מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
קניתי 16GB ראם בגלל שיש לי שימוש בכמות הזו. הזיכרון הוירטואלי מבוטל אצלי (ה pagefile נמצא על 0) פתחתי תוכנית שתנצל עוד 400MB והמחשב קפא נכנס למסך שחור והפסיק להגיב, הפעלתי מחדש. כתוב שיש "זמין 4.2GB" מישהו יכול להסביר לי מה נסגר פה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
במאפייני המערכת הווינדוס לא מזהה 1024MB אלה רק 256 מה ניתן לעשות עם הבעיה ?... העלתי דיסק עם livecd של לינוקס ושם זה זיהה את כל הזיכרון... ד"א ב cpu-z המערכת מזהה גם 1024
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הדגם של הלוח אם: Asus p5vd2-mx הלוח אם תומך בDDR2 עד מהירות 533 אבל קניתי שני סטיקים שהם במהירות 667 איך אני מגדיר שהזיכרון יעבוד על 533? בזמן האחרון שאני נכנס לכל מיני משחקים המחשב נתקע ולא מגיב ופשוט קופא מה שאפשר לעשות זה רק לכבות ולהדליק שוב ולפי מה שהבנתי שהמחשב קופא זה בעיה של המעבד ולא של הזכרון איך אני מסדר את הבעיה הזו? נראלי שהורדה של המהירות ל533 תפתור זאת אבל אני לא יודע איך עושים זאת בדיוק לפי הביוס
-
- 2 תגובות
- 425 צפיות
-
-
הי יש לי את ה Q6600 ולוח GB P35C DS3R וVISTA 64 מדוע המערכת מראה לי שיש לי רק 4MB זכרון מטמון בL2 ? במפרט רשום שיש 8MB.... http://www.intel.com/products/processor/core2quad/index.htm :( :( :( :nixweiss:
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, קניתי זכרונות חדשים של מושקים: Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP Gold מSkyPC: http://www.skypc.co.il/pl_product~996580X2~15~0.htm למרות שלא הצלחתי למצוא יותר מידי מידע עליהם, הם ניראים כמו תמורה טובה לכסף. הזכרונות אמורים לעבוד בתזמונים של 4-4-4-12 עם מתח של 2V-2.1V. מעבד: E6750 הלוח אם: GA-P35-DS4 (גרסא 1.1) ספק: Enermax Liberty 500W פחות רלוונטי - כ. מסך: Sapphire HD4850 יש גם שני כוננים קשיחים של SATA ואחד של IDE וצורב DVDR. הבעיה אצלי היא כזאת. קניתי את הזכרונות, הרכבתי אותם, הרצתי בדיקה (קצרה) של MEMTEST והכל ניראה תקין. התקנתי מחדש את המחשב (הגיע הזמן) עם WinXP Pro SP3. ואז שמתי לב למספר בעיות יציבות: המחשב מתרסט מעצמו ללא כל התראה מידי פעם.…
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב קניתי רק 256DDR 400MHZ אחרי כמה זמן לא הצלחתי לסבול את האיטיות קניתי עוד 256DDR 400MHZ רציתי 512 אבל הטכנאי אמר שזה לא נחוץ כי המעבד יש לו את הטכנולוגיה HT . (אני לא ממש מבין במחשבים אבל ממש רוצה ללמוד בגלל זה אני בפורום הזה וקורא הרבה מאמרים וכתבות פה.) עכשיו המחשב עדיין לא מראה שיש לו 512 זיכרון.... יש לכם הצעות או השערות למה זה? בברכה, ואדים.
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי זכרון של mushkin 256MB DDR 3000 כמו כן ספק של ANTEC 400W הבעיה: ווינדוס XP קורס כל הזמן בהתקנה ולפני כן כל כמה זמן הווינדוס היה נידפק והייתי צריך להתקין מחדש את XP. אני חושד בשני גורמים מרכזיים: א: ספק כוח ב: זכרון בשביל לבדוק ספק אני צריך מודד מתח שאין לי כרגע ובשביל הזכרון אני מחפש תוכנה שבודת את הזכרונות באופן יסודי כלומר כתובת כתובת בצורות שונות אם למישהו יש תוכנה כזאת או יודע על דרך אחרת שאפשר לבדוק את הזכרון אני אשמח אם תצרו איתי קשר או ב ICQ או ב EMAIL. תודה.
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ga-k8nf-9 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1860 יש לי שלושה סלוטים של זיכרון, אחד 256, אחד 512 ואחד 1000, שלושה ביחד אני לא יכול להפעיל. מתי שאני מכניס ביחד את ה 256 ו 512, הכל בסדר, מתי שאני מכניס כל אחד בנפרד גם הכל בסדר (כולל ה1000), אבל מתי שאני מכניס את ה 512 או ה 256 עם ה 1000, אז מהירות באס של הזכרונות יורדת מ 200, ל 164-שזה אני מניח אומר שהלוח אם מפעיל את הזכרונות על 333 מג'הרץ ולא 400. מישהו יכול לעזור?
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי לוח 8IHXP של GIGABYTE שיש בו פונקציה שמאפשרת את הדלקת המחשב על ידי קליק של העכבר לאחרונה פונקציה זאת לא עובדת, האפשרות מסומנת בביוס העכבר תקין ומחובר ל PS2 וניסיתי כל גירסת ביוס שקיימת. מה לעשות? עריכה של biodome: היה כל כך קשה להוסיף את השם של המוצר עם הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה זה המפרט שבחרתי : סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט ¤79 ¤79 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 10 1 ¤ ¤ 1 איסוף עצמי מהחנות. 110 2 ¤632 ¤632 1 לוח אם ASUS P5B-VM 18423 3 ¤239 ¤239 1 עכבר אופטי Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 931352-0914 4 ¤137 ¤137 1 מקלדת Logitech Media Keyboard Elite 967559-0119 5 ¤132 ¤132 1 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 AC-FREEZER-7-PRO 6 ¤417 ¤417 1 ספק כח Enermax Liberty 400W ELT400AWT 7 ¤178 ¤178 1 צורב LG GSA-H62N X18 DVD GSA-H62N 8 ¤1,074 ¤1,074 1 מעבד Intel C…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הבעיה בכותרת... המחשב לא היה מחובר לחשמל וכשחיברתי אותו והדלקתי הוא כתב לי את הבעיה שכתובה בכותרת... שיערתי שזו הבטריה, מכיוון שכבר קרה לי כמה פעמים באיזה מחשב ישן. בדקתי את הבטריה במולטימטר וזה כתב לי שיש לה עוד 140~ מילי (3V) האם הזרם שנשאר בה מספיק? אני בטוח ב99% שזו הסוללה מכיוון שהביוס פשוט לא נשמר יותר ולכן לא יכולתי להפעיל את הביוס המשני (ראו מפרט ראשון) אחי הלך לקנות סוללה חדשה בחנות שלידנו... כשהוא יחזור אעדכן... בינתיים כל עזרה תתקבל בברכה... בתודה מראש, manbot.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לוח אם חדש, מדגם K8NS של GYGABYTE, ומעבד את'לון 2800 64BIT. הבעיה שלי היא שכאשר אני מרכיב את הלוח אם עם המעבד והמאוורר היעודי של המעבד, ואז מחבר את כל הקומבינה הזו לחשמל - המחשב לא נדלק (המאוורר לא מסתובב ולא מושמע שום ביפ). הדבר היחיד שקורה הוא שנדלקת נורה אדומה על הלוח אם שלמיטב הבנתי אומרת שהלוח מקבל זרם חשמלי. אני וידאתי שהספק מחובר ללוח כמו שצריך ב-2 מקומות: החיבור הגדול שנותן חשמל ללוח, והחיבור הקטן יותר - המרובע (נדמה לי שהמתח שהוא נותן הוא 12V). בנוסף גם המאוורר של המעבד מחובר למקום שלו בלוח ו(אמור) לקבל חשמל ולהסתובב... ובכל זאת - המחשב לא נדלק. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי את ה-UGURO והתוכנה מצפצפת לי ושאני מסתכל בה אני רואה שמהאוורר של ה-NB מסתובב במהירות נמוכה. כוונתי אותו שהמינימום לפי התוכנה לפני שיצפצף יהיה במהירות 2000 אבל המקסימום שעכשיו הוא מגיע זה 1100. בדקתי אותו והוא לא תפוס ומסתובב. מה הבעיה? נ.ב בלוח מופיעה לי תקלה 26 זה מה שהיא אומרת:
-
- 2 תגובות
- 396 צפיות
-
-
קניתי לפני איזה חודש ומשהו מעבד AMD 64 3000+ WINCHESTER עם לוח של GIGABYTE NFORNCE3 לפני כמה ימים שמת לב שמאוורר של המעבד (סטוק) לא עובד הפעלתי את התוכנה של ניטור הטמפ' שהגיעה לי עם הלוח ולפי התוכנה כל פעם שהמעבד מגיע ל 45 הוא נדלק-מקרר את המעבד עד ל 37 ונכבה ואז עוד פעם נדלק ב 45 ונכבה ב 37 מה זה יכול להיות?? יש לי חבר שקנה את אותו מחבש כמו שלי (בדיוק אותם חלקים!!) ו גם לו זה קרה!! זה קורה לי ברגעים אלו ממש מה אני יכול לעשות מה יכולה להיות הבעיה בתודה טל
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים החלה לי בעיה במחשב שהוא לא נתן לי לעלות אותו ואחרי עבודה של כמה זמן הוא היה מבצע ריסטרט . עשיתי סריקת וירוסים זה לא עזר. היום ניסיתי להתקין ווינודוס על הארד דיסק חדש והוא כותב לי שגיאה בהתחלה שהוא מנסה לפרמט מסך כחול כזה שכתוב בחלק ממנו את זה file:setupdd.sys page_fault_in_nonpaged_area מידע טכני stop 0x00000050(0xe5130ef8,0x00000000,0xf84c6e4c,0x00000002) Address: f84c6e4c base at f84a2000, date stamp 3b7d8507 עכשיו לפי מה ששמתי לב המתח של ה Vdd הוא בסביבות ה 1.4-1.7 והוא מסומן באדום (זה מופיע למטה במסך הראשון שעולה במחשב) למישהו יש מושג מהי התקלה? כי זה לפעמים עובד ולפעמים לא הכניסה לווינדוס אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי היום...(מפרט בחתימה) עכשיו יש לי כמה בעיות!! יש לי מעבד שתי ליבות ויש לי בCPUZ רק ליבה אחת :nixweiss: יש לי IPOD עם כל ההתקנות וכל השירים שלי(10GB) ואני ממש לא רוצה להוריד הכל מהתחלה וזה כותב לי שיש לי USB ישן וזה מעביר פי 2 יותר לאט מבקודם ובעיה אחרונה אני מקווה... שאני בביוס של הלוח אני רואה את הוולטים של הזכרונות וזה רק עד 3.2 זה אמור להיות עד 4.0 אז לאן זה נעלם!?!?! אין לי פלופי והביוס מבקש פלופי עכשיו גם שמתי לב שאין שמה אפשרות לשנות את התזמונים של הזכרונות... אז איך אני עושה את זה? אני יודע שזה הרבה עזרה אבל פליזזזז אפילו שכל אחד יענה על מה שהוא יודע..... בבבבקקקקששההההה
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי OC בהדרגה מ266 ל320, הווינדוס עלה כמו שצריך, עשיתי בדיקת יציבות והופיעו נקודות על המסך והמחשב נתקע. הטמפרטורה בOC היא 50 למעבד ו51 ללוח אם. ובלי OC זה 48 למעבד ו44 ללוח אם. לא העליתי שום מתח. נעלתי את הPCI-E ולא נגעתי בזכרונות. איפה הבעיה? אמרו לי שאני אמור להגיע לסביבות ה370, אבל אני לא מצליח לייצב אפילו 320. והטמפרטורות לא נחשבות להגבוהות? ועוד משהו שנורא הבהיל אותי, הרצתי SNM עכשיו ותראו מה קרה ממש על ההתחלה, איך שאני לוחת על RUN. הרסתי את המעבד?! אני מת מפחד פה... ד"א הכל עם קירורי סטוק, והמפרט כתוב בפרופיל.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אם מעבד לא יושב טוב על ה Socket ( תושבת ) הוא יעבוד ? יש מצב ? , איך המעבד שלי קופץ מ 23-25 מעלות ל 40 במאמץ ? זה תקין ? מעבד E4600
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי מעבד ישן E4600 ולוח של אינטל 945GC הבעיה שהמעבד משחק 1GHZ במנוחה ו 2.4 בעבודה . אני לא רוצה את המשחק הזה ובביוס ביטלתי EIST על דיסאבל ועדיין זה משחק למה ? אני משתגעת! יש בעיה במעבד אולי ? הבטריה של הביוס תקינה הוא שינה את ההגדרה ורשום " NO " אבל זה עדיין מופיע המשחק של התדר . מה עושים ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם מדגם ASUS M2N ולאחרונה חיברתי עוד הארד דיסק למחשב ומסיבה לא ברורה הלדים שמחוברים לי לספק כוח מתחילים להעלם ולהידלק כאשר המחשב מתחיל לחשוב (להיות קצת עמוס) זה קורה כל הזמן גם כשהמחשב נטען, אבל כאשר הוא במנוחה האורות נשארים בצורה רגילה, מישהו יודע למה זה קורה? חיברתי את ההארד דיסק בחיבור חשמל שמתחבר עם ההארד דיסק הראשון.
-
- 2 תגובות
- 430 צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים מחשב חדש (חוץ מכרטיס מסך) בקיצור יש לי מארז THREMALTEK DOKKER ויש לו יציאות קידמיות לאוזניות ו USB. עם המארז ושאר הדברים רכשתי לוח אם gigabyte H77-DS3H. שאני מחבר אוזניות ליציאות הקידמיות יש זימזומים (ניראלי חשמל סטטי) כאלה ברקע וזה ממש מציק... שומעים והכל אבל הזימזומים האלה ממש מציקים, וזה לא שהווליום עד הסוף. ובלי שום קשר לזה המחשב כל הזמן מחשמל כשנוגעים בו... יש פתרון לדבר? הבנתי שזה הורס את המחשב ואולי זה מה שעושה את הבעיה באוזניות למישהו יש מושג מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני חסום לגמרי.. אי אפשר לעשות על המחשב כלום בלי פורטים. איך מעיפים קיבינימט את הפיירוול של NF4U.... לא הצלחתי לאחר אינסוף פעמים. מישהו יכול לעזור?! זה משהו גדול זה כל הNF4U...
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה נתקלתי בבעיה קטנה ואני צריך עזרה בבקשה ברשותי לוח (דיי ישן) Abit nf8 עד לא מזמן השתמשתי בשני זכרונות של crossair ddr400 256mb שעבדו במקביל (dual channel) לאחרונה המחשב התחיל לקרטע ובשביל למשוך איתו עוד קצת עד שישבוק חיים ונחליף אותו רכשתי עוד סטיק של TwinMos 512MB עכשיו הבעיה הקטנה היא שבלוח יש רק שני סלוטים לזכרונות מה שאומר שעם מה שיש לי כרגע אני יכול להגיע מקסימום ל-768 אבל פה הבעיה כשאני שם במקביל שני סטיקים אחד של 512 ואחד של 256 הוא קולט רק את ה-512 ניסיתי להפוך את המיקום שלהם(יש רק 2 אופציות) וזה עדין ככה ניסיתי גם לאפס את ה-CMOS.. לא עזר עכשיו כל אחד מהם בנפרד עובר רגיל.. מישהו יודע איך לפתור את זה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי לוח אם חדש : gigabyte ds3p הלוח בא עם כריס קול של realtec acl 889a אחרי התקנה של xp אין זהוי של התקן הקול ניסיתי להוריד את ההתקן מדיסק ההתקנים שבא עם לוח האם הורדתי driver מהאתר של gigabyte אך ללא הועיל אין זהוי של כרטיס הקול אגב הכרטיס עובד עם מערכת הפעלה ויסטה אבל אני מעונין להפעיל אותו עם ה- xp אשמח לפתרון
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-