מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
עד היום השתמשתי ב-2 סטיקים של 1gb כל אחד של G.Skill. רציתי להוסיף וקניתי 2 סטיקים נוספים של 2gb כל אחד של חברת kingston דידיאר 2 800. חיברתי אותם סטיק של קינגסטון ולידו סטיק של g.skill ושוב אותו דבר. עכשיו כאשר אני מדליק את המחשב הכל עולה עד לרגע שאני בוחר יוזר בווינדוס ולאחר מכן מסך כחול ונכבה המחשב. בלי הסטיקים החדשים המחשב עובד מעולה... הלוח אם הוא: Gigabyte GA-P35-DS3L. איזו עוד מידע אתם צריכים על מנת לעזור? אני מחפש פתרון בהקדם בבקשה.
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היציאות של ה USB שלי, לא מזוההות כ USB 2, ולפי הלוח אם הן כן אמורות להיות!!!מה יכולה להיות הבעיה? יש לי לוח של אפוס, אם תצטרכו דגם, אני אחפש אותו.
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כאשר אני מסתכל בתוכנות ניטור (EVEREST, CPUZ), הוא לא מראה לי שום מידע לגבי הזכרונות. בCPUZ הוא רק מראה את כמות הזכרון, ובEVEREST בלשונית SPD הוא לא מראה כלום בכלל. הזכרונות שלי הם KINGSTON 256MB *2 DDR400. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח: http://www.intel.com/design/motherbd/wh/wh_available.htm ושני סטיקים של CORSAIR DDR2 512MB 667 כל אחד. במאפייני המערכת אני במקום לראות 1GB של זיכרון מערכת, זה מה שאני רואה: למה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שמעו אנשים קניתי זיכרון של SAMSUNG DDR 400MHZ 1GB סטיק 1 ובמחשב כבר היה לי 1 GB עם 2 סטיקים של 512 של KINGSTON עכשיו ששמתי את ה SAMSUNG לא רק שזה לא קורא אותו גם עכשיו מראה לי שיש לי 512MB. מה יכולה להיות הבעייה? http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=436562 אבל בכל מקום במחשב וגם ב3DM5 זה הראה 1.5GB
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי לוח של אינטל דגם (SANDUSKY) למי שכמיר,הבעיה היא שיש לי רק ג'יג זכרון שזה ממש מצחיק לימינו,עומד DDR2 במהירות 667,יש לי עוד 2 זכרונות של ג'יגה,כאשר אני מנסה להכניס אותם יש ציצפוי אזהרה והמחשב לא עולה, מה יכול להיות הבעיה? ואם זכרונות של 400 MHZ לא יכולים לעבוד ביחד עם זכרונות של 667 MHZ? או שואלי יש עוד איזושהיא סיבה?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף חברה. יש לי מחשב חדש חבל על הזמן עם 2GB ראם DDR2 מסוג קינגסטון במהירות 667H אתמול קיבלתי עוד 2GB ראםDDR2 במהירות 553H לא של קינגסטון התכנתי את הזכרונות החדשים בדקתי בביוס שזה עובד טוב על DUAL CHANNEL והרצתי את המחשב הוא התחיל את הויסטיה (32BIT) נכנס לויסטה ומראה שיש לי 3.3GB ראם. אוקיי אני יכול לחיות עם זה...... אבל פתאום הוא נותן לי מסכים כחולים וסוגר לי את המחשב אחרי עשר שניות..... עכשיו השאלה היא האם זה בגלל שהזכרונות לא מאותו מהירות או סוג.......? או שזה פשוט הויסטה 32BIT שלא יכולה לקרוא 4GB ראם........?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 256 מגבייט שהם PC3200 עם לוח אם GA-7N400-L. משום מה CPU-Z כותבת לי שהם של סמסונג. מישהו אולי יודע מה הבעיה? בתודה מראש orlupo
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
אהלן! קניתי 2 זיכרונות חדשים של OCZ (כל אחד 512 מגה,DDR,PC3200, תזמונים-2.5-4-4-8) מעבד: Intel 2.8C לוח אם: Asus P4S800D עכשיו הבעיה: אוורסט מזהה את הזכרונות בדואל וCPUZ לא.... אם צריך אני ייעלה תמונה... אז הזכרונות עובדים בדואל או לא? מחכה לתשובה, תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה אני עושה לא טוב? למה 5:4 ולמה 159MHZ במקום 400?[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 20:29:45 התקדמתי קצתעכשיו מה שמפריע לי זה ה 200 במקום 400. איך אפשר לפתור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
שלום. רכשתי היום זכרון ADATA 256MB 400MHZ מKSP והזכרון גורם לי לבעיות. לאחר שחיברתי אותו המחשב לא עלה בכלל אך אחרי קצת משחק עם המקומות של הזכרונות (יש לי עוד זכרון 256MB של PQI) גרמתי למחשב לעשות בוט. עכשיו כל פעם שהוינדוס עולה הוא רושם שחסר לו קובץ אך כשאני מוציא את הADATA הכל בסדר, גם ניסיתי להתקין מחדש את וינדוס אבל כל פעם שאני נכנס להתקנה עם הזכרון הזה מחובר מופיע לי מסך כחול(שרושם שייתכן שחיברתי חומרה חדשה שגרמה לבעיה). הזכרון פגום? בעיה במחשב? יש לי לוח של EPOX, 8RGA+ ומעבד אתלון XP.
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום חברה. בשעה טובה קניתי מחשב. מפרטו: AMD 3000+venice 939 mb ga-k8nsc 939 ram: ADATA DDR400 256 X2 ATI RADON 9200 MAXTOR 7200RPM 60GB משום מה שאני שם את שני הסטיקים של הזכרון כמו שכתוב במדריך של הלוח אם "בכדי לקבל דואל ממורי יש לשים את הזכרון בשני החריצים הצמודים DDR1 ו-DDR2 או DDR3 ו-DDR4 שהזוגות הם באותו צבע" כשאני עושה זאת ואני מפעיל את המחשב אני מקבל צפצופים שאומרים שמשהו בזכרון לא בסדר. נסיתי את כל שילובים בחריצים של הזכרון ולא עזר. הדבר היחיד שעוזר זה שאני שם זכרון אחד בלבד. כמו כן ניסיתי לעדכן ביוס מהאתר דבר שגרם כמעט נזק טוטלי כי עדכנתי לביוס F4 האחרון והמחשב התחיל להשתגע. פעם עולה פעם לא עולה, לפעמים אני מצליח ליכנס לביוס ולפעמים הביוס ביקש סיסמה בכניסה על אף ש…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קניתי את הקיט OCZ platinum 2x2GB 1066 PC 8500 עכשיו או שיש לי בעיה באחד מהזיכרונות או שאני לא עושה משהו נכון אני שם את שניהם בדואל, המחשב לא עולה לי...הוא רץ כמה שניות...אפילו לא מגיע לשלב של הביוס ועושה ריסט אבל ברגע שאני מעיף אחד מהזיכרונות המחשב עובד פרפקט.... יש לציין שזה קורה בגלל קיט ספציפי שגם אם אני שם אותו לבד המערכת לא עולה, אבל השני כן מעלה אותה. ניסיתי לשים את הזיכרון אחרי שהווינדוס כבר עולה ואז פתאום אין בעיה...המערכת קוראת 4 GB זיכרון והכל עובד...אבל ברגע שאני עושה ריסט יש מלא צפצופים מהלוח אם ועוד פעם המערכת לא עולה. יש מצב שהקיט הספציפי דפוק וצריך להחליף אותו? תודה נ.ב, המערכת שלי היא: E8400 gigabyte EP43-UD3L GTX260 Corsair 550W WD 500GB
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-8I945P-G RH, והבנתי שהוא תומך רק עד 4GB RAM, לכן קניתי השבוע 4 סטיקים 1GB http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000I2C80K/ref=ord_cart_shr?%5Fencoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance אבל כשהכנסתי את כל ה4 סטיקים המחשב טוען שיש לי 3.4GB RAM, אם אני מוציא זכרון אחד המחשב מזהה 3.1GB מה הבעיה? האם זה המקס' שנתמך ע"י לוח האם שלי, ואיך זה ישפיע על הביצועים (DUAL וכדומה)?
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אני בקשתי זכרונות של CORSAIR XMS2 DDR2 667MGHZ 5400 ,ותיזמונים של4-4-4-12 ושעתי בדיקה באוורסט זה מה שקבלתיף corsiar ddr2 cm2x512 5400c4 667mhz : MAMORY TYMING 4-5-5-15 האם זה הגיוני ונורמלי או שעבדו אלי??? :s05:
-
- 13 תגובות
- 994 צפיות
-
-
חברה שלום יש לי לוח אם של אסוס דגםmx- P4S533 מעבד פנטיום 4 עכשיו לשאלה יש לי זכרון אחד ddr400 256 מגה ואני רוצה להוסיף לו עוד זכרון של 256 אבל מדגם אחר (חברה אחרת) ולו יש 256 DDR333 עכשיו שאני שם את שניהם יחד המחשב עושה ריסט אוטומטי האם יש דרך לשלב את שניהם מבלי שיהיה בעיה שללוח עצמו יש 2 סלוטים של ddrו שני סלוטים של sdram אגב הדגמים הם Elixir400 256 מגב בייט עם תזמון של cl 3 והדגם השני הוא PQI 333 256 עם תזמון של cl 3 לפי דעתי הבעיה היא במהירות אחד הוא 400 והשני הוא 333 בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון לכך תודה מראש עידן
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי סטיק של 512 של הזכרון הנ"ל ואני לא מצליח להריץ אותו ביותר מ 220 בלי ש memtest86 יגלה בעיות. המחשב ללא אוברקלוק בכלל והזכרונות קיבלו עד 2.85 מתח התזמונים שניסיתי הם 3-4-4-8 ו אוטומטי (2.5-4-4-7) 1T/2T לוח האם שלי הוא msi k8n neo platinum ומעבד 64 3400+ ניסיתי כבר הכול אולי מישהו יכול להציע משהו? אם יש מישהו עם השילוב הנ"ל(לוח+זיכרון) אשמח לשמוע תוצאות נ.ב. הורדתי גם את ה htt ל x3 ו x2 וינדווס עולה עד באס של 275 אבל לא עובר פריים 95
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אוקיי אני מת לקנות כבר תמחשב שלי ובקיצור נתקע לי הכל בגלל הזכרונות אני רוצה לקנות את המחשב מKSP ובעצם כבר עשיתי משם הזמנה אבל הבעיה היא שיש בעיה עם היבואן ויש לו בעיה להביא את הזכרונות A-DATA DDR 500 512mb וזה מעכב לי את קניית המחשב בחודש לפחות אז אני לא יודע מה לעשות? היתרון של KSP שהזכרונות האלה אצליהם עולים 610 שקל ולכן אני דיי לחוץ לקנות מהם ובכל מקום אחר זה עולה 800-900 וכמובן שאני קונה 1024 אז זה כבר יוצא 1600 שקל וזה הרבה מידי אז מה אני אמור לעשות ? האם יש משהו של חברה אחרת בבערך אותו מחיר ובאותו רמה ? אני רוצה DDR500 כי אני עושה OC ... עכשיו אני לא יודע עם כדאי לי להשקיע עוד את ה400 שקל הפרש האלה ולקנות את זה בחנות אחרת ? והאם בכלל כדאי לקנות תמחשב במקו…
-
- 14 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום רב אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בבעיה שנתקלתי בה הורדתי את התוכנה CPU-Z ובדקתי את התדר שמופיע לי בזיכרונות ומסתבר שהתדר הוא 335MHZ במקום 667 האם מישהו יכול להסביר לי האם זה נורמלי (מדובר ב2 סטיקים של 1 גיגה דואל צאנל)
-
- 7 תגובות
- 455 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות אוברקלוק קטן למחשב שלי (fsb 217) וכל פעם ששמתי את ההגדרות האלו המחשב עשה ריסטים... אז הרצתי memtest והוא מצא יותר מ 14,000 ארורים במבחן 5 ובמבחן 8 הוא מצא 2, אני לא מבין למה יש בעיות עם הזכרון במהירות הזאת כי הוא מוגדר לעבוד במהירות הזה pc3500 ddr433 יש מצב הזיכרונות דפוקים?
-
- 14 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי 3 כרטיסי זכרון. אחד של 512 DDR ושניים של 256 DDR לא משנה באיזו קומבינציה אני מחבר שניים או שלושה המחשב עושה לי אתחולים פתאומיים אקראיים עם כרטיס אחד לא חשוב איזה הכל עובד כשורה. יש למישהוא פתרון ? ואני צריך גם המלצה ללוח אם חדש אם אני לא אצליח לפתור את הבעיה. אין חשיבות למחיר אבל שתהיה לו תמיכה לכמה שיותר כוננים לפחות 8 כונני ATA רגילים. שיהיו לו הרבה חיבורי USB לפחות 6. לפחות 4 חיבורים לזכרונות ושיהיה כמובן מהיר ואמין. תודה מראש DEMULTI
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, היו לי במחשב 4X1GB של RAM קניתי סט של 2X2GB כדי שיהיה לי 6GB. לוח האם שלי הוא gigabyte ga p35-s3. קניתי 2X2GB OCZ 800mhz 5-5-5 gold edition מכיוון שכבר יש לי זוג זהה רק 2X1GB. בקיצור התקנתי את הזכרונות על פניו הכל נראה טוב ויפה זיהה 6GB. הבעיה היא שהוא התחיל לעבוד על מהירות 667mhz. כאשר הסרתי את הזוג זכרונות החדש הוא חזר לעבוד על 800. אבל הדבר המוזר הוא שהחזרתי את הזוג החדש והסרתי את הזוג הישן הוא גם הראה לי 800, רק ביחד הוא נתן לי 667. אני יודע שאני יכול לעשות (ועשיתי) כאילו "אוברקלוקינג" ולשנות את זה ל800 אבל אני רוצה שהמערכת תזהה אותו כ800. בנוסף לבעיה הזאת (כנראה יש קשר) התזמונים של הזכרונות החדשים אינם מה שהם אמורים להיות, המחשב מראה לי שהם 5-6-6 במקום 5-5-5. …
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן, הוספתי זכרונות ושאני מדליק את המחשב אז הלוח אם מצפצף... מה יכולה להיות הבעיה?אולי חיברתי הפוך?יש סיבה שהלוח יצפצף אם הסוגרים הלבנים בצדדים לא סגורים על הסוף?איך אני יודע באיזה צד אני אמור לחבר? אשמח לעזרה..
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום, קנית לאחרונה שני סטים של ארבע ג'יגה (1024X4) מהדגם הנ"ל: SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 ב-CPUZ (גירסה 1.42) הוא מראה לי בכל סט משהו שונה. שזה אומר שאחד הסטים מזוייף? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קניתי את הANTEC 302..הבנייה הסתיימה בהצלחה אבל יש לי בעיה קטנה קיבלתי בין הכבלים עם המארז חיבור לUSB 3.0 ולמיטב ידיעתי הלוח אם שלי(INTEL DB65AL) אין לו סוג של חיבור כזה, איזה מין אלטרנטיבה אוכל לעשות כדי שהשתי חיבור USB 3.0 הקדמיים יעבדו? כמו כן, יש לי בעיה קטנה, לאחרי שסידרתי כבלים שמתי לב שהכבל של 4+4PIN מאוד קצר ולא יכול ללכת מסביב למארז, אז חשבתי על חיבור מולקס..אבל יש דאגה, האם החיבור מולקס יכול לשאת בעומס של כ95W? המוצר שעליו אני מדבר זה http://www.ebay.com/itm/140646195176?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 כבר שילמתי עליו אבל המוכר לא שלח, וביקשתי שיבטל..אבל עדיין אפשר להגיד לו שישלח בכל מיקרה..השאלה שלי אם הכבל הזה לא יעשה צרות תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-