עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

שלום לכולם. אני קונה לוח למחשב של אבא שלי: המחשב שלו- פנטיום 3 800מה"צ 256מ"ב ראם SDR והלוח נשרף. ואין כבר אחריות... עכשיו יש לי אופציה לקחת את זה: ASUS CUSL2-C-INTEAL 815EP ב-300 ש"ח או TUSL2-C שעובד גם עם טואלטין ב-480 ש"ח! מה אתם אומרים שווה קניה?!?! :-\

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  2. Started by owen10,

חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא הציע לי לקחת זכרונות של Albatron ואני לא ממש מכיר את החברה הזאת? הוא עושה לי אותם בהנחה....כדאי לקחת? חברה מוכרת? שווה?

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  3. יש לי במחשב כבר 2GB זיכרון, ואני רוצה להוסיף עוד 2GB. אני משתמשת במערכת ההפעלה Vista 32Bit, מעבד DualCore Pentium של אינטל במהירות 1800 מגה-הרץ. אם זה עוזר אז יש לי צילום מהתוכנה אוורסט: http://img576.imageshack.us/i/49748063.jpg אני מחפשת בטווח של עד 300 ש"ח, רצוי אפילו פחות. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  4. קראתי ועברתי על התגובות בפורום ועוד לא הגעתי לתשובה חד משמעית לשאלה האם באמת יש בעיות זיכרון ב P31 ? אני הולך לקחת 2 של 2 ואני לא יודע אם לקחת P31 או P35. אני מבצע OC עם 5200, מקווה להגיע ל 3 עד 3.4 בחורף. בבקשה אל תגידו שההבדל במחיר זניח, בישבילי לא.

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  5. אנו מביאים לכם כיסוי ישיר לאירוע חשיפת מעבדי Zen 3 של AMD למחשבים השולחניים - האם הגיע הזמן של AMD להכות גם בגיימינג?לכתבה

6. Started by yaloner,

שלום לכולם, רציתי לשאול כמה אמור לעלות המעבד הבא: AMD Athlon 64 Dual Core AM2 2.6GHz/5000+ 512KBx2/64Bit/2.0GHz אני שואל כי אני לא יודע אם Athlon Dual Core זה כמו Athlon X2 או לא.

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by pergola,

I just got today my new computer, but according to my CPU-Z its say i got 1200MHZ.. somtimes its change . dont know its wired somtimes the multiplayer is X6 somtimes X10. its supposed to be 12.5.. How can i change it..? soory about the english - i did mistake with the vista installation.

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  8. נתקלתי בבעיה מוזרה: ניסיתי להוסיף זיכרון 1GB ללוח במחשב ישן (Msi PM8PM-IL). הזיכרון הקיים היה Ceon DDR2 512MB 533Mhz וביקשתי להוסיף Kingston DDR2 1GB 533Mhz. בהתחלה הזיכרון לא זוהה בביוס וגם לא בחלונות (רק דרך CPUZ או EVEREST אפשר היה לראות שקיים סטיק זיכרון נוסף). ניסיתי איתחולי ביוס, הגדרות ידניות ומה לא. To make a long story short המחשב זיהה לפרקים את ה-512 ולפרקים את ה-1 ג"ב אך לא את שניהם, למרות ששניהם היו בפנים, ופעמים רבות המחשב פשוט לא עלה ועשה ציפצופים ארוכים. אחרי מספר ניסיונות לא מבוטלים, רק ה-1 ג"ב מזוהים אך שני הסטיקים בפנים. מה הבעיה פה? האם אפשר לפתור את המצב כדי שיזוהו 1.5 ג"ב מלאים?

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  9. http://www.tgdaily.com/2006/01/26/ddr3_2007/ המהירות של הזיכרון צריכה להיות 800MHZ... נשמע מצויין

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  10. דגש על ה-agp??????????

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  11. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב בימים הקרובים. ראשית, שאלתי היא האם מוטב להשקיע 200 שקלים בלוח אם על מנת להשתמש בזכרונות 800MHZ במקום 667MHZ? במידה וכן, איזה לוח עדיף? Abit ab9 או הGigabyte S3 965P. הערה: אני לא מתכנן אוברקלוקינג.

• 9 תגובות
    • 602 צפיות
  12. B150M-A LGA 1151 - 4x DDR4 up to 64GB at 2133 MHz - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 3.0 x1 - 6x SATA 6Gb/s - USB 5Gb/s - 4x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - HDMI - DVI-D - VGA - mATX (23.4x20.6 cm) ₪ 373 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=B150M-A H110 - 2x DDR4 up to 32 GB at 2133 MHz - PCIe x16 - 2x PCIe x1 - 4x SATA 6Gb/s - 4x USB 3.0 - 8x USB 2.0 - VGA - DVI - HDMI (1.4) - S/PDIF - Realtek GbE - mATX (22.6x17.4cm) ₪ 292 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-H110M-S2H אני מבין שביקר יותר, יש יותר USB3, כי אתה משלם יותר שווה אתה מקבל יותר. ביקר יותר בטח יש גם יותר חריצים להרחבה, אני לא מבין בזה אלא היגיון בריא. אבל האם יש הצדקה ללכ…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by DarkAnus,

אני בשלבים מתקדמים של רכישת מחשב חדש. סך הכל מדובר ב4 גיגה זכרון 800MHZ, כרטיס מסך או GTX760 או HD8750 [עוד לא החלטתי, אבל מדובר בכרטיסים דומים במחינת ביוצעים] הלוח אם הוא P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL של ASUS והספק Tomahawk 450W Active PFC 12cm מחשב לגיימינג..השאיפה שלי היא להפעיל משחקית כדוגמת CRYSIS על המקס עם ביצועים טובים. אין לי שום ידע בOC. אבל ארצה ללמוד ולהתנסות בעיניין.. קיצר, האם תוספת ה300 שקל משתלמת בשביל ה7400 או שאסתדר יופי עם ה5200? הבנתי שלשניהם יש אחלה פוטנציאל ל OC

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by roc,

שלום,לי ולחבר שלי יש אותו מהירות מעבד אבל היום הורדנו את התוכנה CPU-Z וראינו שאצלו רשום presscot ואצלי northwood אז רציתי לשאול מי יותר טוב או אם הם שווים במהירותם ואם יש הבדל ביניהם אז הוא גדול?

• 9 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by natan805,

כי נהרס לי לוח של sata 2 והביאו לי עם sata 1 עכשיו אני יכל להתלונן ואולי יחליפו לי אבל אני יודע שזה יקח זמן האם שווא לי להתאמץ בשביל ה sata 2 הזה? האם יש הבדל? מדובר על לוחות km51pv sata 2 ו k8nf4 sata 1

16. Started by idoraptor,

2x1GB Corsair XMS2 Pro TwinX CL4 או 2X1GB Kingston HyperX הבעיה היא שאני לא בטוח אם הוא CL5 או CL4. אם תוכלו לומר לי את דעתכם אני אשמח. ורק בין שני הזכרונות הנ"ל, הצעות לזכרונות אחרים לא יהיו פרקטיות כי אני קונה בחנות שמוכרת רק את שני אלו (הכי טובים שלה) שניהם 800MHZ, אגב.. במידה והקינגסטון הוא CL5, מה עדיף ? ובמידה והוא CL4, מה עדיף ? בינתיים אני לא מתכנן OC, אבל שתהיה לי האפשרות לעשות בעתיד. תודה שוב, עידו.

• 9 תגובות
    • 581 צפיות
  17. אוקיי בן דוד שלי טס ליפן(או סין, אני שכחתי...) ואני חושב לשדרג ת'מחשב לפנטיום 4 אז חשבתי אולי זה זול שם? מישהו יודע? אני חושב על פנטיום 4 2.0 או 2.4 ביחד עם לוח של אסוס p4t533 ? או אולי אחר שמתאים? כי בלוחות לפנטיום 4 אני ממש לא מבין.... ודבר אחרון, אם יהיה קילקול או משהו, באחריות למי אני פונה? ליפן? או ליצרן עצמו? תודה מראש!!!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. רוצה ליקנות מחשב חדש מבוסס על ה 4200 כפול הליבה - תושבת AM2 כמובן קראתי היכן שהוא : 1. שהמעבדים האלו מיתחממים הרבה יותר מאינטל 2. שיש להם עדיין הרבה בעיות תאימות...מכל מיני סוגים אני ממש לא מבין בזה = ורציתי תשובה מיכאלו שיודעים / עבדו / עובדים עם AMD האם יש איתם בעיות??? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  19. שלום, לפני הרבה הרבה זמן(ב-2006) קניתי את המחשב הבא: Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Gigabyte GA-945P-S3 Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Radeon X1800 אני מריץ ווינדוס 7 והמחשב זוחל לפעמים(בשימוש רגיל, אפילו לפני שאני עובד עם מטלב ואופיס), בלתי אפשרי לצפות בתכני 1080p גם כן. אני מעוניין לשדרג את המחשב כל עוד המחיר לא יהיה גבוה מידי, שדרוג הזכרונות ו OC יכולים לעשות שינוי משמעותי? במידה וכן על מה תמליצו לרכוש ואיזה OC כדאי לעשות? (גילוי נאות: אף פעם לא עשיתי OC ואין לי מושג ירוק איך וכמה עושים) תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, אני רוצה לעשות עדכון לביוס, אבל לצערי אני לא יכול לבצע את העדכון דרך הביוס, בגלל שאין לי פלופי/DOK. בכל המדריכים שקראתי לא היה מידע לגבי עדכון דרך מערכת ההפעלה, אני אפילו לא יודע אם זה אפשרי עם הלוח שלי (ABIT IP35-E), אני רוצה לעשות OC והעדכון הזה ממש תוקע אותי :\ אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי לעדכן דרך הווינדס, ללחוץ פשוט על AWDFLASH כמו כל התקנה רגילה? או שאני צריך להפעיל את העדכון דרך תוכנה מסויימת? הורדתי את העדכון האחרון, ואחרי החילוץ אלו הקבצים שמופיעים: לפני שמתחילים את העדכון דרך הווינדוס צריך לשים-לב לפרטים מיוחדים? אני מתחיל להתייאש מהמצב הזה :\ תודה לכל העוזרים, =]

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  21. הסטיקים של סמסונג וקינגסטון, אני עובד על 5-5-5-15 ו667 MHZ. מערכת הפעלה XP 32-bit. שדרוג ל1066 ישפר משמעותית את הביצועים?

22. DS3L תומך במערך רייד? מה ההבדל/ים בין DS3L לDS3? איזה לוח אם מומלץ בתקציב הזה (של הDS3L ואם משתלם וההבדלים מצדיקים אז עד הDS3)?

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  23. Started by I_S,

מה הם הHyperTransport Links? אני יודע שזה קשור למעבדי הAmd החדשים(טכנולוגיה חדשה של Amd). ומה זה משנה אם יש שלושה שנים או אחד מהם? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הי, קניתי זכרונות של OCZ: OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 Dual Channel מזוהה ב-CPU-Z בתור: OCZ2P800R21G הזכרונות האלו אמורים להיות 4-4-4-15 לפי אתר היצרן, אבל לפי CPU-Z הם רצים ב-5-5-5-15 למה? לוח האם שלי: Gigabyte GA-M61PM-S2 מעבד: AMD Athlon 64 X2 4600 האם הם פגומים או מה ??? אשמח להסברים...

• 9 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.