מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
למה המעבדים האלה הבנתי שזה ללוחות שעפשר להשים שני מעבדים אז אם אני שם שני מעבדים של 2000 אז זה טוב והאם זה עובד לבד או שצריך תוכנות מיוחדות? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם לוח אינטל DRAGON TAIL P35, מעבד E6750 מותקנים כרגע זכרונות של CORSAIR מדגם: twin2x2048-6400c5dhx 2 יחידות של 1 ג'יגה. ברצוני להוסיף עוד 2 גיגה למחשב כך שיהיה בסהכ 4 גיגה. הנתונים של הזכרונות שיש לי : Tested at JEDEC standard latency settings (5-5-5-18) at 1.8V SPD programmed at: JEDEC standard 5-5-5-18 values at 800MHz 2 הזכרונות יושבים בסלוטים הכחולים בלוח אם ויש עוד 2 סלוטים פנויים. השאלה שלי : אילו זכרונות ממה שנמכר כיום - יתאימו לי האם מומלץ לי לשים עוד 2 יח' של 1 גיגה ? חשבתי על הדגם הקיים של CORSAIR TWIN2X2048-6400C4DHX מה אתם אומרים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום סטיק זיכרון ככה שעכשיו יש לי שני סטיקים של 512 הדגם שלהם הוא kvr400x64c25/512 (אבל נראה לי שציפים שונים) והם עובדים בדואל(יש דרך באצת לאמת את זה?ב cpuz כתוב לי שהם dual אבל לא ראיתי שכתוב שם שהוא עובד על 128 bit) הקיצר יש דרך שאני יכול לבדוק שאין בעיה עם הסטיק החדש ושאין בעית תאימות איתם? prim95 יעזור ?אם כן כמה זמן ל הריץ אותו?
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
השאלה נמצאת בכותרת מה עדיף לי לוח אם טוב לOC עם מעבד פחות טוב ? או לוח אם שהוא פחות טוב ל OC ופחלות חדיש ללא CF עם מעבד חזק יותר ? חשוב לי שאני רוצה לעשות OC טוב והE8500 הוא אובקלוקר טוב לפי מה שהבנתי אבל האם הלוח אם EP35-DS3R יגביל את הOC ? בקיצור! מה עדיף ? תודה לעוזרים ! ! !
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה קניתי מחשב חדש בעל לוח אם MSI K8N NEO4 שעשה לי הרבה בעיות ובניהן לא לתת למחשב לעלות...לקחתי את המחשב לKSP, המקום שקניתי אותו והם אמרו שצריך להחליף אותו...עדיין יש לי ביטוח והם יכולים להזמין לי אותו לוח או לוח אחר שאני רוצה ואם הוא יקר יותר אז בתוספת תשלום...שמעתי שהלוח DVI LANPARTY הוא טוב אז שאלתי אותם עליו ואמרו לי שהוא לא שווה....מה יש לכם להגיד? הטכנאי שלהם אמר לי שגם הלוח ששמו לי הוא לא מי יודע מה וכדאי לי משהוא יותר טוב.... אפשר המלצות למה כדאי לי לקחת?
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2521 קצת על הפנים החדשות של ECS . כבר (מזמן) לא חלקים סוג ג! אז אם מישהו מפחד מהשם , שיקרא את הכתבה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרונות חדשים זה מה שיש לי: לוח אם: intel pendleton D845EDT2 צ'יפסט: intel brookdale i845E איזה זכרונות כדאי לי לקנות? הלוח הזה תומך בDUAL? אני חושב שאני יקנה 2 סטיקים של 512 זה מה שמצאתי: 512Mb 400MHz Kingston CL3? 300 ש"ח 512MB 400MHz V-DATA? 250 ש"ח 512Mb 400MHz AData /VT? 280 ש"ח או זה: 512Mb 400MHz Twinmos? 285 ש"ח מה אתם מציעים? אולי משהו אחר?
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם הזיכרונות החדשים של Corsair אלה שבכתבה החדשה שבאתר , XMS XL . האם יש אותם גם ב DDR 500 או שהם רק ב PC 3200 DDR 400 ??
-
- 9 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי לכל העוזרים יש לי לוח אם Gigabyte P35-DS3P ואני רוצה להוריד את הדרייברים המעודכנים, הבעיה היא שיש כמה גרסאות באתר ואין לי מושג מה מהם מתאים (מצורפת תמונה כדי שההסבר שלי יהיה יותר מובן ) איך אוכל לדעת מה הגרסה שלי? תודה!! מורן [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע במחשב 1GB RAM והשאלה שלי היא כמה יעלה לי להרחיב ל 2GB RAM (זאת אומרת כמה יעלה לי 1GB RAM) אם מישהו יודע אני אשמח לדעת... תודה..
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של EVGA 8800GTS (ראה מפרט) אם אני אוסיף עוד כרטיס מסך 8800GTS אבל של Gigabyte אני אוכל לעשות SLI ? והאם הלוח שלי תומך בSLI אני יודע שבקרוספייר כן.... תעזרו לי בבקשה (:
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם מה ההבדל בין סדרות הזיכרונות? למשל CL7 CL9 11 וכו' וכו'? איך זה משפיע על גיימינג ומה קורה עם משלבים בין שני סוגים למשל ה 7 ו 9? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חשבתי במקום לקנות מחשב חדש לגמרי בשביל PCI-E אני אחליף רק את הלוח אם ואקנה כרטיס מסך וזהו... אז יש כזה לוח? כמובן ל- DDR1..
-
- 9 תגובות
- 592 צפיות
-
-
תסבירו לי את הדבר הבא (מדובר בשתי הצעות מאותה חנות): G.SKILL F2-6400CL5D-4GBPQ DDR2 4GB (2GBx2) 800MHZ CL5 מחיר: 1369 KINGSTON DDR2 667MHZ CL5 4GB (2GBX2) DUAL CHANNEL KIT PACK (KIT) מחיר:1990 GSKILL חברה יותר טובה מ-KINGTON. אז איך כרטיס יותר מהיר שלה עולה 600 שקל פחות??
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי שלום. מכרתי את הישן שלי וקניתי ממישהו ב YAD2 מחשב חדש (הוא קנה אותו חודש לפני מאיבורי ולא משתמש בו) המפרט: פנטיום 4 3.0 775 64 ביט HT. לוח אם ASUS P5VDC-MX זכרון 512 DDR2 533. HDD - היטאצי 80 גיגה. קניתי אותו ממש בזול והייתי מרוצה, בסופו של דבר החלטתי שלא מתאים לי המחשב כי שידרוג לערטיס מסך וכל זה ממש יקר . שהחלטתי למכור אותו התקשרו לשאול אם זה 3.06 או 3.0 ... ואכן האנשים צדקו בשאלתם הפותעתי לגלות שזהו 3.06 533 (כלי זיהוי של אינטל מראה שדגם המעבד הוא 524). בחשבונית כתוב בפירוש 3.0 ואיבורי שמו 3.06 ושמתי לב ב SANDRA שיש לי אזהרה שהזכרון והמעבד פועלים שניהם על 533. בקיצור האם זה משמעותי וכדאי לפנות לאיבורי? ומה להגיד להם הרי קניתי ממישהו הם יכולים לתרץ שהחליפו וכו למרות…
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני עומד בפני דילמה, האם עדיף לקחת זכרון מהיר 4GB עבור OC למערכת שיקנה בקרוב (i7 2600K + GA-P67A-UD4) על מנת להשאיר יכולת לתת בוסט נדיב למעבד או שעדיף לקחת 8GB זכרון רגיל (לוותר על ה OC) ובכך להוריד את מספר הפניות לדיסק הקשיח... השימושים במערכת זאת, כמו שהבנתם, הם גיימינג וכרגיל שימוש שותף. VM בתדירות ממש נמוכה, כך שאין צורך לקחת זאת בחשבון. גם לא אתעסק בעריכות וכדומה על מערכת זו... תגובתכם ודעתכם תתקבל בברכה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ליבות עיבוד וליבה גראפית מובנית חסכונית מבית אינטל, ליבה גראפית מובנית מתקדמת נוספת מ-AMD, זכרונות HBM2 מהירים - וביצועים שאמורים להכניס את NVIDIA ללחץ לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=AW8-MAX
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני בעד לשדרג את המחשב כרגע.. כלומר מעבד ואולי זכרונות , ואם ל-i7 אז גם לוח. יש לי לוח שתומך SLI ו-DDR3 אבל ממש ישן אז ככה: אין לי הגבלה לתקציב, אבל לא להגזים יש לי לוח עם 2GB ram DDR3. ויש לי 2 9800GX2 ב-SLI. אז אני צריך לוח שיתמוך SLI וDDR3 אבל ההתלבטות שלי היא בן I7 לQX... הלוח הוא או STRIKER II NSE בשביל QX ולוח של EVGA בשביל ה-I7 ועוד שדרוג של הזכרונות ל6 GB או יותר ב1600Mhz. כמו כן שכחתי להזכיר שיש לי קירור מים של TT ואני לא בטוח אם הסוקט יתאים אבל אין בעיה לעשות לו שיפוץ קטן ולהתאים אותו לסוקט אם זה 1366.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם מתוצרת EPOX דגם 8K9A9I (מספיק לי דגים פשוט ובסיסי זה) עד היום עבדתי עם לוחות של GIGABYTE ולרוב הם היו בסדר (ב-90 אחוז), מדובר על כ-10 עד 15 לוחות שהתקנתי לאנשים שונים. רציתי לדעת איך הלוחות של EPOX- אמינים? טובים? יש דגמים בעייתיים? תודה ליאור
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לוח של ABIT NF7 ומארז COMPUCASE Midi Tower אין לי מושג איך אני מחבר אותו ללוח יש שתי כבלים אפורים שיוצאים מהמארז איך אני מחבר? יש איפה שהוא הוראות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי בהרבה מקומות ולא מצאתי תשובה ברורה לגבי התאמה של הרכיבים Abit NF7-SL Rev 2.0 עם הזכרון Mushkin PC3200 512MB 222 Special BH6 Chips . בבקשה תעזרו לי למצוא תשובה דחוף.
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שמעו לפני שנתיים וחצי שלוש קניתי מחשב אם לוח של 533FSB אם מעבד Celeron 2.0 Ghz עכשיו אני רוצה להחליף מעבד למעבד הזה: PENTIUM IV 2.8 GHZ / 1MB CACH/ 533MHZ/PRESCOTT כי הוא על533FSB. אז השאלה היא בכל לוח אפשר להחליף מעבד? כאילו להיציא את הישן ולהכניס את החדש? כי חבר שלי אמר לי שאולי אני יצטרך להחליף גם את לוח בשביל להחיליף מעבד. וקחו בחשבון שזה לוח של לפני שנתיים וחצי שלוש ככה!!!
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש ליכשיו לוח Intel Silver Reef על מעבד אניטל 2.4 בסוקט 478 רציתי להחליף אותו בAUAS p4p800 לצורכי אוברקלוק חיקיתי הרבה זמן אם הקניה והתקשרתי לכמה חנויות ולכולם אין ,נגמר!!! בלוח שיש לי עכשיו יש לי agp x4 וזה אומר שאין לי אפשרות אפילו לשדרג את הכרטיס שלי מה אתה מציאים לעשות??
-
- 9 תגובות
- 503 צפיות
-