עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by llliorrr,

AMD Phenom II X2 550 או AMD Phenom II X3 710? הלוח אם זה Gigabyte GA-MA770 וכרטיס מסך 4850

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  2. היי חבר'ה אשמח אם תענו לי... רציתי רק לדעת אם ללוח-אם הזה: GIGABYTE MA78GM-US2H יש את האופציה לACC בביוס? וללוח-אם הזה: M4A785D-M PRO? ואם אין ACC בביוס האם יש אופציה לפתוח את הליבה הנוספת או שרק אם הלוח-אם בא עם האופציה הזאת אז ניתן לעשות זאת?...

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by ellell,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3773613,00.html

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  4. צריך לוח אם לאוברקלוק ברמה גבוהה שלא יגביל אותי.. ושגם הלוח עצמו יהיה יחסית חדש ובין הטובים... תקציב לא מוגבל.. פשוט תראו לי אופציות טובות

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. צאיך לוח אם + זכרונות שלא יגבילו לי OC למעבד (E4500) בכמה שפחות תקציב מק' 400 שקל עם חריגה של 50. אם אתם ממליצים לי ללכת על יד 2 תגידו ואם אפשר אז בפחות תודה ויום טוב

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. לוח אם של חברת Intel® דגם G41RQ עם תושבת 775, מהירות FSB 1333/1066/800 MHz, סט רכיבים Intel® G41, אודיו HD ושלוש שנים אחריות. http://www.omc.co.il/Products.php?id=IN-DG41RQ&category=prdTreeCode_031&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_03/ כמה יציאות יהיו לי למשל לכרטיס מסך ולכרטיס זכרון...(המקומות לכרטיסים) ואני צריך שהוא יהיה תואם ל SATA 2 WD 320GB 16MB KINGSTON 2GB CL5 ולמעבד E5300/E6300 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  7. כי שלי במאמץ 48.. מנוחה 46..

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  8. Started by danikingh,

אני רוצה להעשות עידכונים למחשב למעבד החדש שהו q9550 איך אני עושה?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  9. Started by hagayben,

שאני מפרמט מחשבים שהם לא שלי ואין לי דיסיקים של דרייברים יש תוכנות או שיטות למציאת הדריבריים כמו שצריך ? כי זה תמיד סיפור... תודה מראש חגי.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  10. שלום חברים מחפש לוח אם טוב למחשב חדש שאני רוצה לקנות. כרגע לא החלטתי על המעבד(ככל הנראה E8400 או Q8400) אני רוצה לוח אם טוב בלי OC והמליצו על אחד מהשניים. מישהו יכול לומר לי איזה מהם עדיף? ומה בכלל ההבדלים ביניהם !?!?? תודה רבה. סילחו לי על הטעות: שניהם של ג'יגבייט. אבל אני רוצה לדעת מה ההבדל?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי, אני מרכיב מפרט למחשב חדש. זה מה שיש לי (בעזרת יאיר מפורום מפרטי מחשב): מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Box Gigabyte GA-G31M-ES2C G31 CHIPSET OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value - שתי יחידות Power Color ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI מארז RaidMax Apex Black ספק כוח cooler master extream power plus 460w הראתי את המפרט למוכר בחנות מחשבים, והוא ציין שהכל נראה טוב, אבל הלוח אם לדעתו ישן מדי יחסית לכרטיס מסך ולמעבד, ושהוא במקומי היה משקיע עוד קצת כסף ולוקח לוח אם מדגם חדש יותר. רציתי לשמוע מה דעתכם על העניין .. המלצות/הצעות/תובנות .. (ובלי קשר, אני אשמח גם לקבל חוות דעת על שאר המפרט) המון תודה, לירן. עריכה: שכחתי לציין- הלוח אם עולה ¤267 ואני מזמין את הרכיבים מהאתר http://www.I…

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  12. Started by tom57,

MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a מתאים?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by momo777,

שלום, אני רוצה לקנות את המעבד ורציתי לדעת אם הקירור סטוק שלו הוא שקט ואם הוא מספיק טוב? אני גם רוצה להתאים לוח אם. לא צריך אוברקלוק או דברים כאלה. ה- 720 של ג'יגהביט יספיק?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  14. Started by Kolshamen,

קראתי באינטרנט ש775 ו1156 הם באותו גודל ואז יהיה אפשר להישאר עם אותו הקירור ! למישהו יש אימות או ידע בנושא?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by idanko17,

הבנתי שמעבד מתצורת Box, למשל: Intel Core2 Quad Q9400 - 2.66Ghz - 6MB Cache - LGA775 - 45nm - 1333FSB - 95w - Fan - Retail box מגיע עם קירור משלו. האם הקירור מספק? האם שקט מספיק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי. תקשיבו אני רוצה לשדרג את הלוח אם שלי לגמרי אבל אני רוצה להשאיר את הספק, הכונן הקשיח והכונן האופטי [כל השאר ביניהם זיכרונות ומעבד אני משדרג] אני רוצה לקנות את הלוח הזה: Gigabye GA-G31M-ES2L לפני שאני קונה אותו אני חייב לוודא שאני אוכל לחבר עליו את מה שציינתי למעלה.. שמעתי שיש ספקי כוח עם 24 פינים וכאלה עם 21 או משהו... וכוננים קשיחים עם SATA או SATA X2 אני אשמח אם תעזרו לי לזההות ולבדוק אם הכל מתאים לי..

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  17. ראיתי שיש למעבד הזה 3 תצורות: 1. Intel Pentium Dual-Core E6300 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLGU9 2. Intel Core 2 Dou E6300 שהוא מגיע בשני דגמים שנראים זהים לגמרי חוץ ממשהו אחד Steppig http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9SA http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9TA השאלה שלי מה ההבדלים המעשיים בין שלושתם, מבחינת ביצועים, הספק וטמפרטורה? ואיזה עדיף לרכישה? תודה שי

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by amd@ati,

?Which is best שימוש: גיימינג כבד. קשה להחליט מיהו הטוב מהשניים, לאחד תדר גבוה יותר ולשני זכרון גדול יותר. תודה רבה. נ.ב: ההבדל במחיר בניהם הוא כ-3 ש"ח, מה שמקשה על הבחירה עוד יותר. נ.ב 2: בדר"כ אני מצוי בפרטי כל המעבדים, אך אף פעם לא היה לי ניסיון בהשוואה בין המעבדים הנ"ל, אשמח אם מישהו עם ניסיון יוכל להגיב כאן, ולא להגיב רק בהתבססות על ניחושים ואינטואיציה.

• 54 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. Started by גד :),

שמתי לב כשאני מדליק את המחשב, לפעמים כתוב: CPU ID OFF מה זה אומר, שהלוח לא מזהה את דגם המעבד, או שזה משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by omerz90,

שלום, איזה לוח אם יותר טוב מהבחינה של אוברקלוק ושל כל מיני דברים מסביב BIOSTAR TP45 HP או GIGABYTE GA-EP45-DS3L, שאתם עונים לי אז אשמח מאוד שתגידו לי מאיזה בחינה עדיף לוח X על לוח Y. ואני מדבר על המעבד Intel Core 2 Quad Q9550, ואם אתם רוצים להמליץ על משהו אחר אז משהו עד 575 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שבת שלום אני מחפש לוח AMD שיענה על: 1. אורך חיים גבוה 2.יכולות שידרוג, והתפתחות עתידית. 3.לוח מקורר(מרווח?!) 3.יכולות אוברקלוקינג 4.יכולות גבוהות, כולל פיצ'רים. השימוש : 1. משחקים 2.מוזיקה במערכת קולנוע בתית 3.חיבור לסלון לצפיה בסרטים - HD בלו- ריי 4.אופצי לתיכנון אדריכלי- אוטו קאד 5.אינטרנט כמובן, והרבה - כולל צפיה בסרטים דרך הרשת. 6.המרות סרטים - מוזיקה. מחיר 1000 ש"ח +_ 20% תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  22. שלום יש לי כרגע מחשב עם מעבד Q6600, 4G Ram, Geforce 94500GT עד לאחרונה היה לי לוח אם Gigabyte P35-DS3L והוא נהרס, נכון לעכשיו יש לי Gigabyte G31M-ES2L שלא ממש מתפקד כמו שצריך, אני זקוק בבקשה להמלצה די דחופה ללוח אם חדש, אין לי ממש דרישות מיוחדות ללוח אם רק שיהיה יחסית זול (בסביבות 500 ש"ח) ושיעבוד טוב עם כל הרכיבים, אני לא מעוניין ב OC. אני מתכנן לקנות לוח אם מחר אם ייצא אז העזרת קצת דחופה. תודה. נ.ב הסיבה ששתי הלוחות של Gigabyte היא מקרית לחלוטין, לא ממש מעניין אותי החברה כל עוד זו חברה מוכרת ואמינה.

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  23. שלום, אני מרכיב מחשב למשחקים באיכות בינונית-גבוהה, ומחפש מעבד ולוח אם שיתאימו למפרט הבא (כאלה שיהיו חזקים מספיק בשביל להריץ הכל כמו שצריך אבל לא יהיו סתם הכי טובים והכי יקרים שיש): מסך - LG L2000CP כרטיס מסך - BFG nVidia GeForce GTX 275 896MB זיכרון - Kingston KHX8500D2K2/2X2G מארז - Antec 900 II ספק כח - Corsair CMPSU-550VXEU קירור למעבד - Scynthe Mugen 2 סה"כ 4670~ ש"ח. הערות: *אני לא משדרג כל שנה-שנתיים אז אני לא מחפש אפשרויות הוספה (Upgradability) וכאלה שסתם מייקרות את העסק. שיהיה טוב-סביר באופן קבוע (כמו שאני קונה כרטיס מסך אחד יחסית חזק בלי אפשרויות SLI כי אני לא הולך לקנות עוד אחד). *אני לא מתכוון לעשות OC למעבד (לא מבין בזה מספיק ומפחד להסתכן). לכרטיס מסך כנראה שכ…

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by Mafteah,

שלום, אני רואה טמפרטורות של 60 מעלות ומעלה ב-ICH, MCH בביוס. רציתי לדעת אם זה תקין? תודה.

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by Kolshamen,

מתח של עד 1.65 או המלצה לזיכרונות לסוקט 1156

• 6 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים