עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איך הניקוד נספר? מישהו אמר לי שניקוד סביר זה 7K (שזה כמובן אומר 7000). עכשיו השאלה שלי היא איך הניקוד בסנדרה נספר, מקבלים ציון int ו-float בנפרד.. השאלה אם לפי מה שנאמר לי, אני אמור לקבל 7000 בכל אחד מהם, או 3500 בכל אחד מהם? רב תודות.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי מעבד +AMD Athlon 64 3000 על גבי לוח Gigabyte GA-K8NSC-939 ועליו 2 סטיקים של TwinMOS 256MB DDR 400MHZ 2.5-3-3-8 (סה"כ 512MB). הוספתי אתמול שני סטיקים של Kingston DDR 256Mb 400MHz CL2.5, סה"כ 1G זיכרון. מעבר להרגשה שעליית המחשב לוקחת עכשיו קצת יותר זמן, אני גם רואה בקובץ הבדיקה של SiSoftware את הנתון הבא: (Speed : 2x 164MHz (328MHz data rate - להבנתי זו מהירות הזיכרון בפועל - מישהו יכול להסביר איך להוציא 400MHz ולאשר אם הכול חוץ מזה נראה תקין? שמתי לב חוץ מזה שבמודולים של Kingston מופיעות 2 מהירויות: Set Timing @ 200MHz : 2.5-3-3-8 (tCL-tRCD-tRP-tRAS) Set Timing @ 167MHz : 2.0-3-3-7 (tCL-tRCD-tRP-tRAS) יכול להיות שמשום מה הוא עובד במהירות הנמוכה וגורם לכול…

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by esaly,

אהלן! איך אני בודק איזה CL הזיכרון שברשותי? לא במפרט המצורף....אם אפשר לקבל דרכים לבדיקת הCL... דרך תוכנה או דרך הצ'יפ עצמו?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by esaly,

רציתי לשאול...יש דרך לבדוק איזה דגם זכרונות יש לי במדוייק? בדקתי בEVEREST ולא רשום, גם בCPU-Z לא מצאתי... פשוט אני רוצה לבדוק אם הזכרונות שיש לי נתמכים ע"י הלוח החדש שהזמנתי DS3...ומצאתי באתר של GB רשימה של זכרונות נתמכים ע"י הלוח...

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  5. Started by zeus_the_king,

היי איך אפשר לבדוק איזה דגם של מעבד מסוג Q6600 יש לי, מבלי להוריד את הקירור שנמצא פיזית על המעבד ? הבנתי שיש כמה דגמים למעבד הספציפי הזה - איזה מהם הוא יותר טוב ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

אמרו לי שעדיף לי לשנות את התזמונים מ 2.5-3-3-7 ל 2.5-3-3-11 בAMD השאלה אם יהיה בכלל הבדלים, ואם כן איך אני בודק את זה? הורדתי memtest אבל לא ממש הבנתי איך משתמשים בו, תוכנת דוס? יש אופציה אמינה אחרת?

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  7. Started by y10,

יש בידי מעבד שקיבלתי איך אני יודע אם הוא תקין בלי לחבר אותו למחשב?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  8. יש לי את הלוח-אם הבא: Gigabyte GA-P35-DS3L וכרגע יש על הלוח, 2 זכרונות כל אחד - Kingston 1GB. אני מעוניין להוסיף עוד שני זכרונות כל אחד - KINGSTON 1GB DDR2 800Mhz PC2-6400. האם הזכרונות שאני רוצה להוסיף יתאים ללוח? לאחר חיבור הזכרונות ללוח-אם, צריך להגדיר אותם איפשהו? או שהמחשב מזהה לבד שיש 4GB זכרון? ואם צריך להגדיר, אז אשמח להסבר, איך ואיפה? האם ארגיש בהבדל בין 2GB ל- 4GB? ידוע לי שמערכת 32 ביט, תומכת עד 3GB.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  9. Started by bennyriz,

שלום לכולם. אני טכנאי מחשבים ואני נתקל לעיתים קרובות בבעיות זיכרון שגורמות לבעיות רבות במחשב. השאלה שלי האם מישהו מכיר תוכנה טובה שאפשר לסמוך עליה שתוכל להריץ בדיקה יסודית לזיכרונות ולדווח על תקינותם.

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  10. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת איך אני בודק את הזיכרון שלי אם הוא תקין?? : זה הבעיה שהוא עושה לי זה לא רק בתכונה הזאת http://img237.echo.cx/img237/8594/13tn.jpg

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by MORHAZAN,

שלום לכולם,נתנו לי לבדוק כרטיס זיכרון DDR 400 אמרו שהוא הוא שרוף או משהו,אם אני יבדוק על המחשב שלי זה יכול לגרום נזק כולשהו? תודה,מור

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by ranko,

ברצוני לבדוק תזכרון RAM שברשותי,הורדתי את תוכנת memtest86-3.5.iso לדיסק וצרבתי אותה,הפעלתי אותה במצב דוס. הבנתי שאסור שהתכונה תעשה יותר מ5-6 טסטים,מכיון שזה יכול לשרוף את הכרטיס זכרון. שאלתי היא וגם צרפתי תמונה, כמה טסטים עברתי עד עכשיו,כי פשוט התוכנה עבדה בערך 10 דקות,וזה הראה מספר 7# למעלה,ולמטה זה הראה בשורה של ה"פס" 0,דיינו זה טסט 7? ? 7? או 0,או לאן אני צריך להתסכל לשורה של ה"פס" או "טסט"? זה קצת מבלבל,בגלל זה החלטתי לעצור תבדיקה,ולעלות תשאלה פה תודה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 30.08.2009 בשעה 18:32:21 עוד תמונה[attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by snaidis,

ברשותי המעבד: PD805 2.6 GHZ INTEL DUAL CORE. רציתי לדעת במדויק כמה זיכרון מטמון יש לו. לפי מייטב ידיעתי יש לו 1MB לכל מעבד-כלומר יש לו 2 MB זיכרון מטמטן סה"כ? או שאני טועה?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by Thug Love,

שלום יש לי כרטיס זכרון של 512 MB עכשו בזמן האחרון המחשב עובד לאט כשאין תוכניות גדולות פועלות ברקע אז נראה לי שנשרף לי הזכרון יש דרך לבדוק כמה זכרון יש לי ויש איזו תוכנה שתגיד לי בדיוק את כול המפרט של המחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by shlomy,

או ליתר דיוק: 256MB Kingston CL2 ללא הפתרון לפתוח את המחשב ... האם יש תוכנה לבדיקה ? חוץ מהתוכנה שיש כאן באתר ?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  16. Started by Tzion,

עשיתי את הבדיקה הזאת אבל הבעיה שהיא לוקחת יותר מידי זמן. השארתי את המחשב דולק כל הלילה עד עכשיו והיא כבר רצה 15 שעות ועדיין לא סיימה, אז בסוף ביטלתי. זה מגיע לי בערך לPASS 110 ועד איליו זה לא מוצא בעיות. מה לעשות? ולמה זה לוקח כ"כ הרבה זמן?

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  17. היי חברים, אני בודק זכרונות 1GB בדואל צ'אנל(2GB) בתוכנה MEMTEST 86 v3.3 וקיבלתי שגיאה לאחר שעה של עבודה והתוכנה עדיין ממשיכה לעבוד.. העלתי תמונה שצילמתי שכתוב בה את השגיאה:! ואני שואל מה זה אומר כל המספרים האלו שרשומים שמה? ועד כמה זה בעיה? התוכנה עדיין מופעלת עד שהיא תסיים לבדוק, אני יעלה עוד תמונות אם יהיה צורך.. תודה מראש, עריכה: הזכרונות מדגם: Kingston 1GB DDR2 667MHz Non-ECC CL5 DIMM [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by spc,

שלום, הייתי מעוניין לקבל חוות דעתכם לגבי תוצאות הסנדרה המצ"ב. מדובר במערכת עם 2*2 מגה זיכרון של OCZ בקיט שעובדת בדואל DDR. לוח אם של גיגהבייט G41. ומעבד E6300. ביקשתי מהחנות לערוך השוואה לפני קניה. אודה על עצה טובה בנושא. האם הזכרונות והמערכת מתפקדים כמו שצריך?? הזכרונות בתדר 1033MHZ שהונמכו לעבוד ב 800 בגלל תאימות למעבד E6300. אשמח לתשובה מהירה - עד מחר. תודה וחג שמח! SPC [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by bomsa400,

שלום אני רוצה לוודא שהזכרונות, המעבד ולוח האם החדשים שמכרו עובדים כמו שצריך. איזה תוכנה היא כרגע הכי טובה לבדיקות כאלו ? memtest86 ?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  20. Started by thegodx,

אנשים איך אני יכול לבדוק כמה FSB המעבד שלי 3000A64 אני יודע שהוא 1600 אבל אני רוצה לראות שרשום ועוד משהו איך אני יכול לבדוק כמה ביט כרטיס המסך שלי יש לי רדיון 9800 פרו אבל בשום מקום לא רשון כמה ביט הוא טענו לי בבקשה..גם בשום תוכנה אני לא רואה את הנתונים האלה. ???

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by zolder,

איך אני נכנס לביוס כדי לראות מה הטמפרטורות ? אני יודע איך להגיע יתפריט ע"י לחיצה על DELETE לפני שה-WINDOWS עולה אבל מה אח"כ? יש לי לוח ג'גבייט-TK400 VAX

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by leahd3,

שלום קניתי מפרט די חדש.. gigabyte z77 ud3h intel i 5 3550 ספק 750 קורסייר נראה לי מספיק לשאלה שלי... אני משום מה לא יכול לראות נתונים כגון טמפ או מהירות מאווררים באוורסט... יש לציין שבביוס יש מידע מלא האם יש פתרון לנושא אולי הגדרות בביוס או משו??? אציין שבאוורסט כתבו משו על חוסר תמיכה בלוח ואם ארצה אפשר לשלוח להם מידע מפורט. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by asaf16,

מה התוכנה הכי פשוטה זריזה לבדוק את הטמפרטורה במחשב? (חינמית+לינק) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אז ככה קניתי ראוטר ואבא שלי התחיל להתלהב מזה ועכשיו הוא רוצה שאני אחבר לו תמחשב הניד שלו שהוא יחסית ישן ומאד בעייתי כמעט תמיד יש מסכים כחולים (קצת הגזמה) בכל מקרה אני מעוניין להריץ מספר בדיקות על המחשב אני יודע שיש את primer 95 אך מנסיון שלי לא הצלחתי אף פעם להריץ אותה (טיפש שכמותי ) ואני גם מעוניין להריץ בדיקה לזיכרון ושמעתי שיש איזה שהיא תוכנה ששמים אותה על דיסקט ואז היא בודקת את הזיכרון אז אפשר לינק והסבר? אני יודע שזה נושא שנטחן אך חשבתי שבגלל שזה לפטופ זה שונה? ועוד דבר זה פנטיום 3 1 GHZ תודה לעונים

25. Started by -Tal-,

היי, איך אני יכול לבדוק את הכוח של המחשב ברגעי מאמץ ושהוא משתמש במלוא המפרט שלו? המפרט שלי Core 2 Due E7500 2.93Ghz זיכרון G.skill F2-6400CL4-2GBPI-B DDR2 - X2 סה"כ 4GB לוח אם GIGABYTE EP43-UD3L איך אני יכול לבדוק את זה? תודה

דיונים חדשים בפורומים