עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Crazy_Rabbit,

שלום. קניתי חלקים למחשב והרכבתי אותי אך מה גיליתי שאי אפשר להיכנס לBIOS.לאחר קצת בדיקה גיליתי באינטרנט שבלוחות את מבוססי H81 צריך לעשות UPDATE לגירסאת קושחה חדשה שיתמוך במעבדים דור 4 ריפרשׁׁׁׁ (אפילו שאתר של גיגבייט זה לא כל כך מצויין ומזה כל הבעיה התחילה). השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לעשות פלאש לגירסא חדשה של הBIOS (F5) אם אני לא יכול להיכנס לBIOS,ואין לי מעבד HASSWELL ספייר שכן ניתמך ע"י לוח האם?(לדוגמא 4570). נ.ב אין מן הסתם מערכת הפעלה מותקנת ואני לא יכול לבחור אמצעי BOOT כי עוד פעם הBIOS לא עובד |:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by puGs,

ישלי כאן כמה בעיות שצצו אחרי וגם לפני החלפת המארז,אשמח אם תענו על כמה שאלות שתדעו ^^ 1.כפתרור הריסט לא עובד. 2.חיבור המיקרופון העליון לא מזהה מיקרופונים. 3.כל כיבוי והדלקה של המחשב צריך לחבר את המיקרפוון מחדש כדי שיקלוט משהו(מיקרופונים הוחלפו ועדיין אותה בעיה) מארז CM690 גרסא בסיסית תודה מראש =]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by pinhasik,

שלום לכלום, יש לי לוח אם M4N68T-M V2 של ASUS ומעבד ATHLON 2 X3 455. הצלחתי לפתוח ב BIOS את הליבה הרביעית, עכשיו המערכת מזהה את המעבד כ- PHENOM2 X4. הציון של WIN7 למעבד שלי עלה מ-6.9 ל-7.3 וגם PRIME95 לא מזהה שום שגיאות, הבעיה היא שאני לא יכול להפעיל כמעט אף תוכנה! למשל כאשר אני מפעיל את google chrome הוא כותב לי - "google chrome has stoped working". האם זה אומר שהליבה שפתחתי לא יציבה? או שניתן לייצב אותה ע"י שינוי מתחים? האם התקנה חדשה של WIN7 תעזור? תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by 8dsim,

הבעיה אני לא צליח לימצאו מארז שיתאים ללוח אם שני כרטיס הרשת בבקשה תעזור לי בתודה סתיו :'(

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  5. http://srv2.jpg.co.il/5/5554f81cdaf68.jpg

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. למרות שב CPU-Z הוא מזהה את כל הארבע מצ"ב תמונות. מה הבעיה למה ויסטה\pc-mark לא מזהה את כל הארבע? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by DJPOWER,

שלום. רציתי לבדוק אם מה שמגביל אותי באובר זה הזיכרון אז אמרתי שאני יוריד סטיק של V DATA וישאר אם היוניקס שעושים 600 מגה הרץ הוצאתי ועולה עד למתי שאמור לעלות הווינדוס ואז יש מסך שחור! בבקשה עזרה תודה יונתן

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  8. Started by miim17,

מדובר על מחשב בן שבוע - 2600 AMD לוח המודבר לעיל שהריץ XP. היום כשהדלקתי אותו - הוא נתקע על verfy pool date (משהוא כזה) ולא מתקדם קדימה. גם כשאני שם לא דיסק BOOT בסידרום הוא לא מממשיך. לאחרמכן עשיתי לו ריסט ל CMOS וגם ללא הועיל. אחרי כמה הדלקות הוא שינה מצב ועכשיו הוא לא מוצא מערכת הפעלה - (הוא מחפש רק בכונן A) לומרות שבסידרום יש דיסק BOOT והסידרום מוגדר ככונן הראשון. יש למישהוא רעיון מאיפה להתחיל?

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  9. Started by miim17,

ביומייים האחרונים כל כמה זמן נכבה לי המחשב, אחרי בדיקה גליתי שהמאוור שמחובר ללוח אם (לא זה של המעבד) תקוע. מחיפוש באתר של אביט וגוגל לא מצאתי איזה איזכור לתופעה. יש משהוא לעשות נגד זה? הבנתי שבמידה ואני מוציא את המסמרי פלסטיק שאיתם הוא מחובר אני דופק אותם ... יש קיטים של מאוורים כאלה לקניה? אולי קצת שמן יעזור לזה? לא רוצה לקנות לוח אם חדש בגלל מאוור אחד שהלך .... תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  10. Started by visual_boy,

שלום.. לפני כמה ימים הרגשתי שהמחשב רץ בצורה איטית מידי אז הרצתי CPu-z ושמתי לב לזה שאני לא יכול לשנות את הלשונית בprocessors לprocessors #2 יכול להיות שאחת הליבות נשרפה? חדלה מלפעול? המעבד שלי הוא E8400 ... איך אני בודק ששני הליבות עובדות ?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by roeiw,

תמיד בהפעלה ראשונה של המחשב המאורר של המעבד בהתחלה לא נדלק אחרי כמה שניות מתחיל לעבוד אבל חלש ורק אחרי הצפצוף הוא מסתובב כמו שצריך עכשיו אחרי שעשיתי בביוס שזה יתריע על כשלים של המאורר כל הדלקה של המחשב הוא מצפצף כמה שניות שהמאורר לא טוב.. איזה מין דבר זה???

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by doreiny,

שלום לכולם השבוע הבאתי לוח של אסוס p4p800-e deluxe שמתי עליו 2 זיכרונות של hunix 256mb ddr400 שאני מעלה את המחשב הוא רושם לי dual channel 266 מוזר..:\

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  13. קניתי מחשב חדש , ומהיום הראשון התחילו הבעיות הכרטיס רשת לא מצליח לקבל כתובת תקינה , אני עובד עם ראוטר של D-LINK 624 ומודם בי פוקוס 270... על כל מחשב אחר וכרטיס רשת אחר הכל עובד טוב (אני עכשיו מחובר מכרטיס רשת אחר על אותו מחשב (לקחתי מהמחשב הישן)). ניסיתי הכל , ניסיתי לחבר רק את הראוטר , רק את המודם , לאפס , להתקין מחדש את הווינדוס , להתקין מחדש את הדרייברים, הגיע הטכנאי של החברה (קניתי מTMS) הוא גם ניסה הכל ולא הצליח . היום החלפתי את הלוח אם הלכתי למעבדה והחליפו לי , במעבדה חיברנו ראינו שהכל עובד... חזרתי הביתה אני מחבר ושוב אותה בעיה הכרטיס רשת מושך כותבת apipa 169.254.X.X אני לא יודע מה לעשות , ניסיתי שוב להתקין דרייברים הורדתי חדשים, שום דבר פשוט לא עוזר... אני ממש…

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by dj shay 30010,

שלום יש לי לוח חדש של ASUS p4p800se ai שהעכבר מחובר מהתחלה ואני מדליק אותו אין בעיה עבל ש ה XP עובד והני מנתק אותו ומחזיר אותו הוא לא עובד וגם כל ה 6 יציאות לא עובדות מה אני עושה

• 8 תגובות
    • 544 צפיות
  15. קניתי נגן MP3 מדגם Foxda 6602 256MB וכשאני מנסה לחבר אותו למחשב אז המחשב נתקע/לא מזהה כלום/עושה כאילו הוא מזהה אבל לא מראה שומדבר חדש. שיטוט ברשת הראה לי ת'רד של בנאדם עם אותה הבעיה בדיוק, המשותף הוא הלוח, NF7-SL. ממה שהבנתי יש לו בעיה עם מוצרי USB שלא תואמים לתקן מסויים. הנגן עובד פרפקט במחשב של חבר, וגם מזוהה במחשב ישן שלי (אבל לא מעביר קבצים, המחשב קצת מעפן). יש לפעמים גם בעיות עם המודם USB שלי, אולי גם זה באשמת הלוח... ניסיתי גם לבדוק בחיבורי USB שממוקמים במקלדת ובמסך אבל זה אותו דבר. יש אולי איזה עידכון קושחה לנגן או ללוח שמתקן את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  16. Started by Mind2,

יש לי לוח DFI lanparty 250GB nforce 3 עם Sempron 3100+ Twinmos Speed Premium PC3500 אני רואה בבנצ'מרקים שאנשים מגיעים ל 8000 מגה בשניה עם SANDRA ושאני מריץ את הבדיקה אני לא עובר את ה 3500 אפילו שהתזמונים שלי הם 2-2-2-6 ועוד משהו קטן במסך הפתיחה של המחשב רשום את התזמונים ובסוגריים רשום 1T ולא מצאתי בהגדרות מקום לשנות את זה ל 2T

• 14 תגובות
    • 881 צפיות
  17. היי הבוקר בפעלתי את הload optimized defaults בביוס, ולאחר זאת ראיתי שנעלם לי בביוס ה cpu multi threading (זאת לפי חוברת הלוח אם G31 ) אני יודע שזה גורם למעבד 2 ליבות על Eenabeld לעבוד באמת על 2 ליבות ,עכשיו אני לא בטוח אם זה עובד על ליבה אחת או 2 ליבות , איך ממחזרים את הcpu multi threading בביוס? זה צילום של תוכנת CPU Z לאחר הפעולה :

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by TimoTy,

יש לי את הלוח NF-7s שך ABIT. יש לי 3 סטיקים של זכרונות ואני רותה לבטל את ה-Duel Channel ... איך אני עושה את זה ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  19. Started by Bingo,

אהלן היום קיבלתי תמחשב עם ה-E6600 כשבדקתי עם ה-CPUZ את התדר הוא עמד על 1.6 עם מכפלה 6 משום מה ובביוס זה על 9 וגם כשהרצתי SUPER PI קיבלתי 21 שניות והבנתי שזה בסדר... אבל בכל זאת איך אני עושה שזה יראה לי 2.4? (גם ב-EVEREST זה 1.6)

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ORrrr,

היי, הבעיה שלי היא כזאת, יש לוח ג'יגהבייט תומך AGPx4 ובביוס אף מוגדר כ x4 אבל משום מה הוא עדיין בוחר לעבוד ב x2.. שלחתי אי מייל לג'יגהבייט והם אמרו לי שהם לא מכירים את הבעיה הזאת ושאני אלך לברר עם מי שקניתי ממנו... יפה.. אולם לא שאלתי את המוכרים מאיפה שקניתי שדרך אגב זאת חנות טובה בעלת שירות טוב ומחירים טובים והיא בכפר סבא, אבל מתוקף האחריות שלי החלפתי לוח מבעיה קטנה שהספק הישן שלי שרף אותו... עכשיו יש לציין שבלוח הראשון גם לא הייתה בעיה עם חיישן הטמפרטורה, אבל עכשיו בלוח שגם חדש יותר גם ביוס מעודכן אז גם החיישן טמפרטורה מזייף וגם AGP עדיין לא יכול מעבר ל-x2 (!!).. אני אומר את זה כי אני מעוניין בקניית כרטיס מסך חדש.. אחרת זה לא היה חשוב לי.. אהה וגם אני קונה קירור חדש אז …

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  21. טוב אז ככה קניתי לא מלפני הרבה זמן את הזכרונות הבאים- CORSAIR 1 GB 3200C2 PLATINUM... קיצר הוא אמור להיות CAS 2 אבל באוורסט וב CPUZ הוא מראה לי שהוא CAS 3... איך אפשר לתקן? חייב עזרה דחוף! תגובה אחרונה /לא למדנו לכתוב כותרות עדיין ?/

• 48 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by reviZor,

שלום לכולם יש לי בעיה במעבד החדש שקיבלתי לפני כמה ימים ואני לא מצליח להבין איך זה קורא!? הבעיה היא שהמחשב מזהה רק 2 ליבות לפי CPUZ הנה תמונה: מה יכוטל לגרום לבעיה? המפרט החדש שלי הוא: Intel I7 930 Gigabyte x58a-UD3R Patriot Extreme 6GB ddr3 1.6Ghz כל השאר נשאר אותו דבר.. מה יכול לגרום לבעיה הנ"ל?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by JediMaster,

שלום לכולם! יש לי לוח אם חדש של nForce 2, ויש לי בעיה מסוימת איתו. קודם כל, כשאני שם הארד דיסק ריק, הוא מזהה אותו, אבל לא מצליח בסופו של דבר להתקין עליו ווינדוס XP בגלל בעיה כלשהי שהיא משתנה כל הזמן (IRQ, Anti-Virus - למרות שהמחשב חדש לגמרי). בסופו של דבר הוא גם לפעמים אומר איזה משהו גם NHDTL או משהו כזה. כשאני שם הארד דיסק שיש עליו כבר מערכת הפעלה, הוא לא מוכן להתחיל את המערכת ממנו. ניסיתי כל מני דברים שונים שהוא יפעל רק מההארד דיסק, אבל בכל זאת הוא לא מוכן להפעיל את המערכת ממנו (ניסיתי המון דברים כמו להחליף כבלים, לסדר בBIOS וכו'). אני עדיין חושב שיש בעיית BIOS או משהו, אבל מישהו אולי יכול לעזור לי לזהות ולתקן את הבעיה? יש סיכוי שהלוח אם עצמו פגום? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by שמואלל,

שלום, אתמול קניתי DS3 rev 3.3 ואני רואה בתוכנה cpu-z שכתוב 2 http://www.2send.us/picture.php?file=8292972224.JPG

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  25. Started by MODI,

שאני בודק את הזיכרונות בתוכנה S&M אני מקבל את השגיאה הזאת: ואח"כ הסריקה נעצרת מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 452 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.