מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אני צריך לוח אם שתומך בPCI-E הוא קונה את המחשב מפנדס,הזיכרונות Twinmos DDR400 512MB PC3200X2 AMD Athlon 3000+ S939 Vencie core אני צריך 6600GT Leadtek PCI-E אני מניח + לוח אם שתומך במעבד ובזכרונות כולל ה 6600GT PCI-E וכמובן בS-939 תודה. אה ועוד דבר pin זה יעני סוקט נכון?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מערך זיכרון הוא אולטיבטיבי של DDR3 8 GB כלומר עדיף "סטיק" אחד או שתיים ומה ההבדל בין תצורות זיכרון אלו? ומה הוא מערך זכרון של 16 GB DDR3 אולטימטיבי ומה ההבדל בן החברות השונות מבחינת "סטיק " אחד או שתיים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חלקכם כבר בטח מכיר אותי ויודע שאני מתכנן לקנות מחשב חדש עם לוח אם תומך קונרו. לפי התגובות שקיבלתי הבנתי שתיהיה זו החלטה נבונה להשקיע ברכיבים בעלי יכולת OC כיוון שהקונרו והלוחות התומכים בו מאוד מעודדים את האפשרויות הללו. אני חושש שאצטרך להסתפק בלוח BAD AXE התומך רק בזיכרון 667 על הנייר (אבל לפי דיווחים ניתן בBIOS לשנות ל-800). השאלה היא האם להשקיע עכשיו בזכרונות 533 שיעלו לי "גרושים" ועוד שנה לקנות 800 מעולים עם יכולות OC מצויינות, או לקנות היום זכרונות 667 במחיר סביר? או אולי לקנות היום זכרונות 667 מעולים עם יכולות OC מצויינות, ועוד חצי שנה\שנה להוסיף רק כמות (עם אותה מהירות)? על איזו חברת זכרונות ללכת?
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני בדילמה קלאסית-אני רוצה לשדרג את לוח האם שלי, אבל יש לי כרטיס מסך AGP טוב (6800GT), ואין לי תקציב להחליפו, אז אני מחפש לוח אם שתומך בAGP וגם בPCIe. אחרי חיפושים בפורום (ובגוגל) מצאתי כמה כאלה-אבל מסתבר שהתמיכה בAGP היא לא מלאה, אלא שיש בעצם סלוט PCI שהפכו אותה לAGP מוגבל. שאלתי היא- האם יש לוח אם שתומך בשני התקנים במידה מלאה למעבד אינטל?
-
- 28 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 ASUS P5B GigaByte GA-945P-S3 כי אני הולך לקנות מחשב חדש ואלה אני רואה הכי מומלצים....והשאלה שלי מה הכי כדאי....ואם יש לכם אתרים שמראים ביצועים שלהם....
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין מה קורה, אבל שתי תמונות שוות 200 מילים. http://img321.imageshack.us/my.php?image=17kd.jpg http://img321.imageshack.us/my.php?image=28ek.jpg תסתכלו על הFSB ועל הMEM FREQ במקום יחס שאמור להיות 1:1 יש שם FSB+33 WTF? btw- if anyone helped in the previous thread, i eventually ditched the 256 generic and now im with 512 mb 400 mhz micron
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח-אם שיעבוד ביחד עם מעבד i5 2500 3.3GHz Tray ו כרטיס מסךnvidia Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E האם כדאי לי לקנות לוח Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 (rev. 1.x) ב620 ש"ח הוא יהיה תואם לכרטיס מסך? ממה שראיתי הוא תומך רק בCrossFire ולא בSLI או שכדאי להחליף לזה GA-P67A-UD4-B3 (rev. 1.1) ב880 ש"ח שתומך בשניהם כי זה נראה שה UD3 יותר מוכוון לשימוש עם כרטיסים של ATI מה שחשוב לי בלוח שיהיה לי מאחורה 8 חיבורים של USB2 ועוד 2 של 3.0 בUD4 הוא תומך ב 2133 MHz לזיכרון שאני לא צריך כי אני ישים 1333 בH67 אין לי צורך בליבה הגראפית בZ68 אין טעם כי זה חדש ויקר, וביחס לP67 אין יתרון משמעותי, כי אני לא הולך להשתמש במה שהוא יציע בכל מקרה אז רק P67 מתאים …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישו יכול להביא קישור או משהו (לא מצאתי באתר של טום)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קיבלתי דיסקט של זה עם הלוח אם שלי MSI 925X Neo Platinum
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שכוסה בכל מקום ברשת אחיו הגדול 10900k, ואחיו הקטן 10600K (שהוא המעניין יותר בינהם) נשאלת השאלה - הכיצד ממוקם ועד כמה כדאי הוא אח הסנדוויץ הידוע בשמו 10700K ? הנה מה שסטיב מ- HU חושב:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבר מתעסק עם עריכה גראפית ומוזיקה מה יותר עדיף לו AMD או INTEK ואיזה דגם ביחס של מחיר\ביצועים? נ.ב לפי דעתי עדיף לו אינטל אם אני טועה אז תסבירו לי אם אפשר למה 8) ???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המהירות של הזיכרון שלי היא באמת 667?(כי אני לא מבין בדברים האלה)? יש לי 2GB זיכרון של SpecTek. נעזרתי ב cpu-z:(נערך)
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הזכרונות שלי של 2G 800MHZ הבעיה שבCPU-Z מראה לי שהזכרונות עובדים במהירות של 266 MHZ בלבד שלום שמתי של שהזיכרון שלי שידעתי שהוא 2G 800MHZ פועל לפי פלט - Northbridge Intel i945P/PL/G/GZ rev. A2 Southbridge Intel 82801GB (ICH7/R) rev. A1 Graphic Interface PCI-Express PCI-E Link Width x16 PCI-E Max Link Width x16 Memory Type DDR2 Memory Size 2048 MBytes Channels Single Memory Frequency 266.0 MHz (3:4) CAS# latency (CL) 4.0 RAS# to CAS# delay (tRCD) 4 RAS# Precharge (tRP) 4 Cycle Time (tRAS) 12 Bank Cycle Time (tRC) 16 MCHBAR I/O Base address 0x0FEDA0000 MCHBAR I/O Size 4096 DIMM # 1 SMBus address 0x50 Memory type DDR2 Module format Regu…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מעבד + לוח אם שיתאים למעבד, מעוניין להשקיע עד 400 לשניהם יחדיו. אני לא מחפש מעבד חזק, מעבד פנטיום 4 2.6 או 2.8 יספיק לי די ויותר. על איזה מעבד זול ולוח אם אתם ממליצים בסביבות המחיר שהגדרתי?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל המלצה ללוח-אם ל-AMD . אז ככה , כרגע יש לי מעבד אטלון X2 +3800 שבלוח הקודם ב-OC הגעתי איתו לרמה של +5400 ( אפשר לראות בפרטי המחשב) . מה שאני רוצה זה לוח טוב ב-OC להוציא את המיץ של המעבד הנ"ל עד הקניה הבאה בקרוב אני ישדרג את המעבד גם כן ( כנראה 550 או 720 או אפילו חדיש יותר מה שיצא שם ( וככל הנראה גם .. אנסה לפתוח ליבה נוספת אם יתאפשר ) . כרגע אני צריך מחשב טוב יותר מהמחשב שיש לי כרגע פנטיום 4... : *צריך לוח-אם עם כ.מ מובנה שמוציא HD . זכרונות הם 2 ג'יגה 667MHZ וספק הכוח הוא ליברטי 400W . חשבתי על הלוח הנ"ל : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5297 מה אתם אומרים ? אם יש דעות נוספות אשמח לשמוע תודה רבה ויומטוב !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מה היתרון בלוח עם חיבור 8 פין על פני 4 פין? לאיזה צורך זה משמש? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ונתקלתי בלוח הבא- abit Fatal1ty F-I90HD Radeon Xpress 1250 HDMI http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=Fatal1ty%20F-I90HD יש עליו X700 מובנה, כך שהוא טוב למשחקים, והבמשך הזמן אני אוכל לקנות כרטיס מסך עם DX10. האם הוא לוח טוב? (האם סדרת הפטאליטי טובה ומומלצת?) האם הלוח גם יכול להתאים ל-OC...? הוא עולה 640 שקל. הוא כדאיי? תודה רבה... *יש לי עוד שאלה, מה ההבדל בין הלוח הזה ללוח השני של הפטאליטי IN-9 חוץ מהעניין של הSLI?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://blogs.barrons.com/techtraderdaily/2015/01/12/amds-graphics-marketing-strategy-execs-all-depart/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזה בכלל? ושמעתי שבמעבדים של amd הם קצרים יותר אז זה יותר טוב ?? הקיצר משהו יכול להרחיב קצת?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוצאות מבחני ביצועים חדשות שדולפות אל הרשת רומזות כי אינטל עומדת להיענות לאתגר שניצב בפניה - עם תוספת יכולות חשובה עבור דגמי הביניים שלה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הלוח אם אומר לתת למעבד (E6750) מתח של 1.35, אבל באתר של אינטל רשום שהוא נועד לעבוד בין 0.962V-1.350V. לתת לו 1.35 זה לא יותר מדי? כמה אתם חושבים שיהיה טוב? המעבד עובד בסטוק, אין לי צורך ב-OC, רק רוצה אותו כמה שיותר יציב וקר. ** עריכה: נכון לעכשיו, הוא עובד של 1.22, בטמפרטורה של 32 מעלות רגיל - 56 במאמץ של 100 אחוז לרבע שעה. הזלמן 9700 עובד על הכי לאט. תודה רבה לכולם, פיטר.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה ליא את הלוח של אפוקס 8KHA+ שהלך לי ואני עומד לקבל לוח חדש מאפוקס עכשיו יש לי את הלוח של גיגהבייט 7VTHX+ שאלתי היא: האם יש הבדל בין שני הלוחות? והאם כדאי להרכיב את הלוח של אפוקס ואת הלוח של גיגהבייט למכור?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הביאו לי תוכנה של GigaByte שמעדכנת את הביוס שלי אולי למישהו יש את התוכנה או יודע מאיפה להוריד אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-