מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, צריך את עזרתכם בבקשה! יש לי כרגע מעבד E2160 שרץ על OC ב- 3.2GHz אבל הוא כבר חלש למשחקים של הדור הקיים (למשל CoD BO). אני מחפש מעבד שיחליף אותו, אבל צריך שיהיה בעל פוטנציאל OC רציני (כמו ה- E2160). צריך להיות לתושבת 775 בלבד. תקציב: עד 450 ש"ח ~. שאר המפרט שעלול להשפיע: לוח אם: Abit IP35-e זכרון: 4GB Crucial Ballistix 800MHz - עמידים לוולט גבוהה, גם למטרות OC. כ. מסך: Leadtek 8800GT 512MB + ZL Cooling תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת לוח למעבד AMD .. לא הקצבתי מחיר גבוה ללוח אם ולכן אני הולך לקנות לוח סביר ולא איזה משהו רציני ויש לי התלבטות כי אני לא מבין גדול בלוחות .. 2 ראשונים של אסוס , שניהם עולים 470 . M2A-VM HDMI AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=496&l4=0&model=1585&modelmenu=1 M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1138&modelmenu=1 ושל גיגבייט שעולה 465 M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2310 לא הצלחתי להבין אבל אני מעוניין באמת לדעת איזה כ…
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בס"ד היי, אני מניח שזאת שאלה שהולכת וחוזרת די הרבה כשזה מגיע לתחום השדרוג, בעיקר בין 2 המעבדים האלה. אבל בכל זאת המידע באינטרנט כל כך גדול שזה כבר נהיה בלאגן. עיקר ההתעניינות שלי היא לגבי האמינות של AMD בתחום המעבדים בשנים האחרונות. בזמן האחרון הייתי בקבוצה האדומה בתחום כרטיסי המסך, ואפשר להגיד שאני לא הכי מרוצה מזה, בעיקר יש הרבה בעיות סביב הדרייברים שלהם, ככשדוגמה שלילית מאוד מבחינתי לAMD היא שלקח להם 4 חודשים לתקן באג בדרייבר שלא אפשר למשתמשים עם 2 מסכים להשתמש במחשב שלהם בצורה סדירה. https://community.amd.com/thread/228886 שזה הפך אותי ללא מרוצה מהRX 580 שלי. וזה אחרי בעיית התחממות בR9 290 הקודם שהיה לי שלהם, שלצערי גם לא האריך ימים, שרד 3 שנים ו…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, וחשבתי לקנות ערכת TRIPLE- CHANNEL 3GB בשביל לוח שהוא DUAL CHANEL. כדי לחסוך כסך, במקום לקנות ערכת 4 גיגה. האם החסכון בכסף שווה? 150 שקל בערך רק עם מערכת עם 3 גיגה במקום 4 גיגה. וגם האם זוג כרטיסים יעבוד על DUAL CHANNEL ואחד בודד, או שעצם זה שהם באו כTRIPPLE יעשה בעיות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בלוח אם של GIGABYTE 2 סלוטים של זיכרון ושניהם תפושים עם 256 MB כל אחד. השאלה היא האם אני יכול להוציא סטיק אחד ובמקומו לשים אחד של 1GB , זה יעבוד או לא?? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני כנראה קונה לוח asus p4p800, השאלה איזה זיכרון הכי מהיר מתאים ללוח הזה? ddr 500 מתאים?
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מחשב ביחד עם בן דודי..ועקב החלטת רכישת לוח האם+המעבד (מעבד נרכש) מהארץ בגלל האחריות נוצרה התלבטות. איזה לוח אם כדאי לבחור לטובת גיימינג,עריכת וידאו,PHOTOSHOP ועוד תוכנות כבדות וכמובן לוח אם שיספיק לעתיד של שנתיים-שלוש תקציב הלוח הינו 800-1000 ש"ח ובראש ובראשונה ביטוי יכולות הOC של המעבד לMAX יכולת. אופציה 1:ASUS P5Q DELUXE אופציה 2:ASUS P5Q-E אופציה 3: GIGABYTE DQ6 X48 שני הלוחות בעלי ציפסט P45 ורציתי בקר יותר מתקדם דוגמת הX48.. האם השינוי ממשי בהנדסת הלוחות (בין הציפסט הישן לחדש) או שP45 ייתן לי יכולות OC טובות? אם יש לוח עדיף על שני לוחות אלו אשמח לראות קישור. *בצירוף עם TT BIG TYPHON LAPPED תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
מהו הלוח עם כרטיס קול מובנה הכי טוב שקיים ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe בישביל מעבד Core 2 Due E6300. השאלה שלי היא כאשר אני אעבור ללוח אם החדש, האם כרטיס המסך הנוכחי שלי שהוא AGP x8 יוכל לעבוד עם הלוח הזה או שאני יהיה חייב כרטיס מסך של PCI-e ? האם המצב יהיה דומה בכל הלוחות PCI-e שאני אקנה? והאם יש לוחות דומים למעבד זה אך יותר זולים ומשתלמים? להבהיר שאני לא מתכוון לעשות OC מכיוון שאני לא יודע איך ואין לי את התקציב לכרטיס מסך חדש! יש פתרונות אחרים?
-
- 9 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אז כהה... ה MSI יגיע רק סוף השבוע.. אני לא יודע מה לגבי האפוקס.. השאאלה היא.. : האם להחליף לוח לאפוקס? מה ההבדלים?.... כל מה שאני יודע על ההבדלים זה שלאפוקס יש סלוט PCI שישי ולMSI יש תמיכה ב USB2 הבחנתם בעוד משהו? ומה ההבדל בזיכון של קורסייר בין ב CXM ל XMS??
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כחלק משידרוג מחשב אני צריך לוח אם (למחשב לשימוש משרדי) שיענה על הדרישות הבאות: יתאים למעבד SEMPRON 3000 939 TRAY. יתן לי אופציות שידרוג בעתיד למעבד כפול ליבה. אני צריך שתי הצעות: לוח ראשון - לוח סטנדרטי שיתאים לשתי הדרישות הנ"ל. לוח שני - וכאן הבעייה הגדולה - יכלול כ. מסך עם יציאת TV שלא דורשת BRACKET מיוחד!!! תודה לכל מי שיעזור.
-
- 9 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום רב למחשב שבבעלותי יש שני סטיקים של 2GB זכרונות של OCZ על פי המדבקה הם נקראים: PC26400 2GB DUAL CH Reaper X edition והוספתי היום עוד שני סטיקים של זכרון הפעם של קינסגטון הנקראים: 4GB PC2 8500 CL5 240 ברגע שכל הארבע סטיקים פןעלים המחשב נדלק ונכבה עוד לפני שהמסך עולה. ברגע שאני שם 2 סטיקים של או סי זי או של קינגסטון המחשב עולה רגיל. ניסיתי לשלב גם סטיק אחד מכל חברה גם המחשב לא עולה מישהו יכול לעזור לי בעניין? תודה מראש, דימה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה פרטים על לוח האם שלי: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8LD533.htm מישהו רוצה לקנות את המחשב שלי והוא רוצה להשתמש בו למשהו שוראים לו FIREWIRE נדמה לי. אז ניסיתי להסביר לו שאולי לוח האם שלי לא מתאים אבל הוא אמר לי שאם יש יציאת PCI אז הוא יתאים. אז תגידו לי בבקשה אם אני צודק או הוא? אם אני אז תגידו לי בבקשה אם בלוח האם שלי יש יציאת פיירוויר או אם הוא מתאים לזה בכלל.
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום! אני אשדרג את המחשב שלי בזמן הקרוב (יותר נכון אקנה חדש). אני בעיקר רוצה להפעיל את המשחק FSX בצורה הטובה ביותר שאוכל- שהמשחק ירוץ חלק. הייתי רוצה את ייעוצכם בנושא- 1. עד כמה המעבד קריטי בנוגע למשחק הזה (הסימולטור הכבד ביותר)... שמעתי מצד אחד שהכרטיס מסך הכי חשוב ומצד שני שהמעבד דווקא הוא העיקר במשחק הספציפי הזה...? 2. איזה מעבד עדיף - כפול ליבה או מרובע ליבה ולמה? 3. מה ההבדלים בין הQ6XXX ל- Q9XXX... אני לא מתכוון לשות OC. אז אשמח לקבל הצעות והמלצות למעבדים!! תודה רבה ויום טוב!
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כרגע יש לי ג'יגה, מה כדאי סטיק של 1 או של 2 ג'יגה? תוכנות שבשימוש ברקע: מסנג'ר, ווינאמפ, פיירפוקס, JDOWNLOADER, ולפעמים גם MPC תודה
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כל העוצמה והשקט של האתלון 64 מקופלים לתוך לוח קטן. בדרך כלל לוחות כאלה גם זולים יותר מלוחות ATX רגילים ב 100 שקל בערך. קשור לאתר היצרן: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=622 מארז מיוחד ללוחות mATX, האנטק אריה: http://www.antec-inc.com/us/productDetails.php?ProdID=15130 אבל כמובן שגם כל מארז ATX רגיל יתאים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני אשדרג אל המעבד שלי למעבד חדש מדגם: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM בעקבות השדרוג אני צריך גם להחליף לוח אם. כרגע אני מתלבט בין 3 לוחות אם שונים. מה מהם יודע עדיף ? יותר טוב ? בעל ביצועים הכי טובים ? וכמובן הכי מלא בתוספות... 1. ASUS A8N-E 2. MSI K8N Neo4 Platinum 3. DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D אם יש כמובן הצעה אחרת בטווחי המחירים של הלוחות הנ"ל אשמח לשמוע תודה לעונים !
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי 2 סטיקים של 512MB DDR400 של יונדאי CL3 גנריים לגמרי. יש לי גם סטיק אחד של Corsair XMS3200 CL2 512MB וראיתי שמישהו מציע בטריידזון עוד אחד כמוהו ב-300 שקל. רציתי לדעת אם אני אקנה ואשים אותם ב DUAL CHANNEL (בהנחה שהם יעבדו כמו שצריך), האם אני אראה שיפור בביצועים, והאם הסטיק שווה 300 שקל? תודה
-
- 9 תגובות
- 579 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של הלוח אם שלי... Gigabyte P31-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2615&ProductName=GA-P31-DS3L ואני רוצה להוציא את הזכרונות שברשותי (2 סטיקים שכל אחד גיגה) ולשים 2 סטיקים שכל אחד 2גיגה. האם הלוח שלי יתמוך? אני שואל זאת מפני שרשום באתר: "4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 4 GB of system memory " אז כנראה שמדובר בסה"כ 4 סטיקים של 1 ג'יגה מקסימום? או שאפשר 2 של 2 ג'יגה מקסימום?
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה מהירה ביותר... עד שהחלטתי ללכת לקנות את הלוח של ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD גיליתי שפנדה סגורים ליומיים.... וב KSP לא מוכרים את הדגם הזה אלה רק את ABIT NF7-S עכשיו מה שאני רוצה לדעת... איזה לוח יותר טוב? מה ההבדלים ביניהם..? והאם יש ללוח הזה ABIT NF7-S גירסה 2.0 כי הזונות האלה אומרים בקי אס פי... שהם לא אומרים איזה גירסה אתה מקבל עד שהלוח לא אצלך...ואתה כבר תבדוק.. תודה חולה עליכם יוסי
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש זיכרון DDR400 בנפח 2GB בקונפיגורציה 2x1GB עם CL=2.5, רצוי שהזיכרון יהיה לא יקר ואמין, אשמח מאוד לשמוע המלצות. תודה לעוזרים. אלכס.
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי כיום Pentium 4 Dual Core במהירות 3.4 ג'יגה הרץ. אני רוצה להחליף אותו למעבד החדש Core 2 DUO. באיזה מהירות אני צריך של המעבד החדש כדי לקבל ביצועים שאינם נופלים מהביצועים של המעבד שלי? האם 3.4 ג'יגה הרץ או אני יכול להסתפק במהירות נמוכה יותר למשל 1.86, 2.4? בקיצור איך אני יודע לעשות הקבלה מבחינת ביצועים בין שני דורות המעבדים.
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אנ מחפש זכרונות DDR 800 למערכת בבניה עד 650 ש"ח ל 2 GB. הזכרונות צריכים להיות מסוגלים להגיע עד DDR 950 מבלי לקצת את חייהם יותר מדי. בנתיים מצאתי את האפשוריות הבאות בטווח המחיר שרציתי: OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Platinum CL4-4-4-15 - זה REV 2 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Reaper HPC Heat Pipe Conduit CL4-4-4-15 - זה לא גירסת הEB Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra - גירסת ה- 6400UDC G.Skill PC-6400 1GX2 2Gkit model NQ CL5-5-5-15 G.Skill PC6400 1GX2 Kit 800MHZ model PK CL4-4-4-12 G.SKill PC6400 1GX2 model HK CL4-4-3-5 דעתכם - הצעות אחרות?
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-