mhz המחשב עלה בתדר 2.1Ghz נכנסתי לbios לאזור של CPU SETUP הcpu frequncy קבוע על 100Mhz ואין …
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-