מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
אז ככה.. לפני בערך שבוע קיבלתי בחזרה את המחשב אחרי שהחליפו לו את הלוח והמעבד במסגרת האחריות שהייתה עליהם. הלוח הוא GA-7DX+ והמעבד הוא 1700+ 0.18micron. גוף קירור המעבד הוא אותו אחד כמו גוף הקרור הקודם שהיה על הלוח והכל אותו דבר, רק מה עכשיו טמפרטורות המעבד אפילו לפי הביוס הם בסביבות 80 מעלות לעומת זאת בלוח הקודם שגם גרסת הביוס הייתה יותר ישנה היה בסביבות ה 40.. אני יודע שהרבה לוחות של ג'יגה יש בעיה של מנטר הטמפרטורה שהוא לא מקוון טוב.. אז מה שאני לא יודע זה אולי זה בגלל דרסת הביוס או בגלל מנטר הטמפרטורה.. עוד משהו שעלה לי זה נגעתי בגוף קירור המעבד כשאני עובד על המחשב והוא ממש לא חם.. אז יכול להיות שבחנות לא הרכיבו לי טוב את הגוף קירור על המעבד או לא שמו משחה טרמית והטמפרט…
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
רשום עליו INTEL PENTIUM PRO והוא רחב וגדול יותר מהמעבדים האחרים שראיתי. יש לי גם לוח אם מתאים לו. מה אתם אומרים? נראה לי שזה מעבד ישן של שרת, אבל יכול ליהות שאני טועה
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם הלחפתי לוח + מעבד ...עכשיו הזיכרונות xms2 6400c4 4-4-4-12 איזה מתח הם עובדים מה לתת להם בביוס כי ניראה לי הם עושים בעיות שאני מעתיק קבצים כל המחשב שלי נהיה איטי (עד כדי שיתוק מוחלט כמעט ולא ניתן לבצע פעולות)ויש לי מערכת חזקה מאוד מאוד ניראה לי שהזיכרונות מאטים את המחשב שלי זה המפרט Q6600 4GB xms2 6400c4 4-4-4-12 קורסאייר לוח DFI LANPARTY UT P35-T2R 2X HD2900 CF XFI FATALITY AGEIA PHYSX CARD ספק כוח 1200WAT TT וינדוס ויסטה אולטימיט 32 ביט [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מישהו מבין במעבדים לשרתים? אני חושב לקחת את המעבד הזה לשרת שלי, מישהו יכול לתת לי חוות דעת והשוואה לאחרים! נ.ב. עכשיו יש לי על השרת E6400 רגיל, 2.13.....והE5320 הוא 1.8 רק...... צריך ממש עזרה...
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=47627 אפשרות לSLI בלוח nForce 4 ULTRA חחחחח 200 נקודות הפרש ב3DMARK05 לדעתי מצאו פה פתרון ממש שימושי.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי פעם שמועה, שאם כל הסלוטים של הזכרון על הלוח מלאים, אז מהירות הזכרון יורדת ל 366MHZ זה נכון??? יש לי 2 של 512, ואני רוצה לקנות עוד 2 מה אומרים???
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
למי שמחפש זכרונות בזיל הזול והוא לא אוברקלוקר באופיו ראיתי זכרונות אצל הדובים DIGMA 512MB PC3200 DDR 400 CL2.5 רק ב - 265 ש"ח בלבד, פשוט מחיר מצוין למי שמחפש זכרונות זולים. רציתי לקחת TWINMOS אבל הם עלו פי 2 בסוף הלכתי על הזולים האלה במילא הם נותנים 3 שנים אחריות. למי שמחפש לעשות אוברקלוק למערכת כמובן שזה לא בשבילו..
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן, אני מזמינה מחשב שולחני ויש לי 3 אופציות עיקריות לבחירה בין המעבדים: i3-540, i5-660 או i5-760. ההפרש במחיר בין הi3 לשני האחרים זהה (540 ש"ח) ורציתי לדעת איזה מעבד עדיף בהתחשב בהפרש במחיר. שימושים יומיומיים בעיקר, סרטים, קצת פוטושופ ומשחקים לא כבדים במיוחד. מבחינת המפרט: לוח אם: Intel Desktop Board Peter Cove (DH55PJ) Classic Series. Intel H55 Chipset. Dual channel DDR3 1333/1066 MHz זכרונות: 2X2GB DDR3 1333 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GT 430 תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
תקשיבו, דיברתי עם SKYPC והם אמרו לי שכדאי לי לקחת KINGSTON ואז ראיתי שהם העלו את המחירים של ה-RAM של KINGSTON בידיוק כמעט כמו ה-RAM של CORSAIR אז עכשיו אני בבלבלות!! מה יותר כדאי לי CORSAIR או KINGSTON ??? CORSAIR : CL 5 KINGSTON: CL 6 SKYPC ממליצים KINGSTON וכל החברים ממליצים CORSAIR =/ מה אתם מחליטים? נ.ב יש ביניהם הפרש של 6 ש"ח...! תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע 512M DIGMA 3200PC 400MHZ DDR 2.5CL לוח GIGBYTE K8NS 754PIN מעבד A64 3000+ 754PIN עכשיו השאלה שלי עם אני יוסיף עוד שתי סטיקים של קורסיירס וולאו CL2.5 400MHZ 2X512 זה יוריד לשלושתם את במהירות ל333MHZ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן, לחבר שלי יש את הלוח הזה: http://www.ixbt.com/mainboard/asus/p4p800-roundup/p4p800-board.jpg Asus P4P800. הלוח נמצא בתוך מארז ג'נרי עם לדים מקדמה: ירוק סטנדרטי של - המחשב דולק. אדום סטנדרטי של - המחשב חושב. ועיגול כחול גדול ליופי. בנוסף לזה יש 2 USB בקדמת המארז, בקצוות הכבל שאליו הוא מתחבר יש: -Data 1- -Data1+ -GND -VCC [נדמה לי] לאן כל אלה מתחברים? אני חושב שהלדים הקטנים לחיבור שנמצא משמאל למטה בתמונה. אבל הלד הגדול והUSB<! נדמה לי לחיבורים הכחולים שמימין לסלוטי הPCI, אבל איזה מ4 הכבלים לאיזה פין? קיצר Help.
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
חשבתי לקחת מעבד Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore בעלות של 790 ש"ח איזה לוח אם כדאי לרכוש איתו? ואם יש לכם המלצות אחרות במסגרת התקציב
-
- 9 תגובות
- 583 צפיות
-
-
[attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח X58 של Gigabyte. יש המון תקלות תאימות עם זכרונות של OCZ. אני רוצה להחליף ומתלבט בין Patriot ל - Kingston. Patriot יותר זולים. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , עוד מעט אני קונה מחשב מבוסס AMD ואני מתלבט בעיקר בין שני לוחות אם עיקריים : 1. ABIT nf7 2. Epox 8RDA3I איזה לוח עדיף ? למה ? ואולי בכלל יש לוח יותר טוב משניהם במחיר הזה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הלוח הנ"ל עם פנטיום 1.5 כשאני נכנס לביוס אני רואה את זה בע"מ 35: http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?DetailID=50&DetailName=Manual&DetailDesc=P4VXASD2(1.1A)&MenuID=35&LanID=10 זאת אומרת שהמעבד עובד ב 800 במקום 1500???? כשאני בדקתי את הג'ימפור מה שראיתי זה את אפשרות הג'ימפור בע"מ 11של ה manual מישהו מבין איך מג'מפרים כדי להגיע ל133 במקום 100 קצת לא מובן לי ההסבר למשיבים תודה
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי 2 חלקים של זיכרונות 512MB של חברת PQI, התקנתי את הזיכרונות על לוח P4800D של ASUS (סט של SIS), בדקתי את מהירות הזכרון עם התוכנה everest התוכנה מזהה כי המהירות של כל חלק הינו 200MHZ ואילו המהירות האפקטיבית 400MHZ, במקום 400MHZ ו800MHZ (חיברתי אותם בDUAL). אני מנסה לפתור את הבעיה דרך הגדרות הBIOS אך אני לא מצליח . צריך רעיונות לפתור הבעיה..... כיצד אוכל להיות בטוח שהמוכר לא "עבד" עלי ???????? בתודה מראש אורן
-
- 9 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ה 3200 כבר מיושן ואני לא מעוניין להחליף הכל מחדש ...רק מעבד איזה 4600 ....5000 ...יהיה נחמד איפה ניתן להשיג עוד ומה יהיה המחיר ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הלוח אם של GIGA GA-7N400 שווה? כאילו אני לא מתכוון לעשות OC אני רק צריך ביצועים ואמינות... וגם זה לא יותר מדי.... כאילו הביצועים הם למשחקים אבל לא צריך להגזים... תודה לכל העונה!
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי כולם שמעתי כבר פעם-פעמיים בפורום, על כך שיש דרך לקחת ראם ולהשתמש בו ככונן נוסף (שנמחק בכיבוי המחשב), שנותן ביצועים מהירים מאוד. אז קודם כל- זה מעשי? איפה אני יכול לקרוא על זה עוד? דבר שני, זה שווה את המאמץ? דבר שלישי, איך בכלל מבצעים את זה? ??? וחוץ מזה, איך אני בכלל מנצל את ה"כונן" הזה? אני מתכנן לבצע את זה עם 4GB כי יש לי כרגע 2*4GB ואני על מערכת 32, אז עד שאני אשיג 64 זה ייתן עלייה בביצועים...
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
עם הלוח מחובר רק לספק בלי שום דבר אחר כלומר בלי זכרונות לא מעבד כלום... העם הוא אמור לצפצף בכל זאת ? לעשות סימן או משהו ?
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח הנ"ל ולפני שאני קונה מערכת קירור מים רצינית אני רוצה לדעת עד כמה הוא טוב בOC?
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן אני צריך מערכת מחשב פשוטה יחסית... לא למשחקים חשבתי על 754 עם כרטיס מסך מובנה אבל!!! שתהיה אופציה כמובן ל AGP או עם 939 ל PCI E בעתיד... יש דבר כזה? תודה יניב
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי אחרי שהחלטתי, חיכיתי וציפיתי... אני אזמין השבוע את ה E6600 ואני זקוק להמלצתכם : אני זקוק ללוח אם משובח ו2 ג'יגה זכרון. אפשר בבקשה לקבל המלצה ? (התקציב : די פתוח). תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-