מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
האם אני יכול להרכיב מעבד כזה : Intel Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray על לוח כזה : gygabyte H61M-D2H-USB3 s1155 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שידרגתי מעבד (כמובן גם לוח אם) מ- 955 של AMD ל- 2600K של אינטל לפני שפירקתי את ה- 955 הרצתי עליו חישוב PI של 32M הרכבתי את ה- 2600K וגם עליו הרצתי את אותו החישוב התוצאות מאוד מעניינות, 955 סיים כעבור 21דקות 14שניות 2600K סיים כעבור 9דקות 46שניות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. עבר כבר הרבה זמן מאז שהחלטתי לקנות מחשב חדש.. והבנתי את כל מה שרציתי להבין דרך הפורומים המקסימים פה.. הבעייה היא שבתקציב ששמתי ועד שמחיר ה- Q9550 ירד אני מוצא את עצמי מול ה- NEHALEM על כל חידושיו בטווח זמן ותקציב שאני יכול להרשות לעצמי!! ופתאום יש לי עוד כמה שאלות.. תקנו אותי אם אני טועה: מעבדי ה- CORE I7 יעבדו רק עם צ'יפסט X58 (לפחות בהתחלה).. ורק עם DDR3.. ורק ב- TRIPLE CHANNEL ! בנוסף.. מה זה ה- TRIPLE ?? 1. זה לא ה- DDR3 המוצע היום אבל החומרה תדע להתייחס אליו בצורה שונה / יעילה יותר ?? ואם לא, 2. אז החברות יציעו ערכות זיכרון חדשות שזה TRIPLE CHANNEL DDR3?? 3. מה זה ערכות של 3 סטיקים ?? 4. עד שמחירי ה- DDR3 התחילו לרדת עכשיו צריך לצפות שוב למח…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בעיקרון אני לא רוצה איזה מחשב על אלא מחשב רגיל שיהיה מהיר בלי בעיות ובלי כלום כבר החלטתי איזה כרטיס מסך אני לקוח אבל לוח אם מעבד וזכרון לא ממש כי אני לא מבין בעניין, אני יודע שהמעבדים של AMD הוזלו בהמון בגלל היציאה של המעבד החדש של INTEL אז אולי תוכלו להציע לי מעבד אחד משלהם? אני שוב בעיקרון מחשב מחשב כמה שיותר פשוט ומהיר שלא יעשה בעיות אז אם תוכלו להמליץ לי זה יהיה נדיב מאוד מצדכם
-
- 29 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח P35-DS3 של GIGABYTE,יש לי דיסק של דרייברים ורציתי להתקין WINDOWS 7,רציתי לדעת אם הדרייברים תומכים בווינדוס?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מחשבים שאני יוכל לעבוד עליהם בשביל לערוך איזה סרט של רבע שעה בערך... עכשיו ביררתי קצת אבל לא כל כך הבנתי המעבדים: E2220 Pentium d 820 2.8 ולפטופ Intel core 2 - 2.0 T7250 מה שלא הבנתי הוא הדורות .. דבר ראשון האם כולם כפולי ליבה..(לפי מה שהבנתי כן) דבר שני D זה הכי ישן Core 2 זה הכי חדש.. אך למה משתייך ה2220? והאם יש Core 1? והאם הCore 2 שהוא 2.0 יותר טוב מהD שהוא 2.8... ? אם אפשר הסבר קצרצר אני אשמח.. תודה רבה!!! אני הבנתי שכנראה עדיף לערוך על הלפטופ..(גם כי יש לו 3 ג'יגה זיכרון)..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד שאלה: אני רואה הרבה פעמים במפרט של המחשבים שלכם שכתוב במעבד למשל: AMD 2500 @ 1000 או משהו כזה... זה אומר שיש לכם שתי מעבדים שהזיכרון הראשון שלו זה 2500 והשני זה 1000 או מה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזה ה- HYPER TECNOLOGY הזאת? למה זה תורם אם כן..? והאם אפשר פשוט לעשות אל זה DISABLE בביוס? תודה רבה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 30.11.2007 בשעה 13:13:07
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת יותר על ליבות שונות.. איזה סוגי ליבות יש לאינטל לפני הסדר של הכי טוב לפחות טוב(של מעבדים שלא מיועדים לשרתים) נורפווד,פרסקוט,ויילמאט מה עוד יש ומישהו יכול להגיד לי מה הליבות שנחשבות להכי יציבות על AMD +הסבר על איזה יש אני מכיר רק את VENICE.. (אגב אם כבר שאלו את זה אז עשיתי חיפוש ולא מצאתי לינק יכול להיות גם נחמד לת'דר שקשור) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הייתי כאן ועברתי על הנתונים ועל ההמלצות ועל הפורום. כל החיים עבדתי עם מערכות אינטל מתוך הרגל או סיבות קדומות או לא יודע מה. אני עומד לפני רכישה ומה שאני עושה בעיקר זה לשחק על המחשב. אקיצר, הרושם שקיבלתי כאן הוא שבכלל עדיף ללכת על AMD בגלל שהם הוכיחו את עצמם, בגלל המחיר ובגלל העובדה שהרוב אומרים שההבדל בין מערכת מבוססת אינטל לבין מערכת מבוססת AMD מבחינת ביצועים, הוא זניח עד שלא ניתן לראותו בעין בילתי מזוינת בשעה שאת ההבדל בכיס תרגיש ועוד איך. סבבה. אמרתי לעצמי שאני הולך על AMD. והנה שוחחתי עם חברים שמשתמשים במחשבים וגם מבינים עניין והם אמרו מייד שלמשחקים אז רק אינטל. AMD זה נחמד למחשב בבית אם אתה משתמש בייתי רגוע, או נניח אם אתה בעניין של OC אבל אם במשחקים …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המערכת לה אני מחפש את הקירור ל- CPU: מעבד: i7-3770S לוח אם: intel DH77DF דיסק: intel 180 GB 520 series מארז: Silverstone SST-TJ08E זיכרון: DDR3 1600MHz 4GB ספק כוח: Seasonic fanless X-400 כרגע אני חושב על MUGEN 3 (יש לא אותו במחשב אחר, והוא חרישי לחלוטין) שלפי גודלו יכול להיכנס למארז, אך לא ברור לי האם יתאים ללוח האם MINI-ITX מבלי שיחסום את PCIe3.0, את החריצים של הזיכרון, ויעלה על הרכיבים האחרים של לוח האם. תודה מראש למומחים בנושא.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה צילומי מסך של מידע המחשב והזכרונות שלי (דיי ישן כבר 4 שנים) שדרגתי לפני כמה שנים ל1.5 השאלה כמה הלוח אם בכלל יכול להחזיק והאם שווה לי לשדרג זכרון ולכמה? מודה לכם מאוד... המטרה היא לעבוד ביותר נוחות על תוכנות עריכה ופוטושופ וכאלה. לא למשחקים. ממש תודה על תגובותיכם. (אם לא רואים את הטקסט בתמונה נא לגרור את התמונה ימינה...) : [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי באיזה אתר של ספקים מחירים וחיפשתי chipset p43 ומצאתי במקום במחיר 450 ש"ח לוח אם בעל chipset g45 האם הלוח תומך ב-pcie 2? האם הלוח איכותי? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח אם הנוכחי שלי התחיל לגסוס לאחרונה לכן החלטתי להקדים תרופה למכה ולחפש תחליף. להלן המפרט: מעבד: INTEL C2Q Q6600 G0 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R זיכרון: GSKILL 4X2GB 800MHZ כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 קשיח ראשי: GSKILL FM-25S2-115GBPE קשיח משני: WDC WD6400AAKS-65A7B0 ספק: CORSAIR VX450W מארז: ANTEC SOLO כרגע אני מחפש אלטרנטיבות ללוח אם הנוכחי... הלוח צריך להיות מספיק טוב בשביל OC ל 3GHZ ובאיכות מעולה - המחשב דלוק 24\7. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני וחבר קנינו לפני שבועיים 2 מחשבים עם לוח אם לוח אם gigabyte -GA-Z68MA-D2H-B3 בעל התקן USB3 המחשב מזהה את ה- USB3 אבל כשמחברים כרטיס\כונן (בעלי USB3 כמובן) הוא לא מזהה אותם ולא פותח כלום. הוא מראה כאילו שום דבר לא מחובר אליו. ה-USB2 עובד מעולה. ניסיתי כבר הכל, מהתקנה של הדריברים שהיגיעו עם המחשב ועד הורדה של חדשים מאינטנרנט והבעיה נשארה. הבעיה היא גם אצלי וגם במחשב של החבר. למישהו יש איזשהם רעיונות איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל התחיל בכך שלפני כמה ימים, אינטל השיקה לכאורה את מעבד 9900k אך אסרה על כל העיתונות הסוקרת מלפרסם סקירותיה עד ל- 20 לחודש. רק לגורם אחד שהוא גורם ממומן בתשלום מטעם אינטל, אושר להוציא "סקירה לכאורה". הבעיה היא שהסקירה הזו היתה paid article שיצר עוות נוראי במדידות ולכן במסקנות שנבעו ממנו. כל תעשיית הסוקרים ובצדק - התרעמה והתהפכה תרתי משמע על אינטל (והגורם המפרסם שמומן על ידה), עד שאינטל נשברה. היא הבינה שהנזק התדמיתי עליה מתחיל לעלות על התועלת. אז הנה בבקשה מה קורה שבוע לאחר מכן. יש כמה גורמים ברשת הסוקרים שממש לא כדאי להתעסק עימם, כמו jay2cents, כמו steve מ- hardwareunboxed, וכמו gamernexes.... ועוד. הם לא עושים הנחות לאף אחד - לא לאינטל לא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. קניתי את המעבד:Intel Core i7-4790K Processor (8M Cache, up to 4.40 GHz) וכרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming 4GB GDDR5 PCiE Video Graphics Card GV-N970G1 GAMING-4GD זכרונות: Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) DDR3 1600 MHz (PC3 12800) Desktop Memory אני לא מתכנן OC בזמן הקרוב אם בכלל. פשוט גרסאת הK עלתה לי כמו הרגילה אז כבר העדפתי לקחת אותה. עכשיו השאלה שלי איזה לוח אם כדאי,אני ממש לא מצליח להבין את ההבדלים . אני די בור בחומרה והתחלתי להתעסק בזה קצת יותר בזמן האחרון. מעוניין בלוח אם של גיגבייט ואני מבין שגרסאת הZ97 זה ל OC לעומת ה H97 שלא תומכת בזה. השאלה שלי,האם זה כל ההבדלים שעושים את זה לכל כך משמעותי במחיר? מה ההבדלים המשמעותיים ביניהם. בעיקרון אני מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב בפנדה עם 512 ן 400MHZ אבל בתוכנה EVEREST אני רואה 2 * 256 ב 200MHZ האם עבדו עליי ו האם יש אפשרות אחרת לבדוק את הזכרון שקיבלתי????
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה עם הצ'יפסט RDRAM של SIS? החדשה האחרונה שראיתי עליו היא מלפני 3 חודשים, האם ביטלו אותו או משהו כזה? (פשוט אני רוצה מערכת מבוססת RDRAM 1066 ולפי מה ששמעתי ה 850E הוא לוח יחסית מיושן מבחינת הפיצ'רים כמו AGP*8, USB2)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד וניקח A64 +3000 ונקח axp +3000 או סופרון או איך שלא קוראים לו האם יש הבדל חוץ מהתמיכה של ה 64 ביט? ואם כן אז נגיד כל המעבדים היו אותו דבר (אותה מהירות ליבה אותו גודל L2 אותה ארכיקטורה) האם היה הבדל? ועוד משהו מה זה בכלל L2 L1 L3 הבנתי שזה מין זיכרון של המעבד אבל למה יש 3\2
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח האם החדש של BIOSTAR מבטיח הרבה ומקבל ביקורות טובות מאוד, אבל מאחר והיצרן הנ"ל נחשב דרג ב' לעומת שאר היצרנים ברצוני לשאול; האם ניתן לבטוח בלוח האם לאיכות, ביצועים ואריכות ימים, למרות הפופולריות המשנית של היצרן ? אם לא, איזה לוח אם טוב תומך DDR3 , Chipest Intel x58 ו-SLI ניתן למצוא היום בשוק ? כנ"ל השאלה לגבי Innovision וכרטיס המסך שלה GTX 260. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד לפני שהוכרז רשמית, מגיע מעבד ה-Core i7 6950X בעל עשר הליבות לרשימת שינויים בגרסת מנהלי התקנים באתר אינטל, וחושף עבורנו עוד כמה פרטים טכניים אודותיו השנה ממשיכה להיות פושרת לרוב משתמשי המחשב הביתי בכל הנוגע לכח העיבוד במעבד הממוצע שרוכשים. אמנם, משתמשי המחשב המתקדמים יותר שצריכים כח עיבוד נוסף יקבלו השנה חיזוק רציני. בעוד כמה שבועות עד חודשים בודדים, המעבד Core i7 6950X צפוי להיות זמין לרכישה במחיר של 1500 דולר "בלבד". מדובר במעבד הביתי הראשון שנושא לא פחות מ-10 ליבות עיבוד, יחד עם טכנולוגיית ה-HyperThreading שיוצרת 10 ליבות לוגיות נוספות. מדובר בגן-עדן לאנשי גרפיקה ורודפי כח עיבוד. עד כה עצם קיומו של המעבד הזה היה בגדר שמועות והדלפות. בסוף השבוע האחרון נראה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, דיברו על זה הרבה, אבל הייתי בטוח ש"אצלי זה לא יקרה" לוח של GIGABYTE 7VRXP ver 1.1 עם GEFORCE TI4600 של MSI (שניהם חדשים) שהבעיה היא לאחר 10 - 20 שניות לאחר שהמחשב עולה, התצוגה במסך נהפכת למטושטשת, ולאט לאט אי אפשר לראות תמונה בכלל מרוב טישטוש, (לא קשור לDRIVER כי זה קורה גם בDOS) יש מישהו ששמע או מכיר איזשהו כיוון למה אפשר לעשות?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים. רציתי לדעת איזה לוח מומלץ מהלוחות הבאים ואם יש הבדל משמעותי בינהם DFI NF4 ULTRA INFINITY Gigabyte GA-K8N Ultra-9 939 ASUS A8N-E MSI K8N Neo4-FI ABIT AN8 ULTRA GIGABYTE GA-K8N-Pro SLI תודה מראש!!!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hello people, how are things? Can you please answer me if I would to purchase for my brother a DDR3 16GB from Amazon, would it work in Israel? meaning 220V related, here is 110V , or 1.5V is across the board the same ? Thank you Uriya
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-