מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי ננכס לביוס וזה עושה לו CMOS checksome error טוען את הרכיבים ועושה לו את הבעייה הזאתי וזה אחרי שהוא הוציא את אחר הזכרונות לפני שהוא הוציא אותם המחשב בכלל לא פעל יש לו dual bios וגם בביוס השנ ייש לו את אותה הבעייה...כשהוא הוריד את הhyper threading זה פעל אבל הוא רוצה עדיין את הhyper threading וכשהוא בא להתקין windows אז המחשב אומר שאןי שום הארד דיסק למרות שיש לו western digital raptor...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה מה עדיף לקנות מעבד INTER CORE 2 DUE 1.83 או DUAL CORE 3.0 GHZ?? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח עדיף epox 8k5a2 (פלוס) או gigabyte GA-7VRXP ? המחיר כמעט אותו הדבר. שיקול עיקרי - תמיכה בכרטיס AGP מיושן (x1) מסוג nVidia TNT2 32MB AGP. אם שניהם לא תומכים על איזה לוח _תומך_ היתם ממליצים? למרות שאני מעדיף אחד מאלה.. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובנוסף, האם הוא קריטי יותר מההבדל בין CL9 ל CL11 ? מדובר על 8 גיגה בשבב יחיד (מתלבט: קורסייר או ג'י-סקיל) תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למעשה קראתי המון חיובי על SB 2600והליבה הגרפית בהבט וידאו אבל אני מרגיש מישום מה שעכשיו זו תקופת מעבר לקראת הדברים האמיתים כלומר שאני הולך להתבאס אם אני אקנה עכשיו יש לי כוונה לעבור בעוד תקופה לוידאו 10 ביט אשמח לתגובות מחשבות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם אני יכול להרכיב מעבד כזה : Intel Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray על לוח כזה : gygabyte H61M-D2H-USB3 s1155 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה ממליצים עליו? ראיתי השוואה שלו עם מעבדים אחרים והוא פשוט גרוע! הוא וסלרון בתחתית הבנצ'ים שראיתי, כל השאר מעליו.. למה ממליצים עליו בכלל? כפול ליבה תקציבי? זה עוזר בכלל כשלא הרבה דברים תומכים בזה? לא עדיף איזה A64 3500+?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח האם החדש של BIOSTAR מבטיח הרבה ומקבל ביקורות טובות מאוד, אבל מאחר והיצרן הנ"ל נחשב דרג ב' לעומת שאר היצרנים ברצוני לשאול; האם ניתן לבטוח בלוח האם לאיכות, ביצועים ואריכות ימים, למרות הפופולריות המשנית של היצרן ? אם לא, איזה לוח אם טוב תומך DDR3 , Chipest Intel x58 ו-SLI ניתן למצוא היום בשוק ? כנ"ל השאלה לגבי Innovision וכרטיס המסך שלה GTX 260. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בעיקרון אני לא רוצה איזה מחשב על אלא מחשב רגיל שיהיה מהיר בלי בעיות ובלי כלום כבר החלטתי איזה כרטיס מסך אני לקוח אבל לוח אם מעבד וזכרון לא ממש כי אני לא מבין בעניין, אני יודע שהמעבדים של AMD הוזלו בהמון בגלל היציאה של המעבד החדש של INTEL אז אולי תוכלו להציע לי מעבד אחד משלהם? אני שוב בעיקרון מחשב מחשב כמה שיותר פשוט ומהיר שלא יעשה בעיות אז אם תוכלו להמליץ לי זה יהיה נדיב מאוד מצדכם
-
- 29 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח P35-DS3 של GIGABYTE,יש לי דיסק של דרייברים ורציתי להתקין WINDOWS 7,רציתי לדעת אם הדרייברים תומכים בווינדוס?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מחשבים שאני יוכל לעבוד עליהם בשביל לערוך איזה סרט של רבע שעה בערך... עכשיו ביררתי קצת אבל לא כל כך הבנתי המעבדים: E2220 Pentium d 820 2.8 ולפטופ Intel core 2 - 2.0 T7250 מה שלא הבנתי הוא הדורות .. דבר ראשון האם כולם כפולי ליבה..(לפי מה שהבנתי כן) דבר שני D זה הכי ישן Core 2 זה הכי חדש.. אך למה משתייך ה2220? והאם יש Core 1? והאם הCore 2 שהוא 2.0 יותר טוב מהD שהוא 2.8... ? אם אפשר הסבר קצרצר אני אשמח.. תודה רבה!!! אני הבנתי שכנראה עדיף לערוך על הלפטופ..(גם כי יש לו 3 ג'יגה זיכרון)..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד שאלה: אני רואה הרבה פעמים במפרט של המחשבים שלכם שכתוב במעבד למשל: AMD 2500 @ 1000 או משהו כזה... זה אומר שיש לכם שתי מעבדים שהזיכרון הראשון שלו זה 2500 והשני זה 1000 או מה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזה ה- HYPER TECNOLOGY הזאת? למה זה תורם אם כן..? והאם אפשר פשוט לעשות אל זה DISABLE בביוס? תודה רבה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 30.11.2007 בשעה 13:13:07
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת יותר על ליבות שונות.. איזה סוגי ליבות יש לאינטל לפני הסדר של הכי טוב לפחות טוב(של מעבדים שלא מיועדים לשרתים) נורפווד,פרסקוט,ויילמאט מה עוד יש ומישהו יכול להגיד לי מה הליבות שנחשבות להכי יציבות על AMD +הסבר על איזה יש אני מכיר רק את VENICE.. (אגב אם כבר שאלו את זה אז עשיתי חיפוש ולא מצאתי לינק יכול להיות גם נחמד לת'דר שקשור) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים הייתי כאן ועברתי על הנתונים ועל ההמלצות ועל הפורום. כל החיים עבדתי עם מערכות אינטל מתוך הרגל או סיבות קדומות או לא יודע מה. אני עומד לפני רכישה ומה שאני עושה בעיקר זה לשחק על המחשב. אקיצר, הרושם שקיבלתי כאן הוא שבכלל עדיף ללכת על AMD בגלל שהם הוכיחו את עצמם, בגלל המחיר ובגלל העובדה שהרוב אומרים שההבדל בין מערכת מבוססת אינטל לבין מערכת מבוססת AMD מבחינת ביצועים, הוא זניח עד שלא ניתן לראותו בעין בילתי מזוינת בשעה שאת ההבדל בכיס תרגיש ועוד איך. סבבה. אמרתי לעצמי שאני הולך על AMD. והנה שוחחתי עם חברים שמשתמשים במחשבים וגם מבינים עניין והם אמרו מייד שלמשחקים אז רק אינטל. AMD זה נחמד למחשב בבית אם אתה משתמש בייתי רגוע, או נניח אם אתה בעניין של OC אבל אם במשחקים …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המערכת לה אני מחפש את הקירור ל- CPU: מעבד: i7-3770S לוח אם: intel DH77DF דיסק: intel 180 GB 520 series מארז: Silverstone SST-TJ08E זיכרון: DDR3 1600MHz 4GB ספק כוח: Seasonic fanless X-400 כרגע אני חושב על MUGEN 3 (יש לא אותו במחשב אחר, והוא חרישי לחלוטין) שלפי גודלו יכול להיכנס למארז, אך לא ברור לי האם יתאים ללוח האם MINI-ITX מבלי שיחסום את PCIe3.0, את החריצים של הזיכרון, ויעלה על הרכיבים האחרים של לוח האם. תודה מראש למומחים בנושא.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה צילומי מסך של מידע המחשב והזכרונות שלי (דיי ישן כבר 4 שנים) שדרגתי לפני כמה שנים ל1.5 השאלה כמה הלוח אם בכלל יכול להחזיק והאם שווה לי לשדרג זכרון ולכמה? מודה לכם מאוד... המטרה היא לעבוד ביותר נוחות על תוכנות עריכה ופוטושופ וכאלה. לא למשחקים. ממש תודה על תגובותיכם. (אם לא רואים את הטקסט בתמונה נא לגרור את התמונה ימינה...) : [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב חברים! בדקתי את ה ASUS N32 E-SLI וכמובן הוא לא עובד, לאחר בדיקה מעמיקה בפורום באתר היצרן מסתבר שלהמון לקוחות שלהם הייתה אותה בעיה עם הלוח הנ"ל פשוט לא נדלק,לא משמיע BEEP ולא כלום,המחשב נראה עובד מאווררים וכו" אבל אין וידאו ואין כלום לכן החלטתי לשקול החלפה של הלוח(בתקווה שלא יעשו לי בעיות)ולקחת את ה GIGABYTE GA-N680SLI-DQ6 (N680SLI) - כמובן אשמח לשמוע דעות והמלצות תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח אם הנוכחי שלי התחיל לגסוס לאחרונה לכן החלטתי להקדים תרופה למכה ולחפש תחליף. להלן המפרט: מעבד: INTEL C2Q Q6600 G0 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R זיכרון: GSKILL 4X2GB 800MHZ כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 קשיח ראשי: GSKILL FM-25S2-115GBPE קשיח משני: WDC WD6400AAKS-65A7B0 ספק: CORSAIR VX450W מארז: ANTEC SOLO כרגע אני מחפש אלטרנטיבות ללוח אם הנוכחי... הלוח צריך להיות מספיק טוב בשביל OC ל 3GHZ ובאיכות מעולה - המחשב דלוק 24\7. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל התחיל בכך שלפני כמה ימים, אינטל השיקה לכאורה את מעבד 9900k אך אסרה על כל העיתונות הסוקרת מלפרסם סקירותיה עד ל- 20 לחודש. רק לגורם אחד שהוא גורם ממומן בתשלום מטעם אינטל, אושר להוציא "סקירה לכאורה". הבעיה היא שהסקירה הזו היתה paid article שיצר עוות נוראי במדידות ולכן במסקנות שנבעו ממנו. כל תעשיית הסוקרים ובצדק - התרעמה והתהפכה תרתי משמע על אינטל (והגורם המפרסם שמומן על ידה), עד שאינטל נשברה. היא הבינה שהנזק התדמיתי עליה מתחיל לעלות על התועלת. אז הנה בבקשה מה קורה שבוע לאחר מכן. יש כמה גורמים ברשת הסוקרים שממש לא כדאי להתעסק עימם, כמו jay2cents, כמו steve מ- hardwareunboxed, וכמו gamernexes.... ועוד. הם לא עושים הנחות לאף אחד - לא לאינטל לא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. קניתי את המעבד:Intel Core i7-4790K Processor (8M Cache, up to 4.40 GHz) וכרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming 4GB GDDR5 PCiE Video Graphics Card GV-N970G1 GAMING-4GD זכרונות: Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) DDR3 1600 MHz (PC3 12800) Desktop Memory אני לא מתכנן OC בזמן הקרוב אם בכלל. פשוט גרסאת הK עלתה לי כמו הרגילה אז כבר העדפתי לקחת אותה. עכשיו השאלה שלי איזה לוח אם כדאי,אני ממש לא מצליח להבין את ההבדלים . אני די בור בחומרה והתחלתי להתעסק בזה קצת יותר בזמן האחרון. מעוניין בלוח אם של גיגבייט ואני מבין שגרסאת הZ97 זה ל OC לעומת ה H97 שלא תומכת בזה. השאלה שלי,האם זה כל ההבדלים שעושים את זה לכל כך משמעותי במחיר? מה ההבדלים המשמעותיים ביניהם. בעיקרון אני מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה עם הצ'יפסט RDRAM של SIS? החדשה האחרונה שראיתי עליו היא מלפני 3 חודשים, האם ביטלו אותו או משהו כזה? (פשוט אני רוצה מערכת מבוססת RDRAM 1066 ולפי מה ששמעתי ה 850E הוא לוח יחסית מיושן מבחינת הפיצ'רים כמו AGP*8, USB2)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום מחשב חדש אבל הלוח אם לא מזהה את הכרטיס מסך לא מצליח להתקין דרייברים ... לפי דעתי הלוח לא תומך בכרטיס מסך שיש לי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB אני רוצה לוח אם שיסחוב לי טוב את המעבד מה אתם אומרים על ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E ויש לי גם שאלה לגבי זכרון. האם כדאי לקחת DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) או כדאי לחפש לחפש SLOT של 1G אני לא רוצה לקחת סתם משהו רק בגלל שמציאים לי מחיר טוב. תודה רבה מראש על כל תגובה או הצעה. אלכס
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-