עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yonni,

ללוח הזה יש צ'יפסט ICH9R ולפי מה שאני יודע פיצ'ר אחד של הצ'יפסט זה: INTEL MATRIX RAID - 1, 0, 5, 10 אבל משום מה בפרטים הטכניים של הלוח אם אין שום איזכור לMATRIX . רק ל RAID של /JMicron האם יכול להיות שאין Kו או שפשוט לא טרחו לכתוב את זה. מלבד זה יש לכם דיעות לגבי הלוח הזה? הוא יעמוד ב OC צנוע של 3.2 ל Q6600?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by GENERAL,

אני מעוניין לקנות מחשב דק מאוד מחבר קרוב רחוק הוא דגם IBM SUB notebook המפרט שלו הוא pentium 3 1.1 מג"צ זיכרון 256 הרדיסק 20 גיגה כולל DVD + צורב רגיל FLOOPY DISK אני רוצה בערך לברר את המחיר ועם המחיר משתלם ידוע לי שלא רשמתי את הדגם ... מכיוון שאין לי את הידע...

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  3. נוכחות GIGABYTE בקרב יצרניות החומרה הייתה מאוד מכובדת השנה - ביקרנו את ענקית החומרה כדי לראות שלל מוצרים חדשים וגם כאלה שכבר הספקנו להכיר מקרובלכתבה

4. Started by idle`,

שתי מעבדים חדשים מסידרת ה E6X50 הגיעו אלי והגיע הזמן לבדוק אותם הסידרה החדשה מצויידת בסטפינג E0 של הקונרו אמורה לצאת במחצית השנה הקרובה. הסידרה בשלב הראשון אמורה לכלול כשלושה מעבדים: E6650 שעובד במהירות של 2.33ghz עם 4 מגה קאש, מהירות באס 1333mhz E6750 שעובד במהירות של 2.66ghz עם 4 מגה קאש, מהירות באס 1333mhz E6850 שעובד במהירות של 3.00ghz עם 4 מגה קאש, מהירות באס 1333mhz המעבדים הם אותם קונרואים מוכרים והם לא בעלי ליבה חדשה, אבל יש להם כמה שינויים שאמורים לשפר את הביצועים בסטוק וגם באוברקלוק, ראשית הבאס של מעבדי ה E6X50 עלה ל 333mhz מצד אחד באמת מדובר בשיפור ניכר במצב סטוק, אבל אם עליית הבאס מכפלה המעבד ירדה כדי להתאים את מהירות המעבד, ועכשיו ה e6650 עובד עם מכפלה 7 , e6…

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  5. אז ככה , הלוח אם שלי הוא גגב'ביט SQ800 אולטרה עכשיו גירסאת הביוס שלי הייתה F7 ועדכנתי בטעות לה F13 שזה ללוח אם אחר לגמרי עכשיו המחשב נדלק הכל עובד אבל זהוא מסך שחור אין כלום רק נדלק מאוררים וזהוא לא מראה כלום אנשים העם הלך לי הלוח אם ? הוא עובד... אני שומע הכל עובד כרגיל ... רק הביוס לא מתאים ואין לי דרך להחליף כי אני לא רואה מסך עכשיו אני מדבר ממחשב נייד .... בבקשה אנשים מה לעשות אחרת הרבה הרבה זמן אני יהיה בלי מחשב . :-[ :'(

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. של asus או של gigabyte. יש לי נטייה ללכת על asus p5k עם צ'יפסט p35. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  7. בעיקר הביצועים במשחקים! האם זכרונות 667 מסוגלים להגיע לתדר הזה?

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. בכמה DDR3 1333 יותר מהיר בתאכלס בביצועים מDDR2 מהירות 667 ?

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by As-21,

תראו את התמונה מ CPUZ האם הכל תקין כי אני רואה שהוא עובד על 2 GHZ ולא 2.81

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  10. בכמה mhz בזכרונות, מעבדי הAM2 תומכים?? ראיתי שכתוב בחלק מהמקרים 800 ולפעמים 667. ובכל המפרטים שמציעים פה בפורום מציעים עם ה AM2 זכרונות 667MHZ

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  11. במשחקים....... נגיד יש אותו מפרט לאינטל ו ל amd (מפרט די טוב למשחקים) וניקח סוקט 700 ו... לכל אחד מהם כיוון שלאינטל הכי חדש סוקט 775 ול amd 939 אז בכמה אחוזים amd יעקוף את אינטל בהרצת משחקים?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי לכולם לחבר שלי יש מחשב עם מעבד AMD ATHLON 64 X2 4400 בסוקט 939.לאחר בירורים שהוא עשה הוא החליט ללכת על המעבד של אינטל Q9300 .הוא ביקש ממני לברר לו בכמה אחוזים המעבד הנ"ל יותר חזק ממה שיש לו כעת. נכנסתי לאתר של טומס הארדבר כדי לעשות את ההשוואה בין השניים אבל משום מה לא ראיתי את ה-Q9300 ברשימה. מישהו יכול להפנות אותי לאתר שיש לו את ההשוואה בין שני המעבדים הנ"ל? בתודה מראש שי. נ.ב-אם בכל זאת עדיין ה-Q9300 לא הגיע לאתרי מבחן בחו"ל,רציתי לדעת איזה מעבד הכי "קרוב" אליו על מנת שאוכל לעשות את ההשוואה בינו לבין ה-AMD 4400. העניין הוא שחבר שלי משתמש בתוכנות כבדות שנשענות ישירות על המעבד,ולכן הוא רוצה מעבד אחר שייתן לפחותחמישים אחוז יותר ביצועים מהמעבד הנוכחי שיש לו.כמה שיותר י…

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  13. הייתי רוצה לדעת בכמה ניתן למכור את המפרט הזה AMD 64 3200 NewCastle S754 ZALMAN CNPS7000B-CU MSI K8N Neo platinum CRUCIAL Ballistics PC4000 (2x512) Leadtek 6800GT 256MB AGP רק החלקים הללו בלי ארד-דיסק\ספק וכו' תודה

• 13 תגובות
    • 827 צפיות
  14. בבקשה תגיבו רציני ובלי לצחוק, יש לי את החלקים הבאים: כמה לדעתכם לבקש על כל אחד? מעבד סלרון (אין לי מושג כמה מגה הרץ אבל כמו פנטיום 2) סוקט 370 כרטיס לסלוט 1 שאפשר לשים עליו מעבד של סוקט 370 לוח של פנטיום 2 עם כל הכבלים הישנים, של המסך שמתחבר ללוח, המדפסת, הכרטיס קול הישן... מארז של פנטיום 2

15. ובכמה ירד הe6400? :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  16. ?? הסקתי שהוא יותר טוב כי הוא עולה יותר... אז מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם ומה יותר משתלם? זה חשוב מאוד תודה...

• 7 תגובות
    • 485 צפיות
  17. שלום לפני שאני קונה ssd חדש רציתי לדעת כמה ssd וכמה דיסקים אפשר לחבר ללוח הזה. ? אנגלית שפה קשה. תודה

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by Nirkaw,

ש הבדל גדול בין הE5300 לE2160? ואם יש הבדל גדול, יש הבדל גדול בין הE5800 לבין E5300? אני אוכל לעשות לו OC טוב עם הלוח אם Asus P5G41C-M LX? אה... ונגיד אני אקבל את המעבד, אני פשוט שם אוות במקום המעבד הקודם? לא צריך לעשות שום דבר מיוחד?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. המפרט הקיים מפורט בצד אני רואה לאחרונה הרבה מעבדי E8500 E8400 משומשים למכירה האם החלפת המעבד תשפיע בצורה רצינית בכל הקשור למשחקים? איזה מעבד הכי כדאי לקנות ? E8500 E8400 Q9550 Q9650

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by alex125,

בכמה היתה מוכר את זיכרון זה digma ddr 400 256mb לחנות מחשבים???

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  21. Started by ScreameR,

אחרי בירור הבנתי שהזכרון שהלוח (מלפני 5-6 שנים בערך) תומך ב DDR333, אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום פירוט של בכמה זכרון הוא תומך, אני רוצה לקנות שני סטיקים של 2GB של A-DATA, מישהו יודע אם הלוח יתמוך ב4GB DDR333 ? תודה !!!

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  22. לפי האתר של מיקרוסופט מדובר ב-4GB אבל יש כאן כאלה שטוענים שזה תומך עד 2GB. אגב מה בנוגע ל-XP HOME? והאם צריך לתמיכה הזאתי SP1 או SP2 אם בכלל?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  23. היי יש הבדל גדול בניהם? רוני

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  24. 1) GA-H61M-USB3-B3 הסבירו לי שיש ללוח הנ"ל מגבלה לגבי כמות חיבורי usb3 שניתן להפעיל במקביל - 2 חיבורים של usb2 ו 2 חיבורים של usb3. האם זה נכון? אם כן היכן זה כתוב באתר היצרן? 2) במידה וזה נכון (-מאוד חשוב לי שיהיו לי כמה שיותר חיבורי USB- וגם שיתמוך בUSB3): מה לגבי הלוח אם הנ"ל- GA-HA65M-D2H-B3 הוא תומך בUSB3 נכון? האם יש לו מגבלה של מספר חיבורים במקביל? 3) עוד דבר שהסבירו לי הוא שצריך צ'יפסט 67/68 בכדי שיתמוך בUSB3. אז איך יכול להיות ששני הלוחות הקודמים שאינם 67/68 נראה שכן תומכים..? ואגב גם רואים על הלוח אם עצמו את החיבורים הכחולים של הUSB3..?! 4) הבנתי שישנו סימון בשם הלוח, המסמל שהלוח תומך בUSB3- אות כלשהי- אולי A? אשמח לדעת באמת מהו הסימון הנ"ל.. תוד…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by .AloN,

עד כמה אתם חושבים יוריד המעבד החדש מבית AMD ה2800 את ה2600 ?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.