עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם המהירות של הזיכרון שלי היא באמת 667?(כי אני לא מבין בדברים האלה)? יש לי 2GB זיכרון של SpecTek. נעזרתי ב cpu-z:(נערך)

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. זה חוזר על עצמו, באיטניום, בפנטיום 4, בפנטיום M. תמונה של מערכת עם כפול ליבה מבוסס פנטיום 4 (Smithfield 800): זכרון DDR2-667, לוחות אם מבוססי ערכת מעבדי מערכת 955X, ו FSB של 800MHz, הליבות רצות ב 3.2 גיגה הרץ (מהירות השיא) ולכל אחת 1 מ"ב זכרון מטמון. כפולי הליבות מבוססי הפנטיום 4 של אינטל אמורים לצאת לשוק ברבע השני של 2005. נקודה מענינת, המספר "4" מושמט משם המעבדים (שהם בעצם פנטיום 4). מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21517 האתר של אנאד-טק נותן דיווח די עדכני של ה IDF http://www.anandtech.com/ הערה: אז תדר העובדה המרבי לכפולי הליבה של אינטל יהיה 3.2 גיגה הרץ, זה רחוק 3 דרוגי מהירות מהשיא של אינטל כיום ה 3.8 גיגה הרץ. AMD הדגימה כפול ליבות ב 2.…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by zachi0404,

איזה לוח עדיף DFI 975X\G או הלוח של גיגה בייט GA-965P-DQ6 למעבד 940? אני יודע שזאות שאלה קצת מוזרה אבל בכול זאות אני השמח לקבל תשובה תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Rhx,

אוקיי אני צריך לוח אם שתומך בPCI-E הוא קונה את המחשב מפנדס,הזיכרונות Twinmos DDR400 512MB PC3200X2 AMD Athlon 3000+ S939 Vencie core אני צריך 6600GT Leadtek PCI-E אני מניח + לוח אם שתומך במעבד ובזכרונות כולל ה 6600GT PCI-E וכמובן בS-939 תודה. אה ועוד דבר pin זה יעני סוקט נכון?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by michaelr,

מישהו יכול להסביר למה בדיוק שום ממשלה לא מאפשרת לחברות גדולות כמו אינטל או AMD למכור לשוק האזרחי מעבדים בתדירות גבוהה כזאת אלא רק לצבאות ולממשלות? הרי ידוע שיש תדרים גבוהים כאלה ולא יכול להיות שמשך יותר מ 10 שנים לא הגיע למהירות כאת עם מעבד.

6. יש לי לוח אם מסוג GA-945GM-S2 כרגע מחובר אליו מעבד מסוג dual core הייתי רוצה לדעת עד כמה אני יכול לשדרג את המעבד שלי על גבי הכרטיס הזה לדוגמא...Quad, i5.... בנוסף, אשמח לעצות על שידרוג הלוח אם ללוח אם זול וחזק בתודה מראש ליעד

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by IdanS,

שלום לכולם! אני בונה כרגע מפרט מחשב שמתבסס על מעבד INTEL CORE I5, ולוח-אם INETL DP55WG. בהשוואה במספר חנויות נתקלתי שני סוגים של המעבד המדובר: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX ו- INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – TRAY אשמח אם מישהוא יוכל להאיר את עיני להבדלים ביניהם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by andrei21,

שאלה קצת קשה , יש לחבר לוח Albatron k8nf4u והייתי רוצה להחליף לו קבל שנשרף איפה אפשר למצוא מפה טכנית של הלוח והרכיבים האלקטרוניים שלו כדי לדעת איזה קבל אני צריך או האם יש דרך אחרת לדעת

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by avid,

שלום, מה היתרון בלוח עם חיבור 8 פין על פני 4 פין? לאיזה צורך זה משמש? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by taotao,

השאלה למעלה יש חיה כזאת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מפרט המחשב שלי Intel Core 2 Quad Q8300 לוח אם : Intel® Desktop Board DG41RQ - מאוד פשוט אפילו לא מתאים ל SLI וגם CROSSFIRE זיכרון 4GB 800MHZ אני רוצה להשתמש במחשב אחרי השידרוג , למשחקי מחשב כבדים (אני גיימר) , והורדות כבדות (יש לי 20 מגה פס רחב כרטיס מסך : Nvidia Geforce 8600 GT 512MB - אני חייב לשדרג אותו לכרטיס מסך של READON HD 5850 1024 GB GDDR5

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי מעבד 3.0 64 של אינטל והזמנתי 800 FSB אני חושש שנתנו לי 533 FSB איך אני יכול לדעת אם זה 800 או 533? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by whome,

שלום לכולם, בהנחה שאני לא מתכנן OC בשום שלב ולצורך שדרוג (אם וכאשר) אני מעדיף לקנות לוח חדש. האם לוח GA-G31M-ES2L מתאים למפרט: 1) מעבד: Q9550 2) זכרונות: DDR2 4GB 800Hz CL4/CL5 (אם רק בסוג מסוים, אנו ציינו איזה) 3) כרטיס HD4870 1GB 4) דיסק קשיח 1T של WD עד כמה שאני מבין לא צריכה להיות בעיה אבל מדובר בצ'יפסט ישן ולא ברור לי מה בדיוק ההבדלים והאם הם צריכים להדאיג אותי ולכן אני פונה לעזרתכם... (נ.ב: למי שמתכון להציע לוח מתקדם יותר אני אציין שהשיקול הוא חיסכון בלוח האם כדי להכניס את המעבד וכרטיס המסך (כולל עכבר ומקלדת ולא כולל מסך) במסגרת תקציבית של 4500 עד 5000 ש"ח. אם אתם מכירים קסם כזה אני יותר מאשמח לשמוע גם על זה :-)) תודה מראש!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Marcoman,

יש לי מחשב ישן עם לוח אם של MSI P965 NEO (שרוף כנראה) כעת ברצוני להחליף אותו באופן עצמאי (זה מחשב ישן שכנראה ילך למשפחה) ויש המון לוחות שונים, הרבה CHIPEST. מה ההבדל בין כולם? כל עוד התושבת דומה והDDR דומה זה יעבוד תמיד? אם כן מה הציפסט מסמן?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הלוח אם אומר לתת למעבד (E6750) מתח של 1.35, אבל באתר של אינטל רשום שהוא נועד לעבוד בין 0.962V-1.350V. לתת לו 1.35 זה לא יותר מדי? כמה אתם חושבים שיהיה טוב? המעבד עובד בסטוק, אין לי צורך ב-OC, רק רוצה אותו כמה שיותר יציב וקר. ** עריכה: נכון לעכשיו, הוא עובד של 1.22, בטמפרטורה של 32 מעלות רגיל - 56 במאמץ של 100 אחוז לרבע שעה. הזלמן 9700 עובד על הכי לאט. תודה רבה לכולם, פיטר.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yotam.m,

שלום לכולם מצטער אם הכותרת לא בסדר לא היה לי משהו יותר מתאים לשים. בכל מקרה השאלה שלי אם יש לי לוח סוקט 478 של אינטל ומותקן עליו מעבד 2.4 עכשיו יש בידי מעבד 3GHZ גם סוקט 478 כמובן אחרי עדכון ביוס ללוח שיש לי asus p4s8x (כן כן אני יודע חרא של לוח...חחח) הוא תומך עד מעבד 2.8. אם אני ינסה להכניס את המעבד 3GHZ בעל אותו סוקט אני יודע שפיזית זה יכנס השאלה מה ייצא לי מזה?מה המחשב ירשום? מה הוא יזהה ואם בכלל? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yarl,

שלום אני רוצה לעשות עידכון ביוס לאינטל רוק לייק אבל אין לי ניסיון בזה האם מומלץ האם מסוכן ומאיפה מורידים עדכון משהוא יכול לשלוח לינק הלוח זה רוקלייק 865PERL תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Arnold,

שלום! ברצוני לדעת את דעתכם ועובדות על הלוח אם הכי טוב שיש עכשיו בחנויות. ל AMD! תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by SyndromE,

עם מעבד C2D ולוח 680i: שאלה תאורטית, בהנחה שבשני המצבים כל הסטיקים בעלי נתונים ומחיר זהה, האם יהיה הבדל ביצועים כלשהו? אם כן באיזו תצורה ומדוע? בניסוח אחר - אילו השפעות יש לשימוש ב-4 חריצים אל מול 2 במערכת המדוברת ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by סער_שי,

חלקכם כבר בטח מכיר אותי ויודע שאני מתכנן לקנות מחשב חדש עם לוח אם תומך קונרו. לפי התגובות שקיבלתי הבנתי שתיהיה זו החלטה נבונה להשקיע ברכיבים בעלי יכולת OC כיוון שהקונרו והלוחות התומכים בו מאוד מעודדים את האפשרויות הללו. אני חושש שאצטרך להסתפק בלוח BAD AXE התומך רק בזיכרון 667 על הנייר (אבל לפי דיווחים ניתן בBIOS לשנות ל-800). השאלה היא האם להשקיע עכשיו בזכרונות 533 שיעלו לי "גרושים" ועוד שנה לקנות 800 מעולים עם יכולות OC מצויינות, או לקנות היום זכרונות 667 במחיר סביר? או אולי לקנות היום זכרונות 667 מעולים עם יכולות OC מצויינות, ועוד חצי שנה\שנה להוסיף רק כמות (עם אותה מהירות)? על איזו חברת זכרונות ללכת?

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by MadCat,

האם אני יכול לעבוד במהירויות שונות של ה FSB ו ה Memory bus ??? אני הולך לרכוש מחשב מבוסס AMD 1800+ לוח אם Gigabyte GA-7VAX זיכרון XTREME 256MB PC-2700 333MHz האם הזיכרון יכול יעבוד ב 333Mhz בעוד שהמעבד ב 266Mhz ???? האם יש קשר בין מהירות FSB ו Memory ????

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אחסוך במילים: האם המעבד שבנדון מהווה צוואר בקבוק במשחקים (משודך ל HD 5870)? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1 מה אמורים להגיד לי הסוגים הבאים? 1.DDR 266 - 2100 2.DDR 400 - 3200 3.DDR 433 - 3500 4.DDR 333 - 2700 האם כולם מתאימים ל P4 ? האם זה נכון שאני חייב לקנות את הזיכרונות בזוגות? ללוח GB-8INXP יש 4 חריצי זיכרון ,נכון? האם אין בעיה לקנות שני זיכרונות של 256M ולהוסיף בעתיד עוד זוג?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ilanb0,

מה אני "מפסיד" אם אני לוקח i5? מדובר על מחשב שישמש את הבן שלי למשחקים כגון crysis 3 ושאמור לשמור על העדכניות שלו במשך 4-5 שנים. כמו כן, איני צריך פיצ'רים מיוחדים בלוח, אבל אולי אפשר לדעת איזה פיצ'רים קיימים בערכת שבבים H87 שאינם בערכת B85?

25. רציתי לדעת איזה ספק כוח יש לכם? והאם נתקלתם בבעיות כלשהן עם הכרטיס מסך? חשוב שיענו אנשים עם לוח האם וכרטיס המסך שציינתי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים