עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Vladgi,

קניתי מודולה של הזכרון הזה לפני כחודשים ולפי מש-cpuz אומר לי שהזכרון משנת 2002???זה הגיוני??זה יכל להגביל אותי באובר קלוק?או שהתוכנה הזו סתם מחרבשת?ואם היא לא אני יכל לנצל את האחריות שלי?צירפתי תמונה

• 9 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by toktok,

הי, שאלתי את השאלה בפורום תמיכה תכנית ובינתיים לא נתנו לי תשובה לשאלה, לאור כך שאנשים פה מבינים בזיכרונות אני חושב שהשאלה קשורה גם לפורום הזה (אם לא אז מצטער). השאלה בקישור הזה,אשמח אם תתנו לי תשובה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319123.0 תודה

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  3. כנראה ש-gigabyte היא ממש לא חברה שמכבדת את עצמה מפני שאפילו בלוחות היקרים ביותר שלה כמו ds3p,ds4 שתומכים ב-crossfire, התמיכה הזאת היא יותר על הנייר מאשר במציאות מפני שבכל הלוחות שלה שמבוססים על P35 החריץ הראשון הוא 16X והשני הוא 4X. ראו בעצמכם : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2745&ProductName=GA-P35-DS4 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2747&ProductName=GA-P35-DS3P מכאן נובע שהכרטיס הגראפי השני שיוכנס ל- pci-e x4 , למעשה לא ינוצל במלואו. לא מספיק כל זאת אלא שאפילו החריץ המסורס הזה עובד על אותו האפיק שעליו יושבים 3 חריצ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by 123krembo,

היי אני מתלבט בנוגע לשדרוג הזיכרון לנייד שלי השימושים הם Matlab,Solidworks,Office. המפרט הוא i5 3210M EVO850 256 Gb 4Gb Ram איזה נפח להוסיף (4 או 8 Gb) ואיזה דגם? התקציב עד 250 ₪ צירפתי תמונת מסך מהCPU-Z תודה!

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. עיינתי קצת בNOACOMP בחיפוש אחר רכיבי חומרה יוצאי דופן , והאמת , גיליתי אחד , מדובר בלוח אם שמכיל פיזית 4 חיבורי PCI-E (!!!) שיכולים לעבוד במקביל , הנה קישור :http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4916 למוצר המשונה הזה , המחיר נראה סביר לכזה לוח אם , השאלה שלי היא האם ניתן לחבר לכזה לוח רביעייה של Nvidia G-FORCE 7950gx2 (בתכלס יהיו על הלוח 8 ליבות גראפיות , ונצטרך ספק יציב מאוד של איזה 1000W ) בשביל לקבל ביצועים שלא נראו

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by nec_000,

דור שני של מעבדי zen של AMD מושק באפריל הקרוב. יורדים מ 14 ננו מטר לייצור ב- 12 ננו מטר, תדרי העבודה יהיו גבוהים יותר, והיצרנית טוענת כי השפור בבצועים יהיה מעל 10% פר ליבה. אמנם המעבדים החדשים יעבדו כמצופה גם על לוחות האם הנוכחיים בעלי ערכות שבבים מסדרת 300 וסוקט AM4, אך במקביל יושקו גם ערכות שבבים חדשות מסדרה 400, שישפרו את הביצועים, את התמיכה בזיכרונות, ויציגו יכולות חדשות. מעניין ... עוד השקה שכבר פורסמה פה בפורום אך מוזכרת בסרטון של hardwareunboxed, היא הדור החדש של מעבדי APU של AMD מבוססי ליבת Ryzen. חיכינו לזה הרבה זמן וסוף סוף זה הגיעה. הגדולה שלהם היא היכולת להוציא לראשונה את ryzen 3 אך הפעם משולב ליבה גרפית, נקודת חו…

7. Started by Dumbass,

שלום, יש לי שני סטיקים של 512MB, אחד של קינגסטון ואחד של a-data, אחרי הרבה נסיונות ושינויי תזמונים, אני רואה שאין מצב להפעיל אותם ב1T (יש לי מערכת AMD 939) וגם באותה הזדמנות אני רוצה כבר זכרונות שיעבדו בDC. מה הזכרונות המינימליים שאני יכול לקנות שיעבדו בT1 בתזמונים סבירים? יש לי 600 שקלים, אני פשוט אמכור את שני הסטיקים הנוכחיים, אז אני אוסיף קצת כסף (בקיצור יש לי 600 שקלים לג'יגה שיעבוד ב1T וDC). ויש לי עדיפות לKSP (צריך משהו באיזור תל-אביב). תודה (:

• 9 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by liranfa,

לפני כמה שנים קניתי איזה לוח אם תוצרת ענטיזאחל או משהו כזה(אני לא מצליח לדעת מי החברה שייצרה את הלוח הזה) כרגיל הלוח אם הרוס(הקבלים שלנו התנפחו) אבל בכל מקרה הנה תמונה של הלוח-אם שאני צילמתי: http://img71.imageshack.us/img71/2489/imgp00044pd.jpg זה לוח אם לפנטיום 3 סוקט 370 עם צ'יפסט של אינטל נראה לי815E תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  9. בעקרון רציתי לשפר ביצועים במשחקים בעיקר בשביל המשחק BF 3 לפני כן התדר היה לי על ברירת מחדל 3.0GHZ ,עכשיו עשיתי OC ל 3.5GHZ וציפיתי שזה ישפר לי את ה FPS אך לא רואה שינויים (בביצוע הכללי של המחשב דווקא טיפה כן מרגישים שהמחשב עובד יותר מהר), השאלה אם ה OC אמור להשפיע על ה FPS במשחקים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by merlin_77,

שלום, אני מרכיב מחשב חדש עם i7 920 ולוח כנראה gigabyte EX58-UD3R. אני מחשב זוג זכרונות 2G בשביל DC. השימושים יהיו עיבוד תמונה. ממה שהבנתי אין הבדל גדול כ"כ בין DC ל TC. השאלה אם יש הבדל גדול בין 1333MHZ לבין 1600MHZ. הבנתי שלא כל הDDR3 עובדים עם הi7 אז אני בעיקרון מחפש את מה שהכי זול ויעבוד בלי בעיות. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  11. תודה רבה על העזרה

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  12. עוד אנחנו מחכים ל-K10 ב-65 ננו, וכבר AMD עושה שרירים לאינטל! 45 ננו נכנס לייצור. http://babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=zh_en&url=http%3A%2F%2Fwww.hardspell.com%2Fdoc%2Fhardware%2F37138.html [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  13. יש לי מעבד AMD AXP 2500 לפני 8 חודשים קניתי וולקנו 12 ומרחתי על המעבד את המחשה התרמית הג'נרית שהגיעה עם גוף הקירור. היום קניתי משחה ARCTIC SILVER כדי לשים מחדש, אבל אני רוצה לדעת קודם איך להסיר את המשחה הקודמת? יש לי בבית מין "ג'" כזה, שרשום על הרכיבים שלו מאחור: Ingredients: alcohol 70%, water, glycerin, thickners & fragrabce אני יכול להשתמש בו?

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by leopold,

אני עומד לשדרג את המעבד במחשב שלי ל athlon xp 2600+, אני הולך לייעד את המחשב למשחקים. לשם כך אני צריך לקנות לוח עם חדש (מפני שעכשיו יש לי לוח אם למעבדי אינטל). אני מעונין לקנות לוח אם מסוג ASUS או Gigabyte. יש בידי בסביביות 500 ש"ח לקניה זו. אני לא יודע מה לבחור משום שאיני יודע מהם התכונות שיש לשים אליהם לב כשקונים לוח אם ומהי משמעותם. עיזרו לי בבקשה לבחור את הלוח אם המתאים למחשב משחקים במחיר 500 שקל.

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by MarkK2003,

אז ככה, הביקורת שכתבתם טובה מאד, רק דבר אחד עצבן אותי לאללה: אתם כתבתם שזכרונות של 400MHZ נחשב "LOW END". אתם תגידו לי מה הקורא אמור להבין מזה?? שזה בקושי מעלה משחקי גיימבוי?? בימינו 1GB זיכרון כבר לא נחשב OVERKILL, ואף דרוש למשחקים של היום והעתיד הקרוב מאד, ואם מישהו רוצה לקנות 1GB של 400MHZ איכותיים, זה יעלה לו 1400 ש"ח בממוצע. רבותיי, 1GB של 500MHZ זיכרון אף אחד לא יכול לקנות גם אם יש לו 10K שקלים(אלא אם המפרט לא כולל מסך)!! וזה בדוק. אם הבנאדם קונה מעבד וכרטיס מסך טובים, 400MHZ יספק אותו מעל הראש, וזו עובדה! בכסף שבו אחד קונה 500MHZ זיכרון עדיף לקנות משהו שבאמת יעשה הבדל בפריימים, כמו כרטיס מסך טוב, או מעבד, אבל בזיכרון נפח משפיע יותר ממהירות. בכתבכם את הנ"ל, אתם עלול…

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  16. יש לי כבר שבועיים מחשב חדש עם לוח אם GA P35C DS3R (ver 1.1) ועליו Q6600 עם קירור של אינפיניטי. המארז הינו פוסידון עם 2 מאווררים (סה"כ יש לי 3 פרט לספק). גם לוח האם (מעודכן עם הגירסה האחרונה שיש באתר של גיגהבייט) מדווח טמפ. של 60-70 מעלות בהתחלה. שמעתי פה ושם שיש טבלאות כיול לטמפ. אך אחרים מדווחים על טמפ. הרבה יותר נמוכות. אז מה קורה אצלי ??? אגב גוף החימום אינו חם במיוחד ואין OC. נראה לי שיש מעבר חום טוב בין המעבד לגוף הקירור. את הבדיקה עשיתי ע"י ניתוק המאוורר של האינפיניטי והרגשתי תוך שניות לא רבות את החום עולה בצלעות הקירור של האינפיניטי. לאחר חידוש פעולת המאוורר (שאגב שקט מאוד) הטמפ. של גוף הקירור ירדה. אז מה קורה עם דיווחי הטמפ. שלי (פרט ללוח האם, אני משתמש ב TAT ו Co…

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  17. Started by StreetRacer,

שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את המעבד הישן (AMD 667 אם אני לא טועה) למעבד יותר מהיר. יש לי לוח של GIGABYTE דגם GA-71XE. מה המהירות המקסימלית של מעבד AMD שניתן להרכיב על אותו לוח ? תודה

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  18. מתי ניתן להשתמש במעבדים הזולים האלו? הם בסוקט AM2..והם כמו מי?

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by AMD XP1800,

מצאתי מחשב זרוק Athlon xp 1800+ 256KB L2 עם לוח אם של ECS K7SOM+ VER 5.2 עם זיכרון 512MB החלפתי לו את המאוורר CPU של המעבד שהיה גנריק ברמה מזעזעת ושמתי DEEPCOOL חדש שהיה לי במלאי מרחתי משחה טרמית AC . שאלה 1 . למה מקביל המעבד פנטיום 4 ? 1.8 ? המעבד על 1.53 MHZ תושבת 462 . שאלה 2 . כמה שווה מחשב כזה ? יש לו 40GB כונן קשיח וצורב רגיל . שאלה 3 . על כמה מעלות אמור להיות המעבד ? הוא רותח 40 מעלות בביוס / מנוחה זה טבעי ? מעבד חם עם המאוורר הפשוט הוא היה 43 . שאלה 4. למה הוא טוב ? רק אינטרנט ? יש בו WIN XP PRO SP3 . הוא עובד מצויין באינטרנט עשיתי לו עידכון ביוס מ 2001 ל 2003 .

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, יש לי זוג זיכרונות 512 בבית במהירות 533. אכשיו אני מעונין לשדרג ל2 גיגה אז כדאי לי ליקנות תזיכרונות האלו? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5159 1.האם יהיה לי DC? 2.האם כדאי לקנות בכלל בטיק 1 של גיגיה? 3.והאם הזיכרונות הנ"ל טובים ושווים תמחיר? 3.והאם הם מתאימים לDS3 rev 3.3? 4.והאם הDC יתן לי יותר ביצועים מאשר שתי 512 +1 גיגה? או שכדאי בכלל את זה שזה יותר זול משמעותי וחברה יותר טובה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308_487&products_id=4831 תודה רבה שמואל

• 9 תגובות
    • 556 צפיות
  21. אני מתלבט בין מספר לוחות אם - והלוח שהכי מעניין אותי זה Fatal1ty H97 Killer השאלה אם העובדה שלוח זה תומך רק ב DDR 3 מהווה חיסרון לעומת לוחות חדשים שתומכים ב DDR 4 דעתכם בנושא ?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני ליפני החלטה על מחשב חדש ומתלבט על שתי תצורות: או Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 עם לוח ASROCK = ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire או Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore עם לוח ASROCK=AM2NF4G-SATA2 AM2, DDRII 800, PCI-E ההפרש הוא 450 - 500 ש"ח יותר לצירוף של אינטל = לעומת הצירוף של AMD 1. מה אתם ממליצים? האם יש הפרש משמעותי שמצדיק כזו תוספת?( השימוש למחשב הוא מאוד מגוון = אני גיימר בינוני מינוס...לא מאמין שאי פעם אהיה גיימר כבד - מעבר לזה המחשב מיועד להיות מחשב למוזיקה - וכלי נגינה וירטואלים כמו פסנתר בנוסף על השימושים הקונבנציונאלים) 2. איך החברה הזו ASROCK ? המיפרט של הכרטיסים ניראה מצויין והמחירים לכרטיס הטוב ביו…

• 9 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by shdrthki1,

לפני שאני קונה מחשב חדש אני רוצה לדעת כמה דברים 1)כדאי לחכות למעבדים החדשים של AMD ? 2)עד כמה הם יהיו חזקים יותר? 3)מה יהיה טווח המחירים שלהם 4)ומתי הם יצאו תודה

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  24. מה ההבדלים העיקריים בין הדגמים הבאים (איזה לוח מהם מומלץ ?) Gigabyte GA-P35-S3G Intel® P35 + ICH9 Chipset LGA 775 Gigabyte GA-EP35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 Gigabyte GA-EP35-DS3 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by Tabasco,

אממ אני מעניין לקנות מחשב חדש מ-KSP, תיכננתי לקנות את הלוח, ABiT AN8 Ultra, אך לפני כמה ימים נראה כאילו הוא חסר במלאי... יש להם ABiT KN8 Ultra, רציתי לדעת האם ההבדל בינהם רציני? כי הפרשי מחירים היו 105 שקל אם אינני טועה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.