מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
חשבתם על זה האם באמת צריך מעבד 64 ביט ? חשבתם על זה האם באמת צריך כרטיס מסך *16 PCIE ? האם צריך באמת DDR2 ? האם באמת צריך DC ? האם באמת צריך OC ? אוף...שכחתם כנראה את הימים של הדורונים,אתלונים(בארטון) יהי זכרם ברוך. תאמינו לי שלוח אם+מעבד של AMD בתושבת 462 מספק מעל ומעבר. וה AGP או ה IGP ב 90 אחוז מהמקרים הם מעל ומעבר. ויוה לי פראנס ויוה ל windows 32 .
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה אומר האופציה הזאת??? יש כמה מצבים DOWN SPREAD CENTER SPREAD ועוד איזה כמה אני לא זוכר בדיוק זה נמצא חתח קטגוריות CPU , PCI, וזכרונות ניראה לי מה זה ה SPREAD SPECTRUM הזה מישהו יכול לעזור לי בבקשה?!?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאמור, גרסה מרובת ליבות של האיטניום, 1.7 מיליארד טרנזיסטורים !!!! (לדוגמא באתלון 64 יש בערך 106 מליון), 26.5 מ"ב !!!! זכרון L3 על הליבה, מחולק לשתי ליבות. מדובר כמובן במעבד למחשבים גדולים מאוד ויקרים מאוד. אינטל הציגה את התמונה ב IDF, מדובר במעבד עתידי שעוד לא יצא לשוק. מקור: http://www.digit-life.com/news.html?108266#108266 הערה: אולי זה המעבד שאיזה בחור פה אמר שאבא שלו הביא לו.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי קירור מעבד שמאוד אהבתי אותו מדגם- NOKTUA NH-U9B SE2 עם תושבת 775, עקב החלפת הבאנדל לסוקט 1150 יש לי צורך להשיג מתאם שיתאים לסוקט הנ"ל (1150) מהיכן אני יוכל להשיג מתאם שכזה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הזיכרון הזה: Mushkin DDR 1024MB 400Mhz CL 3-3-3-8 SP http://www.skypc.co.il/pl_product~991130~15~0.htm פרטים על הלוח אם והזיכרון הישן מאוורסט: (Motherboard Name: Gigabyte GA-8SIML (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN Motherboard Chipset: SiS 650 (System Memory: 480 MB (PC3200 DDR SDRAM יש בלוח אם מקום ל-2 זכרונות. בהתחלה קצת הסתבכתי עם ההכנסה של הזיכרון החדש בסלוט הפנוי אז הוצאתי את הישן ושמתי את החדש במקומו. אחרי כמה נסיונות הצלחתי להכניס גם את הישן (בסלוט שהיה פעם ריק). עכשיו המחשב מזהה רק את הסטיק של הג'יגה. איך אפשר לסדר את זה? יש איזה התקנות או הגדרות מיוחדות שצריך לעשות כמוסיפים זיכרון? או שרק מחברים וזהו? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לשדרג את המחשב ולקנות מעבד חדש וטוב למשחקים. המעבד שלי כיום הוא Intel Pentium 4 540 3.2GHz. אני רוצה שתמליצו לי על מעבד טוב ללוח אם Asus P5GC-MX/1333 עד 1000 ש"ח אני יביא לכם פרטים על הלוח אם שלי המעבדים שהלוח אם תומך: LGA775 socket for Intel® Core™2 Duo / Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D Processors Compatible with Intel® 05B/05A/06 processors Intel® Hyper-Threading Technology ready * Refer to www.asus.com for Intel CPU support list מהירויות Bus: *1333 / 1066 / 800 / 533 MHz (*1333 MHz when overclocking) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קרוב משפחה מגיע מחו"ל ואם אני רוצה להביא באמצעותו המעבד הנ"ל לצורך שדרוג המחשב הביתי שלי - מה להביא? אני מבין שלמעבד הזה יש כמה קטגוריות - איזה מהם כדאית? אני גם מבין את הסיכון באיבוד האחריות, אבל מנסיוני, תקלה במעבד היא לא שכיחה ואם העניין משתלם, אני מוכן לקחת את הסיכון (רוכש כמובן רק אצל מוכר חזק באיביי, לא ממישהו שיש לו מכירות מעטות).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עקב בעיות בתקציב אני יכול לקנות או 512 של זכרון סביר נגיד קינגסטון(kvr400x64c3a) או שעדיף 256 רציני?
-
הזמנתי מעבד P4 3.0C וקיבלתי מעבד 3.0E(SL7E4). איזה מעבד עדיף? כדאי לי להשאר עם הפרסקוט או להתעקש על הנורטווד?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה קצת קשה , יש לחבר לוח Albatron k8nf4u והייתי רוצה להחליף לו קבל שנשרף איפה אפשר למצוא מפה טכנית של הלוח והרכיבים האלקטרוניים שלו כדי לדעת איזה קבל אני צריך או האם יש דרך אחרת לדעת
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמה חלקים חדשים עשיתי מפרט תגידו מה דעתכם ואם אתם יודעים איפה אפשר למצוא את זה יותר זול ממה שאני רשמתי ASUS P4PE/L 845PE/FSB533/DDR333/LAN/Audio/USB 2.0 944 ¤ ASUS :יצרן Socket 478 Pentium 4/HT מעבד: תמיכה ב P4PE/L :דגם Intel 845PE :Chipset 2GB DDR PC2700/333Mhz זיכרון: תמיכה עד 533Mhz :מהירות 2xIDE, 1xFDD :חיבור ADI1980 6Channel Audio PCI :כרטיס קול 1xAGP, 5xPCI :חריצי הרחבה 10/100 :כרטיס רשת 4xUSB 2.0 :אחר שנה :אחריות Intel Pentium 4 1.7GHZ Socket 478 961 ¤ Intel :יצרן Pentium 4 דגם: 256k L2 Cache זיכרון: 1700Mhz / 400Mhz Bus מהירות: Socket 478 חיבור: כולל מאוורר SIMD E…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ל CD LOG יש מעבד וניס עם הסטפינג E6 ולגיירו' שאני רגיל לעבוד איתם יש E4 הבנתי שב E4 היו בעיות של אי תאימות עם בקר הזיכרון ואז יצרו את ה E6 השאלה אם זה קריטי ההבדל בין ה E4 ל E6 ? אני מפחד לקחת מגיירו את ה E4 והמעבד יעשה לי בעיות :cwm21:
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מעבד הכי טוב ?? : intel 2.8 820 dual core amd 3800X2 AM2 INTEL 3.2 רגיל (לא דואל קור) אני חייב לציין שאני לא עושה OC בדרך תמליצו על לוח אם טוב שלא עולה הרבה כמובן שיהיה תואם למעבד ....... השימוש הוא ל ICQ מסנג'ר אינטרנט וכו' וגם משחקים כמו קאונטר סטריק סורס ופיפא 2007 ו war rock
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד שלי שכרגע הוא intel core 2 duo E6850 למעבד חדש יותר (אני בכללי רוצה לשדרג את כל המחשב בקרוב אבל המעבד ספציפית חשוב עכשיו כי הוא מונע ממני להריץ משחקים שאני ממש רוצה לשחק) השאלה שלי היא האם הלוח אם תומך במעבדים החדשים יותר או האם להחליף גם אותו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר סקירה ארוכה חשקה מאוד נפשי באחד מ-2 סוגי לוחות: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4338#ov או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4337#ov אשר שניהם miniITX ומשלבים בתוכם את הWifi/Bluetoot ושניהם בצ'יפסט H77 או Z77 בהתאמה. הבעיה, לא מצאתי איפה לקנות אותם? (אני מחפש לקנות רק מהארץ) עזרתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם מתוצרת אינטל מבוסס צ'יפסט 865P, הבנתי שהוא תומך במעבדים עד לבאס של 533 יש לי הזדמנות להשיג מעבד פנטיום 4 נורטווד 2.8C שעובד בבאס של 800 האם הוא יזוהה ע"י הלוח כמו שצריך או שיזוהה במהירות 14*133=1860 מה"ז או שלא יזוהה בכלל. יש לציין שבביוס יש אוציה לזיהוי זכרונות במהירות 200 מה"ז.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טיפה קשה להודות בטעות אבל זה חובתי מתוך דאגה לידע של אחרים כאן היה לי כאן וויכוח לפני כחודש בערך בקשר ליעילות של הסקודאלר של ווינדווס וטענתי שהמעבר בין ישומים פוגע בביצועים של שניהם , עכ"פ מכמה בדיקות שהרצתי עכשיו כנראה שטעיתי (אמנם זה לא 100% אבל רוב הסיכויים שכן טעיתי) הבדיקות שהרצתי התבצעו באמצעות lame 39.6.1 וסופר פי הרצתי בהתחלה מגה של סופר פי - לקח 47 שניות אח"כ הרצתי במקביל שני תרדים של סופר פי ולקח דקה וקצת יותר מחצי - כלומר ל היה איבוד ביצועים(90 שניות בערך שהם קרובות ל47 שניות כפול 2) אח"כ הרצתי במקביל 3 תרדים של סופר פי ולקח 2 דקות ו22 שניות (162 שניות שהם כמעט 47 כפול שלוש) ניסיתי לבדוק מה קורה בליים - שעובד עם קבצים גדולים יותר , קודדתי מWAV את השיר "…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב כשאני מדליק את המחשב, לפעמים כתוב: CPU ID OFF מה זה אומר, שהלוח לא מזהה את דגם המעבד, או שזה משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.extremetech.com/article2/0,1558,1781879,00.asp
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בשלבי הרכבת מפרט למחשב חדש. בעודי מחפש לוח אם, נתקלתי בלוחות עם ערכות שבבים B85. שמתי לב שבחלק מהלוחות יש אותם חיבורים כמו בלוחות עם H87, ושגם ב - B85 (בניגוד ל - H81), יש תמיכה בעד 32 גיגה זיכרון. רציתי לשאול (מצטער אם זו שאלת טירונים), מהם היתרונות של לוחות מבוססי H87 על לוחות מבוססי B85, והאם ההבדלים שווים הבדל של כ - 100 במחיר ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני יותר משנה קניתי 2X256 ואני ממש רוצה 1G אבל לא יכל אין בארץ בכלל משהוא יודע איפה אני יכל לקנות את זה ו אם מח"ל אני צריך לשלם גם+ 50% מס?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות עידכון ביוס לאינטל רוק לייק אבל אין לי ניסיון בזה האם מומלץ האם מסוכן ומאיפה מורידים עדכון משהוא יכול לשלוח לינק הלוח זה רוקלייק 865PERL תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אמור לשלוח לחברה על חשבוני זוג זכרונות שרופים של CORSAI ואמור לקבל חזרה מהם זוג חדש...האם זה שווה את הטרחה והכסף..?-מכס,מע"מ ואני לא יודע מה עוד ידחפו כאן בכניסה לארץ.הם גם רוצים את המשלוח מאובטח דרך UPS..מה דעתכם? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש 16 גיגה ddr 3 שיתאימו ללוח אם שמופיע בכותרת. האם יש דגשים מסוימים שעלי לחפש עבור הלוח הזה? בנוסף אני מעוניין לדעת האם ישנו הבדל בתצורה של 8x2 או 4x4? זה משנה? משפיע על משהו..? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי 2X2GB G.SKIL PC2-8400 כתוב שהם נבחנו ב800 mhz אני רוצה להגדיל את הזיכרון ל 8GB . איזה זיכרונות אני צריך כדי שהמחשב יעבוד כמו שצריך. לוח האם P5Q מעבד e8400 כרטיס מסך ATI HD 4800 זיכרונות 2X2GB G.SKIL PC2-8400
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-