מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שמוכרים זכרונות שתואמים למעבדים i3 i5 i7, ושעלותם גבוהה יותר מזכרון DDR3 "רגיל". השאלה היא האם הם באמת נותנים ביצועים טובים יותר למעבדים האלה, או שזה סתם גימיק למכירה? אם הם נותנים ביצועים טובים יותר, מהי ההשפעה באחוזים לעומת זכרונות DDR3 "רגילים"? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את הזכרונות שלי, יש לי עכשיו 1G של קינגסטון ואני רוצה זכרונות חדשים שיכלו לתת את המקסימום על הלוח הזה: Asus P5VD2-VM אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו, תודה מראש ליאור.
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב מתחיל להרגיש לי קצת חלש (AMD 64 2800 socket 754 עם לוח ASROCK PCIe)... יש לי ג'יגה זיכרון DDR1, ונראה לי שהגיע הזמן לשדרוג קל... אבל בגלל היציאה של התושבת M2 וכל המפות דרכים שיצאו עכשיו אני לא בטוח שזה זמן טוב לשדרוג. אם אני אשדרג זה יהיה למעבד כפול ליבה, לוח PCIe עם DDR2 ו-2 ג'יגה זיכרון. התקציב לשילוש אמור להיות בסביבות 2000 שקל, בהנחה שלא רוצים להשתמש בזכרונות מהשילוש הקודם (כי הם DDR1)... נראה לי שאין בכלל אפשרות במחירים של היום להשיג שילוש של מעבד דו-ליבתי (לא משנה אינטל או AMD) + לוח PCIe עם DDR2 + 2 ג'יגה זיכרון ב-2000 או אפילו 2500 שקל. לא? בקיצור, האם אני ארוויח משהו מלחכות כמה חודשים מלבד שעות של תסכול?
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
למה מקביל המעבד הזה למעבדי INETL PENTIUM(הכוונה במהירות)?
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שמעתי שDFI לא תומכת בזכרונות VALUE מסויימים, זה נכון? האם זכרונות VALUE של KINGSTONE יעבדו?
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מה יהיה ההרכב הכי טוב בין כרטיסי זיכרון למעבד Intel core 2 qued Q6600 ? (על מערכת הפעלה vista 32 bit) התקציב הוא 1000 ש"ח + - תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום. אני קונה עכשיו מחשב חדש עם Athlon Xp 2000 . הלוח אם יהיה כנראה Gigabyte GA-7VAX KT 400. התקציב שלי לא מאפשר לי לקנות כרטיס קול בנפרד , לכן רציתי לשאול איך הכרטיס קול שבא עם הלוח הזה , כרטיס הקול נקרא : AC97 Realtek ALC650 6-channel sound Chip (אני הולך להשתמש ברמקולים 2.1). בכלליות , האם יש לכם המלצות לכרטיסי קול אונבורד טובים? ואם אפשר אותו הדבר בקשר לכרטיסי הרשת. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.intel.com/support/platform/ht/os.htm לפי אינטל לHYPERTHREADING AKA HT יש תמיכה אך ורק בWINDOWS XP (ללא LINUX, שם יש תמיכה במספר מערכות), האם לדעתכם זוהי מזימה בין שתי החברות ? האם הייתם עובדים רק עם WINDOWS XP עם מעבד בעל HT ? והאם נראה לכם שעם מערכת הפעלה כמו WIN2K PRO הטכנולוגיה תעבוד ? זה מוסיף הרבה בכלל ?
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
האם יצא כבר לוח אם שששוה קניה עם כ.מסך מובנה לקונרו
-
- 9 תגובות
- 601 צפיות
-
-
עד כמה שידוע לי, הסימון "K" במעבדי הסנדי מציין מכפלה פתוחה, כאמור - ניתן להעלות את המכפלה של המעבד ללא הגבלה, זה גם מה שעושה את המעבדים האלו לכ"כ טובים לאוברקלוק ובנוסף גם יקרים. (תקנו אותי במידה ואני טועה). לאן אוכל להגיע גם אם אין לי מעבד עם סיומת K?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, ראיתי שאפשר לבצע סוג של CROSSFIRE בלוחות הנ"ל, מתאים גם ל NVIDIA או רק מבית ATI? תודה.
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני כל הזמן רואה את זה ואני לא מבין מה ההבדל...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והלוח שהזמנתי הוא ה ASUS A8N-E NF4. מצאתי לנכון לא לקחת לוח עם סלוט PCI-EX16 נוסף כיוון שאני לא מתכנן SLI. השאלה היא אם יכולים להיות שימושים נוספים לסלוט PCI-E X16 מעבר לשימושים של כרטיס מסך? מה שאומר שאולי לכרטיס מסך אני לא אצטרך אותו אבל לכרטיסים אחרים שיצאו בעתיד (אולי מודמים חדשים או לא יודע מה....) דווקא אני כן אצטרך ואז יקרה מצב שבגלל תוספת של 200 ש"ח שאני לא מוציא עכשיו על לוח עם שני סלוטים של PCI-E X16 אני אתקע מאוחר יותר. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש 4 כניסות למאווררים על הלוח. 1 מאוכלסות במקור ( מאוורר מעבד ). עכשיו קניתי שני מאווררים ג'נריים 80MM, אני מחבר את שניהם, ורק אחד עובד! ניסיתי בכניסה אחרת, גם כן. ניסיתי מאוורר/יציאה אחרת, גם כן רק אחד עובד! הוצאתי את החיבור ספק של כונן סידירום אחד, לבדוק שזו לא בעיה בספק, עדיין לא עובד. אני מדליק את המחשב, 3 מאווררים מחוברים ללוח, אחד מארז+אחד מעבד פועלים, השילישי עושה סימני חיים, כלמור מסתובב טיפה, וזהו! בבקשה עיזרו לי!
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האם יכול להיות שיש כזה כבר בארץ שבוע 40 ? ונ.ב אני רוצה להודות לכל האנשים בפורום הגדול והמכובד הזה שעזרו לי לקנות את המחשב החדש למרות כל השאלות ששיגעתי אותכם זה השתלם לי וכבר קניתי את המחשב והוא צריך להגיע עוד שבוע וחצי (ראה מפרט) ובמיוחד להודות ל- Liorp23 שעזר לי הרבה אז תודה לכולכם !!!
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
השאלה היא כזו.. איזה לוח אם עדיף ? במידה ומדובר בלוח עם פיצרים זהים ומחיר זהה, האם יש חברה שנחשבת בשוק יותר טובה ואמינה ? אני יודע שזו שאלה די כללית אבל סתם מעניין אותי הרשום שנוצר לגבי כל חברה אצל הציבור שמשתמש בה.. תשובות כמו לחברה זו או אחרת יש פחות בעיות מוכרות עם חומרה שקימת בשוק, או לזו יש יותר עידכוני BIOS שפותרים בעיות יתקבלו בברכה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצתער אם כבר הייה... לא הייה איזה דיון לפני כמה ימים שבו הביאו עדויות לזה שחברות לא מצליחות להריץ את המעבד החדש בכלל על לוחות שלהם? איך זה שכבר הציגו את הלוחות?
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
עיתונאי שנוי במחלוקת יצא בהכרזה מרעישה - ובאינטל נאלצו להגיב שלא כהרגלם ולהבטיח לעולם כי תהליך הייצור שעליו הם עובדים מעל לחצי עשור מתקדם ליעדיו ללא שינוי לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני רוצה להרחיב זכרון למחשב שלי לנובו יוגה 910 איך אני יודע איזה חיבור מתאים למחשב שלי (m.2 או SATA) וכן אם יש נתונים נוספים שכדאי לדעת וכן האם יש במחשב מקום לכונן נוסף או שצריך להחליף את הכונן הקיים (מדובר במחשב דק). הקישור למחשב הנ"ל באמזון תודה רבה לעונים
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
והאם בULTRA2 הLAN תומך ב10/100/1000? המחשב מיועד לסבא רוצה רק אינטל המחשב צריך להחזיק מספר שנים רבות בלי שידרוגים תודה לכל העונים!
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה קורה אם שמים 2 סלוטים של זכרונות DDR 3 1600 Mhz בתזמון CL-11-11-11-28 ממותג אחד. ועוד 2 סלוטים של זכרונות גם DDR 3 1600 Mhz בתזמון CL-9-9-9 ממותג אחר. האם לא תהיה בעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ויום טוב, אני מגיע מרקע כלכלי שלא יכול להרשות לעצמו קנייה של מחשב כל שנה אז ההשקעה שלי היא לטווח רחוק ככל הניתן ולכן אני שואף לקבל הצעות על רכיבים איכותיים ומתקדמים אודה לכם אם תקחו זאת בחשבון ותעזרו לי "לתפור" לעצמי את החלקים המתאימים ביותר ברצוני לשאול כמה שאלות על לוחות אם: 1) קראתי ביקורות על מארזים מסויימים (NZXT H2 , FRACTAL DESIGN DIFINE R3) ובשלב של הבדיקות שביצעו שם ראיתי שהטמפרטורה של לוחות האם הגיעה הרבה פעמים ל60 מעלות וקצת יותר- האם טמפרטורות כאלה מזיקות ללוחות האם? אם כן איך ניתן להימנע או לטפל בעלית הטמפרטורות המדוברת בלוחות האם ובאותו הזמן לשמור על שקט מירבי? האם יש לוחות אם עם טכנולוגית קירור פסיבית יעילה כלשהיא או שיטה אחרת? 2) אם כן, תוכלו להמליץ ל…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך לוח אם של MSI התומך ב קונרו E6400
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הנא המפרט שאני קונה בתקציב של עד 5000 שקל תתיחסו למעבד לוח אם והזכרונות איך הם ביחס למחשב זאת אומרת ולתקציב, מצויין? חברות אחרות סוגים אחרים..? חסרונות התרונות וכדומה אה המחשב הוא למשחקים, אינטרנט ופוטושופ. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray קירור למעבד OCZ Vendetta CPU Cooler לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset זיכרון G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כרטיס מסך Leadtek nVidia GeForce GTX260 Extreme+ 896MB 216SP CPIe דיסק קשיח Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ספק כוח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 מארז Antec Three Hundred No P/S…
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-