מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
היי איך אפשר לבדוק איזה דגם של מעבד מסוג Q6600 יש לי, מבלי להוריד את הקירור שנמצא פיזית על המעבד ? הבנתי שיש כמה דגמים למעבד הספציפי הזה - איזה מהם הוא יותר טוב ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום . יש לי לום אם של gigabyte p35 ds3l הוא תומך רק ב pci ex-1 האם כדי לי כבר לקנות לוח אם חדש שתומך ב pci ex-2 או שזה לא הבדל שכזה משנה המפרט שאליו אני רוצה להרכיב הכל זה : מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition כרטיסי מסך Zotac Price Units Total GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 2 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Price Units Total Freezer 7 Pro (LGA775) מארזים CoolerMaster Price Units Total HAF932 Full Tower Black Case (No PSU) ספקי כוח Corsair Price Units Total VX 550W Active PFC 12cm Fan
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני שבוע ויש בו זיכרון trandscend 2g ddr3 1333 dimm cl9 כפול 2 יחידות. המחשב היה נתקע באופן מטורף ואחרי המלצות של חברי הפורום הורדתי סלוט אחד והמחשב טס ולא נתקע בכלל... אני מעוניין בשדרוג הזכרונות למשהו יותר טוב אין לי בעיה להוסיף כסף לשדרוג .. הלוח שיש לי הוא : gigabyte ep45c-ds3 מעבד : intel q8200 כרטיס מסך : gigabyte 9800 gt 1gb אני אשמח לקבל המלצות לגבי הזיכרון תודה חבר'ה
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איזה אני יכול לבדוק איזה זיכרון יש לי במחשב OCZ ? sumsung? וכו תודה
-
- 15 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום, הגיע לידיי לוח אם 945GZM3-L עם מעבד p-4 D 2.8, האם ישנה ה אפשרות ליצור ממנו מחשב HTPC? כמובן שאני יודע שיש צורך להוסיף לו כרטיס גרפי בברכה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מעבד QUAD 9550 INTEL, וכרטיס מסך HD 4890 1GB. אני רוצה להתאים להם לוח אם טוב וזכרון. לגבי הלוח אם - האם יש לוח אם מומלץ שיתאים ל2 רכיבים אלה, או שכל לוח אם שמתאים ל775 יעבוד? לגבי הזכרון - האם נכון להגיד שכל עוד אין לי מעבד I7 ההבדל בין DDR2 לDDR3 הינו קטן? במחיר של 4 GB DDR 3 אני יכול לקנות הרבה 6 או אפילו 8 GB DDR2.
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
נניח ואני מעוניין לקבל רמת ביצועים/אמינות/עמידות/וכו' של E8400 : איזו מהאופציות הייתם בוחרים (או בעצם, מה יותר זול על מנת לקבל את הביצועים): א) קנייה של E5200, לוח אם שיתאים לOC המבוקש (איזה?), איוורור(?) ב) קנייה של E8400 BOX עם קירור stock, לוח אם פשוט וטוב (GIGABYTE EP43-DS3L או שהייתם ממליצים אחרת?) בהנחה שהפונקציונליות(יציאות/כניסות/וכד') של לוח האם לא רלוונטית, וכל מטרתו לצורך השאלה היא הביצועים. תודה
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האם המאוורר הקיים אינו מספיק? כמו כן - האם יש טעם להשקיע בלוח אם שמאפשר שדרוג ל-DDR3? במידה שכן - יש לוחות מומלצים של GB (בסביבות ה-500 עד 600 ש"ח)?
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
מדמיין או שיש משהו עם זה? בכל חנות אני רואה שיש קפיצה מE5XXX לE7400....
-
- 13 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום למומחים אני מחפש המלצה ללוח-אם עבור מעבד core2 quad (שכבר ברשותי) + זיכרון ddr2 היישוםו העיקרי של המחשב הוא עריכת תמונות, ושיטוט באינטרנט, התקציב ללוח-אם הוא עד ~400 שח אשמח לקבל גם המלצה לחנויות מועדפות עם שירות אמין חג שמח
-
- 7 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני ישדר מתישהו את המחשב וחשבתי ליקנות מעבד ולוח אם טוב לאינטל אבל חשבתי בימקום לשדרג לאינטל להשאר ב AMD וליקנות פנום 2 ששמעתי שהוא ממש טוב אז האם PHENOM 2 יעבוד ב EPOX MF4?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזה השוואה באינטרנט שמראה הבדלי ביצועים בין מעבדים של ניידים (כולל ישנים) למעבדי מחשב (כולל ישנים) או ספציפית לדגם הזה ?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכם! אחרי הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403693.new הבנתי שהלך לי הלוח אם ובגלל שאין אחריות אז אני רוצה המלצה לשילוש חדש במחיר הכי זול שניתן. ובנוסף בכמה אפשר למכור את החלקים הבאים- מעבד AMD THLON 3200+ AMD ATHLON 3800*2 זכרונות 4 סטיקים של 512MB שניים של קרוסאייר ושניים של OCZ. רצוי שיהיה כרטיס מסך מובנה למרות שיש לי כרטיס מסך. אריאל
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי כיום 2 זכרונות של CORSAIR של 1 GB. מהירות 667MHZ ותזמונים CL5 האם כדאי להוסיף עוד זכרון אחד בדיוק אותו דבר של 2GB ב 130 ש"ח ובכך לבטל את הדואל צ'אנל או לקנות 2 זכרונות חדשים של 2 GB ב 300 ש"ח במהירות 800MHZ ותזמונים CL4? לוח האם שלי תומך ב 4GB RAM? (מצויין במפרט בצד)
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש טעם ? השימוש העיקרי שלי הוא גרפיקה וסרטים , מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
זה מאוד מאוד דחוף לי אבא שלי רוצה שנלך עכשיו איזה לקחת את ה6400+ אני צריך להזמין ועכשיו אני בכל זאת הולך לקנות את הלוח אם!!! אם אפשר לא תגובות רק של השם אלה במה הוא טוב ואיך ובאנצ'ים תודה!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית והוא פנטיום 4 2.80GHz. אבל הבעיה שהוא עובד על 1.4GHz. מה הבעיה? הנה תמונות:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מעבד ולוח אם AMD לצורך העניין והחנות שקניתי ממנה (סתם חנות בעיר שלי אפילו אין לה אתר) לא מוכנה להרכיב לי כי לא קניתי זכרונות והכל רק את המעבד והלוח אם קניתי שם... אני יודע איך להרכיב הכל ולחבר הכל לספק זכרונות וזה... אבל לשים את המעבד על הלוח אם אני לא יודע את הקירור זה לא בעיה... והכי חשוב חג שמח וכשר!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי הלך לקנות לוח והמלצתי לו על הלוח הזול ביותר שיש לו יכולת OC בינונית שהוא G31M-ES2L אבל הוא חזר עם GA-G31M-S2C, מה אתם מייעצים, יש הבדל בין הלוחות או שילך להחזיר אותו ולהביא מה שהמלצתי לו. באופן כללי מה יותר שווה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
-
ראיתי שכתבתם על זה ב-FAQ ובכל זאת. רשמתם שההבדל ב-DUALCHANNEL ל-SingleChannel הוא מזערי. האם כאשר יש מעבד עם שתי ליבות, יש יותר צורך בDUALCHANNEL? או שאין קשר ואני סתם מבלבל? והאם יכול כן להיות דווקא כן הבדל משמעותי בפעולות שצורכות הרבה משאבים (לפחות מבחינת מעבד), כמו קידוד וידאו למשל? מה בכל זאת היתרון המרכזי של זכרונות ב-DUALCHANNEL? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
טוב יש לי במערכת 32 ביט עם 4 ג'יגה זיכרון (שהמחשב מנצל רק 3.1 בגלל המגבלה של ה32 ביט) אז יש לי דיסק און קי שתומך בreadyboost ואני עשיתי שהוא ייתן לי 4GB זיכרון (ככה שיש לי 7GB). אז השאלה היא שיש לי 7GB זיכרון? (בגלל שזה דיסקאון קי והוא לא קשור לזיכרונות) או שהמגבלה של ה32 ביט גם חלה עליו?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום רב. אשמח אם מישהו יגיד לי מהיא הטמפרטורה האידיאלית לעבודה, עם מעבד Intel Pentium 4 1.7Ghz. תודה מראש אורי.
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
E6320 : 4mb cache 1066 FSB 1.86 ghz E5200 2mb cache 800FSB 2.5ghz מי יותר מהיר, ואם זה מתפלג לפי סוג השימוש, אז איפה ההבדל יורגש?
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אוקיי.. תראו את המפרט שלי בחתימה חשבתי לשדרג את המעבד לE5200 כמה שיפור במשחקים אני אראה? לדוגמא בCOD 5 אני משחק ופה ושם אני מרגיש תקיעות וFPS נמוך. האם שדרוג מהמעבד שלי אל הE5200 ייראה הבדלים מורגשים? וכן, הלוח שלי תומך ב45nm יש חנות ליד הבית שלי, הוא מוכן להחליף לי את המעבד לE5200 , הוא מרכיב לי ולוקח את המעבד הנוכחי שלי, תמורת 300 ש"ח .
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-