עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. טוב אז נמאס לי מה 512 שלי, לא שהוא לא טוב, OCZ אחרי הכל סוחב עד איזה 270, אבל מאז שהוא נקנה ישנם דברים זולים וטובים יותר, בנתיים יש אפשרות להביא מחו"ל זכרונות, אז אני רוצה להחליף את מה שיש לי כרגע וגם שיהיה 2X 512. טוב אז הדרישות הן כאלה: תצורה של 2X 512 , עושה לפחות 250 MHZ. בעיות: הלוח נותן מקסימום 2.9V לזכרונות, מה שאומר: תשכחו מ Bh-5 ו UTT. לגבי BOOSTER בדקתי באתר ואי אפשר להשתמש ב BOOSTER ו Dual Channel ואפשר לתת מקסימום 3.4V. אז ככה שאני מעדיף שלא להתעסק עם ה BOOSTER. אופציות שיש לי זה TCCD, אבל זה יחסית יקר, התיזמונים טובים לפחות. עוד אופציה זה סטיקים מבוססים D43. תיזמונים לא משהו. הקניה תעשה בחו"ל אז אם אתם רוצים להמליץ על משהו שיהיה מחנויות בחו"ל בבקשה. בנתיים חש…

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  2. Started by kobi_af,

עוד שאלה אם אני מחבר בכל לוח שתומך במעבדי א.מ.ד 3 זכרונות מה הוא לא יפעל המחשב?תסבירו קצת על זה באיזה ליבות כן ..ובאיזה סוקטים... :nixweiss: :nixweiss:

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by Guarding angel,

http://www.sapphiretech.com/en/products/mainboards_specifications.php?gpid=131 האם הלוח הנ"ל של ספיר טוב יותר מ http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=278

4. היי, שמתי לב שהיחס בין הביצועים ברייזנים החדשים על כל הליבות לעומת ליבה בודדת שונה מעט מזה של האינטלים. למרות שבליבה בודדת האינטלים עדיפים רואים שאיכשהו הרייזנים מצליחים לגשר על הפער כאשר מריצים את כל הליבות. נדמה כאילו עבודה בריבוי ליבות יעילה יותר במעבדים החדשים של AMD לעומת ה-HT של אינטל. בדקתי את העניין (שטחי למדי) עם תוצאות של CineBench 15 וריכזתי את התוצאות בטבלה המצורפת. הנתון העיקרי הוא היחס בין תוצאה על כל הליבות לעומת תוצאה בליבה בודדת וכמובן החישוב באחוזים של תוספת הHT/SMT בנוסף על הליבות הפיסיות אפשר לומר שHT נותן באינטלים מרובעי הליבות משהו כמו רבע ליבה. הSMT ברייזנים אכן יעיל יותר (במקרה של CB) והוא עומד כ…

5. Started by omrij,

אני קונה מחשב חדש בזמן הקרוב ב 7000 ש"ח בערך וחשבתי במקור לקנות 3200+ 64 ביט אבל ראיתי היום 3500+ של סוקט 939 ב2500 ש"ח והשאלה שלי אם למחשב של 7000 ש"ח כדאי להשקיע את הסכום הזה או לחכות עוד או לקחת סוקט 754 או בכלל אינטל? (הכוונה היא כדי שתהיה מערכת "מאוזנת")

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by Royz,

שלום. אני צריך המלצה ללוח אם בשביל מחשב חדש: המעבד הוא amd 3800 dual core לא יודע עדיין איזה זכרונות אבל הם יהיו שני סטיקים של 1gig כל סטיק - ביחד 2gig כרטיס מסך כנראה7800 gtx כרטיס קול audigy 2zs הארד דיסק - לא יודע. שימוש: למשחקים בעיקר, לא לOC תקציב? עד 800 שקל. מה אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  7. אהלן אני רגע לפני שדרוג ויש לי בעיה קטנה אני רוצה להחליף את המעבד ולכן אני גם צריך להחליף את הלוח אבל הבעיה שקניתי לא מזמן כרטיס מסך עם חיבור AGP X8 - NVIDIA G-FORCE 7600 ואני לא רוצה להחליף אותו. הסתכלתי בשאלות ותשובות וראיתי מספר דגמים אבל מדובר בשרשור מלפני שנה כמעט... אז הוא בטח גם לא הכי מעודכן מבחינת לוחות חדשים שיצאו לאחרונה. כמו-כן אני מעוניין לקנות מעבד אינטל CORE 2 DUE E6750 אשמח לקבל מידע על לוחות אם מתאימים בעלי חריץ AGP X8 ואם קיימים כאלו שיהיה ניתן בעתיד גם לשדרג אותם ולהכניס אליהם מעבד מרובע ליבה אז עוד יותר טוב. תודה רבה רועי

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  8. אני קונה ב-ksp מעבד:?Athlon64 3200+ (S-939)? עם מה מגיע לי המעבד? תודה...

• 9 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by יניב קופר,

Due to the limitation of Windows 32-bit operating system, when more than 4GB of physical memory is installed, the actual memory available for the operating system will be less than 4GB; Windows 64-bit operating system doesn't have such limitation האם אני יכול להתקין XP 32 BIT על הלוח הזה GIGABYTE GA-M55plus-S3G

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  10. לא הייתי בטוח איפה לפתוח את הת'רד כאן או בפורום אוברקלוקינג אז מנהלים אם טעיתי סליחה מראש :saint: אוקיי אז זאת השאלה עד עכשיו שלט ב OC הXP 1700 כשלצידו הXP 2100 עכשיו אני מניח שבקרוב יפסיקו לייצר גם את ה2100 והבארטון 2500 לא ממש משתווה (באחוזים כמובן) XP 1700ו2100 אז מה יקרה? נ.ב אני מבקש שלא תענו לי בסגנון "מה אנחנו מגידי עתידות" וכו... אני יודע שאין תשובה בטוחה כי אף אחד לא רואה את העתיד אבל אם אפשר לקבל השערות\ ניחושים מלומדים אני יודה לכם מאוד

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  11. אני צריך לוח אם ומעבד שאיתם אני יוכל לצפות בסרטי HD 1080P ללא תקיעות, יש לי כרטיס מסך 9500GT שכתוב על הקופסא שהיציאה היא 1080P ותומך בHDMI אבל עם המעבד שלי (פנטיום 4 שגוסס לו כבר כמעט עשור בערך) זה לא הולך כל כך חלק אפילו שעשיתי OC מ3GHZ ל3.4, 3.41 המחשב כבר קורס =\ יש לי ספק של 550W, אין לי כסף להשקיע גם בספק ככה שנצתרך להסתפק בספק הזה... אני מתכנן גם לשחק בזמני הפנוי במחשב אז קחו את זה בחשבון אני גר בחיפה אז אני צריך חנות שקרובה לחיפה, TMS, KSP, אייבורי ומה שעוד יש.. תודה ושבוע טוב!

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by itaysk,

שלום.. מאז שקניתי את המחשב שלי (לפני אולי 3 שנים) הפסקתי לעקוב אחרי ההתפתחויות בשוק המעבדים\לוחות\שבבים וכו'.. חזרתי להתעניין קצת בנושא וראיתי שאין לי מושג בגרוש על מה שקורה היום... לי יש AXP 1700+ 0.13 micron על לוח EOPX 8RDA+ .. ראיתי שאתם ממליצים על מעבד של AMD בשם SEMPRON.. מחיפוש קצר הבנתי שהוא מעבד ל Low budget \ celerony .. אז מה הקטע איתו..? הוא יותר טוב מ AXP..? ומה ההבדל בין K8 ל K7? ראיתי גם שהשמות של המעבדים אותו דבר אבל שמות הליבות שונות וזה דבר משמעותי.. בקשר ללוח, שלי מבוסס NFORCE 2 , ראיתי שיש 4? בקיצור אני אשמח אם תוכלו לעדכן אותי במה קורה היום ומה כדאי.. תודה!

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  13. בדקתי בעזרת Sandra2004 את הסוג זכרון שיש לבן דוד שלי במחשב ורשום DDR-SDRAM, אז זה DDR או SDRAM? ולגבי המשפט הזה: כאשר משלבים זכרונות מאותו סוג עם מהירות שונה כל הזכרונות יעבדו לפי המהירות של הזיכרון האיטי ביותר (נכון גם לגבי תזמונים) , אז אם יש לי נגיד זכרון של 256 במחשב ואני מוסיף 512, אז המחשב יעבוד במהירות של ה-256? :s05: לא בדיוק הבנתי את המשפט הזה..

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by ilaysk,

המפרט: INTEL 640 XFX GEFORCE 7800 GTX 256 2 דיסקים קשיחים כל אחד 80 גיגה SATA II 512X4 זיכרון קינגסטון DDR II 533 ספק ANTEC SMART POWER 2.0 500 WATT הלוח אם עושה בעיות ואני צריך חדש התקציב הוא עד 1200 אפשר חריגות

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by hp1610,

שלום, אני שוקל לשדרג את המחשב שהרכבתי בעמל רב לפני כשנתיים. המעבד כרגע הוא E6600 על לוח אם ASUS P5B Deluxe. האם מישהוא יכול לומר לי מהו המעבד המהיר ביותר שאני יכול לשים על לוח האם הזה? בתודה, HP

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  16. ASUS שיחררה רשימה של 27 לוחות אם שהוכנו להם עדכוני BIOS המאפשרים להם לתמוך במעבדי אינטל החדשים ששוחררו לאחרונה בעלי תדר FSB של 1333MHz. שימו לב: חלק מהקישורים בטבלה לא מובילים למקום הרצוי... אם ברצונכם להשיג ביוס חדש ללוח אם כזה, עליכם למצוא את לוח האם באתר בעצמכם.

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by eytan243,

שלום אני מרכיב מערכת חדשה למשחקים ואוברקלוקינג ורציתי את דעתכם בתיאום הרכיבים הבחירה ההתחלתית היא מעבד Q9550 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זיכרונות A-DATA DDR2 4GB kit (2 x 2048) 800MHz latency 4-4-4-12 תודה

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  18. אני קצת נדלקתי על הפנום אבל כמו שאני רואה במפרטי מחשב המעבד היחיד ששים במפרטים הוא 8400, גם אם זה מפרט של 3000 או 16000..... לא הבנתי למה מה כל כך מדהים בו חוץ מעלות-תועלת..... אם אפשר להשקיע ביותר, הפנום שאני מדבר עליו הוא שלוש ליבות... נגיד ה8750 הוא 2400 מגה הרץ לליבה שבתכלס זה יוצא יותר מה8400... אם אפשר תשובות נורמאליות ולא להגיד סתם האינטל יותר טוב כי זה כבר חפור... בקיצור איזה מעבד עדיף? Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz http://skypc.co.il/pl_product~IE8400~3~0.htm AMD Phenom X3 8650 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1237 AMD Phenom X3 8750 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1236

19. Started by Nihility,

מעבד חדש של אינטל, מבוסס alendale - core 2 duo כפול ליבה, 1.6 Ghz עם 512 קילובייט זכרון מטמון. כרגע אפשר להשיג אותו ב260 ש"ח. ביקןרת של xbit http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/celeron-e1200.html הם עשו לו אוברקלוק ובדקו את הביצועים שלו. אז האם זה מלך ה low end החדש? הקטע הוא שבמהירות סטוק הוא טיפה יותר איטי מ althalon x2 4000+ אבל אפשר לעשות לו אוברקלוק ל 3200 שזה 100% יותר והוא גם זול יותר (מישהו יודע איפה יש 4000 זול יותר?).

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by dan79,

עבור כל אלו שיש להם תקציב בינוני ומעלה ,לוחות שמבוססים על P55 ,H55 , הם כיום בחירה גרועה ולא משתלמת וזאת מכמה וכמה סיבות ,כדלהלן : תמיכה בעייתית בפורמטים חדשים כמו USB3 ,SATA6 , עקב רוחב הפס המוגבל, כך שהתקני 3 - USB SATA6 יעבדו בצורה מסורסת למדי ולא יאפשרו את מיצוי מלוא הפוטנציאל הגלום בהם. בעיות ב OC גבוהה ,עד כדי גרימת נזק פיזי בלתי הפיך למעבד עקב שימוש בתושבות פחות איכותיות . העדר תמיכה מלאה ב-SLI\CROSSFIRE של שני כרטיסי מסך HIGH END,שעלול להיות בעיה, כבר בעתיד הקרוב עקב המעבר הצפוי לטכנולוגיית תלת ממד במסכים , דבר שידרוש כרטיסי מסך חזקים יותר ובהתאם לכך רוחב פס גבוהה יותר כדי לתקשר עם הזיכרון והמעבד בצורה יעילה. נכון לעכשיו, כדאי להשקיע עוד כמה מאות שקלים בלוחות א…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. קניתי לוח והוא הגיע ללא כלום.... רק לוח . החנות אומרת שהוא OEM . נראה לי שאפילו OEM מגיע עם דברים בסיסים כמו מחוברת, דרייברים, כבלים, IDE. רימו אותי?

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by Skippy,

אני צריך שיהיה לו 2 סלוטים של דידיאר ו2 סלוטים של דידיאר2 שיתמוך בבאס 1066MHZ

• 9 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by omrii,

פעם הייתי עוקב אחרי benchmarks למיניהם, היום כבר לא רציתי לדעת לאיזה לוח כדאי לקנות בתקציב של 1000 ש"ח, עם תמורה לכסף - כלומר - יחס ביצועים:מחיר:פיצ'רים סביר מה אתם הייתם לוקחים? תודה רבה ויום טוב

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  24. האתר techspot העלה ביקורת השוואתית לביצועי מעבדים במשחק הפופולארי PUBG. באופן לא מפתיע מעבדי אינטל שלטו ללא עוררין בביצועים: עד פה אין שום דבר חדש או מרעיש... אבל בדיקה של אחוז הניצול מעבד מעלה שאלה מוזרה ביותר: % השימוש במעבדי האינטל גבוהה משמעותית ממעבד AMD בעל מספר נימים דומה (6/12 או 4/8) אפילו עם תדר נמוך יותר. יותר מזה, מעבד 4/8 כמו ה 1500X פועל בניצול של 35% בעוד מפלצת כמו 8700K פועלת בניצול 45% ומספקת הרבה יותר ביצועים, מעבד 4/8 של אינטל מגיע לניצול 70%) במילים אחרות מעבדי AMD מציגים ביצועים נחותים משמעותית (מיספרית, נתעלם מאם משמעותי או לא) לא בגלל שהם חלשים יותר פר ליבה או תדר אלא כי משהו במעבד …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.