עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי בעיה עם מחשב חדש, P4 2.4C GigaByte GA-8IPE1000 GF4 MX440 Kingston 256MB 400Mhz הספיקר מצפצף מלא ציצופים קצרים מאד ללא הפסקה בחוברת של הלוח אם כתוב שזה Power Failure יש למישהו רעיון מה לנסות? נ.ב: גם כשהזיכרונות והכרטיס מסך בחוץ הבעיה חוזרת על עצמה יש לשים לב לזה שזה עבד, התחילה הבעיה, שוב עבד, ושוב התחילה הבעיה.

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by Electric Boom,

אם הלוח שלי תומך ב133\266\533 mhz האם זה הגיוני שהוא יתמוך בכרטיס מסך שהramdac שלו הוא 400mhz והdata rate שלו הוא 1200mhz? כנ"ל בזכרונות...

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם! אז מה תעדיפו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ggg123,

מה יותר טוב ? והאם הלוח אם של ג'יגה בייט P31-DSL תומך ב 6550?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום. לפני רכישת מחשב חדש בתקציב של 3K למטרות משחקים ותוכנות המסרים אני מתלבט על איזה מערכת להתבסס INTEL או שמה AMD. במפרטים שהוצעו לי ישנם את שתי המערכות ,נאמר לי שבתקציב זה מערכת הAMD כדאית יותר. משום מה חוששני לקנות את המערכת מבוססת הAMD, האם תוכלו לעזור לי ולשפוך מידע למה כן כדאי ולמה אין ממה לחשוש? אין בכוונתי לבצע OC כלל או לפתוח ליבות. בתודה מראש, אלעד.

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by Vortex,

היום נכנסתי לביוס, ותחת CPU מצאתי ארבע שורות שאמרו לי INTEL PENTIUM 4 100MHZ X8 800MHZ עכשיו כל השורות מלבד X8 קפואות.....את X8 אני יכול לשנות עד ל X24 יש לי מעבד 1700 , על לוח ECS P4VXASD2 זה הגיוני שהמכפלה פתוחה ככה?! ועוד משהו מה זה CAS? ראיתי שזה מכוון על 3 אז העברתי ל2 כי שמעתי איפשהו שזה יותר טוב ואני חושב שחל שיפור.... באמת זה יותר טוב? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by lipa,

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2797&p=1

8. Started by spacedude,

אני די סגור על המעבד ועל הלוח. המעבד הנחבר הוא קונרו E6600 והלוח הוא asus p5WDH deluxe. אני זקוק ל 2gb זכרון, מה הזיכרון שיתן את התמורה הכי גבוה לכסף (נגיד עד 2000ש"ח עם עדיפות לפחות). תודה שחר

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by eranir,

מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין הלוחות החדשים שGB הוציאו? יש 4 עם שמות דומים: P35-DS3, P35-DS3P, P35-DS3R, P35C-DS3R. אני יודע שהאחרון © תומך גם ב-DDR3 בניגוד לאחרים. R קשור לגשר הצפוני? קצת פירוט יעזור. בנוסף איזה מהם מומלץ? תחילה חשבתי לרכוש את ה-DS3 הישן (מבוסס 965), ועכשיו חשבתי לקנות את המקביל מסדרה 3, רק שכל הדגמים בילבלו קצת. ה-DS3 עולה בסביבות 730 וה-DS3R כ-100 שקל יותר.

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  10. פנקו את עצמכם בעד ל-128 ג'יגה-בייט של זכרון DDR4 במהירות גבוהה לכתבה

11. Started by T-Flash,

A-DATA ו V-DATA אלו הם חברות של זיכרונות או סוגים? A-DATA: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1026 V-DATA: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2258

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by דרומי,

מבקש עזרה בכמה נקודות: 1.האם 256*2 זכרון עדיפים על סטיק אחד של 512MB ?(בעקרון חשבתי לקנות אחד ויותר מאוחר להוסיף עוד אחד של 512,מה עדיף?) 2.לגבי בחירת סוג זיכרון,אני לא אוברקלוקר,אבל כן אשחק משחקים,אין לי כסף ל OCZ או CORSAIR למיניהם... אז מהסטנדרטים יותר,אלה שלא יעלו מעל 600, GEIL SAMSUNG A-DATA TWINMOS מה באמת הייתם מציעים מבחינת עבודה? אם תוכלו לציין תזמונים מאוד אודה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  13. פשוט לא להאמין , מחירי הזכרונות ירדו לשפל שקשה להאמין לפני פחות משנה קניתי GSKILL 2GB 800MHZ PK CL4 סביב 1000 ש"ח והיום המחיר ירד לבדיחה תראו את המחירים של סקיי פיסי , שנחשבת לחנות אמינה מאוד , פשוט לא להאמין http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&fldID=74&fldVal=G%2ESkill&ShowSenon=1&fldPos=0 http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&fldID=74&fldVal=Mushkin&ShowSenon=1&fldPos=0

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by e.t,

יצא היום חבילת דרייברים חדשה מבית EPOX. (לא יודע אם זה תומ או לא בלוחות NF2 אחרים) מתוך האתר הרשמי של http://www.epox.org/ Download of latest NForce 2 drivers with the following inclusion data :- Audio driver 3.34 (WHQL'd) Audio utilities 3.17 Network driver 3.13 (WHQL'd) GART driver 2.78 (WHQL'd) SMBus driver 2.75 (WHQL'd) Memory controller driver 2.75 (WHQL'd) IDE driver 2.70 In The Box (WHQL'd) IDE driver 3.07 Full Driver Installer 3.22 Suitable for Windows 2000 and XP only. להורדה פה: http://www.epox.org/drivers/nv278_2k_xp.exe

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אשמח לתשובה

• 9 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by klips,

אני מחפש כרטיס זכרון טוב 4G אני רוכש אותו מחול מבקש אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב ושלא בעלויות גבוהות מדי תודה!!

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  17. אהלן, יש לי לוח אם ASUS M2A 690 HDMI, עם 2G זכרון ומעבד Athelon X2 4800. מערכת הפעלה Windows XP אני מתכנן לשדרג ל Windows 7, והתחלתי לעשות כמה בדיקות... אתמול גיליתי שרק ליבה אחת עובדת... והמפרט של לוח האם אומר ש הלוח מתאים ל XP ול- Vista. בגלל שהמחשב איטי (שימוש של גלישה, אופיס, תמונות, לא משהו רציני) , החלטתי לבטל את ה Paging והורדתי אותו ל-0, אבל הסתבר שהוא ממשיך להשתמש ב Virtual memory. אז ככה: איך אפשר לגרום לליבה להתחיל לפעום? האם אתם יודעים אם הלוח יתמוך ב Windows 7? האם זה הפורום המתאים לברר איך מבטלים ת'paging והאם אתם מכירים תוכנה כמו אברסט... כי משום מה היא לא מביאה לי את הנתונים... תודה רבה, אייל

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by OR007,

לאחר התלבטויות ורצון לקחת לוח מבוסס N-FORCE 2 אבל לא יכולתי בגלל התקציב וחשבתי ללכת על GA-7VAXP. החלטתי במפרט שלי לקחת מארז של קומפיוקייס במקום מארז של אנרמקס ובכך לחסוך 400 שקל שאותם נראה לי יותר חכם להשקיע בלוח אם. איזה מלוחות ה-NFORCE 2 ג בשוק הכי כדאי לי לקחת (תקציב עד 1100 ש"ח). אני אישית חשבתי ללכתת על הצ'יינק זנית', עושה רושם של לוח מצויין וגם בא עם באנגל מרשים ביותר. אפשרות 2 היא האסוס ולבסוף הלידטק. מה דעתכם ?...

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by ido135,

אני מחפש לוח אם למחשב חדש את המחשב אני קונה מפלונטר ראיתי שיש להם לוחות אם של חברת ASROCK האם יש להימנע מהחברה הזאת? כדוגמא Fatal1ty-B85-Killer הלוח מכיל הרבה פיצ'רים שאין ללוחות של ג'יגהבייט במחיר דומה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by gggilad13,

G.Skill DDR PC3200 DUAL CHANNEL תיזמונים 2-3-3-6 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2915&catcode=421 אני יכול לקנות אותם באותו מחיר כמו זכרונות פשוטים של ADATA אני לא מתכנן אוברקלוקינג, אז האם עדיף לקחת את הכרונות האלה? הם יביאו ביצועים יותר טובים משל הADATA ללא אוברקלוקינג? ועדו שתי שאלות כלליות... מה אומרים המספרים האלה של ה"תיזמונים"? ומה זה אומר שהזכרונות הם CAS 2?

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by haimon_v,

אהלן, יש לי את המפרט הבא מעבד mhz 2.13Intel® Core2 Duo Processor E6400 1 לוח אם Intel® Desktop Board DG965WH 1 דיסק קשיח Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 ? מארז Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU) 1 ספק Liberty ELT400AWT 400W 1 צורב LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 1 זיכרונות SUPERTALENT 1024MB (512MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7900GS TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL כאשר אני מבצע בדיקה עם תוכנת ה-cpu-z בלשונית של הזכרונות הוא מראה לי 1024 מגה אבל לא כותב לי שיש לי dual channel, למה? ניסיתי לשחק עם המיקום של הסטיקים אבל זה לא עזר המיקום שלהם הוא - יש שני זוגות של סלוטים בכל אחד יש שחור …

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  22. שלום, לפי מיטב הבנתי הייתה תקלה במעבדי ה i7 של Intel ולפיכך הם משחררים את המעבדים המתוקנים הנקראים Sandy Bridge. אז שאלה ראשונה בנושא, האם המעבד הזה הוא המעבד החדש המתוקן של אינטל? Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray‎ כי לפי מיטב הבנתי אלו הם הדגמים החדשים שלהם. עכשיו הבנתי שכשעלו על התקלה, אינטל היו זקוקים לשלוח ליצרניות לוחות האם צ'יפים חדשים או משהו כזה על מנת שישלבו אותם בלוחות האם, לכן הבנתי שאם קונים מעבד Sandy Bridge צריך גם לקנות לוח-אם מתאים בעל תושבת מתאימה (s1155?) עכשיו רפרפתי קצת ב KSP לפני כמה ימים וראיתי שבתיאורים של לוחות-האם שמתאימים למעבד הזה, קיימת אזהרה שעדיף לחכות לגרסאות החדשות של לוחות האם (כנראה שיחליפו לצ'יפ התקין או משהו כזה, פה אני …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום אנשים מעוניין לדעת איזה שילוב עדיף למעבד + לוח אם אשר כולל כרטיס מסך OB. השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, אופיס ומשחקים קלים. המסך הוא 22'' הכוונה היא לבנות מפרט סביב רכיבים אלו. תקציב 650 750ש"ח תודה

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by go_go,

מצאתי קובץ המתעד את כל המעבדים הקיימים,את כל הספציפיקציות הטכניות של INTEL ושל AMD לדעתי הקובץ צריך להיות ב"נעוץ" כדי שמי שרוצה לדעת משהו על מעבד מסויים יוכל לקבל את האינפורמציה אני מצרף את הקובץ "מורה נבוכים למעבדים" לשימושכם. go_go [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by netanelam,

היי חברים רציתי לדעת איך המעבד הזה AMD Athlon II X3 435 ? ואיזה מעבד יותר עדיף למשחקים: AMD Athlon II X3 435 או Intel Core 2 Duo E7500

• 9 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.