עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by barakdavid,

שאלה פשוטה איך זה שפעם המעבדי P4 הישנים היו במהירות 3 GHZ והיום המעבדים ה4-8 ליבות עובדים גם כן במהירות כזאת זה לא נשמע הגיוני \ מישהו יכול לעשות לי סדר בזה תודה

• 9 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. שלום לכם אני רוצה לשפר את המחשב של אחי... לקנות לו לוח אם חדש ומעבד חדש.. המערכת חזקה חוץ משתי הדברים האלה.. יש לו 2 ג'יגה זיכרון DDR2 533 (4 זכרונות כל אחד 512) כרטיס מסך readon x1900 gt 512MB הארד דיסק 320 של WD אבל הלוח אם הוא של אינטל מעפן רצח חח ישן... והמעבד הוא פנטיום 4 רגיל לא דואל ולא core 2 dou רגיל 3.0GHZ על איזה לוח ומעבד אתם ממליצים למערכת הזאת?.. אני רוצה לוח ומעבד שיהיו מספיק חזקים כדי להפעיל לי משחקים כבדים כמו crysis וכו.. תודה ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by coldplay,

(קראתי את הסטיקי ועשיתי חיפוש לא מצאתי משהו שענה לי על התשובה) יש לי כרגע שתי סטיקים של 256 DDR כDC של קינגסטון. אני מתלבט אם להוסיף עוד אחד של 512 או 1024 אבל זה לא חשוב כרגע. השאלה שלי היא האם הזכרון הבא שאני רוצה להוסיף חייב להיות גם קינגסטון מאותו דגם? זה חשוב למען תאימות, זה קריטי? ואם זה לא חשוב אז זיכרון חדש עם תכונות שעולות על הזיכרונות הישנים יעשה את ההבדל?

• 9 תגובות
    • 554 צפיות
  4. יש לי זכרונות GeIL PC3200 400MHz DDR SDRAM הבעיה היא כשאני שם אותם על AUTO הם מזוהים כ266 וכשאני שם אותם על BYSPD הם מזוהים 400 אבל אז הווינדווס נותן לי ERROR שכתוב שיש לו בעיה עם איזהשהו קובץ בSYSTEM32 יש לי epox8rda+ מעבד axp2400

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by enkil,

להלן המפרט: Athlon 64 X2 4200 GA K8 NF-9 2xDDR2 512mb 3-3-3-8 2xDDR2 256mb 2.5-3-3-8 (ב BIOS התזמון הוא 3-3-3-8) הזכרון עובד ב 200MHZ, המעבד ב 2200MHZ, ה BUS ב 200MHZ. לא נעשה OVERCLOCK. MEMTEST86 רץ 8 שעות מבלי לגלות כל בעייה. S&M לעומתו, הודיע על בעייה בסוף הסיבוב הרביעי. כאשר אני מוריד את מהירות הזכרון ל 166MHZ אין שום תקלות. מה יכול להיות מקור הבעייה?

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  6. אני רק רוצה לוודא. כרגע יש לי שניים של 512MB שעובדים ב DUAL CHANNEL והייתי רוצה להוסיף עוד שניים (מחברה שונה) של 512MB. האם יהיה לי 2GB שיעבוד ב DC? תודה

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  7. שלום ברשותנו מחשב סלוני שכבר תקופה ארוכה עושה בעיות, זה התחיל בלוח אם שנשרף והוחלף ונמשך בעוד כמה וכמה בעיות כך שקיבלתי החלטה להחליף את השלושה. המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט והרצת סרטים, מחובר לרסיבר וממנו לטלוויזיה. חשוב שתהיה יציאת hdmi בלוח. מכיוון שהרבה זמן לא יצא לי לגלוש ולהתעסק בדברים האלה אני לא יודע עם הבחירות שלי נכונות: מעבד אינטל Intel Pentium G4400 3.3Ghz 3MB Cache s1151 - Box 320 לוח אם Asus H110M-A LGA1151, Intel H110, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMi 370 זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 4GB DDR4 2400Mhz CL14 140 סה"כ 830 באילת 710 אני קונה באילת כנראה. הם התווספו למארז קיים של antec nsk 2480 ולדיסק קשיח 1…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by lmlm,

אינטל מתכננת להשיק את הקונרו התקציבי E4300 ופנטיום D 935 (למה?) בינואר 2007. E4300 יתומחר ב 163$ ו פנטיום D 935 ב 133$ לאלף יחידות E4300 יעבוד במהירות 1.80GHZ עם 2MB קאש ויתמוך ב .800MHZ FSB מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20060921A7034.html 163$ מטורף!

9. שלום לכם, לאחר בדיקות שערכתי ב- Windows Memory Diagnostics הבנתי שיש בעיה בזכרונות (2X256mb ddr1 400mhz). בדקתי כל אחד בנפרד כחצי שעה ולא אירעה שגיאה בודדת. לאחר שהחזרתי את שני הזכרונות לבדיקה ביחד התגלו שגיאות. ניסיתי להעביר את הזכרונות לסלוטים אחרים וגם לנקות אותם מאבק ולבדוק שהם יציבים והרצתי שוב- עדיין דווחו שגיאות. מה ניתן לעשות במצב כזה?

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  10. שלום, יש ברשותי את ה-Phenom II X4 955 סידרת RB-C3. הסידרה הזו לא אמורה להגיע עם 95W? כי שלי הגיעה עם 125W... אני ישמח לקצת הסבר. יום טוב!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אינטל ?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by hosham,

יש לי מחשב בבית עם הלוח אם הזה http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4SGX-MX&langs=01 ואני רוצה להוסיף או להחליף אם אפשר זכרונות. לפי מה שהבנתי יש לו sdram שזה זיכרון ישן ועולה הרבה כסף. אם לא קראתי נכון אנא תקנו אותי,ותנו לי עצות מה הלאה עם הזכרונות. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by dino,

יש לי כסף לקנות את שתיהם, אבל השאלה את מי? עם אני קונה אינטל הלוח הוא פחות טוב, וגם אין צורב. עם אני קונה AMD יש לי לוח הכי טוב EPOX 8K5A3, ומעבד XP 2000. אבל המהירויות שעון של AMD נמוכות מאוד, השיטת ייצור היא 0.18 מיקרון, ה-FSB הוא נמוך גם, וגם יש להם חצי מהכמות של הזיכרון המטמון שיש באינטל. לאומת זאת באינטל יש גם FSB של 533mhz, הוא מיוצר ב-0.13 מיקרון, יש לו 512kb של זיכרון מטמון, ויש מהירויות שעון גבוהות מאוד מאוד. לעכשיו ה-AMD מספיק מאוד, אבל מה יקרה בעוד שנתיים שכל משחק ידרוש 2000mhz? אז מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  14. לינקים: 1) http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10109 2) http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10112

15. שלום לכולם , אני בקרוב קונה AMD 3500 ווינצ'סטר ואני מחפש לוח טוב. אני מאוד אוהב את הלוחות של EPOX מבחינת יציבות ואוברקלוק מרשימים. האם ניתן להשיג לוח ל 939 מתאים לווינצ'סטר בארץ ? זה הלוח שחשבתי ללכת עליו כרגע - http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=323 אני לא ממש מצליח למצוא אותו בארץ. האם מתוכנן לוח שלהם בזמן הקרוב ל - NFORCE4 , אם כן אז אני אחכה קצת. תודה.

• 9 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by eSLC,

מבחינת משחקים ומהירות בעיקר :AR15:, OC מתוכנן בעתיד תקציב בסביבות ה-700 תודה...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by mb74ever,

שלום חבריוס! אני רוצה לשים מחשב קטן שיהיה בסלון שיריץ סרטים. החלטתי ללכת על MINI-ATX, יש לי כבר הארדיסק 40 ג'יגה, זכרון 256 סמסונג-DDR, ג'יפורס 2-למרות שאני חושב שאצטרף משהו יותר איכותי ליציאת וידאו, וסידירום לא בעיה להשיג השאלה האם כל החלקים האלה ה"רגילים" מתאימים ללוח אם MIN ATX?? על איזה לוח אתם הייתם ממליצים לי? אני חשבתי על זה http://global.shuttle.com/Product/MotherBoard/mbd_Spec.asp?M_id=62 הוא עולה 180 ש"ח. נראה לי לא רע בכלל..ויש בו אפילו כרטיס מסך מובנה עם שתי יציאות למסכים, השאלה שעלתה בראשי האם יש ללוח גם יציאת וידאו לטלויזיה??? אם כן אז ממש טוב, אם לא האם כרטיס מסך רגיל יתאים? או שיש גם כרטיסי מסך שהם מיני או משהו כזה? ד"א יש איזשהו אתר שמוכר לוחות/מארזים MIN…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם , זה שכבר ימים ואפילו שבועות אני מחפש תשובה לשאלתי ועדיין אף אחד לא יכות לענות לי עליה. מה מבין השניים עדיף, הAsus P5KC או הGigabyte GA-P35C-DS3R? האסוס עולה 964 ש"ח והג'יגהבייט עולה 854.40 ש"ח. אז מה עדיף?! והאם האסוס באמת שווה את ה100+ ש"ח האלה?

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by INFERNO,

יש באפשרותי לרכוש זיכרון של ג'יגה 512X2 אך שמעתי שהזכרונות שהזיכרונות של קורסאייר נועדו לOC אך בכוונתי להשתמש בזיכרון לביצועים (עבודה עם תוכנות עריכת וידאו כבדות). http://shop4.outpost.com/product/3700396 האם המחיר מצדיק את הזיכרון והפירמה ? (יש לי יכולת לקנות כל דבר מהחנות הזאת ספציפית).

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by ScreameR,

יש ברשותי P3 733 שרוף, אשר נקנה בעתיד מחשבים לפני שנתיים... רציתי לדעת אם יש לי בכלל למה ללכת לחברה לבקש אחר או שאני ייקבל את אותו מעבד? כי אם את אותו אחד אז אני יזניח את המחשב הזה שוב מי כבר דפק P3 וניצל אחריות ואיזה מעבד הוא קיבל?

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  21. יש לי מעבד דיי חלש P4 3GHZ ואני מתכוון לקנות זכרונות 2GB. שמעתי שהתדר של הזכרונות מעמיסים על המעבד, אז כדאי לקחת רק 667MHZ במקום 800MHZ אם אני לא עושה OC? כאילו 800MHZ יעמיס לי על המעבד יותר מאשר 667MHZ ?

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  22. שלום חיפשתי מידע על ירידות המחירים בינואר שכולם מדברים עליהן ולא ממש מצאתי. האם באמת צפוייה ירידה שכזו בינואר עקב הפסקת ייצור הQ6600? האם מייד נרגיש אותה בחנויות? עד כמה בד"כ הירידות האלו דרמטיות? אני מעוניין לקנות מחשב כעת ומוכן להתאפק (בכוח) עוד חודש. השאלה האם יש טעם, באם המחיר לא ירד ביותר מ200 ש"ח אעדיף לא למרוט את העצבים ולהנות ממחשב חדש כבר עכשיו. תודה.

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by 47,

תגידו, המעבדים המבוססים על ברטון יצאו בגירסאות של מתחת ל Athlon 2800+ ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, נניח ואקנה Q6600 G0, או אולי איזה Q8300, ואריץ אותו עם GTX460, ושאר המפרט שנמצא אצלי בצד. מן הסתם שאני אעשה OC, אבל לא משהו שקרור אוויר חביב כמו MUGEN2 לא יוכל להתמודד איתו בקלות. האם שווה להשקיע בלוח אם יקר יותר מאיזה G41 של GIGABYTE? עריכה: עברנו לרעיון של מציאת שילוב לוח אם AM3 ומעבד מרובע-ליבה מבית AMD, בתקציב של סביבות 700-900ש"ח לכל היותר לגיימינג במשחקים זוללי מעבד בעיקר, ברז' 1680*1050.

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

שלומות, אני צריך לוח אם חדש, התקציב הוא בסביבות ה550 ש"ח - כמובן שעדיף פחות מאשר יותר. להלן המאפיינים של הלוח אם ה"אידיאלי" בשבילי: 1. סוקט 775(יש לי Core 2 Duo E4500) 2. תמיכה בDDR 2 667Mhz, לפחות עד 8 ג'יגה(אם אפשר יותר אז למה לא, אבל זה נראה לי בול) 3. PCI-E אחד 4. לפחות שני סלוטי PCI/PCI-E x1 5. ATX Form Factor 6. לאיכות כרטיס הקול המובנה אין משקל שכן בקרוב אקנה כרטיס קול מקצועי במחיר אסטרונומי 7. צ'יפסט של אינטל, 965 או P31/35 8. לפחות חיבור IDE אחד 9. תמיכה בS-ATA 2 להלן שני לוחות אם שאני חושב שמתאימים לי: ASUS P5K SE http://skypc.co.il/pl_product~31104~10~0.htm Gigabyte ‏P35-DS3L http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4765 הרגישו חופשיים להציע גם לוחות אחרים לחלוטין, אפיל…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.