עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by avigdo,

אני מתעניין בשדרוג של "השילוש הקדוש". יעצו לי ללכת רק על לוח אם 845G. מה המשמעות של המספר 845, מה הוא עושה יותר טוב מ645? מה המשמעות של ה - G ליד המספר? האם הלוחות של אינטל מומלצים (גם מבחינת אמינות אחריות)?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מפרט המחשב שלי בצד ימין מה המשמעות מבחינת שיפור ביצועים בעבודה על מחשב במחלק 1:1 עיזרו לי להחליט בבקשה מה האופציה הטובה ביותר מבחינת ניצול המעבד ושיפור הביצועים כדי שאוכל להגדיר בBIOS את בחירתחם 1 האם כדאי לי להוריד את הזכרונות מ667 ל533 כדי שיעבדו במחלק 1:1 עם תדר הסטוק 266 של המעבד וכמובן הם יהיו גם בתזמונים יותר הדוקים בעקבות זה 2 האם כדאי לי להעלות את הבאס ל300 המקסימלי שלו (מגבלת לוח) ובכך תדר המעבד יהיה 2100 ותדר הזכרונות יהיה 600 ביחס 1:1 3 האם בכלל לא משמעותי לעבוד במחלק 1:1 אלא יותר כדאי יחס של 4:5 וכך כשאעלה את הבאס ל300 בתוספת לשיפור במהירות המעבד הזכרונות יעבדו על תדר של 745 אבל בתזמונים יותר נמוכים איזה אופציה היא הטובה ביותר מבחינת ביצועים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שאני קונה מעבד, אני אמור לקבל איתו מאוורר? או איזשהו דרך לקרר אותו? או שאני צריך לקנות את זה בנפרד.. איך זה הולך??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Amit Shani,

שלום, אני מעוניין לשדרג את זכרון הRAM של המחשב שלי. אני כרגע רץ על השילוש: i7 920, Gigabyte X58A-UD7, 3X2GB 1600MHZ G.Skill. סה"כ יש לי 6 ג'יגה זיכרון אבל זה כבר לא מספיק לי ואני מעוניין ביותר. אני מניח שלשדרג עכשיו יהיה לזכרותו 3X4GB. השאלה היא איזה? עדיף מחנות KSP. אני עושה OC אז צריך גם שירוצו 1600MHZ. בתודה מראש, עמית.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יצאנו לבדוק את ביצועי ה-Core i9 12900K עם זכרונות דינאמיים מסוג DDR4, על בסיס לוח אם מתקדם של MSIלכתבה

6. Started by jack77,

דיברתי עם FOXPC והם אמרו לי שכרגע אין להם את הasus p5n-e והם המליצו לי על הAbit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI Socket 775 וראיתי שהוא הרבה יותר זול. רציתי לדעת מה ההבדלים בינהם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shpigeli,

אני מעונין לקנות את הלוח אם של asus p4t 533 ראיתי שיש 2 דגמים אחד עם "C"ואחד בלי שמתי לב שזה שבלי יש 256 זיכרון rdram שהוא מגיע איתו רציתי לדעת מה ההבדל בינהם??? אם למישהו יש סיקור עליהם זה יעזור לי ועוד דבר זה מגיע עם כרטיס זיכרון אחד או 2? כי הזיכרונות האלו חייסים לעבוד בזוגות! אז האם מקבלים מין כרטיס דמה כמן שיש לי היום שהמחשב יעבוד? ומה אתם אומרים על הלוח זהז הוא טוב? יש לי הצעה של הלוח עם הזיכרון ב 1900 שקל שווה????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. היי לא מצאתי בארץ EVGA Classified SR-2 , האם מישהו ממליץ על חנות בחול שהיא מסודרת, ואפשר לראות בבירור כמה יעלה משלוח לארץ ? בסגנון www.newegg.com www.tigerdirect.com www.amazon.com תודה מראש שרון. במקרה השניה הזו ממש מצאתי משהו http://buyamerica.co.il/amazon/15662-CHANGEME-addImageToP.html יש עוד רעיונות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yaron965,

על הכרטיס פיקוד של מזגן חד פאזי ישנו מגען(קונטקטור) והוא מקולקל...האים ניתן להתקין מגען חיצוני 2 חוטים ? * אם זה לא הפורום הנכון תודיעו לי...תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שבוע מבורך ושנה טובה חברים, סתם משיטוט באינטרנט מצאתי את הכתבה הבאה על המעבד החדש של AMD http://wccftech.com/amd-shows-running-samples-vishera-fx8350-trinity-a105800k-apu/ שימו לב לתמונה המראה את המעבד על 4.8GHZ וברקע רואים את הציונים של בCinebench בדיקה נוספת מגלה שמדובר בגירסת R13 שעדיין לא יצאה לשוק לכן לא ניתן לעשות השוואה ישירה בין התוצאות. בנוסף יש לי משהו שמציק לי מאוד- מדוע מחירי AMD FX כאלה יקררים בארץ לעומת אינטל? http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=AMD+FX-4100+Quad-Core לדוגמא- מעבד FX8120 עולה כ159 דולר ומעבד i5-3450 עולה 189 דולר ובארץ שניהם עולים מחיר זהה- כ990 שקל! ממה שאני רואה המחירים של AMD מאוד תחרותיים יחס לביצועים וחבל שבארץ שוב דופקים …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. חשבתי לשדרג את המעבד הישן שלי E6400 שכרגע באובר 8*425 למעבד E5200 בתקווה להקפיץ אותו ל 4000.... שווה את זה??המעבד ממשש זול והמכפלה יפה מאוד לעומת הישן שלי... מה אתם חושבים? או שאולי להוסיף ל E7400 אם כבר? רוב השימושים שלי במחשב זה גיימינג רציני...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אז ככה. היום קניתי את כל החלקים החדשים והרכבתי אותם. כאשר המחשב נדלק הPC SPEAKER התחיל להשמיע קולות של סירנה. עכשיו נבהלתי...הסרתי את כל החלקים התחלתי ללכת חלק חלק. בהתחלה התקנתי את הלוח חיברתי אותו לספק הכוח והדלקתי - חיברתי מתוך המארז HD LED POWER LED , PC SPEAKER, POWER SW וזהו. (יש לי מארז של 3R SYSTEM עם חלון בצד דגם NEON LIGHTS. הפשוטים ) בקיצ, הדלקתי ולא היה שום צליל, הLED שמובנה בלוח מראה FF וזהו כי כלום לא מחובר. עכשיו חיברתי את המעבד בלי קירור, והפלא ופלא - הסירנה חוזרת! אבל בVOLUME חלש יותר. חיברתי היטסינק שיש לי בבית (AX-7 עם מאורר SMART של VANTEC) והVOLUME של הסירנה עלה...עכשיו, יש לי עוד היטסינק בבית ג'נרי כזה של צונאמי...וגם הוא לא עבד טוב =[ והסירנה…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by hutorihunzu,

אוקי יש לי תקציב של בערך 500 קצת יותר או פחות... בכל מקרה אני רוצה לרכוש מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ויש לי התלבטות בין לוחות האם: 1. http://skypc.co.il/pl_product~950750~83~0.htm 2. http://skypc.co.il/pl_product~38498~83~0.htm 3. http://skypc.co.il/pl_product~950752~83~0.htm עכשיו ככה, אני לא מבין מה ההבדל ביניהם? הרי שלוח 3 זול יותר מלוח 2 בעוד שהוא תומך בציפסט של 785G וגם הוא בעל כ.מסך מובנה אז איך הוא יותר זול? ואם יש לו פונקציות מיוחדות או חיבורים מיוחדים אז לאיזה שימוש הם מיועדים?? ובנוגע לההבדל בין לוח 1 ל 3 האם הבדל המחירים הוא רק בתמיכת CF??? לפיכך עולה כי לוח אם 1 הוא הטוב משלושתם האם זה נכון?? אשמח להמלצתכם? תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by marlboro,

תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=98466

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bati6,

לא ידעתי באיזה פורום לשאול את השאלה, בכל מקרה רציתי לדעת וסליחה על הבורות החיבורים האלה בנוסף שהם חיבורים כמו Usb 3 שמעבירים מידע, הם גם חיבורים שמתחברים למסכים? מסך מחשב או טלוויזיה? איך זה הולך? בצד אחד יש את הצד השטוח ובצד השני חיבור של HDMI? או שבשני הצדדים זה אותו חיבור שטוח ולטלוויזיה צריך להיות חיבור של thunderbolt?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by PhP dUdE,

שלום,רציתי לדעת מה יהיה הביקוש לזכרונות Kingston HyperX PC4000 512 MB. כי כרגע אני יכול להביא להביא אותם לארץ ולמכור אותם 600 שקל אחד,ורציתי לדעת האם תיהיה הענות,תודה מראש. (בקופסא סגורה,ואחריות לכול החיים של היצרן)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יצרנית השבבים הגדולה מציעה מהדורות מוגבלות ומהודרות של המעבדים השולחניים שלה - עם תמונות של גיבורי-על על המארז ולא הרבה מעבר לכתבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. צמד מעבדי המובייל מהעידן החדש של AMD יגיע במסגרת שלושה דגמי מחשבים לפחות - שניים מהם מהשחקניות הגדולות ביותר בשוק לכתבה

20. אני יודע שיש אנשים שיגידו ששיגעתי אותם אבל אני רוצה לדעת גם לי מותר לדעת לא ? תודה בכל אופן

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by joe241,

קניתי מחשב בפנדה עם 512 ן 400MHZ אבל בתוכנה EVEREST אני רואה 2 * 256 ב 200MHZ האם עבדו עליי ו האם יש אפשרות אחרת לבדוק את הזכרון שקיבלתי????

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by itayshar,

מה אתם אומרים על המעבד הזה- athlon64 3800+X2 השאלה שלי היא האם הוא יעבוד מהיר ולא יתקע כל הזמן אני רוצה ליקנות מחשב חדש והשאלה שלי היא האם אני יקבל ביצועים טובים איתו.. אשמח לכמה שיותר תגובות.. תודה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. צריך לקנות מחשב חדש למצלמות אבטחה להורים.. חושב פשוט לתת להם את שלי ולשדרג את השילוש הקדוש שלי. אבל זה משהו שצריך להעשות בקרוב.. שימוש עיקרי שמעמיס על המעבד - פתיחת RAR'ים של כמה ג'יגות. אני חושב כרגע על משהו ברמת מחירים של Core2Duo E6300 - 450nis Gigabyte P43 board - 480nis / Asus P5Q Turbo - 700nis G.Skill 4gb DDR-II 1066mhz - 310nis מה שאומר עד ה-1300-1500 ש"ח. בכלל הולך לצאת משהו ברמת מחירים הזו בקרוב, או שאנחנו מסתכלים על צפי של מינימום 700 ש"ח מעבד וסכום דומה ללוח. יש כבר בנצ'מרקים ברחבי הרשת? ההורים לא ממש ירצו לחכות, השאלה אם זה בעצם שווה את זה ואפשרי באותה רמת מחירים של מה שקיים כיום במיינסטרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים