עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, קניתי את לוח האם gigabyte h97 hd3 ויש לו שש יציאות אודיו והבנתי שאפשר לחבר אליו מערכות שמע איכותיות יותר מהרגיל רק אני לא ממש מבין בסוגי היציאות שיש בו לכן אשמח להסבר בעניין, תודה רבה.

2. עוד לפני שהוכרז רשמית, מגיע מעבד ה-Core i7 6950X בעל עשר הליבות לרשימת שינויים בגרסת מנהלי התקנים באתר אינטל, וחושף עבורנו עוד כמה פרטים טכניים אודותיו השנה ממשיכה להיות פושרת לרוב משתמשי המחשב הביתי בכל הנוגע לכח העיבוד במעבד הממוצע שרוכשים. אמנם, משתמשי המחשב המתקדמים יותר שצריכים כח עיבוד נוסף יקבלו השנה חיזוק רציני. בעוד כמה שבועות עד חודשים בודדים, המעבד Core i7 6950X צפוי להיות זמין לרכישה במחיר של 1500 דולר "בלבד". מדובר במעבד הביתי הראשון שנושא לא פחות מ-10 ליבות עיבוד, יחד עם טכנולוגיית ה-HyperThreading שיוצרת 10 ליבות לוגיות נוספות. מדובר בגן-עדן לאנשי גרפיקה ורודפי כח עיבוד. עד כה עצם קיומו של המעבד הזה היה בגדר שמועות והדלפות. בסוף השבוע האחרון נראה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by CoolOne,

איך הלוח GA-965P-S3? שמעתי של-DS3 היו הרבה מאוד בעיות (שאולי נפתרו מאז?) ל-S3 יש את אותן הבעיות או שהוא לוח יציב?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מזה ה- HYPER TECNOLOGY הזאת? למה זה תורם אם כן..? והאם אפשר פשוט לעשות אל זה DISABLE בביוס? תודה רבה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 30.11.2007 בשעה 13:13:07

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by lmlm,

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1355976&postcount=485 יחד עם הלוח MSI 945GT Speedster Plus עשה OC ליונה שלנו מ2.16ל2.7 והתוצאות מדהימות .

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by SpidiMan,

ראיתי שמוכרים זכרונות שתואמים למעבדים i3 i5 i7, ושעלותם גבוהה יותר מזכרון DDR3 "רגיל". השאלה היא האם הם באמת נותנים ביצועים טובים יותר למעבדים האלה, או שזה סתם גימיק למכירה? אם הם נותנים ביצועים טובים יותר, מהי ההשפעה באחוזים לעומת זכרונות DDR3 "רגילים"? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by PyroGhost,

על הלוח אם שלי יש לי שני סטיקים של 64 מגה RDR, למרות שאני מתעלל במחשב עם כזה זיכרון ( לא אני קבעתי את הקונפיגורציה שלו כשקנו אותו לפני 3 וחצי שנים... ) הוא עדייו סוחב כמו גדול, בזמן האחרון חשבתי לקנות מחשב חדש אבל אין לי כרגע תקציב לזה אז החלטתי להסתפק בלשדרג כמה רכיבי חומרה בו, בין היתר הזכרונות. גיליתי שיש לי 2 סלוטים פנויים של זיכרון והשאלה שלי היא האם אני יכול להכניס בשניהם סטיקים של 128 מגה בייט? השאלה הזאת מגיעה אחרי שיחה עם חבר שגם לו הייתה בעיה דומה ואמרו לו שהוא לא יכול להכניס סטיקים של יותר מ64... תודה לכל העוזרים.

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני צריך לוח אם שיהיה בו מהירות 1600MHZ ושיעבוד דיי טוב עם לינוקס..

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. האם הלוח הזה תומך ב SLI אם כן מה תהיה המהירות של הכרטיס השני X16 X8 ??? במה הלוח הזה יהיה יותר טוב מה Asus P7P55D-E

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Snufkin,

אני רוצה לקנות מעבד AMD 64BIT אבל נתקלתי בכל מיני שמות של ליבות. הייתי רוצה לדעת מהם ההבדלים העיקריים ביניהם אם יש. - Newcastle , Sledgehammer, Clawhammer, Winchester, תודה...

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gipc,

יש לי זיכרון DDR3 מסוג Corsair 4Gb 4Gb CMX4GX3M1A1333C9 CL-9-9-9-24 האם אפשר להכניס אותו ללוח האם P5KPL-CM?

12. אני לא מבין הAMD יותר זול משמעותית למה??? אני מיתכון להריץ על המחדש רק מישחקים כבדים אינטרנט וכמה שטויות כמו סרטים ותוכנות בנצמרק היתי רוצה לדעת איזה לוח אם יתאים לדרישות שלי ויתן ביצועים הכי טובים(אני לא מבין בהם הרבה) אני שומע מאנשים שה P4 יותר חזק לעיבוד גרפי וכמה דברים שאני לא ממש צריך וגם אומרים שממש קל להגיע ל3.0 בלי יותר מידי עבודה וסיכון אני לא רוצה להשקיע 2500 שקל ולגלות שנידפקתי ואני סתם תקוע עם גרוטאה... ולכן באתי לפורום אמרו שאתם ממש טובים בלהסביר ואני רוצה להבין בתודה THE GYVER

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by אלוף במחשבים,

שברתי את הלוח שלי בטעות!!! :-[ :-[ :-[ :'( :'( רציתי להוציא אותו,הוא לא יצא. אז משכתי חזק ובוםםםםםםםםםםםםםם!! הוא נשבר אם אני אדביק אותו בנייר דבק זה יעבוד? (רציני) אני מדבר כרגע מהנייד של חבר שלי אז תמארו לעזור!!!!!! אני צריך עוד מאט ללכת

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. להנאתכם: http://www.guru3d.com/article/msi-big-bang-fuzion-lucid-hydra-review-test/1 ניראה כי ההצלחה או הכישלון של Lucid Hydra תהיה תלויה בכמה הם יצליחו להוציא דרייברים עם תמיכה במשחקים עדכניים. בשלב זה CROSSFIRE עדיין מוביל על Lucid Hydra קצת מדאיג שבתיכנון עידכון אחד לרבעון לציפ מהסוג הזה. מה אתם חושבים על עתיד הציפ? והופ עוד 2 ביקורות: http://www.tomshardware.com/reviews/msi-fuzion-lucidlogix-hydra,2526.html http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3713

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ksn1981,

שלום לכולם.. עבר כבר הרבה זמן מאז שהחלטתי לקנות מחשב חדש.. והבנתי את כל מה שרציתי להבין דרך הפורומים המקסימים פה.. הבעייה היא שבתקציב ששמתי ועד שמחיר ה- Q9550 ירד אני מוצא את עצמי מול ה- NEHALEM על כל חידושיו בטווח זמן ותקציב שאני יכול להרשות לעצמי!! ופתאום יש לי עוד כמה שאלות.. תקנו אותי אם אני טועה: מעבדי ה- CORE I7 יעבדו רק עם צ'יפסט X58 (לפחות בהתחלה).. ורק עם DDR3.. ורק ב- TRIPLE CHANNEL ! בנוסף.. מה זה ה- TRIPLE ?? 1. זה לא ה- DDR3 המוצע היום אבל החומרה תדע להתייחס אליו בצורה שונה / יעילה יותר ?? ואם לא, 2. אז החברות יציעו ערכות זיכרון חדשות שזה TRIPLE CHANNEL DDR3?? 3. מה זה ערכות של 3 סטיקים ?? 4. עד שמחירי ה- DDR3 התחילו לרדת עכשיו צריך לצפות שוב למח…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המערכת הנוכחית ולקנות מעבד, לוח אם וזכרונות , התקציב עומד על כ- 1500 שקל, יש לי כבר כיוון לגבי המעבד : חשבתי על i5 2500 ,בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל מ- 2500k. אך אם יש משהו יותר טוב אני אשמח להצעות. המחשב נועד בעיקר לעריכות ולתכונות כמו : AE , Edius ככה שמהירות חשובה. תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום רציתי לשאול איזה קירור של המעבד מביאים לי כשאני קונה את ה-E8400 Box הרי הוא מגיע עם קירור אז רציתי לדעת איך קוראים לו. ורציתי לשאול עוד שאלה לגבי התמיכה ב-PCI-E 1.0 ובין 2.0 .. אם למשל אני קונה לוח אם שלא תומך ב-2.0 וכרטיס מסך שתומך ב-2.0 אז יהיה לי קצב העברת נתונים תיאורטית פי 2 כששתיהם יהיו תומכים ב-PCIE 2.0 מאשר שיהיה לי לוח שתומך ב-1.0 וכרטיס שתומך עד 2.0 ? ויהיה לי הבדל בין 1-3% בין ה-PCI-E 1.0 לבין 2.0 אם יהיה לי לוח שתומך ב-1.0 וכרטיס 2.0 ? וזה נקרא יחסית משמעותי? תודה רבה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לוח (פרוטוטייפ) של חברת IWILL ה DK8ES תומך ב 16GB זכרון, 2 * PCX בתצורת SLI של NVIDIA דורש מארז בתקן Extended ATX (יש אחד של קומפיוקייס ב 450 שקל ). החברה מיתכוונית להוציא עוד מספר לוחות כפולי שקעים על בסיס NF3 ו NF4. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20040914021846.html http://www.theinquirer.net/?article=18444 הערה: צריך לזכור שכל שקע 940 כזה תומך גם במעבד כפול ליבות שייצא בעוד 7-8 חודשים. האתגר כעת הוא על יצרניות התוכנה, לספק לשוק הפרטי תוכנות שיודעות לנצל ריבוי מעבדים כי החומרה כבר מוכנה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by jack77,

דיברתי עם FOXPC והם אמרו לי שכרגע אין להם את הasus p5n-e והם המליצו לי על הAbit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI Socket 775 וראיתי שהוא הרבה יותר זול. רציתי לדעת מה ההבדלים בינהם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם אני מעוניין בלוח אם משולב כ.מסך עדיף עם יציאת טלויזיה חשבתי מסדרת asus או gigabyte בסביבת מחיר של 500 שח. אשמח לכל הצעה\המלצה תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי לא מצאתי בארץ EVGA Classified SR-2 , האם מישהו ממליץ על חנות בחול שהיא מסודרת, ואפשר לראות בבירור כמה יעלה משלוח לארץ ? בסגנון www.newegg.com www.tigerdirect.com www.amazon.com תודה מראש שרון. במקרה השניה הזו ממש מצאתי משהו http://buyamerica.co.il/amazon/15662-CHANGEME-addImageToP.html יש עוד רעיונות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by computers-man,

שלום, מחשב עם מעבד I3 כל הזמן נתקע: בדקתי ספק, דיסק קשיח, זיכרון, כרטיס מסך והכל תקין לחלוטין כשאני מנסה לעשות בדיקה למעבד עם תוכנה דרך הוינדוס הוא תוקע את המחשב תוך פחות מדקה אני צריך תוכנה שתבדוק לי את המעבד לפני עליית מערכת ההפעלה כדי לראות שגיאות כלשהן ולהיות בטוח בודאות שזה המעבד תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by RnonR,

מבקש לשמוע אם יש הסתייגויות מהמפרט שחשבתי לרכוש. חשוב היה לי לוח mATX שיתאים למארז. חשובה לי גם יציאת s/pdif. מאחר שיש מיעוט לוחות עם יציאת s/pdif, חשבתי לרכוש מאלי אקספרסס מתאם. לפיכך, פסלתי את הלוחות של Gigabyte (אלו שאין להם יציאת s/pdif). כי אלו שיש להם header שנועד ל s/pdif מגיעים עם שני פינים בלבד ומתאימים לחיבור לכ. מסך בלבד. אם יש לוחות אחרים מתאימים, שיש להם יציאה דיגיטלית מראש, אשמח לשמוע. חוץ מלוח H170n wifi של Gigabyte, לא מצאתי משהו רלוונטי שאינו ATX. זה המפרט: לוחות אם - Intel LGA1151 PRIME-H270M-PLUS - ASUS - 1151 - H270 - mATX... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 492/482 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX424C15FBK2-32-P…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by HilaX3,

שלום, אני מחפשת המלצה לזכרונות תקציב - עד 400. (מעדיפה בפחות). נפח : 8GB DD3 לא משנה לי אם זה סטיק אחד או שניים. מיועד למחשב - CPU: Intel Core i7 920 C0 @ 3.8Ghz (עבר אוברקלוק) Motherboard: GIGABYTE EX58 Extreme Video Card: AMD Radeon HD6870 1GB @ 950\1150 Main (הולך להשתנות בעתיד הלא רחוק.) מדובר במחשב לגיימינג כבד. תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by reyrey_200,

שלום בקרוב אני קונה מחשב חדש. במפרט אני ירכיב את אחד משני לוחות האם הבאים: ABIT IP35-E או GB P35-DS3L ראיתי שיש הבדל די ניכר במחירים ביניהם, ורציתי לדעת האם יש איזשהו הבדל נחוץ שבגללו אני חייב לקנות את הGB.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים