עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tal_levi1000,

קיים זכרון CACHE שניתן להרחיב אותו? אני מתאר לעצמי שלא אז אני גם שואל למה לא מיצרים כזה?

• 9 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by fastidious,

אהלן forum-dwellers, אני רוצה זכרון טוב אבל לא יקר ולא ל-OC, בערך עד 300 ש"ח (2x1G). שמעתי על Golden-משהו של OCZ, שאמור להיות טוב בקירור הפאסיבי שלו (עטוף נחושת או משהו). מכירים? ושאלה ספציפית - אם הכיוון שלי הוא 2 ג'יגה (בשני סטיקים) של DDR2 800MHz, שווה להשקיע את הכסף ב-CL4? (והאם יש CL4 של חברה טובה בכלל בסביבות מחיר של 300 ש"ח ל-2x1G?) (והאם מורגש ההבדל בין CL כלשהו עם סדרת תזמונים שונים כמו CL4-5-4-11, CL4-4-4-15....?) תודה על כל תגובה רצינית.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by mazoneli,

והאם באותה רמת מחיר יש לוחות איכותיים \ חזקים טובים יותר ואם כן איזה ? http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775

• 9 תגובות
    • 506 צפיות
  4. שלום. ניסיתי להעביר מעבד Core i3 ללוח אם אחר (Gigabyte X58A), ולמרבה הפתעתי, מצאתי את עצמי (וסליחה על הטמטום) בוהה ב Socket של לוח האם של Gigabyte בעוד אני מבין שהמעבד לא יכול לשבת על לוח האם הזה. כמובן, הוא גמדי. אני חשבתי שה Socket מספר לנו על היכולת של הלוח "לקלוט" את המעבדים ששייכים לאותו Socket. ז"א, מכיוון שמעבד Core i3 ומעבד Core i7 שייכים שניהם ל Socket 1156, הרי שאפשר להחליף ביניהם ללא בעיה. מישהו יכול להסביר לי? תודה מהלוח הזה ומעבד Core i3: ללוח הזה:

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by kobibo,

אודה לביקורת ללוח הבא : Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra במיוחד מכאלו שיש להם אותו : איך הלוח ? אמין ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום. עבור מעבד 2600K, איזה לוח אם יחשב ל"מספק"? אינני יודע מה ההבדלים בין הלוחות השונים, ולכן בתחילה חשבתי לבחור בזול ביותר, אבל מצד שני - מדובר במעבד שיכול לעבור המהרה די בקלות, ולכן נשאלת השאלה - האם יש לבחור בלוח אם אחד על פני השני? האם כולם תומכים בהמהרה זאת? תודה מראש! הערה: הלוח אם הזול ביותר שמצאתי הוא ה MSI P67S-C43

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by T-Flash,

שלום לכולם. באתר של AMD פורסמו הנתונים המדוייקים של המעבד FX-60: Processor AMD Athlon 64 FX Model FX-60 Ordering P/N (Tray) ADAFX60DAA6CD Ordering P/N (PIB) ADAFX60CDBOX Operating Mode 32/64 Stepping E6 Frequency 2600Mhz HT Speed 2000 Voltage 1.35-1.40 V Max Temp 65°C Thermal Power 110W L1 Cache 128KB + 128KB L2 Cache 1MB x2 CMOS Technology 90nm SOI Socket Socket 939 קישור: http://www.amdcompare.com/us%2Den/desktop/details.aspx?opn=ADAFX60DAA6CD :xyxthumbs: מעניין אותי איך המעבד הפעם...משתלם לעומת ה X2?

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by avinatbezeq,

יש המלצות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. עזרה בהבנת מושגים חדשים.... שוטטתי בזמן האחרון ונתקלתי במושגים חדשים שלא ראיתי מעולם. פשוט חזרתי מחו"ל..... מישהו אולי יכול להסביר לי על המושגים הבאים: לוחות עם FSB1066- מה הקטע שלהם?? הם מתאימים רק למעבדים מסוימים?? לוחות עם צ'יפסט 945/955 מה מיוחד בהם חוץ מהעובדה שהם תומכים בתדר 667 ?? מעבדי INTEL 64BIT- לאיזה לוחות הם מתאימים בכלל ?? המעבדים החדשים של AMD DUAL CORE - הם יתאימו לכל הלוחות רק עם עידכון ביוס ?? תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  10. איך הקונרו יעבוד לי עם סטיק אחד של ג'יגה ? אני מתכוון, אין לי עכשיו מספיק כסף כדי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה, כשיהיה לי עוד כסף אני אקנה עוד סטיק אחד. איך לבינתיים המחשב שלי יעבוד עם מעבד קונרו E6300 וסטיק אחד של ג'יגה ?

• 9 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by stingeR-,

יש לי התלבטות קשה בינו לבין הASUS P5K-E WIFI-AP,איך שזה נראה לפי גוגל הDFI טוב יותר באוברקלוק אבל האסוס בא עם קירור יותר טוב ויותר פיצ'רים(WIFI...) הWIFI לא הכי חשוב לי כי הראוטר גם ככה נמצא סנטימטר מהמחשב שלי... השאלה היא מי יותר טוב באוברקלוק ומי ייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף..(הDFI זול ב50-100 שקל..)

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by Mor Abergel,

אל תתייחסו ב-כ-ל-ל למחיר !! http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9387&catid=697

• 9 תגובות
    • 583 צפיות
  13. שלום כולם היום הורדתי סנדרה וראיתי כי בסנדרה 2005 לייט זה מזהה את ה512 ראם שלי כ511 האם זה ככה אמור להיות ?

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by imac,

איך הגיע כל כך מהר?

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לרכוש זיכרון חדש כי כרגע יש לי זיכרון של 512 אני מעונין לקנות זיכרון 2G ברמה טובה מאוד שאני לא יצטרך להחליף עוד שנה אני לא ממש מבין במחשבים אז צילמתי תמונה של פרטי המחשב שלי מ EVERST: [/url בנוסף אני רוצה לדעת עם אני צריך לקנות מעבד ו/או לוח אם אני מעוניין להריץ משחקים טובים כמו NBA 2K9 Crysis וכאלה ורציתי לדעת עם מה שיש לי עכשיו זה יספיק בנוסף לזכרון 2G או שלא ואני ישמח למרות שזה לא המקום עם תוכלו להמליץ לי בנוסף גם על כרטיס מסך ממש טוב שיעבוד לי הרבה זמן אני לא יכול להשקיע יותר מדי בקניית כל הדברים האלה אז אני ישמח למחירים טובים עם רמה גבוה מאוד. תודה רבה מראש, גל.

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by sam1441,

מה הכוונה ב-2X? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by mosesgamer,

אם אני מחליף לספק שונה, מה אני עושה עם הנורות מקדימה וכפתור ההדלקה של המארז, להיכן הם מתחברים?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Jeka90,

אני רוצה לקנות 512X2 איזה זיכרון יותר טוב? זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1738 זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=88 או זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1026 מה יותר טוב, CL יותר גבוה או יותר נמוך? תודה.

• 9 תגובות
    • 608 צפיות
  19. זיכרון טווינמוס 1024MB 533MHZ?

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by tal_levi1000,

בלוח החדש של אסוס יש 3 חריצי PCI-E השאלה היא היא האם אפשר לשים 3 כרטיסי GX2? 2 שיהיו ב QUAD SLI והשלישי שיהיה מיועד לעבוד פיזיקה ואז מתקבל 4 ליבות לעיבוד גראפי ו2 ליבות לעיבוד פיזיקלי אפשרי?

21. אני שם את העיקר שקשור רק ללוח אם : ספק 500 W פנטיום 4 3.06 MHz כרטיס גרפי radeon 9700 pro אני רוצה שני יציאות USB 2.0 יציאה למצלמת וידאו אנלוגית (לא בדקתי אם יש בכרטיס, אני אבדוק אח"כ) זה יהיה מחשב שבעיקר יהיה למשחקים!!! משחקים כמו: UT2004 , medal of honor , return to castle wolfenstein, GTA 3 , vice city battlefield 1942 , rainbow six , red alert ועוד הרבה משחקים מתקדמים ולא כל כך מתקדמים אני רוצה שהם יעבדו לי חלק.. אם אתם רוצים עוד מידע תבקשו...

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by smit,

שלום, אני מחפש לוח אם טוב מבחינת ביצועים ל 64BIT SOCKET 939... לדעתי, ASUS A8V Deluxe VIA K8T800 Pro 939-pin הוא חזק מאוד והמחיר שלו זה 970 שקל.. אם יש לכם דעות לגבי הלוח או שיש לכם לוחות *זולים* יותר אבל ברמת ביצועים שווה או אף טובה יותר בבקשה תנו לי לדעת תודה מראש אנשים!

• 9 תגובות
    • 562 צפיות
  23. הגיוני בכזה מחיר : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_76_2376&products_id=16093 ??

• 9 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by yamiboy,

מה אתם ממליצים לקנות athlon 64 3000+ VS intel 3200 ? כאשר הAMD עולה כ 1400 שקל ואילו האינטל עולה כ 1700 שקל

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by myeran,

האם לוח האם שצויין בהמלצה למערכת GIGABYTE GA-MA785GMT עם מעבד AMD PHENOM II X4 965 יהיה מספיק טוב להחזיק את המשחק או בלי קשר אני חייב להפציץ בכרטיס מסך לדוגמא ATI HD5850 1GB GDDR5?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.