מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיית של קריאת טמפ' בביוס הוא אומר שמעבד על 19 מעלות.. לא הגיוני ובאברסט הוא לא מזה את החיישן של המעבד ולוח אם רק של הכרטיס מסך וה HD עידכנתי ביוס וזה לא עזר למישהו יש את הלוח הזה?!?
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
סוף סוף גיליתי את הבעיה, אבל אני לא יודע איך לטפל בה... הזכרון שלי במהירות 667, וכשאני עושה אוברקלוק למעבד, אז משום מה המהירות של הזכרון גם עולה... ניסיתי לשים את הזכרון גם על AUTO וגם לשים על מהירות של 667, אבל בכל זאת מהירות הזכרון עולה. מה שמעניין זה שהמהירות עולה כך שהיחס בין המעבד לזכרון נשאר 4:5, שזה אומר שהיחס הזה איכשהו נעול אצלי. אז איך אני יכול לעשות כך שהיחס יהפוך ל1:1? עוד דבר, כשאני לוחץ על TAB במהלך הBOOT בשביל שזה יראה לי את המסך הראשון הזה שבו זה מחשב לך את כמות הזכרון, מהירות המעבד ומהירות הזכרון, זה מראה לי שמהירות הזכרון היא 166 בDUAL CHANNEL... ככה זה אמור להיות? זה לא אמור להראות לי 333? עריכה: אין יותר בעיה עם הזכרון, מצאתי את הפתרון, צריך לשים את …
-
- 14 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הג'אמפר של ה 4V מכוון למצב 4V אבל הבעיה היא כשאני מגיע לביוס הוא מראה לי רק עד ל 3.2V...כאילו לא הזזתי בכלל את את הג'אמפר כרגע אני על 3.2V 245 2-2-2-6 ואני רוצה לעלות קצת תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
-
-
נתחיל מההתחלה יש לי לוח אם 8RDA3+, זכרון 1024 400, ומעבד 2500+ AMD בזמון האחרון הלוח התחיל לעשות לי צרות צרורות, אז איפסתי את הביוס, ומאז בכלל יש בעיות. בעיה אחת היא שכל הזמן בפוסט רשום שהמתח VDD לא תקין (הוא מסומן באדום ונורא לא יציב), דבר שני, הוא שבברירת מחדל, המעבד עובד על 100*11, ואם אני משנה ל166 (כמו שהוא אמור לעבוד) אז הזכרון עובד בתור DDR333, ואם אני משנה את זה למה שנקרא "By SPD" (בביוס, ז"א לשנות את זה ל400) הוא מסרב לעשות פוסט ומצפצף כמו מכונית משטרה. עוד דבר, שכנראה קשור הוא העכבר, שפועל בצורה נורא בעיתית- בעיקר שהוא מחובר בUSB וגם בPS2, הוא לא פועל בצורה תקינה ולפעמים "נעלם" (העכבר אופטי, ונראה שהוא פשוט לא מקבל מתח, אין אור אדום, וזה בהרבה עכברים). הבע…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין windows אבל בשביל זה בלוח אם Epox 8RDA3+ צריך בהתחלת ההתקנתהwindows דיסקט של הלוח ואין לי אותו היו את הקבצים באתר של epox ועכשיו אין אולי למישהו יש לינק לקבצים האלה הוא שהוא יכול להביא לי בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני מתקין בו מעבד AXP2000 עם ליבה פאלאמינו (בדקתי גם 1800 עם ליבה TBB) ולא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להפעיל את המחשב בבאס של 133 כשאני משנה את ה FSB עם המתגים בלוח אז המחשב נדלק אבל אין תגובה ואין שום ציפצוף כאילו הלוח מת(או בעיה במעבד). ואם אני עושה שם בביוס 133 אז המחשב מזהה אבל הוא לא מעלה את הווינדוס הוא עושה ריסט אחרי כמה שניות שהוא מתחיל לעלות את הווינדוס. ברגע שאני מחזיר ל 100 המחשב עובד בסדר. *המעבד תקין הוא נבדק בלוח אחר. *גרסאת הביוס היא האחרונה שיצאה. ניסיתי לעלות מתחים למעבד וזיכרון זה לא עזר.
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם : AMD K8N-E Deluxe והתקנתי ווינדוס וחיברתי את המודם ליציאת רשת בלוח אם וזה כל הזמן עושה לי שגיאה בהתחברות התקשרתי לתמיכה טכנית של האינטרנט והוא אמר לי שצריך להתקין driver של הכרטיס רשת בדקתי בדיסק של הלוח אם ולא מוזכר שם כלום על האינטרנט (במחשב הישן שלי גם לא מוזכר כלום על כרטיס רשת וזה עבד) מה לעשות? (חיפשתי באתר של asus ו nvidia ואין להם שם driver לכרטיס רשת של הלוח אם)
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
טוב משום שנעלו לי תאשכול(כן כן מאוד הוגן) אז אני פותח חדש קיצר הוינדואס לא עולה בלי הדיסק של הוינדואס,וכשניסיתי להתקין ויסטה אחרי שהיא סיימה התקנה היא עשתה ריסטארט ואז ראיתי שכתוב משהו כמו מבטל את הצורך בדיסק לבוט ואז היה ERROR קיצר אני חושב שהבעיה בלוח אם וצריך לעדכן תBIOS ,יש השערות נוספות?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי בעיה קניתי מחשב לפני כמה חודשים והלוח אם שלי נדפק, הלוח שיש לי הוא- (Asus P5N SLI (775 conroe nforce 570 SLI DDRII 667 והחברה מעדיפה להביא לי לוח אחר בטענה שהוא יותר טוב הם רוצים להביא לי-GIGABYTE דגם GA-945P-DS3 השאלה שלי איזה לוח יותר אמין, טוב יותר במפרט הטכני? והאם כדי לי להחליף לgigabayte או להחליף את שלי לאותו דגם אבל חדש? אה ואני לא משתמש ב- SLI אז אין לו חשביבות מבקש עזרה דחוף
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח הזה עכשיו הוא עושה לי בעיות וניראה לי שהלוח פגום ורציתי לברר איתכם לפני שאני מחליף אותו יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון קודם כל יש את הריבוע מתחת לIDE שמראה לך עם יש בעיה וזה נימצא על FF שזה אומר שיש בעיה עכשיו מה שהלוח אומר זה 4 סיבות לדבר הזה 1.השבב של הביוס לא מוכנס טוב- לא יכול להיות כי לא הוצאתי אותו ואף פעם לא נגעתי בו וניסתי לחזק אותו והוא ניראה יושב טוב במקום וגם אני יכול להיכנס ולשנות דברים בביוס. 2. עידכון ביוס לא נכון- לא יכול להיות כי לא עידכנתי את הביוס ולא ניראה לי שהוא הגיע מהחברה עם ביוס לא נכון. 3. כרטיסי הרחבה לא מחוברים טוב- יש כרטיס רשת שמחובר אבל הוא מחובר טוב וגם עובד 4. לוח אם פגום - להחליף. עכשיו הבעיה שלו היא: 1.אני מנסה לחבר …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי בעיה מאוד מוזרה עם מערכת הקירור של המעבד שמורכב על לוח (Gigabyte GA-X38-DS5) דבר ראשון שקורה. יש לי קירור מסוג Thermaltake Big Typhoon בעל ווסת מהירות על גוף המעבד כשחיברתי תמאוור ללוח המאורר פועל מאוד איטי גם שאני מרים תווסת למקסימום מהיר. בבדיקה שעשיתי על ידי מתח חיצוני (שנאי) המאוור פעל טוב מאוד והווסת מהירות תקין. הלוח עובד מצוין .שעולה הווינדוס לפעמים המאוור מפסיק לפעול מבדיקה בחוברת ההסברה של הלוח עולה כי הלוח נותן מתח למאוור רק שהוא מרגיש בהתחממות ושהוא לא צריך הוא מוריד תמהירות של המאורר ושמתי לב שהטמפרטורה של המעבד נמוכה ממש המאוור מתכבה לפעמים . וממשיך לפעול שהמעבד מתחמם. זה לא נורא עכשו הבעיה בכול זה שכל תוכנה שאני מתקין לבדיקת טמפרטורות…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים התחדשתי בi5 3470 בשילוב עם לוח אם H77-D3H Rev1.0 וזיכרונות Vengeance® Low Profile 8GB (2X4GB) 1600MHz blue edition, ויש תופעה מאוד מוזרה של "Cold Boot loop" מה שקורה הוא שאם לדוג' כיביתי הרגע את המחשב ואני מדליק אותו אחרי שתי דקות הוא מתחיל להדלק,נכבה,נדלק שוב מראה POST ומסך כחול וריק של הUEFI ומשם מתכבה ונדלק שוב ומגיע לווינדוס ,לפעמים כשאני מדליק אותו מה שקורה הוא שהוא נדלק אחרי שתי שניות מתכבה ונדלק שוב והווינדוס עולה ולא נראה שיש בעיות , מה שמעניין הוא גם ששמתי שאם כיביתי את המחשב בלילה והפעלתי בבוקר הוא נדלק "כרגיל" ממה ששמתי לב .. כדי לנסות לבודד את הבעיה ניסיתי לעשות את הדבר הזה : להוציא את הזכרונות (כדי לנסות לשלול שהם הגורם של הבעיה) להדליק את…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כנראה שכרטיס הקול, שנמצא על הלוח אם, הפסיק לעבוד בסטיראו. עכשיו אני חושב שזה אולי בגלל האוברקלוק שעשו לי, בפורום אבורקלוק לא ממש עזרו לי להבין איך אני מחזיר את זה למצב המקורי. בכל אופן רציתי לדעת איך אני מעדכן את הביוס שלי? ואיך אני יודע איזה גרסא יש לי(rev. 1 או 2)?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 775 מהירות 3.0GHZ לפני חודש קניתי לוח אם דגם gigabyte g41m-combo - VER.2.0 היה לי זיכרון 2GB DDR2 (800 בחלונות 7 64BIT עבד טוב ומצויין. חלונות 7 עובד לאט. היחלטתי להגדיל זיכרון חדש. עכשיו קניתי זיכרון חדש 4GB DDR3 (1333 חיברתי בלוח אם ומדליק פתאום מצפצף בטירוף מהיר. אני היסכלתי בחוברת לוח אם כתוב שם שלוח אם G41M-COMBO תומך בזיכרון חדש 4GB DDR3 (1333 אני לא מבין למה הוא מצפצף בטירוף. נסיתי ליבדוק מה הגירסה עידכון BIOS בלוח אם ורשום שם FB ובדקתי באתר של gigabyte וראיתי שם עידכון ביוס רשום FB וראיתי תאריך ישן ולא חדש. אני לא נסיתי להוריד ולהתקין עידכון ביוס באתר gigabyte בגלל שיש לי לוח אם חדש רשום עידכון ביוס FB שהוא מעודכן. אני לא יודע איך לגרום בלוח אם הח…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי לוח חדש לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב- דבר ראשון ששמתי לב אליו זה כשאני מדליק את המחשב אז זה עושה רעש חזק המעבד [ המאוורר ] ואז אחרי כמה שניות זה חוזר למצב רגיל ויותר שקט [לא קרה בלוח הישן שלי] כשחיברתי את הלוח למחשב זה התחיל לזהות את החומרה לבד וזהה את הכל , שמתי שיר לשמוע, וכבר שמתי לב להבדל הענק שיש לבין איך שאני רגיל לשמוע , זה נשמע ממש לא טוב ולא צלול וחד כמו שאני רגיל, אמרתי אולי זה סתם.. נכנסתי למשחק רשת ששומעים צעדים והכל, ושם ממש שמתי לב לשוני הגדול, זה נשמע ממש ממש גרוע והסאונד היה לא תואם כמעט למשחק, אז יצאתי, ניסיתי להתקין את הדרייברים שקיבלתי עם הלוח [למרות שזה זהה את הכל לבד] התקנתי והפעלתי מחדש, ואין שינוי מלבד תוכנה חדשה שנוספה לי. נכנסתי לתוכנה נ…
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
ערב טוב ותודה לעוזרים, יש ברשותי לוח אם ארור של חברת MSI צ'יפסט 915 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=915P_Combo-FR ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם ניתן/מומלץ לעדכן ביוס, בהנחה שהוא מעולם לא עודכן מאז תאריך הרכישה? 2. בביוס הטמפ' של המעבד מצבעיה על בערך 70 מעלות האם ניתן לסמוך על ערך זה, כי בSpeedFan הטמפ' במעבד עומדת יציב על 46-8? 3. בעיה שמתרידה אותי המון זמן, קצת קשה לנסח את זה אבל, יש לי בלוח 4 DIMMs אוקיי? כשהם ממוספרים מ1 עד 4, DIMMs 1,3=DDR2 DIMMs 2,4=DDR1 מדוע סלוט 1 DDR2 וסלוט מסוים אחר בDDR1 לא עובדים? זאת אומרת יש אותה בעיה בשניהם אני מחבר זכרון אחד בסלוט 3 למשל שם עובד ובסלוט 1 לא עובד כנ"ל לגבי DDR1... ?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה: חיברתי 2 זכרונות זהים לחלוטין של 512 מגה, למחשב אחר- ועבד. חיברתי אותם למחשב שלי (הפעם חיברתי 3 של 512 PC3200 זהים לחלוטין כמו ה-2 שחיברתי במחשב השני) וכתוצאה מכך המסך לא עולה ואין אפילו צפצופים המעידים על בעיה כלשהי. החזרתי את הזכרונות הקודמים למחשב , ועדיין המסך לא עולה. ניקיתי את הסלוטים עם אוויר דחוס וגם את הסלוט של הכרטיס מסך, ועדיין לא עזר הוצאתי את הבטריה של הלוח על מנת לאפס אותו- וכלום. חשבתי אולי הבעיה היא בכרטיס מסך\מעבד, החלפתי אותם באחרים - ולא עבד... מה עוד ניתן לעשות? :s05:
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום בכל פעם שאני מחבר את כרטיס המסך לחריץ pciex16 התצוגה לא ברורה (מצ"ב) האם יש בעיה בלוח אם שלי? אציין שחיבורי המתח ללוח האם חוברו טוב
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום... יש לי מחשב נייח של חברה DELL וראיתי לוח אם ישן הדגם : Dell Inspiron 580 Desktop motherboard DH57M02 Chipset H57 Socket 1156 https://www.newegg.com/Product/Produ...1HD-0021-00012 הבעיה תקלה הוא עולה בדוס ויש הודעה שגיאה כתוב: system fan failure ויש 2 מקשים F1 מדלג וממשיך לעלות חלונות 7. וכפתור השני F2 ניכנס להגדרות BIOS בזמן אמצע עבודה חלונות 7 אחרי שעה וחצי או שעתיים הוא עושה ריסט ועולה וניעצר הודעה תקלה שגיאה הזה. אני תמיד לוחץ מקש F1 לדלג ולעלות חלונות 7. אני בדקתי ספק חדש ולא עזר עדיין אותו הודעה שגיאה החלפתי תושבת מאוורר 775 חדש ושמתי חומר קירור למעבד וגם זה לא עזר. אני לקחת…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הלוח אם שלי לא מתפקד, איזה חנות אמינה מומלצת לקניה והחלפת לוח אם? באיזור חולון
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין דרייבר לכרטיס מסך און-בורד, אך ללא שום הצלחה. עדכתי את הביוס, ועוד איזה תכנה מאינטל. וכלום. לא מצליח להתקין גם דריבר ישן וגם חדש. מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
הלוח הוא GIGABYTE X48-DS5. הבעיה מופיעה כאשר מדליקים או מפעילים מחדש את המחשב. לפני כמה חודשים הלוח התחיל ליכבות ולהידלק בלי הפסקה כאשר מדליקים אותו וכאשר המעבד היה על 3.4 וכדי להגיע לפוסט צריך לחכות להידלקות השלישית (או להידלקות עם כפולה של שלוש) וללחוץ מספר פעמים בלחיצות קצרות על כפתור הריסטרט... ואז הוא נדלק כאשר הוא חזר לדיפולט וממש לעיתים לאותו תדר ששמתי מקודם... חלטתי להוריד באס והמעבד עמד על-3.2... כאן הבעיה המשיכה להופיע אבל בתדירות נמוכה. לפני שבועיים בערך הבעיה התחילה לצוץ כמעט כל פעם גם כאשר המעבד על 3.2. היום פשוט נשבר לי אז החלטתי לשים על סטוק ועכשיו זה גם בסטוק! WTF!? בבקשה אל תשאלו אותי אם הכל על סטוק.... כי הכל על סטוק. מה אתם אומרים? תקול? אני כמעט בטוח ש…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הלוח והרכבתי אותו, וברגע שהדלקתי את המחשב הוא כותב DETECTION וכאילו מריץ משהו כזה \ : \ : כאילו בודק משהו ואחרי זה רושם : MBU| tra 133 (PDC20276) Bios is no drives attached והוא לא מציג את המסך עם הלוגו של גיגהביט ולא מריץ את הזיכרון ורושם "כדי להיכנס לביוס לחץ F1". ישר עובר לכונן A ומחפש דיסקט וכאילו הכל כרגיל... ובאמת הכל כרגיל התקנתי ווינדוס והכל בסדר מה הבעיה הזו?? מה לעשות<?? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ECS P4VMM2 וכרטיס מסך גיפורס 2 64 מגה עכשיו קניתי כרטיס מסך חדש גיפורס FX 128 מגה והמחשב לא עולה הטכנאי אומר לי שזה בגלל הלוח אם שהוא לא סוחב עשינו בדיקות וגם גיפורס 4 הוא לא עולה רק בגיפורס 2 עכשיו יש משהו לעשות או שצריך להעיף את המחשב לעזאזל? כי אני מת לשחק בגי' טי אי החדש אבל אני לא יכול להרשות לעצמי להיכנס להוצאה גדולה.
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
על הלוח האם הזה יש אונבורד ציפ של קראטיב. הסאונד הוא מפיק מאכז מאד - ווליום חלש מאד, איכות גרועה וקפיצות וגיהוקים כל פעם שתוכנה מקפיצה חלון או משהוא. למישהוא יש רעיון / מידע / או כל משהוא אחר למה זה קורה ? תודה -גיל. ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-