מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את התוכנה והפעלתי אותה ואז יש דיאלוג שמבקש ממני להכניס יוזר אז הכנסתי סתם משהו אחרי זה הוא אומר לי לבחור מעבד אבל אין שם פנטיום 4, מה עושים? ----------------------------------------------------------------------------------------- הורדתי את MEMTEST86 בקובץ זיפ בשם: memt32.zip עכשיו הוצאתי את 3 הקבצים שיש שם - install.bat \ rawrite.exe \ MEMTEST.bin ניסיתי להיכנס ל install.bat וזה רשם שאני צריך להכניס אות של דיסקט אז רשמתי "a" ןאז הוא מבקש שאני אכניס דיסקט מפורמט, סבבה, הכנסתי לחצתי אנטר וכלום לא קרה אז ניסיתי את הקובץ rawrite.exe הוא ביקש את הקובץ אז שמתי לו את MEMTEST.bin ואז הוא ביקש את האות של הכונן שוב, הכנסתי A ושוב, כלום לא קרה. איך אני אמור להתקין את ז…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה ליבה הכי טובה Clawhammer Winchester Newcastle
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוכש מחשב ובוחר חלקים כרגע, ואני צריך המלצה ללוח אם וזיכרונות (1GB) התומכים ב-PCI EXPRESS ובמעבד AMD64 939 3200/3500. אני רואה שמבחר הלוחות הקיים בחנויות דיי מצומצם. מה כדאי ?? תודה, ליאור.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או קי אז ככה לחבר שלי יש לוח של אזוס p4s533vm הוא ניסה לעשות לו שידרוג לביוס ואחרי ריסטארט המחשב לא עולה! כן אני יודע שזה לא היה הכי חכם בעולם! הצעתי לו להסיר את הבטריה למשך כמה דקות ולנסות מה שעלה בתוהו ללא הצלחה! ומשיחה איתו הוא לא מוצא את הגמבר של הביוס! מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יודע את החברה של הלוח אם? או לחילופין אם אני יכול לחבר ללוח חיישן חום?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני הולך לקנות מחשב נוסף, איזה מהזכרונות הנ"ל כדאי ומה הבדל ביניהם תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מעבד לקנות איזה יותר טוב INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ הוא INTEL QUAD CORE Q6600 G05 2.4GHZ ואים כן למה הוא יותר טוב ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ישן שמשמש לצורך גלישה ואני מעוניין לשדרג אותו. מותקן בו הלוח הנ"ל ויש לי כמה שאלות לפי ה-Spec הזה http://www.cnet.com/products/abit-ip35-motherboard-atx-lga775-socket-p35/specs/ הזכרון שמותקן בו הוא למיטב זכרוני הוא RDRAM (סוג שנכחד מהעולם) אולם לפי המפרט יש בו מקום רק ל-DDR2 SDRAM. יכול להיות שזה אותו ה-SLOT או שאני טועה ויש לי DDR2 SDRAM. בכל מקרה האם ניתן להשיג היום את הזכרון DDR2 SDRAM לגבי הוספה של זיכרון אני פשוט מכניס וזהו? צריך לקנפג משהו בביוס לגבי ההארד דיסק, רשום במפרט ATA-300 - connector(s): 6 x 7pin Serial ATA - 6 , זה SATA1? האם ניתן לחבר לזה הארד דיסקים שתומכים ב-SATA2? הייתי רוצה לשדרג את ההארד דיסק והשאלה אם מה שמוכרים היום בחנויות יתאים ל…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב : עד 4000 ש"ח מחשב נוכחי : DualCore Intel Core i3-2100 + קירור למעבד Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only Biostar TH67B Dell U2412M ,1920x1200 FSP EPSILON 80+ 500W Kingston 4GB DDR3 1333 AMD Radeon HD 6850 אני מעוניין במעבד הכי חזק שאפשר למצוא בסכום הזה , אם צריך אני מוכן לעבור את ה4000 ש"ח , שאלה : כדי או יש צורך במעבד 6 ליבות ? סיבה: The Saboteur לא פועל טוב , Arma 2 בכלל לא פועל טוב וגם אני בטוח שאני לא יכול להריץ את המשחקים החדשים עם המעבד הזה ואל תרדו עלי ,אני לא כל כך מבין בעסק הזה בשביל זה אני צריך את העזרה שלכם. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי להלן המחשב שיש לי כרגע המעבד כבר איתי בערך 5-7 שנים כנ"ל הזיכרון להלן המפרט כרגע i5 2320 3ghz זיכרון 8GB DDR3 לוח אם msi z77a gd55 and redeon hd 7900 המחשב הוא לגיימינג בעיקר משחק GW2 משחק שעובד חזק בעיקר על המעבד חשבתי ללכת על I7 7700 ללא OC איזה לוח אם וזיכרון אתם ממליצים בהתחשב בזה שהתקציב 2000 - 2200 ש"ח ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לאיזה מעבד שולחני המעבד SU7300 מקביל האם הוא CORE 2 DUO או פנטיום תודה חזי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! האם ההבדל בין זכרון של CL-9 ו-CL-7 הוא משמעותי אם לא מתוכנן אוברקלוק או משהו מהסוג הזה? האם כדי ללכת על הזול מביניהם? שאלה נוספת, מה אתם אומרים על הזכרונות DDR3 של Crucial? האם החברה איכותית? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני לא ידעתי איפה לפתוח את הת'רד אז פתחתי פה. הטכנאי שלי אמר לי שזה יותר טוב למחשב שאני אעשה לו כל ערב STAND BY או SLEEP במקום לכבות אותו ולכבות אותו רק פעם בשבוע על מנת לאפס את הזיכרון. רציתי לשאול אם זה באמת נכון ומה אתם אומרים על זה? עדיף בכל זאת כל יום בסיום השימוש לכבות או שלשים על SLEEP וביום למחרת WAKE UP?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לשניהם מכפלה פתוחה.. אני לא חושב שבגלל ההבדל של זכרון הקאש יהיו כאלה הבדלים במחיר.. בטוח במעבדי אקסטרים יש משהו יחודי שאין ב-BE של AMD, הרי זה לא מחיר הגיוני כלל וכלל..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות ואני מצטערת אם זה שאלות שהיו פה בעבר פשוט אני חדשה פה.... 1. מה ההבדל תכלס בין dual core ל- core 2 duo? 2. שזה דיי מפגר אבל לי ולחבריי לבסיס יש וויכוחים על זה - שאומרים מעבד ליבה כפולה של 1.8 נגיד, זה אומר 2 מעבדים של 1.8 יענו סה"כ 3.6? או ששניהם ביחד 1.8?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בקשר לנושא, המעבד E6300 עובד על 1066MHZ.. עכשיו אם יהיה לי לוח שתומך ב 1066, וזיכרונות שתומכים ב 800.. הם לא יהיו מסונכרים כמו שצריך, נכון? ובלי OC הם לא יעבדו כמו שהם אמורים לעבוד, בסינכרון מלא. עד כאן אני צודק? אם זה עובד ככה, לא מומלץ ליקנות זכרונות שיצליחו להגיע ל 1066 ושהיה 1:1 RATIO ? ואם זה לא עובד ככה, אז איזה מהירות זיכרון + לוח אני צריך כדי שהיה סינכרון מלא, 1:1 RATIO ? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה כזאת , האם ההבדל בין הזכרונות יורגש בביצועי המחשב והאם ההבדל שווה את הכסף? 2ג'יגה זיכרון. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
חשבתי לשדרג את ה3000+ 939 שלי הפתרון היחיד שנראה אפשרי וזמין הוא ה165 דעות בנושא השדרוג הזה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא חייב צמר גפן נכון ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה האם הלוח אם ASUS P5LD2 יקלוט את הזיכרון הבא :Aeneon DDR II 667 512MB ? אשמח עם תעזרו לי .. תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות DOWNCLOCKING ל P4 שיש לי בשביל להוריד טמפ' עכשיו, הBIOS נעל את השינוי של MILTUPLIER אז זה כל הזמן על 18. מהשנשאר הוא שינו ידני של FSB שהמינימום הוא 133/34 המהירות של המעבד היא 2.4 על 533 עם זכרונות של SDRAM PC133 אני מתנצל על התיאור המעפן.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו הזמין זכרונות מאתר אינטרנט של חו"ל? יש מע"מ? מכס? משהו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ASUS סקירת לוח P45 ASUS P5Q3 Deluxe . גרסת ה-DDR2 של הלוח Asus P5Q Deluxe P45 Eaglelake MSI MSI מציעה הכנה לקירור מים MSI P45 Diamond עוד תמונות Gigabyte Gigabyte P45 DQ6 לוח ל-DDR2 י Gigabyte EP45-DS4 Foxconn סקירה מקדימה Foxconn ערכת ה-P45 תעשה חיים קשים לערכות ה-X38/X48 שההצדקה הכמעט יחידה לרכישתם היא התמיכה ב-PCI Express 2.0 בשני סלוטים X16. ערכת ה-P45 תאפשר PCI Express 2.0 בשני סלוטים X8 מה שיספק את הרוב המוחלט של השימושים ל CrossFire. גם היא תאפשר תמיכה ב-FSB 1600MHz. השקה צפויה לקראת סוף המחצית הראשונה של השנה - כלומר בקרוב.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו איזה כרטיס קול יש בלוח asus A8N-sli deluxe אני לא מבין ממש בזה...יש לי אחד כזה במחשב ואני רוצה לחבר אילו מגבר עם מערכת ואני רוצה לדעת אם הוא מתאים לזה ואם הוא טוב מבחינת איכות...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-