מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אז, אחרי כל מבחני הביצועים וכו' בהתחשב במצב כיום בשוק, מה עדיף יותר? מעבד מהיר בעל שתי ליבות, או קצת יותר איטי אבל עם 4 ליבות? ואם לוקחים מהירות זהה, נניח מעבד כמו QX9650 לעומת E8500 (הE8500 קצת יותר מהיר בMHZ) מי עדיף למשחקים? יתן יותר ביצועים (אם בכלל) ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח שמאפשר OC AMD 955 3.4G מ TMS המשתלם והזול ביותר מ TMS
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שנה חדשה, חשבתי אוליי תהיה ירידה משמעותית. כי אני קונה מחשב חדש מחרתיים ורציתי לדעת אם תהיה ירידה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאחר יש לי בנייד(dell n3010) חריץ לSD שאני אף פעם לא מנצל, חשבתי לשים שם זכרון SD במקום החתיכת פלסטיק שחוסמת אבק... השאלה היא עד כמה מהיר הכרטיס צריך להיות בשביל שבאמת יהיה שיפור בביצועים (ולפי זה אני גם אדע אם זה בכלל משתלם) ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הייתי מעוניין לדעת אם המעבד E6700 2.66GHz,1066FSB מתאים ללוח אם שלי : asus P5VD2-MX אם כן איפה אני יכול לקנות אותו במחיר סביר? כי ראיתי בכל מיני חנויות שהוא די יקר, 1000ש"ח+ אם הוא לא מתאים אז מה המעבד הכי חזק שאני יכול להחזיק על הלוח אם הזה (אם אפשר שלא יהיה מעל 1000 ש"ח) כמובן שאני יכול להשקיע יותר כסף אבל בינתיים אני מעדיף להשאר בסביבות האלף תודה על זמכם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! רכשנו לאבא שלי מחשב הכולל AMD ATHLON 64 2800. מכיוון שהוא לא ממש אוהב לקנות תוצרת גרמנית, רציתי לשאול האם המעבד הזה מיותר בגרמניה, או שמא אלו רק המעבדים החדשים יותר בסוקט 939? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף למשחקים ביוחד, ניוקסל או קלוהאמר 3000+.?!?!? לניוקסל הרי יש 2.0 ג'יגה הרץ אבל חצי מגה קאש, בעוד לקלוהאמר 1.8 ג'יגה הרץ ומגה קאש. אז מה עדיך מבחינת משחקים וההאם בעתיד העוד חצי מגה שיש לקלוהאמר ישפיע יותר !??! תודה לעזורים ואם אפשר גם לינקים לבאנצ'ים אם יש לכם!
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח עדיף יותר ( אמין יותר ) . Gigabyte GA-K8N-SLI nForce4 4SLI Socket 939, PCIX, Dual DDR, SATA, Bulk או Abit AN8 ULTRA NVIDIA NF4 Ultra, Socket 939, PCI-Express, Dual DDR, SATA2, RAID, IEE1394 בחרתי בשני הלוחות האלו בעיקר בגלל הקירור הפסיבי שלהם והתמיכה של שניהם ב SATA II .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו.. הוא צפוף בכסף....אז הוא החליט ללכת על מעבד AMD Semrpon 2800+ 64bit socket 754 ועכשיו הוא מתלבט לגבי לוח..יש לו כרטיס מסך רדאון 9500 בתושבת AGP..וחשבנו לקחת את הGAK8U של ג'יגה בייט..השאלה היא האם יש משהו אחר מומלץ בתחום ה350 ש"ח? אגב האם הכרטיס המובנה שיש בלוחות רבים המבוססית NF4, ה-6100, יש מצב שהוא יתן ביצועים טובים יותר מהרדאון?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם השניים האלה הולכים ביחד כי קיבלתי מחשב חדש ואני לא מצליח להתקין מערכת הפעלה כול פעם המחשב קורס במהלך או בסוף התקנה ואם הם כן הולכים ביחד האם יש למישהו רעיונות לפתרון הבעיה ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ויכוח על זה עם חבר שלי אני אומר שהכמות של המגה יותר חשובה אז חשבתי לשאול ממכם לראות אולי עובדות מהשטח
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי זמן רב שאני סוחב עם המחשב הישן שלי ( פנטיום 3 ) החלטתי לקנות את השילוש המקודש - מעבד, לוח וזכרונות למחשב חדש! המחשב מיועד בעיקר למשחקים ,יישומים ובקרוב אני אשדרג גם לרדאון 9800 ובינתיים אני אסתדר עם ti4200 שלי. מה אתם אומרים על: 1. Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX - ש"ח 1106 2. Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard (800 Mhz,AGP Pro,1394,Dual DDR,S-ATA,Intel LAN,USB 2) -ש"ח 767 3. GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit - ש"ח 784 4. ספק חדש... אבל השאלה היא האם כדאי להשאיר ספק פשוט של w 300 שיש לי?! בכל מקרה - Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply ש"ח 371 והכל ביחד - 3000 ש"ח...…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מועניין לקנות מחשב חדש ( רק למשחקים ברשת ), ואני לא יודע אם לקחת amd 3.2ghz או p4 3.2. אם מישהו יכול לתת לי הסברים קצת מה לקחת ולמה אני ישמח.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיוון שבשנה האחרונה התקדמנו רבות מבחינת המעבדים , הכוונה במספר הטריידים וכל זה בזכות AMD שבאה אלינו לטובה רציתי לשאול שאלה בנושא זה . נניח ויגיע יום שארצה לקנות מחשב חדש , מטרותיו יהיו בעיקר ל3ds max ששם מתבצע מידולים בתלת מימד ורינדור עצמו . בזמן הרינדור כמה שיותר טריידים יותר מצויין . חשבתי אולי אפשרי לקנות לוח אם שתומך ב2 מעבדים . להתקין מעבד אחד טוב של AMD שיש לו 16 CORE ו32 טריידים, להתקין נגיד 16 או 32 ג'יגה זיכרון ויהיה לי אפשרות לשדרג בחצי שנה/שנה הקרובה בכך שאוסיף עוד מעבד וזיכרון. אפשרי? ? ? ושאלה נוספת : למעלה באתר איפה שכתוב "מחשבים" "גאדג'טים" "גיימינג" וכו'.... מופיע מספרים. אצלי כרגע 24. זה משגע אותי שאני לא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את זכרון הRAM של המחשב שלי. אני כרגע רץ על השילוש: i7 920, Gigabyte X58A-UD7, 3X2GB 1600MHZ G.Skill. סה"כ יש לי 6 ג'יגה זיכרון אבל זה כבר לא מספיק לי ואני מעוניין ביותר. אני מניח שלשדרג עכשיו יהיה לזכרותו 3X4GB. השאלה היא איזה? עדיף מחנות KSP. אני עושה OC אז צריך גם שירוצו 1600MHZ. בתודה מראש, עמית.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הענקית הקוריאנית רוצה להיות מוכנה להפיכתו של תקן ה-DRAM החדש לפופולרי יותר, ומתחילה להוריד את מחירי השבבים כבר עתה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-ddr4/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את המעבד+זיכרון+לוח אם כדי לקבל בוסט במשחקים ובעבודה בכללי. מעבר לזה אני גם מתכנן להוסיף כונן SSD ל OS (סתם לידיעה). כרגע אין תקציב לכלום, אני אחליט עליו לאחר שאראה את האפשרויות. מעבד- אינטל i7 או i5 מהדור החדש ביותר. האם כדאי לחכות למעבדים דור רביעי? http://hexus.net/tech/news/cpu/50813-intel-haswell-processors-launch-2nd-june/ לא מתוכנן OC. האם אני צריך להחליף את הקירור למעבד? לוח אם- מחברה מוכרת כי היו לי קצת בעיות למצוא דרייברים למערכת 64BIT עם הנוכחי. תמיכה ב USB 3. תמיכה מלאה ב SSD שאני מתכנן לרכוש. מספיק חיבורי SATA לכל הכוננים הנוכחיים + אופציה לעוד כוננים. רצוי שיהיה כרטיס מסך OB שאין לי כרגע, סתם למקרה שהחיצוני יחליט להתפגר. זכרון- 6 או 8 …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שנים שלא התעדכנתי במעבדים, מישהו יכול להסביר לי מזה הHASWELL? מזה IVY BRIDGE? מה היתרונות של i7 על i5? ואם אני הולך להפוך את המחשב לתחנת עבודה (פיתוח בUE 4 כשיצא) מה עדיף ולמה? https://www.tms.co.il/product/12802 ומה הדבר הזה אומר? מה המהירות שלו 3.5 או 3.9? מזה TURBO? האם המעבד HASWELL או IVY BRIDGE?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אני יכול להרכיב מעבד כזה : Intel Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray על לוח כזה : gygabyte H61M-D2H-USB3 s1155 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לשדרוג המערכתץץ כרגע עם : I5 6500 Gtx 1080 לוח אם gigabyte b150m ds3h DDR4 8GB (2X) מחפש לשדרג את הלוח אם ומעבד בעיקר כי לא מצליח לנצל את המסך (1080x1920 ו144 הרץ) ולהגיע לפריימים גבוהים במשחקים (גם כשמותקנים על ssd) המליצו לי על ה I7 9700K (מעדיף מעבדי אינטל) בשילוב לוח אם מסדרת Z390 (לא משנה מאיזו חברה) לא מתכנן לבצע OC אבל לא שולל את זה לגמרי, ובלי קשר לפי מה שראיתי מעבדים עם מכפלה פתוח (K) מגיעים עם תדר גבוה יותר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוצאות מבחני ביצועים חדשות שדולפות אל הרשת רומזות כי אינטל עומדת להיענות לאתגר שניצב בפניה - עם תוספת יכולות חשובה עבור דגמי הביניים שלה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לשאול את השאלה, בכל מקרה רציתי לדעת וסליחה על הבורות החיבורים האלה בנוסף שהם חיבורים כמו Usb 3 שמעבירים מידע, הם גם חיבורים שמתחברים למסכים? מסך מחשב או טלוויזיה? איך זה הולך? בצד אחד יש את הצד השטוח ובצד השני חיבור של HDMI? או שבשני הצדדים זה אותו חיבור שטוח ולטלוויזיה צריך להיות חיבור של thunderbolt?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח: asus p5wdh מעבד: intel core 2 duo 6600 זיכרון: 3gb ddr2 800 וברצוני לשפר את ביצועיו מה אתם ממליצים לי לעשות, האם כדאי להחליף משהו ? האם כדאי לי לעשות OC ? איך לשפר ביצועים ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,הלוח שלי הוא m2n sli deluxe יש לי מעבד4600 athlon x2 ואני די מאוכזב מהביצועים,חשבתי על שדרוג של המעבד כי המחירים כרגע זולים,ראיתי שהphenom עובד על התושבת שלי... האם זה יעבוד אצלי? האם המעבד הזה יהיה טוב יותר משלי? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי שתי שאלות לגבי טכנולוגיות של AMD: 1. מה זה K8L לעזאזל? 2. מה זה 4X4 לעזאזל? תודה מראש לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-