מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום.... יש לי סטיק זיכרון של Physical ויש לי סטיק של זיכרון רק ואני רוצה ללשים בסטיק הרק זיכרון של Adata האם זה יעבוד לי???? תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
http://www.kingston.com/dataSheets/HX316C10F_8.pdf http://www.gskill.com/en/product/f3-1600c11s-8gis יש לי את הGSKILL, ואני יכול לקנות מחבר את הקינגסטון, האם אפשר לשלב ביניהם בלי לפגוע בביצועים על המחשב? זה הלוח אם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4971#ov תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי פה במחשב 256 זיכרון SDRAM (פנטיום 3) עכשיו אני קונה פנטיום 4, אפשר לשים את הזכירון SDRAM כתובפת ל DDR ? ד"א אם כן יהיה מקום ל 3 זיכרונות ? כי פה יש לי 2
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
אפשר לקבל מידע בנוגע למונח MICROCODE שאני מאתחל את המחשב אז בתהליך הפוסטינג כשיש את הנתונים של המעבד הוא גם רושם MICROCODE PATCH CPU ID מה זה הדבר הזה??? יש לי לוח של ג'גיה בייט ומעבד P4 2.53
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני רוצה את זה בשביל htpc אני צריך עזרה לדעצ איך הלוח אם הזה עם שילוב מעבד 3500AMD AM2
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
תיכננתי לקנות מחשב חדש החודש,אך המליצו לי לחכות לירידת מחירים, אני אשמח לקבל עוד מידע על ירידת מחירים זאת, איזה מעבדים ומתי? והאם הירידה תיהיה משמעותית בעוד חלקים כמו זיכרון?, כרטיסי מסך? תודה רבה לכם רז
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
התחום שכרגע אני לא כל כך בעסק בו הוא לוחות אם התושבות השונות והתאימות לזכרונות שונים מעבדים וכו אם אפשר למנות מה האופציות המרכזיות שיש ומה ההבדלים המרכזים פלוסים ומינוסים של כל בחירה בתושבת מסויימת יש ים לוחות אם בחנויות הבדלים לא ברורים צריך לצמצם לכיוון נכון עריכה" מסקירה שעשיתי נראה שבכלל קשה למצוא בחנויות בארץ לקנות חלקים שקשורים לתושבת 1155 לפי מה שאני רואה שזה מגיע לגיימינג אין הבדלים בכלל בביצועים של משחקים למשל במעבד מסוג i5 3570K בהשוואה ל i5 4670K וגם בהשוואה לדגמים של I7 אבל שזה מגיע לאפשרויות הקניה של לוחות אם תואמים אני רואה מבחר מצומצם ל 1155 אבל הם גם יותר זולים השאלה שוב מה ההבדלים בלוחות כמו שזה נראה אין הרבה ברירה אלא לבנות מערכת מסובבת 1150 והסדרת …
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
התחדשתי במחשב : E6420 + AC 7 FREEZER OCZ 2048 DDR 2 WD 500GB SATA2 LG SATA DVDRW TT SOPRANO WITH ENERMAX NOISETAKER 420W והלוח הנוכחי הוא ASUS P5B-VMSE יש לי אופציה להחליף ללוח ASUS P5B מי מהם יותר טוב והאם שווה? ובמידה והחלפתי לוח צריך להתקין ווינדוס מחדש או פשוט דרייברים? ואם אפשר המלצה לUPS עד 500ש"ח שיחזיק ת'מחשב ומסך תודה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני מחפש רשימה שכתוב בה את המהירות של המעבד נגיד a64 3000 אז אני רוצה לדעת מה המהירות (ghz) שלו אני יודע שכבר נתנו אבל אני לא יודע מה לחפש. בכל מקרה תודה עריכה: בעע לא שמתי לב שיש בטופיק אני ממש מצטער אם מישהו יכול למחוק\לנעול אני אודה לו :-X
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מעוניין באינפורמציה על הדגמים בשטח ובהתפתחות שעתידה להגיע אישית רק מעוניין במחשבים שעושים שימוש ב NVIDIA ION ולא באלו שמגיעים עם המובנה של אינטל רוצה גם להבין את כל הדגמים של ה ATOM שמסתובבים בשטח וההבדלים ביינהם בנוסף מעוניין לדעת אם הולך לצאת לוח עם תמיכה ב DDR3 בעתיד והתפתחויות של האטום עצמו בדגמים חדשים יותר השימוש העיקרי האישי שהייתי רוצה לעשות הוא מחשב קטן לסלון שיתחבר עם HDMI ל FULL HD וגם אפשר לקנות סט של מקלדת קטנה ואלגנטית אלחוטית ועכבר ולעבוד באינטרנט ובדסקטופ ברזולוציה 1920X1200 כזה דבר דווקא שווה השקעה גלישה באינטרנט בנוחות של הסלון משחקי קאזואל של פלאש על מסך גדול סרטים ב HD ומוזיקה תוכנות מסרים אימייל וכו כרגע המחיר עוד יקר לפי דעתי בסביבות ה…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום, באיזה אופן מומלץ לבצע OC בלוח ASUS P5B DLX? דרך התוכנה המסופקת (AI OVERCLOCKING) או ישירות דרך הביוס?
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בקרוב (כנראה שבוע הבא) אני הולך לקנות מחשב חדש. הסתכלתי על הרבה נושאים כאן לגבי לוחות האם. ראיתי לוחות אם ממחיר של 500 ועד מחיר של 1500. השאלה המרכזית שלי האם אדם שלא הולך לעשות OC למחשב, אבל כן מתעסק הרבה עם תיכנות וצריך ניצול מצויין של משאבים יש למשל להסתפק ב-XFire-eSATA2 s775. כלומר לוחות האם כמו ה- DFI ההוא ב-1000 לא יהיה לי טעם בהם אם אני לא אעשה אוברקלוקינג?
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 מסדרה 520 שיש לו את האפשרות להייפר טרדינג, נכון לעכשיו ובזמן שקניתי את המחשב ב-2004 ה-HT היה מכובה והמחשב זיהה רק מעבד אחד. שמעתי שאפשר להפעיל את האפשרות של הייפר טרדינג דרך הביוס אז יש לי כמה שאלות קודם: 1) איך אני עושה את זה? (השאלה הברורה) 2) האם צריך שלוח האם שלי יתמוך ב-HT או משהו דומה? 3) האם זה יחמם יותר את המעבד ובכמה? 4) האם זה יצרוך יותר חשמל? (יש לי ספק של 300 וואט) 5) מהם הסיכונים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי את האופציה של לעורר את המחשב ממצב SLEEP בעזרת אות רשת WAKE ON LAN באתר גיגאבאייט בלוחות H67 , Z68 ולא מצאתי התייחסות לזה. האם האפשרות הזו קיימת בלוחות של GIGABYTE ?
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי אפשרות בביוס שניקראת CPU PNP ורציתי לדעת מהי אז עם אתם יודעם תעזרו לי תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus P5Q-E . אני רוצה לחבר אליו את הספק Corsair HX 620W . על לוח האם יש 2 מחברים של ATA Power : עשרים וארבע פינים ו שמונה פינים. המחבר 8 Pin על לוח האם מכוסה בחציו,רק 4 פינים גלויים אבל אפשר להוריד את המכסה ולגלות 8 פינים. איזה כבל לחבר למחבר 8 פינים על לוח האם?, 4 פינים או להסיר את המכסה ולחבר את ה 8 פינים?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לומר דבר ראשון שאני נהנה מאתר ומהפורום כבר הרבה זמן למרות שאני לא פעיל בצורה שאני קורא מתעדכון באתר רציתי להביא לשומת הלב שלכם משהו מעניין החברה ASUS הוציא התקן שמתלבש על תושבת של Socket 478 והופך אותו ל Socket 479 שאפשר להתקין עליו את המעבדים של Pentium M שהם יותר חזקים הראי רק לאחרונה קראתי מאמר אצלכם שאינטל עוברת ליצור של כל המעבדים לPentium M אז כבר עכשיו אפשר לעבור בלי לשנות את הלוח הינה הלינק לאתר של ASUS למי שרוצה לקבל פרטים http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=54&l3=0&model=467&modelmenu=1
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע יש לי לי geforce 5700 256 mb אני קונה bundle כזה amd 300 939 msi neo2 \ gigbyte k8ns 939 adta 500 mhz אני רוצה לדעת אם אני יוכל לשדרג את המחשב בעתיד אפילו שיש לי AGP ולא pcie
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
יש לי Abit Kv8 pro אני רוצה לרכוש אחד כזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.470 אני אוכל לעשות ממנו בוט דרך הדוס? הוא יזהה את הHD?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
במקסימום זה יצא 6 ג'יגה בכל מקרה אפשרי אם כרטיסי הזיכרון לא באותו נפח? אני לא עושה או משהו רק בשביל התאוריה
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
זה עדיין יעבוד אבל ירד למהירות 533MHz נכון? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שמעתי שיש מן מפצל כזה שנקרא hl או hd משהו כזה, שמולבש על הלוח אם ואפשר להרכיב עליו שני מעבדים. יכול להיות שיש כזה דבר, או שזה סתם שטויות? תודה
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש עדיפות לשים סטיק אחד של 4GB או ששני סטיקים של 2 GB מספקים אותה תוצאה שואל עקב רצון לקנית זכרון יד 2 ורוב האנשים מוכרים שני GB (זכרון באותו מהירות 1330MHZ תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-