מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
1)אני רציתי לנקות את האבק שמצטבר בין חריצי גוף הקירור אז פירקתי אתו(פחות גאונים ממני היו משאירים את התושבת ומשתמשים בספרי אויר). 2) ניקיתי אותו 3) כאשר ניסיתי להחזירו למקום יש 4 תופסנים שמחזיקים את המעבד וגוף הקירור לתושבת. 4) כאשר חיזקתי כל אחד מתופסנים אחד התופסנים לא ניסגר כלל . 5) כי הוא נישבר החלק שאמור לתפוס את התפסן הזה! ....אני שברתי כי אני כלכך גאון ! 6) חיברתי הגוף קירור והמאוורר בעזרת אזיקון ...כי אני כלכך גאון !( : יופי גאון !yelclap:) 7) מה לעשות .... 8) פרטים : המאורר רגיל ASUS P4D8000 P-4 3G HT 512M 9) המאוור מרעיש מאוד גם כי הוא על 5000\4000 סיבובים כל הזמן 10) השבר נמצא על התושבת שנמצאת על הלוח האם (אממממ..... חלקים מאוד עדינים) 11) מה לעש…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1 מה אמורים להגיד לי הסוגים הבאים? 1.DDR 266 - 2100 2.DDR 400 - 3200 3.DDR 433 - 3500 4.DDR 333 - 2700 האם כולם מתאימים ל P4 ? האם זה נכון שאני חייב לקנות את הזיכרונות בזוגות? ללוח GB-8INXP יש 4 חריצי זיכרון ,נכון? האם אין בעיה לקנות שני זיכרונות של 256M ולהוסיף בעתיד עוד זוג?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע מה קורה, זה היה מאז שהרכבתי ת'מחשב (לפני כמה שבועות) כל פעם שאני מדליק אותו הוא עושה אזעקה ומפסיק עכשיו הגעתי למצב שאני עושה ריסט וזה עושה צפוצף ולא מפסיק ! - צפצוף התרעה על חום יתר \ סל"ד נמוך.. או וולט נמוך אבל הכל בסדר ! עוד משו מוזר זה שבביוס כתוב שהטמפ' של המעבד זה 40 מעלות ! באיידל ! בעוד שבווינדוס בעזרת התוכנה של הלוח אם כתוב 32-34 (אם ה cool'n'quiet מופעל) ואם לא אז 37-39. ואם הדבר הזה מופעל אז זה מצפצפץ עוד יותר, עכשיו כיביתי את זה, וכרגע המחשב לא מצפצפץ.. אני מצטער אם משו לא מובן כי אני לא מבין מה הולך פה בעצמי תודה רבה על כל עזרה :-\ תום. עריכה ועדכון !! : ביטלתי את הפונקציה של ה cool'n'quiet הזה - אין רעשים, ומשחקים עובדים חלק ! (שזה היה מופעל הם קיר…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ובהתחלה תכננתי לקנות את הלוח אם של ג'יגה בייט עם הצ'יפסט h87 אבל אז אמרו לי שאין הבדל בינו לבין b85 בביצועים, עכשיו השאלה היא האם יש הבדלים בביצועים בין b85 ולh81 למשל, אני רק יודע שבz87 יש יכולת יותר טובה לoc ועוד כמה פונקציות נוספות שבתכלס לא צריך למשחקים.. השאלה היא האם אני יכול לקנות מחשב גיימינג כבד בעלות של 4000-4500 שקל עם לוח אם עם צ'יפסט יותר זול, בעצם מה כדאי לי בשביל לשמור על הביצועים? אני מתכנן לקנות את המעבד 4670 עם 8 ג'יגה ראם וכרטיס מסך עדיין לא הוחלט אבל או gtx760 או 7950 או הכרטיס הבא שיהיה במחיר בסדרה החדשה של amd (ואולי עם יתמזל מזלי הרע וקניית המחשב תתעכב אף יותר אז אולי אספיק אפילו לסדרה החדשה של nvidia...) בכל מקרה... מה עדיף מה …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברוך השם אני קונה השבוע סוף סוף מחשב ואני מתלבט בין שני המפלצות החדשות בסדרת הZ77 - מה יותר איכותי , חזק ומנצח ? Gigabyte GA-Z77X-UD5H או ASUS P8Z77-V DELUXE המוכרים בחנות ממליצים בכל פה על ASUS מלכתחילה , השאלה באמת זה יותר טוב ? כסף לא בעייה והייעד הוא גיימינג . תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא היה לי מקום בכותרת לשמות הלוחות, הלוחות הם: ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire שמחירו ב-KSP הוא 530 ש"ח או 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E שעולה באותה החנות 790 ש"ח הפרש של 260 ש"ח אני לא עושה OC, אני משחק קצת, רואה קצת סרטים ובעצם עושה קצת מהכל חוץ מ-OC אולי בעתיד [שנה וחצי שנתיים] אני ארצה לשפר טיפה את המחשב באמצעות OC אני משדרג מחשב ממוצע פעם ב-4 שנים וראיתי שהצ'יפסט בג'יגהבייט יותר מתקדם, וג'יגהבייט היא חברה מוכרת וגדולה יותר בהרבה האם הפרשי הביצועים ושאר הדברים שאני צריך שווים את התוספת במחיר? המעבד יהיה קונרו 6300 או 6400 כמו כן שאלה קטנה שנדחפה לפה עכשיו.. מה מהם עדיף לי מבחינת יחס ביצועים ומחיר? 6300 או 6400?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפורום שלום , לאחרונה שידרגתי את חלקי המחשב שלי (לוח, הארד דיסק, זכרון) נשארתי עם המעבד הקצת ישן שלי( אינטל פנטיום 4 תומך היפר טידינג מהירות 3.0) אני צריך לדעת איזה מספר המעבד שלי , למשל אני רואה שיש אינטל פנטיום 4 520 ואינטל פנטיום 4 530 וכו', איך אני יכול לדעת איזה מספר המעבד שלי? תודה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על לוח אם טוב ואיכותי (מעדיף של GIGABYTE) וזכרונות 2GB דואל צ'נל והכול במסגרת תקציב של 1500 שח, זה אפשרי? המערכת שלי תיהייה ככה: Q6600 8800GTS 320MB זהו פחות או יותר... נ.ב. כרגע לא מתוכנן OC אולי בעתיד. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הזיכרון: CORSAIR 2GB Extra Low Latency DDR PC-3200 SDRAM at 400MHz תזמונים: 2-2-2-5 תמונה(אם זה יעזור למישהו): http://img171.imageshack.us/img171/5739/corsair1nx.jpg ד"א אך הוא בOC? תודה לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טיפה קשה להודות בטעות אבל זה חובתי מתוך דאגה לידע של אחרים כאן היה לי כאן וויכוח לפני כחודש בערך בקשר ליעילות של הסקודאלר של ווינדווס וטענתי שהמעבר בין ישומים פוגע בביצועים של שניהם , עכ"פ מכמה בדיקות שהרצתי עכשיו כנראה שטעיתי (אמנם זה לא 100% אבל רוב הסיכויים שכן טעיתי) הבדיקות שהרצתי התבצעו באמצעות lame 39.6.1 וסופר פי הרצתי בהתחלה מגה של סופר פי - לקח 47 שניות אח"כ הרצתי במקביל שני תרדים של סופר פי ולקח דקה וקצת יותר מחצי - כלומר ל היה איבוד ביצועים(90 שניות בערך שהם קרובות ל47 שניות כפול 2) אח"כ הרצתי במקביל 3 תרדים של סופר פי ולקח 2 דקות ו22 שניות (162 שניות שהם כמעט 47 כפול שלוש) ניסיתי לבדוק מה קורה בליים - שעובד עם קבצים גדולים יותר , קודדתי מWAV את השיר "…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בשלבי הרכבת מפרט למחשב חדש. בעודי מחפש לוח אם, נתקלתי בלוחות עם ערכות שבבים B85. שמתי לב שבחלק מהלוחות יש אותם חיבורים כמו בלוחות עם H87, ושגם ב - B85 (בניגוד ל - H81), יש תמיכה בעד 32 גיגה זיכרון. רציתי לשאול (מצטער אם זו שאלת טירונים), מהם היתרונות של לוחות מבוססי H87 על לוחות מבוססי B85, והאם ההבדלים שווים הבדל של כ - 100 במחיר ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלכתי לרשת להתעניין במחשב פשוט לבית עבור חבר. מסתבר שאחד הלוחות שנמכרים שם בחבילות הוא של ASUS מדגם P8H61-M LX R2.0. נכנסתי לעיין במפרט שלו ואני רואה שיש לו עדיין יציאות PS2 פרלל וסריאל (!). מה הקטע? למה זה עדיין שימושי למישהו? אני מבין שהלוח לא כזה ישן, אז למישהו יש איזה הסבר למה הם עדיין מכניסים את זה ללוחות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק למעבד לוח אם וזיכרון וקירור למעבד הכי טובים שיש (במיוחד לוח אם) ב 3500 שקל פלוס מינוס... זה דיי דחוף תודה מראש!!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לשאלה קודמת הגעתי למסקנה שצריך שילוש חדש , בקיצור הדרישה שלי היא מעבד 4 ליבות + לוח אם שתומך לפחות ב 16GB + 16GB זיכרון בניתי שני מפרטים הנ"ל אחד עם מעבד I5 ואחד עם I7 (במפרטים שמתי רק 8GB ) אני אשתמש בו ליצירת מוזיקה פרויקטים גדולים , כרגע יש לי את המפרט הבא Q6600 @ 3GH 8GB memory ddr2 @ 800mhz Abit p35 motherboard הבעיה המרכזית במפרט הקיים היא הזיכרון . [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאמור, גרסה מרובת ליבות של האיטניום, 1.7 מיליארד טרנזיסטורים !!!! (לדוגמא באתלון 64 יש בערך 106 מליון), 26.5 מ"ב !!!! זכרון L3 על הליבה, מחולק לשתי ליבות. מדובר כמובן במעבד למחשבים גדולים מאוד ויקרים מאוד. אינטל הציגה את התמונה ב IDF, מדובר במעבד עתידי שעוד לא יצא לשוק. מקור: http://www.digit-life.com/news.html?108266#108266 הערה: אולי זה המעבד שאיזה בחור פה אמר שאבא שלו הביא לו.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב במחשב שלי יש 1G זיכרון. האם הוספה של 256mb מביאה לשיפור כלשהוא בהרצת מישחקים כבדים, או שזה יהיה בזבוז כסף. המיפרט שלי: P-4 2.8 XFX 6600GT 128MB 1GB RDRAM SAMSUNG XP PRO תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הזיכרון הזה: Mushkin DDR 1024MB 400Mhz CL 3-3-3-8 SP http://www.skypc.co.il/pl_product~991130~15~0.htm פרטים על הלוח אם והזיכרון הישן מאוורסט: (Motherboard Name: Gigabyte GA-8SIML (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN Motherboard Chipset: SiS 650 (System Memory: 480 MB (PC3200 DDR SDRAM יש בלוח אם מקום ל-2 זכרונות. בהתחלה קצת הסתבכתי עם ההכנסה של הזיכרון החדש בסלוט הפנוי אז הוצאתי את הישן ושמתי את החדש במקומו. אחרי כמה נסיונות הצלחתי להכניס גם את הישן (בסלוט שהיה פעם ריק). עכשיו המחשב מזהה רק את הסטיק של הג'יגה. איך אפשר לסדר את זה? יש איזה התקנות או הגדרות מיוחדות שצריך לעשות כמוסיפים זיכרון? או שרק מחברים וזהו? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו קראתי את הידיעה בדף הראשי על הC3 שיכיל אבטחת מידע, ולא ממש הבנתי מה הכוונה ב"אבטחת מידע", כלומר מפני מה זה מאבטח? לאיפה? איך זה מגן? תודה מראש, Ameralis Zaiir אגב, עשיתי חיפוש בפורום לפני אז אל תגידו לי לחפש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2100+, Volcano 7+, Winbond 512MB (2 x 256) DDR 3200, Epox 8RDA+ nForce2 2 memory sticks for Dual DDR NIS 2,186.17 אוקי אני לא מתכוון לקנות סתם לידע אישי אולי מעבד 1700+ ולחסוך, וגם זיכרון 256 לא יודע. הבנדל הזה לקוח מpch ולדעתי שילוב רצחני לoc סתם רציתי לדעת הם המחיר טוב ובלה בלה בלה.......
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את זה כדי שהתאפשר לי לתת מתח גבוה יותר למעבד בגלל פשלה של asus בעדכון החדש של הביוס שלהם אני לא יכול לעלות מתח יותר 1.55 עכשיו ראיתי לפי המדריך הזה שלasus http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us שממש לא הבנתי אותו איך הלעדכן אחורה אם אפשר על ידי הזזת ג'מפאר להחזיר את הביוס לגרסה הרשאונית שלו?? חיפשתי בחוברת של asus לא מצאתי שם שום דבר חוץ לאפס את התאריך ו שעה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש זכרונות טובים לאובר 2G עם שבבים של D9 טווח מחיים עד 2000 המפרט הוא E6400 DS4 7900GS LIBERTY 400 הדגם שהומלץ לי הוא הGSKILL HZ סט 2 ג'יגה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 יש אלטרנטיבה מומלצת? האם ה PK יתנו מענה איכותי גם כן? ( http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 ) עד כמה אני אוכל להגיע איתם?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי אתמול מחשב הכולל 2500k וזיכרון 4x1GB 1333mhz ripjaw של gskill cl9. ראיתי שהתחילו למכור ב- ksp את ה- ripjaws x ורציתי לדעת מה עדיף לי להזמין (במקום מה שקניתי) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&cat=6303 יש 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel 1600mhz עם cl9 או את ה- 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel 1333mhz עם cl7 ושניהם עולים 235 ש"ח. אני עומד לעשות oc למעבד אך הבנתי שזה לא ישפיע בכלל על הזיכרונות כי רק משנים מכפלה. מה עדיף מבין השניים??????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בונה כרגע מפרט מחשב שמתבסס על מעבד INTEL CORE I5, ולוח-אם INETL DP55WG. בהשוואה במספר חנויות נתקלתי שני סוגים של המעבד המדובר: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX ו- INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – TRAY אשמח אם מישהוא יוכל להאיר את עיני להבדלים ביניהם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מערך זיכרון הוא אולטיבטיבי של DDR3 8 GB כלומר עדיף "סטיק" אחד או שתיים ומה ההבדל בין תצורות זיכרון אלו? ומה הוא מערך זכרון של 16 GB DDR3 אולטימטיבי ומה ההבדל בן החברות השונות מבחינת "סטיק " אחד או שתיים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-