עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TheTNT.COM2,

שלום יש לי סיסמא לביוס ואני לא יודע אותה, עכשיו אני צריך אותה כדי לעלות את הוולט שמגיע לכרטיס מסך gef 6600 אז ככה 1) יש דרך לגלות אותה? 2) יש תוכנה שאני יכול דרכה לווסת את הוולט שיגיע?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי לוח אם מסוג GA-945GM-S2 כרגע מחובר אליו מעבד מסוג dual core הייתי רוצה לדעת עד כמה אני יכול לשדרג את המעבד שלי על גבי הכרטיס הזה לדוגמא...Quad, i5.... בנוסף, אשמח לעצות על שידרוג הלוח אם ללוח אם זול וחזק בתודה מראש ליעד

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. המחשב שלי זה Intel Core 2 E6600 @ 2.40Ghz Abit IN9 32X-MAX Wi-Fi 680i G.Skill 2X F2-6400PHU1-1Gbhz DDR2 400Mhz (DDR2 800Mhz Geforce 8800 GTS 640MB Dell 2007WFP Gigabyte 3D Aurora ואני עובד עם ויסטה 64 ביט אני רוצה להוסיף זכרון ואין לי מושג על הבדלים בין חברות או מושגים של זכרונות.. אני רוצה שיהיו איכותיים וחזקים כי אני קורע את המחשב (משחקים ברמה הכי גבוהה, סרטים, מוזיקה, אינטרנט..) לא רוצה להתפשר בשביל כמה עשרות שקלים..אבל לא רוצה לשלם על משהו יקר כי הוא חדש או פלצני..לא עושה OC אבל אם אני אלמד יהיה נחמד שהוא יסחוב.. היום אין כל כך מה לעשות אם יותר מ 4 ג'יגה אבל אם שני כרטיסים של 2 ג'יגה לא הבדל משמעותי מ 2 של 1 אז אני מעדיף שישב לי במחשב 6 ג'יגה.. אז מה אתם מציעים? והאם …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום. כדי להחליף מעבד - האם יש דרישות נוספות שיש לדעת מלבד ה SOCKET? אני רוצה להחליף מעבד ללוח אם שהוא SOCKET 775, ולפני קנייה, אני רק רוצה לוודא שכל שאני צריך לדעת על המעבד (החדש), זה שהוא גם כן SOCKET 775. האם יש דרישות נוספות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם !!! אני עומד לרכוש מעבד AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU - 0.13 micron לוח אם Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) וזיכרון DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory BH-5 Memory Chips רציתי שתגיבו תתנו הערות או הצעות !? איך נראת לכם המערכת הזאת !? נ.ב כל המחשב משודרג אצל רק הלוח אם המעבד הזיכרון לא יש ברשותי ג'י פורס 4 טי איי 4200 וכל מיני בלה בלה שאם תרצו לראות תלחצו על "המפרט שלי" הקיצר כמו שאמרתי להצעות רעיונות טענות שאלות תגובות מחמאות וברכות... אנא תשאירו את הודעתכם ואני אחזור בהקדם האפשרי... נ.ב שום מקלדת או עכבר נפגעו במהלך כתיבת ת'ארד זה... :saint:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בונה נייח חדש. מבקש לקבל פידבק וחוות דעת על הלוח הזה שאני שוקל לקנות. https://www.asus.com/Motherboards/TUF-H370-PRO-GAMING-WI-FI/specifications/ לא לא מתכנן OC , כנראה אל על I7 דור 8. חשוב לי מלבד הביצועים, גם שלא יהיה חם במיוחד כי הולך לבנות מחשב שקט. אחד הדברים שקצת מפריעים לי בו הוא שכרטיס הקול המובנה הוא עם קודק ישן מאלו הקיימים היום בלוחת יקרים יותר. אבדוק גם כיוון של כרטיס נפרד לנושא. דבר נוסף, האם לאור מה שתיארתי שווה לי ללכת על סדרת Z370 . כאמחר לא מתכנן OC השאלה אם יש בהם יתרונות אחרים, כמו פיזור חום טוב יותר וכדו'. הויי פיי המבונה זה דבר נחמד ואולי באמת אעבוד אתו, אבל תמיד אפשר כרטיס נפרד . האם יש יתרון/חיסרון לויי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by aaviran,

כרגע יש לי במחשב 2X256MB במהירות 400Mhz בתזמונים 3-3-3-8, שעובדים בדואל. אני רוצה לקנות עוד זכרון, אבל אין לי הרבה.. ממ... כסף. השאלה שלי היא, האם תוספת של 2X256 תספיק לי, או שעדיף להשקיע קצת יותר [כמעט פי 2] ולקנות עוד 2X512. בנוסף, עדיף לי לקנות זכרונות עם אותם תזמונים כמו שלי?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by croetro,

מה זה בכלל cl? מה ההבדל בין cl4 ל cl5 לcl7 ? באיזה חברה לזכרונות אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי מחשב די ישן.. והמארז שלו שבור.. ואין כפתורי הפעלה.. יש דרך לפתוח אותו דרך הלוח אם (Abit IG-80).. תודה..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by גבאי,

שלום! אני עומד לקנות מחשב בימים הקרובים ואני לא מבין גדול במחשבים.. אני רק לא יודע איזה לוח אם לקנות.. msi או asus באיבורי המליצו לי msi אבל ידוע שהם לא אוביקטים כי הם עובדים איתם.. אז מי שיעזור לי תודה רבה!! ואני גם קונה מסך דק : aoclm729 עם כרטיס מסך geforcefx 5700 256 mb

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Matan22494,

ראיתי פה פרסומת באתר לגבי Intel Xeon Quad-Core E5530 איך הם יהיו ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by TeaTime,

הם צריך לקנות את הקיטים המיוחדים? או שאפשר סתם שתים זהים? איזה חברה כדאית יותר, מושיקין או גייל? כמה חשובים כל הפרמטרים? מישהו יכול לדרג אותם?(CAS,RAS DELAY וכו')

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gluz,

שלום, יש לי לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ומעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor ויש לי את הזיכרון הבא: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כרגע יש לי 2GB זיכרון ואני רוצה לשדרג כדי לשדרג ל win 7 64bit (אני כרגע עם XP 32bit). אני רוצה לדעת איזה זיכרון בדיוק כדאי לקנות. איך אני יודע את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by jaguary,

אני הולך לקנות השבוע מחשב ואני לא כל כך מבין בנושאי המעבדים. אז ככה אני רוצה לדעת איזה מעבד הכי מומלץ ומתפקד הכי טוב . אם זה משנה אז אני הולך להשתמש במחשב במיוחד בשביל תוכנות, סרטי HD וגם למשחקים בקיצור רב תכליתי. אז הנה הם המעבדים שאני מתלבט בניהם: ‏Core 2 Quad Q9400, 2.66GHz, 1333MHz, s775, 6MB Tray‎ Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray Core 2 Duo E8400, 3.0GHz, 1333Mhz, s775, 6MB Tray‎ Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray ואם אפשר לרשום לי את המעבדים לפי הדרוג שלהם מהכי טוב ומעטה תודה רבה לכם וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום אני אוהב לעיין בעיתונים במדורים של מחשבים וכדומה, ואני כל הזמן רואה שם לוחות אם משולבים עם כרטיס מסך וכאלה שלא. אז לפעמים שאני מסתכל במפרטים מציינים שם במיוחד שאין כרטיס מסך משולב כאילו זה משהו לא טוב, ואין לי מושג מה זה אומר( אני יודע פיזית איפה זה ). מישה יכול להסביר לי מה ההבדל ביניהם? ומה השלכות של כרטיס מסך כזה או כזה? תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מעבדי Comet Lake עוצמתיים לשוק הנייד אמורים להופיע במוצרים מסחריים בתוך זמן קצר - אך נראה כי דווקא מעבדי Comet Lake משודרגים עבור המחשבים הנייחים יעוכבו בשל אתגרים טכניים לכתבה

17. Started by AGK,

לפי מה שהבנתי אז הRAM צריך להיות במהירות שמתאימה ל FSB של הלוח אם בחישוב כפול שאם FSB הוא 600 אז מהירות ה RAM זה 1200 השאלה שלי- הרי במפרט של הלוח אם רשום כמה מהירויות כגון 1600/1333/1066/800 MHz FSB אז למעשה איזה מהירות של RAM מתאים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by nim901,

הורדתי את התוכנה והפעלתי אותה ואז יש דיאלוג שמבקש ממני להכניס יוזר אז הכנסתי סתם משהו אחרי זה הוא אומר לי לבחור מעבד אבל אין שם פנטיום 4, מה עושים? ----------------------------------------------------------------------------------------- הורדתי את MEMTEST86 בקובץ זיפ בשם: memt32.zip עכשיו הוצאתי את 3 הקבצים שיש שם - install.bat \ rawrite.exe \ MEMTEST.bin ניסיתי להיכנס ל install.bat וזה רשם שאני צריך להכניס אות של דיסקט אז רשמתי "a" ןאז הוא מבקש שאני אכניס דיסקט מפורמט, סבבה, הכנסתי לחצתי אנטר וכלום לא קרה אז ניסיתי את הקובץ rawrite.exe הוא ביקש את הקובץ אז שמתי לו את MEMTEST.bin ואז הוא ביקש את האות של הכונן שוב, הכנסתי A ושוב, כלום לא קרה. איך אני אמור להתקין את ז…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by michaelr,

מישהו יכול להסביר למה בדיוק שום ממשלה לא מאפשרת לחברות גדולות כמו אינטל או AMD למכור לשוק האזרחי מעבדים בתדירות גבוהה כזאת אלא רק לצבאות ולממשלות? הרי ידוע שיש תדרים גבוהים כאלה ולא יכול להיות שמשך יותר מ 10 שנים לא הגיע למהירות כאת עם מעבד.

20. היי לא מצאתי בארץ EVGA Classified SR-2 , האם מישהו ממליץ על חנות בחול שהיא מסודרת, ואפשר לראות בבירור כמה יעלה משלוח לארץ ? בסגנון www.newegg.com www.tigerdirect.com www.amazon.com תודה מראש שרון. במקרה השניה הזו ממש מצאתי משהו http://buyamerica.co.il/amazon/15662-CHANGEME-addImageToP.html יש עוד רעיונות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי .... אז ככה. במפרטים שונים ראיתי שני דברים מוזרים... באחד היה כתוב : AMD athlon 64b 3000+ (s939) Venice Core + Gigabyte k8nsc (s939) nforce 3 ובשני : AMD athlon 64b 3000+ s939 Gigabyte k8nsc (s939) k ולשאלה (האולי מטופשת...) שני המפרטים האלה אותו דבר? או שיש אחד עם VENICE ואחד בלי...(ואחד NFORCE 3 ואחד לא...) הרבה חנויות שנכנסתי אליהם ברגע הראשון שראיתי את איש המכירות לא טרחתי לבקש הצעת מחיר...אני מזהה רמאים תיק תק.. (עובד בתחום מסויים הרבה הרבה זמן) . אז שני אלה אותו דבר ? תודה מראש...ואם כן אני קופץ לחנות בעוד 6 שעות.... ThankS .

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shedox,

2GB זכרון, E6750 מעבד וכרטיס מסך GT240 .. רוב המשחקים עובדים לי חלק, אבל עדיין בחלק הם נתקעים לפעמים, מה יותר משתלם לי להוסיף זכרון או להחליף מעבד ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני לא מבין הAMD יותר זול משמעותית למה??? אני מיתכון להריץ על המחדש רק מישחקים כבדים אינטרנט וכמה שטויות כמו סרטים ותוכנות בנצמרק היתי רוצה לדעת איזה לוח אם יתאים לדרישות שלי ויתן ביצועים הכי טובים(אני לא מבין בהם הרבה) אני שומע מאנשים שה P4 יותר חזק לעיבוד גרפי וכמה דברים שאני לא ממש צריך וגם אומרים שממש קל להגיע ל3.0 בלי יותר מידי עבודה וסיכון אני לא רוצה להשקיע 2500 שקל ולגלות שנידפקתי ואני סתם תקוע עם גרוטאה... ולכן באתי לפורום אמרו שאתם ממש טובים בלהסביר ואני רוצה להבין בתודה THE GYVER

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yoav1000,

הלוחות בגירסת הP35!!! האם לקנות את הDS3R בגלל התמיכה בDDR3 בעתיד או שאין הבדל ואפשר לקנות את הDQ6 עם DDR2?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by trek,

שלום, לאחי יש כרגע לוח אם של MSI ל-p4, הדגם הוא MS-6385, על הלוח אם נמצא סטייק אחד של זכרון Samsung 128MB,RDR. 1. בחוברת ההוראות של הלוח רשום כי אפשר להכניס שניים או ארבעה סטייקים, אי-אפשר שלוש? 2. מתואר בחוברת משהו בשם Duumy models שלפי מה שרשום זה בא עם הלוח אם, ואני לא פתחתי את המחשב אף פעם ולא זכור לי ש-Newron שמהם קנינו את המחשב סיפקו לנו את זה, מה הם ה-Dummy models האלה ומה עושים איתם? האם אפשר להשיג כאלה בחנות? 3. לי יש לוח אם שתומך בזכרון DDR ושם אין בעיה להוסיף זכרון, הבנתי שכאשר אני רוצה להוסיף זכרון RDR ללוח של אחי הוא צריך להיות זהה לזה שקיים, אם יש לי 128 של סמסונג אני חייב להכניס אותו אחד בול או שמספיק אחד שהוא 128 אבל נגיד Mushkin? 4. איך עובד כל העניין של…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים