עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by IG,

אני עומד לקבל מחשב נייד בזמן הקרוב (של IBM, משהו טוב, אני מקווה) ורציתי לדעת אם אני אצליח להריץ עליו את UNREAL2 או משחקים אחרים באותה רמה...

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by yzmot,

שלום לכולם ביום שישי ביקרתי במעבדת מחשבים והחלטתי לקנות מחשב הבעיה שלי מתחילה שאני יושב בממ"ד והקירות אטומים ולא נושמים מה גם שהחום בממ"ד גבוהה מאוד לפני שש שנים בחרתי בלוח אם של חברת GIGABYTE אחרי שש שנים אני יכול לסכם שהלוח עמד בעומס החום הדרוש לוחות אחרים פשוט נפגעו והקבלים בלוחות הישנים התנפחו מהחום אשמח לדעת איך לוח לבחור למעבד I7 בחרתי נתונים מצוינים וחזקים, במקביל הבנתי שיש ציפים ושביבים אשמח לדעת מה כדאי ומה יתן לי את המהירות הכי טובה והניצול הכי טוב לזיכרון DDR4 אודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by ZaKeN17,

אני מעוניין לקנות מחשב בעל מעבד e6300 קונרו ואני מחפש לוח מתאים , מצאתי דיל עם לוח אם ASROCK 945G-DVI המוכר בחנות אומר שהלוח הזה לא יתפקד טוב עם המעבד ותוך כמה זמן יווצרו תקלות וזה ינבע בגלל הציפסט 945. רציתי לדעת מה ההבדלים בין 945 ל ל965(אינטל) והאם זה הבדל משמעותי ואני ירגיש בזה (זה מקפיץ לי את המחיר) המחשב נועד למשחקים.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by nokobik,

שלום, בעקבות קילקול לוח האם שלי, אני מתכוון להפוך את ה-PC שלי ל-HTPC. אני מעוניין בלוח-אם שכולל כ.מ OB והאצת חומרה. ראיתי את הלוחות של GB, הבעיה שהם כוללים כרטיסים של אינטל שה-XBMC לדוגמא לא תומך בהאצת חומרה עליהם. יש אופציות אחרות? התקציב הוא עד 450 ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  5. Started by shloosh,

טוב במזל טוב היום קניתי את המארז החדש שלי-raidmax scorpio 868 וגם מעבד amd barton 2600. בנוסף אני קונה גם לוח אם חדש למעבד שלי. היום הייתי ב- pch ושאלו אם אני לא רוצה את ה- ABIT NF7 הרגיל במקום הלוח של epox 8RDA+ rev 2.1 . מה כדאי לי לעשות אחים שלי.?? אני החלטתי לי כבר על האיפוקס ופתאום הם אומרים לי שכדאי לי לקחת את האביט!! אין לי מושג בבקשה עזרה... אני רוצה ביצועים,איכות,ואמינות. אני אולי יעשה OC אבל לא משהו מוגזם נניח עם המעבד שלי 2600 עד 2800-2900 בערך.... וגם זה במצב"אולי". איזה לוח לקחת???

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by Cowerd,

טוב הזמנתי מחשב לפני כמה ימים עכשיו אני יכול לשנות תזכרונות כי לא הייתי בטוח לגביהם אז הנה: אני הזמנתי את ה-Corsair 400mhz 3200XLPT 2-2-2-5 ואני רוצה לשנות ל-OCZ 1gbx2 Platinium 2-3-2-5 והם עולים עוד 900 שקל משהו כזה עכשיו אני לא מדבר פה על הכסף פשוט אם אני רוצה להזמין אותם הם יגיעו רק עוד שבועיים אז מה אתם אומרים כדאי לחכות? והמערכת שלי היא כזאת וזה בעיקר למשחקים: amd 3700 san diego Leadtek 7800GTX Extreme edition ocz powerstream 520w OCZ 1gbx2 PLATINIUM 2-3-2-5/OCZ 512x2 platinium rev2 2-2-2-5/Corsair 3200XLPT 512x2 2-2-2-5 wd 160gb sata2 antec p160 nec 3540A DFI Lanparty ultra-D מה אתם אומרים כדאי זה יתן הרבה יותר ביצועים לא?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  7. עם יותר ליבות עיבוד בכל קטגוריה ותגי מחיר זהים לאלו של דור ה-Skylake, באינטל מקווים להחזיר לעצמם את מלוא המומנטום במחשבים הביתיים לכתבה

8. Started by danush,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה מעבד לקנות הוא צריך להיות מעבד מהיר שעוד שנתיים המשחקים עדיין יעבדו בו. אני מתלבט בין: סלרון 2800MHZ פנטיום 4 2400MHZ AMD ALTHON 2400 XP PLUS תודה אנשים ;D

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  9. שלום! השימושים העיקריים הם משחקים(לא חייב ברמה הגבוהה ביותר), פוטושופ (לא מקצוען,חובבן+) , סרטים, אינטרנט . (כל זה בהנחה שאני קונה כרטיס מסך GTX460 או 5770 או 6870) בנוסף, על איזה לוח אם תואם אתם ממליצים? (חייב שיהיה תומך USB3...) תודה נשמות שלי.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Yossi Cochen,

שלום אני רוצה לקנות מחשב בהרכבה. אך ניתן לדעת שמעבד מתאים ללוח אם מסוים ?

11. פשוט הלוח שברשותי עם כרטיס מסך מובנה שדי מגביל אותי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  12. דבר ראשון צריך לעדכן ביוס או שהוא מגיע עם ביוס בסדר? האם הטמפ שהוא קורא נכונות? דרך אגב אני ממש מרוצה מהכרטיס קול אין מה להשוות ל CMEDIA\SOUNDMAX שהיה לי לפני.. סוף סוף שומעים איכות ב ATP3 לוח ממש סבבה והמאורר של ה NB לא מרעיש כמו שחשבתי משום מה המאורר של ה CPU פועל ב200סלד יותר לאט מהמאורר השני, שתיהם אותו סוג מאורר ושתיהם חדשים מהקופסא

• 37 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by koko12345678,

היי , קניתי מחשב עם מעבד Intel Core 2 Duo הסתכלתי על המאפיינים שלו וראיתי שהוא 32bit זה יכול להיות ? חשבתי שאם זה Core 2 Duo זה 64bit.......

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by er0101,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=141070.0 בהמשך להודעתי הנ"ל שלא נענתה, אבקש להתייחס אליה אם תוכלו ובנוסף הזכרונות הרלוונטיים מזאפ הם: http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&orderby=price&DB27456=28032&DB27455=27966&DB27457=28041&DB165582=165583 חבר שלי להוט לקנות זכרונות חדשים לכן אם תוכלו לענות בהקדם זה מאוד יעזור לי. אם יש לכם זכרון אחר (עדיף מלוגי'ק אבל לא מחייב) שאתם מוצאים למתאים אשמח לשמוע גם כן. תודה חבר'ה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  15. Started by roei_b,

בהמשך לשאלתי בה לא קיבלתי תשובה חד-משמעית: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=281668.0 עם איזה לוח אקבל תוצאות OC גבוהות יותר (מעבד E6750)? MSI P6N-SLI http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1140&maincat_no=1 GIGABYTE GA-P35-S3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2630&ModelName=GA-P35-S3L תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  16. Started by יניב קופר,

איזה לוח הכי טוב למשחקים ואיזה מעבד בתקציב של 1700 שקל אם אפשר לקבל קישור

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  17. Started by ^GunX^,

היי לכולם ! אני רוצה לקנות מעבד AMD athlon xp 2500 (512k 333 ורציתי לדעת איזה לוח אם הכי יתאים לו בתקציב של עד 450 ש"ח , אני צריך לוח שיהיה עליו כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים וגם עדיף כרטיס מסך (עד שאני אקנה אחר). אני לא ממש צריך לוח שיהיה טוב לאוברקלוק רק שיעבוד טוב. אשמח לקבל הצעות

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by oranShoshany,

חבר שלי רוצה לקנות זכרונות והוא רצה את אלה: Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 996527 איפה הוא יכול להשיג אותם בארץ מישהו יודע? ואיך הם שמעתי שהם זכרונות ממש טובים? מישהו יכול לעזור לי זה די דחוף למחר? וגם מה הזכרונות הכי טובים לOC בתקציב של 1800 שקל?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  19. דגם ה-ZenBook Pro החדש של היצרנית הטאיוואנית עומד להיות מסקרן במיוחד לכתבה

20. Started by spectra,

היי, אני כבר די הרבה זמן תוהה לעצמי ולא הצלחתי למצוא באיזשהו מקום תשובה חד-משמעית אז החלטתי להתייעץ. יש לי מעבד Core i7 920 על גבי לוח אם עם צ'יפסט X58 של GIGABYTE (UD3R).. בכל מקרה, למיטב ידיעתי, כברירת מחדל המעבד תומך בתדר זכרון של עד 1066 והזכרון שמותקן אצלי כרגע הוא 1600. שמתי לב שהלוח כותב בעלייה 2 מהירויות זכרון .. אחת 1066 ואחת 1333 (אולי זה התעדכן מאז שהחלפתי את הזכרון.. בפעמים הראשונות לפחות זה היה ככה). יש איזו דרך פשוטה לגרום לזכרון לעבוד יחד עם המעבד בתדר ה"מלא" שלו או שזה דורש משחקי OC ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by MrMale,

שלום לכולם! אני רציתי לדעת איזה מעבד אני אוכל לקנות במחיר של 200 -500 שקל, כאשר יש לי את הלוח אם הבא- asus p4s800d ? וגם אם תוכלו להגיד לי איזה socket יש ללוח הזה בנוסף...

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  22. ישנם 2 מפרטים בשביל מחשב עריכה גרפית, כאשר אני צריך להוכיח שהמפרט השני הוא יותר טוב מהראשון... אז אני ישאל מספר שאלות: 1. לגבי המעבד- במה I7 920 יותר טוב מ-CORE 2 QUAD Q9550, אם אפשר גם עמוד השוואות ביניהם כדי שאוכל להדפיס ולהוכיח לבן אדם. 2. כמה זיכרון הקאש במעבד הוא רלוונטי בין אם יש 8MB או 12MB. 3. אם עושים השוואה בין QUADRO FX1700 256MB ל SAPPHIRE RADEON 4850 אבל עם 1GB, כמה הכמות זיכרון משפיעה? 4. כמה כמות זיכרון פנימי של HD משפיעה על הביצועים שלו, כלומר מה ההבדל בין 16MB ל-32MB?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by Gigiben,

אהלן, בעוד שבועיים או קצת יותר אני מתכנן לקנות מחשב ואני עדיין מתלבט לגבי הלוחות אם, המעבד יהיה מסדרת haswell ולחן גם הלוחות אם יהיהו מתושבת 1150, חשבתי על צ'יפסט h87 אבל שמתי לב שיש 2 סוגי לוחות: d3h ו hd3 כאשר הhd3 יותר זול בבערך 50 שקל. השאלה היא מה ההבדלים בינהם ולסופו של דבר איזה לוח כדאי לי לקנות בהתחשב בעובדה שהמחשב נועד למטרות גיימינג. (מעבד:i5 4670) (כרטיס מסך: gigabyte gtx770 oc windforce x3) (ראם 2x4gb 1.35v של corsair) (ספק כוח- מתלבט בין |s12 520w| ל|m12 620w| שניהם של סיסוניק, שמעתי גם שיש בעיה בין המתח שלהם למתח שדרוש למצב מנוחה של המעבד, אשמח לדעת עוד פרטים לגבי זה) תודה מראש לעונים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ofirp12345,

היי, יש לי מחשב נייח שאלו נתוניו: לוח אם Gigabyte p55-UD3R מעבד intel core i7 860 2.8Ghz זכרון DDR3 4GB בשני כרטיסים כל אחד של 2 של Gskill שזה מה שכתוב במדבקה על כל אחד מהם F3-12800CL8D-4GBram DDR3-1600 PC3-12800 2GBx2 cl8-8-8-24 1.6v כרטיס מסך AMD Radeon HD 5800. בזמן האחרון המחשב מתחיל לקרטע. אני רוצה להחליף את הדיסק הקשיח לSSD ולהגדיל את הזכרונות ל 8GB לפחות(ואם זה לא פער משמעותי בכסף גם ל16). השני כרטיסי זכרון יושבים היום בשני סלוטים מתוך 4. יש בלוח אם שניים כחולים ושניים לבנים. השאלה אם אפשר להוסיף על הזכרונות הקיימים והמחשב יקבל את זה או שעדיף כבר להחליף לכרטיס אחד של 8GB? מה הCL שיש לי היום? 8 או 24? האם אפשר לקחת CL אחר ו…

25. Started by yonatan.mendelson,

לאחר המתנה ארוכה בהחלט - מסיבת עיתונאים רשמית של יצרנית השבבים מחר (יום שני, ה-8 באוקטובר) צפויה להעניק לנו את לוחות האם ממשפחת Z390 ואת מעבדי דור ה-Coffee Lake המחודש לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.